Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Καλώς ήρθατε στους αμερικάνικους κύκλους της οικονομίας

02/05/2010
By

Τώρα εξαμερικανιζόμαστε πλήρως, ξεχάστε το ευρωπαϊκό σας προφίλ της σταθερής οικονομικής ανάπτυξης.

Αυτό ήταν το ευρωπαϊκό όνειρο που ακολουθούσε η ΕΕ.
Σταθερή ανάπτυξη χωρίς σκαμπανεβάσματα και με προσοχή στον πολίτη.

Ομως όλα δείχνουν ότι αλλάξανε τα πράγματα.
(και δεν αλλάξανε τώρα αν βάλει κάποιος τα δεδομένα και τις εξελίξεις από το παρελθόν μέχρι σήμερα βλέπει καθαρά την πορεία προς το αύριο.)

Φτιάξανε αυτό τον πανικό –της υποτιθέμενης οικονομικής κρίσης που παρέλαβε η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα που ανέλαβε την εξουσία το 2009- για να μας εντάξουν ακόμα περισσότερο στο αμερικάνικο σύστημα διοίκησης.

Η περικοπή του 13ου & 14ου μισθού και άλλες αλλαγές στους μισθωτούς αλλά και στην οικονομία γενικότερα, που υποτίθεται επιβάλει το ΔΝΤ για να μας βοηθήσει στην υποτιθέμενη κρίση την οποία οι χρηματοδότες του προκαλέσανε (αμερικάνικες τράπεζες, που διοικούν τις δικές μας τράπεζες –λόγο μετοχικής συμμετοχής και δανεισμού τους- καθώς και διοικούν ήδη το Ελληνικό κράτος και πάλι μέσω του υφιστάμενου δανεισμού του).

Είναι εργαλεία προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί αυτά τα οικονομικά που είχαμε εμείς καθώς και ο τρόπος μισθοδοσίας δεν υπάρχουν στην λογιστική των ξένων χωρών και έτσι δεν ήταν εύκολο μέχρι τώρα να μας ελέγχουν. Μόνο με μια τέτοια δικαιολογία της υποτιθέμενης ανάγκης εθνικής στήριξης θα μπορούσαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού για να περάσουν τόσο ριζικές αλλαγές που κατακτήθηκαν με χρόνο και αίμα πολλών γενεών και σήμερα θεωρούνταν κεκτημένα δικαιώματα.

Ασφαλώς στο μέλλον θα δώσει αυξήσεις όπως τώρα κόβει και ο κόσμος που είναι το αιώνιο κορόιδο το οποίο ξεχνά γρήγορα, για άλλη μια φορά θα πράξει τα αναμενόμενα.

Και επειδή όλα είναι θέμα ψυχολογίας, το παράδειγμα με τις τρεις επιστολές έχει πολλά να μας διδάξει για την ψυχολογία της μάζας.

Και επειδή πιθανόν να νομίσετε ότι τα βάσανα μας κάποτε θα τελειώσουν με το που θα πάρουν τα μέτρα που θέλουν με την κάλυψη της υποτιθέμενης τεράστιας οικονομικής κρίσης καλό θα είναι να συνειδητοποιήσετε το αμερικάνικο μοντέλο διακυβέρνησης στο οποίο μας οδηγούν.

Αμερικάνικοι κύκλοι της οικονομίας

Στην αρχή της εκλογής της κυβέρνησης βγάζουν στην φόρα οι καινούριοι όλα τα προβλήματα που κρύβανε οι προηγούμενοι, ρίχνοντας το φταίξιμο απλά σους παλιούς, χωρίς ποτέ κανείς να πηγαίνει φυλακή αφού όλοι προσφέρουν ο ένας στον άλλο αμνηστία για τον τρόπο διακυβέρνησης, όσο καταστροφικός και αν εκ των υστέρων αποδειχτεί αυτός.

Παίρνουν τα υποτιθέμενα σωτήρια μέτρα. Κόβουν δαπάνες από παντού παιδία, υγεία, οικονομία, μισθούς, απολλύουν κόσμο, κλείνουν υπηρεσίες, ανεβάζουν φόρους.

(Αδιάφορο αν αυτό θα στοιχίσει την δουλειά, την περιουσία, την οικογένεια ανθρώπων καθώς και την ζωή ανθρώπων. (Αφού για τους εβραίους διοικητές οι άνθρωποι πάντα ήταν αναλώσιμο είδος προς εκμετάλλευση).

Έτσι μειώνουν τα υποτιθέμενα ελλείμματα τα οποία οι προηγούμενοι δημιούργησαν και φαίνονται οι καινούριοι σαν σωτήρες ενώ στην πραγματικότητα είναι πιόνια του ίδιοι παιχνιδιού.

Το αν άφησαν χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο απλά και μόνο γιατί ήταν υψηλόμισθοι η αν έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις κανένα δεν ενδιαφέρει.

Τα θύματα κυρίως είναι μορφωμένοι οικογενειάρχες, με όμορφο σπίτι και αυτοκίνητο.

Εργαζόμενοι σε μια μεγάλη και νομίζοντας καλή δουλειά η έχοντας επιχείρηση σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο της υποτιθέμενης οικονομικής εξέλιξης την επόμενη μέρα βρίσκονται στον δρόμο χωρίς δουλειά μια και συνήθως κάνανε κάτι συγκεκριμένο για μια μεγάλη εταιρεία η είχαν εταιρεία σε ένα κλάδο τώρα βρέθηκε σε πλήρη ύφεση, με αποτέλεσμα να μην έχουν την ευελιξία λόγο ηλικίας και οικογενειακών και άλλων –συνήθως τραπεζικών- υποχρεώσεων ν ελιχθούν. Η θέση τους προσωρινά καταργείται αφού αυτό που κάνανε βρίσκεται σε πλήρη απραξία για αρκετό χρονικό διάστημα και στο μέλλον αναπληρώνεται από ένα νέο που πάλι θα φουσκώσουν με ενθουσιασμό και θα βάλουν στην θέση που ήταν παλαιότερα το προηγούμενο πρόβατο που σφάξανε.

Συνοδεύουν και τις όποιες επιφυλάξεις του καινούριου προβάτου με υποτιθέμενες ειδήσεις και αναλύσεις ότι αυτή την φορά είναι αλλιώς και αρχίζει ο επόμενος κύκλος.

Οδεύοντας παράλληλα προς την επανεκλογή τους αρχίζουν την χαλάρωση και εμφανίζουν ότι τώρα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια –υποτίθεται σταθερή ανάπτυξη –η οποία στο μοντέλο αυτό εδώ και 100 χρόνια δεν ήρθε ποτέ-, και για να ρίξουν στάχτη στα μάτια στα πρόβατα που βλέπουν μόνο μέχρι εκεί που τους δείχνουν και τα οδηγούν οι τσομπάνηδες τους. Αρχίζουν να εμφανίζουν δείκτες ευημερίας συνοδευόμενους από παροχές και μειώσεις φόρων, για να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους.

Αυτή η καραμέλα μπορεί να τους κρατήσει στην εξουσία μια έως τέσσερις φορές.

Το ευρωπαϊκό μοντέλο;

Σταθερότητα, σεβασμός στον ανθρώπινο παράγοντα, υγιής ανάπτυξη χωρίς εξάρσεις φούσκες και σκαμπανεβάσματα που προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα στην υπηρεσία του ανθρώπου και προάγουν την υγεία του και την οικογενειακή του γαλήνη, εξασφαλίζοντας το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του.

Αν κάποιος μιλήσει με εργαζόμενους στις κυριότερες ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης και αν μελετήσει καλά την ιστορική εξέλιξη τους από την πλευρά της οικονομικής διακυβέρνησης θα τα διαπιστώσει αυτά.

Οι οικονομικές κρίσεις και παγκόσμιες οικονομικές καταστροφές –αρχής γενομένης το μεγάλο κράχ του 1929 όπου από εκεί που έχει ξεκινήσει γράφον την ανάλυση- ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΓΙΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΝ

Αυτά είδε ο Χίτλερ ήδη από την μεγάλη κρίση του 1929 και οραματίστηκε ότι κατακτούσε την Ευρώπη και στην συνέχεια τον κόσμο όλο θα έβαζε φραγμό στους εβραίους που κριμένοι ήδη από το 1929 πίσω από την Αμερική και έχοντας ήδη πάρει αμαχητί τον έλεγχο της χώρας –με το κόλπο των οικονομικών κρίσεων όπως αυτή του 1929 την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν- αποτελούσαν μια παγκόσμια απειλή.

Τα σχέδια του όμως απέτυχαν και το αποτέλεσμα είναι να συνεχίζουν από τότε με τους αλλεπάλληλους παγκόσμιους οικονομικούς κλυδωνισμούς οι ίδιοι μεγαλοτραπεζίτες της Αμερικής να έχουν ήδη βάλει χέρι στην Ευρώπη η οποία ζει μια ψεύτικη ευημερία.

Μια και ολοένα και περισσότερο παρεμβαίνει η Αμερική στα οικονομικά της και στον τρόπο διακυβέρνησης αρχής γενομένης της υποτιθέμενης κρίσης στην Ελλάδα το 2010 και την επέμβαση για την διευθέτηση του υποτιθέμενου ΔΝΤ πίσω από το οποίο βρίσκονται αυτοί οι ίδιοι που προκάλεσαν την κρίση ώστε μέσω της υποτιθέμενη βοήθειας να εδραιώσουν την θέση τους στο τρόπο διακυβέρνησης.

Αυτό λοιπόν που ζούμε σήμερα δεν είναι συγκυριακό αλλά είναι μόνο η αρχή ενός μεγάλου και μακροπρόθεσμου ονείρου των εβραίων μεγαλοτραπεζιτών της wall street που είναι πλέον -όπως όλα δείχνουν με αυτή την αποβλάκωση του κόσμου- βέβαιο ότι θα τον κυβερνήσουν.

Δεν είναι ούτε τυχαίο που η ουσιαστική παρέμβαση στην Ευρώπη από τους αμερικανούς ξεκίνησε από την Ελλάδα. Όποιοι παρακολουθούν την φιλοσοφία αυτών που έχουν σχέση με θρησκευτικές επεμβάσεις στην οικονομία από τα εβραϊκά λόμπι και με αφετηρία πολλών αιώνων πριν ακολουθούν και προσπαθούν να κάνουν πράξη ένα προφητικό κείμενο.

Έτυχα σε μια τέτοια παρουσίαση πριν από κάποια χρόνια όταν κανείς δεν μίλαγε για αυτό το θέμα. Ομιλητής ήταν ο εκδότης του περιοδικού «καλύτερη ζωή» http://www.betterlife-magazine.com/ όπου μέσα από μια ιστορική διαδρομή παρουσίαζε παραστατικά τους φόβους του ότι υποσκάπτεται η προσπάθεια της Ευρώπης για μια ενιαία αλληλοβοηθούμενη και δυνατή αγορά.

Μου είχε κάνε εντύπωση πόσο ταίριαζαν κάποια πράγματα με τις γραφές που εμφανιζόταν η Ευρώπη στην παρουσίαση με γίγαντα του οποίου το τρωτό σημείο ήταν τα ξύλινα πόδια.

Σε αντιπαραβολή στον χάρτη η Ελλάδα είχε την θέση των ποδιών του και φοβόντουσαν ότι εκεί θα κτυπούσαν όποιοι επιθυμούσαν ν αποσταθεροποιήσουν την Ευρώπη.

Ταιριάζανε και κάποια άλλα σημεία όπως αριθμητικά τα μέρη από τα οποία αποτελείτε ο γίγαντας κ.τ.λ.

Δεν πείστηκα ότι κάτι τέτοιο ήταν άμεσα εφικτό και επειδή ψυχολογικά μέσα μας οι περισσότεροι δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει δεν συγκράτησα τις λεπτομέρειες που όντως ήταν εντυπωσιακές. Εντούτοις όμως θυμάμαι ότι ενθουσιάστηκα με το πώς ταιριάζανε κάποια στοιχεία με τις προφητείες και κάποια πράγματα ήδη έχουν επαληθευτεί για την πρόοδο αυτής της καταστροφικής προσπάθειας.

Τώρα βλέποντας μπροστά μου αυτά που συμβαίνουν σήμερα και με τον τρόπο που συμβαίνουν και από ποιους διαδραματίζονται, μένοντας και εγώ άβουλος και αδύναμος θεατής των εξελίξεων, ήρθαν ξανά στο νου μου αυτές οι σκέψεις να με γαργαλάνε.

Αυτό που έχω με σιγουριά να πω είναι ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά αξίζει να το ψάξει ο κάθε ένας από εμάς περισσότερο και να μην σταθεί στο επιφανειακό που μας δείχνουν σήμερα και να το συνδέσει με το χθες –αν συνδέεται- καθώς και να το θυμάται αύριο που εν μέσω πρόσκαιρης ευημερίας θα μας προετοιμάσουν για το επόμενο βήμα.

Ασφαλώς αντεύχομαι να είναι αληθή όλα αυτά, όμως νομίζω ότι δεν έχουν δώσει οι περισσότεροι από εμάς την πρέπουσα προσοχή στην διασύνδεση των ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ κατά την γνώμη μου της σύγχρονης κοινωνίας στην προσπάθεια κάποιων αρρωστημένων μυαλών να θέλουν με μακροχρόνιο σχεδιασμό να κάνουν πράξη δυσάρεστα για την ανθρωπότητα πράγματα που έχουν προφητευτεί.

2 Responses to Καλώς ήρθατε στους αμερικάνικους κύκλους της οικονομίας

 1. admin on 02/05/2010 at 10:55

  «…βομβαρδίζοντας τον κόσμο με πολλές άχρηστες πληροφορίες τον υπνωτίζεις και δεν ξέρει ‘ούτε του αφήνεις χρόνο για να νοιαστεί’ για τα πραγματικά ζητήματα…»

  «…τα ΜΜΕ έχουν γίνει οι θεματοφύλακες του συστήματος…»

  «…και αφού τους ανήκει το μέγιστο ποσοστό αυτών που ακούμε και βλέπουμε καθημερινά, χειραγωγηθήκαμε σε μαζική κλίμακα σε ότι αφορά τα ‘πιστεύω’ και τα ‘θέλω’ μας…»

  «…Η νεα τάξη πραγμάτων θέλει ένα παγκόσμιο σύστημα στο οποίο μια μικρή κεντρική αρχή θα υπαγορεύει πολιτική που θα μεταδίδεται στον υπόλοιπο κόσμο…»

  «…Είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει γρήγορα. Ο κόσμος πρέπει να το συνηθίσει σταδιακά…»

  http://www.youtube.com/watch?v=YSbE7SYxrik

 2. stimena ola on 03/05/2010 at 10:44

  Κατάλαβε κανείς σας κάτι από την σύλληψη των τρομοκρατών λίγες μέρες πριν την έλευση των Αμερικανών, του Δ.Ν.Τ.;.

  Ασφαλώς φοβόντουσαν μην τους χαλάσουν την δουλειά γιατί όπως αποδεικνύεται είναι οι μόνοι που μπορούν να τους χαλάσουν τις δουλειές εκεί που το φτάσανε στα άκρα.
  (τόση προεργασία έγινε και από την προηγούμενη κυβέρνηση και θα έρθουν τώρα τα πιτσιρίκια να χαλάσουν το πάρτι;)

  Είναι τυχαίο που αυτή η οργάνωση είχε κάνει την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία;

  Δυστυχώς τίποτα από τα δυο -όπως φαίνεται- δεν είναι τυχαίο.

  Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι τους ξέρουν αλλά δεν τους συλλαμβάνουν. Τι κάνει νιαου – νιαου στα κεραμίδια;
  (Εαυτούς κοροϊδεύετε κύριοι)

  Μάλιστα; τώρα πείσθηκα και για τα παλαιότερα δημοσιεύματα για την 17Ν που είχε λεχθεί ότι αστυνομικοί τους είχαν στο χέρι πολύ παλαιότερα και ζητήσανε διαταγή για να τους συλλάβουν η οποία δεν ήρθε ποτέ.

  Ποιος γιατρός έχει συμφέρον του της εξάλειψη των ασθενειών;
  Ποιος δικηγόρος επιζητεί την ειρήνη;
  Ε τώρα καταλαβαίνω πως λειτουργεί και η αστυνομία…
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ –ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ