Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Αυτό που βούλιαξε την Αμερική βουλιάζει τώρα και την Ελλάδα

18/10/2010
By

Αυτό που βούλιαξε την Αμερική βουλιάζει τώρα και την Ελλάδα.

Την πνίγει στα χρέη και τα δάνεια, μέσα στο περιτύλιγμα μιας ψεύτικης, σαθρή και υποθυκευμένη ευημερία.

Η πραγματική της όμως εικόνα είναι αυτή που δείχνει προς τα έξω;

Η Αμερική είναι δανεισμένη 300% στις εβραϊκές τράπεζες και παρ όλα αυτά –ενώ είναι εμφανές ότι ο δανεισμός δεν έλυσε κανένα πρόβλημα, – συνεχίζει να δημιουργεί οικονομικές κρίσεις, στρατούς φτώχειας και ανεργίας, κοινωνικές ανακατατάξεις, διαλυμένα σπίτια, οικογένειες, επιχειρήσεις.

Ο δανεισμός από τις εβραϊκές τράπεζες της Αμερικής σε κάθε ύφεση της οικονομίας της δεν έλυσε κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια, αντίθετα την προετοιμάζει για το επόμενο μεγαλύτερο.

Αντιθέτως αυτοί που έχουν οφέλη από τους οικονομικούς κύκλους αυτούς είναι και αυτοί που τους προκαλούν. Και δεν είναι άλλοι από τους εβραίους τραπεζίτες της wall street.

Αυτές οι κραυγές έρχονται από μορφωμένους ανθρώπους από την Αμερική και δεν είναι αερολογίες.

Ο πατριάρχης το συστήματος βαρόνος M. A. Rothschild είχε πει: «Δώστε μου τον έλεγχο του νομίσματος ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος κάνει τους νόμους».
Αλλά ακόμα και να μην το είχε πει, είναι αυτονόητο.

Η μόνη λύση είναι εκείνη που προσπάθησε να επιβάλει ο πρόεδρος Κένεντι. Το εκδοτικό προνόμιο στο κράτος. Έκδοση νομίσματος, με κανόνες, και όχι δανεισμός για την κάλυψη του δημοσίου ελλείμματος.

Το παρακάτω άρθρο είναι ιδιαίτερα διευκρινιστικό και εστιάζει στο πρόβλημα δίνοντας παράλληλα διαφωτιστικά στοιχεία. Τα ΜΜΕ που παίζουν το παιχνίδι των εβραϊκών τραπεζών, δεν αναφέρθηκαν ποτέ στην ουσία του προβλήματος που δεν είναι άλλο από την πραγματική υπόσταση και τα συμφέροντα αυτών που αυτοαποκαλούνται αξιολογητές, ρυθμιστές κτλ του οικονομικού συστήματος.

http://nightly-visitor.blogspot.com/2008/11/blog-post_07.html

Οι Εβραίοι τραπεζίτες της Γουόλ Στρίτ βίασαν την Ελλάδα – Ποιοί είναι;

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/05/blog-post_07.html

Δεν έπαψαν ποτέ να μας δανείζουν και να μας υποδουλώνουν εδώ και διακόσια χρόνια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που προσπάθησε το έθνος μας να βγει από την σκλαβιά του Τούρκου δικτάτορα και να πέσει σ αυτήν του Εβραίου.
www.macedoniablogs.gr/Ας_μιλήσουμε_επιτέλους!/2009/06/09/Οι_εβραίοι_τραπεζίτες_και_η_Ελληνική_Επανάσταση_του_1821

Το χρέος και οι φόροι στις πλάτες των πολιτών και το κέρδος στις τσέπες των τραπεζιτών. Το κόλπο είναι απλό και εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια, όλο και πιο απροκάλυπτα.
Μέσω των ΜΜΕ φουσκώστε τον πληθυσμό και καλλιεργείστε του καταναλωτικές ανάγκες.

Στην συνέχεια μέσα από την οικονομική κρίση που φέρνουν το κράτος βάζει δυσβάσταχτους φόρους και οδηγεί την οικονομία στην ύφεση με αποτέλεσμα να μην μπουν να ξεπληρώσουν το δανεικό χρήμα. Οπότε οι τράπεζες εμφανίζουν υποτιθέμενες ζημιές, κατασχετοντας όμως την περιουσία των δανειοληπτών, κερδίζοντας έτσι τεράστια ποσά και μάλιστα αφορολόγητα. Γιατί δεν εξοφλήθηκαν τα δάνεια να πληρωθούν φόροι στα κέρδη των τραπεζών. Αυτό είναι το κόλπο που ανακάλυψαν οι εβραίοι τραπεζίτες, ήδη από την κρίση του 1929-1933 και εκ τότε το επαναλαμβάνουν αυτούσιο και σε άλλες χώρες εκτός Αμερικής.

για να επιβεβαιωθεί τελικά το εικοστό άρθρο από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το οποίο αναφέρει επιγραμματικά τα ακόλουθα: «Κάθε δάνειο υποδεικνύει την αδυναμία του Κράτους και την μη κατανόηση των δικαιωμάτων αυτού. Τα δάνεια επικρέμωνται όπως το σπαθί του Δαμοκλέους στο κεφάλι κυβερνώντων. Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες. Όταν όμως εξαγοράσουμε τα πρόσωπα τα οποία χρειάζονται, για να μεταφέρουν τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των κρατών διοχετεύονται στα ταμεία μας και όλοι οι χριστιανοί αρχίζουν να καταβάλλουν σε εμάς φόρο υποτέλειας…».

Εργαλεία στα χέρια τους κάποιοι δείκτες που εμφανίζονται με τον τίτλο γενικοί δείκτες, τους οποίους χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να δείξουν την πορεία άλλοτε προς τα πάνω και άλλοτε προς τα κάτω κατά που βολεύει αυτούς που σέρνουν τον χορό. Το κατά πόσο αυτοί οι δείκτες είναι πράγματι αντιπροσωπευτικοί η αποτελούνται μόνο από μια μικρή χειραγωγούμενη ομάδα, ουδείς από τους αδαείς το ψάχνει.
Το ότι για παράδειγμα ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελείτε από ελάχιστες μετοχές (π.χ. το 10% των μετοχών του χρηματιστηρίου) ουδείς το ψάχνει.
Το ότι οι δείκτες της μικρής και μεγάλη κεφαλαιοποίησης Φουτσι 20 και Φουτσι 40 ορίζονται από ένα γραφείο στο Λονδίνο που λέγεται Φουτσι, ουδείς το ψάχνει.
Το ότι η μέση τιμή που λογίζεται τιμή κλεισίματος της μετοχής δεν είναι η μέση τιμή της συνολικής ημερήσιας διαπραγμάτευσης αλλά καθορίζεται από ελάχιστα λεπτά προς το τέλος της συνεδρίασης… ουδείς το ψάχνει…

Οσο κρατάνε τον κόσμο αμόρφωτο αποβλακωμένο, πιεσμένο από τα προβλήματα της καθημερινότητας -με τα οποία τον βομβαρδίζουν- τόσο θα εφαρμόζουν ανενόχλητοι το απάνθρωπο έργο τους.

Η κοινωνία της πληροφορίας είναι ενα ακόμα εργαλείο στα χέρια τους, όπου η γνώση χάνετε και πνίγεται μέσα στο ποταμό της πληροφορίας.

Άρχισαν τα όργανα… αλλά ο Χίτλερ που προσπάθησε να βάλει μια τάξη έφυγε νωρίς.

Αυτό που βούλιαξε την Αμερική βουλιάζει τώρα και την Ελλάδα.
Την πνίγει στα χρέη και τα δάνεια, μέσα στο περιτύλιγμα μιας ψεύτικης, σαθρή και υποθηκευμένη ευημερία.
Η πραγματική της όμως εικόνα είναι αυτή που δείχνει προς τα έξω;

2 Responses to Αυτό που βούλιαξε την Αμερική βουλιάζει τώρα και την Ελλάδα

 1. 100 Million Poor People In America on 03/09/2012 at 01:18

  100 Million Poor People In America And 39 Other Facts About Poverty That Will Blow Your Mind

  Every single day more Americans fall into poverty. This should deeply alarm you no matter what political party you belong to and no matter what your personal economic philosophy is.

  Right now, approximately 100 million Americans are either “poor” or “near poor”. For a lot of people “poverty” can be a nebulous concept, so let’s define it.

  Εκατομμύρια φτωχοί άνθρωποι και άστεγοι στην Αμερική και συνεχίζουν ακάθεκτοι αυτοί που οραματίστηκαν την ανόητη παγκόσμια χειραγώγηση με το να οδηγούν πολίτες και κυβερνήσεις στην φτώχεια και την δυστυχία μεσω των κεντρικών τραπεζών τους που δανείζουν στις κυβερνήσεις τα χρήματα που έπρεπε οι ίδιες να τυπώνουν, τα ΜΜΕ, τους οίκους αξιολόγισης, των οργάνων τους τύπου ΔΝΤ, ΠΟΕ κ.α.

  Δείτε περισσότερα εδω:
  http://www.activistpost.com/2012/07/100-million-poor-people-in-america-and.html

 2. katagelies on 24/05/2013 at 10:26

  το κόλπο με τις συνχείες Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου των τραπεζών (δηλαδή των μετόχων) ειναι μεσα στο ευρήτερο σχέδιο του ν αφαιρούν τα χρήματα απο τον κόσμο (κούρεμα ομολόγων, συνεχείς φόροι που τραβούν χρήματα απο την αγορά για να πληρώνται τα υποτιθέμενα δάνεια που παράνομα παίρνονται απο αυτούς που τυπώνουν χρήματα και μας δανείζουν, αντι να τυπώνουμε εμεις όπως οφείλουμε).

  Η Ε.Κ.Τ. σε συνεργασία με τον συνεργάτης της Τράπεζα Ελλάδος αναγκάζουν τις τράπεζες να ζητήσουν χρήματα απο τους μετόχους τους αντι να τυπώσουν και να τις δανείζουν.

  Ετσι προχωράμε βήμα – βήμα στον στραγγαλισμό της αγοράς απο μετρητά όπως ακριβώς έγινε και με ολες τις υπόλοιπες χώρες που εφάρμοσαν το ίδιο κόλπο.

  http://www.youtube.com/watch?v=2DCbAvyU_6k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ