Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ;

Στον χώρο αυτό θα βρείτε χρήσιμες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που συγκεντρώνουμε από βιβλία, σκέψεις, δημοσιεύματα, επιστολές κ.α.

Το 1920, Ο Χένρι Φορντ δημοσίευσε τα Πρωτόκολλα της Σιών στην εφημερίδα του The Dearborn Independent και τον επόμενο χρόνο, τα ανέφερε ως στοιχεία μιας επερχόμενης εβραϊκής απειλής δηλώνοντας: «Η μόνη δήλωση που επιθυμώ να κάνω για τα εβραικά πρωτόκολλα της Σιών, είναι ότι ταιριάζουν με αυτά που συμβαίνουν. Είναι δέκα έξι ετών, και ταιριάζουν στην παγκόσμια κατάσταση μέχρι αυτή την περίοδο».

ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

Τα πρωτόκολλα επιβεβαιώνονται καθημερινά όλο και πιο πολύ.
Κάθε φράση, κάθε λέξη έχει απίστευτη εφαρμογή στη ζωή διαρκώς και περισσότερων κρατών και των πολιτών αυτών.

http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=343

Το σχέδιο των εβραίων για την παγκόσμια κυριαρχία αρχικά φαίνεται απίστευτο αλλά αν κάποιος σκεφτεί και βάλει τα γεγονότα σε λογική σειρά θα δει ότι πιθανόν τίποτα να μην είναι τυχαίο και όλα τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο προς επαλήθευση ενός σχεδίου. Το σχέδιο της παγκόσμια κυριαρχίας και της ισοπέδωσης κάθε αξίας και κάθε πολιτισμού. Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι απλά οι οδηγίες χρήσεως που οδηγούν με ευκολία και βεβαιότητα στην παγκόσμια κυριαρχία.

ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

Στις παρακάτω σελίδες ψάχνουμε πληροφορίες όπως και εσείς:

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ


6 Responses to ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ;

 1. reader on 28/10/2010 at 01:11

  Αυτό που βλεπω από πολλές πληροφορίες σαν συμπέρασμα:
  Είναι ότι κάποιο συγκροτημένο εβραικό – μασονικό υπόγειο κίνημα (ιλλουμινάτι) ξεκίνησε το 1776 στην Βαβαρία. Τους κατάλαβαν και υποτίθεται διαλύθικαν, όπου φαίνεται να συγκεντρώνονται στην μεγάλη στοά της Γαλίας το 1780. Στην συνέχεια στην ελβετία όπου και φαινεται να συντάσονται τα «προτόκολλα των σοφών της Σιών». http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=343

  Αργότερα τους συναντάμε στην Αμερική ν αναλαμβάνουν τα ηνία από την δημοιουργία του κρατους και ν αφίνουν τα σύμβολα τους πάνω στο νόμισμα.
  Σημάδια που δείχνει ότι κρύβονται πίσω από το χρηματοπιστωτικό σύστημα και ότι ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας. Στην συνέχεια με μεθοδεύσεις φροντίζουν να κρατούν μονύμος υποχείριο τους το αμερικανικο κράτος όπου του δανείζουν χρήματα τα οποία απλά τυπώνουν σε χαρτάκια και δεν αντισοιχούν σε αποθέματα χρυσού, όπως γίνονταν στο παρελθόν, αυτό σκορπάει τα χρήματα στον κόσμο. Τα ξαναπαίρνουν με διάφορους τρόπους. Π.χ. χρηματιστήριο. (Δείτε την αμερικάνικη χρηματοπιστωτική κρίση του 1929-1933 που επεκτάθικε σε παγκόσμιο πρόβλημμα, όπως και οι περισσότερες μετέπειτα Αμερικάνικες κρίσεις. Που εχουν σαν αποτέλεσμα κάθε φορα την οικονομική καταστροφή και αφαίμαξη του κόσμου. Για οποιους παρακολουθισαν στενα την κομπίνα του χρηματιστηρίου στην Ελλάδα 1998-1999 ήταν ακριβώς το ίδιο κόλπο όπου με λόγια –ότι μας αναβαθμίζουν σε ορημη αγορά- και με την χρηση των ΜΜΕ και των πολιτικών, φουσκώσανε τον κόσμο και του πήρανε μέσω του χρηματιστηρίου τις αποταμιεύσεις). Οι εβραικές τράπεζες που βρίσκονται πίσω από το Αμερικάνικο οικονομικό σύστημα και οργανώνουν ολο αυτό το σκηνικό, βρίσκονται στο απυρόβλητο και κανείς δεν τόλμισε να τα βάλει μαζί τους.

  «Το 1963, ο Πρόεδρος John Kennedy αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη δημοκρατική μεταρρύθμιση, και να καταργήσει το Ομοσπονδιακό Τραπεζικό Σύστημα.

  Υπέγραψε διάταγμα με το οποίο έδινε εντολή στην κυβέρνηση του, να αποκαταστήσει την συνταγματική τάξη για τον έλεγχο της εκδόσης του αμερικανικού νομίσματος.
  Ο Πρόεδρος Kennedy ήταν νεκρός τρεις εβδομάδες αργότερα. Όταν ο Πρόεδρος Lyndon Johnson ανέλαβε τα καθήκοντά του, ακύρωσε αμέσως το διάταγμα»
  http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=367

  Ετσι αυτές αποθρασύνθικαν και εξαπλώθικαν παγκοσμίως να κάνουν ότι εχουν κάνει και στην Αμερική. Δανείζουν τις κυβερνήσεις ολου του κόσμου υποδουλώνωντας τες.

  ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ Ν ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΛΥΘΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΕΛΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.

  ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΗ ΖΩΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

 2. katagelies on 30/09/2012 at 05:39

  Πρωτοκολλα της Σιών
  Πρωτόκολλο Έβδομο
  Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε.

  Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε.

 3. Εδω υπάρχει μια πολύ ωραία ομιλία για το ποιοι κρύβονται πίσω απο αυτά που βλέπουμε αλλά και εξηγήσεις για πολλά απο τα σοβαρά πράγματα που γίνονται γύρω μας.

  Paul Hellyer στην Ακρόαση Πολιτών.

  Paul Hellyer ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ…ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ… ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ GLOBAL ΚΑΙ ΟΧΙ LOCAL ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ Κ.Α.

  Αξίζει να τον ακούσετε προσεκτικά.

  http://mavro-diamanti.blogspot.gr/2014/10/paul-hellyer.html

 4. Τα δυο βιντεο τα λενε ολα.
  Δείτε τα προσεκτικά και θα καταλαβετε τι συμβαίνει και στην χώρα μας και σε κάθε χώρα του κόσμου.
  Το προβλημα δεν ειναι ουτε ελληνικο, ουτε ευρωπαικο. Ειναι παγκόσμιο.
  Οι πολιτικοί κάθε είδους μιλούν για το παγκόσμιο σύστημα που κατασπαράζει τις χώρες άλλωτε με το υποτιθέμενο χρέος και άλλωτε με τους πολέμους;
  η προσπαθούν έντεχνα να μας πείσουν οτι η Γερμανία φταίει για ολα, για να μην βλέπουμε παραπέρα τι;

  1) O Στρατηγός Κλάρκ αποκαλύπτει το προμελετημένο σχέδιο
  https://www.youtube.com/watch?v=xJtTmhIEB34

  2) Η κοπέλα απο την Συρία αποκαλύπτει τι συμβαίει πίσω απο αυτό που μας δείχνουν. Τοσο στην χώρα της οσο και στις γύρω χώρες
  https://www.youtube.com/watch?v=27hzRGyunsk

  Δειτε τα προσεκτικά αν θελετε να μαθετε τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο και μας αφορά ολους

 5. Κυβερνούν άραγε οι πολιτικοί ;

  Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο aegeantimes.gr…

  http://xeirobombidida.blogspot.gr/2015/09/1743.html

 6. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΠΙΤΙΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ).

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/products/i-megalyteri-apati-tis-ethnikis-trapezas-poy-eklepse-6-960-tonoys-chrysoy-kai-tin-akiniti-perioysia-toys-spitia-akinita-chorafia-ergostasia/
  Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Χαζάρων. Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε ιστορικά. Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από 5000 χρόνια. Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος. Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που ήταν στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 η 3 ετών. Σκοπός “να ιδιοποιηθούμε” αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν ενθυμίστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη . Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου δήλωνε κέρδη ετησίως από ένα έως ενάμιση εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα από ένα υποκατάστημα. Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450. Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα διότι και η Εθνική εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δεν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στους Χαζάρους. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν τυπικά “της Ελλάδος ” ασχέτως αν το βγάλαμε πριν από 2-3 χρόνια. Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες υπενόησαν πως και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι. να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλλέγει τεράστια ποσά από τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επειδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκετε στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής. Όταν αποφάσισε το 1931-2 να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής. Ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση. Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δεν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46% όλες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί. Δεν θέλω να σας πω τι έχει γίνει ιστορικά έκτοτε. Ούτε τα 600 δις έχουν να κάνουν με την τράπεζα της Ανατολής που εχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας για την εξαγορά του Ελληνικού Χρέους. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. Η ιστορία που διδάσκεστε εσείς είναι η ιστορία που θέλουν οι Χαζάροι να ξέρετε. Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθεται πως απορρόφησε η Εθνική την Τράπεζα της Ανατολής υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα. Το κάθε ένα χρυσό Γαλλικό Φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια, άρα τα 580.000.000 χρυσά Γαλλικά Φράγκα ζυγίζουν (580.000.000 x 8γρ = 4.640.000.000γρ = 4.640.000 κιλά) 4.640 τόνους χρυσού. Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δεν μετεβιβάσθει στην Εθνική . Κατετέθει σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7,25% και θα διαμοιραζόταν ισσοπόσως στους μετόχους οι οποίοι χάριν ευκολίας συμφώνησαν να πάρουν άλλο ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση. Επομένως να θυμάστε δύο πράγματα. Το αποθεματικό κεφάλαιο δεν μεταβιβάσθει διά του συμβολαίου προς την Εθνική. Προσετέθει δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια χρήσεων ’32, ’33, ’34, ’35 και ’36. Το ποσόν το οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του ’36 υπήρχαν κατατεθιμένα στην Εθνική Τράπεζα 870 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα από την τράπεζα της Ανατολής. Σύνολο 6.960 τόνοι χρυσού.

  Αυτήν την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας, 4.000.000 με την ζωή τους και 2.000.000 ξεριζωμένοι πρόσφυγες από τις πατρογονικές εστίες τους.

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/products/i-megalyteri-apati-tis-ethnikis-trapezas-poy-eklepse-6-960-tonoys-chrysoy-kai-tin-akiniti-perioysia-toys-spitia-akinita-chorafia-ergostasia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ