Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Αμερικάνικες τράπεζες: Ολα οσα δεν ξέρεις

Το παρακάτω άρθρο ειναι ιδιαίτερα αποκαλυπτιικό και ενδιαφέρον γιατί μας αφορά όλους.
Αν νομίζετε οτι αφορά κάποιον άλλο λαό, κάπου μακριά απο εδώ μάλλον κάνετε λάθος όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία που παραθέτονται εδω αναλυτικά και τα βιντεο στο τέλος του άρθρου. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΟΦΟΙ…που με τον ιδιο τρόπο της καταχρέωσης και εξ αυτού υποδούλωσης, όπως θα δουμε βήμα – βήμα να συνέβη στην Αμερική, συνέβη και στην Ελλάδα απο την πρώτη στιγμή της “απελευθέρωσης” μας.

Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el#p/u/0/fAPyVcJ_qCk

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el#p/u/6/cOyxM2Z9U98

καθώς και η εκπομπή αυτή “Το κουτί της πανδώρας” που αναφέρεται στην  Goldman Sachs και την Ελληνική κρίση
http://www.youtube.com/watch?v=lCp5SgxMxC8&list=FLNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=2&feature=plpp_video

“Η Τράπεζα που κυβερνά την Αμερικανική οικονομία, την οποία εμφανίζουν διαρκώς τα ΜΜΕ σαν κεντρική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτιών της Αμερικής FED ( Federal Reserve η Federal Reserve Bank) δεν ειναι άλλο από μια ιδιωτική εταιρία…κρυμμένη πίσω από ένα απατηλό τρανταχτό όνομα  που κάνει τον κόσμο -ακόμα και στην Αμερική- να νομίζει ότι πρόκειται για μια κρατική τράπεζα”

Οι μέτοχοι δεν μπορούν να φανούν γιατί κρύβονται πίσω απο την διαδικασία που λέγεται Nominee Offshore εταιρειών.

Είναι ουσιαστικά με απλά λόγια μια Offshore εταιρεία της οποίας δεν φαίνονται οι μέτοχοι αλλά οι θεματοφύλακες.
Εδώ υπάρχει επίσης μια τεράστια παραπληροφόρηση παγκοσμίως όπου αναφέρουν τους θεματοφύλακες ως μετόχους.
Αλλά σ αυτή την φάση ας μην ασχοληθούμε με το ποιοι είναι οι αδιαφανείς μέτοχοι και ας αρκεστούμε να αναφέρουμε ότι δεν είναι ο λαός ούτε το κράτος και ας ασχοληθούμε λίγο με την ενδιαφέρουσα δράση της που έχει ρίξει εδώ και 100 χρόνια την Αμερικάνικη οικονομία σε ένα φαύλο κύκλο χρέους, πτωχεύσεων των επιχειρήσεων και νοικοκυριών καθώς και την ανάγκη επιβολής διαρκώς περισσότερων δυσβάσταχτων φόρων προς ικανοποίηση των διαρκώς αυξημένων τόκων και δανείων από την ιδιωτική αυτή τράπεζα που δημιουργεί χρήματα από το τίποτα.

Η ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών (δηλαδή η Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής) δεν είναι «σαν τις άλλες», στις οποίες την πλειοψηφία των μετοχών έχουν οι εθνικές κυβερνήσεις, που επιλέγουν τις διοικήσεις . (όπου βέβαια ισχύει αυτό μια και το κόλπο FED έχει επαναληφθεί και αλλού όπως θα δούμε παρακάτω και πολλές κυβερνήσεις έχουν τις μετοχές αλλά τον έλεγχο έχουν άλλοι).

Η Federal Reserve, (Fed), (Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής η οποία ορίζει την τύχη της Αμερικάνικης οικονομίας και κατ επέκταση του Αμερικάνικου λαού και του κόσμου ολου)… είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ιδιωτική.

Το άρθρο 1, παράγραφος 8, εδάφιο 5, του συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών ορίζει ότι το Κογκρέσο έχει το δικαίωμα να εκδίδει νόμισμα και να ρυθμίσει την ισοτιμία του με τα ξένα νομίσματα.

Η συνταγματική αυτή πρόνοια ΜΕ ΔΟΛΟ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΗΚΕ και έμεινε στα χαρτιά.

(Όπως είχε γίνει και με τον πρόγονο της FED που με αγώνες κατάφεραν να σταματήσουν πραγματικοί ΗΡΩΕΣ το 1835)

Το απίστευτο σήμερα γεγονός όπως θα δούμε παρακάτω είναι ότι η έκδοση του δολαρίου δεν ανήκει στις αρμοδιότητες της αμερικανικής κυβέρνησης -όπως οφείλει και όπως νομίζει ο κόσμος διεθνώς- η οποία Αμερικάνικη κυβέρνηση δεν ελέγχει την κυκλοφορία του αμερικάνικου χρήματος.

Αυτές οι αρμοδιότητες έχουν εκχωρηθεί με δόλο σε μια ιδιωτική εταιρία με το όνομα FED. (Federal Reserve Bank την εταιρεία δηλαδή που αυτοαποκαλείται Κεντρική Τράπεζα η Ομσπονιδακή Τράπεζα).

Το Ομοσπονδιακό τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ, (η ιδιωτική εταιρεία FED η οποία κρυμένη πίσω απο τον τίτλο της ολοι νομίζουν κρατική), ξανα-δημιουργήθηκε με δόλεια άδεια από τον Πρόεδρο Woodrow Wilson το καλοκαίρι του 1913, με πρόφαση «να αντικαταστήσει και να ελέγχει την αναρχία των πολλών ιδιωτικών τραπεζών», (θεωρητικά), και «για να σταθεροποιήσει την κυκλοφορία τραπεζογραμματίων». Το προηγούμενο «φεουδαλικό» τραπεζικό σύστημα, επέτρεπε στους τραπεζίτες να εκδίδουν δικά τους τραπεζογραμμάτια και να ελέγχουν τις τοπικές κοινότητες.

Η αμερικάνικη κυβέρνηση δεν έκανε δηλαδή σχεδόν ποτέ (εκτός από την περίοδο του προέδρου Λινκολτ 1809 – 1865) αυτό που είχε υποχρέωση να κάνει. Να εκδίδει μόνη της τα εν κυκλοφορία τραπεζογραμμάτια (χαρτονομίσματα) ανάλογα με τις ανάγκες του λαού και του κράτους της αντί να τα δανείζεται από τους ιδιώτες που τα τυπώνουν και αυτοαποκαλούνται διεθνείς τραπεζίτες.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ (εν έτη 1927)…

ΙΔΡΥΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚτΕ), ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.greek-politics.gr/archives/469 για να καταλάβετε ποιοι και πως κυβερνούν την Ελλάδα)

Έτσι, από το απόλυτο δημιουργημένο χάος, το σύστημα πέρασε από την «δικτατορία των πολλών τραπεζιτών», στην απόλυτη δικτατορία των λίγων. (Ρότσιλντ –Ροκφέλερ κ.α.)

Ο βουλευτής Charles Α. Lindberg, (πατέρας του διάσημου πιλότου τυχερού Λύντι), κατάλαβε το στημένο κόλπο της υπερχρέωσης και χειραγώγησης της χώρας του, (πίσω από το “Ομοσπονδιακό” όνομα του δανειστή που σε δανείζει και μάλιστα έντοκα αυτό που στην πραγματικότητα σου ανήκει δωρεάν), αντέδρασε στις προτάσεις του Woodrow Wilson και σε δημόσια ομιλία του ,στις 20 Ιανουαρίου 1915, είχε πει: «Το σύστημα είναι Καθαρά ιδιωτικό, και αποβλέπει σε έναν μόνο σκοπό, την μεγιστοποίηση των πιθανών κερδών από τη χρήση των χρημάτων άλλων ανθρώπων, προς όφελος των μετόχων και εκείνων που συνδέονται με αυτούς».

Η καρδιά του συστήματος του Wilson ήταν και είναι η ομοσπονδιακή τράπεζα της Νέας Υόρκης, Federal Reserve Bank of New York, οποία κατέχει το 53% της ομοσπονδιακής τράπεζας, και γύρω από αυτήν λειτουργούν 12 ακόμα περιφερειακές ομοσπονδιακές τράπεζες.

Η νομισματική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της ομοσπονδιακής τράπεζας, δηλαδή των ιδιωτών και όχι της κυβέρνησης. Αυτή η πρακτική -εκτός από εξω κάθε λογικής- βρίσκεται και σε αντίφαση με το αμερικανικό σύνταγμα που εκχωρεί αυτή την αρμοδιότητα στο ομοσπονδιακό Κογκρέσο.

Η Βουλή των αντιπροσώπων μάλιστα και η Γερουσία προσπάθησαν το 1936 να ανακτήσουν αυτό το δικαίωμα χωρίς επιτυχία.

Όταν άρχισαν οι ακροάσεις η επιτροπή του Κογκρέσου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Κογκρέσο θεωρεί η μόνιμη ευημερία των ανθρώπων και η προστασία της οικονομικής ζωής του έθνους εξαρτώνται από την καθιέρωση ενός νομισματικού συστήματος που θα βρίσκεται πλήρως υπό τον έλεγχο του, το οποίο θα υποστηρίζει τα συμφέροντα των αγροτών, των εργαζομένων, της βιομηχανίας, και του εμπορίου, και που θα εξασφαλίζει επαρκή χρηματοδότηση, εμπόριο, σταθερή μέση αγοραστική δύναμη, και θα αποφύγει την υπερβολική επέκταση ή την καταστρεπτική περικοπή των πιστώσεων».
Ο καθηγητής Allen B. Brown, στην κατάθεσή του στο Κογκρέσο, είχε υποστηρίξει -όπως είναι λογικό και όπως είχε κάνει σωτήρια για την χώρα του ο δολοφονημένος πρόεδρος Λινκολτ αρκετά χρόνια πριν- την εκτύπωση από το κράτος του εθνικού νομίσματος αντί για τον έντοκο μάλιστα δανεισμό του, για την κάλυψη των ελλειμμάτων του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού, τονίζοντας ότι ο αμερικανικός λαός πληρώνει με ιδρώτα και αίμα τους τόκους και κεφάλαια δανειζόμενος τα χρήματα που του ανήκουν. (Δηλαδή από όταν γεννιέται ένα παιδί χρωστάει στους ιδιώτες τραπεζίτες που τυπώνουν “γεννούν” αντίστοιχα το απαραίτητο χρήμα και μάλιστα έντοκα. Και ακόμα χειρότερα κατά την κρίση τους το αποσύρουν από την αγορά στραγγαλίζοντας την μεθοδευμένα).

Οι τράπεζες είχε πει ο καθηγητής δεν δανείζονται από το κράτος το δημόσιο χρήμα όπως θα όφειλαν, αλλά εκδίδουν εκ του μηδενός παράνομα χρήματα τα οποία στην συνέχεια δανείζουν και μάλιστα έντοκα. Για κάθε δολάριο που οι τραπεζίτες -αντί του κράτους- τυπώνουν και βάζουν στο πιστωτικό σύστημα, δημιουργούν -επίσης χωρίς να τα έχουν και πάλι εκ του μηδενός δηλαδή- αλλά 10 πιστωτικά δολάρια, που τα θεωρούν επίσης δικά τους, απλά και μόνο επειδή αυτοί τα δημοιούργησαν -παρακάμπτοντας και το ίδιο το σύνταγμα που την λειτουργία αυτή αναθέτει στο κράτος-, αν και τα πιστωτικά δολάρια στηρίζονται στον ανθρώπινο ιδρώτα και την εργασία και στις παραγωγικές ιδέες που δεν είναι δικιές τους. (Δηλαδή τα διμοιουργημένα “τυπωμένα” που χορηγήθικαν από τους τραπεζίτες και μάλιστα έντοκα αυτά δολάρια πρέπει μετά να εξωφληθούν μαζί με τους τόκους τους από την σκληρή δουλειά του λαού).   Τα σχόλια Allen B. Brown ήταν ένα άμεσο ράπισμα στο Ομοσπονδιακό σύστημα που ήταν μόνο 23 ετών, τότε.

Δηλαδή μέσω ενός φαινομενικά πολύπλοκου αλλά στην πράξη απλού κόλπου: Δημιουργεί (τυπώνει) η ιδιωτική FED αρχικά χρήματα και αντί να τα δανείζεται τυπώνει και δανείζει (απλά διαβάστε τι γράφει επάνω ένα δολάριο για να καταλάβετε ποιος το δημιούργησε και σε ποιόν ανήκει). Τα οποία στην συνέχεια και αυτά τα αρχικά δημιουργημένα οι μετέπειτα τράπεζες που τα δανείζονται έχουν το δικαίωμα με την σειρά τους να δανείζουν δεκαπλάσια από αυτά που δανείζονται από την αρχική δημιουργό FED. Έτσι όλοι οι τραπεζίτες τρώνε και δεν μιλά κανείς.
Οι πολιτικοί και ο λαος δεν καταλαβαίνουν την πλεκτάνη που έχει στηθεί εναντίων τους και το άρρωστο σύστημα διαιωνίζεται, γιγαντόνωντας ενα χρέος που ποτέ δεν μπορεί να εξοφλήσει ο λαός όσο σκληρά και αν φορολογείται απο τον εισπράκτορα του χρέους την εκεί φοβερή και τρομερή ομοσπονδιακή εφορία IRS η οποία εισπράτει με την σειρά της πολαπλάσια (λόγο τόκων) τα δολάρια που τύπωσε και έδωσε η επίσης ομοσπονδιακή FED.

Και οι λίγοι ορθά και για το κοινό καλό σκεπτόμενοι που αντιστέκονται στο ν ανοίκει το κράτος στην Κεντρική του Τράπεζα και οχι η Κεντρική Τράπεζα στο κράτος, έχουν την τύχη που θα δούμε παρακάτω:
(Οπως είχε γίνει και κατά το παρελθόν με τον πρόγονο της FED) Το 1881 ο τότε αμερικανός πρόεδρος Τζέιμς Γκάρφιλντ έκανε σημαντική ομιλία οπου αποκαλύπτει τα προαναφερόμενα, ότι όταν δηλαδή η έκδοση του χρήματος είναι από λίγους ιδιώτες που δανείζουν το κράτος και τον λαό, ασκούν και πολιτική κατά την βούληση τους και δημιουργούν τις ανόδους και πτώσεις της οικονομίας κατά τα συμφέροντα τους, την φτώχεια και τον πλούτο όποτε και σε όποιους θέλουν, μην αφήνοντας την οικονομία να ορθοποδήσει και να εδραιώσει μια σταθερά ανοδική πορεία.
Μερικές εβδομάδες μετά (2-7-1881) ο πρόεδρος Γκάρφιλντ δολοφονείται

Το ίδιο επαναλύφθηκε αρκετά χρόνια μετά όπου το 1963, επι της εποχής πλέον της σημερινής FED, ο Πρόεδρος John Kennedy αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη πραγματική μεταρρύθμιση και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Να σταματήσει τον κατήφορο του δανεισμού του Αμερικάνικου κράτους των χρημάτων που διανέμονται και αναλογούν στους πολίτες, και να καταργήσει το Ομοσπονδιακό Τραπεζικό Σύστημα FED.  (όπως είχε κατορθώσει επιτυχώς ο πρόεδρος Jacksonτο 1835 με τον πρόγονο της FED)

Ετσι υπέγραψε διάταγμα με το οποίο έδινε εντολή στην κυβέρνηση του, να αποκαταστήσει ξανά την συνταγματική τάξη για τον έλεγχο της εκδόσης του αμερικανικού νομίσματος, το οποίο θα επέστρεφε ξανά στο κράτος όπου ανοίκει και μαζί ο έλεγχος και η διακυβέρνηση της χώρας, όπως είχε κάνει και κατά το παρελθόν ο πρόεδρος Λινκολντ.
Ο Πρόεδρος Kennedy ήταν νεκρός τρεις εβδομάδες αργότερα.

Όταν ο επόμενος Πρόεδρος Lyndon Johnson ανέλαβε τα καθήκοντά του, ακύρωσε αμέσως το διάταγμα Kennedy και οι Ρότσιλντ – Ροκφέλερ κέρδισαν έναν ακόμα πόλεμο κατά της αμερικάνικης ελευθερίας και της ανθρωπότητας ολόκληρης.

Και όλα αυτά δηλαδή στην χώρα που διαφημίζει την ελευθερία της αλλά κρύβει επιμελώς οτι η ελευθερία αυτή βρίσκεται κάτω από την σκλαβιά των τραπεζιτών της.

Περισσότερο από το 50% των μετοχών της Federal Reserve Bank ανήκαν στις μεγάλες τράπεζες της νέας Υόρκης, η National City Bank του Ροκφέλερ, η National Bank of Commerce, η First National Bank, η Chase National Bank, και η Marine National Bank. Όταν η National City Bank του Ροκφέλερ συγχωνευθηκε με την J.P. Morgan – First National Bank το 1955, ο όμιλος Ροκφέλερ ελέγχε το 22% των μετοχών της Federal Reserve Bank of New York.

Οι βασικοί μέτοχοι της Federal Reserve Bank είναι:

1. Οι Τράπεζες Rothchild του Λονδίνου και του Βερολίνου. Οι ναυαρχίδες του συστήματος.
Ο πατριάρχης το συστήματος βαρόνος M. A. Rothschild είχε πει: «Δώστε μου τον έλεγχο του νομίσματος ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος κάνει τους νόμους».

2. Η επενδυτική Τράπεζα των αδελφών Lazard του Παρισιού, (Lazard Brothers Bank ) που ανήκει στο σύστημα Rothchild. Ιδρύθηκε το 1848, και μέχρι το 2005 ήταν ιδιωτική εταιρεία.

3. Οι Τράπεζες Warburg Bank του Αμβούργου και του Άμστερνταμ, που και αυτές ανήκουν στο σύστημα Rothchild. Οι τραπεζιτική δραστηριότητα της εβραϊκής οικογένειας Warburg ξεκίνησε με την ίδρυση της M.M. Warburg & Company, το 1798 . Οι αδελφοι Max και Sidney Warburg, ήταν οικονομικοί υποστηρικτές του Χίτλερ από το 1929. Από το ημερολόγιο του Αμερικανού πρέσβη στο Βερολίνο William Dodd, γνωρίζουμε ότι συναντήθηκαν το 1933 με τον καγκελάριο πια Χίτλερ και έκλεισαν «δουλειές» ο Henry Mann της National City Bank ,ο Winthrop W. Aldrich της Chase. Bank και ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων του Rockefeller, Ivy Lee. (Ακούσατε ποτέ την Wall Street να καταγγέλλει το «Ολοκαύτωμα» των ομοθρήσκων και ομοεθνών τους, και τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως;). Ο Paul Moritz Warburg, που διορίστηκε από τον πρόεδρο Wilson στο πρώτο συμβούλιο της ομοσπονδιακής τράπεζας ,(1913-1918), εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1902 και μπήκε συνεταίρος στην Kuhn, Loeb & Company όπου εργαζόταν σαν στέλεχος ο κουνιάδος της γυναίκας του, ο Jacob Schiff, ο οποίος αργότερα χρηματοδότησε με 20 εκατ. δολ, τον Τρότσκι, για να φέρει εις πέρας την επανάσταση των μπολσεβίκων. Ο Paul Moritz Warburg ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ανάγκης δημιουργίας της Federal Reserve. Ο Paul Moritz Warburg τοποθετήθηκε διευθυντής στο πρώτο συμβούλιο του περίφημου Council on Foreign Relations κατά την ίδρυση του,το 1921.

4. Η «Israel Moses Seif Bank» της Ιταλίας

5. Η Lehman Brothers Bank της Νέας Υόρκης, του συστήματος Ρότσιλντ (που χρεοκόπησε). Ο Henry Lehman, Εβραίος μετανάστης από τη Γερμανία εγκαταστάθηκε στο Montgomery της Alabama το 1844 και άνοιξε ένα μπακαλικάκι. Έξι χρόνια μετά ήρθαν κοντά του τα αδέλφια Emanuel και Mayer και έτσι δημιουργήθηκαν οι Lehman Brothers που ασχολήθηκαν με το βαμβάκι. Το 1858 ανοιξαν υποκατάστημα στη νέα Υόρκη, τους γνώρισαν οι Ρότσιλντ που προστάτευαν όλους τους Γερμανοεβραίους, και τους έκαναν τραπεζίτες. .

6. Η «Kuhn-Loeb bank» της Νέας Υόρκης

7. Η « New York Chase Manhattan Bank» των Ροκφέλερ , που ελέγχει τις άλλες 11 περιφερειακές ομοσπονδιακές τράπεζες.

8. Η «Goldman-Sachs» της Νέας Υόρκης.
Λίγοι Εβραίοι Τραπεζίτες, οι Lehman, Goldman, Sachs, Kuhn, Loeb, Rockefeller, Max, Sidney και Paul Warburg, Jacob Schiff, Henry Mann, Rothchild είναι αυτοί που σπέρνουν την καταστροφή , τον όλεθρο και τον πόλεμο, που ρουφάνε καθημερινά το αίμα των ανθρώπων για τους τόκους. Είναι αυτοί που δολοφόνησαν τον Τζον Κένεντι.
Αυτοί προκάλεσαν, την κρίση που θα πληρώσουμε όλοι μας.
Η μόνη λύση είναι εκείνη που προσπάθησε να επιβάλει ο πρόεδρος Κένεντι. Το εκδοτικό προνόμιο στο κράτος. Έκδοση νομίσματος, με κανόνες, και όχι δανεισμός για την κάλυψη του δημοσίου ελλείμματος.
Τέρμα στην ασυδοσία των τραπεζιτών. Ο έλεγχος της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, πρέπει να περάσει στα κοινοβούλια. Τέρμα το « ποίημα» η για την δήθεν ανεξαρτησία της. Θυγατρική του συστήματος Ρότσιλντ –Ροκφέλερ είναι.

Και επιπλέον κρυμένοι πίσω απο το παραπλανιτικό τους όνομα, εβαλαν την εταιρεία τους στο απορόβλητο, και ετσι αυτοί που απομιζούν μια τεράστια ενωση πολιτιών όπως τις ΗΠΑ φορολογούν και δεν φορολογούνται.

Οι φόροι βλέπεις ειναι για μας τα κορίδα, για να εισπράτει το κράτος χρήματα για τους ξένους δανειστές μας και απο πάνω να είμαστε ακόμα πιο χρεωμένοι, οσο δυσβάστακτοι και αν είναι αυτοί οι φόροι.

Δημιουργούν ουσιαστικά χρήμα τυπώνοντας χαρτιά (χαρτονομίσματα, ομόλογα, κ.τ.λ.) τα οποία δανείζουν το κράτος και τον πολίτη φορτώνοντας τον με χρέος και υποχρέωση πληρωμής τόκων εν τη γένεση του. Με απλά λόγια σα να είναι ο τυπογράφος σου δανειστής σου με χρήματα το οποία τύπωσε ο ίδιος και εσύ απλά το κορόιδο που τα παίρνεις και μάλιστα έντοκα και τα νομιμοποιείς. Και έτσι με το απλό αυτό κόλπο βρίσκονται “αυτοί” πάντα από πάνω μια και το χρήμα που έπρεπε να δημιουργεί (τυπώνει) το κράτος -όπως οφείλει- για να καλύψει την ανάπτυξη και την αύξηση των γεννήσεων που δημιουργούν την ανάγκη για περισσότερο εν κυκλοφορία χρήμα, το δανείζετε ουσιαστικά από τον τυπογράφο που προαναφέραμε.
(Το ίδιο κόλπο έκαναν και σε άλλα κράτη και όποιοι πολιτικοί αρνήθηκαν τον έλεγχο του χρήματος -και κατ επέκταση του κράτους τους, τιμωρήθηκαν και εκτελέσθηκαν σαν προδότες η εχθροί του λαού)

Οι περισσότεροι αμερικανοί πρόεδροι που αγωνίστικάν ν αναλάβει πλέον η κυβέρνηση της Αμερικής -όπως οφείλει- την διαχείρηση του νομίσματος της, να το εκδίδει η ίδια ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ FED ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΔΗΜΟΙΟΥΡΓΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, κρατώντας όμοιρους στις διαθέσεις της, ολες της κυβερνήσεις του κόσμου. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ.!!!

Μέχρι τώρα δεν βρέθικαν ικανοί άνθρωποι να βάλουν στην θέση της αυτη τη λερναία ύδρα που εχει ρίζες και κεφαλή στα μεγαλύτερα κράτη, αφίνοντας να δουλεύουν ανενόχλητοι, επαλυθεύοντας ένα – ενα τα προτόκολα της παγκόσμιας διακυβέρνησης:

(Αποσπάσματα)
Πρωτόκολλο Εικοστό Πρώτο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Επωφεληθήκαμε τη διαφθορά των διοικητών και την αμέλεια των κυβερνητών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος…
(Για να πάρουν κάποιοι προμήθειες δανείστηκαμε έντοκα χρήματα από αυτούς στους οποίους υποδουλωθήκαμε, αντί να τυπώσουν τραπεζογραμμάτια (χαρτονομίσματα) και να αυτοδανειστούμε άτοκα)

Πρωτόκολλο Εικοστό Δεύτερο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Έχουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό…
το ακόλουθο βίντεο τα λέει ολα:
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el#p/u/2/4BB1YohPjBM

Πρωτόκολλο Τρίτο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el#p/u/3/HpqRhvHI9ZQ

Πρωτόκολλο Τέταρτο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δε χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας.Το σχέδιο της ενέργειας της αόρατης αυτής δύναμης και επιπλέον ο τόπος της διαμονής της θα μένουν πάντοτε άγνωστα στο λαό.
Οι κοινωνίες αυτές θα έχουν μία απόλυτη απέχθεια προς την ανώτερη πολιτική και προς τη Θρησκεία.

Πρωτόκολλο Πέμπτο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Οι δυνάμεις δε μπορούν να συνάψουν ούτε την πιο ασήμαντη συμφωνία χωρίς να παίρνουμε εμείς μέρος σ’ αυτή.
Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ’ αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία, η διάταξη της οποίας θα είναι τέτοια, ώστε να κατορθώσει, χωρίς να τις συντρίψει, να περιλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση.

Πρωτόκολλο Έκτο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.
το ακόλουθο βίντεο είναι τα λέει ολα:
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el#p/u/7/cOyxM2Z9U98

Πρωτόκολλο Έβδομο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Σ’ όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος. Το όφελος είναι διπλό.
Ο ασφαλέστερος δρόμος της επιτυχίας στην πολιτική είναι η μυστικότητα των ενεργειών της. Ο λόγος του Διπλωμάτη δεν οφείλει να συμφωνεί με τις πράξεις του.
Η κοινή γνώμη θα μας βοηθήσει σ’ αυτό, αυτή η κοινή γνώμη, την οποία η “μεγάλη δύναμη”, δηλαδή ο τύπος, έχει ήδη βάλει μυστικά μέσα στα χέρια μας. Πράγματι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις, τις οποίες είναι περιττό να λάβουμε υπόψη, ο τύπος είναι εντελώς στην εξουσία μας.

Πρωτόκολλο Ένατο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Θα κυβερνήσουμε με χέρι σταθερό, διότι έχουμε να κάνουμε με συντρίμμια ενός κόσμου άλλοτε ισχυρού, σήμερα όμως υποταγμένου σε μας. Κρατούμε στα χέρια μας υπέρμετρες φιλοδοξίες, ένθερμες απληστίες, ανελέητες εκδικήσεις, μνησίκακες έχθρες.
Εμείς είμαστε εκείνοι από τους οποίους προέρχεται ο τρόμος, που έχει κυριεύσει το παν. Έχουμε στην υπηρεσία μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων. Επανορθωτές της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, επαναστάτες, και κάθε είδους ουτοπιστές. Έχουμε αναθέσει σε όλο τον κόσμο από μία εργασία: Καθένας τους υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε μένει ακόμη όρθιο.
Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση.
Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.

Πρωτόκολλο Δέκατο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Επαναλαμβάνω σήμερα ό,τι ήδη είπα, και παρακαλώ να το θυμηθείτε, ότι δηλαδή ασφαλώς οι Κυβερνήσεις και οι λαοί δε βλέπουν παρά μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων. Και πως θα μπορούσαν να διερευνήσουν την εσωτερική σημασία τους, αφού οι αντιπρόσωποί τους δε σκέφτονται τίποτε άλλο παρά να διασκεδάζουν;

Πρωτόκολλο Δωδέκατο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Απέναντι στον Τύπο θα ενεργούμε με τον εξής τρόπο. Ποιο ρόλο παίζει τώρα ο Τύπος; Χρησιμεύει για να αναφλέγει τα πάθη ή να συντηρεί τους εγωισμούς των κομμάτων. Είναι μάταιος, άδικος, ψεύτης και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν καθόλου σε τι χρησιμεύει. Θα του φορέσουμε σαμάρι και θα του βάλουμε γερά χαλινάρια…
Αν βρεθούν πρόσωπα που θα θέλουν να γράψουν εναντίον μας, δε θα βρεθεί κανείς για να εκτυπώσει τα γραπτά τους.

Πρωτόκολλο Δέκατο Τρίτο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Ο Τύπος άλλωστε θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε, όπως γνωρίζετε, συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητούν πάντοτε το νέο).
Χάνοντας λίγο-λίγο τη συνήθεια να σκέπτονται με δική τους πρωτοβουλία, θα καταλήξουν να μιλάνε για συνταύτιση των ιδεών μας, διότι θα είμαστε οι μόνοι που θα προτείνουμε νέες κατευθύνσεις της σκέψης μέσω τέτοιων προσώπων, που να μη θεωρούνται συνεργάτες μας.
Ο ρόλος των Φιλελεύθερων ουτοπιστών θα λήξει οριστικά όταν το πολίτευμά μας θα αναγνωριστεί. Μέχρι τότε θα μας προσφέρουν καλές υπηρεσίες, γιατί υποτάξαμε αυτούς τους βλακοχριστιανούς με πλήρη επιτυχία με τη λέξη “πρόοδος” και δεν υπάρχει ούτε ένας μεταξύ τους, ο οποίος να βλέπει ότι κάτω απ’ αυτή τη λέξη κρύβεται πλάνη σε όλες τις περιπτώσεις που δεν πρόκειται για υλικές εφευρέσεις, αφού η αλήθεια είναι μία και μόνη και δε μπορεί να έχει πρόοδο.

Πρωτόκολλο Δέκατο Πέμπτο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Κάθε νέα δημιουργία οποιασδήποτε μυστικής οργάνωσης θα τιμωρείται επίσης με θάνατο.
Με τον ίδιο τρόπο θα μεταχειρισθούμε και τους Χριστιανούς Μασόνους που γνωρίζουν περισσότερα απ’ όσα πρέπει.
Όσοι συμμετέχουν στις μυστικές οργανώσεις είναι συνήθως φιλόδοξοι τυχοδιώκτες και γενικά άνθρωποι ως επί το πλείστον κενοί, με τους οποίους δε θα δυσκολευτούμε να συνεννοηθούμε για την εκπλήρωση των σκοπών μας.
Ο θάνατος είναι το αναπόφευκτο τέλος καθενός. Είναι προτιμότερο να επισπεύδουμε το τέλος εκείνων, οι οποίοι βάζουν εμπόδια στο έργο μας, παρά το τέλος το δικό μας, που δημιουργήσαμε αυτό το έργο.

Πρωτόκολλο Δέκατο Έκτο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Η κακή γνώση που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν για τα πολιτικά ζητήματα δημιουργεί ουτοπιστές και κακούς πολίτες. Μπορείτε και μόνοι σας να καταλάβετε σε ποια κατάσταση έφερε τους Χριστιανούς η γενική μόρφωσή τους.
Το σύστημα της κατάπνιξης της σκέψης μπήκε ήδη σε εφαρμογή με τη μέθοδο που ονομάστηκε “διδασκαλία με εικόνες” και που θα μεταβάλλει τους Χριστιανούς σε υπάκουα ζώα που δε θα σκέπτονται και θ’ αναμένουν την παράσταση των πραγμάτων με εικόνες, για να τ’ αντιληφθούν…

Πρωτόκολλο Δέκατο Όγδοο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Θα εξαναγκάσουμε τις Κυβερνήσεις ν’ αναγνωρίσουν την αδυναμία τους με τα φανερά μέτρα ασφαλείας που θα παίρνουν, και με τον τρόπο αυτό θα καταστρέφουμε το γόητρο της εξουσίας.

Πρωτόκολλο Δέκατο Ένατο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Οι επαναστάσεις δεν είναι δυνατό να χαρακτηριστούν αλλιώς εκτός από γάβγισμα μικρού σκυλιού εναντίον ενός ελέφαντα. Για μια καλά διοργανωμένη Κυβέρνηση, όχι από άποψη αστυνομικής, αλλά κοινωνικής οργάνωσης, το μικρό σκυλί γαβγίζει εναντίον του ελέφαντα, γιατί αγνοεί την ξεχωριστή του θέση και αξία. Αρκεί κάποιος να αποδείξει μ’ ένα καλό παράδειγμα την αξία της μιας ή της άλλης, για να πάψουν τα σκυλάκια να γαβγίζουν και να συνηθίσουν να κουνάνε την ουρά τους μόλις εμφανίζεται ο ελέφαντας.
Για να αφαιρέσουμε το γόητρο της ανδρείας από το πολιτικό έγκλημα, θα τους καθίζουμε στο εδώλιο των κατηγορουμένων δίπλα με τους κλέφτες, τους δολοφόνους και τους κάθε λογής φτηνούς και ταπεινούς εγκληματίες.
Τότε η κοινή γνώμη θα συγχύσει στη σκέψη της αυτή την κατηγορία των εγκληματιών με τον εξευτελισμό των άλλων και θα τους αντιμετωπίσει με την ίδια περιφρόνηση. Είμαστε διατεθειμένοι (και ελπίζω ότι το έχουμε κατορθώσει) να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς να καταπολεμήσουν τις επαναστάσεις μ’ αυτό τον τρόπο.
Γι’ αυτό το σκοπό, μέσω του τύπου, των λόγων μας που δημοσιεύονται και των ωραίων εγχειριδίων της ιστορίας έχουμε διαφημίσει το μαρτύριο που προτίμησαν δήθεν οι επαναστάτες για το κοινό καλό. Αυτή η διαφήμιση αύξησε τις τάξεις των φιλελευθέρων και έριξε χιλιάδες Χριστιανούς στις τάξεις του κοπαδιού μας.

Πρωτόκολλο Εικοστό – Έλληνες αφυπνισθείτε
Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.
Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν’ αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.
Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν’ απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων.
Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.
Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;

Πρωτόκολλο Εικοστό Πρώτο – Έλληνες αφυπνισθείτε
Επωφεληθήκαμε τη διαφθορά των διοικητών και την αμέλεια των κυβερνητών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος.

Πρωτόκολλο Εικοστό Δεύτερο- Έλληνες αφυπνισθείτε
Έχουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό.

κ.α.
Το πλήρες κείμενο για τις οδηγίες της παγκόσμιας διακυβέρνησης από τους εβραίους, εδώ:
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

Πηγές:
http://nightly-visitor.blogspot.com/2008/11/blog-post_07.html

Ολόκληρο το video με τα αποκαλυπτικά στοιχεία για το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα εδώ:

1 μέρος
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=439586221319126077&hl=el&fs=true
2 μέρος
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1196961079151878998&hl=el&fs=true

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/money-masters_15.html

Σ αυτό το άρθρο θα βρείτε πολύ σημαντικές πληροφορίες και στοιχεία για τα προαναφερόμενα:

http://stisepalxeis.blogspot.gr/2009_09_09_archive.html

- Έλληνες αφυπνισθείτε

12 Responses to Αμερικάνικες τράπεζες: Ολα οσα δεν ξέρεις

 1. Σπύρος on 31/10/2010 at 00:13

  Ο χορός καλά κρατεί…

  «Το κρίσιμο ερώτημα, είναι γιατί δεν έχασαν όλα τα χρήματά τους, οι Ροκφέλερ ,οι Ρότσιλντ, ο Σόρος, ο Μπάφετ, και τα άλλα παιδιά της «παρέας» ενο ο απλός κόσμος χανει αποταμιεύσεις, δουλειά, οικογένεια, ακόμα και το σπίτι του;…

  …700 δις ο Πόλσον και 600 ο Γκάιθνερ, μας κάνουν 1,3 τρις που θα δανείσουν οι ιδιοκτήτες της FED Ρότσιλντ –Ροκφέλερ στο αμερικανικό δημόσιο. Μόνο από αυτό, θα κερδίσουν 75 δις δολάρια σε τόκους. Ζεστό χρήμα. Έτσι θα αγοράσουν φθηνά τους κατεστραμμένους και θα βγουν από την κρίση πιο ισχυροί…»
  http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2121

  Η FED τυπώνει χρήμα και δανείζει το αμερικανικό κράτος σα να βγάζει απλές φωτοτυπίες αφού δεν έχει να πληρώσει κανένα μια και φρόντισαν οι σχεδιαστές του όλου κόλπου να αποδεσμεύσουν την κυκλοφορία του δολαρίου από τα διαθέσιμα τους σε χρυσό καθώς και να δανείζουν το κράτος οι ιδιωτικές τράπεζες που τυπώνουν το χρήμα. Και δεν δανείζουν μόνο την καταχρεωμένη Αμερική αλλά και ολες τις κυβερνήσεις του κόσμου.

  Ο κόσμος βαθιά νυχτωμένος δεν καταλαβαίνει τίποτα μια και όλα είναι καλά κρυμμένα από βαρύγδουπους τίτλους: Federal Reserve Bank νομίζοντας ότι πρόκειται για κρατικών συμφερόντων οργανισμούς και όχι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ όπως και είναι.

  Ο μόνος τρόπος να σταματήσει αυτή η ατέλειωτη κατρακύλα που μας έχουν ρίξει οι διεθνείς τραπεζίτες να ξυπνήσει κάποτε ο κόσμος και να συνεχίσει αυτό που άρχισε ο Ο Πρόεδρος Kennedy.
  http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/01/reason-of-kennedy-assassination.html

  Ο Ναπολέων είπε: «Όταν μια χώρα είναι εξαρτημένη για το χρήμα στους τραπεζίτες , αυτοί και όχι οι ηγέτες της κυβερνήσεως ελέγχουν το έθνος».
  http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=315&t=1179&view=next

  Υπεύθυνοι της καταλήστευσης του παγκόσμιου πλούτου μεσω των οικονομικών κρίσεων στις οποίες οδηγούν κηβερνήσεις και λαούς, είναι:

  Υπεύθυνοι της καταλήστευσης του παγκόσμιου πλούτου είναι:
  1. Rothschild Banks of London and Berlin.

  2. Lazard Brothers Banks of Paris.

  3. Israel Moses Seif Banks of Italy.

  4. Warburg Bank of Hamburg and Amster­dam.

  5. Lehman Brothers of NY.

  6. Kuhn, Loeb Bank of NY (Now Shearson American Express).

  7. Goldman, Sachs of NY.

  8. National Bank of Commerce NY/Morgan Guaranty Trust (J. P. Morgan Bank – Equitable Life – Levi P. Morton are principal sharehold­ers).

  9. Hanover Trust of NY (William and David Rockefeller & Chase National Bank NY are principal shareholders) Είναι οι κυριότερος μέτοχος της FED

  Χρονολογίες Ιδρύσεως των Εβραϊκών Τραπεζών :

  1791-1811: Rothschilds’First Bank of the United States.

  1816-1836: Rothschild’s’ Second Bank of the United States.

  1837-1862: Free Banking Era – no formal Central Bank through the ef­forts of President Andrew Jackson.

  1862-1913: System of National Banks through the efforts of President Andrew Jack­son.

  1913- Έτος ιδρύσεως της Federal Reserve Bank. Οι μεγαλύτεροι μέτοχοι της (FED) είναι οι Rothschild’s του Λονδίνου με 57% των μετοχών που δεν είναι εμπορεύσιμοι στο χρηματιστήριο.(αποκλειστικό προνόμιο)

  Τον Μάιο 1933 ο γερουσιαστής Louis T Mc-Fadden έθεσε θέμα καθαιρέσεως της (FED) . Μετά όμως από μια εκστρατεία σπιλώσεως του Louis T Mc-Fadden αυτός βρέθηκε δηλητηριασμένος τρία χρόνια αργότερα. Οι ίδιοι δολοφόνησαν τους προέδρους: Αβραάμ Λίνκον και Τζόν Κέννεντυ γιατί θέλησαν να καταργήσουν τα προνόμια τους.
  http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=315&t=1179&view=next

  Οι οικονομικές κρίσεις δεν έρχονται μόνες τους. Φέρνουν πάντα μαζί τους, τους συγγενείς τους: Φτώχεια, Δυστυχία, Βία, Αρρώστια, Οπισθοδρόμηση κ.α.

  Υπάρχει άραγε λόγος για ολα αυτά: Ναι γι αυτούς ισως υπάρχει λόγος, αν ολα αυτά ειναι αληθινά:
  http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
  ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…

 2. Σπύρος on 31/10/2010 at 00:37

  Η κεφαλή της σύγχρονης «Λερναίας Υδρας «Το απατηλό όνομα της είναι Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεματικού (Federal Reserve Bank) γνωστή και σαν “FED” από τα αρχικά της.

  Όλοι την θεωρούν ως Κρατική Εκδοτική Τράπεζα των ΗΠΑ. Έτσι πίστευα κι’ εγώ λίγα χρόνια πριν. Όμως λάθος! Η πραγματικότης είναι ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη Εβραϊκή Τράπεζα του κόσμου, που προάγει -σαν παγκόσμια καρδιά- την νομισματική κερδοσκοπία του χρήματος μέσω του δολαρίου που κατα βούληση τυπώνει.

  Woodrow Wilson
  Το έτος 1913, πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εκλέχθηκε ο Woodrow Wilson. Προ της εκλογής του χρειάσθηκε οικονομική υποστήριξη για την διεξαγωγή της προεκλογικής του εκστρατείας. Αυτός συμφώνησε αν και απρόθυμα, ότι αν τον υποστήριζαν στον προεκλογικό του αγώνα και εκλέγετο θα υπέγραφε την Πράξη για την ίδρυση της Federal Reserve Bank. [Βλέπουμε λοιπόν πως εκβιάζονται οι διεφθαρμένοι δημοκρατικοί ηγέτες από το οικονομικό κατεστημένο όλες τις εποχές και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας για να εκλεγούν αναλώμασι των λαών]
  Τον Δεκέμβριο 1913 όταν πολλά μέλη του Κογκρέσου έλλειπαν στις πατρίδες των για τα Χριστούγεννα, πέρασε βιαστικά η Πράξη για την Federal Reserve και υπεγράφη αργότερα από τον Πρόεδρο Wilson. Ο Wilson παραδέχθηκε βραδύτερον με τύψεις όταν αναφέρετο στην Federal Reserve.
  “Εχω εν αγνοία μου γκρεμίσει την χώρα μου”

  Andrew Jackson
  Ο Jackson είπε όταν μιλούσε στους τραπεζίτες :
  “Είσαστε μιά φωλιά βρυκολάκων και κλεπτών. Σκοπεύω να σας ξερριζώσω και με την βοήθεια του αιώνιου Θεού θα σας ξεριζώσω”

  Devvy Kidd.
  Ναί καλά το διαβάζετε, η Fed φτιάχνει κυρίως χάρτινο χρήμα με τα κομπιούτερς, ή πληρώνει το Θησαυροφυλάκιο ένα μικρό φιλοδώρημα για την εκτύπωση του χρήματος. Αυτό λοιπόν το χρήμα το δανείζει με υψηλό τόκο στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, Με τους φόρους μας πληρώνουμε σ’ αυτούς τόκο για τα δάνεια προς την κυβέρνηση μας τα οποία ουσιαστικά δεν κοστίζουν τίποτα στην Fed για να φτιάξει το χρήμα.

  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΗΝ FED ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

  http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=315&t=1179&view=next

  ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝΕ.

  ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…

  Το Αστρονομικό Χρέος
  Μέχρι τις 6 Μαρτίου 2006, το εθνικό χρέος ανέρχεται σε 8,2 (οκτώ κόμμα δύο) τρισεκατομμύρια δολάρια. Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι έχουν πληρώσει στην Fed το ποσόν των $ 173,87ό5,979,369.66 (Εκατόν Εβδομήντα Τέσσερα περίπου Δισεκατομμύρια δολάρια) γιά τόκο του χρέους μόλις πέντε μήνών, ήτοι από τον Οκτώβριο του 2005 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006. Ούτε ο χειρότερος απατεώνας δεν θα μπορούσε να σκαρώσει μια τέτοια τερατώδη σε ευρηματικότητα και μέγεθος απάτη σε βάρος τόσο πολλών για τόσο μεγάλη χρονική διάρκεια από τόσο λίγους.
  http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=315&t=1179&view=next

  ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
  ΝΑ ΓΙΑΤΙ: http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=343
  http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

  HENRY FORD: Ο Βασιλιάς της Αυτοκινητοβιομηχανίας
  Ο Henry Ford πριν από 80 τουλάχιστον χρόνια είπε: “Αν ο λαός αυτού του έθνους αντιληφθεί το τραπεζικό και χρηματηστηριακό μας σύστημα, πιστεύω ότι θα γινόταν επανάσταση πριν από αύριο το πρωί” . Αυτά έλεγε ο Χένρυ Φορντ γι’ αυτό οι «εκλεκτοί» τον κατηγόρησαν ως χιτλερικό και οι τραπεζίτες τελικά τον χρεοκόπησαν και συνέχισαν να κρατούν τον αμερικανικό λαό κοιμισμένο.

  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΙΔΩΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ

  Και δυστυχώς ακόμη και σήμερον ο Αμερικανικός λαός -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΑΛΩΣΤΕ- έχει πλήρη άγνοια.
  Δεν θέλει να ξυπνήσει.
  Προτιμά το ποδόσφαιρο από την πολιτική.
  -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΑΛΩΣΤΕ-

  Στα 100 χρόνια της υπάρξεως της η Federal Reserve Bank ποτέ δεν υπέστη έλεγχο και ποτέ δεν πλήρωσε φόρο εισοδήματος για τα δισεκατομμύρια δολάρια που ληστεύει από τους Αμερικανούς φορολογουμένους. Ουσιαστικά βγάζουν όσα θέλουν. Σύμφωνα με τα αρχεία του Κογκρέσου η Αμερικανική Κυβέρνηση δύναται να εξαγοράσει και πάλι την Fed αντί $ 450 εκατομμυρίων δολαρίων. Δηλαδή το ήμισυ του ποσού που πληρώνουν σ’ αυτήν ημερησίως. Τώρα είναι όμως αργά, διότι το σύστημα έχει πλήρως διαβρωθεί από τον Σιωνισμό και τον Εβραϊσμό. Έχουμε λένε το πιο βλακώδες σύστημα ή τους πιο διεφθαρμένους ηγέτες στον κόσμο ή και τα δύο.

  Ας δούμε όμως τι λέει το Αμερικανικό Σύνταγμα για το θέμα:
  Αρθρον 1ον, Τμήμα 8: “Το Κογκρέσο θα έχει την εξουσία ….να εκδίδει το χρήμα σε αξίες….” Πουθενά σ’ αυτό το άρθρο το Κογκρέσο δεν παραχωρεί την ευθύνη σε οποιονδήποτε άλλον, και πολύ περισσότερο σε μια ομάδα ιδιωτών τραπεζιτών. Αρα η Fed είναι εκτός των άλλων και αντισυνταγματική.

  John F. Kennedy : Πλήρωσε με την Ζωή του
  Ο John F. Kennedy αντελήφθη πόσο καταστρεπτική ήτο για την χώρα και τον λαό αυτή η Τράπεζα και δεν δίστασε να έλθει σε σύγκρουση μαζί της, γεγονός που του στοίχισε την ζωή.
  http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/01/reason-of-kennedy-assassination.html

  ΕΚ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ –ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ-, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ…

 3. nik banker on 04/11/2010 at 23:54

  Τα παρακάτω βίντεο εξηγούν αρκετά καλά ποιά είναι η FED:

  FED: Πήρε τον χρυσό της Αμερικής
  http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el#p/u/1/4BB1YohPjBM

  FED: ευθύνες για τις παγκόσμιες κρίσεις
  http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el#p/u/2/HpqRhvHI9ZQ

  Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ 1929-1933
  Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ
  ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ

  Πώς προκάλεσε η FED την Αμερικάνικη κρίση του 1929-1933 που επεκτάθηκε –όπως και κάθε Αμερικάνικη κρίση- σε παγκόσμια οικονομική καταστροφή πλήττοντας όλες τις χώρες του κόσμου.
  Αρκεί να αναφέρουμε ότι η μακρινή και μικρή για την Αμερική Ελλάδα έφτασε στο σημείο να κλείσει το χρηματιστήριο της για 15 μήνες το 1931 και να χαθούν τεράστιες περιουσίες, να κλείσουν επιχειρήσεις, να επεκταθεί η φτώχεια και η ανεργία και στο τέλος μετά από μεγάλη υποτίμηση να πάει στο σύνολο όλη τη χώρα πολλά χρόνια πίσω. Αυτό που κάνουν και τώρα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.

  Το θέμα είναι πόσο βαθιά στην κρίση θέλουν να μας ρίξουν.

  Έτσι λοιπόν όπως πολύ συχνά είχαν κάνει και πριν
  Οι Αργυραμοιβοί αποφάσισαν ότι είχε έρθει η ώρα για να συντρίψουν την Αμερικανική οικονομία.
  Η FED ξεκίνησε να πλημμυρίζει την χώρα με χρήματα.
  Αύξησαν το διαθέσιμη ποσότητα χρήματος κατά 62% κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων.

  Το χρήμα ήταν άφθονο.
  Για το λόγο αυτό ήταν γνωστή η περίοδος αυτή σαν «το ζωηρό 20»
  Πριν το θάνατο του το 1919, ο πρώην πρόεδρος Τέντυ Ρούζβελτ
  Προειδοποίησε τον Αμερικανικό λαό για το τι συνέβαινε.

  Όπως αναφέρθηκε τις 27 Μαρτίου του 1922 στην έκδοση της New York Times, ο πρόεδρος Ρούζβελτ δήλωσε:
  «ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΙΛ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΔΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».
  -
  Μόλις μια μέρα πριν, στην εφημερίδα «New York Times”, ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Τζών Χαιλαντ μνημόνευσε τον Ρούζβελτ και αναθεμάτισε εκείνους που ο ίδιος είδε ότι ήθελαν να πάρουν τον έλεγχο της Αμερικής, στον πολιτικό μηχανισμό και στον τύπο:

  Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, ο Τζών Χάϊλαντ μνημόνευσε τον Ρούζεβελτ και αναθεμάτισε εκείνους που ο ίδιος είδε ότι ήθελαν να πάρουν τον έλεγχο της Αμερικής, στον πολιτικό μηχανισμό και στον τύπο:

  “Η προειδοποίηση του Θεόδωρου Ρούζεβελτ έχει διαχρονικότητα μέχρι σήμερα, όσον αφορά την αληθινή απειλή της Δημοκρατίας μας, την αόρατη δηλαδή κυβέρνηση η οποία σαν ένα γιγαντιαίο χταπόδι, απλώνει τα πλοκάμια της πάνω στην πόλη μας, στις πολιτείες μας και τελικά σε όλο το έθνος μας….

  Αρπάζει στα μακριά και δυνατά πλοκάμια της την εκτελεστική εξουσία, τα νομοθετικά μας όργανα, τα σχολεία μας, τα δικαστήρια μας, τις εφημερίδες και κάθε υπηρεσία η οποία έχει δημιουργηθεί για την προστασία των πολιτών….

  Για να αποφύγω τις γενικολογίες, αφήστε με να πω ότι η κεφαλή αυτού του χταποδιού είναι η οικογένεια Ροκφέλλερ με τη Στάνταρ Όϊλ και μια μικρή ομάδα παντοδύναμων τραπεζικών οίκων γνωστοί σε εμάς ως Διεθνείς Τραπεζίτες.

  Ο στενός αυτός κύκλος παντοδύναμων Διεθνών Τραπεζιτών στην πραγματικότητα διευθύνει την κυβέρνηση των ΗΠΑ εξυπηρετώντας τα δικά τους ατομικά συμφέροντα.

  Με πρακτικό τρόπο ελέγχουν και τα δύο κόμματα, σχεδιάζουν το πολιτικό πρόγραμμα τους, πατρονάρουν πολιτικούς αρχηγούς, χρησιμοποιούν τους ηγέτες των ιδιωτικών οργανισμών, και χρησιμοποιούν κάθε μέσο ώστε να διορίσουν σε υψηλόβαθμες δημόσιες θέσεις υποψηφίους που θα υπακούουν στις προσταγές τους, όταν πρόκειται για διεφθαρμένες μεγάλες δουλειές….

  Αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες και οι Ροκφάλλερ με την Στάνταρ Όϊλ ελέγχουν την πλειονότητα των εφημερίδων και των περιοδικών στην χώρα αυτή”.

  Γιατί ο κόσμος δεν άκουσε αυτές τις δυνατές προειδοποιήσεις, ώστε να αποτρέψει το Κογκρέσο να περάσει τον Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Νόμο του 1913;

  Γιατί θυμηθείτε ήταν η δεκαετία του 1920 (του ζωηρού 20):

  Μια σταθερή αύξηση στα δάνεια των τραπεζών συνέβαλε σε μια αυξανόμενη αγορά (που στηρίζονταν σε ψεύτικα και δανεικά πόδια).

  Με άλλα λόγια όπως συμβαίνει και σήμερα, σε καιρούς ευημερίας, κανείς δεν θέλει να προβληματίζεται πάνω σε οικονομικά θέματα βλέποντας ενδεχόμενους κινδύνους, αλλά όλοι μιλούν για την ανάπτυξη και το ευοίωνο μέλλον, συντονιζόμενοι από τα ΜΜΕ που πάντα δείχνουν τον δρόμο.

  (Μήπως αυτά ακριβώς δεν έγιναν και στην Ελλάδα από το 2000 έως το 2010;
  ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;)

  Συνέχεια της ιστορίας:
  Οι δουλειές επεκτάθηκαν, έγιναν δυνατές μέσω πιστώσεων.
  Οι τράπεζες οδήγησαν τις επιχειρήσεις στο χρηματιστήριο και το ενδιαφέρον του κόσμου σ αυτό πάντα με την χρήση των ΜΜΕ που εκθείαζαν την δυναμική των επιχειρήσεων και την δυνατότητα του κόσμου να συμμετέχει σ αυτές μέσω του χρηματιστηρίου και της αγοράς των μετοχών τους.
  Αυτό όμως που δεν γνώριζε ο κόσμος είναι ότι όταν θα τραβούσαν το χαλί κλείνοντας τις ροές τους χρήματος αυτό όλο το τεράστιο οικοδόμημα, -που στηριζόταν στα δανεικά χρήματα των ιδιωτικών τραπεζών που εξυπηρετούσαν συγκεκριμένα υπόγεια συμφέροντα-, θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος.

  Η κερδοσκοπία στο ραγδαία αυξανόμενο χρηματιστήριο έγινε ασυγκράτητη. (δείτε τις ομοιότητες με την κρίση του 1999!).
  Παρ όλο που όλα παρουσιάζονταν ρόδινα, ήταν ένα κάστρο φτιαγμένο στην άμμο.

  Όταν όλα βρίσκονταν σε ετοιμότητα, τον Απρίλιο του 1929, ο Πωλ Γουόρμπουργκ, ο πατέρας της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας, έστειλε ένα μυστικό σύμβουλο και προειδοποίησε τους φίλους του ότι ερχόταν μια σίγουρη χρεοκοπία και εθνική οικονομική κρίση.

  Τον Αύγουστο του 1929, η FED ξεκίνησε να στενεύει τα χρήματα που βρίσκονταν στη κυκλοφορία.
  (βλέπετε μήπως γιατί στις μέρες μας εν έτη 2010 όλες μα όλες οι αποφάσεις συντελούν στην εξαφάνιση του κυκλοφορούν χρήματος; Οι τράπεζες δεν μοιράζουν μέρισμα στους μετόχους τους παρόλο που έχουν κέρδη, αντιθέτως με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου αφαιρούν τα κυκλοφορούν χρήματα από την αγορά αυξάνοντας τα αποθεματικά τους, οδηγώντας τον Ελληνικό λαό στην ίδια οικονομική κρίση που οδηγήθηκε ο Αμερικανικός το 1929-1933 και κατ επέκταση τότε και ο Ελληνικός το 1931 με την τεράστια τότε οικονομική καταστροφή που βρήκε την Ελλάδα και έφτασε μέχρι το 15μηνο κλείσιμο του χρηματιστηρίου. Μήπως επαναλαμβάνεται σήμερα ακριβώς το ίδιο κόλπο; Η Κεντρική τράπεζα Ελλάδος (ΚτΕ) που είπατε ότι είναι; Ποιος είναι ο ρόλος της; Για ποιανού τα συμφέροντα εργάζεται; Ποιος ορίζει την αύξηση του αποθεματικού των τραπεζών και την αφαίρεση του κυκλοφορούν χρήματος από την αγορά; Όπως αφαιρούμε το οξυγόνο από το περιβάλλον στο ποίο ζούμε;)

  Δεν αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι στις βιογραφίες όλων των γιγάντων της Γουολ Στρίτ εκείνη την εποχή: του Τζον Ντ. Ροκφέλλερ, του Τζ. Π. Μοργκαν, του Μπέρναρ Μπαρούχ κ.τ.λ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΙΑΖΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Η ΧΡΥΣΟ.
  (Προσέξετε που ήταν η τιμή του χρυσού όταν έσκασε η φούσκα του Ελληνικού χρηματιστηρίου το 1999 –που οι ίδιοι διοργάνωσαν με τις αναβαθμίσεις και εκθέσεις τους- και που είναι σήμερα. Αυτό επίσης λέει πολλά.)

  Στις 24 Οκτωβρίου του 1929, οι μεγάλοι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης, ζήτησαν να τους επιστρέψουν πίσω τα δάνεια, μέσα σε 24 ώρες. (24 HOUR BROKER CALL LOANS)
  Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι τόσο οι χρηματιστές όσο και οι πελάτες τους έπρεπε να βρουν αγοραστές για να πουλήσουν τα αποθέματα τους σε μετοχές (χαρτοφυλάκια) για να επιστρέψουν άμεσα και όλοι μαζί στις τράπεζες, τα χρήματα που κινούσαν την οικονομία, τις επιχειρήσεις, το εμπόριο τους.
  (Δεν έγινε το ίδιο ακριβώς στις μέρες μας; Είναι άραγε σύμπτωση η διοργάνωση του από τις ίδιες ξένες τράπεζες που μας φούσκωσαν και μας δάνεισαν; Π.χ. Morgan Stanley κ.α. Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες τι είπατε ότι κάνανε; Πού ήταν όλες οι υπεύθυνες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες; Δεν γνωρίζανε μήπως ιστορία του Ελληνικού και ξένου χρηματιστηρίου –μια και το κόλπο αυτό έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα και διεθνώς και μάλιστα με τους ίδιους πάντα διοργανωτές)

  Έτσι έπρεπε να ρευστοποιηθούν άμεσα –πράγμα αδύνατο- όλες οι κινητές αξίες για να επιστρέψουν τα δανεικά χρήματα, πράγμα που προκαλεί όπως είναι φυσικό τον πανικό και την κατάρρευση της οικονομίας, του χρηματιστηρίου, την στάση κάθε παραγωγικής και εμπορικής διαδικασίας, την ασφυξία και τον στραγγαλισμό της αγοράς.(Οι ομοιότητες στις μέρες μας είναι προφανείς και στους πλέον αδαείς).

  Έτσι ο κόσμος αγνοώντας το συντονισμένο σχέδιο, έπεσε στην παγίδα προσπαθώντας αρχικά να πουλήσει τις μετοχές του σε οποιαδήποτε τιμή προκειμένου να βρει χρήματα, μια και δεν μπορεί να πουλήσει με μιας τα εμπορεύματα του η να πουλήσει κάποιος την ακίνητη περιουσία του.
  Σαν αποτέλεσμα η αγορά κατέρρευσε αρχής γενομένης του χρηματιστηρίου αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή της οικονομικής καταστροφής που εξαπλώνεται άμεσα σ όλους τους τομείς της οικονομίας, παραλύοντας και διαλύοντας τα πάντα.
  Στο χρηματιστήριο η αγορά κατέρρευσε και η ημέρα αυτή έγινε γνωστή ως η «Μαύρη Πέμπτη».

  Ο βουλευτής του Κογκρέσου Λούις Μακ Φάντεν, διευθυντής της Επιτροπής Σπιτιών, τραπεζικών εργασιών και του νομίσματος από το 1920 ως το 1931, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις κατηγόρησε την FED και τους διεθνείς τραπεζίτες που ενορχήστρωσαν την συντονισμένη αυτή κίνηση η οποία οδήγησε στην κρίση που έμελλε να γίνει και τότε όπως και τώρα διεθνής.
  (Οι τότε αρχές ας πούμε ότι πιάστηκαν στον ύπνο, οι τωρινές όμως δεν δικαιολογούνται όταν συμβαίνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα και με τους ίδιους ακριβώς διοργανωτές, με τις ίδιες ακριβώς συνέπειες για τους Έλληνες πολίτες. Και δεν πάει το μυαλό μας στην κυβέρνηση αλλά στις υπεύθυνες κρατικές δημόσιες υπηρεσίες όπου είναι υπεύθυνες, παρακολουθούν την δράση των ξένων στην Ελλάδα , αδειοδοτούν και ελέγχουν τις Ελληνικές τράπεζες και το χρηματιστήριο στην κάθε τους κίνηση. Μήπως αντίθετα διευκόλυναν το παιχνίδι των ξένων με κινήσεις όπως αυτή της δημιουργίας των παραγώγων –που στην πράξη δίνει την δυνατότητα σ αυτόν που κινεί την αγορά προς τα πάνω ή προς τα κάτω να βγάζει χρήματα ακόμα και από την πτώση, αρκεί να την προβλέψει ή ακόμα καλύτερα ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ-).

  «ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΚΡΙΣΗ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΝΑΔΥΘΟΥΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ».

  Ο κ. Λούις Μακ Φάντεν τους κατηγόρησε ανοικτά ότι προκαλούν την κρίση με τις μεθοδεύσεις τους που έφθαναν μέχρι και να κλέψουν ακόμα και τα αποθέματα σε χρυσό της Αμερικής, απογυμνώνοντας και αποδυναμώνοντας την χώρα και τους πολίτες, σε όλα τα επίπεδα.

  Και τι έκανε η FED;
  Αντί να κινηθεί ώστε να βοηθήσει την οικονομία να λειτουργήσει, μειώνοντας γρήγορα τα επιτόκια ώστε να κινηθεί η οικονομία, Η FED ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
  Μεταξύ του 1929 και του 1933, η FED μείωσε το απόθεμα χρήματος κατά 33% περισσότερο.

  Παρ όλο που οι περισσότεροι Αμερικανοί (και ασφαλώς οι υπόλοιποι πολίτες ολόκληρου του κόσμου) δεν έχουν ποτέ ακούσει το γεγονός ότι η FED ήταν η αιτία της κρίσης, αυτό είναι ευρέως γνωστό στους οικονομολόγους και έχει γραφτεί σε αρκετά βιβλία μέχρι σήμερα.

  Ο Μίλτον Φρίντμαν, ο βραβευμένος με Νόμπελ οικονομίας, επανέλαβε το ίδιο πράγμα σε μια εθνική δημόσια συνέντευξη του τον Ιανουάριο του 1996:
  «Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα (FED) των ΗΠΑ αναμφισβήτητα δημιούργησε τη μεγάλη οικονομική κρίση μειώνοντας το ποσό του χρήματος στην κυκλοφορία, κατά 1/3 από το 1929 μέχρι το 1933».

  Αλλά τα χρήματα που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης, δεν εξαφανίστηκαν απλά από την αγορά, αλλά πέρασαν στα χέρια αυτών που είχαν δημιουργήσει την κρίση όπως ακριβώς και πριν και είχαν αγοράσει χρυσό, ο οποίος χρησιμοποιείται, πάντα σαν μια ασφαλής επένδυση για να διαφυλάξει κάποιος τα χρήματα του σε μια οικονομική κρίση.

  Ολόκληρο το βιντεο είναι εδώ
  http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1196961079151878998&hl=el&fs=true

 4. NIKOS GOUDOULIAS on 08/12/2010 at 20:40

  Το Capital είχε στις 8-12-2010 ενα άρθρο για το πόσα κερδίζουν οι τραπεζίτες των κεντρικών τραπεζών και αναφέρει σαν βαρύγδουπο τύτλο ότι ο πρόεδρος της FED ειναι χαμηλόμισθος. Μαλιστα εχει χαμηλότερο μισθό όπως σχολιάζεται στο άρθρο ακόμα και απο τον τραπεζίτη της Μάλτας.!!!

  ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η FED ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΑΙΚΗ ΙΔΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΝΩΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ -ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ-

  Πόσα κερδίζουν οι Κεντρικοί Τραπεζίτες
  Του Ilan Kolet

  Ανεξαρτήτως από το αν συμφωνείτε με τον τρόπο που χειρίστηκε την οικονομική ύφεση στις ΗΠΑ, είναι γεγονός πως ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας (Federal Reserve), Ben Bernanke έχει λιγότερα έσοδα σε σύγκριση με πολλούς άλλους τραπεζίτες. Παρά το γεγονός πως έχει υπό την εποπτεία του το 1/5 της παγκόσμιας οικονομίας, η αμοιβή του Bernanke δεν ξεπερνά ούτε το μισό της συνολικής αμοιβής που κερδίζουν οι ομόλογοί του σε Ευρώπη, Ιαπωνία, Καναδά και Ιρλανδία. Μέχρι και ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Μάλτας κερδίζει περισσότερα.

  Philipp M. Hildebrand, Ελβετία

  Αποδοχές σε δολάρια ΗΠΑ: 860.455
  Μερίδιο της χώρας στο παγκόσμιο ΑΕΠ: 0,45%

  Norman Chan, Χονγκ Κονγκ

  Αποδοχές σε δολάρια ΗΠΑ: 774.179
  Μερίδιο της χώρας στο παγκόσμιο ΑΕΠ: 0,43%

  Jean-Claude Trichet, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

  Αποδοχές σε δολάρια ΗΠΑ: 482.7512
  Μερίδιο στο παγκόσμιο ΑΕΠ: 0,56%

  Patrick Honohan, Ιρλανδία

  Αποδοχές σε δολάρια ΗΠΑ: 359.608
  Μερίδιο της χώρας στο παγκόσμιο ΑΕΠ: 0,25%

  Mervyn A. King, Britain

  Αποδοχές σε δολάρια ΗΠΑ: 473,871
  Μερίδιο της χώρας στο παγκόσμιο ΑΕΠ: 3,07%

  Masaaki Shirakawa, Ιαπωνία

  Αποδοχές σε δολάρια ΗΠΑ: 472.195
  Μερίδιο της χώρας στο παγκόσμιο ΑΕΠ: 5,96%

  Mark J. Carney, Καναδάς

  Αποδοχές σε δολάρια ΗΠΑ: 441.945
  Μερίδιο της χώρας στο παγκόσμιο ΑΕΠ: 1,84%

  Michael C. Bonello, Μάλτα

  Αποδοχές σε δολάρια ΗΠΑ: 214.192
  Μερίδιο της χώρας στο παγκόσμιο ΑΕΠ: 0,01%

  Ben Bernanke, ΗΠΑ

  Αποδοχές σε δολάρια ΗΠΑ: 196.700
  Μερίδιο της χώρας στο παγκόσμιο ΑΕΠ: 20,42%

  Henrique de Campos Meirelles, Βραζιλία

  Αποδοχές σε δολάρια ΗΠΑ: 83,185
  Μερίδιο της χώρας στο παγκόσμιο ΑΕΠ: 2,88%

  *Τα στοιχεία για τις αποδοχές αφορούν το έτος 2009, εκτός από την Ιρλανδία και την Ελβετία που είναι για το 2010

  Πηγές: Bloomberg, Κεντρικές Τράπεζες και Ιστοσελίδες, ΔΝΤ, The Times of Malta

  Ο Kolet είναι δημοσιογράφος για το Bloomberg News.

  ————————————————–

  Δημιουργούν τις παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις, χρηματοδοτούν τους πολέμους, μας κρατούν αμόρφωτους και παραπληροφορημένους και σαν να μην έφτανα όλα αυτά, λες και θέλουν να μετρήσουν το μέγεθος της αποβλάκωσης μας, μας δουλεύουν και απο πάνω…

  Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ

 5. Απόστολος Μουσσάτος on 28/02/2011 at 18:41

  Για να μάθετε την ιστορία που ίσως δεν ξέρετε, να κατανοήσετε καλύτερα που πάνε οι φόροι που επιβάλουν οι κυβερνήσεις, γιατί διαρκώς ολο και περισσότερα κρατη ειναι καταχρεωμένα βιθιζόμενα σε ύφεση, ειναι ενδιαφέρον να διαβάσετε το ακολουθο άρθρο απόσπαμα του οποίου παραθέτω:

  του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη

  Mayer Amchel Rothchild (1743-1812)
  Όλα αρχίζουν από τον Κροίσο Mεγαλοτραπεζίτη και “Πατριάρχη” του Σιωνισμού και Εβραϊσμού Μάγιερ Ροτσάιλδ, ο οποίος είπε:
  “αφήστε με να εκδίδω και να ελέγξω το χρήμα του έθνους και δεν με νοιάζει ποιός εκδίδει τους νόμους” Ο πρώτος που ανέλαβε τον ρόλο του λομπίστα υπέρ της “FED” στο Κογκρέσο ήτο ο πρόεδρος Alexander Hamilton το 1789.

  Thomas Jefferson
  Ο Jefferson ήτο σθεναρά αντίθετος στην προταθείσα ιδέα για την παράδοση της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ σε ιδιώτες και είπε: “Ειλικρινά πιστεύω ότι το ίδρυμα της εκδοτικής τραπέζης που θα έχει την ισχύ εκδόσεως του χρήματος, είναι περισσότερο επικίνδυνο για την ελευθερία και από μόνιμες στρατιές”

  James Madison
  Το 1811 ο Πρόεδρος James Madison και ο αντιπρόεδρος George Clinton παραβίασαν τον δεσμευτικό ψήφο του Κογκρέσου για να κρατήσουν έξω τους τραπεζίτες, το οποίον είχε αρνηθεί να ανανεώσει την συμφωνία που είχε συναφθεί το 1789. Δυστυχώς ο πρόεδρος Madison επρότεινε μιά δεύτερη ιδιωτική Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής και αυτή δημιουργήθηκε το 1816. (FED) Η FED είναι ιδιωτική τράπεζα και οχι κρατική όπως προσπαθούν να δείξουν οι ιδιοκτήτες της οχυρωμένοι πίσω από το απατηλό της όνομα.

  Andrew Jackson
  Ο Πρόεδρος Andrew Jackson το 1836 μιλώντας στο Κογκρέσο για την ιδιωτική Εκδοτική Τράπεζα (FED), έκλεισε την ομιλία του με τα εξής: “Η τολμηρή προσπάθεια που έκανε η παρούσα τράπεζα να ελέγξει την κυβέρνηση είναι προειδοποίηση της τύχης που αναμένει τον Αμερικανικό λαό εάν εκείνος εξαπατηθεί στην διατήρηση αυτής της τράπεζας ή στην ίδρυση μιάς άλλης σαν αυτή” (Τώρα έχουν μια άλλη σαν αυτή) Ο Jackson είπε επίσης όταν μιλούσε στους τραπεζίτες :
  “Είσαστε μιά φωλιά βρυκολάκων και κλεπτών. Σκοπεύω να σας ξερριζώσω και με την βοήθεια του αιώνιου Θεού θα σας ξεριζώσω”
  Μιλώντας στον στενότερο φίλο του Martin Van Buren, ο Jackson του είπε: “Η τράπεζα προσπαθεί να με σκοτώσει, αλλά θα την σκοτώσω εγώ” και το έκανε. Οι δύο πρώτες τράπεζες Federal Reserve διήρκεσαν 20 περίπου χρόνια εκάστη και τώρα είμαστε σχεδόν 100 χρόνια στην τρίτη τράπεζα.

  Woodrow Wilson
  Το έτος 1913, πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εκλέχθηκε ο Woodrow Wilson. Προ της εκλογής του χρειάσθηκε οικονομική υποστήριξη για την διεξαγωγή της προεκλογικής του εκστρατείας. Αυτός συμφώνησε αν και απρόθυμα, ότι αν τον υποστήριζαν στον προεκλογικό του αγώνα και εκλέγετο θα υπέγραφε την Πράξη για την ίδρυση της Federal Reserve Bank. [Βλέπουμε λοιπόν πως εκβιάζονται οι διεφθαρμένοι δημοκρατικοί ηγέτες από το οικονομικό κατεστημένο όλες τις εποχές και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας για να εκλεγούν αναλώμασι των λαών]
  Τον Δεκέμβριο 1913 όταν πολλά μέλη του Κογκρέσου έλλειπαν στις πατρίδες των για τα Χριστούγεννα, πέρασε βιαστικά η Πράξη για την Federal Reserve (FED) και υπεγράφη αργότερα από τον Πρόεδρο Wilson. Ο Wilson παραδέχθηκε βραδύτερον με τύψεις όταν αναφέρετο στην Federal Reserve. “Εχω εν αγνοία μου γκρεμίσει την χώρα μου”

  Ετσι έρχεται και… ο Φόρος Εισοδήματος!!!
  Οι Αμερικανοί δεν είχαν ούτε εχρειάζοντο ένα ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος μέχρι που τον επεβαλαν οι τραπεζίτες δσνειστές του Αμερικάνικου κράτους. “Ο φόρος εισοδήματος ήταν για να πληρώνουμε τους τόκους στους τραπεζίτες για τα δικά μας χρήματα που αυτοί δάνειζαν στην κυβέρνηση μας” λέγει ο Devvy Kidd. Ναί καλά το διαβάζετε, η Fed φτιάχνει κυρίως χάρτινο χρήμα με τα κομπιούτερς, ή πληρώνει το Θησαυροφυλάκιο ένα μικρό φιλοδώρημα για την εκτύπωση του χρήματος. Αυτό λοιπόν το χρήμα το δανείζει με υψηλό τόκο στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, Με τους φόρους μας πληρώνουμε σ’ αυτούς τόκο για τα δάνεια προς την κυβέρνηση μας τα οποία ουσιαστικά δεν κοστίζουν τίποτα στην Fed για να φτιάξει το χρήμα.

  Το Αστρονομικό Χρέος
  Μέχρι τις 6 Μαρτίου 2006, το εθνικό χρέος ανέρχεται σε 8,2 (οκτώ κόμμα δύο) τρισεκατομμύρια δολάρια. Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι έχουν πληρώσει στην Fed το ποσόν των $ 173,875,979,369.66 (Εκατόν Εβδομήντα Τέσσερα περίπου Δισεκατομμύρια δολάρια) γιά τόκο του χρέους μόλις πέντε μήνών, ήτοι από τον Οκτώβριο του 2005 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006. Ούτε ο χαρισματικότερος απατεώνας δεν θα μπορούσε να σκαρώσει μια τέτοια τερατώδη σε ευρηματικότητα και μέγεθος απάτη σε βάρος τόσο πολλών για τόσο μεγάλη χρονική διάρκεια από τόσο λίγους. Σύμφωνα με την δίτομο βιβλίο των Bill Benson και Red Beckman “Ο Νόμος Που Ποτέ δεν Υπήρξε” (“The Law That Never Was”) η 16 Τροποποίηση (Amendment) δια της οποίας ιδρύθηκε η Υπηρεσία Φορολογίας (το περιβόητο IRS), ποτέ δεν επικυρώθηκε αρμοδίως, ούτε καν από μια Πολιτεία . Αυτοί οι «κύριοι» περιέτρεχαν τότε τις 48 Πολιτείες για να επικυρώσουν την Πράξη. Έτσι από μια άποψη το φορολογικό εισόδημα δεν είναι νόμιμον, όπως αρκετοί έχουν διακηρύξει. Αν όμως τολμήσεις να μην πληρώσεις φόρο τότε η Fed θα σε παρακολουθήσει και θα σου δημεύσει ό,τιδήποτε κατέχεις…

  (Ο ομοσπονδιακός φόρος εισοδήματος της Αμερικής είναι κάτι σαν να λέμε ένας Ευρωπαϊκός φόρος που πληρώνουν όλοι στην Ευρώπη για τα δάνεια που οι διεθνείς τραπεζίτες της δώσουν. Έτσι στην Αμερική μπήκε ένας ομοσπονδιακός φόρος εισοδήματος και ακόμα και πολιτείες που δεν έχουν καν φόρο τοπικού κράτους πληρώνουν τον ομοσπονδιακό. Δηλαδή σε κάθε πολιτεία υπάρχουν δυο φόροι: α) Ο φόρος της πολιτείας και β) ο Φόρος όλων των πολιτειών μαζί).

  ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

  http://www.metanastis.com/TO_ANTHOS_TOY_KAKOY.htm

 6. Πάνος Παναγιώτου on 05/12/2011 at 08:19

  Σ αυτό το άρθρο αποδεικνύεται οτι η Αμερικάνικη FED και λίγο αργότερα η “Ελληνική” ΚτΕ (Κεντρική τράπεζα Ελλάδος) δεν είναι οι πρώτες ιδιωτικές τράπεζες που διμοιουργήθικαν με την καραμέλα σου δίνω αυτά τα δάνεια, άφισε με να παρω ολο το χρυσό σου και να ελέγχο το χρήμα σου. (Δηλαδή πλήρη έλεγχο σε ολα κατ επέκταση).

  Διαβάστε το προσεκτικά

  Τί θα έλεγε για την κρίση & τις τράπεζες ο μόνος Αμερικανός Πρόεδρος που αποπλήρωσε όλο το χρέος των ΗΠΑ;

  Μετά το τέλος της αμερικανικής επανάστασης οι ΗΠΑ είχαν βρεθεί σε δραματική κατάσταση έχοντας τεράστια ανάγκη από χρήματα για να χρηματοδοτήσουν το κράτος τους. Σε γράμμα του το 1780 ο George Washington, πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ, περιέγραψε τη δεινή κατάσταση που βίωνε η χώρα:“Είμαστε χωρίς χρήματα, χωρίς ρουχισμό και χωρίς άντρες. Ζήσαμε αυτόν τον πόλεμο στα όρια μέχρι να μη μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο και η ιστορία αυτού του Πολέμου φαίνεται να είναι μία ιστορία λανθασμένων ελπίδων. Πρέπει να έχουμε μία μόνιμη στρατιωτική δύναμη και όχι μία ασταθή. Πρέπει να αναδιοργανώσουμε την κυβέρνησή μας.”

  Μέσα σε αυτό το περιβάλλον τα ισχυρά τραπεζικά λόμπι της Ευρώπης που είχαν ήδη εγκατασταθεί στις ΗΠΑ επεδίωκαν τη δημιουργία μίας Αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία θα είχε την αποκλειστική ευθύνη του νομισματικού ελέγχου και της παραγωγής χρήματος και θα γινόταν η κυρίαρχος δύναμη της αμερικανικής οικονομίας. Το δέλεαρ που πρόσφεραν στους πολιτικούς για να λάβουν την άδεια ίδρυσης της Κεντρικής Τράπεζας ήταν η χρηματοδότηση του κράτους, η εξασφάλιση νομισματικής σταθερότητας και η στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης. Ο Washington ζήτησε τη γνώμη διακεκριμένων νομικών και εισαγγελέων για το αν μπορούσε να δώσει τον έλεγχο του χρήματος σε μία ιδιωτική τράπεζα για να πάρει την απάντηση πως κάτι τέτοιο θα ήταν αντισυνταγματικό. Παρόλα αυτά, μέσα στο χαοτικό μεταπολεμικό σκηνικό υπέγραψε το “Τραπεζικό Νομοσχέδιο” παρέχοντας άδεια λειτουργίας στην πρώτη Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ.

  Η ίδρυση της Πρώτης Κεντρικής Τράπεζα; Των ΗΠΑ είχε τρομακτικές συνέπειες στην οικονομία μέσα στους πρώτους 10 μήνες λειτουργίας της. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, πλημμύρισε τις επιχειρήσεις με δάνεια και τραπεζογραμμάτια δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της αύξησης του πλούτου. Ενώ στην αρχή η τεράστια ρευστότητα βοήθησε την αγορά χρεογράφων να εκτοξευτεί και την οικονομία να αναρρώσει, το κλείσιμο της στρόφιγγας και το στέγνωμα της ρευστότητας που ακολούθησε όταν η Τράπεζα ακολούθησε πιο σφιχτή νομισματική πολιτική, οδήγησε στο πρώτο αμερικανικό κραχ, εξωθώντας τους κερδοσκόπους να πουλήσουν τα χρεόγραφα τους σε πολύ χαμηλές τιμές και προκαλώντας οικονομική ύφεση.

  Η περίοδος ονομάστηκε “Πανικός του 1792” και αντιμετωπίστηκε όπως προκλήθηκε, με την παρέμβαση της Τράπεζας, η οποία έκανε ενέσεις ρευστότητας στην αγορά και επιπλέον προέβη σε αγορά χρεογράφων από τον μεγαλύτερο σε μέγεθος και όγκο συναλλαγών κερδοσκόπο της εποχής, William Duer, η επενδυτική εταιρία του οποίου είχε καταρρεύσει, προκαλώντας το πρώτο κύμα πανικού.

  Η δημιουργία της φούσκας χρεογράφων και το σπάσιμό της προκάλεσαν τις αντιδράσεις των πολέμιων της ίδρυσης της Τράπεζας, οι οποίοι θυμούνταν και αναφέρονταν στο γεγονός για πολλά χρόνια μετά. Μέσα στον πανικό του 1792 ο Πρόεδρος της πρώτης Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ έγραψε στον William Senton, ταμεία της Τράπεζας της Νέας Υόρκης, προτείνοντας του οι χρηματιστές ομολόγων που δεν είχαν καταστραφεί από την κρίση να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός χρηματιστηριακού οργανισμού, με την εγγύηση της Τράπεζας της Νέας Υόρκης και του Υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο θα γίνονταν η διαπραγμάτευση των ομολόγων κάτω από έλεγχο.

  Το σκεπτικό ήταν ότι αυτό που έφταιγε για την κρίση ήταν η έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών. Κάτω από την πίεση της οικονομικής κρίσης και του χρηματιστηριακού πανικού, οι πολιτικοί αποδέχτηκαν την την υπογραφή της ‘Συμφωνίας Μπάτονγουντ”. Σύμφωνα με αυτήν, όσοι υπέγραφαν , κυρίως χρηματιστές και κερδοσκόποι, θα μπορούσαν να συναλλάσσονται μεταξύ τους υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Νέας Υόρκης.

  Η ομάδα των συναλλασσόμενων μεγάλωσε, σταδιακά και κατέληξε το 1817 στη δημιουργία του New York Stock Exchange Board, δηλαδή του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, του οποίου ο έλεγχος και η εποπτεία βρίσκονταν στα χέρια της Κεντρικής Τράπεζας και των συνεργατών της. Στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διαπραγματευόταν αρχικά κυρίως κρατικά ομόλογα, δηλαδή κυρίως το αμερικανικό δημόσιο χρέος.

  Ο πανικός του 1792 οδήγησε στην εκρηκτική αύξηση του αμερικανικού δημόσιου χρέους, ο έλεγχος του οποίου βρισκόταν στην Κεντρική Τράπεζα μέσω του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. Οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες (κυρίως Βρετανοί και Ολλανδοί) αγόραζαν τα ομόλογα που εξέδιδαν οι ΗΠΑ και μέσω του ελέγχου του χρέους και της παραγωγής του χρήματος έλεγχαν ένα ολόκληρο έθνος.

  Ο Thomas Jefferson (1743 – 1826), ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του Νότου και στην πορεία 3ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στην ίδρυση της κεντρικής τράπεζας. “Αν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει σε ιδιωτικές τράπεζες να ελέγχουν το χρήμα, τότε πρώτα με τη δημιουργία πληθωρισμού και μετά με τη δημιουργία αντιπληθωρισμού, οι τράπεζες και οι οργανισμοί που αναπτύσσονται γύρω από αυτές, θα στερήσουν από το λαό όλη την περιουσία του, μέχρι που τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες του κατέκτησαν”, θα πει λίγα χρόνια αργότερα, αφού πρώτα η αμερικανική οικονομία είχε υποστεί τον “Πανικό του 1792”.

  ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Στα επόμενα χρόνια η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (πρόγονος της FED) θα περάσει μία ταραχώδη περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα φτάσει μέχρι και στο κλείσιμό της από πατριώτες Αμερικανούς όπως ο Πρόεδρος Jackson. Η εκλογική καμπάνια του Jackson κυριαρχήθηκε από το σύνθημα: “αφήστε την εξουσία στο λαό” “Αν το Κογκρέσο έχει τη νομοθετική εξουσία να εκδίδει το αμερικανικό χαρτονόμισμα, σημαίνει ότι πρέπει να την ασκεί το ίδιο και όχι να την παραχωρεί σε ιδιώτες και εταιρίες” υποστήριζε ο Jackson.

  Σε ομιλία του σε ομάδα τραπεζιτών είπε τα εξής: “Είστε η ρίζα της οχιάς. Σκοπεύω να σας ξεριζώσω και μα τον αιώνιο Θεό θα σας ξεριζώσω.” Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Αν ο λαός μπορούσε, μόνο, να καταλάβει το βαθμό της αδικίας του νομισματικού και τραπεζικού μας συστήματος, θα υπήρχε επανάσταση αύριο το πρωί”. “Αν μία Κεντρική Τράπεζα συνεχίσει να ελέγχει το νόμισμα, εισπράττοντας το εθνικό μας νόμισμα και κρατώντας ομήρους χιλιάδες πολίτες, θα είναι πιο επικίνδυνη και δεινή από τη ναυτική και στρατιωτική δύναμη των εχθρών μας ταυτόγχρονα.”

  Ο Πρόεδρος Jackson δούλεψε πολύ σκληρά για να πετύχει την άμεση ακύρωση της άδειάς της πρώτης Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ αλλά δεν τα κατάφερε. Η ισχύς της άδειας της ήταν μέχρι το 1836 αλλά οι τραπεζίτες είχαν ξεκινήσει την προσπάθεια ανανέωσης από το 1832 Έχοντας κάνει συμμαχίες με την πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου των ΗΠΑ, μπόρεσαν να πάρουν την ανανέωση με ψήφους 28 υπέρ έναντι 20 κατά. Ο Jackson είχε προειδοποιήσει ότι θα ασκούσε βέτο σε ενδεχόμενη απόφαση ανανέωσης της άδειας και ο πρόεδρος της Δεύτερης Τράπεζας των ΗΠΑ είχε πει χαρακτηριστικά “Αν ο Jackson ασκήσει βέτο στην απόφαση εγώ θα ασκήσω βέτο σε αυτόν”.

  Ο Jackson, όμως άσκησε, πράγματι, βέτο και ακύρωσε την άδεια της τράπεζας το 1832 πετυχαίνοντας ένα καταστροφικό πλήγμα στο στους τραπεζίτες. Στο κείμενο όπου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους άσκησε βέτο επεσήμανε τα ακόλουθα σημεία:

  1) Συγκεντρώνει (η Τράπεζα) την οικονομική και χρηματοοικονομική δύναμη της χώρας σε ένα και μοναδικό οργανισμό

  2) Εξωθεί την κυβέρνηση στο να εξαρτάται και να ελέγχεται από ξένα συμφέροντα

  3) Ο σκοπός της ήταν, κυρίως, να κάνει τους πλούσιους, πλουσιότερους

  4) Ασκούσε πάρα πολύ μεγάλη εξουσία στα μέλη του Κογκρέσου

  5) Ευνοούσε τις βορειοανατολικές και χρηματοοικονομικά αναπτυγμένες πολιτείες έναντι των νότιων και των δυτικών

  6) Εξυπηρετούσε τα συμφέροντα ενός ‘Ελίτ κύκλου ανθρώπων του βιομηχανικού και επιχειρηματικού κόσμου”.

  Μελέτησαν πριν χρόνια όλα τα αντίγραφα των 5 λόγων που έβγαλε ο Jackson σχετικά με τις αιτίες που τον εξώθησαν στο βέτο και το 2009 τα συμπεριέλαβα σε παρουσίαση που είχα κάνει για το θέμα στην Αθήνα.

  Τα λόγια του Jackson είναι αποκαλυπτικά της δομής του κεντρικοτραπεζικού συστήματος το οποίο σήμερα, πλέον, έχει εγκαθιδρυθεί βαθιά στις δομές της σύγχρονης οικονομίας και κοινωνίας. Παρακάτω έχω μεταφράσει μερικά σημεία κλειδιά από τους πολυσέλιδους ιστορικούς του λόγους:

  Κύρια σημεία από αποκαλυπτικές ομιλίες του Προέδρου Jackson στο αμερικανικό Κογκρέσο σχετικά με την αναγκαιότητα κατάργησης της Κεντρικής Τράπεζας

  “Η Κεντρική Τράπεζα απολαμβάνει ένα μονοπώλιο στον έλεγχο του νομισματικού μας συστήματος. Στην Τράπεζα επιτρέπεται να αυξάνει την αξία των μετοχών της πολλές φορές πάνω από την αξία των πραγματικών της αποθεματικών και να μπορεί να δανείζει χρήματα τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχει, λαμβάνοντας τους τόκους προς όφελος των μετόχων της.

  Περισσότερα από 8 εκ μετοχές της τράπεζας ανήκουν σε ξένους. Με αυτόν τον τρόπο τους παρέχουμε ένα δώρο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων (σήμερα δισεκατομμυρίων) καθώς ο τρόπος λειτουργίας της τράπεζας δημιουργεί τόκους από ανύπαρκτο χρήμα οι οποίοι πολλαπλασιάζονται συνεχώς παρέχοντας τεράστια κέρδη στους μετόχους.

  Είναι αδιανόητο ότι οι σημερινοί μέτοχοι έχουν τέτοια ειδική μεταχείριση από την Κυβέρνηση. Η ύπαρξη της Τράπεζας απαγορεύει τον ελεύθερο ανταγωνισμό και δημιουργεί μονοπώλιο. Φαίνεται σαν να στηρίζεται στη λανθασμένη ιδέα ότι οι σημερινοί μέτοχε είναι εντεταλμένοι όχι μόνο να απολαμβάνουν την εύνοια αλλά και τη γενναιοδωρία της Κυβέρνησης. Περισσότερο από το ένα τέταρτο των μετοχών είναι ξένοι και το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει σε μερικές εκατοντάδες από τους πλουσιότερους των πλουσίων συμπολίτες μας.

  Με βάση έγγραφα που παρέδωσα στο Κογκρέσο στην παρούσα συνεδρίαση, φαίνεται ότι την 1η Ιανουαρίου του 1832 από τα 28 εκ ιδιωτικών μετοχών της τράπεζας τα 8,4 κατέχονταν από ξένους, κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία. Το υπόλοιπο ποσοστό κατέχονταν , κυρίως, από μετόχους των Βορείων και Ανατολικών πολιτειών, οι οποίοι είναι οι πλουσιότεροι των πλουσίων.

  Αυτό σημαίνει ότι το χρέος των Νότιων και Δυτικών πολιτειών είναι, ουσιαστικά, χρέος στους μεγαλοβιομηχάνους μετόχους του Βορά και της Ανατολής και στους Βρετανούς μετόχους. Το επιτόκιο που καταλήγουν να πληρώνουν οι Νότιες και Δυτικές πολιτείες μεταφέρεται στις Βόρειες και Ανατολικές και στην Βρετανία και αυτό επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την οικονομία τους και στεγνώνει τα κεφάλαιά τους.

  Για να ανταποκριθούν σε αυτές τις επιβαρύνσεις πρέπει να πληρώσουν επιπλέον για τις τραπεζικές συναλλαγές τους και τα επίσημα αρχεία δείχνουν ότι μόνο στα τελευταία 2 έτη οι πολιτείες αυτές πλήρωσαν 6 εκ δολάρια από τα οποία 500 χιλ χρησιμοποιήθηκαν για την πληρωμή μερισμάτων στους Βρετανούς μετόχους.

  Από τους 25 διοικητές της τράπεζας μόλις 5 επιλέγονται από την Κυβέρνηση. Αυτό δίνει στους μεγαλομετόχους ιδιώτες τη δυνατότητα να εκλέγουν τους προέδρους που τους συμφέρει και το τελικό αποτέλεσμα είναι η συγκέντρωση όλο και περισσότερων μετοχών στα χέρια λίγων. Έτσι, εκλέγονται ξανά και ξανά οι ίδιοι πρόεδροι οι οποίοι ελέγχονται από όλο και μικρότερο αριθμό μετόχων και τελικά η συγκέντρωση της δύναμης στα χέρια των λίγων γίνεται τρομακτική. Είναι εύκολο να κατανοήσουμε ότι τέτοια συγκέντρωση δύναμης είναι πηγή μεγάλων κακών για τη χώρα.

  Δεν είναι κίνδυνος απέναντι στη δημοκρατία και την ανεξαρτησία μία τράπεζα που έχει τόσο μεγάλη δύναμη και τόσο μικρό δεσμό συμφέροντος με τα πραγματικά συμφέροντα της χώρας μας; Ο ίδιος ο διοικητής της Τράπεζας μας έχει πει ότι οι περισσότερες από τις τράπεζες των Πολιτειών υπάρχουν χάρη στην ανοχή του. Εφόσον ο διοικητής της Τράπεζας πρέπει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μετόχων και εφόσον αυτά, σε ένα μεγάλο βαθμό είναι Βρετανικά και στο υπόλοιπο συμφέροντα ελάχιστων πλουσίων, όταν υπάρξει το δίλημμα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων της χώρας ή των μετόχων τί θα επιλέξει ο διοικητής που εκλέγεται από τους μετόχους; Δεν είναι φανερό ότι σε περίοδο ειρήνης θα γίνεται, πάντα, απόπειρα παρέμβασης στις εκλογές με σκοπό την επικράτηση Προέδρου σύμφωνου με τα συμφέροντα της Τράπεζας; Και δεν είναι λογικό ότι σε περίοδο πολέμου ενδέχεται να υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων και να απειληθεί ή ίδια μας η ανεξαρτησία;

  Τί θα γίνει αν ξεσπάσει πόλεμος με τη χώρα των μετόχων που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο μετοχών στην τράπεζα; Εννοείται ότι μία τράπεζα που ένα μεγάλο ποσοστό της ανήκει σε ξένους και το υπόλοιπο ανήκει σε ντόπιους που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων, αν όχι ελέγχονται από αυτούς, θα υποστηρίξει την αντίπαλο χώρα.

  Στη σχετική με τη λειτουργία της Τράπεζας νομοθεσία αναφέρεται ότι απαγορεύεται η ίδρυση άλλης Κεντρικής Τράπεζας και έτσι διασφαλίζεται ότι θα λειτουργεί μόνο η συγκεκριμένη, μία. Αν το Κογκρέσο είχε την αρμοδιότητα ίδρυσης μίας Κεντρικής Τράπεζας γιατί δεν έχει το δικαίωμα ίδρυσης και δεύτερης και όσων άλλων χρειαστούν; Σύμφωνα με το Σύνταγμα σε μία και μόνο περίπτωση αναγνωρίζεται το δικαίωμα παροχής μονοπωλίου και αυτό έχει να κάνει με τα έργα δημιουργών και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η παροχή μονοπωλίου είναι αντισυνταγματική. Με βάση ποιο νόμο και ποια λογική η Κεντρική Τράπεζα έχει το δικαίωμα να διατηρεί το μονοπώλιο του ελέγχου του χρήματος του έθνους μας;

  Η σχετική νομοθεσία ορίζει ότι η Κυβέρνηση πρέπει να καταβάλλει 1,5 εκ δολάρια ως ετήσια ανταμοιβή για τα αποκλειστικά δικαιώματα και τα προνόμια που έχει η Τράπεζα. Είναι πρωτάκουστο να παραχωρούμε σε κάποιον αποκλειστικά διακαιώματα και προνόμια και επιπλέον να τον πληρώνουμε σε ετήσια βάση γι’ αυτό. Το Σύνταγμα ορίζει το δικαίωμα του κράτους να φορολογεί κάθε πολίτη και κάθε επιχείρηση. Με βάση ποια λογική μία ιδιωτική τράπεζα, όπως η Δεύτερη Τράπεζα των ΗΠΑ δε φορολογείται; “

  Το βέτο του Jackson απέτρεψε την ανανέωση της άδειας λειτουργίας της Δεύτερης Τράπεζας των ΗΠΑ και αμέσως μετά, το 1833 έδωσε εντολή για τη μεταφορά όλων των κρατικών κεφαλαίων από την Κεντρική στις τοπικές τράπεζες που ελέγχονταν από τους Δημοκρατικούς. Οι λειτουργίας παροχής δανείων πέρασαν στις τοπικές τράπεζες και ο Jackson αποτελείωσε την Κεντρική Τράπεζα και επέφερε ένα τεράστιο πλήγμα στη τραπεζική ελίτ, η οποία, όμως, δε συγχωρεί ποτέ.

  Η απάντηση ήταν άμεση. Με ενορχηστρωμένες κινήσεις από την Τράπεζα της Αγγλίας προκλήθηκε τεράστια έλλειψη ρευστότητας στις ΗΠΑ, καθώς η Κεντρική Τράπεζα παρέμεινε σε λειτουργία μέχρι το 1836 που έληγε η άδειά της. Το αποτέλεσμα ήταν οι τοπικές τράπεζες να αναγκαστούν να τυπώσουν χαρτονομίσματα και να τα ρίξουν στην αγορά. Πολύ σύντομα ο πληθωρισμός εκτινάχτηκε και η χώρα έπεσε σε ύφεση. Ο Jackson μίλησε στους τραπεζίτες της Κεντρικής Τράπεζας και τους υποσχέθηκε ότι η χώρα θα αντέξει τον πόλεμο τους και ότι η νίκη του θα είναι ολοκληρωτική και ο ξεριζωμός τους μόνιμος.

  Μετά από όλα τα παραπάνω, δε θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη το γεγονός ότι ο Jackson έγινε ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ εναντίον του οποίου πραγματοποιήθηκε απόπειρα δολοφονίας. Η παρακάτω εικόνα αναπαριστά την απόπειρα που έγινε στις 06 Μαΐου του 1833 λίγο μετά την υπόσχεσή του στους διοικητές της Τράπεζας των ΗΠΑ να τους καταστρέψει. Η απόπειρα δεν ήταν επιτυχής και έτσι σχεδιάστηκε και δεύτερη, η οποία έλαβε χώρα στις 30 Ιανουαρίου του 1835 αλλά κανένα από τα δύο όπλα του προδότη δεν εκπυρσοκρότησαν και ο Jackson σώθηκε ξανά.

  Το 1835 ο Πρόεδρος Jackson πλήρωσε το σύνολο του αμερικανικού χρέους, κάτι που δε συνέβη ποτέ ξανά στην αμερικανική ιστορία. Η απάντηση των τραπεζιτών ήταν και πάλι πολύ σκληρή. Μία αδυσώπητη ύφεση από το 1837 μέχρι το 1844 προκάλεσε την αύξηση του αμερικανικού κατά δέκα φορές μόνο στον πρώτο χρόνο της ύφεσης.

  Τί θα έλεγε, άραγε ο Jackson αν βίωνε τη σημερινή κρίση, αν έβλεπε αρχηγούς δημοκρατικών κρατών να εκλιπαρούν τους κεντρικούς τραπεζίτες να τους σώσουν, πρωθυπουργούς δημοκρατικά εκλεγμένους να παραδίδουν τις θέσεις τους άνευ εκλογών σε διοικητές κεντρικών τραπεζών και πολίτες να εναποθέτουν τις ελπίδες τους για διάσωση τους από τις τράπεζες στις .. κεντρικές τράπεζες;

  Και τί θα έλεγαν οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ για τον Jackson αν εξέφραζε με τον ίδιο τρόπο με τότε τις απόψεις του για τις κεντρικές τράπεζες και το τραπεζικό σύστημα; Θα θεωρούνταν αιρετικός, ρομαντικός, γραφικός ή απλά επικίνδυνος; Πόσα πράγματα μπορεί να πει και να αποκαλύψει κανείς πριν φτάσει να αντιμετωπιστεί από το ‘σύστημα’ ως αντίπαλος του και πριν φιμωθεί ή εξουδετερωθεί;

  “Οι άνθρωποι προτιμούν μια ψεύτικη υπόσχεση από μία αληθινή άρνηση”, έλεγε ο φιλέλληνας φιλόσοφος Κόιντος Κικέρων.

  Και τώρα προτιμούμε πιο πολύ από ποτέ την ψεύτικη υπόσχεση της διάσωσης μας από ένα αποτυχημένο σύστημα παρά την αληθινή άρνηση της πιθανότητας αυτό να συμβεί όσο το σύστημα παραμένει ως έχει. Δε θα σωθούμε ποτέ και δε θα γίνουμε πραγματικά ελεύθεροι αν δεν αλλάξουμε το ίδιο το σύστημα που ελπίζουμε πως θα μας σώσει. Και αυτό ίσως να ήταν το πρώτο που θα μας έλεγε ο Πρόεδρος Jackson σήμερα.

  Πάνος Παναγιώτου

  Επικεφαλής χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής

  XrimaNews.gr, WTAEC Ltd, GSTA Ltd

  http://www.xrimanews.gr/oikonomia/21222-ti-tha-elege-gia-thn-krish-tis-trapezes-o-monos-amerikanos-proedros-poy-apoplhrwse-olo-to-xreos-twn-hpa

 7. Νίκος Σφουγγατάκης on 14/01/2012 at 09:46

  Ο Αμερικανός πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον (1743 – 1826), κατάλαβε την τακτική των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών (τυπου FED, BoE, ΚτΕ κ.α.) που θελουν να εχουν τον έλεγχο της οικονομίας και δήλωσε το 1802:
  «Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από τακτικούς στρατούς.
  Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός τους, πρώτα από τον πληθωρισμό, μετά από τον αποπληθωρισμό και την ύφεση, οι τράπεζες και οι εταιρείες που θα αναπτύσσονται γύρω από τις τράπεζες θα στερήσουν τους ανθρώπους όλων των ακινήτων τους – έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνίσουν άστεγοι στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατέκτησαν».

  Thomas Jefferson said in 1802:
  “I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies.
  If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around the banks will deprive the people of all property – until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered.”

  Και δυστυχώς αυτές κατάφεραν να ιδρυθούν στις περισσότερες χώρες. Κρυμμένες πίσω από τον τίτλο (Κεντρικές τράπεζες) δρουν παγκοσμίως ανενόχλητες. Να μην ξέρει κανείς για ποιους δουλεύουν (ακόμα και αυτοί που δουλεύουν μέσα σ αυτές δεν ξέρουν για ποιους δουλεύουν) Βλέπε: ‘ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ’.

  Πρωτόκολλα της Σιών: Πρωτόκολλο Έκτο
  Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.
  Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Χριστιανοί στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.
  http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

 8. Bernanke on 07/08/2012 at 10:52

  Bernanke: Το χρήμα δεν αγοράζει την ευτυχία.

  capital.gr/businessweek/articles.asp?id=1580631

  Χθες ο Bernanke δεν μίλησε σαν οικονομολόγος. Αλλά σαν φιλόσοφος. Και παρότρυνε όλους τους οικονομολόγους να αφήσουν για λίγο στην άκρη τους αριθμούς και να δουν αν ο κόσμος είναι πράγματι ευτυχισμένος και αν πράγματι ευημερεί.

  ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ.
  Εγκατέστησαν την παγκόσμια φτώχεια.
  Φροντίζουν επιμελώς να μην έχει ο κόσμος δουλειά, να διαλύονται επιχειρήσεις και οικογένειες, οι τράπεζες και το δημόσιο (που ανήκει σ αυτούς) να παίρνουν την περιουσία του κόσμου, ο πολίτης να υποσιτίζεται (η να τρέφεται με κονσερβοποιημένα τρόφιμα που τον αρρωσταίνουν), όλο και λιγότερος κόσμος έχει πρόσβαση σε καθαρό νερό ενω τον εφοδιάζουν με όπλα και ασθένειες και από πάνω το φιλοσοφούν στην πλάτη μας…

 9. katagelies on 07/11/2012 at 11:48

  Αυτη είναι η αλήθεια τους…
  Δείτε την ιστοσελίδα αυτή ειναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική γι ολα αυτά που σου κρύβουν.

  http://www.salt.gr/sin-city-water-drain-homes?utm_source=Daily_Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter

  Απο το 2005 μέχρι σήμερα εχουν κάθε χρόνο, 100% αύξηση στους πληστηριασμούς στην Αμερική. Οι τράπεζες κρατούν τα διαμερίσματα κλειστά και ο κόσμος κοιμάται στους υπονόμους…

  Το αποτέλεσμα της φούσκα που οι ίδιες οι τράπεζες δημοιούργησαν με προφανές αποτέλεσμα να δημοιουργήσουν την ύφεση, αύξηση φόρων, μετά μειονώτας τα εισοδήματα, πολύς κόσμος χάνει τις δουλειές τους και τους πεταν στον δρόμο οι τράπεζες η το δημόσιο.

  Αυτη είναι η αλήθεια που σου κρύβουν, αυτό συμβαίνει πίσω απο τις ψεύτικες δικαιολογίες τους…

  Αυτο είναι το μέλλον και της Ευρώπης αν συνεχίσουμε ν αδιαφορούμε, στα χαράτσια, στην ύφεση και τον ψευτικο δανεισμό, που χρησημοποιούν σαν μοχλό υποδούλωσης.

  (ψευτικος δανεισμός: Γιατί αντί να τυπών οι κυβερνήσεις -όπως οφείλουν- χρηματα για τις ανάγκες τους, τα δανείζονται απο αυτούς που τα τυπώνουν.)
  http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=803

 10. katagelies on 16/11/2012 at 00:43

  Ιστορικά η Γερμανία 3 φορές έχει χρεοκοπήσει και ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ή ΒΟΗΘΗΘΕΙ σχετικά με τα δάνεια της.

  1931 : Το Βερολίνο, κυρύσει στάση πληρωμών σε Αμερικανικές τράπεζες. Σταματάει έτσι η εξόφληση του εξωτερικού χρέους.
  (Στη δύνη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που έκανε η FED απο την Αμερική)
  http://www.youtube.com/watch?v=tyb9y-HL_9s&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=3&feature=plcp

  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΡΚΕΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ Ν ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟ.

  Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

 11. 23/10/2013 «Γεια σας είμαι ο Evelyn De Rothschild και η οικογένειά μου κατέχει την κεντρική τράπεζα της Αμερικής, έχει τροφοδοτήσει την καταστολή της Αμερικανικής επανάστασης, την κομουνιστική επανάσταση στην Ρωσία, καταστρέψαμε την Παλαιστίνη για να φτιάξουμε το κράτος του Ισραήλ, είμαστε πίσω από την 9/11 και τους πολέμους που ακολούθησαν, κατέχουμε το Associated Press και το Reuters, ελέγχουμε τον Ομπάμα και τον Ρόμνεϋ, είμαστε οι τραπεζίτες της Βασιλικής οικογένειας και του Βατικανού, είμαστε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και σκοπεύουμε να κυβερνήσουμε τον κόσμο σκοτώνοντας το 90% νόμιμα κάνοντάς το μέσα από τον ΟΗΕ» Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι οι ΙΔΙΩΤΕΣ Τραπεζίτες ROTHSCHILD & ROCKEFELLER έχουν τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ κυβερνήσεις μας «μέσα σ’ ένα βαρέλι»! Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ τραπεζών στις ΗΠΑ που η ΔΗΜΌΣΙΑ κυβέρνηση ROTHSCHILD και οι πρόγονοι του έχουν καταστήσει [τους ηγέτες / τους βασιλιάδες] αδύνατους με τις ΚΑΚΈΣ τραπεζικές πρακτικές τους, όταν πέσουν, οι έμποροι θα πενθήσουν. Είναι πίσω από τους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ. Αυτός δανείζει με χρήματα και ΤΙΣ ΔΥΟ πλευρές. Όπως το ΙΡΑΝ ενάντιο ΙΡΑΚ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ! ΕΛΕΓΧΕΙ τα ΕΘΝΗ. Χωρίς αμφιβολία το ισχυρότερο και χειρότερο ζωντανό άτομο σήμερα. 6ης γενεάς τραπεζίτης παραγωγής του Λονδίνου… Rothschild. Αρχίζει τους ΠΟΛΕΜΟΥΣ κατόπιν χρηματοδοτεί κάθε πλευρά τους. Δείτε την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ FIAT. 53% του παγκόσμιου ΧΡΥΣΟΥ. Τραπεζίτης για το Βατικανό. Κρατά τις πράξεις σε 80% του εδάφους του ΙΣΡΑΗΛ από τον καιρό του Arthur Balfour Declaration. Εκβιάζοντας τον Πρόεδρο Wilson με μια γυναίκα μας οδηγεί στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός και ο εξ αίματος φίλος του έχουν τον έλεγχο τις Παγκόσμιες Τράπεζες. Πήρε τα χρήματά από τους ελευθερομασώνους με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ! Ο Rockefeller παρείχε το απαραίτητο πετρέλαιο στον HITLER κατά τη διάρκεια δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Παρείχε τα μόνα καύσιμα που θα οδηγούσαν ένα αεροπλάνο τότε. Έκαναν επιχειρήσεις με τους Γερμανούς τους Ρώσους τους Γιαπωνέζους [Τους ορκισμένους «ΕΧΘΡΟΥΣ»] μας. Οι Σιωνιστές ROTHSCHILD & ROCKEFELLER σε συνεργασία «γάντι – χέρι» με τον «μαύρο πάπα» (αρχηγό των Ιησουϊτών) σκότωσαν μαζί 6 αμερικανικούς Προέδρους. Διαβάστε “Fiat Empire”, το βιβλίο “Vatican Assassins” και το “The Learned Elders of Zion”. Εκπαίδευσαν Hitler, Lenin, Castro, Al Gore, Mao Tse Tung και πολλούς άλλους τυράννους. Έμεινε στο κρεβάτι του αμερικανικού Προέδρου στο λευκό οίκο στη γαμήλια νύχτα του. Ο ειδικός επί των βομβών της Mossad (Ισραηλιτική μυστική υπηρεσία) έμεινε σε μισθωμένο ΕΛΕΥΘΕΡΑ για πολλούς μήνες στο 91ο πάτωμα του βόρειου πύργου στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου. Οι πράκτορες Mossad ΤΟΥ που εργάζονται στη CIA, που φέρνει φορτία με φάρμακα αεροπορικώς κάθε ημέρα στην Αμερική βλέπε “Tatum Chronicles”, Mena, Arkansas & Clinton Secrets! Συνελήφθη στο Νιου Τζέρσεϋ, σιωνιστής ραβίνος που αγόρασε 13 – Φρέσκα ανθρώπινα μέρη [τα νεφρά από τους ζωντανούς ανθρώπους που στέλνουν στο Ισραήλ και στην Ευρώπη]. Γιατρός από το ΠΕΡΟΥ βεβαίωσε ότι παιδικά όργανα που στάλθηκαν στην Ευρώπη όταν ελέγχθηκαν στο αρχείο κανένα δεν μπόρεσε να βρεθεί πού πήγαν. Θεωρείται ότι τα παιδιά κατακρεουργήθηκαν και μέρη σώματος τους χρησιμοποιήθηκαν από πλούσιους ανθρώπους. Σιωνιστές βεβαιώνουν ότι «οι πολυθεϊστές» είναι μόνο ένα επίπεδο επάνω από ένα σκυλί. Στο Ισραήλ, οι σιωνιστές Εβραίοι βεβαιώνουν ότι οι Παλαιστίνιοι «προήλθαν κάτω από τα δέντρα μια γενεά πίσω», ο χρηματοδοτούμενος από τον Rothschild, Hitler. Ο Rothschild ζει τώρα στη Νέα Υόρκη έτσι μπορεί να ελέγξει τις ψηφοφορίες των 192 εθνών στα Ηνωμένα Έθνη. Ο Mike Rupert επισήμανε ότι $100.000.00 από τη CIA προς την Παλαιστινιακή αντικατασκοπία, εστάλησαν στον τρομοκράτη Mohammad ATTA, ο οποίος ζούσε στο Hollywood, πριν από το 9/11 . Ο Rothschild καταγράφει ΟΛΑ τα τηλεφωνήματα με 25 σημαντικές τηλεφωνικές επιχειρήσεις που κατέχει στις ΗΠΑ. Στο Ισραήλ = Amdox, κατασκεύασε τα προγράμματα για τη FBI, CIA, NSA. Αποκαλούμενο Comverse C.A.L.E.A. Ο Obama έχει 7 σιωνιστικά μέλη στο γραφείο του – Υπουργείο Οικονομικών, ομοσπονδιακή ασφάλεια κ.λπ. [Προδοσία; σύγκρουσης συμφερόντων;] Πίσω από την προσθήκη του οξέος hexa-Fluorosilicate στο νερό, την Coca Cola κ.λπ. Ψευδώς επονομαζόμενο φθορίδιο, φθορίδιο νατρίου και νάτριο, που καταστρέφουν κάθε όργανο στο ανθρώπινο σώμα. Δανειστήκαμε 3.8 δισεκατομμύρια για να χτίσει η FEMA τις φυλακές για να κλειδώσει τους αμερικανικούς πολίτες κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής κρίσης. Η FEMA ερεύνησε την 9/11 τους Rothschild & Rockefeller να είναι επικεφαλείς των Fed Reserve, Bilderberg Group, CFR, NATO, Trilateral Commission και περισσότερα. Πετάξτε την Νευροτοξύνη από τα κεφάλια σας ή ξυπνήστε σε μια FEMA φυλακή. Εκατομμύρια έχουν ζήσει και πεθάνει στην Αμερική κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 60 ετών δίχως να έχουν ούτε ΈΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Οι ταινίες που γίνονται στο Hollywood για Zombies είναι η διασκέδαση Αμερικανών! Ο Hitler χρησιμοποίησε τις υψηλές δόσεις του φθοριδίου στο νερὀ, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για να κρατήσει τους ανθρώπους σε ένα κράτος Zombie. Ο επικεφαλής του FBI, J Edgar Hoover, είπε ότι αυτή η συνωμοσία είναι τόσο ΜΕΓΆΛΗ που κανένας δεν θα το πιστέψει! Σκότωσαν τον Kennedy επειδή υπέγραψε την εκτελεστική εντολή # 11110 για το Υπουργείο Οικονομικών για να τυπώσει η Αμερική δικά της χρήματα, Η Private Federal Reserve ανήκει στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, και όλοι μας τους πληρώνουμε για το ΤΙΠΟΤΑ!

 12. Στο το παρόν άρθρο θα αναφέρω πολυ περιληπτικά για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοικονομικό σύστημα από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα,ποιοί το δημιούργησαν,κυρίως για ίδιον όφελος,και πως καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας και τους κατοίκους του,ορισμένες οικογένειες που παρουσιάζονται με διάφορα ονόματα,όπως Ιλλουμινάτοι,Ισουήτες,Νέα τάξη,κλπ,καθώς και το Βατικανό !

  Οι υγειές δυνάμεις του πλανήτη που εδώ και 30 χρόνια αρχισαν να οργανώνονται σε πολλά κράτη,όλους τους παραπάνω τους αποκαλούν “Cabal”,δηλαδή “Κλίκα”.

  Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Γης βρίσκεται σε πλήρη άγνοια όλων αυτών που θα αναφέρω.

  Συνολικά δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γής! Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα, το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες είναι ιδιοκτησία των Ρόθτσάϊλντ κλπ.

  Πηγή: Παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A – RAMNOUSIA

  http://www.ramnousia.com/2013/11/nomos-nesara.html#.U4Ux93ZJZAs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ