Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Έτσι εξηγούνται όλα…

Έτσι εξηγούνται όλα…

Διαβάζοντας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγίες για την “παγκόσμια κυριαρχία“, στα δικά μου μάτια βρήκαν εξήγηση όλες μου οι απορίες που συγκέντρωνα από παιδί.
http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=343

Γιατί ΕΡΧΟΝΤΑΙ οι οικονομικές κρίσεις στην Ελλάδα και σ ολόκληρο τον κόσμο -κάθε λίγα χρόνια- που μας πάνε ξανά πολλά χρόνια πίσω.

Γιατί οι πολιτικοί δεν ακούνε τον λαό ενώ εκλέγονται από αυτόν.
Ο λαός βλέπει όλες τις λύσεις ενώ οι πολιτικοί δεν τις βλέπουν.

Γιατί οι κατώτεροι υπάλληλοι σ όλες τις δημόσιες υπηρεσίες βλέπουν πως μπορεί να εξυπηρετείται ο κόσμος και να λιγοστεύει η γραφειοκρατία ενώ οι ανώτεροι τους δεν το βλέπουν.

Γιατί τα ΜΜΕ προβάλουν συνέχεια βία και φτώχεια και σπάνια κάτι διδακτικό και ωφέλιμο.

Γιατί οι κομπίνες του χρηματιστηρίου –στην Ελλάδα και σ ολόκληρο τον κόσμο- που κάθε φορά έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνονται τεράστιες περιουσίες να κλείνουν σπίτια και επιχειρήσεις και να καταφεύγουν πολίτες και κυβερνήσεις στον τραπεζικό δανεισμό. Είναι σύμπτωση άραγε που συνήθως ξεκινούν από την Αμερική.
Γιατί οι δείκτες του Ελληνικού χρηματιστηρίου, οι μετοχές που θα συμμετέχουν σ αυτό καθώς και η βαρύτητα αυτών, ορίζονται από ένα γραφείο στο Λονδίνο…

Γιατί η τρομοκρατία κτυπά –όπως υποστηρίζουν μέλη της οικογένειας τους- ανθρώπους που κάνουν στο βαθμό που μπορούν ευσυνείδητα την δουλειά τους.

Γιατί ο Χίτλερ και άλλοι λαοί κυνίγησαν αλύπητα ένα συγκεκριμένο λαό.

Γιατί και από ποιους προωθούνται τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, με την ψευδή δικαιολογία ότι η τροφή δεν φτάνει για όλους, όταν από την άλλη μεριά τα κτήματα ρημάζουν ακαλλιέργητα και αγροτικά προϊόντα πετιούνται στις χωματερές.

Γιατί ο θεός στην αγία γραφή έδιωξε από τον τόπο του τον λαό –που κατά σύμπτωση πολλά χρόνια μετά κυνήγησε και ο Χίτλερ-.

Γιατί οι πόλεμοι στις μέρες μας κάθε κάποια χρόνια.

Γιατί η πυραμίδα με το μάτι που τα επιτηρεί όλα, στην σφραγίδα και το νόμισμα των ΗΠΑ. Αφού οι πυραμίδες υπάρχουν στην Αίγυπτο και όχι στην Αμερική. Σαν να βάζουμε εμείς το μάνκο σαν εθνικό μας σύμβολο.
Γιατί ο Κένεντυ που προσπάθησε να βάλει τάξη στα οικονομικά της καταχρεωμενης Αμερικής και το δολάριο να κόβεται από το κράτος και όχι από τις τράπεζες που τυπώνουν χαρτιά και δανείζουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου.

Γιατί στην Αμερική φιλοξενούνται εταιρείες με το όνομα «παγκόσμια υπηρεσία τάδε», «παγκόσμιος οργανισμός δείνα» και είναι offshore ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες προβάλλονται από τα ΜΜΕ διεθνώς σαν οι έγκυρες αξιόπιστες πηγές τους.

Γιατί οι χαζές multichoice εξετάσεις στα σχολεία. Όπου σου δίνουν και την απάντηση έτοιμη μπροστά σου μαζί με την ερώτηση.

Γιατί στα σχολεία βομβαρδίζουν με ένα βουνό γνώσεις τα παιδιά και τα οδηγούν να παπαγαλίζουν και όχι να μαθαίνουν.

Γιατί η γραφειοκρατία δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ποτέ, η οποία οδηγεί σε ένα σπάταλο κράτος που καταπιέζει τους πολίτες του προς όφελος των διεθνών τραπεζιτών δανειστών του.

Γιατί σήμερα υπάρχουν ακόμα οι πόλεμοι, που οδηγούν και τις δυο μαχόμενες πλευρές στον υπέρογκο δανεισμό από τους διεθνείς ιδιώτες τραπεζίτες.

Γιατί υπάρχει η σημερινή διασκέδαση που φθείρει τον άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα.
(τσιγάρα, ποτά, ναρκωτικά, ανόητα τραγούδια που λένε βλακείες η επαναλαμβάνουν ένα ρεφρέν, χωρίς κανένα διδακτικό η επωφελές μήνυμα κ.α.)

Γιατί το κράτος βρίσκεται σε μια μόνιμη οικονομική δυσφορία και αλλάζει συνέχεια τους οικονομικούς νόμους και το φορολογικό καθεστώς ενώ κατ ουσία παίρνει περίπου τα ίδια χρήματα ΚΑΙ χωρίς να λύνει ποτέ ουσιαστικά και οριστικά το πρόβλημμα του, πίσω από το φιλολαικά που διαδέχονται τα αντιλαικά μέτρα που πέρνει.
(αφού το κυκλοφορούν χρήμα είναι μετρημένο, το μαζεύεις με τους οποιουσδήποτε φόρους, το οδηγείς σε κυκλοφορία, η το οδηγείς σε αδράνεια αυτό είναι όλο, συνήθως δεν χρειάζεται νέους νόμους για να κάνεις οτιδήποτε από αυτά)

Γιατί ο ποταμός της πληροφορίας σήμερα, που οδηγεί να λέμε συχνά τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια, την συγκέντρωση και τον έλεγχο της πληροφορίας από τα ολιγοπώλια της ενημέρωσης (πίσω από τα ΜΜΕ κρύβονται τα ελάχιστα πρακτορεία ειδήσεων) και να μην μπορούμε εύκολα και απλά να προσεγγίσουμε την γνώση και την πραγματική μόρφωση.
Γιατί τα ΜΜΕ απασχολούν διαρκώς το μυαλό μας με άχρηστα πράγματα και ελάχιστα πράγματα πραγματικά ωφέλημα εχω δει σ αυτά -για την βελτίωση της ζωής μου, της οικογένειας μου, της δουλειάς μου, των συναναστροφών μου κ.α.-

Παρακλώ να δημοσιευτεί γιατί μας αφορά ολους

Νίκος Σαρρής

Σχετικά άρθρα:

ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ;
Οι Εβραίοι, η φιλοσοφία τους και πως επαληθεύεται μέρα με την μέρα η παγκόσμια κυριαρχία τους.

Οι Εβραίοι, η φιλοσοφία τους και πως επαληθεύεται μέρα με την μέρα η παγκόσμια κυριαρχία τους.

4 Responses to Έτσι εξηγούνται όλα…

 1. [...] Έτσι εξηγούνται όλα… [...]

 2. katagelies on 30/09/2012 at 05:26

  Πρωτόκολλο Έβδομο
  Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε.

  Πρωτόκολλο Έκτο
  Λίγο αργότερα θα ιδρύσουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές των κολοσσιαίων πλούτων, από τα οποία και οι μεγάλες περιουσίες των Χριστιανών θα εξαρτώνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε θα καταβροχθισθούν μέσα σ’ αυτά, όπως η αξιοπιστία των Κρατών την επόμενη μέρα μιας οικονομικής καταστροφής…

  Πρέπει η βιομηχανία να αφαιρεί από τη γη τον καρπό της εργασίας, όπως και του κεφαλαίου, και μέσω της κερδοσκοπίας να έρχεται το χρήμα όλου του κόσμου στα χέρια μας. Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Χριστιανοί στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.
  Επιπλέον θα υποσκάπτουμε με επιτήδειο τρόπο και βαθιά τις πηγές της παραγωγής, συνηθίζοντας τους εργάτες στην αναρχία και τα οινοπνευματώδη ποτά και παίρνοντας κάθε μέτρο για ν’ απομακρύνουμε από τη γη τους διανοούμενους Χριστιανούς.

 3. Έλεγχουν την Ελλάδα ;

  Πολυ καλό αρθρο που αξιζει να διαβαστεί προσεκτικά.!

  http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/nea_taxi_pragmaton/ebraako_lobby/elegxan_tin_ellada_apo_to_kis_kai_tis_stoes_pou_8a_kruftoun_tora.html

 4. Κυβερνούν άραγε οι πολιτικοί ;

  Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο aegeantimes.gr…

  http://xeirobombidida.blogspot.gr/2015/09/1743.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ