Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Συμπεράσματα

Πίσω από το πολύπλοκο υποτίθεται σύστημα τα πράγματα είναι απλά.

Παρακολουθώντας με προσοχή και μελετώντας τα στοιχεία που εμφανίζονται στα ακόλουθα dvd και με όσα σχετικά με την οικονομία -βιβλία διαβάζουμε- βγάζουμε τα ακόλουθα συμπεράσματα:

Τα οικονομικά προβλήματα των κρατών ποτέ δεν λυθήκανε και διαρκώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα να οδηγούν τις χώρες σε διαρκώς αυξανόμενο έντοκο δανεισμό από τις διεθνείς ιδιωτικές τράπεζες που πολλές φορές κρύβονται πίσω από εθνικές ονομασίες όπως αυτή της FED που ο κόσμος νομίζει ότι είναι κρατική ενώ κατα πλειοψηφία είναι ιδιωτική (εν τούτης ορίζει εδώ και 100 χρόνια τις οικονομίες όλων των χωρών).

Όλο το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι τα χρήματα που δανείζονται είναι εικονικά χρήματα (ομόλογα) τα οποία με την έκδοση τους ουσιαστικά δημιουργούν χρήματα από το τίποτα.

Αυτό έχει μια μόνιμη μετακύλιση χρεών των κρατών τα οποία χρέη κληρονομούν οι επόμενοι πάντα μεγαλύτερα και ποτέ δεν εξοφλούνται, με αποτέλεσμα να υποδουλώνονται οι κυβερνήσεις στους δανειστές τους που είναι οι παγκόσμιες τράπεζες.

Αν μια κυβέρνηση μπορούσε να ασκήσει ελεύθερη πολιτική και ήθελε να λύσει το πρόβλημα της οικονομίας της, θα τύπωνε χρήματα αντί να δανείζεται έντοκα για να αντιμετωπίσει τα χρέη της.
(Τα χρήματα που χρησιμοποιούν καθημερινά όλοι οι πολίτες στις συναλλαγές τους λέγονται τραπεζογραμμάτια και έτσι αναφέρονται στα σχετικά dvd).
Αυτό ουσιαστικά έχει σαν αποτέλεσμα να παίρνει τον οικονομικό έλεγχο της δημιουργίας του χρήματος στα χέρια της -από τους ιδιώτες τραπεζίτες- και να δανείζεται άτοκα από τον εαυτό της, οπότε και να μπορεί να ασκεί απρόσκοπτα πολιτική επωφελής για τον λαό. ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

Μετά από την έκδοση χρημάτων, -που είναι το μέτρο για να σταματήσει ο κατήφορος του δανεισμού και της παράδοσης της διοίκησης και του μέλλοντος της χώρας και των πολιτών στους δανειστές-, πρέπει ν ακολουθηθούν και κάποια απλά μέτρα για να σταματήσουν την αιτία που οδήγησε στον δανεισμό.

Αν το κράτος περιόριζε την γραφειοκρατία που οδηγεί σε τεράστια σπατάλη χρόνου και χρημάτων, ιδιωτών και δημοσίων υπάλλήλων, δεν χρειάζεται να περιορίσει παροχές σε υγεία, εκπαίδευση, ανάπτυξη κ.τ.λ.

Το χρήμα δεν είναι ατέλειωτο το πραγματικό χρήμα είναι μετρημένο και συγκεκριμένο, το μαζεύεις με τους οποιουσδήποτε φόρους, το οδηγείς σε κυκλοφορία, η το οδηγείς σε αδράνεια αυτό είναι όλο, συνήθως δεν χρειάζεται νέους νόμους για να κάνεις οτιδήποτε από αυτά.

Κάθε κράτος έχει ένα αντίστοιχο ποσό (τραπεζογραμματίων, χαρτονομισμάτων) εκδώσει για κάθε πολίτη. Όταν αυτά συγκεντρώνονται από κάποιους τα στερούν από κάποιους άλλους.
Εκεί με προσοχή και ευαισθησία για την ομαλή λειτουργία του βοηθάει το χρήμα στην ομαλή κυκλοφορία του και με την κατάλληλη εκπαίδευση στους πολίτες δεν αφήνει να κυριαρχεί το ακατάσχετο συναίσθημα (το οποίοι υποβοηθείται από τα ΜΜΕ) για την υπερσυγκέντρωση πλούτου, την κατασπατάληση μέσω του χλιδάτου τρόπου ζωής κ.α.

Δείτε και μελετείστε τα ακόλουθα βίντεο έχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες συγκεντρώσει:
Αποδεικνύουν με σαφήνεια και στοιχεία ότι ακόμα και οι πόλεμοι, έχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα για τους δανειστές μας.
Δεν περιέχουν μια ιστορία ή ενα συμπέρασμα αλλά πολλά, για αυτό συνιστούμε να τα χωρίσετε σε ενότητες και να τα βλέπετε αποσπασματικά.

Περιέχουν την παγκόσμια οικονομική ιστορία που επηρεάζει όλους τους λαούς και όλους τους πολίτες της γης.

Παγκόσμια οικονομική ιστορία μέχρι το 1900
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=439586221319126077&hl=el&fs=true

Παγκόσμια οικονομική ιστορία από το 1900 εως τις μέρες μας
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1196961079151878998&hl=el&fs=true

Μελετήστε τις οδηγίες για την παγκόσμια διακυβέρνηση:
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

Και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα όταν πλέον θα είστε ενημερωμένοι πολύπλευρα και όχι μονόπλευρα όπως οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα.

One Response to ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

 1. oikonomia on 20/11/2010 at 10:13

  Οι τράπεζες φτιάχνουν πολύπλοκα επενδυτικά προϊόντα, τα οποία τα συνδέουν μεταξύ τους για να φτιάξουν ακόμα πιο πολύπλοκα.

  Μετά όλο αυτό το άχρηστο οικοδόμημα που παράγει θεωρητικό πλούτο και καταναλώνει πραγματικό πλούτο και ανθρωποώρες, καταρρέει με μόνο μια είδηση.

  Ο κόσμος τσιμπάει στο δόλωμα, βλέπει τους πρώτους που κερδίζουν και δεν βλέπει τους πολλούς που ακολουθούν και συνήθως χάνουν.

  Το οικονομικό αυτό τεχνικό οικοδόμημα δε είναι χρήσιμο γιατί απλά δεν είναι δημοιουργηκό. Ο άνθρωπος στην πορεία της εξέλιξης του έχασε τον στόχο του και δεν βλέπει το σκοπό στην ζωή του που δεν είναι το να βγάλει χρήματα.

  Έτσι με αυτούς τους μηχανισμούς έχασε πολλές αξίες και έβαλε το χρήμα σε υπέρτατη θέση.

  ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ.

  Έτσι αντί να οδηγηθεί σε μια διαρκώς καλύτερη ζωή –αυτό δεν σημαίνει πλημμυρισμένη από υλικά αγαθά που τον τρελαίνουν- βράζει στο ζουμί του κυνηγώντας όλη του την ζωή το χρήμα που θα του φέρει περισσότερα υλικά αγαθά.

  Σε ότι αφορά τώρα το ίδιο το χρήμα και το οικονομικό οικοδόμημα, που παρέγραψα, συχνά οι άνθρωποι ξεχνάμε ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει η βάση που είναι η πραγματική οικονομία και εκεί πρέπει να εστιάζουμε.

  Αυτός που ελέγχει την πραγματική οικονομία ελέγχει όλο το οικοδόμημα.

  Αν τώρα ελέγχει και τα ΜΜΕ τότε…ελέγχει τα πάντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ