Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Ο κατάλογος με τις παγίδες

Ο κατάλογος με τις παγίδες και πώς να προστατευτούμε από αυτές

Μας παρουσιάζουν τον ένα που πέτυχε και μας κρύβουν τους δέκα, εκατό, χίλιους, εκατομμύρια που αποτύχανε. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς.

Μας δείχνουν τον ποδοσφαιριστή που κλωτσάει μια μπάλα και έγινε εκατομμυριούχος, τον τραγουδιστή, την κοπέλα της μόδας κ.τ.λ.

Τους μεγάλους επενδυτές του χρηματιστηρίου Σόρος, Μόμβιους, Μπάφετ κ.α. και μας κρύβουν τους εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που χάσανε τις οικονομίες τους στο στημένο κόλπο που φοράει το ψεύτικο προσωπείο και κρύβεται πίσω από την εθνική οικονομία και την εξέλιξη των επιχειρήσεων.

Μας δείχνουν το μεγάλο αμοιβαίο κεφάλαιο που πέτυχε μέχρι τώρα υψηλές αποδόσεις -όταν ήδη τις έχει πραγματοποιήσει- και με ψιλά γράμματα γράφουν ότι δεν διασφαλίζεται η μόνιμη σταθερή επιτυχημένη πορεία του στο μέλλον.

Ο κατάλογος με τις παγίδες είναι ατελείωτος γι αυτό και εμείς για να προστατευτούμε πρέπει να υιοθετήσουμε έννοιες όπως εγκράτεια και συντηρητισμός γιατί είναι οι μόνες που βοηθάνε τον άνθρωπο ν αναπτύσσεται σταθερά σε κάθε εποχή.
Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε καλά όλοι μας είναι ότι οι σκεπτόμενοι και οι συντηρητικοί γλιτώνουν από τις οικονομικές κρίσεις και από τις τρικλοποδιές που βάζουν οι τράπεζες με τις ανόδους και τις πτώσεις της οικονομίας που προκαλούν.

Η σταθερή πορεία και σταθερή ανάπτυξη που υποστηρίζει η Ευρώπη έννοιες τις οποίες προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να καθιερώσει στην συνείδηση των πολιτών αλλά και στα κράτη που περικλείει, είναι σίγουρα το καλύτερο για υγεία της ανθρωπότητας και την ομαλή μας εξέλιξη. Όμως επειδή όλα δείχνουν ότι ο πλανήτης επηρεάζεται από άλλους των οποίων τα συμφέροντα είναι ποταπά (αν είναι αληθινά όσα γράφονται στα «πρωτόκολλα») πρέπει να πάρουμε άμεσα όλοι μέτρα για την προστασία μας.

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε –διότι ο άνθρωπος σήμερα δεν σκέφτεται- και να ψάχνουμε μόνοι μας την ορθή πληροφόρηση, γιατί η πληροφόρηση που μας βρίσκει μόνη της από τα «φθηνά» μέσα ενημέρωσης που κατακλύζουν την καθημερινότητα μας, φοβάμαι ότι μέχρι τώρα δεν μας έχει βγει σε καλό.

Και αναφέρομαι στην απάτη του χρηματιστηρίου που είναι τρανταχτό παράδειγμα, όπου πρώτα μας πιπιλίζανε το μυαλό με όλα αυτά περί της σταθερής πορείας μας όταν θα μπαίναμε στην ΕΕ και που μας αναβαθμίζανε και οι ξένοι, οι οποίοι από την άλλη μεριά κρύβανε το χρέος μας σε συνεργασία με την τότε κυβέρνηση. Εκ τοτε αφού πείσανε και τον πιο συντηρητικό να βάλει τις οικονομίες του στο χρηματιστήριο, τον κατηγορήσανε ότι αυτό φταίει…

Γι αυτό επειδή γύρω μας υπάρχουν λύκοι, πρέπει ένα παραπάνω να είμαστε συντηρητικοί να κάνουμε σταθερά βήματα στην ζωή μας και να μην διακινδυνεύουμε για κανένα λόγο την ομαλή ανάπτυξη της οικογένειας μας και της δουλειάς μας.

Αρκεί να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες των ΜΜΕ και να βάλουμε έννοιες στην ζωή μας όπως εγκράτεια, συντηρητισμός και σταθερή δημιουργία που εξασφαλίζουν το μέλλον και την σωματική και ψυχική υγεία μας.

Αν παραφράσουμε το αρχαίο ρητό «Φοβού τους δαναούς και δώρα φέροντες» ταιριάζει στο χρηματιστήριο που είχαν έρθει οι «ξένοι» σπουδαίοι και αξιόπιστοι διεθνείς οίκοι (όπως μας τους παρουσιάζανε τα ΜΜΕ) αλλά τελικά αποδειχτήκανε Δαναοί και τα δώρα που φέρνανε ήταν τα κέρδη και η αναβάθμιση του χρηματιστηρίου που υποσχότανε.

Αλλά αν λίγο σκεφτούμε και δούμε την καθημερινότητα των ανθρώπων καθισμένη μπροστά από μια τηλεόραση να βλέπουν έργα και πράξεις βίας και ανοησίας σε αντιπαράθεση που μπορούμε να πάρουμε τον άνθρωπο μας η τους ανθρώπους μας και να περπατήσουμε στο πλησιέστερο πάρκο, να δούμε χρώματα αληθινά και να επικοινωνήσουμε, ν αναπνεύσουμε καθαρό αέρα και να σκεφτούμε ποσο απλά μπορούμε να βελτιώσουμε την ζωή μας η απλά πόσο πολλά και σπουδαία πράγματα ήδη έχουμε και εμεις αντί να τα βλέπουμε και να τα χαιρόμαστε, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ Τ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ, πολλές φορές χάνοντας στην προσπάθεια μας αυτή και αυτά που ήδη έχουμε.

Διότι αν παρακολουθήσετε την συνήθη ενημέρωση των περισσότερων ανθρώπων τους φυτεύει καθημερινά θέματα, εικόνες και έννοιες που δεν επιδιώξανε και τους δείχνει πρότυπα που περισσότερο τους φθείρει από το να τους βοηθάει ν αποκτήσουν μια καλύτερη ζωή και μια καλύτερη οικογένεια.

Το αυτό ισχίει και για τα τραγούσια που λένε ανοησίες του τύπου σφάξε με, σκότωσε και κάψε με και εγω θα σ αγαπώ, χωρίσαμε με προδωσε μα σ αγαπώ και σβύνω τον πόνο μου στο πιοτό και το τσιγάρο και άλλες ανοησίες.

Πολλά από αυτά που κάνουμε σήμερα μας φθείρουν και μας αποβλακώνουν και το μόνο που έχουν σαν αποτέλεσμα, είναι να κάνουν πράξη τα πρωτόκολλα για την παγκόσμια κυριαρχία εις βάρος μας:

Πρωτόκολλο Πρώτο
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας…

Επίσης η σύγχρονη ενημέρωση τείνει να τα μετράει όλα με το χρήμα, ενώ δεν είναι καθόλου έτσι. Πολλά θαυμάσια πράγματα μπορείς να κάνεις χωρίς να εξαρτάσαι από τα χρήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ