Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ

Το παρακάτω βίντεο τα εξηγεί ολα με στοιχεία σε 5 μόνο λεπτά. Απολαύστε το…

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/6/EwbRZPuUXvU

H FED, η Τράπεζα της Αγγλίας και άλλες διεθνείς τράπεζες δημιούργησαν και έλεγχαν τον κομουνισμό.
Η μόνιμη αντιπαράθεση με τον δυτικό κόσμο δημιουργούσε χρέη και στις δυο πλευρές προς όφελος των διεθνών τραπεζιτών δανειστών.
Αυτό εξηγεί και το γιατί διαλύθηκε έτσι ξαφνικά ο κομουνισμός χωρίς καμία λαϊκή επανάσταση. Έτσι απλά μια μέρα οι πολιτικοί τους, τους ανακοίνωσαν ότι πλέον έχετε καπιταλισμό, ο καθένας ας επιβιώσει όπως μπορεί, τέρμα πια το κράτος που φρόντιζε για τον πολίτη. (όσο τέλος πάντων φρόντιζε, δεν ήταν όλα άσχημα στον κομουνισμό, σύμφωνα με ανθρώπους που έζησαν σ αυτόν, δεν είχαν την πολυτέλεια, την διαφορετικότητα αλλά είχαν σχετική ησυχία και νιώθανε ασφαλείς).

Ενδιαφέρον άποψη γιατί έτσι έχουν δυο χρεωμένες και βάση αυτού ελεγχόμενες- χώρες να βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Οπότε και θα μπορούσαν να τις βάλουν να τσακώνονται αν θα βλέπανε να ασχολούνται με την οργάνωσης τους και να προσπαθούσαν να ελέγξουν το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα.

Τώρα που προφανώς έχουν καταπνίξει κάθε πιθανή σταγόνα αντίστασης στις ΗΠΑ και έχουν καταχρεώσει την χώρα και την ελέγχουν πλήρως, προχωράνε στο επόμενο στάδιο της παγκοσμιοποίησης όπως ακριβώς περιγράφουν στα «προτόκολλα» και δεν χρειαζόντουσαν πλέον αυτή την αντιπαράθεση.

Η Ρωσία επι εποχής των τσάρων μέχρι και τις αρχές του 19ου αιώνα ήταν μεγάλη και γνώριζε την μέχρι τότε δράση και την εξέλιξη των διεθνών τραπεζιτών, ήταν οικονομικά δυνατή και δεν είχε δάνεια από αυτούς.
Αντιστεκόταν στο να διεισδύσουν οι διεθνείς τράπεζες και να την κυριέψουν -όπως είχαν κάνει με την Αμερική- με την δημιουργία της FED το 1913.

Έτσι χρηματοδότησαν την επανάσταση των Μπολσεβίκων και εγκατέστησαν τον Κομουνισμό και τον Λένιν, με την γνωστή μέθοδο που εφαρμόζουν μέχρι σήμερα -δανείζοντας έντοκα και άρα υποδουλώνοντας σε, ρίχνοντας σε στη δύνη της αναχρηματοδότησης των παλαιών δανείων με νέα κτλ.-

Χρειάστικε ολα αυτά τα χρόνια να προβαίνουν σε θυρειδίες, να εξαφανίσουν εκκατομύρια ανθρώπους μέσω των μυστικών υπηρεσιών τους και να καταδικάσου άλλους στην φτώχεια, την πείνα, τν εξαθλίωση και τον θάνατο για να σβύσουν τα ύχνη τους αλλά ανεπυτιχώς.

Έτσι εγκατέστησαν παγκόσμια για πολλά χρόνια την πόλωση και τον δικομματισμό που χρηματοδοτούν και τρέφουν και σε κάθε κράτος (διέρρεε και βασίλευε, μέσα από αυτή την μεθόδευση παίρνουν την δύναμη οι υπηρεσίες τους -εγκατεστημένες σε κάθε κράτος, τώρα προφανώς θα εγκατασταθούν και στην Λιβύη- συχνά καλυμμένες με το όνομα “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ“).
Πράγμα που τους αποφέρει τον ουσιαστικό έλεγχο της χώρας και τεράστια κέρδη από τα δάνεια που χορηγούν βυθίζοντας στο χρέος για τον πλήρη και επιτελικό έλεγχο.
π.χ. το κράτος δίνει τεράστια ποσά στα κόμματα αλλά το κράτος δανείζεται από τους διεθνείς τραπεζίτες τα ποσά αυτά.

Αυτό δεν συνέβαινε μόνο στην Ρωσία και την Αμερική αλλά παντού στος κόσμο και στοιχειωδώς κανείς δεν αναρωτήθηκε που βρήκαν αυτοί οι λίγοι άνθρωποι τα χρήματα και δανείζουν ολόκληρο τον κόσμο;;;.Εδώ είναι η δύναμη των ΜΜΕ που σου τραβούν την προσοχή με διάφορες ανοησίες την προσοχή μακριά από την ουσία του προβλήματος σου.
Οι όποιες κυβερνήσεις παγκοσμίως δεν κατάφεραν ποτέ να αντιμετωπίσουν το χρέος τους, γιατί εγκατέστησαν την πόλωση και τους πολέμους παντού πράγμα που δεν άφησε μέχρι τώρα καμία χώρα ν ανασάνει.
Οι περισσότεροι άνθρωποι στον δυτικό κόσμο -βαθιά νυχτωμένοι, απροβλημάτιστοι, επιφανειακοί και παραπληροφριμένοι- δεν γνώριζαν ότι όσο τα δάνεια και το υπέρογκο δημόσιο χρέος έπνιγε την Αμερική το ίδιο ακριβώς συνέβαινε στην Ρωσία (η δύναμη των ΜΜΕ που είπαμε και όποιος φώναζε δυνατά στον κόσμο “ξυπνήστε” μέσα από το εργαλείο στα χέρια τους που λέγεται “δημοκρατία” φαινόταν σαν την μύγα μεσ το γάλα και μια αόρατη δύναμη τον εξαφάνιζε).

Η δημοκρατία είναι τοσο δυνατό εργαλείο στα χέρια τους που σήμερα θα δεί κάποιος από την Αλβανία μέχρι την Λυβίη να το εγκαθιστούν και μέσα απο αυτό να επιβάλουν την δικτακτορία τους.

Αποτέλεσμα να αυξάνουν μόνο αυτοί την δύναμη τους βγαίνοντας μόνο αυτοί οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή την παγκόσμια αναστάτωση που διατηρούν.

Αυτό ίσως εξηγεί τους αδικαιολόγητους πολέμους και το γιατί δεν βρήκαμε ποτέ ησυχία, ενώ όλα τα κράτη βουτάνε διαρκώς και περισσότερο στο χρέος και στον εναγκαλισμό τους από τους διεθνείς τραπεζίτες.

Οι οποίοι όπως πολλά δείχνουν έχουν την έδρα τους στην Αγγλία στην Ελβετία την Γαλλία και τελευταία στην Αμερική.

Αν όλα αυτά είναι αληθινά, έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους τον έλεγχο όλου του πλανήτη κρυμένοι πίσω απο τις “δημοκρατίες” που τους αποκαλύπουν κάθε μορφή αντίδρασης που ξυπνά τον κόσμο.

Βρίσκονται στα τελευταία στάδια ολοκλήρωσης του σχεδίου τους που αναφέρεται λεπτομερώς στα πρωτόκολλα.

Είναι απίστευτο πόσο ταιριάζουν όλες οι κινήσεις των τελευταίων 150-200 χρόνων με ότι αναφέρεται σ αυτά.

Είναι απίστευτη η δύναμη που αυτοί οι λίγοι τρελοί, έχουν μέχρι τώρα συγκεντρώσει και πως πολλοί από αυτούς που εξυπηρετούν τον σκοπό τους δεν ξέρουν για ποιο πραγματικά σκοπό δουλεύουν και που οδηγούν τον κόσμο τυφλωμένοι απο τα χρηματικά ψίχουλα και άλλες απολαύσεις που πνίγουν την ανθρωπιά τους.

Οι λεπτομέρειες για το πώς και γιατί χρηματοδότησαν και υποκίνησαν την Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων και την εγκατάσταση του κομουνισμού στην Ρωσία, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα την παγκόσμια πόλωση των δυο αντίθετων κόσμων που θα τους έδινε την δύναμη να να αναδυθούν αυτοί ως παγκόσμια δύναμη και παγκόσμια κυβέρνηση, μια και αυτοί χρηματοδοτούσαν και τις δυο αντίπαλες παρατάξεις και έτσι τους έλεγχαν- είναι με λεπτομέρειες στα ακόλουθα dvd.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δημοιούργησαν την αντίπαλο δύναμη της Αμερικής με τα χρήματα της ίδιας της Αμερικής και τα χρήματα του Αμερικανού πολίτη, φορολογούμενου.

Παρακολουθείστε τα με προσοχή και σημειώστε τις λεπτομέρειες.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 1900
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=439586221319126077&hl=el&fs=true

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1196961079151878998&hl=el&fs=true

Χρονικά σημεία στο DVD με σχετικά γεγονότα με το βασικό θέμα του άρθου:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
0.29.57 – 0.30.52
Εκδίκηση των δειθνών τραπεζιτών κατά του Τσάρου της Ρωσίας που αρνιόταν το ιδιωτικό κεντρικό τραπεζικό σύστημα ελεγχόμενο από τους διεθνείς τραπεζίτες. Επίσης ο Τσάρος ήταν δυνατός και είχε στο παρελθόν βοηθήσει τον πρόεδρο Λίνκολ στον αγώνα του εναντίων των διεθνών τραπεζιτών που σκοπό είχαν –όπως και πέτυχαν- την υποδούλωση της Αμερικής σ αυτούς και στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα την οποία οι ίδιοι έλεγχαν, την FED (Federal Reserve Bank η Federal Reserve System).
Από Αγγλία και Αμερική χρηματοδοτήθηκε η Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων κατά του Τσάρου.
Στο ερώτημα του εκφωνητή γιατί να χρηματοδοτήσουν οι διεθνείς τραπεζίτες –με χρήματα μάλιστα της Αμερικής- τον κομουνισμό που φαινομενικά μαχόταν την Αμερική;
Η απάντηση είναι απλή:
Γιατί απλά έτσι έλεγχαν καλύτερα την Αμερική, όπου αν εναντιωνόταν στους διεθνείς τραπεζίτες και την FED θα ξεσπούσαν ταραχές με την Ρωσία και θα ξεχνιόντουσαν όλα.

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ
από 0.32.05 έως 0,34,46

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ
0,54,20 – 0,54,48
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/8/qLvhmNMnwtc

Πηγή:
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/money-masters_15.html

The Money Masters: How International Bankers Gained Control of America
http://www.mailstar.net/money-masters.html

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ

0.32.50 – 0,34,46

H FED, η Τράπεζα της Αγγλίας και άλλες διεθνείς τράπεζες δημιούργησαν και έλεγχαν τον κομουνισμό. Η μόνιμη αντιπαράθεση με τον δυτικό κόσμο δημιουργούσε χρέη και στις δυο πλευρές προς όφελος των διεθνών τραπεζιτών δανειστών.

Αυτό εξηγεί και το γιατί διαλύθηκε έτσι ξαφνικά ο κομουνισμός χωρίς καμία λαϊκή επανάσταση. Έτσι απλά μια μέρα οι πολιτικοί τους, τους ανακοίνωσαν ότι πλέον έχετε καπιταλισμό, ο καθένας ας επιβιώσει όπως μπορεί, τέρμα πια το κράτος που φρόντιζε για τον πολίτη. (όσο τέλος πάντων φρόντιζε, δεν ήταν όλα άσχημα στον κομουνισμό, σύμφωνα με ανθρώπους που έζησαν σ αυτόν, δεν είχαν την πολυτέλεια, την διαφορετικότητα αλλά είχαν σχετική ησυχία και νιώθανε ασφαλείς).

Ενδιαφέρον άποψη γιατί έτσι έχουν δυο χρεωμένες και βάση αυτού ελεγχόμενες- χώρες να βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Οπότε και θα μπορούσαν να τις βάλουν να τσακώνονται αν θα βλέπανε να ασχολούνται με την οργάνωσης τους και να προσπαθούσαν να ελέγξουν το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα.

Τώρα που προφανώς έχουν καταπνίξει κάθε πιθανή σταγόνα αντίστασης στις ΗΠΑ και έχουν καταχρεώσει την χώρα ενώ την ελέγχουν πλήρως, προχωράνε στο επόμενο στάδιο της παγκοσμιοποίησης όπως ακριβώς περιγράφουν στα «προτόκολλα» και δεν χρειαζόντουσαν πλέον αυτή την αντιπαράθεση.

Η Ρωσία ήταν μεγάλη και γνώριζε την μέχρι τότε δράση τους και την εξέλιξη τους.

Αντιστεκόταν στο να διεισδύσουν οι διεθνείς τράπεζες και να την κυριέψουν -όπως είχαν κάνει και με την Αμερική-

Έτσι χρηματοδότησαν την επανάσταση των Μπολσεβίκων και εγκατέστησαν τον Κομουνισμό και τον Λένιν, με την γνωστή μέθοδο που εφαρμόζουν μέχρι σήμερα -δανείζοντας έντοκα και άρα υποδουλώνοντας σε, ρίχνοντας σε στη δύνη της αναχρηματοδότησης των παλαιών δανείων με νέα κτλ.-

Με τον τρόπο αυτό εγκατέστησαν παγκόσμια για πολλά χρόνια την πόλωση και τον δικομματισμό που χρηματοδοτούν και τρέφουν και σε κάθε κράτος. Πράγμα που τους αποφέρει τεράστια κέρδη από τα δάνεια που χορηγούν.

π.χ. το κράτος δίνει τεράστια ποσά στα κόμματα αλλά το κράτος δανείζεται από αυτούς τα ποσά αυτά.

Οι όποιες κυβερνήσεις δεν κατάφεραν ποτέ να αντιμετωπίσουν το χρέος τους, γιατί εγκατέστησαν την πόλωση και τους πολέμους παντού πράγμα που δεν άφησε μέχρι τώρα καμία χώρα ν ανασάνει.

Με αποτέλεσμα να αυξάνουν μόνο αυτοί την δύναμη τους βγαίνοντας μόνο αυτοί οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή την παγκόσμια αναστάτωση που διατηρούν.

Αυτό ίσως εξηγεί τους αδικαιολόγητους πολέμους και το γιατί δεν βρήκαμε ποτέ ησυχία, ενώ όλα τα κράτη βουτάνε διαρκώς και περισσότερο στο χρέος και στον εναγκαλισμό τους από τους διεθνείς τραπεζίτες.

Οι οποίοι όπως πολλά δείχνουν έχουν την έδρα τους στην Αγγλία στην Ελβετία και τελευταία στην Αμερική.

Αν όλα αυτά είναι αληθινά, έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους τον έλεγχο όλου του πλανήτη.

Βρίσκονται στα τελευταία στάδια ολοκλήρωσης του σχεδίου τους που αναφέρεται λεπτομερώς στα πρωτόκολλα.

Είναι απίστευτο πόσο ταιριάζουν όλες οι κινήσεις των τελευταίων 150-200 χρόνων με ότι αναφέρεται σ αυτά.

Είναι απίστευτη η δύναμη που έχουν μέχρι τώρα συγκεντρώσει και πως πολλοί από αυτούς που εξυπηρετούν τον σκοπό τους δεν ξέρουν για ποιο πραγματικά σκοπό δουλεύουν.

Τέλος οι λεπτομέρειες για το πώς και γιατί χρηματοδότησαν και υποκίνησαν την Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων και την εγκατάσταση του κομουνισμού στην Ρωσία, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα την παγκόσμια πόλωση των δυο αντίθετων κόσμων -που όμως μόνο αυτοί έλεγχαν- είναι με λεπτομέρειες στα ακόλουθα dvd.

Παρακολουθείστε τα με προσοχή και σημειώστε τις λεπτομέρειες.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 1900

http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=439586221319126077&hl=el&fs=true

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1196961079151878998&hl=el&fs=true

4 Responses to FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ

 1. Η Τράπεζα της Ελλάδος… είναι σίγουρα ….της Ελλάδος;

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ:
  http://www.greek-politics.gr/archives/469

  Παρακάτω βλέπουμε την πλήρη αποσύνδεση της ΤτΕ με την Ελληνική Κυβέρνηση!
  Προσέξτε πόσο προκλητικός είναι ο τρόπος διατύπωσης: “η Τράπεζα της Ελλάδος και τα μέλη των οργάνων της δε ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από την κυβέρνηση“.

  Διαβάστε επίσης στο σχετικό άρθρο τις μεθοδεύσεις με τις οποίες πήραν απο την μέχρι τότε κρατική τράπεζα ΕΤΕ (Εθνική τράπεζα) τα δικαιώματα έκδοσης χαρτονομισμάτων -όπως ακριβώς έκαναν και με την Αμερικάνικη FED-.

  Συμπέρασμα:

  Η ΤτΕ διοικείται από ανθρώπους που εκλέγονται από διαδικασίες αυτο-εκλογής, εξασφαλίζοντας έτσι τον παντοτινό έλεγχο της Διοίκησης η οποία δεν δίνει λόγο ούτε στους υποφενόμενους μετόχους της.

  Η ΤτΕ ανήκει στους μετόχους της, οι οποίοι δεν ασκούν κανέναν έλεγχο στη Διοίκηση.

  Η ΤτΕ καθορίζει από μόνη της τις πολιτικές της και τις δράσεις της με βάση τα συμφέροντά της και δεν λογοδοτεί πουθενά.

  Όλοι οι υπάλληλοι και οι ελεγκτές της ΤτΕ υποχρεούνταισε σε πλήρη και αυστηρή εχεμύθεια.

  Η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν έλεγχο και καμία πρόσβαση στα βιβλία της ΤτΕ.

  Όλοι οι υπάλληλοι της τράπεζας διορίζονται από τον Διοικητή.

  Η ΤτΕ δεν πληρώνει φόρους, διαχειρίζεται χρήματα χωρίς να δίνει τόκους κ.α.

  Μπράβο παιδιά !!!!

  Συγχαρητήρια!!!!

  Πόσο βαθιά νυχτωμένοι είμαστε…

  Ολόκληρο το ενδιαφέρον άρθρο εδω:
  http://www.greek-politics.gr/archives/469

  και κατ εικόνα και ομείωση η Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής FED:

 2. Βασίλης Βιλιάρδος on 11/01/2012 at 02:32

  Για να καταλάβετε καλύτερα την ιστορία της FED που είναι κατ εικόνα και ομοίωση της προγενέστερης της BoE αναφέρω παρακάτω μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την Τράπεζα της Αγγλίας (BoE) που επίσης κρυμμένη πίσω από το απατηλό της όνομα, όλοι νομίζουν ότι είναι κρατική και οτι λειτουργεί για τα συμφέροντα του λαού της Αγγλίας.

  Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ (BoE)

  «Με χρήματα που παράγει κανείς μόνος του, μπορεί να αγοράσει ολόκληρο τον κόσμο – αρκεί να παραμείνει απόλυτα μυστική η ταχυδακτυλουργική δημιουργία τους από το πουθενά».

  Στην κλασσική οικονομική θεωρία (Adam Smith), όπως επίσης στη θεωρία της υπεραξίας (Karl Marx), ο ρόλος των χρημάτων αντιμετωπιζόταν με τέτοιον τρόπο, σαν να επρόκειτο για «συνάλλαγμα» σε χρυσά νομίσματα – ενδεχομένως και για χαρτονομίσματα, τα οποία όμως είχαν αντίκρισμα σε χρυσό. Επομένως, οι πάσης φύσεως επενδύσεις ήταν τότε μόνο δυνατές, κατά τη συγκεκριμένη θεωρία, όταν στηρίζονταν στις προηγούμενες αποταμιεύσεις των πολιτών – στη συσσώρευση χρημάτων δηλαδή είτε από τον ίδιο τον επενδυτή, είτε από αυτούς που τυχόν του δάνειζαν τα πραγματικά χρήματα των αποταμιεύσεων τους (είναι ο μοναδικός τρόπος ουσιαστικά για να αποφεύγονται οι «χρηματοπιστωτικές φούσκες» και να παραμένει υγιής η επενδυτική διαδικασία).

  Εν τούτοις, αντίθετα με όσα πιστεύονταν τότε, η Τράπεζα της Αγγλίας ιδρύθηκε το 1694 από τον ιδιώτη W.Patterson, ως μία ιδιωτική κεντρική τράπεζα με το δικαίωμα της «παραγωγής» χρημάτων από το πουθενά – με την άδεια του άγγλου βασιλιά Wilhelm III, ό οποίος έδωσε το δικαίωμα στον W.Patterson να εκτυπώνει και να θέτει σε κυκλοφορία τα νόμιμα αποδεκτά από όλους χαρτονομίσματα. Στη βάση λοιπόν των αποθεμάτων χρυσού, τα οποία οδηγήθηκαν στην Τράπεζα της Αγγλίας με τη βοήθεια της έκδοσης μετοχών, δημιουργήθηκαν πολλαπλάσιας αξίας «πλαστά» χαρτονομίσματα – τα οποία τέθηκαν στην κυκλοφορία δια μέσου των έντοκων δανείων που χορηγήθηκαν.

  Με τον τρόπο αυτό εισέρευσαν νέα χρήματα στον προϋπολογισμό του βασιλιά, ο οποίος ουσιαστικά ενέκρινε το σχέδιο, την «απάτη» καλύτερα του Patterson, επειδή ευρισκόταν σε πολύ μεγάλη οικονομική ανάγκη και αντί να τυπώσει ο ίδιος τα νέα νομίσματα που θα έπρεπε να θέσει σε κυκλοφορία τα δανείσθηκε με αποτέλεσμα -όπως συμβαίνει αδιαλείπτως μέχρι σήμερα- υποδουλώθηκε στους δανειστές του. Ετσι ο βασιλιάς πεύτοντας στην παγίδα (στη συνέχεια το κράτος), χρεώθηκε απέναντι σε μία ιδιωτική τράπεζα με ποσά που τοκίζονταν – με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα εξαρτημένος από την Τράπεζα της Αγγλίας, στην οποία ο ίδιος είχε προηγουμένως δώσει το δικαίωμα να παράγει χρήματα (προφανώς, εάν τα χαρτονομίσματα δεν είχαν τη βασιλική εικόνα, η οποία δημιουργούσε εμπιστοσύνη στους Άγγλους, δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να τεθούν σε κυκλοφορία και να θεωρηθούν επίσημο ανταλλακτικό μέσον).

  Ένα επόμενο «παράδοξο» ήταν αναμφίβολα το ότι, κάτω από τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τα χρήματα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στην αγορά μόνο μέσω της παροχής δανείων – μεταξύ άλλων με τη βοήθεια των αυξανομένων κρατικών χρεών. Η αποπληρωμή τώρα του δημοσίου χρέους δεν είναι «αξιωματικά» εφικτή εντός ενός τέτοιου πιστωτικού συστήματος, το οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα, αφού η ποσότητα των χρημάτων, σε μία ανάλογη περίπτωση, θα μειωνόταν ευθέως ανάλογα με τον περιορισμό των χρεών – με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα, τα «ανταλλακτικά μέσα» δηλαδή στο «κυκλοφοριακό σύστημα» της Οικονομίας, η οποία τότε θα κατέληγε σε ύφεση (Deflation).

  Όταν λοιπόν «απαιτεί» κάποιος, όπως στο σημερινό παράδειγμα της Ελλάδας, την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της με 40 ισόποσες ετήσιες δόσεις και με το βασικό επιτόκια της ΕΚΤ, με αυτό δηλαδή που δανείζονται οι εμπορικές τράπεζες, έρχεται αντιμέτωπος με τη «καρδιά» του χρηματοπιστωτικού συστήματος – το οποίο ζει από τα δάνεια και πλουτίζει από τους τόκους. Εκτός αυτού η σημερινή υπερχρέωση της Δύσης, εάν δεν συμβεί κάτι άμεσα, θα οδηγήσει μάλλον σε μία πιστωτική συρρίκνωση – η οποία θα προκαλέσει παντού αφενός μεν μία καταστροφική ύφεση, αφετέρου μία τεράστια ανεργία, με αποτελέσματα που είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθούν (ενδεχομένως οδυνηρά ακόμη και για το ίδιο το νομισματικό μας σύστημα, μετά από 300 σχεδόν χρόνια λειτουργίας του).

  Συνεχίζοντας στο θέμα μας είναι λογικό ότι μία τόσο ισχυρή τράπεζα, όπως η κεντρική τράπεζα της Αγγλίας τότε, μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την Πολιτική – αφού μία ανεξάρτητη κεντρική τράπεζα ουσιαστικά αποφασίζει για ποιο σκοπό μπορούν να δοθούν χρήματα (δάνεια) στο κράτος και για ποιόν όχι. Από την άλλη πλευρά το κράτος είναι υποχρεωμένο, έτσι ώστε μπορεί να πληρώνει τα συνεχώς αυξανόμενα τοκοχρεολύσια των δανείων του, να αυξάνει διαρκώς τη φορολόγηση των «υπηκόων» του ή/και να μειώνει τις δαπάνες λειτουργίας του – κάτι που βέβαια δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται επ’ αόριστον.

  Περαιτέρω, ο ιδιωτικός «χαρακτήρας» της τράπεζας της Αγγλίας ήταν ανέκαθεν «τραπεζικό μυστικό» – ενώ το πορτραίτο του βασιλιά, καθώς επίσης η υπογραφή του στα χαρτονομίσματα, δημιουργούσαν την εσφαλμένη εντύπωση πως επρόκειτο για μία κρατική κεντρική τράπεζα, καθώς επίσης για κρατικά χρήματα. Ακριβώς για το λόγο αυτό, ο νόμος για την ίδρυση της ψηφίστηκε με απόλυτη μυστικότητα από το Κοινοβούλιο, κρυμμένος στην κυριολεξία μέσα σε ένα άλλο νομοσχέδιο – το οποίο αφορούσε τα επιτρεπόμενα φορτία των καραβιών (αποτελώντας μία υποπαράγραφο του, η οποία δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν).

  Ολοκληρώνοντας ακόμη και μέσα στο 20ο αιώνα, τυχόν ερωτήσεις των βουλευτών της κατά τα άλλα δημοκρατικής αυτής χώρας, σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τράπεζας της Αγγλίας, παρέμεναν αναπάντητες από την εκάστοτε κυβέρνηση της – ενώ εμφανίστηκε «τυπικά» να κρατικοποιήθηκε το 1948 (αν και κανείς δεν είναι σίγουρος για αυτό).

  Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι, η Τράπεζα της Σουηδίας, η οποία ιστορικά ιδρύθηκε λίγο πριν από την Τράπεζα της Αγγλίας, ήταν επίσης μία ιδιωτική τράπεζα – με την άδεια «παραγωγής» χρημάτων από το πουθενά. Η ονομασία δε του νομίσματος της (Σουηδική Κορώνα) έδινε την ίδια εσφαλμένη εντύπωση – ότι επρόκειτο δηλαδή για μία κρατική κεντρική τράπεζα, η οποία εξέδιδε και κυκλοφορούσε κρατικά χρήματα.

  Περισσότερες πληροφορίες στο πλήρες άρθρο:
  http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2337.aspx

 3. Δεῖτε ἀπὸ ποιοὺς καὶ πῶς διαμορφώνονται οἱ συνειδήσεις, (καὶ ὄχι μόνο) στὴν Ἑλλάδα!

  Σύμφωνα μὲ τὸ ἰστολόγιο udemand.wordpress.com.
  Τὰ συμπεράσματα δικά σας…..
  -Γιῶργος Μπόμπολας: Ὁ ΕΠΟΝίτης πού ἔγινε βαρόνος. Δὲ χρειάζονται πολλὲς συστάσεις. Καναλάρχης, μεγαλοεκδότης, κατασκευαστικὲς ἑταιρεῖες, τὰ πάντα ὅλα. Ἔχει ἀκόμα μεγάλη ἀδυναμία στὸ ΚΚΕ.
  -Σταῦρος Ψυχάρης: Κληρονόμος-Πρόεδρος τοῦ ΔΟΛ (Λαμπράκη), Πρόεδρος τοῦ Δ.Σ. τοῦ mega κ.τ.λ. Ἀπὸ κομμουνιστικὴ οἰκογένεια, ἔκανε τὰ πρῶτα του βήματα στὸ ΚΚΕ.
  -Μάνια Τεγοπούλου: Ἐκδότρια Ἐλευθεροτυπίας, MEGA κ.τ.λ. Κόρη τοῦ καπετάνιου τοῦ ΕΛΑΣ, Κίτσου Τεγόπουλου, θεωρεῖται ἀκροαριστερή.
  -Κώστας Γιαννίκος: Γνωστὸς κομμουνιστής, προερχόμενος ἀπὸ τὴν πρώην ΕΣΣΔ.
  Γιὰ ἕνα φεγγάρι εἶχε ἀγοράσει τὴν διεθνοῦς φήμης κομματικὴ ἐφημερίδα «Πράβντα».
  Εἶναι βασικὸς μέτοχος (καὶ διευθύνων σύμβουλος) τοῦ καναλιοῦ Alter, ἰδιοκτήτης τῶν ραδιοφωνικῶν σταθμῶν John Greek, Oasis, Captain Jack, ἰδιοκτήτης τῆς ἐκδοτικῆς ἑταιρείας Modern Times, τῶν τηλεοπτικῶν περιοδικῶν Tivo καὶ Avanti, τῶν δισκογραφικῶν ἑταιρειῶν…
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
  Legend, MBI, Eros, Κίνησις, ΛΥΡΑ κ.λπ.
  -Ἀναστασιάδης Θέμος: ΑΝΤ 1, ΚΝΕ.
  -Στρατὴς Λιαρέλης: Διευθυντὴς εἰδήσεων τοῦ ΑΝΤ 1. ΚΝΕ.
  -Νίκος Εὐαγγελάτος: (ἢ Εἰσαγγελάτος): ΚΝΕ.
  -Ὄλγα Τρέμη: MEGA, ΚΝΕ.
  -Παῦλος Τσίμας: MEGA, πρώην δημοσιογράφος τοῦ Ριζοσπάστη, ΚΚΕ.
  -Μανώλης Ἀναγνωστάκης: MEGA Σαββατοκύριακο, ΚΝΕ.
  Οἱ τοῦ Ἰοῦ τῆς Ἐλευθεροτυπίας: ΚΚΕ ἐσωτερικοῦ καὶ ἐν συνέχεια Β’ Πανελλαδικὴ (ἀκροαριστερὴ διάσπαση τῆς νεολαίας τοῦ ΚΚΕ ἐσωτ., τὸ 1978, ἐξέδωσαν τὸ περιοδικὸ «Σχολιαστής»).
  Στὴν Β’ Πανελλαδικὴ συμμετεῖχαν ἐπίσης καὶ οἱ Χρύσανθος Λαζαρίδης, (τῆς λεγόμενης «γενιᾶς τοῦ πολυτεχνείου»), σήμερα πολιτικὸς σύμβουλος τοῦ Ἀντώνη Σαμαρά.
  -Παναγιώτης Παναγιώτου, (ἢ Πᾶν. Πᾶν.): στέλεχος τοῦ Δημοσιογραφικοῦ Ὀργανισμοῦ τοῦ Μπόμπολα (Ἔθνος κ.α.)
  -Ἀλέξης Παπαχελᾶς: Καθημερινή, ΣΚΑΪ κ.λπ., ὁ ὁποῖος μάλιστα ἦταν Γραμματέας τῆς Β’ Πανελλαδικῆς στὸ. Κολέγιο Ἀθηνῶν.
  -Σταῦρος Λυγερός: Καθημερινή, τῆς «γενιᾶς τοῦ πολυτεχνείου», ἦταν καὶ στὴν «συντονιστικὴ ἐπιτροπὴ» τοῦ πολυτεχνείου, ΟΣΕ («Ὀργάνωση Σοσιαλιστικὴ Ἐπανάσταση»).
  -Τάσος Τέλλογλου: ΣΚΑΪ, ΚΝΕ.
  -Βασίλης Λυριτζής: (ὁ ἐπονομαζόμενος «Τρότσκι», λόγω καταπληκτικῆς ὁμοιότητος): στὴν πρωινὴ «Πρώτη Γραμμὴ» τοῦ ΣΚΑΪ, ΚΚΕ ἐσωτ.
  -Δῆμος Βερύκκιος: Alpha, ΚΝΕ.
  -Λάκης Λαζόπουλος: Alpha, Κνίτης, ….τὸ πουλάκι μας.
  -Γιῶργος Κύρτσος: Ο. «φιλελεύθερος» ἐκδότης καὶ τηλεσχολιαστής, κι αὐτὸς στὴν ΚΝΕ ἤτανε.
  -Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (κοινῶς. «Ταρζάν», «Ζούγκλας», ἢ «Κατακίτρινος»):
  Ἀριστεριστὴς γενικῶς, φίλος τῶν Ξηρῶν καὶ μόνιμος ἀπολογητὴς τῆς κόκκινης τρομοκρατίας, «ἀδέσποτος» σήμερα, ἄγνωστο ἂν ἦταν κάπου ὀργανωμένος παλαιότερα.
  -Γιῶργος Βαρεμένος: τηλεσχολιαστής, τελευταίως ἔχει χαθεῖ, ΚΚΕ, σπουδὲς Μόσχα.
  -Ἀλέξης Οἰκονόμου: Ὁ σημερινός. «ἀριστερὸς πατριώτης» τοῦ Καρατζαφέρη, προηγουμένως δημοσιογράφος τοῦ Ριζοσπάστη καὶ στέλεχος τοῦ ΚΚΕ.
  -Παντελὴς Καψῆς: γιὸς τοῦ ὑπουργοῦ τοῦ ΠΑΣΟΚ, ἀδερφὸς τοῦ Μανώλη, τοῦ φανατικοῦ ἐκσυγχρονιστὴ τοῦ MEGA, Διευθυντὴς στὰ ΝΕΑ, ἐκπρόσωπος Τύπου τῆς Κυβέρνησης Παπαδήμου, ΚΚΕ ἐσωτ.
  -Χρῆστος Μαχαίρας: Διευθυντὴς στὸ Ἔθνος τοῦ Μπόμπολα, ΚΚΕ ἐσωτ.
  -Θανάσης Τσεκούρας: ΝΕΤ, ΚΚΕ ἐσωτ.
  -Νίκος Μεγγρέλης: ἔχει περάσει ἀπὸ πολλὰ κανάλια (MEGA, ΑΝΤ1), τώρα εἶναι Διευθυντὴς Διεθνῶν Τηλεοπτικῶν Ἐκπομπῶν τῆς ΕΡΤ Α.Ε., ΚΚΕ ἐσωτ.
  -Μπάμπης Παπαπαναγιώτου: ΝΕΤ τώρα ΣΚΑΪ, ΚΚΕ ἐσωτ.
  -Σεμίνα Διγενῆ: Ἔχει χαθεῖ τελευταία, ΚΝΕ καὶ αὐτή.
  -Γιάννης Λάτσιος: O κύριος, life style τοῦ ΑΝT1, ΚΚΕ ἐσωτ.
  -Σταμάτης Μαλέλης: Γενικὸς Δερβέναγάς του. κουτσομπολίστικου καναλιοῦ STAR καὶ ἀναμφισβήτητος ἄρχοντας τοῦ life style. Ἀκροαριστερὸς (τροτσκιστὴς) στὰ νιάτα του.
  -Γιάννης Βλαστάρης: Διευθυντὴς σύνταξης τῆς Κυριακάτικης Ἐλευθεροτυπίας, ΚΝΕ.
  -Δημήτρης Τσιόδρας: Πρώην διευθυντὴς τοῦ Flash (Κόκκαλης) καὶ νῦν ὑπεύθυνος πολιτικοῦ της Ἐλευθεροτυπίας, ΚΝΕ.
  -Ἠλίας Θεοφύλακτος: Διευθυντὴς στὴν ἐφημερίδα Ἰσοτιμία, ΚΝΕ.
  -Στέλιος Κούλογλου: «Ρεπορτὰζ χωρὶς σύνορα» στὴν ΝΕΤ (συμμετέχει καὶ στὸ Δ.Σ. τῆς κρατικῆς αὐτῆς ἑταιρείας), TVXS κ.τ.λ. Στὸ. ὑπερεπαναστατικὸ ΕΚΚΕ ἦταν ὁ κύριος (σύντροφος).
  -Μπήλιω Τσουκαλά: ΝΕΤ, στὸ ΕΚΚΕ κι αὐτή.
  -Σπύρος Παπαδόπουλος: Ὁ ἀκριβοπληρωμένος τῆς ΝΕΤ «στὴν ὑγεία μας βρὲ παιδιὰ» ἢ «στὴν ὑγεία σᾶς κορόϊδα»), ΕΚΚΕ.
  -Ἀνδρέας Μικρούτσικος: Ο big brother. Ἔχει χαθεῖ τελευταία, ἀλλὰ δὲν ἀποκλείεται νὰ ἐπανεμφανιστεῖ. Ἐπαναστάταρος τοῦ ΕΚΚΕ κι αὐτός.
  -Δημήτρης Ψυχογιός: Βῆμα, ὀργανωτὴς τῆς ἀριστερίστικης «20ης τοῦ Ὀκτώβρη».
  Ἐπειδὴ καὶ οἱ δημοσκόποι ἔχουν ἄμεση σχέση μὲ τὰ ΜΜΕ, ἂς μποῦμε γιὰ λίγο στὸν θαυμαστὸ κόσμο τους:
  -Ἠλίας Νικολακόπουλος: Ο. πατέρας ὅλων τῶν δημοσκόπων. Παλιὸ δραστήριο μέλος ἀριστερίστικων ὀργανώσεων σὲ Ἑλλάδα καὶ Γαλλία (29η Μάη, Curiel Apparat). Παλιὰ ἔγγραφά της ΚΥΠ τὸν ἐνέπλεκαν καὶ μὲ τὴν τρομοκρατία. Ὡστόσο, δὲν ἀποδείχθηκε τίποτα.
  -Γιάννης Μαυρῆς: Γενικὸς Διευθυντὴς τῆς Public Issue, ΚΚΕ ἐσωτ.
  -Χριστόφορος Βερναρδάκης: Γενικὸς Διευθυντὴς τῆς VPRC, ΚΚΕ ἐσωτ.
  -Στράτος Φανάρας: Γενικός της Metron Analysis, ΚΚΕ ἐσωτ.
  -Τάκης Ρουτζούνης: Γενικός της Κάπα Research, τ. Γραμματέας Ὀργάνωσης Σπουδάζουσας τῆς ΚΝΕ.
  -Τάκης Θεοδωρικάκος: Γενικός τῆς GPO, τ. Γενικὸς Γραμματέας τῆς ΚΝΕ.

  πηγή:
  http://mysatelite.wordpress.com/2012/09/13/οι-αριστεροί-πού-ελέγχουν-τα-ελληνι/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ