Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Να μας πουν σε ποιους χρωστάμε;

Να μας πουν σε ποιους χρωστάμε;

Μήπως σ αυτούς που σκοτώσανε τον Καποδίστρια που δεν υπέκυπτε στις ορέξεις τους να καταχρεώσει και να υποδουλώσει την Ελλάδα;

http://nationalpride.wordpress.com/2010/04/28/τα-δανεια-τησ-επαναστασησ-του-1821-και-οι-ε/

Μήπως σ αυτούς που βάλανε στην φυλακή τους ήρωες της Ελληνικής επανάστασης όπως τον Κολοκοτρώνη και άλλους αναγκάσανε να φύγουν  πρόσφυγες στην Τουρκία, για να προχωρήσουν ελεύθεροι στο έργο της οικονομικής μας υποδούλωσης.

Μήπως σ αυτούς που από όταν απελευθερώθηκε η Ελλάδα μας δέσανε “χειροπόδαρα” για τις λίγες δεκάρες που μας δάνεισαν και από τότε δεν συνήλθαμε και δεν σταθήκαμε ποτέ σαν ελεύθερο κράτος;

Όντας πάντα υποδουλωμένοι στους δανειστές μας και στις αρχικές όσο και στις μετέπειτα ορέξεις τους για τις ανόδους και καθόδους της οικονομίας μας που οδηγούσε στον επιπλέον δανεισμό μας;

http://truth.freeforums.org/1897-t578.html

http://freelakon.pblogs.gr/2010/10/h-istoria-ths-oikonomikhs-apaths-sthn-ellada.html

http://www.elnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1504:2010-10-27-14-41-00&catid=43:getgreeceback&Itemid=64

http://apollonionfos.forumotion.net/forum-f42/topic-t338.htm

Και μας κοροϊδεύουν και από πάνω λέγοντας μας οι άλλοι χρωστάνε τόσα…

Ένα κράτος πρέπει να χρωστά τόσα…

Αντί να κόβουν νόμισμα όσο χρειάζεται για την ομαλή κυκλοφορία του και την ομαλή χωρίς εξάρσεις ανάπτυξη της χώρας, το αφήνουν στις διαθέσεις των ιδιωτικών τραπεζών και όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσει να εξαρτώνται από τα δάνεια που με τους τόκους οδηγούν την περιουσία τους και την ζωή τους σε ημερομηνία λήξεως.

Μήπως είναι αυτοί που δίνουν συνεντεύξεις στην χώρα μας

http://www.youtube.com/watch?v=DcYTPKfkuu0

και τους πληρώνουμε σαν σύμβουλους με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων να μας συμβουλεύουν σαν λαό και σαν κράτος να χωνόμαστε πιο βαθιά στο χρέος στις δικές τους εταιρείες και τράπεζες;

Δείτε αναλυτικά:

Το Ελληνικό δημόσιο χρέος

http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=618

6 Responses to Να μας πουν σε ποιους χρωστάμε;

 1. Radio9.gr on 24/06/2011 at 03:10

  Ενώ όλες οι χώρες διέγραψαν τα προπολεμικά δάνεια, εμείς ΑΝΤΙΘΕΤΑ τα αναγνωρίσαμε και μάλιστα ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ…

  ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1821…

  http://www.youtube.com/user/Radio9gr#p/u/7/2qHlUQmFt-k

  ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΦΕΡΝΕ ΧΡΕΟΣ.

  Γι αυτό δεν ξεχρεώσαμε ποτέ μέχρι σήμερα…

 2. Μ. Σπαν. on 01/12/2011 at 10:48

  η θα πρεπει να δεχθούμε τα χρεη προς τους διεθνείς τραπεζίτες που εχουν υπογράψει κάποιοι εξ ονόματος της Ελλάδος και να δουλεύουμε 24 ώρες για πολλά χρόνια να τους πληρώσουμε η θα πρέπει να τα αρνηθούμε -όπως έκανε η χούντα κατά την εποχή της δικτακτορίας.

  Η τελευταία λόγο του οτι δεν είχε διαβάσει καλά τα “προτόκολλα της Σιών” βρέθικε αντιμέτωπη με τους φοιτητές, οι οποίοι δεν ήταν ουτε βασανισμένοι ούτε πλήτονταν από την Χούντα. Παιδιά άμυαλα ήταν που τα ξεσηκώνεις εύκολα και τους φουσκώνεις τα μυαλά, έβαλαν τέρμα στην μόνη προσπάθεια της χώρας να αρνηθεί το έντεχνα από το 1830 χτισμένο εξωτερικό δημόσιο χρέος που δεν μας αφίνει να ορθοποδίσουμε και πληρώνουμε δισβάστακτους φόρους ταιζοντας το εδω και διακόσια χρόνια, ενω αυτό γιγαντώνεται.

  Δεν ειμαι χουντικός απλά ζούσα την περίοδο της χούντας, γνωρίζω τις συνθίκες, μελέτησα προσεκτικά τα γεγονότα και έβγαλα τα συμπεράσματα μου τα οποία είναι διαφορετικά απο αυτά που μου πέρασαν τα ΜΜΕ.

  «Πρωτόκολλα της Σιών»
  http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

  Πρωτόκολλο Τρίτο
  Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
  Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.
  Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν “μεγάλη”. Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας.

  Πρωτόκολλο Δεύτερο
  Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας.
  Η διανοούμενη τάξη των Χριστιανών θα καυχιέται για τις γνώσεις της και, χωρίς να τις εξετάζει λογικά, θα ενεργοποιεί όλα τα διατάγματα της επιστήμης, τα οποία θα συγκεντρώνουν οι πράκτορές μας, για να οδηγούν τα πνεύματα των Χριστιανών στην κατεύθυνση που μας είναι αναγκαία.

 3. katagelies on 11/05/2014 at 09:05

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΛΕΠΑΛΗΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ “ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ” ΑΠΟ ΤΟ 1821…

  Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ του δανείου του 1833…
  Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος (ΔΟΕ) ονομαζόταν ο έλεγχος των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας που επιβλήθηκε από Ευρωπαϊκές χώρες που δάνεισαν την Ελλάδα το φθινόπωρο του 1897 ενώ αυτή είχε χρεοκοπήσει τέσσερα χρόνια πριν, με στόχο την αποπληρωμή των χρεών της προς τους πιστωτές της. Τον έλεγχο εκτελούσε μια εξαμελή επιτροπή, η Διεθνής Οικονομική Επιτροπή (Commission Internationale Financière de la Grèce), με μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα από το 1897 μέχρι το 1978, για 81 χρόνια.

  Το πλήρες άρθρο εδω:
  http://el.wikipedia.org/wiki/Διεθνής_Οικονομικός_Έλεγχος_της_Ελλάδας_1898

 4. katagelies on 28/05/2014 at 02:55

  Στο το παρόν άρθρο θα αναφέρω πολυ περιληπτικά για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοικονομικό σύστημα από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα,ποιοί το δημιούργησαν,κυρίως για ίδιον όφελος,και πως καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας και τους κατοίκους του,ορισμένες οικογένειες που παρουσιάζονται με διάφορα ονόματα,όπως Ιλλουμινάτοι,Ισουήτες,Νέα τάξη,κλπ,καθώς και το Βατικανό !

  Οι υγειές δυνάμεις του πλανήτη που εδώ και 30 χρόνια αρχισαν να οργανώνονται σε πολλά κράτη,όλους τους παραπάνω τους αποκαλούν “Cabal”,δηλαδή “Κλίκα”.

  Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Γης βρίσκεται σε πλήρη άγνοια όλων αυτών που θα αναφέρω.

  Συνολικά δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γής! Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα, το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες είναι ιδιοκτησία των Ρόθτσάϊλντ κλπ.

  Πηγή: Παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A – RAMNOUSIA

  http://www.ramnousia.com/2013/11/nomos-nesara.html#.U4Ux93ZJZAs

 5. Πολυ καλό αρθρο που αξιζει να διαβαστεί προσεκτικά.!

  Το Κράτος δεν επιτρέπεται να κόψει χρήμα για τον εαυτό του, αλλά επιτρέπει δια νόμου ή Βασιλικού Διατάγματος να κόψει μια ιδιωτική εταιρεία χρήμα από την οποία θα τα ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ άρα από την πρώτη κιόλας Δραχμή η οποία θα μπει στην κυκλοφορία (circulation) το Κράτος ήδη χρωστάει!

  “αφήνουν αόριστο το πόσες μετοχές ανήκουν στους Τραπεζίτες Ρότσιλντς… γιατί άραγε; για να μην πάρουμε χαμπάρι ότι η Εθνική όχι μόνο δεν ήταν ποτέ “Εθνική” και “της Ελλάδος”, αλλά ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών άνηκε εξ αρχής στους Ρότσιλντ άρα ο Ρότσιλντ έλεγχε απόλυτα το νέο και φτωχό Κράτος;”

  Οι μετοχές συνολικά ήταν 5.000, με τιμή 1000 Δραχμών καθ έκαστη, άρα 5.000.000 Δραχμές όπως βλέπουμε παρακάτω στο ΦΕΚ 30.03.1841. Οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών ήταν των Ρότσιλντ.

  όσον αφορά τις 1.000 μετοχές που είχε το Ελληνικό Κράτος, όπως θα δούμε στο επίσημο Χρονολόγιο της Εθνικής Τραπέζης, πρόκειται για έναν ακραίο εμπαιγμό διότι ήταν θέμα χρόνου αυτές οι μετοχές να φύγουν από τα χέρια του Κράτους εφόσον ο αναγκαστικός και αποκλειστικός δανεισμός του Κράτους από την ΕΤΕ θα έφερνε χρέος… Δηλαδή μας έδωσαν και μια αβάντα 1.000 μετοχές για να μας ρίξουν μια εντελώς ηλίθια στάχτη στα μάτια αφού ήταν θέμα χρόνου όχι μόνο να φύγουν από τα χέρια του Κράτους οι 1000 μετοχές αλλά να ξεκινήσει η υπερχρέωση του Κράτους από την ιδιωτική Εταιρεία που ήταν και το ζητούμενο!

  δείτε το πλήρες κείμενο εδώ:
  http://www.knossopolis.com/2011-07-09-17-17-48.html

 6. Έκθεση του ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. για την Ελλάδα, η οποία δεν είδε το φως της δημοσιότητας- καλεί την κυβέρνηση να συνεχίσει την έρευνα για τα γενεσιουργά αίτια της κρίσεως χρέους,
  αξιοποιώντας το έργο που άρχισε η «Επιτροπή της Αλήθειας για το Χρέος», προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δικαστική και διοικητική λογοδοσία των κυβερνητικών αξιωματούχων και ηγετικών στελεχών του ιδιωτικού τομέα.
  Στις εισηγήσεις της προς τους δανειστές, τους καλεί να ελαφρύνουν το χρέος, για την ώθηση κοινωνικά επωφελούς ανάπτυξης με πρόγραμμα επενδύσεων και να βοηθήσουν την Ελλάδα να κλείσει το κενό στο δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας.
  Τονίζει ότι οι καταστροφικές συνέπειες των μέτρων λιτότητας για τα ανθρώπινα δικαιώματα « δεν είναι το έργο κάποιου αόρατου χεριού, για το οποίο δεν ευθύνονται ούτε κράτη ούτε διεθνείς, δημόσιοι, ή ιδιωτικοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, εντός και εκτός της Ελλάδος .»

  Αποφαίνεται πως η ανευθυνότητα δανειζομένων και δανειστών συνέβαλε σημαντικά στην ελληνική οικονομική κρίση, ότι τα μέτρα λιτότητας εμβάθυναν την κρίση και με την μείωση των δαπανών δημόσιας υγείας και κοινωνικής προστασίας υπέσκαψαν τα αντίστοιχα ανθρώπινα δικαιώματα.

  δείτε περισσότερα:
  http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/04/blog-post_174.html?spref=fb&m=1

  Μιχαήλ Στυλιανού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ