Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Πως μπορούν να διαμορφώσουν την άποψη και τον χαρακτήρα μας

Πως μπορεί εύκολα να γίνει η καθοδήγηση της μάζας μέσα από τα έργα (ταινίες) που βλέπει.
(δηλαδή μαζική καθοδήγηση των ανθρώπων)

Το σκεπτικό είναι απλό.
Αυτός που ελέγχει την χρηματοδότηση μπορεί αν το επιθυμεί να ελέγχει και τα σενάρια που θα υλοποιηθούν σε ταινίες.
Οι ταινίες ως γνωστό απαιτούν μεγάλα ποσά για την υλοποίηση τους, επίσης απαιτούν την υποστήριξη των ΜΜΕ για την περαιτέρω πορεία τους.
Έτσι αν κάποιος ελέγχει στην συνέχεια και τα ΜΜΕ μπορεί αυτά να μιλήσουν για την τάδε υπερπαραγωγή και να στείλει τον κόσμο στα ταμεία της.

Λοιπόν αν ήμασταν εμείς στην θέση αυτών που μεθοδεύουν την παγκόσμια κυριαρχία και περιγράφονται στα “πρωτόκολλα των σοφών της Σιών” ίσως θα κάναμε το εξής:
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

Αρχικά θα ξεκινάγαμε από το Hollywood, όπου θα χρηματοδοτούσαμε ταινίες βίας και βλακεία για ν αποβλακώνουμε τον κόσμο και να κατευθήνουμε την σκέψη του εκει που εμείς θέλουμε.

Θα παίζαμε την ιστορία του πολίτη που έρχεται σε αντίθεση με τον νόμο.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι ο άνθρωπος είναι μιμητικό ων.

Πάρτε για παράδειγμα ένα παιδί. Όταν είναι κοντά στους μεγάλους που κάνουν μια χειρονακτική δουλειά θέλει να κάνει το ίδιο.
Το παιδί επίσης ακουθεί πρότυπα. Και τα πρότυπα που ακολουθούμε είναι από αυτά που βλέπουμε.
Αν για παράδειγμα το παιδί βλέπει τους μεγάλους ή τους γύρω του να εχουν μια συνήθεια, πολύ πιθανόν ν αποκτήσει και αυτό την συνήθεια αυτή.

Όταν μεγαλώσει θα αποκτήσει τις συνήθειες που έχουν οι φίλοι του.
Γι αυτό και το ρητό: Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι.

Αργότερα όταν θέλει να ξεκινήσει μια δουλειά θα δει τι κάνουν οι άλλοι και θα προσπαθήσει να το κάνει λίγο αλλαγμένο.
(Αυτο λέγεται και ανταγωνισμός)

Οι άνθρωποι σήμερα δεν δημιουργούν αλλά αντιγράφουν.

Αυτό ξεκινά από το σχολείο όπου παπαγαλίζουν και σχολιάζουν, δεν εξυψώνουν την δημιουργική σκέψη.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΙΜΗΤΙΚΟ ΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ.

ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΜΕΙΤΑΙ…

Πάμε τώρα να δούμε κάποιες λεπτομέρειες που επηρεάζουν αυτό το μιμητικό ων.

Αυτοί που φαίνεται να ελέγχουν τον κόσμο αναφέρουν ότι ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Τζων Σουιντον, πρώην διευθυντής προσωπικού των Ταιμς της Νέας Υόρκης είπε τα παρακάτω στους συναδέλφους και το κοινό του, στη συνέντευξη τύπου για την συνταξιοδότηση του το 1953:
“Δεν υπάρχει ανεξάρτητος τύπος στην Αμερική… Το γνωρίζετε και το γνωρίζω… Ούτε ένας άνδρας ανάμεσα σας δεν τολμά να εκφράσει την τίμια άποψη του… Είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου της Νέας Υόρκης να λέει ψέματα, να διαστρεβλώνει, να υβρίζει, μα γονατίζει στα πόδια του Μαμωνά και να πουλά τη χώρα του και τη φυλή του για το καθημερινό ψωμί…”

-

Πρωτόκολλο Δεύτερο
Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς.
Πρωτόκολλο Δωδέκατο
Τίποτα δε θα δημοσιεύεται στο κοινό χωρίς τον έλεγχό μας. Το αποτέλεσμα αυτό κατορθώθηκε πια στις μέρες μας από το γεγονός ότι όλες οι ειδήσεις συλλέγονται από πάρα πολλά πρακτορεία, τα οποία τις συγκεντρώνουν από όλα τα μέρη του κόσμου. Τα πρακτορεία αυτά θα είναι τότε εξ ολοκλήρου δικά μας και δε θα δημοσιεύουν τίποτε άλλο παρά αυτό που θα τα διατάζουμε.

-

Αρχίζοντας από τα έργα που δείχνουν σκηνές βίας και τον πολίτη που συνεχώς παραβιάζει και δεν σέβεται τους νόμους καθώς επίσης να βρίσκεται συνεχώς σε αντιπαράθεση με τα όργανα της τάξης.

Τα όργανα της τάξης είναι άνθρωποι σαν και αυτόν και είναι προορισμένα να είναι φίλοι του. Όμως αν προσέξει κάποιος σε πολλές ταινίες βρίσκεται ο πολίτης σε αντιπαράθεση μαζί τους.

Επίσης βλέπει εκτός από την βία και την διαφθορά. Αυτό που θεωρητικά νομίζει κάποιος είναι ότι επειδή συνήθως στις περισσότερες ταινίες το καλό νικά το κακό, πιστεύει ότι αυτό είναι ένα καλό μάθημα. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Για παράδειγμα πάρτε ένα παιδί.
Αν για κάποιο θέμα που έχει άγνοια και δεν έχει ενδιαφέρον του το παρουσιάσετε και του πείτε μην κάνει αυτό.!!! Το παιδί συνήθως θα κάνει αυθόρμητα αυτό που του είπατε να μην κάνει. Αυτό είναι ανθρώπινο βασικό συστατικό. Αν ανατρέξουμε στο περιστατικό με την Εύα όπου της είπαν να μην φάει κάποιον από τους καρπούς εν τούτης αυτή τους δοκίμασε. κ.τ.λ. παραδείγματα υπάρχουν πολλά και η ουσία είναι να δούμε καθαρά πίσω από αυτά που βλέπουμε ποια πραγματικά μηνύματα περνάνε. Σύμφωνα μ αυτό το σκεπτικό.: Αν συνεχώς η τηλεόραση είχε έργα και εκπομπές κατά του καπνίσματος θα είχαμε ίσως σαν αποτέλεσμα αύξηση των καπνιστών. Αν αντίστοιχα μιλούσαν συνέχεια κατά των ναρκωτικών θα είχαμε αύξηση των ναρκωτικών και ούτω καθεξής.

Οι αρχαίοι έλεγαν πρόσεχε αυτό που μπαίνει μέσα σου. Γιατί ότι σπόρος μπει μέσα σου θα φυτρώσει και ότι φυτρώνει βγάζει καρπούς.

Έτσι λοιπόν πρέπει να σκεφτούμε πολύ περισσότερο όταν βλέπουμε αυτά τα θεωρητικά άχρηστα πράγματα. όπως οι σκηνές βίας και την αντίσταση κατά των φυλάκων του νόμου, γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό αυτό, αυτά καλλιεργούν στις ψυχές των ανθρώπων ένα μίσος για τα όργανα της τάξης και καλλιεργούν την τάση στους πολίτες να μην είναι σοβαροί απέναντι στην πολιτεία και τους νόμους.

Επίσης δείχνουν το παράδειγμα του τυχοδιώκτη πολλές από αυτές.

-

Πρωτόκολλο Ένατο
Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας.

Πρωτόκολλο Δέκατο Τρίτο
Και για να μην κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη, θα τους αποτρέπουμε απ’ αυτή με διασκεδάσεις, με παιχνίδια, τέρψεις, πάθη, οίκους ανοχής…

Πρωτόκολλο Δέκατο Έκτο
Η κακή γνώση που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν για τα πολιτικά ζητήματα δημιουργεί ουτοπιστές και κακούς πολίτες.

Πρωτόκολλο Δεύτερο
Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς.

-

Αποκωδικοποιήστε τα παιδικά έργα.

Ακόμα και σ αυτά προβάλουν:
Το ψέμα.
Την βία.
Το κυνήγι για τον πλούτο με κάθε τρόπο.
Την σούπερ γκόμενα και τον σούπερ γκόμενο αντί τους θεσμούς της οικογένειας και της δημιουργίας.

3 Responses to Πως μπορούν να διαμορφώσουν την άποψη και τον χαρακτήρα μας

 1. zafiris on 04/03/2012 at 19:53

  Το σχολείο είναι το φυτώριο.

  Εκεί εκπαιδεύονται οι άνθρωποι (ρομποτάκια) να ζούν, να αντιδρούν, να κάνουν ότι διατάσονται από τους επιδέξιους.
  Αφού εκπαιδευτούν μεταφέρουν αυτή τη συμπεριφορά στο σπίτι τους.

  Και δεν είναι φαντασίωσή μου αυτή. Άν δείτε πώς προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τον πληθυσμό για το περιβάλλον θα καταλαβετε τί ακριβώς συνβαίνει.

  Ανεξάρτητα από το άν πρέπει να προστατεύουμε το περιβάλλον (δεν είναι τής ώρας) ξαφνικά μια ολόκληρη γεννιά ελλήνων είναι ευαισθητοποιημένοι και έχει μεταφέρει και στο σπίτι τους αυτή η συμπεριφορά. Τυχαίο;

  Με τρόμο παρακολούθησα τον πατέρα μου να μαζεύει τα δήθεν ανακυκλώσιμα για να τα παει στους κάδους ανακύκλωσης.

  Δεν το αντιλαμβανόμαστε αλλά στην πραγματικότητα μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε όπως θέλουν κάπιοι. Ποιοί ενα αυτοί και τι συμφέρονα εξυπηρετούν? δέν είναι τού παρόντος θέματος.

  Μπορώ να σας πώ δύο τρόπους με τους οποίους μας εκπαιδεύουν.

  Θυμόσαστε αυτά τα περιγράμματα που έπρεπε να χρωματίσουμε στο σχολείο?
  Πιστεύετε ότι ήθελαν να μας μάθουν ζωγραφική? Πότε ανησύχησαν για τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες? Μας εκπαίδευαν να μένουμε μέσα στα περιθώρια που μας ορίζαν.

  Θυμόσαστε το αναγνωστικό με την εικόνα τής οικογέννειας? μαμά μπαμπάς παπούς γιαγιά και τα παιδιά. Αυτή την εικόνα για την οικογέννεια θέλαν να μας εμπαιδώσουν. Πόυ ήταν η γκόμενα στην εικόνα? Οικογέννεια είναι μόνο αυτή που είναι αρτημελής? Τα ορφανά τί έγιναν? δέν έχουν αυτοί οικογέννεια?
  Οι μουσουλμάνοι παντρεύονται πολλές γυναίκες. Οι γύφτοι ζούν σε φατρίες. Είναι και αυτή μια μορφή οικογέννειας. Εμείς εκπαιδευτήκαμε να θεωρούμε οικογέννεια αυτη του αναγνωστικού.

  Και αναρωτιέμαι υπάρχει οικογέννεια? Αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς φορούσε κουστούμι. Ο δικός μου δεν φορούσε άρα δεν ζούσα σε οικογέννεια. (αστείο) Μήπως μας έχουν εισαγάγει στον εγκέφαλο την έννοια τής οκογέννειας, τής θρησκείας, τού έθνους? αλήθεια υπάρχουν?

  Σχολείο και ΜΜΕ (TV, εφημερίδες, περιοδικά κ.τ.λ.) μας εκαιδεύουν.
  (Βλέπε την αποκαλυπτική συνέντευξη του Aaron Rousso
  Ο Ροκφέλερ ανάφερε επίσης στο Ρούσσω για τους δύο κύριους λόγους για τους οποίους χρηματοδότησαν το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση.
  Ο πρώτος λόγος ήταν ότι πριν από το κίνημα οι διεθνείς τραπεζίτες δεν μπορούσαν να φορολογήσουν τον μισό πληθυσμό, και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι το κίνημα τους επέτρεψε να βάλουν τα παιδιά στα σχολεία από μικρότερη ηλικία, έτσι ώστε να τα κατηχήσουν ώστε να αποδεχθούν το κράτος ως την κύρια τους «οικογένεια», διασπώντας το παραδοσιακό οικογενειακό μοντέλο. (κοινωνική μηχανολογία)).

  Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ… Ποιος λοιπόν ανατρέφει σήμερα τα παιδιά μας; Θυμηθείτε ότι εχθές ήμασταν εμείς παιδιά…

  Όταν οι pink floud έλαγαν δεν θέλουμε εκπαίδευση δεν κατάλαβα ακριβώς τι ενοούσαν.

  Μήπως -ενω νομίζουμε οτι είμαστε ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι- είμαστε εκπαιδευμένα ρομποτάκια?

 2. katagelies on 14/10/2012 at 22:08

  Αξίζει να επισήμανω κατι που σε πολλούς ειναι άγνωστο και περνάει με ψιλά γράμματα
  Αναφέρομαι στον σκοτείνο και προπαγανδιστικό ρόλο του Υπουργείου (αντι-Παιδείας και Αφελληνισμού) στην προώθηση και στο σχέδιο αποδοχής των μεταλλαγμένων απο την Ελληνική κοινωνια, στοχεύοντας την ευσαίσθητη παιδική ηλικία διαμορφώνοντας συνειδήσεις απο πολύ νωρίς.
  Αναφέρω επίσης το δριμύ κατηγορώ του καθηγητή ιατρικής στο εργαστήριο βιολογίας-Γενετικής του ΑΠΘ, Τασου Κουράκη σε κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας, για < <συνειδητή εφαρμογή υπερατλαντικών οδηγιών, οσα δεν κατάφεραν οι πολυεθνικές των εταιρειών βιοτεχνολογίας με τον πακτωλό χρημάτων για τη διαφήμιση των μεταλλαγμένων τροφίμων, επιχειρεί το υπουργείο παιδείας, το οποίο στόχευσε μέσα απο το βιβλίο της βιολογίας της Γ γυμνασίου να διαμορφώσει μια στάση αποδοχής στη νέα γενία>> στο συγκεκριμένο βιβλίο γίνεται συστηματική αποσιώπηση του οποιουδήποτε μειονεκτήματος τους και κινδύνου που μπορει να παρουσιάζουν για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στο βιβλίο τα γενετίκα τροποποιήμενα προϊοντα παρουσίαζονται ως πιο ανθεκτικά και φτηνά, με τη μεγαλύτερη απόδοση, χώρις πουθένα να αναφέρονται οι αντίθετες επιστημονικές απόψεις .Ειναι χαρακτηριστικό οτι στη σελίδα 124 εικονίζονται ντομάτες κατακκόκινες, υγιείς και ελκυστικές με την υπόδειξη οτι ειναι γενετικά τροποποιημένες, ενώ ακριβώς απο κάτω εμφανίζονται σάπιες καφεκόκκινες ντομάτες που παρουσιάζονται ως < <φυσικές>>.
  Δεν έχει σημασία αν είμαστε υπέρ ή κατά των γενετικά τροποποιημένων προϊοντων, σημασία έχει οτι η επιστημονική κοινότητα δεν έχει αποφανθεί οσον αφορά την ασφάλεια τους. Όσον για τις επαγγελίες των εταιρειών που τα παράγουν, για τα καλά που θα φέρουν, στις περισσότερες περιπτώσεις διαψεύσθηκαν πλήρως. Γι’αυτό το βιβλίο της βιολογίας της Γ’ Γυμνασίου πρέπει να θεωρηθεί απαράδεκτο και αντιεπιστημονικό (κάποιο θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν και ύποπτο) αφού ουτε λιγο ουτε πολύ, τα παρουσιάζουν σαν το < <θαύμα>> της επιστήμης που θα λύσει ολα μας τα προβλήματα, απο την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων εως την πείνα του πλανήτη.

 3. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ…

  “Η σημασία της εξωτερικής εμφάνισης”

  http://www.videoman.gr/59154

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ