Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Τι θα γίνει αύριο;

Τι θα γίνει αύριο με την κρίση που μας φέρανε; είναι το ερώτημα όλων

Ασφαλώς τι θα γίνει αύριο, είναι κάτι που δεν το ξέρει κανείς, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι μόνο ότι έχει συμβεί σε άλλες παρόμοιες ή ίδιες περιπτώσεις και από εκεί ημπορούμε να πάρουμε μαθήματα και να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.

Τα ερωτήματα είναι: βλέπουμε που μας οδηγούν;
Διότι ο κόσμος ενω ξέρει οτι τα ΜΜΕ τον κατευθύνουν οπου θέλουν, εν τούτης απο τα ιδια ΜΜΕ περιμένει να δει την λύση.

Βλέπουμε τι έγινε αλλού; Οπως για παράδειγμα στην πλουσια σε πρώτες υλες χώρα του Μεξικό όπου απο το 1980 την ρίξανε στην ιδια ακριβώς δύνη που ρίξανε εμάς μόλις σήμερα; Στην Ιαπωνία που το 1990 ξεκίνησαν επίσης την ιδια οικονομική καταστροφή και μέχρι σήμερα βασανίζεται αδυαλύπτως απο την ιδια λύστοσημορία; (Ολη η εκπομπή στο VIMEO http://vimeo.com/28365697)

Σας πρωτείνουμε να παρακολουθήσετε τους λόγους του κ. Δημήτρη Καζάκη, λόγο του ότι ολοι πλέον έχουμε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά αφού αυτή η καταστροφική θύελλα έχει δείξει απο την αρχή ότι έχει στόχο να εξαθλιώσει τον Έλληνα πολίτη και να βουλιάξει την χώρα, ενώ παράλληλα έντεχνα τα ΜΜΕ ρίχνουν το φταίξιμο στους Γερμανούς (Τους οποίους “σέρνουν” σ αυτό το πρόβλημα και οι οποίοι επίσης πλήττονται απο όσα συμβαίνουν στην εξαθλίωση της Ελλάδας).

Ασφαλώς δεν πρόκειται ν αφήσουν να κυβερνήσει ένας άνθρωπος που έχει τόσο συγκροτημένη σκέψη και τόσο σωστά μιλάει αλλά δεν χάνουμε τίποτα να προσπαθήσουμε.

Δείτε μια απο τις ομιλίες του εδω:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ – ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ 24/01/2012

καθώς και περισσότερες πληροφορίες στο κανάλι

http://www.youtube.com/user/dreamtheater1972?feature=watch

και στο σίτε του

ΕΠΑΜ http://www.epam-hellas.gr/

Κατα την άποψη μου προς το ΕΠΑΜ, ότι η λύση δεν είναι η δραχμή (για πολλούς λόγους, ένας απο αυτούς ο κυριότερος είναι γιατί ενδέχεται ο “εχθρός” η “οργανωτής αυτής της κατάστασης (αν είναι πράγματι οργανωμένη αυτη η διεθνής υποδούλωση μέσω του χρέους” είναι καλά κρυμμένος σ όλους τους μηχανισμούς της χώρας μας απο το 1834 που ίδρυσε το “Ελληνικό Κράτος, το φόρτωσε με το δυσβάσταχτο χρέος που πάντα σπαταλιόνταν σε μη παραγωγικούς τομείς  και έφερε τους υπαλλήλους του και ίδρυσε τις Ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες και άλλους οργανισμούς)

Η λύση -πάντα κατα την γνώμη του γράφοντα- είναι η συνολική πτώση του Ευρώ έναντι των άλλων νομισμάτων για ν αυξηθούν οι εξαγωγές στο σύνολο των χωρών της Ευρώπης και να σταματήσει η αιμορραγία των προμηθειών απο τρίτες χώρες με δανεικά χρήματα απο τους τυπογράφους (τραπεζίτες) που τα τυπώνουν και μας τα δανείζουν έντοκα,

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΧΩΡΩΝ.

http://www.epam-hellas.gr/

2 Responses to Τι θα γίνει αύριο;

 1. IΩΑΝΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ on 26/12/2010 at 14:57

  Αν έχετε απορία γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και αν δεν βάζει ο νους σας που αποσκοπούν αυτά τα καταστροφικά μέτρα κατά του λαού που παίρνει η κυβέρνηση με τις όποιες δικαιολογίες του εξωτερικού δανεισμού μας είναι καλό να ρίξετε μια ματιά στα κάτωθι πρωτοκόλλα-άρθρα αυτών που επιβουλεύονται την ελευθερία μας και υπονομεύουν το μέλλον μας.

  Αν απορείτε πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση να οδηγεί τους πολίτες και τις επιχειρήσεις στην αφαίρεση της περιουσίας τους απο τις τράπεζες και στην συνέχεια στην φτώχεια, την πείνα και την ανεργία διαβάστε τουλάχιστον τα κάτωθι:

  Πρωτόκολλο Έκτο
  Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Χριστιανοί στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.

  Πρωτόκολλο Έβδομο
  Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε.

  Πρωτόκολλο Δέκατο
  πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

  Πρωτόκολλο Εικοστό
  Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.
  Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν’ αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.
  Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν’ απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.
  Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.
  Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;
  http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

 2. ο ανηψιός της κυρας Κατίνας on 28/12/2010 at 13:36

  Και κάθε μέρα βλέπω απαράδεκτα πράγματα και απορώ ο κόσμος δεν τα βλέπει;

  Πήγα Αθήνα και η θεία μου έλειπε διακοπές στην Τουρκία (δεν ειχε πάει ποτέ, αλλά τώρα με τα Τούρκικα έργα πάει η κάθε Κατίνα Τουρκία) Δεν εχυσχίουμε τον τόπο μας πάμε να ενυχσίουμε τον τόπο του εχθρού μας.!!!

  Και δεν ειναι εχθρός γιατί το επιλέξαμε εμείς, αλλά αυτοί κινούνται εχθρικά (βλέπε Κυπριακό και γενικές καθημερινές παραβιάσεις του Αιγαίου).

  Αυριο θα μιλούν για μειονότητες στην Ελλάδα και Τούρκικες διεκδηκίσεις γενικότερες στην Βουλή κ.τ.λ.

  Αυτοί λειτουργούν υπόγεια και εμεις δεν εχουμε καταλάβει τον λάκο που μας σκάβουν.

  Ακούστε λίγο το τραγούδι του Κώστα Ξυλούρη: “Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί… και εμείς φωνάζαμε ζήτω και γειά”
  http://www.youtube.com/watch?v=Ri4PDOF_KxM
  http://www.youtube.com/watch?v=t7VZWA4ucd0

  Δεν παμε λεει διακοπές στην Ελλάδα γιατί ειναι ακριβή.

  Μα οι φόροι και το κόστος στα κάυσιμα και γενικότερα με ολες τις μεθοδεύσεις του κράτους κάτω από τις εντολές του ΔΝΤ και των ξένως δανειστών μας την καθιστούν ακρηβή και απρόσιτη ακόμα και σ εμας τους ίδιους, αλλα αυτό δεν ειναι διακαιολογία να πετάμε τα χρήματα μας εξω από την χώρα όταν η χώρα εχει ανάγκη περισότερο από ποτέ να έρχονται χρήματα και οχι να φεύγουν.

  Μ αυτές τις κινήσεις κα Κατίνα υπονομεύεις το μέλλον των παιδιών σου το εχεις καταλάβει;

  Με αγάπη ο ανηψιός σου…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ