Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Το Ελληνικό δημόσιο χρέος

Αν σας φαίνεται πρωτοφανής η πρόσφατη οικονομική κρίση της Ελλάδας, που αφανίζει στην δύνη της επιχειρήσεις και οικογένειες, πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα και οι πολίτες καταπλακώθηκαν από τα βράχια του δημόσιου οικονομικού χρέους. (Το οποίο επωμίζονται οι πολίτες).

Η ιστορία με το Ελληνικό δημόσιο χρέος που μας πνίγει όλο και πιο πολύ ξεκινά από πολύ παλιά.
Η Ελλάδα απελευθερώνεται το 1830 μετά την πολύχρονη συμβολή της ομόθρησκης Ρωσίας και πριν προλάβει ο πρώτος κυβερνήτης (Καποδίστριας) να οργανώσει το κράτος και να τυπώσει το Ελληνικό χρήμα, για να κινηθεί η χώρα και ν αναπτυχθεί, τον σκοτώνουν.
Βάζουν τους ήρωες απελευθερωτές της Ελλάδος στην φυλακή ή τους αναγκάζουν να φύγουν πρόσφυγες στην Τουρκία και δανείζονται έντοκα από τους διεθνείς εβραίους τραπεζίτες -εκείνη την εποχή με έδρα κυρίως την Αγγλία- τα χρήματα που θα θέτανε στην κυκλοφορία για την σύσταση της οικονομίας της χώρας.

Οι εβραίοι γνώριζαν πολύ καλά πως να υπονομεύσουν το μέλλον μιας χώρας, μέσω του δανεισμού της.

Όπως φαίνεται από την φιλοσοφία τους, αυτοί φαίνεται να βρίσκονται -άμεσα ή έμεσα- πίσω από την δολοφονία του Καποδίστρια και την εγκατάσταση του ξένου βασιλιά Όθωνα, 17 ετών!!! που ήρθε τον Ιανουάριο του 1833 με την βρετανική φρεγάτα «Μαδαγασκάρη», ο οποίος θα δούλευε μαζί με τους 4000 στρατιώτες που τον συνόδευαν για να ανοίγουν τον δρόμο, για την εξυπηρέτιση των συμφερόντων των ξένων δανειστών μας. (Δηλαδή των ευραίων τραπεζιτών, που είχαν καθως φαίνεται ήδη εκεινη την εποχή υπο τον οικονομικό έλεγχο τους και μεγάλες, οργανωμένες χώρες όπως την Αγγλία την Γαλλία και την Αμερική κ.α.).

Τον εισαγόμενο 17χρονο, Βασιλιά των Ελλήνων Οθωνα, -που δεν ήταν Ελληνας- μας επέβαλαν οι ξένοι δανειστές μας, (εκ Βρετανίας), μαζί με το στρατό, τους δημόσιους υπαλλήλους που έστειλαν -οι οποίοι επίσης δεν ήταν Ελληνες-, για την σύσταση από αυτούς του Ελληνικού κράτους. (Γι αυτό και η προστασία επι των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων και οι παχουλοί μισθοί).

Ήρθαν συνακόλουθα και ξένοι επιχειρηματίες (μέχρι και αγρότες) που τους μοίρασε την Ελλάδα για ν αναπτύξουν την επιχειρηματικότητα τους, στην οποία οι Έλληνες είχαν την θέση των εργατών αμειβόμενοι με ένα κομμάτι ψωμί.

Έτσι λίγα χρόνια αργότερα με το πρώτο σύνταγμα, επινοήθηκε και ο δασικός νόμος που βασανίζει μέχρι σήμερα τους Έλληνες, όπου με το πρόσχημα της προστασίας του δάσους, αν εγκαταλείψεις την περιουσία σου προσωρινά και εγκατασταθεί μέσα σ αυτή δασική βλάστηση ν απαγορεύεται να την βγάλεις για να ξανακαλλιεργήσεις της περιουσία σου.

Αυτό ήταν και το κόλπο όπου οι απόγονοι των επαναστατών που σκοτώθηκαν στον απελευθερωτικό αγώνα μέχρι να μεγαλώσουν και να αναλάβουν την πατρογονική περιουσία, αυτή είχε καταληφθεί από δασική βλάστηση και ο δασοφύλακας και αγρονόμος που ήταν οι άρχοντες της εποχής, απέτρεπαν τους έλληνες από το ν αναλάβουν την περιουσία τους. Οδηγώντας έτσι τους Έλληνες στην φτώχεια, την εξαφάνιση και να γίνουν εργάτες στους ξένους επιχειρηματίες που εγκαθιδρύονταν μαζικά σε ολόκληρη την χώρα. (Αυτό συμβαίνει ακόμα μέχρι σήμερα με τις πολυεθνικές που εγκαθίσταντε απ άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, κλείνοντας το ένα μετά το άλλο τα Ελληνικά μαγαζιά).

Όλοι αυτοί μαζί δούλευαν ως καλόπληρωμένοι εισπράκτορες, για την εξυπηρέτηση του Ελληνικού χρέους, που αντικαθιστούνταν στο πέρασμα των χρόνων, μετά από
αλλεπάλληλες πτωχεύσεις και υποτιμήσεις, με άλλο χρέος -πρός τους ίδιους όμως ευραίους τραπεζίτες δανειστές μας, οι οποίοι απλά άλαζαν όνομα στην εταιρεία που μας δάνειζε και χώρα προέλευσης.

“Πρωτόκολλο Εικοστό
Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.”

Έτσι το νεοσύστατο κράτος αντί να τυπώσει δικό του χρήμα για ν αναπτυχθεί υγιή, το δανείζεται από τους ξένους έντοκα, με αποτέλεσμα να βάζει ήδη από το ξεκίνημα του ένα χρέος από το οποίο δεν μπόρεσε ν απαλλαγεί ποτέ από αυτό εδώ και 200 χρόνια.

Το εξωτερικό χρέος όλα αυτά τα χρόνια διογκώνεται με αποτέλεσμα να δημιουργεί κατα περιόδους πτωχεύσεις της χώρας και να χάνει ο κόσμος κατά καιρούς την αξία των αποταμιεύσεων του.

Οι αλλεπάλληλες υποτιμήσεις που συνόδευσαν τις χειραγωγούμενες και μεθοδευμένες ανα τακτά διαστήματα οικονομικές κρίσεις, διατήρησαν ακέραιη την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος. Απλά το χρέος περνούσε όλα αυτά τα χρόνια από κράτος σε κράτος και κρύβονταν πίσω από διαφορετικό εμφανισιακά όνομα αλλά στην πράξη τίποτα δεν έχει αλλάξει.

“Πρωτόκολλο Δέκατο
Επαναλαμβάνω σήμερα ό,τι ήδη είπα, και παρακαλώ να το θυμηθείτε, ότι δηλαδή ασφαλώς οι Κυβερνήσεις και οι λαοί δε βλέπουν παρά μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων. Και πως θα μπορούσαν να διερευνήσουν την εσωτερική σημασία τους, αφού οι αντιπρόσωποί τους δε σκέφτονται τίποτε άλλο παρά να διασκεδάζουν; “

Όλα αυτά τα χρόνια -ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ- το εξωτερικό δημόσιο χρέος, άλλαξε μορφή, όνομα και σύστημα δανεισμού, πολλές φορές.
άλλαξε χώρες από τις οποίες έρχεται και φεύγει, άλλαξαν το όνομα των διεθνών τραπεζών που το διαχειρίζονται, για να νομίζεις ότι πίσω από το ψεύτικο διαφορετικό προσωπείο υπάρχει κάτι διαφορετικό.
Στην πραγματικότητα δεν άλλαξε τίποτα ουσιαστικό.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ
ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ
ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ και οι ΣΤΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ

Οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους σοφούς και ότι έχουν απόσταση από εμάς όση έχουμε εμείς από τους πιθήκους.

Προσπαθώντας ασφαλώς να υποβιβάσουν το μυαλό τις γνώσεις μας και τις σκέψεις μας στο επίπεδο των πιθήκων μια και αυτοί δεν έχουν τελικά περισσότερο μυαλό -αφού δεν δημιούργησαν τίποτα ωφέλιμο, εκτός από το καταστροφικό τραπεζικό έντοκο δανεισμό.

Οι εβραίοι δεν επιθυμούσαν για κανέναν λόγο την απελευθέρωση των Ελλήνων -ειναι γνωστό από την αγια γραφή το μίσος τους προς αυτούς-. Ετσι εργάζονταν προς όφελος των Τούρκων, διότι η τουρκοκρατία εξυπηρετούσε τα σχέδιά τους για εκμεταλλευτική αισχροκέρδεια σε βάρος του υπόδουλου Ελληνισμού.

Οι εβραίοι, πανούργοι από τη φύση τους, κατάφεραν να επωφεληθούν οικονομικά και από εκείνο ακόμη το γεγονός που απεύχονταν και το οποίο δεν ήταν άλλο από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η οικονομική δυσπραγία του Ελληνισμού και οι αυξημένες ανάγκες του σε ολους τους τομείς, έγιναν αντικείμενο της πιο σκληρής εκμεταλλεύσεως από τους εβραίους, οι οποίοι επωφελήθηκαν των περιστάσεων με σκοπό να γίνουν και πάλι κύριοι της καταστάσεως, υποδουλώνοντας οικονομικά το επαναστατημένο γένος.

Κατά τη διάρκεια του δαπανηρού αλλά κυρίως αιματηρού αγώνα, ο Ελληνισμός είχε ως μόνη διέξοδό του, για να επιβιώσει και να συνεχίσει την εξέγερση, τον εσωτερικό δανεισμό. Οι μόνοι πρόθυμοι να δανείσουν τους ‘Ελληνες ήταν οι τοκογλύφοι εβραίοι, θέτοντας φυσικά ως προϋπόθεση για τη σύναψη δανείων, όρους εξοντωτικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγγλοεβραίοι τραπεζίτες Ρικάρντο (Ιωσήφ και Σαμψών), εμφανίσθηκαν πρόθυμοι να δανειοδοτήσουν τους ‘Ελληνες, υπό την προϋπόθεση όμως, ότι θα λάμβαναν ως υποθήκη ολόκληρη την Κορινθία και θα εισέπρατταν ως εξόφληση, τα διπλάσια χρήματα απ’ όσα είχαν συγκεντρώσει ως φιλέλληνες από ολόκληρη την Ευρώπη. Ιδιαίτερα επαχθείς ήταν και οι όροι του εβραίου τραπεζίτη Ρότσιλντ. Το αποτέλεσμα ήταν, το Έθνος δανειοδοτούμενο κάτω από ληστρικές συνθήκες, να περιέλθει σε μία πιο ασφυκτική μορφή εξάρτησης, την οικονομική, από τους εβραίους…

Στο σημείο ακριβώς αυτό, γίνονται κατανοητοί οι υπερχρονικοί στίχοι του κατά πολύ μεταγενέστερου ποιητή Κ. Καρυωτάκη «Λευτεριά, Λευτεριά, θα σε αγοράσουν έμποροι και κονσόρτσια κι εβραίοι…».

Τελικά το πρώτο δάνειο του Αγώνα συνάφθηκε στην Αγγλία, το 1824. Οι Έλληνες απεσταλμένοι Ι. Ορλάνδος και Α. Λουριώτης, συνομολόγησαν με τον οίκο Λόφνουν στις 21 Φεβρουαρίου 1824, δάνειο ύψους 800.000 λιρών στερλινών, σε τιμή έκδοσης 59% και τόκο ετήσιο 5% επί της ονομαστικής αξίας. Για την απόσβεση του δανείου, καθοριζόταν διάστημα 36 ετών. Ως εγγύηση δε -παρακαταθήκη- για την αποπληρωμή του δανείου, είχε συμφωνηθεί να τελούν όλα τα «Εθνικά κτήματα». Από το ονομαστικό κεφάλαιο που αποτελούσε το ποσό του δανείου (800.000 λίρες), μόνο οι 298.700 δόθηκαν στους Έλληνες.

Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού εξανεμίστηκε σε προμήθειες και… έξοδα από τους εβραίους.

Το τελικό ποσό αποφασίσθηκε να κατεβεί στις τράπεζες του φιλοεβραίου Καίσαρα Λογοθέτη και του εβραίου Σαμουήλ Βαρφ, στη Ζάκυνθο.
Ωστόσο, ακόμη και το εναπομείναν από τη λεηλασία ποσό, καθυστέρησε αρκετά να φθάσει στην Ελλάδα, στελνόταν δε με αγγλικά πλοία, υπό τη μορφή δόσεων, δυσχεραίνοντας σημαντικά την έκβαση του αγώνα.

Το δεύτερο αγγλικό δάνειο ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι εβραίοι αδελφοί Ρικάρντο, οι ληστρικές αξιώσεις των οποίων αναφέρθηκαν παραπάνω.

Η συμφωνία για τη σύναψη του δανείου, τελικά υπογράφηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1825.

Το ονομαστικό κεφάλαιο ανερχόταν στα 2.000.000 λίρες στερλίνες για έξοδα δε του… τραπεζικού οίκου, προμήθεια πληρωμής τόκου, προμήθεια για τα μεσιτικά έξοδα συνομολογήσεως καθώς και για όλες τις εβραϊκές «εκδουλεύσεις», το ύψος του ποσού το οποίο θα παρελάμβαναν οι Έλληνες κατήλθε στις 816.000 λίρες, ενώ η χρέωση λόγω του δανείου ίσχυσε για ολόκληρο το ποσό (2.000.000 λίρες).

Όμως ούτε και αυτό το ποσό τελικά ήταν στη διάθεση των Ελλήνων. Τέθηκε στη διάθεση της αγγλοεβραϊκής διαχειρίσεως με εκβιαστικούς όρους και αντί να σταλούν όπλα και χρήματα στην Ελλάδα, όπως είχε εκ των προτέρων συμφωνηθεί, παραγγέλθηκαν πλοία στην Αγγλία, φρεγάτες στις ΗΠΑ, μισθώθηκαν πανάκριβα αμειβόμενοι ξένοι στρατιωτικοί, οι οποίοι ήλθαν στην Ελλάδα όχι βέβαια για να συμβάλλουν στην διεξαγωγή του Αγώνα, αλλά για να θησαυρίσουν, εκμεταλλευόμενοι καιροσκοπικά, τις δυσμενείς για τον Ελληνισμό συγκυρίες, το δε εναπομείναν ποσό κατασπαταλήθηκε στο… χρηματιστήριο.

Ποτέ άλλοτε Έθνος δεν καταληστεύτηκε κατ’ αυτό τον επαίσχυντο τρόπο, όπως συνέβη με το Ελληνικό στην προκειμένη περίπτωση.

Το υλικό, ότι δηλαδή απέμεινε από αυτό, παραδόθηκε τελικά στις Ελληνικές δυνάμεις προς το τέλος σχεδόν του αγώνα, μόλις το 1826 και αυτό υπήρξε ελλιπέστατο.

Αυτές, σε συντομία, ήταν οι ληστρικές – τοκογλυφικές επιδόσεις των εβραιοάγγλων και των εβραιοαμερικανών «φιλελλήνων», για να επιβεβαιωθεί τελικά το εικοστό άρθρο από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το οποίο αναφέρει επιγραμματικά τα ακόλουθα: «Κάθε δάνειο υποδεικνύει την αδυναμία του Κράτους και την μη κατανόηση των δικαιωμάτων αυτού. Τα δάνεια επικρέμωνται όπως το σπαθί του Δαμοκλέους στο κεφάλι κυβερνώντων.

Τα έντοκα δάνεια είναι βδέλλες. (Γιατί συχνά φροντίζουν οι δανειστές σου -μια και έχουν συμφέρον- να μην μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να ξεχρεώσεις ποτέ). Και όπως είναι από την αρχαία Ελλάδα γνωστό:
“ΟΠΟΙΟΣ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ”
Οι Ευραίοι χρησιμοποίησαν αυτό σαν όπλο για να κυριέυσουν τον κόσμο.

“Πρωτόκολλο Εικοστό Πρώτο
Επωφεληθήκαμε τη διαφθορά των διοικητών και την αμέλεια των κυβερνητών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος. “

“Πρωτόκολλο Εικοστό
Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων.
Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο.
Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.
Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου.
Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.”

(Σχόλιο: Δηλαδή ουσιαστικά αν καταλάβατε καλά οι φόροι που πληρώνουμε καταλήγουν ουσιαστικά σ αυτούς, χωρίς να ξεχρεώνουμε ποτέ. Ανανεώνουν τα δάνεια με νέα δάνεια. Φερνουν τις οικονομικές κρίσεις για να μας επιβαρύνουν με νεα δάνεια και να πέρνουν ολο και περισσότερο τον έλεγχο. Κρύβονται πισω απο διαφορετικά κράτη για να κρατούν την ανωνημία τους και το μίσος τους για τους Ελληνες και τους χρηστιανούς, κρυφό. Και πάνω από ολα φροντίζουν μέσω τον πλήρη έλεγχο των Μέσως Ενημέρωσης να μας παραπληροφορούν και να βλέπουμε το μαύρο για άσπρο).

Νιώθοντας απέχθεια αλλά και αγανάκτηση από την κατάσταση που επικρατούσε, μία κατάσταση η οποία με ελαφρές παραλλαγές εξακολουθεί να ισχύει ακόμη και σήμερα, ο φιλέλληνας Λόρδος Βύρων σε ποίημά του, μεταξύ των άλλων, αναφέρει και τους ακόλουθους στίχους.

«Πόσο πλούσια είναι η Βρετανία
Όχι φυσικά σε ορυχεία, ή ειρήνη
ή αφθονία, καλαμπόκι ή λάδι ή κρασιά.
Ήταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο
πλούσια σε εβραίους;
Όλες οι καταστάσεις.
Όλα τα πράγματα.
Όλες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν.
Κάνουν ένα δάνειο «απ’ την Ινδία ως τον Πόλο»
με μεγάλη ταχύτητα.
Αυτοί τραπεζίτης – κτηματομεσίτης – Βαρώνος.
Βοηθούν την χρεωκοπία μας
τύραννοι για το συμφέρον τους…

Ο διεθνής σιωνισμός άλωσε καίρια την πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό πλαίσιο, το οποίο είναι γνωστό από που έλκει την καταγωγή του.

Συνακόλουθα δημιούργησε κόμματα – μαριονέτες, τα οποία ήταν φαινομενικά αυτόνομα, αλλά στην ουσία εξαρτώνταν οικονομικά και εργάζονταν για σκοπούς του ιουδαϊσμού.

Πηγή:
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

Δείτε επίσης το:

Η Εξήγηση του Δημοσίου Χρέους διεθνώς (σε 10′ λεπτά)

http://www.youtube.com/watch?v=NxUrngOQicI&feature=plcp

Όλα ασφαλώς ξεκινούν απο το ότι δεν τυπώνουμε χρήματα αλλά τα δανειζόμαστε
http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=803
και στην συνέχεια η κακοδιαχείριση οδηγεί στην κατασπατάληση τους με αποτέλεσμα την υποδούλωση μας.

Και αυτή η απάτη των δανειστών υπάρχει απο την αρχαία Ρώμη.:

Οι δύσμοιροι οφειλέτες, τονίζει ο Πλούταρχος, είναι δούλοι όλων των δανειστών τους, των αναιδών και βαναύσων που μετατρέπουν την αγορά σε κολαστήριό τους, αφού σαν όρνεα τους κατακρεουργούν και τους κατασπαράζουν βυθίζοντας το ράμφος στα σωθικά τους. Και φέρνει παραδείγματα από την ιστορία της εποχής του, αφού τότε, τα τέλη του πρώτου αιώνος η Αθήνα και οι άλλες Ελληνικές πόλεις μαστίζονταν από την υπερχρέωση. Σε ποιούς ήταν χρεωμένοι τότε οι Έλληνες; Σε δικούς μας, αλλά κυρίως σε ξένους πιστωτές, ως επί το πλείστον Ρωμαίους, που κουβαλούσαν μαζί τους σάκους και συμφωνητικά και συμβόλαια σαν δεσμά εναντίον της Ελλάδος

Πρότεινε τότε ο Χαιρωνίτης ρήτορας στον κάθε Έλληνα: «Φύγε, να γλυτώσεις από τον εχθρό και τύραννό σου, το δανειστή σου, που θίγει την ελευθερία σου, βάζει πωλητήριο στην αξιοπρέπειά σου και αν δεν του δίνεις συνεχώς και περισσότερα, σε ενοχλεί. Αν πουλήσεις, ρίχνει την τιμή. Αν δεν πουλήσεις σε αναγκάζει να το πράξεις. Αν τον πας στο δικαστήριο προσπαθεί να επηρεάσει την έκβαση της δίκης. Αν κρατάς την πόρτα σου κλειστή στήνεται στο κατώφλι και σου βροντά αδιάκοπα.
http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1726&obcatid=11

25 Responses to Το Ελληνικό δημόσιο χρέος

 1. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΠΤΕΤΑΙ Η «ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ;
  [http://alfeiospotamos.gr/?p=21535]
  ==========================
  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΕΙ.!!
  “Αποκωδικοποίησις”: Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος το οποίο δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει δικό του χρήμα αλλά επιτρέπει να το δανείζεται αποκλειστικά από μια Τράπεζα η οποία ανήκει σε τρίτους (την οποία απλά την έχουν βαφτίσει Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος).
  Τώρα απλά και λακωνικά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια γενική αλλά ουσιαστική εικόνα της εξαπάτησης η οποία έχει ως εξής:

  Το Κράτος ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να ΚΟΨΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ,

  Αλλά ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ δια ΝΟΜΟΥ ή ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Διατάγματος να κόψει μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑ από την οποία θα τα ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ

  Αρα από την ΠΡΩΤΗ κιόλας Δραχμή η οποία θα μπει στην κυκλοφορία (circulation) το Κράτος ήδη ΧΡΩΣΤΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ας προσεγγίσουμε την απάτη με ένα παράδειγμα:

  Το Κράτος ζητάει από την Ιδιωτική Εταιρεία η οποία ονομάζεται Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (θα μπορούσε να ονομάζεται και Θανάσης ή Ιακώβ το ίδιο είναι)

  να κόψει π.χ. 10 εκατομμύρια Δραχμές να διαθέσει στην αγορά του (circulation), η Τράπεζα ζητάει εγγυήσεις και το Κράτος δίνει Ομόλογα ιδίου ποσού (Ομόλογο = ομολογία χρέους, το Κράτος ομολογεί-αναγνωρίζει τον δανεισμό άρα το ότι χρωστάει).
  Ενώ λοιπόν το Κράτος δίνει τα ομόλογα αξίας 10 εκατ. Δραχμών ως εγγύηση, η Ιδιωτική Εταιρεία δεν δίνει αλλά……
  ΔΑΝΕΙΖΕΙ με τόκο το χρήμα, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει πίσω 10 εκατ. + τους τόκους.
  Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος του οποίου η αγορά κινείται με 10 εκατ. Δραχμές, τις οποίες όμως τις χρωστάει εξολοκλήρου σε μια ιδιωτική Εταιρεία + τους τόκους αυτών, άρα 10 εκατ. Δραχμές κεφάλαιο + π.χ. 2 εκατ. ΤΟΚΟΥΣ θα πρέπει να επιστραφούν στην ιδιωτική Εταιρεία – Τράπεζα 12 εκατ. Δραχμές.

  Η ερώτηση που γεννάται είναι:
  Τι θα συμβεί αν η Ιδιωτική Εταιρεία – Τράπεζα ζητήσει κάποια στιγμή πίσω τα χρήματα της;
  απάντηση: δεν θα μείνει ούτε δραχμή στο Κράτος (στην αγορά) αφού και τα 10 εκατ. θα επιστραφούν πίσω στην Τράπεζα
  η αμέσως επόμενη ερώτηση που γεννάται είναι: και τι θα γίνει με τους ΤΟΚΟΥΣ (+ 2 εκατ); που θα βρεθούν αφού η αγορά έχει maximum 10 εκατ. και το Κράτους δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει χρήμα;
  απάντηση: δεν μπορούν να βρεθούν διότι έτσι είναι το Fractional Reserve Banking System.
  λύση: νέο δάνειο μεγαλύτερο του προηγούμενου με σκοπό την αποπληρωμή και των 12 εκατ. Δραχμών (Κεφάλαιο + ΤΟΚΟΙ) συν την πλήρωση (refill) της αγοράς με νέο ρευστό.
  αποτέλεσμα: το χρέος του Κράτους προς την Ιδιωτική Τράπεζα να αυξάνει συνεχώς.
  Αυτή είναι η βάση για το πως λειτουργεί το ΧρηματοΟικονομικό σύστημα.
  Δώσαμε μια εικόνα της σχέσεως Κράτους και Κεντρικής Τράπεζας, ας δώσουμε τώρα Τι είναι χρήμα και πως δημιουργείται:
  Το χρήμα δεν είναι σαν την πρωτογενή παραγωγή όπως το σιτάρι που ρίχνεις τον σπόρο σε ένα χωράφι, ούτε σαν την δευτερογενή, δεν είναι παραγωγή, είναι ένας αέρας κοπανιστός με μπόλικο καθόλου! Το χρήμα είναι απλά μια συμφωνία, όλοι συμφωνήσαμε (με έναν μαγικό τρόπο) ότι τα ζωγραφισμένα χαρτάκια της ΕΤΕ είναι χρήμα… τόσο απλά!

  Το θέμα είναι γιατί το Κράτος να δίνει δικαίωμα να δημιουργεί χρήμα ένας ιδιώτης ο οποίος θα μας το δανείσει και από πάνω, και δεν φτιάχνει δικό του/μας χρήμα;;;;;;

  Είναι τελικά το Κράτος δικό μας;
  Υπήρξε ποτέ Ελληνικό Κράτος;
  Υπήρξε ποτέ Δημο-Κρατία;
  Υπήρξε ποτέ Ελευθερία; ΟΧΙ, ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ!!!

  Ρότσιλντ Εθνική Τράπεζα και ”Ελληνικό” Κράτος ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
  https://www.facebook.com/angelo.irakleides/posts/1659469440943228
  Πηγή: http://knossopolis.com/2011-07-09-17-17-48.html
  Πηγή: http://alfeiospotamos.gr/?p=2680
  Πηγή: http://anatropitora.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5951.html… ΚΑΙ ΑΛΛΑ..
  ₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
  Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

  Το 1821 στην Ελλάδα έλαβε χώρα η επανάσταση των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με πρωτεργάτες τον Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Υψηλάντη, Καραΐσκάκη, Κανάρη, Μπουμπουλίνα κτλ. Οι Γνωστές παρεμβάσεις των ξένων και των εδώ ανδρείκελων τους, έφεραν ως αποτέλεσμα το 1831 την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια. Εκεί ουσιαστικά τελειώνει η προσπάθεια των Ελλήνων για ένα πραγματικά ανεξάρτητο Κράτος. Όσοι σκέφτηκαν “μα από τοτε είμαστε ένα ελεύθερο Κράτος” δεν έχουν παρά να λάβουν υπόψιν τους τα παρακάτω στοιχεία.

  ———–

  Ευρετήριο:

  Μέρος 1ο: H παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα
  Μέρος 2ο: Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) και Ρότσιλντ
  Μέρος 3ο: Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) γίνεται ΝΠΔΔ
  Μέρος 4ο: Όθων (Otto), σύσταση ΕΤΕ και Ρότσιλντς
  Μέρος 5ο: Επεξήγηση του Τραπεζικού συστήματος
  Μέρος 6ο: Τα ΦΕΚ περί Εθνικής Τραπέζης
  Μέρος 7ο: Χρονολόγιο Εθνικής Τραπέζης
  Μέρος 8ο: Χρήσιμα ως προς την ενημέρωση μας οπτικοακουστικό υλικό
  Μέρος 9ο: Ντοκιμαντέρ που επεξηγούν το ΧρηματοΠιστωτικό Σύστημα
  Μέρος 10ο: Δείτε που είναι το σπίτι των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα
  Μέρος 11ο: ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ЭЄ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

  ₪₪ ЭЄ ₪₪

  Μέρος 1ο
  Ξεκινώντας το ταξίδι μας στην “θεία άλη” σημαντικό είναι να λάβουμε γνώση περί των Ρότσιλντ:
  http://knossopolis.com/2011-07-09-17-17-48.html

 2. Έκθεση του ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. για την Ελλάδα, η οποία δεν είδε το φως της δημοσιότητας- καλεί την κυβέρνηση να συνεχίσει την έρευνα για τα γενεσιουργά αίτια της κρίσεως χρέους,
  αξιοποιώντας το έργο που άρχισε η «Επιτροπή της Αλήθειας για το Χρέος», προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δικαστική και διοικητική λογοδοσία των κυβερνητικών αξιωματούχων και ηγετικών στελεχών του ιδιωτικού τομέα.
  Στις εισηγήσεις της προς τους δανειστές, τους καλεί να ελαφρύνουν το χρέος, για την ώθηση κοινωνικά επωφελούς ανάπτυξης με πρόγραμμα επενδύσεων και να βοηθήσουν την Ελλάδα να κλείσει το κενό στο δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας.
  Τονίζει ότι οι καταστροφικές συνέπειες των μέτρων λιτότητας για τα ανθρώπινα δικαιώματα « δεν είναι το έργο κάποιου αόρατου χεριού, για το οποίο δεν ευθύνονται ούτε κράτη ούτε διεθνείς, δημόσιοι, ή ιδιωτικοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, εντός και εκτός της Ελλάδος .»

  Αποφαίνεται πως η ανευθυνότητα δανειζομένων και δανειστών συνέβαλε σημαντικά στην ελληνική οικονομική κρίση, ότι τα μέτρα λιτότητας εμβάθυναν την κρίση και με την μείωση των δαπανών δημόσιας υγείας και κοινωνικής προστασίας υπέσκαψαν τα αντίστοιχα ανθρώπινα δικαιώματα.

  δείτε περισσότερα:
  http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/04/blog-post_174.html?spref=fb&m=1

  Μιχαήλ Στυλιανού

 3. Καιρός νά μάθουν οί Έλληνες τήν Αλήθεια. Πως στήθηκε η ΝΕΌΤΕΡΗ χρεωκοπία της Ελλάδος και δημιουργήθηκε το ΠΡΟΣΦΑΤΟ χρέος

  https://eleftheriellas.blogspot.gr/2016/11/blog-post_471.html?spref=fb

 4. Δεδομένα χωρίς ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση !!!

  α) δικαστική απόφαση(67650/2013): ” έξι διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014✍️, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας” 600δις$ https://www.youtube.com/watch?v=RnWu3NC2baA&feature=youtu.be !!!Σε ανύποπτο χρόνο ο Κανελάκης αναφέρει 600δις που”έπεσαν”στον Ελληνικό κράτος https://www.youtube.com/watch?v=fSnU5jMUw60 ⚖️
  . .β) τα πιστωτικα εσοδα ξεφευγουν με 532,7δις και 563 το 2015✍️ και 2016 ✍️αντιστοιχα (600δις $!!!)????️????️
  . .γ) ΟΔΔΗΧ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΡΟΤΣΙΛΤ έχουν άμεση σχέση!!!
  . .δ) ο ΟΔΔΗΧ ΔΕΝ εξηγει την διόγκωση των πιστωτικών εσόδων στο ελεγκτικό συνέδριο!!! https://www.youtube.com/watch?v=JyZ-oXJG2HU Διπλασιάζονται οι μισθοί στον ΟΔΔΗΧ… ????
  ε) Ο κοντονής (υπ.δικαιοσυνης!!!)σε ερωτηση δημοσιογραφου στο Κιλκις ΔΕΝ ξέρει για τα 563 δις(600δις$!!!) του προυπολογισμού,παρόλο που τα εχει υπογραψει ????
  ζ) ο προβοπουλος ΔΕΝ θυμαται για την υποθεση 600δις$ https://www.youtube.com/watch?v=dxxFUGOLzsI&feature=youtu.be ????ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ !!!https://www.youtube.com/watch?v=RfuLG4ROx-U
  στ) ΦΕΚ 315Α/1945 BRETTON WOODS (H Eλλάδα βάζει 65 εκ$(δολαρια) σε χρυσό και ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ στην παγκόσμια τράπεζα κ στο ΔΝΤ)είναι ΟΛΑ στο et.gr(εθνικο τυπογραφείο)????️ο Βαρουφάκης το αναφέρει ΜΕΣΑ στην βουλή !!!https://www.youtube.com/watch?v=vTpYtHtFGVc
  η) 28/12/2015 πήραν 1,5δις$ απο το φεκ315α/1945 για να πληρώσουν ομόλογο !!!!!(6ΛΔΖΗ-8ΑΓ) ????
  Θ) ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ(;;;Καταπίστευμα,έχει συνώνυμα:παρακαταθήκη,ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ) https://www.youtube.com/watch?v=uKDmBTBudP0????

  ΤΟ 90% των πολιτικών είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ,αλλογενείς και καρεκλοκένταυροι
  δες ΕΛΛΗΝΑ το χάλι:
  https://www.youtube.com/watch?v=1f74pJTqoNQ

  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΒΟΥΛΗ “ΣΟΥ” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ:
  ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 3845/10 (ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ 4)ΛΕΕΙ: Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη-μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου, εισάγονται στη Βουλή για ΚΥΡΩΣΗ…..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ 3847/10(ΠΑΡ 9) ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ:Στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου πρώτου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65/Α΄) αντί της λέξης «κύρωση» τίθενται οι λέξεις «συζήτηση και ενημέρωση>>(!!!!!!!!!!). Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής ΤΟΥΣ.»ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;????

  ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΙΝΚ ΕΔΩ !!!!! ????????????????????
  http://www.topontiki.gr/…/i-dikastiki-apofasi-poy-dikaionei… ⚖️
  http://alfeiospotamos.gr/?p=6436 ⚖️
  https://www.sfee.gr/…/fek166a07122015_kratikos-proupologism… ????️????️
  https://www.e-nomothesia.gr/…/nomos-4444-2016-fek-234a-14-1… ????️????️
  https://www.youtube.com/watch?v=JyZ-oXJG2HU ????
  http://www.protothema.gr/…/adonis-georgiadis-apo-pote-sune…/ ????
  http://www.newmoney.gr/…/318379-stelios-papadopoulos-o-afan… ????
  http://www.pdma.gr/el/organismos/board-of-directors-gr
  http://www.newsit.gr/…/Diplasiazontai-oi-misthoi-die…/705581 ????
  http://www.newsbomb.gr/images/news/2017/05/16/rothschild.pdf
  http://www.et.gr/in…/2013-01-28-14-06-23/2013-01-29-08-13-13 ????️
  https://diavgeia.gov.gr/…/6%CE%9B%CE%94%CE%96%CE%97-8%CE%91… ????
  https://www.facebook.com/nikos.koletsis/videos/925525677497723/ . ????
  https://www.youtube.com/watch?v=uKDmBTBudP0????
  https://www.facebook.com/nadiagrimson/videos/10155246143613447/ ????
  https://www.facebook.com/dimitris.alabanos/posts/10209220181887398????
  https://www.facebook.com/100009374379569/videos/1858676947788100/?hc_location=ufi????
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214801316173107&set=a.10207423209165043.1073741825.1431824073&type=3&theater

 5. Ο Γιώργος Φήμος
  Bretton Woods, New Hampshire, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ·
  Μια φορά και ένα καιρό ο υιός της Σοφίας Μινέϊκο βρέθηκε στο Bretton Woods του New Hampshire ως τεχνικός σύμβουλος , το όνομα του ήταν Ανδρέας Παπανδρέου. Το ημερολόγιο τότε έδειχνε 1944. Η χρεοκοπημένη Ελλάδα (1932) έβαλε 65 εκατ. δολάρια Αμερικής σε ΧΡΥΣΟ για να δημιουργηθεί η παγκόσμια τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) Στην συνέχεια οι παγκόσμιοι φίλοι μας έφτιαξαν τον εμφύλιο ( με εσωτερική βοήθεια πρακτόρων τους). Ενας εμφύλιος που συνέχισε το καταστροφικό έργο της κατοχής , με αποτέλεσμα ο απλός κόσμος να μην γνωρίζει τη θέση ισχύος της Ελλάδας στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα. Τα χρόνια πέρασαν (πόλεμος Κορέας, αποστασίες Χούντα μεταπολίτευση) και η Ελλάδα χάνοντας την βιομηχανίας της και διογκώνοντας το δημόσιο τομέα αναγκάζεται και δανείζεται από τις αγορές.
  Τι είναι αγορές ; Οι αγορές αποτελούνται από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικά ταμεία, θεσμικούς επενδυτές, hedge funds κλπ.
  Το χρέος αυξήθηκε με αποτέλεσμα οι αγορές να μας δανείζουν με απαγορευτικό επιτόκιο και να αναγκαστούμε να μπούμε σε εποπτεία από του παγκόσμιους “φίλους” μας( ΔΝΤ ΕΚΤ Τροϊκα ESM κ.α. ακαταλαβίστικα για τον απλό κόσμο).
  Επτά χρόνια γεμάτα ανεργία μετανάστευση λαθρεποικισμό… Τον Ιούνιο του 2017 ανακοινώθηκε στην κρατική τηλεόραση η δημιουργία μιας νέας τράπεζας η οποία θα χρηματοδοτείται ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ τον Ιούλιο του 2017 το πρακτορείο REUTERS ΑΝΑΦΕΡΕΙ : Η νέα τράπεζα στην Ελλάδα δεν θα δέχεται καταθέσεις !!!!!!
  Βάση αυτών των δεδομένων δημιουργείται το εξής ερώτημα εφόσον ο γιος της Σοφίας Μινέϊκο (ο αήμνειστος Ανδρέας Παπανδρέου) γνώριζε από πρώτο χέρι ότι εμείς δεν είμαστε πελάτες αλλά είμαστε συνιδιοκτήτες της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ γιατι δανειζόμασταν τόσα χρόνια από τις Αγορές; Δεν πρόκειται για λάθος είναι ένα καλοστημένο σχέδιο να μειωθεί ο Ελληνικός πληθυσμός και να μετατραπεί η Ελλάδα σε μπανανία εξαρτώμενη από τα παγκόσμια Καρτέλ.
  Στα παρακάτω λινκ φαίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια αυτής της ιστόριας
  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/05/bretton-woods-imf.pdf
  http://alfeiospotamos.gr/?p=6794
  https://www.youtube.com/watch?v=vTpYtHtFGVc
  https://www.facebook.com/nikos.koletsis/videos/925525677497723/?fref=mentions
  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9B%CE%94%CE%96%CE%97-8%CE%91%CE%93?inline=true
  https://www.youtube.com/watch?v=uKDmBTBudP0
  https://www.reuters.com/article/eurozone-greece-development-bank/greece-plans-to-create-a-state-development-bank-in-2018-idUSL8N1K132T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ