Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Τα απαράδεκτα των Ελληνικών τραπεζών

Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα απαράδεκτα των Ελληνικών τραπεζών, στην προσπάθεια μου να επιβεβαιώσω ένα από αυτά αισθανθήκαμε ότι μας κορόιδευαν και έσι δημοσιεύουμε τις καταγγελίες ανεπιβεβαίωτες και ευθύνη δική σας να τα επιβεβαιώσετε με την τράπεζα που συνεργάζεστε, γιατί κάθε τράπεζα έχει και το δικό της σύστημα ανάλογα με την ηθική της, αλλά και κάθε κατάστημα –από ότι καταλάβαμε- σε ορισμένες τράπεζες έχει επίσης τι δικό της σύστημα διαφορετικό από άλλα καταστήματα του ίδιου ομίλου.

Τώρα για την κοριδία που σας προαναφέραμε: Σε επίσκεψη σε κατάστημα της ALPHA BANK για να επιβεβαιώσουμε την κάτωθι καταγγελία που μας ήρθε, ρωτάμε τον ταμία: Είναι αλήθεια ότι η τράπεζα πάνω από 4 συναλλαγές στο ταμείο στους απλούς λογαριασμούς καταθέσεων κρατά 1 ευρώ ανα συναλλαγή; Απάντηση: Δεν ξέρω, πρέπει να το ψάξω, ρωτήστε τον προϊστάμενο… Πάμε στον προϊστάμενο. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο σαφέστατο ερώτημα. Η απάντηση; Δεν ξέρω πρέπει να το ψάξω ρωτήστε τον ταμία…

ALPHA BANK

Η τράπεζα Alpha bank στους απλούς τραπεζικούς λογαριασμούς καταθέσεων εφαρμόζει τώρα το εξής απίστευτο.: Πάνω από 4 συναλλαγές στο ταμείο το μήνα κρατά ένα ευρώ ανα συναλλαγή. Δηλαδή από ότι καταλάβαμε τους πάμε 10 φορές χρήματα μέσα στον μήνα και για τις 6 φορές κρατάνε από ένα ευρω. Δηλαδή 6 ευρώ.
Απίστευτο έτσι;. Τους πάμε χρήματα και τους ενισχύουμε τα διαθέσιμα τους, μας δίνουν ψίχουλα τόκους και από πάνω κάνουν τέτοιες απαράδεκτες χρεώσεις στους λογαριασμούς μας.

Στο πρόσφατο παρελθόν οι περισσότερες μεγάλες τράπεζες στους απλούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου που είχαν μικρό υπόλοιπο και δεν κινιόντουσαν για καιρό, αφαιρούσαν 1 με 2 ευρώ από το λογαριασμό τον μήνα μέχρι που τον μηδένιζαν.!!! Αντί δηλαδή να σου τοκίζουν τον λογαριασμό που τους έχει παρκαρισμένα χρήματα (τα οποία είναι και τα καλύτερα χρήματα για τις τράπεζες, αυτά που δεν κινούνται) σου υπεξαιρούσαν και όλο σου το ποσό που τους είχες καταθέσει. Απαράδεκτο, ίσως καθαρή κλοπή με γελοίες δικαιολογίες.

4 Responses to Τα απαράδεκτα των Ελληνικών τραπεζών

 1. Τα κόλπα των τραπεζών

  Με διάφορα… τερτίπια οι τράπεζες προσπαθούν να καθυστερήσουν τους καταναλωτές που θέλουν να υπαχθούν στις διατάξεις του νέου νόμου για τη ρύθμιση των χρεών τους.

  Σε ένα… ιδιότυπο πόλεμο έχει εξελιχθεί η κόντρα μεταξύ των τραπεζών και των ιδιωτών για την εφαρμογή του Ν.3869/2010 «για την προστασία των καταναλωτών». Προκειμένου να υπάρξουν και άλλες καθυστερήσεις στην εφαρμογή του Νόμου, οι τραπεζίτες… ανακάλυψαν και άλλους δρόμους. Έτσι:
  Αν και παραλαμβάνουν νόμιμα τις αιτήσεις του εξωδικαστικού συμβιβασμού, έπειτα από μερικές ημέρες αποστέλλουν επιστολή στην οικία του δανειολήπτη, ζητώντας του πρόσθετα παραστατικά, όπως εκκαθαριστικά, μισθοδοσίες, Ε9, ΕΤΑΚ, περιοδικές δηλώσεις Φ.Π.Α.(;) ωσάν να πρόκειται για τη χορήγηση… νέου δανείου, ενώ απλά θα έπρεπε να απαντήσουν αν δέχονται ή όχι την πρόταση για συμβιβασμό του δανειολήπτη. Η επιστολή δε αυτή, είναι στερεότυπη, αποστέλλεται σε όλους και το καταπληκτικό είναι ότι το ίδιο κείμενο… αυτολεξεί στέλνουν όλες ανεξαιρέτως οι τράπεζες.
  Οι τράπεζες έχουν ήδη συστήσει εξειδικευμένα τμήματα για τον ισχύοντα νόμο, που θα αξιολογούν τα αιτήματα, θα ακολουθήσουν δε όπως φαίνεται κοινή πολιτική στον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα που ξεφεύγει από την έννοια του εξωδικαστικού συμβιβασμού που προβλέπει ό νόμος, είναι ότι στην επιστολή που αποστέλλεται στους οφειλέτες, αναφέρουν ότι θα εξεταστεί το αίτημα, εφόσον αποδειχτεί ότι υπάρχει μόνιμη αδυναμία πληρωμής εκ μέρους του οφειλέτη. Αυτό όμως δεν είναι έργο των τραπεζών, αλλά του Ειρηνοδικείου.
  Δηλαδή ο οφειλέτης, δεν είναι υποχρεωμένος στην παρούσα φάση να αποδείξει ότι βρίσκεται σε κατάσταση μόνιμης αδυναμίας. Η καθυστέρηση που προσπαθούν να ωθήσουν τον οφειλέτη οι τράπεζες είναι καταστροφική γι’αυτόν, αφού θα επιμυκηνθεί η προθεσμία που πρέπει να απαντήσει η τράπεζα για να αναγκαστεί έτσι να προσφύγει στο δικαστήριο με μεγάλη καθυστέρηση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να απωλέσει το ευεργέτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας, η οποία βάσει του ισχύοντος Νόμου, προστατεύεται έως τις αρχές του Φεβρουαρίου του 2011. Βέβαια, με την κατάθεση της δικαστικής αίτησης, ο οφειλέτης μπορεί να ζητήσει και πάλι προστασία της οικίας του αλλά αυτό συνεπάγεται πρόσθετα έξοδα.
  Η καθυστέρηση της απάντησης στην αίτηση του οφειλέτη για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, έχει και ένα άλλο προφανή σκοπό: Να φέρει τον οφειλέτη στην ίδια την τράπεζα. Εκεί, εξειδικευμένο για το σκοπό αυτό άτομο, προσπαθεί να «τουμπάρει» τον οφειλέτη απαξιώνοντας τον νόμο, αναφέροντάς του ότι η εφαρμογή του, είναι σχεδόν αδύνατη, και ότι καλό θα ήταν να ακολουθήσει την ρύθμιση της ίδιας της τράπεζας. Βέβαια, η προτεινόμενη ρύθμιση, είναι πολλές φορές καλή, αλλά ασύμφορη για τον οφειλέτη, που δικαστικά θα κέρδιζε πολλά περισσότερα..
  Οι τράπεζες δείχνουν να φοβούνται την εφαρμογή κάποιου νόμου που είναι υπέρ των καταναλωτών. Έτσι, άρχισαν να εξαπολύουν τα στελέχη τους, ακόμα και κορυφαία, σε μια ύστατη προσπάθεια να μην προσφύγουν οι καταναλωτές στα δικαστήρια. Ακόμα και Περιφερειακοί διευθυντές, τηλεφωνούν προσωπικά σε οφειλέτες και τους προσκαλούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους και να μην προτιμήσουν τη δικαστική ρύθμιση.
  Τέλος, οι κεντρικές διοικήσεις των τραπεζών έχουν ξεκινήσει μπαράζ εξωδίκων και διαταγών πληρωμών, σε οφειλέτες που δεν μετέχουν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, απειλώντας τους να πληρώσουν, φτάνοντας βέβαια μέχρι και τον πλειστηριασμό ακινήτων, που από 1/1/2010 θα είναι και πάλι σε ισχύ.

 2. Πληθυσμός Ελλάδας : 10.815.197 άνθρωποι.

  Λεφτά που πήραν οι τράπεζες από τα Μνημόνια : 238 δις €

  Άρα οι τράπεζες χρωστούν σε κάθε Έλληνα :

  238.000.000.000 / 10.815.197 = 22.006,07 €

  Για μια τετραμελή οικογένεια το ποσό είναι :

  22.006,07 Χ 4 = 88.024,28 € !!!

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ …

  Πώς οι τράπεζες πήραν 238 δις από τα μνημόνια
  http://taxalia.blogspot.com/2012/12/238.html

  3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ… ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ…

 3. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΠΤΕΤΑΙ Η «ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ;
  http://alfeiospotamos.gr/?p=21535
  ==========================
  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΕΙ.!!
  “Αποκωδικοποίησις”: Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος το οποίο δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει δικό του χρήμα αλλά επιτρέπει να το δανείζεται αποκλειστικά από μια Τράπεζα η οποία ανήκει σε τρίτους (την οποία απλά την έχουν βαφτίσει Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος).
  Τώρα απλά και λακωνικά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια γενική αλλά ουσιαστική εικόνα της εξαπάτησης η οποία έχει ως εξής:

  Το Κράτος ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να ΚΟΨΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ,

  Αλλά ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ δια ΝΟΜΟΥ ή ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Διατάγματος να κόψει μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑ από την οποία θα τα ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ

  Αρα από την ΠΡΩΤΗ κιόλας Δραχμή η οποία θα μπει στην κυκλοφορία (circulation) το Κράτος ήδη ΧΡΩΣΤΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ας προσεγγίσουμε την απάτη με ένα παράδειγμα:

  Το Κράτος ζητάει από την Ιδιωτική Εταιρεία η οποία ονομάζεται Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (θα μπορούσε να ονομάζεται και Θανάσης ή Ιακώβ το ίδιο είναι)

  να κόψει π.χ. 10 εκατομμύρια Δραχμές να διαθέσει στην αγορά του (circulation), η Τράπεζα ζητάει εγγυήσεις και το Κράτος δίνει Ομόλογα ιδίου ποσού (Ομόλογο = ομολογία χρέους, το Κράτος ομολογεί-αναγνωρίζει τον δανεισμό άρα το ότι χρωστάει).
  Ενώ λοιπόν το Κράτος δίνει τα ομόλογα αξίας 10 εκατ. Δραχμών ως εγγύηση, η Ιδιωτική Εταιρεία δεν δίνει αλλά……
  ΔΑΝΕΙΖΕΙ με τόκο το χρήμα, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει πίσω 10 εκατ. + τους τόκους.
  Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος του οποίου η αγορά κινείται με 10 εκατ. Δραχμές, τις οποίες όμως τις χρωστάει εξολοκλήρου σε μια ιδιωτική Εταιρεία + τους τόκους αυτών, άρα 10 εκατ. Δραχμές κεφάλαιο + π.χ. 2 εκατ. ΤΟΚΟΥΣ θα πρέπει να επιστραφούν στην ιδιωτική Εταιρεία – Τράπεζα 12 εκατ. Δραχμές.

  Η ερώτηση που γεννάται είναι:
  Τι θα συμβεί αν η Ιδιωτική Εταιρεία – Τράπεζα ζητήσει κάποια στιγμή πίσω τα χρήματα της;
  απάντηση: δεν θα μείνει ούτε δραχμή στο Κράτος (στην αγορά) αφού και τα 10 εκατ. θα επιστραφούν πίσω στην Τράπεζα
  η αμέσως επόμενη ερώτηση που γεννάται είναι: και τι θα γίνει με τους ΤΟΚΟΥΣ (+ 2 εκατ); που θα βρεθούν αφού η αγορά έχει maximum 10 εκατ. και το Κράτους δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει χρήμα;
  απάντηση: δεν μπορούν να βρεθούν διότι έτσι είναι το Fractional Reserve Banking System.
  λύση: νέο δάνειο μεγαλύτερο του προηγούμενου με σκοπό την αποπληρωμή και των 12 εκατ. Δραχμών (Κεφάλαιο + ΤΟΚΟΙ) συν την πλήρωση (refill) της αγοράς με νέο ρευστό.
  αποτέλεσμα: το χρέος του Κράτους προς την Ιδιωτική Τράπεζα να αυξάνει συνεχώς.
  Αυτή είναι η βάση για το πως λειτουργεί το ΧρηματοΟικονομικό σύστημα.
  Δώσαμε μια εικόνα της σχέσεως Κράτους και Κεντρικής Τράπεζας, ας δώσουμε τώρα Τι είναι χρήμα και πως δημιουργείται:
  Το χρήμα δεν είναι σαν την πρωτογενή παραγωγή όπως το σιτάρι που ρίχνεις τον σπόρο σε ένα χωράφι, ούτε σαν την δευτερογενή, δεν είναι παραγωγή, είναι ένας αέρας κοπανιστός με μπόλικο καθόλου! Το χρήμα είναι απλά μια συμφωνία, όλοι συμφωνήσαμε (με έναν μαγικό τρόπο) ότι τα ζωγραφισμένα χαρτάκια της ΕΤΕ είναι χρήμα… τόσο απλά!

  Το θέμα είναι γιατί το Κράτος να δίνει δικαίωμα να δημιουργεί χρήμα ένας ιδιώτης ο οποίος θα μας το δανείσει και από πάνω, και δεν φτιάχνει δικό του/μας χρήμα;;;;;;

  Είναι τελικά το Κράτος δικό μας;
  Υπήρξε ποτέ Ελληνικό Κράτος;
  Υπήρξε ποτέ Δημο-Κρατία;
  Υπήρξε ποτέ Ελευθερία; ΟΧΙ, ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ!!!

  Ρότσιλντ Εθνική Τράπεζα και ”Ελληνικό” Κράτος ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
  https://www.facebook.com/angelo.irakleides/posts/1659469440943228
  Πηγή: http://knossopolis.com/2011-07-09-17-17-48.html
  Πηγή: http://alfeiospotamos.gr/?p=2680
  Πηγή: http://anatropitora.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5951.html… ΚΑΙ ΑΛΛΑ..
  ₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
  Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

  Το 1821 στην Ελλάδα έλαβε χώρα η επανάσταση των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με πρωτεργάτες τον Κολοκοτρώνη, Καποδίστρια, Υψηλάντη, Καραΐσκάκη, Κανάρη, Μπουμπουλίνα κτλ. Οι Γνωστές παρεμβάσεις των ξένων και των εδώ ανδρείκελων τους, έφεραν ως αποτέλεσμα το 1831 την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια. Εκεί ουσιαστικά τελειώνει η προσπάθεια των Ελλήνων για ένα πραγματικά ανεξάρτητο Κράτος. Όσοι σκέφτηκαν “μα από τοτε είμαστε ένα ελεύθερο Κράτος” δεν έχουν παρά να λάβουν υπόψιν τους τα παρακάτω στοιχεία.

  ———–

  Ευρετήριο:

  Μέρος 1ο: H παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα
  Μέρος 2ο: Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) και Ρότσιλντ
  Μέρος 3ο: Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) γίνεται ΝΠΔΔ
  Μέρος 4ο: Όθων (Otto), σύσταση ΕΤΕ και Ρότσιλντς
  Μέρος 5ο: Επεξήγηση του Τραπεζικού συστήματος
  Μέρος 6ο: Τα ΦΕΚ περί Εθνικής Τραπέζης
  Μέρος 7ο: Χρονολόγιο Εθνικής Τραπέζης
  Μέρος 8ο: Χρήσιμα ως προς την ενημέρωση μας οπτικοακουστικό υλικό
  Μέρος 9ο: Ντοκιμαντέρ που επεξηγούν το ΧρηματοΠιστωτικό Σύστημα
  Μέρος 10ο: Δείτε που είναι το σπίτι των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα
  Μέρος 11ο: ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ЭЄ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

  ₪₪ ЭЄ ₪₪

  Μέρος 1ο
  Ξεκινώντας το ταξίδι μας στην “θεία άλη” σημαντικό είναι να λάβουμε γνώση περί των Ρότσιλντ:
  http://knossopolis.com/2011-07-09-17-17-48.html

 4. ΠΗΡΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΠΙΤΙΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ).

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/products/i-megalyteri-apati-tis-ethnikis-trapezas-poy-eklepse-6-960-tonoys-chrysoy-kai-tin-akiniti-perioysia-toys-spitia-akinita-chorafia-ergostasia/
  Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Χαζάρων. Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε ιστορικά. Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από 5000 χρόνια. Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος. Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που ήταν στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 η 3 ετών. Σκοπός “να ιδιοποιηθούμε” αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν ενθυμίστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη . Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου δήλωνε κέρδη ετησίως από ένα έως ενάμιση εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα από ένα υποκατάστημα. Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450. Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα διότι και η Εθνική εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δεν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στους Χαζάρους. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν τυπικά “της Ελλάδος ” ασχέτως αν το βγάλαμε πριν από 2-3 χρόνια. Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες υπενόησαν πως και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι. να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλλέγει τεράστια ποσά από τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επειδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκετε στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής. Όταν αποφάσισε το 1931-2 να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής. Ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση. Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δεν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46% όλες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί. Δεν θέλω να σας πω τι έχει γίνει ιστορικά έκτοτε. Ούτε τα 600 δις έχουν να κάνουν με την τράπεζα της Ανατολής που εχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας για την εξαγορά του Ελληνικού Χρέους. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. Η ιστορία που διδάσκεστε εσείς είναι η ιστορία που θέλουν οι Χαζάροι να ξέρετε. Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθεται πως απορρόφησε η Εθνική την Τράπεζα της Ανατολής υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα. Το κάθε ένα χρυσό Γαλλικό Φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια, άρα τα 580.000.000 χρυσά Γαλλικά Φράγκα ζυγίζουν (580.000.000 x 8γρ = 4.640.000.000γρ = 4.640.000 κιλά) 4.640 τόνους χρυσού. Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δεν μετεβιβάσθει στην Εθνική . Κατετέθει σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7,25% και θα διαμοιραζόταν ισσοπόσως στους μετόχους οι οποίοι χάριν ευκολίας συμφώνησαν να πάρουν άλλο ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση. Επομένως να θυμάστε δύο πράγματα. Το αποθεματικό κεφάλαιο δεν μεταβιβάσθει διά του συμβολαίου προς την Εθνική. Προσετέθει δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια χρήσεων ’32, ’33, ’34, ’35 και ’36. Το ποσόν το οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του ’36 υπήρχαν κατατεθιμένα στην Εθνική Τράπεζα 870 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα από την τράπεζα της Ανατολής. Σύνολο 6.960 τόνοι χρυσού.

  Αυτήν την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας, 4.000.000 με την ζωή τους και 2.000.000 ξεριζωμένοι πρόσφυγες από τις πατρογονικές εστίες τους.

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/products/i-megalyteri-apati-tis-ethnikis-trapezas-poy-eklepse-6-960-tonoys-chrysoy-kai-tin-akiniti-perioysia-toys-spitia-akinita-chorafia-ergostasia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ