Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Πόσο Ελληνικό και πόσο δημόσιο είναι το “Ελληνικό Δημόσιο”;

Πόσο Ελληνικό και πόσο δημόσιο είναι το Ελληνικό δημόσιο;

Στις παρακάτω γραμμές θα επιχειρήσουμε να περιηγηθούμε στην σύσταση του Ελληνικού δημοσίου για να δούμε κάποιες πληροφορίες που μας δίνουν το στίγμα περι της καταγωγής του Ελληνικού δημοσίου και κατ επέκταση τα συμφέροντα των οποίων υπηρετεί.

Το πρώτο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι βασικά στοιχεία της ιστορίας διότι σε πολλά πράγματα που ο σημερινός έλληνας έχει μέσα στο μυαλό του της φράση οι ξένες μεγάλες δυνάμεις κάνει ένα λάθος. Οι ξένες μεγάλες δυνάμεις δεν είχαν ταυτόσημη γνώμη ούτε ταυτόσημη επέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος.

Έτσι πρώτα θα αναφερθούμε σε κάποιες πληροφορίες που από τα γεγονότα αντιλαμβανόμαστε σαν συμπεράσματα χρήσιμα για την περαιτέρω προσέγγιση του κεντρικού θέματος του παρόντος άρθρου.:

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε με το ποιος υποκίνησε και βοήθησε την απελευθέρωση της Ελλάδος και δεν ήταν άλλος από την Ρωσία και μόνο.

Αυτά ξεκίνησαν εν έτη 1769.!!!

Η πρώτη προσπάθεια ξεκίνησε το 1769 ταυτόχρονα σε Μάνη, Κρήτη και Ελληνικά νησιά, τερματίσθηκε το 1774 με την συνθήκη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή την οποία ελάχιστοι έλληνες γνωρίζουν.

http://www.el.wikipedia.org/wiki/Συνθήκη_Κιουτσούκ-Καϊναρτζή

(ελάχιστοι έλληνες γνωρίζουν συνολικά και σφαιρικά την ιστορία τους ας όψεται η Ελληνική παιδία

http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=648

η οποία παιδεία είναι μέρος και αυτή του Ελληνικού δημοσίου που πραγματεύεται αυτό το άρθρο)

Μετά από πολλές προσπάθειες με πάντα αφετηρία τα Ρωσικά παράλια ης Μαύρης Θάλασσας και το τρίγωνο «Ιαση, Γαλατι, Οδησσός» κατάφεραν το 1821 τις πρώτες απελευθερωμένες περιοχές να λάβουν χώρα στην Πελοπόννησο και την στερεά Ελλάδα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο Λονδίνο όπου κατέγραψαν τις επαναστατημένες και απελευθερωμένες περιοχές δεν συμπεριέλαβαν την Κρήτη αν και είχε επαναστατήσει και ήταν σε διαρκή επαφή με την επαναστατημένη Ελλάδα.

1833 οι ΑγγλοΓαλλοευραίοι δανειστές μας φέρνουν ένα 17 χρόνο παιδί με την βρετανική φρεγάτα Μαγαδασκάρη και το ονομάζουν βασιλιά των Ελλήνων…

http://el.wikipedia.org/wiki/Όθων_της_Ελλάδας

Μαζί φέρνουν και στρατό, για να υποστηρίξει το μέτωπο κατά των Ελλήνων που είχαν φτιάξει οι ξένοι δανειστές μας (Τους έλληνες συνεχίζουν να αποδεκατίζουν με πολλούς τρόπους όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και σήμερα.)

Εκτός από τους πρώτους περίπου 4.000 στρατιώτες, φέρνουν και άλλους μορφωμένους οι οποιοι αναλαμβάνουν τις θέσεις των δημοσίων υπαλλήλων από αγρότες μέχρι δασοφύλακες και επιχειρήματίες. Τους μοιράζουν τα δημόσια αξιώματα και την Ελληνική γή και περιουσία με ένα μόνο χαρτί και την υπογραφή του ξένου βασιλιά.!!!

Αν δεν καταλάβατε τα παραπάνω θα σας αναφέρουμε μόνο ένα όνομα που είναι φρέσκο στις μέρες μας και το θυμόνται οι γονείς και παππούδες σας. Κάρολος ΦΙΞ…

Την γνωστή ζυθοποιεία και τις τεράστιες εκτάσεις στο κέντρο της Αθήνας λίγο παρακάτω από τα ανάκτορα στην αρχή της Συγγρού –και αλλα μέρη της Ελλάδος- τα αγόρασε; Και αν ναι από ποιόν;;;

Αν περιηγηθείτε σε διάφορα μέρη της Ελλάδος θα ακούσετε από τους παλιούς για την καταπίεση που υφίσταντο οι έλληνες από πολλούς από τους δημόσιους υπαλλήλους. Καταπίεση η οποία ήταν τόσο αφόρητη που οδήγησε σε ξεσηκωμό για την δημιουργία τουλάχιστον συντάγματος, να υπάρχουν έστω κάποια όρια και κάποιοι κανόνες στην ασυδοσία των δημοσίων υπαλλήλων. Και ασφαλώς το σύνταγμα που μετά από λαϊκό ξεσηκωμό γράφτηκε εξασφάλισε την ηγετική θέση των δημοσίων υπαλλήλων (περι μη απόλυσής τους, υψηλούς μισθούς κ.α.). Μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν ήταν διάχυτο το ρητό που έλεγε: «Αλίμονο του που δεν τρώει Βασιλικό ψωμί» Και δείχνει τον σαφή διαχωρισμό και την εύνοια που είχαν οι υπάλληλοι του βασιλιά έναντι του λαού. Οι υπάλληλοι αυτοί και οι απόγονοι τους είναι ο πυρήνας σήμερα του δημοσίου. (και ασφαλώς με τις όποιες προσθήκες από περιφερειακούς κύκλους και συμφέροντα των εκ τοτε πολιτικών κ.τ.λ.)

Όταν μιλάμε για την πορεία που χάραξαν οι ξένοι στην ζωή του Έλληνα δεν πρέπει να μιλάμε για μεγάλες δυνάμεις γενικά και αόριστα, αλλά κυρίως για την Αγγλία, Γαλλία (και τα περίχωρα της Ελβετία, Βέλγιο) και αργότερα την Αμερική, τα συμφέροντα των ΓαλοΑγγλοεβραίων δανειστών μας τα οποία αυτές οι χώρες διασφαλίζουν.

ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ) ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

Για να γυρίσουμε ξανά στην δημιουργία της Ελλάδος και κατ επέκταση του βασιλικού κύκλου που είναι ο πυρήνας σήμερα των δημοσίων υπηρεσιών –όπως αναλύσαμε- για ν αναφέρουμε ότι η Ρωσία έχει από την αρχή αδρανοποιηθεί σε όλα αυτά μετά την δολοφονία του Ρώσικης καταγωγής πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας. Του Ιωάννη Καποδίστρια το 1831.

http://el.wikipedia.org/wiki/Ιωάννης_Καποδίστριας

(και ενώ ο Καποδίστριας (ο Καπετάνιος από την Ιστρία σημερινή περιοχή prinestrovie, κοντά στην Οδησσό) δεν έπαιρνε αντιλαϊκά μέτρα ούτε είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος εναντίων του, στα λίγα  χρόνια της διακυβέρνησης της Ελλάδας. Εμπόδιζε όμως τους Αγγλοευραίους δανειστές μας και έπρεπε να φύγει από την μέση.

Το έκαναν αυτό όπως έκαναν και στην Αμερική λίγα χρόνια αργότερα, το 1865 με την δολοφονία με τον ίδιο τρόπο του αμερικανού προέδρου Λίνκολ, για να εγκαταστήσουν και εκεί το τραπεζικό τους σύστημα που θα καθόριζε για τα επόμενα χρόνια και το μέλλον αυτής της τεράστιας σε έκταση χώρας:

Τα παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικά:

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/15/3IkeKS8gFvc

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/16/CNOLZM8bpFU

Το παράδειγμα τους μοιάζει με το σκοινάκι που δένουν τον ελέφαντα από το ένα του μπροστινό πόδι και τον κρατούν υπόδουλο.

Ενώ οι εβραίοι τραπεζίτες είναι λίγοι και ασήμαντοι, κατάφεραν να κρατούν όμηρους –μέσω της διαφθοράς και του χρηματισμού-  εδώ και πολλά χρόνια εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Να σπέρνουν παντού το μίσος, την διχόνοια, τον αλληλοσπαραγμό, τους πολέμους και την δυστυχία, την διαλυμένη οικογένεια.

Μεθοδευμένα διαλύσανε και διαφθείρανε την Ελληνική οικογένεια από το 1830!!!

http://el.wikipedia.org/wiki/Ελληνική_πεζογραφία_1830-1880

Μεθοδευμένα έκαναν το ίδιο και στην Αμερική

http://helleniclegion.blogspot.com/2010/11/aaron-rousso.html

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι (ο χαρακτηρισμός άνθρωποι δεν τους ταιριάζει) που έχουν διασκορπιστεί σε όλο τον κόσμο, τον διχάζουν και τον οδηγούν στην φτώχεια και την δυστυχία. Η φτώχεια, τα προβλήματα τα χρέη και οι πόλεμοι της Αφρικής είναι και αυτά δημιούργημα δικό τους. Είναι οι αποφάσεις του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων- Council on Foreign Relations Council on Foreign Relations και άλλων οργανώσεων τους γι αυτό και είναι μυστικές.

(Το δάκτυλο τους είναι πολύ μικρό για να τους κρύψει)

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/4/rzRkLONe78o

Πολλοί νομίζουν την Αμερική υπαίτιο για όλα αυτά, αλλά αν κοιτάξουν τα ιστορικά στοιχεία ίσως δουν ότι και η Αμερική είναι θύμα των ίδιων λιγοστών εβραίων τραπεζιτών που είμαστε θύματα και εμείς.

http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

Η Αγγλία υπονόμευε τα σχέδια και τους αγώνες, όταν έβλεπαν ότι οι Έλληνες θέλανε μια αυτόνομη πορεία και όχι προσκόλληση στην Αγγλία..

Το πόσο έντονη ήταν η φανερή επέμβαση της Αγγλίας στα Ελληνικά δρώμενα ήδη από τις πρώτες προσπάθειες της απελευθέρωσης της Ελλάδος το βλέπουμε εδώ στην ιστορία της Κρήτης.

http://kriaras.com/wp/kriaras-124.php

Και ασφαλώς το Αγγλικό κράτος και οι Άγγλοι πολίτες, δεν είχε κανένα συμφέρον εμπλοκής στα Ελληνικά δρώμενα, εν αντιθέσει με τους Αγγλοευραίους δανειστές μας που είχαν τον πρώτο λόγο από την στιγμή της δολοφονίας του Καποδίστρια…

Ο βασιλιάς που φέρανε το 1833 (το παιδί τέλος πάντων που φέρανε το 1833, γιατί ο 17χρονος Όθωνας δεν ήταν και αλλού βασιλιάς, εδώ τον φέρανε και τον χρίσανε…)

Έφυγε στις μέρες μας έτσι;… Άρα δεν ήταν καλός; Η δεν ήταν πλέον χρήσιμος; Σ αυτούς που τον φέρανε;

Έφυγαν όμως μαζί του οι χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι;

Εδώ και πολλά χρόνια έφερνε ή έφτιαχνε δημόσιους υπαλλήλους προσκείμενους σε ένα σύστημα που υπάκουε στις εντολές των ξένων δανειστών μας. Αυτό το σύστημα κληρονομήθηκε από γενιά σε γενιά. Διότι ο δημόσιος υπάλληλος έκανε απογόνους τους οποίους φρόντησε να εξασφαλίσει στο δημόσιο σε υψηλόβαθμες θέσεις και θέσεις κλειδιά…

ΑΥΤΟΙ Είναι ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…Όπως ΚΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ…

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην Ελλάδα οι ξένοι διατηρούσαν βασιλιά από το 1830 έως το 1974.

Δηλαδή μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Και έφυγε ασφαλώς γιατί αυτοί που τον φέρανε δεν τον χρειάζονται πια.
Κρυμμένοι πίσω από το δάκτυλο τους νομίζοντας ότι μας κοροιδεύουν, (τον εαυτό τους κοροϊδεύουν), βρήκαν το νέο τους παραμύθι στην δημοκρατία.

Έτσι φορτώνουν σους προηγούμενους τα σφάλματα και έρχονται οι νέοι υποτίθεται που κυβερνούν να υποσχεθούν νέα ψέματα. Αλλάζουν τα πάντα ταχυδακτυλουργικά και του στυλ “Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς” και μετά από μερικά χρόνια φεύγουν και αυτοί με τον τρόπο που έφυγαν και οι προηγούμενοι. Με τα μοναρχικά καθεστώτα δεν μπορούν να γίνουν αυτά τα παραμύθια και υπάρχει κάποια έστω σταθερότητα.
Βλέπε:
Οι τρεις επιστολές

http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=122

Εξηγεί το κόλπο αυτό με τον καλύτερο τρόπο…

Κάτω λοιπόν τα μοναρχικά και απολυταρχικά καθεστώτα, ζήτω η δημοκρατία.
Τα δουλέψανε και τα εφαρμόσανε αυτά καλά στην Αμερική εδώ και χρόνια και τώρα τα εφαρμόζουν κατ επανάληψη σε όλο τον κόσμο.
Το παράδειγμα του κομουνισμού είναι επίσης ένα τρανταχτό παράδειγμα.

Όπου το εδραιώσανε με λαϊκό ξεσηκωμό για να διώξουν τους Τσάρους που ήταν εμπόδιο στις παγκόσμιες κτήσεις τους -ενώ παράλληλα διατηρούσαν μια αντιπαλότητα στην Αμερική σε περίπτωση που τους έφευγε ο έλεγχος εκεί- και στις μέρες μας όταν δεν χρειαζόντουσαν πλέον τον κομουνισμό -και θέλουν προφανώς να εφαρμόσουν και εκεί σιγά – σιγά την δημοκρατία ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝΕ…
Η μήπως έγινε κάποια λαϊκή εξέγερση αγανακτισμένων πολιτών και δεν το κατάλαβε κανείς;
Έτσι λοιπόν συμβαίνει με τους δημόσιους υπαλλήλους που παίρνουν εντολές από τους ξένους δανειστές του κάθε κράτους.
Το ότι κυβερνά ο λαός είναι ένα παραμύθι και το πολίτευμα της δημοκρατίας καλύπτει ακόμα καλύτερα αυτούς που πραγματικά κυβερνούν μια χώρα, πίσω από τις μαριονέτες που φαίνονται…
Και όποιος έχει απορίες θα τις λύσει εδώ:
FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/6/EwbRZPuUXvU

Για να γυρίσουμε στα δικά μας και πάλι (αν και η παρένθεση ήταν απαραίτητη για να καταλάβει ο αναγνώστης ότι αυτά που συμβαίνουν εδώ είναι διασυνδεόμενα με τα γενικότερα γεγονότα.

Ο κάθε κρατικός μηχανισμός λοιπόν διοικείται από αυτό που λέμε δημόσιοι υπάλοιλοι, οι οποίοι στον πυρήνα τους ήταν βασιλικοί υπάλληλοι.

Υπάλληλοι ουσιαστικά των ξένων δανειστών μας, μια και δεν προλαβαίνει κάν η κάθε κυβέρνηση στα λίγα χρόνια της διακυβέρνησης της να χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις με τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ δημόσιους υπαλήλους.

Ετσι κληρονομήσαμε το εξωτερικό χρέος που καθόριζε την πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια (από την στιγμή που συσταθίκαμε σαν κράτος) έτσι κληρονόμησαν και τα παιδιά τους τις δημόσιες θέσεις κλειδιά των γονιών τους.

Γι αυτό και μέσα στο Ελληνικό δημόσιο υπάρχουν πολλές διαφορετικές ομάδες… υπάρχον πολλοί κατώτατοι υπάλληλοι που βλέπουν προβλήματα και ειναι σ επαφή με τον λαό, αλλά όσο και να ενημερώνουν τους ανωτέρους τους τίποτα δεν αλλάζει…

Δεν έχω γνωρίζει Έλληνα που να μην ξέρει τουλάχιστον μια ρεμούλα του δημοσίου…

Οι δημόσιοι υπάλληλοι καθορίζουν το μέλλον της Ελλάδας μέχρι σήμερα απρόσκοπτα.

Υπουργεία όπως το υπουργείο οικονομικών χτίζουν υπέρογκα και δυσβάστακτα συστήματα στις πλάτες του έλληνα πολίτη τον οποίο βασανίζουν με δυσβάστακτους φόρους για να πληρώνουν τους ξένους δανειστές μας.

(μέτρα όπως φορολογικοί μηχανισμοί στις ταμειακές μηχανές και στα κομπιούτερ των επιχειρήσεων, η γελοία φοροκάρτα που προετοιμάζονται να φέρουν, είναι καθαρά συστήματα για να βγάλουν κάποιοι χρήματα μαύρα και εφαρμόζονται μόνο στην Ελλάδα…Δεν υπάρχει άραγε φοροδιαφυγή στην Αμερική; Σ όλο τον κόσμο υπάρχει όμως δεν φτάνουν να λειτουργούν τόσο αναίσχυντα και ανενόχλητα εις βάρος του λαού στις προηγμένες χώρες)

Τον Έλληνα πολίτη κακομεταχειρίζονται σαν τον τελευταίο κατάδικο, ενώ αντίστοιχα τόσο σε χαμηλό επίπεδο όσο και στο πιο υψηλό, κρύβονται πίσω από την προστασία του συντάγματος…ΠΕΡΙ ΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ.

Ο ΟΘΩΝΑΣ ΕΛΑΒΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό –ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ- οι Άγγλοι δανειστές μας είχαν προφανώς ένα μίσος προς τους Τσάρους και την τότε δυνατή Ρωσία του 18ου αιώνα, ώστε λίγα χρόνια αργότερα και αφού είχαν ήδη κατακτήσει και την Αμερική μετά τη δολοφονία του Αβρααμ Λίνκολ όπως προαναφέραμε και την δημιουργία της FED, κεντρική τράπεζα που ελέγχει και υποδουλώνει την Αμερική (την οποία ο κόσμος ακόμα και στην Αμερική νομίζει κρατική http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/3/fAPyVcJ_qCk)

Χρηματοδότησαν μέσω της Αγγλίας και της υπόδουλης πλέον Αμερικής ένα κίνημα, τους επονομαζόμενους μπολσεβίκους οι οποίοι έσφαξαν με θηριώδεις τρόπος τους Τσάρους και εγκατέστησαν ένα πολίτευμα τον επονομαζόμενο κομουνισμό που θα ήταν εξ αρχής δανεισμένος και εξαρτώμενος από αυτούς και τα τα πρότυπα που είχαν ήδη εφαρμόσει και στην Ελλάδα.

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/6/EwbRZPuUXvU

Υπογράψανε έτσι και στην Ρωσία ένα τεράστιο και δυσβάσταχτο χρέος ακριβώς όπως είχαν κάνει μετά την επανάσταση του 1821 στην Ελλάδα, οι πράκτορες τους, οι οποίοι υπέγραψαν και προασπίστηκαν το χρέος προς τους ευραίους δανειστές μας, ως χρέος των Ελλήνων.

Χρεός το οποίο αναπαραγάγεται μέχρι σήμερα, χωρίς να διαφαίνεται καμια ελπίδα απαγκίστρωσης από αυτό καθώς και από τους μηχανισμούς και τις οργανώσεις τους τύπου. Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παγκόσμια Τράπεζα κ.τ.λ. http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/11/rzRkLONe78o

Για να καθιερώσουν την οικονομική μας υποδούλωση και για να σβήσουν κάθε μορφής αντίσταση, συστήσανε ήδη από την στιγμή της απελευθέρωσης μας από τον Τούρκικο ζυγό μια ομάδα η οποία προστάτευε τα συμφέροντα τους και η οποία έδιωξε, φυλάκισε, εξόντωσε τους απελευθερωτές της Ελλάδος και κάθε μορφή αντίστασης στα σχέδια τους, περί της υποδούλωσης της χώρας δια της οικονομικής οδού.

Έτσι κάθε επόμενος πολιτικός θα βρίσκεται κάτω από το δισβασταχτο χρέος που θα γίνεται απαιτείτο αν αυτός και η κυβέρνηση του δεν υπακούουν στις εντολές των δανειστών.

Από την αρχαία Ελλάδα μας έχουν προειδοποιήσει οι πρόγονοι μας γι αυτήν την τακτική:

«Οποίος δανείζεται υποδουλώνεται…»

Χρέος το οποίο δεν εξοφλήθηκε ποτέ και αυτό μεταβιβάζεται από εταιρεία σε εταιρεία των δανειστών μας και διαιωνίζεται.

Ελέγχοντας έτσι όλο τον κρατικό μηχανισμό στον εσωτερικό πυρήνα του μπορούν να παράγουν προς όφελος τους όσο χρήμα θέλουν…Να μοιράζουν και να μαζεύουν το χρήμα όποτε θέλουν αλλά και να έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλες τις αποφάσεις.

Έτσι σκάνδαλα σαν το κραυγαλέο της αγοράς της εταιρείας «Γερμανός» σε μια υψηλότατη τιμή από μια εταιρεία ofshore που ίδρυσε ο «Ελληνικός»  ΟΤΕ στην Κύπρο καλύπτονται ακόμα και όταν φτάνουν εν οπιον της δικαιοσύνης.

Η κάλυψη αστεία… οι ξένοι οίκοι είχαν δει την αγορά αυτή σαν συμφέρουσα και τον τρόπο της εξαγοράς μέσω της ενδιάμεσης offshore εταιρείας τον πλέον ενδεικνυόμενο… Δεν είναι τυχαίο να κοιτάξουμε πίσω από τις ετικέτες για να δούμε τον σύμβουλο.: Morgan Stanley…

Αυτόν που λίγα χρόνια πριν φούσκωσε όλη την Ελλάδα να βάλουν οι Έλληνες τα χρήματα τους στο χρηματιστήριο γιατί θα το αναβάθμιζε και θα θεωρούσε την Ελλάδα ώριμη αγορά. Αποτέλέσμα να χάσουν οι Έλληνες τις οικονομίες τους…

Και εκ τότε όλη η χώρα να ζει και να στηρίζεται στα δανεικά και στα κέφια των ξένων τραπεζών…

Από το Μάιο του 2012, η κυβέρνηση (η προσωρινά εκλεγμένη απο τον λαό, για την διαχείρηση και οχι την πώληση της περιουσίας του) αποφάσισε την διάσπαση, δυάλιση και την πώληση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού…”Η «ελληνική» κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα απελευθερώσει πλήρως την ηλεκτρική ενέργεια από τα «δεσμά» της…”

Ποια δεσμά της; το στημένο κόλπο εννοείτε; Η δουλοπαροικία του χρέους που επέβαλλαν στο λαό μας σε όλη της την ωμότητα: Εκποίηση πλουτοπαραγωγικών και… ανθρώπινων πόρων!!! που χρειάστηκαν δεκάδες χρόνια εκ. ανθρωποώρες και αγώνες για να χτιστεί το κάστρο που με τόση ευκολία και δόλο γκρεμίζετε σήμερα… Με την ψεύτικη δικαιολογία του να παρουσιάσουν σαν σωτηρία την ληστεία της ελεύθερης αγοράς, λες και δεν μπορεί το δημόσιο να εφαρμόσει το τυποποιημένο και ευρύτερα γνωστό managment που πρέπει να εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε επιχείρηση και μάλιστα με παρακολούθηση και μ ενημέρωση του λαού που είναι και ο νόμιμος ιδιοκτήτης.
Δείτε το άρθρο εδω: http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9296.html?spref=fb

 

 

24 Responses to Πόσο Ελληνικό και πόσο δημόσιο είναι το “Ελληνικό Δημόσιο”;

 1. Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

  το 1831 με την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια ουσιαστικά τελειώνει η προσπάθεια των Ελλήνων για ένα ανεξάρτητο Κράτος. Όσοι σκέφτηκαν “μα από τοτε είμαστε ένα ελεύθερο Κράτος” δεν έχουν παρά να λάβουν υπόψιν τους τα παρακάτω στοιχεία.:

  http://knossopolis.com/2011-07-09-17-17-48.html

 2. Ο χρήστης Αρτεμης Σωρρας κοινοποίησε τη φωτογραφία της Βασιλική Δρόσου.
  1 ώρα ·

  ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1841.
  Κάποτε στην Κρήτη πριν από 1,5 χρόνο είπα ότι οι εφορίες είναι ιδιωτικές και δεν κατάλαβε κανείς τι είπα μέχρι που με δικαίωσε πριν λίγες μέρες ο κύριος Βαρουφάκης σε μία του εκπομπή λέει «κύριοι δεν γίνεται να μου ρίχνετε πολιτική ευθύνη και να μην έχω το δικαίωμα χρήσης και να μην ελέγχω τα κεφάλαια στις εφορίες και την γενική γραμματεία των εφοριών που σημαίνει ότι στο λέει ευθαρσώς ο άνθρωπος αυτός. Δεν έχει καμία σχέση με τις εφορίες. Οι νόμοι βγαίνουν για τους ανθρώπους για να πληρώνουν στην εφορία η εφορία όμως είναι ιδιωτικό μαγαζί και έχει δικό της Α.Φ.Μ. οι υπάλληλοι είναι ιδιώτες, γι’ αυτό προτείνω στους Έλληνες να τις λιώσετε τις εφορίες.
  η μόνη πρόσβαση που έχει ο πολίτης στο οικονομικό του κομμάτι και στην φορολογία του είναι μόνο με την εφορία, με την ιδιωτική αυτή εταιρεία με την οποία ανήκει στον δυνάστη από το 1841 και εντεύθεν το καταλαβαίνετε αυτό; Δηλαδή να καταλάβετε οι εφορίες δεν είναι των Ελλήνων είναι του δυνάστη που τότε μας έδωσε δανεικά και δεν ξοφλήσαμε ποτέ; Είναι το οξύμωρο, είναι παράλογο, και δεν μπορείς να τον ελέγξεις ποτέ; Ακούστε τι έχουν κάνει μέσα στο κράτος, αν αυτό δεν το ξετινάξεις τι πάμε να κάνουμε; Τι να συζητάμε; Πολιτικά; Ουσία θα συζητήσουμε, στην βάση, στις ρίζες. Αν δεν κόψω τις ρίζες συνέλληνες δεν υπάρχει θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι ιδιωτική εταιρεία από το 1841; Και οι τράπεζες είναι ιδιωτικές και με κλέβουνε διαρκώς; Και συζητάω για πολιτική; Και γεμίζουν τα παράθυρα στα κανάλια και δεν ξέρουν τι λένε; Για ποιο θέμα κουβεντιάζουν; Δηλαδή οι εφορίες δεν συνεργάζονται με το υπουργείο οικονομικών, δεν ξέρει το υπουργείο οικονομικών τι χρήματα μαζεύουν οι εφορίες δεν πρέπει να γνωρίζει όπως είναι σήμερα τα πράγματα. Ο δυνάστης λοιπόν έχει έναν εκπρόσωπο όπου δίνει και κανονίζει το πόσα θα πάρει το υπουργείο οικονομικών έχουνε και τις κυβερνήσεις δογματικά, μασονικά, σιωνιστικά, και κάθε βρωμοκαφενείο, που πρέπει να τους δείρεις πολύ άγρια και τελικά συζητάμε για Ελλάδα και τι μας φταίει; Και μέχρι που θα πάει αυτή η ιστορία δηλαδή; Δεν θα σταματήσει; Δεν έχει φρένο ο κατήφορος; Κανένας δεν τολμάει να βάλει ένα φρένο; Οκ, εγώ δεν τολμάω αλλά μπορώ. Και όταν με ρωτάνε γιατί τα κάνεις όλα αυτά απαντώ επειδή μπορώ, και επειδή μπορώ θα κάνω αυτά και όσα θέλω να κάνω. Άρα λοιπόν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν γίνεται δεν το καταλαβαίνετε; Είναι τρελό. Πρέπει να καταλάβετε τι λέω και το λένε και οι υπουργοί σου, «δεν το ελέγχω», δεν ελέγχεις εδώ; Μα τότε τι συζητάμε; Γιατί σε εκλέγω; Για ποιο θέμα; Και τόσα χρόνια τόσες κυβερνήσεις το ίδιο ακριβώς γινότανε. Παλιά η εφορία λεγότανε Δ.Ο.Ε. Δημόσια Οικονομική Εταιρεία, και τα τελευταία 8 με 10 χρόνια λέγεται Δ.Ο.Υ. Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία. Δεν θα τελειώσει αυτή η ιστορία βρε παιδιά; Αυτήν την γελοιότητα δεν θα την βάλει κανείς, δεν θα τους πλακώσει κανείς στα χαστούκια να τους βάλει στην θέση τους αυτούς και τους πίσω; Και να πάει και στα υπόγεια και να τους βγάλει έξω να τα αλυσοδέσει; Τι περιμένουμε δηλαδή; Να γίνει τι;
  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 18.3.2016
  https://www.facebook.com/www.sorrasartemis.gr/posts/1701436126787032

 3. Κυβερνούν άραγε οι πολιτικοί ;
  η μια δυναστεία καταδυναστεύει ;
  ο άνθρωπος πάει μπροστά η πίσω ;
  πόλεμοι, οικονομικές κρίσεις, αρρώστιες κα μηπως εχουν πίσω τους συμφέροντα με μια ιεραρχία ανθρώπων που επιβουλεύονται τον έλεγχο άλλων ανθρώπων ;

  Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο aegeantimes.gr…

  http://xeirobombidida.blogspot.gr/2015/09/1743.html

 4. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΠΙΤΙΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ).

  Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Χαζάρων. Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε ιστορικά. Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από 5000 χρόνια. Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος. Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που ήταν στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 η 3 ετών. Σκοπός “να ιδιοποιηθούμε” αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν ενθυμίστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη . Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου δήλωνε κέρδη ετησίως από ένα έως ενάμιση εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα από ένα υποκατάστημα. Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450. Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα διότι και η Εθνική εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δεν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στους Χαζάρους. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν τυπικά “της Ελλάδος ” ασχέτως αν το βγάλαμε πριν από 2-3 χρόνια. Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες υπενόησαν πως και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι. να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλλέγει τεράστια ποσά από τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επειδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκετε στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής. Όταν αποφάσισε το 1931-2 να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής. Ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση. Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δεν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46% όλες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί. Δεν θέλω να σας πω τι έχει γίνει ιστορικά έκτοτε. Ούτε τα 600 δις έχουν να κάνουν με την τράπεζα της Ανατολής που εχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας για την εξαγορά του Ελληνικού Χρέους. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. Η ιστορία που διδάσκεστε εσείς είναι η ιστορία που θέλουν οι Χαζάροι να ξέρετε. Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθεται πως απορρόφησε η Εθνική την Τράπεζα της Ανατολής υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα. Το κάθε ένα χρυσό Γαλλικό Φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια, άρα τα 580.000.000 χρυσά Γαλλικά Φράγκα ζυγίζουν (580.000.000 x 8γρ = 4.640.000.000γρ = 4.640.000 κιλά) 4.640 τόνους χρυσού. Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δεν μετεβιβάσθει στην Εθνική . Κατετέθει σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7,25% και θα διαμοιραζόταν ισσοπόσως στους μετόχους οι οποίοι χάριν ευκολίας συμφώνησαν να πάρουν άλλο ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση. Επομένως να θυμάστε δύο πράγματα. Το αποθεματικό κεφάλαιο δεν μεταβιβάσθει διά του συμβολαίου προς την Εθνική. Προσετέθει δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια χρήσεων ’32, ’33, ’34, ’35 και ’36. Το ποσόν το οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του ’36 υπήρχαν κατατεθιμένα στην Εθνική Τράπεζα 870 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα από την τράπεζα της Ανατολής. Σύνολο 6.960 τόνοι χρυσού.

  Αυτήν την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας, 4.000.000 με την ζωή τους και 2.000.000 ξεριζωμένοι πρόσφυγες από τις πατρογονικές εστίες τους.

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/products/i-megalyteri-apati-tis-ethnikis-trapezas-poy-eklepse-6-960-tonoys-chrysoy-kai-tin-akiniti-perioysia-toys-spitia-akinita-chorafia-ergostasia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ