Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Κανταφι: οσα δεν ξερεις…

Καντάφι όλα όσα πιθανών δεν ξέρεις…

Πρσέξτε με λεπτομέρεια το παραπάνω βιντεο γιατί ο Καντάφι εξηγεί τον ρόλο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ (ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΗΛΑΔΗ) Των μυστικών υπηρεσιών που φροντίζουν να καλλιεργούν την έχθρα των κρατών και να υπονομεύουν τελικά την ασφάλεια τους.

Επίσης μιλά για τον ρόλο των διεθνών οργανισμών και αποκαλύπτει ιστορικά στοιχεία για την πραγματική δράση τους.

Το πλήρες ΒΙΝΤΕΟ με τα σχόλια μπορείτε να δείτε εδω:
http://www.youtube.com/watch?v=JPlmZrhpfTs&feature=player_embedded

ΜΑΛΙΣΤΑ…ΤΟ ΡΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ…ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΣΤΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ Σ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Η ομιλία του Καντάφι γίνεται στον ΟΗΕ (Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών) και αναφέρεται πολύ σωστά στην εξελικτική πορεία του ΟΗΕ που ξεκίνησε απο την (Κοινωνία των Εθνών) ΚτΕ που ιδρύθηκε το 1919, αμέσως μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στο Παρίσι. (Ειναι ενδιαφέρον ο ρόλος της Γαλλίας και των γύρω χωρών Ελβετίας και Βελγίου στα διεθνή δρώμενα).

Αν τώρα δείτε τα συνταρακτικά σχόλια του βιντεο και τα επαληθεύσετε θα δείτε ποια πραγματικά είναι τα διεθνή ΜΜΕ και τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας.

Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και πόσο προσχεδιασμένα είναι όλα είναι επίσης σημαντικό να δούμε και το παρακάτω σύντομο βίντεο γιατί όλες αυτές οι πληροφορίες έχουν προηγηθεί των γεγονότων.
http://www.youtube.com/watch?v=aL_KxtYZCRw&feature=related

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΗΠΑ τα λέει, όχι κάποιος συνωμοσιολόγος!

Από ομιλία του το 2007.!!!

Μίλησε για όλους αυτούς του πολέμους πολλά χρόνια πριν και αποδεικνύει ότι είναι προσχεδιασμένοι.

Τα ΜΜΕ μας δείχνουν άλλα από αυτά που συμβαίνουν και μας καθοδηγούν την γνώση και την γνώμη όπου θέλουν.

«Πρωτόκολλα της Σιών»
Πρωτόκολλο Έβδομο
Ο ασφαλέστερος δρόμος της επιτυχίας στην πολιτική είναι η μυστικότητα των ενεργειών της.
Ο λόγος του Διπλωμάτη δεν οφείλει να συμφωνεί με τις πράξεις του.
Η κοινή γνώμη θα μας βοηθήσει σ’ αυτό, αυτή η κοινή γνώμη, την οποία η “μεγάλη δύναμη”, δηλαδή ο τύπος, έχει ήδη βάλει μυστικά μέσα στα χέρια μας. Πράγματι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις, τις οποίες είναι περιττό να λάβουμε υπόψη, ο τύπος είναι εντελώς στην εξουσία μας.
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html
ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Φοβούνται ενημερωμένους και ενωμένους πολίτες γιατί μονο αυτοί έχουν δύναμη.

Υπάρχουν και πράγματα πίσω από αυτά που μας λένε και καλό είναι να τα ψάχνουμε για να βγάζουμε τα συμπεράσματα μας για ότι συμβαίνει μια και ότι μαθαίνουμε είναι από αυτούς που κρίνουν τι πρέπει ν ακούσουμε…

Υπάρχουν γεγονότα που ίσως κρύβουν σκοπιμότητες πίσω από την εξέγερση στην Λιβύη, την οποία αφού διατυμπάνισαν τα ΜΜΕ σ όλο τον κόσμο στην συνέχεια οι γνωστοί άγνωστοι Αγγλία, Γαλλία, Αμερική ανακοίνωσαν ότι επεμβαίνουν στην χώρα για να βοηθήσουν τους εξεγερθέντες…

Αλλά γιατί να βοηθήσουν τους εξεγερθέντες και όχι την κυβέρνηση;;;
Προσπάθησαν με ειρηνευτικούς τρόπους να ηρεμίσουν τους εξεγερθέντες;;; η μήπως τους υποκίνησαν και τους οργάνωσαν;;; Γιατί σε απολυταρχικά καθεστώτα όπως αυτό του Καντάφι είναι δύσκολες οι εξεγέρσεις αν δεν τις υποκινεί κάποιος οργανωμένα…

Ψάχνοντας πληροφορίες στο ιντερνετ για τον Καντάφι βρήκα τα κάτωθι ενδιαφέροντα και σας τα στέλνω σε περίπτωση που τα βρείτε ενδιαφέροντα να τα δημοσιεύσετε, γιατί ίσως είναι μεθοδευμένη από την δύση που έχει πολλά  οφέλη από τους πολέμους μια και έχει στηρίξει μια ολόκληρη βιομηχανία στις πολεμικές επιχειρήσεις και μετά οι τράπεζες στις οποίες είναι καταχρεωμένη η δύση αυξάνουν τα κέρδη και την επιρροή τους μετά από κάθε πολεμική σύρραξη όπως μας λέει και με αδιάψευστα στοιχεία το κάτωθι βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=qLvhmNMnwtc&feature=channel_video_title

Αλλά ας πάμε σε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία:

Προεδρία της Αφρικανικής Ένωσης

“Ο Καντάφι εξελέγη πρόεδρος της Αφρικανικής Ένωσης στις 2 Φεβρουαρίου του 2009. Σε δήλωσή του, κατά τη διάσκεψη κορυφής του διεθνούς οργανισμού στην Αιθιοπία, ο Καντάφι επανέλαβε ότι οι ανεξάρτητες χώρες της Αφρικής μπορούν να εργαστούν για να πετύχουν μια ένωση, που θα ονομαστεί Ηνωμένες Πολιτείες της Αφρικής. Στις 29 Μαρτίου του 2009 χαρακτήρισε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ως “μια νέα μορφή διεθνούς τρομοκρατίας”.

Προφανώς δεν άρεσε σε κάποιους αυτή η αποστασιοποίηση του άπου τους ΑΥΤΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ διεθνείς οργανισμούς τύπου ΔΝΤ που φαίνεται να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εβραϊκών διεθνών τραπεζιτών χωρών όπως Αγγλία, Αμερική, Ελβετία κ.α. και που έχουν ήδη βάλει στο χέρι και υποδουλώσει μέσω της οικονομικής οφειλής όλο και περισσότερες χώρες. Πιθανόν ο Καντάφι ήταν εχθρός τους και έπρεπε να βγει από την μέση μια και η προσπάθεια δημιουργίας της “Αφρικανικής Ένωσης” ίσως να μην γινόταν με τις ευλογίες των παραπάνω αυτοονομαζόμενων διεθνών οργανισμών… Το παρακάτω βίντεο είναι επίσης αποκαλυπτικό με στοιχεία σοβαρά και αδιάψευστα για το έργο των ΔιΝεΤου οργανισμών, που μάλλον μεγαλώνουν τα προβλήματα αντί να τα λύνουν, με τα έντοκα δάνεια που χορηγούν:
http://www.youtube.com/watch?v=rzRkLONe78o&feature=channel_video_title

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό και τα λει επίσης όλα σε λίγα λεπτά…

όπως πολύ αναλυτικά αναφέρεται στο προαναφερθέν βίντεο, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ -ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ- ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΣΤΩ ΑΤΟΚΕΣ.!!!
Πίσω από τον τόκο που υπονομεύει τόσα χρόνια τις υποανάπτυκτες χώρες κρύβεται όλη η απάτη του άρρωστου τραπεζίτη, που μοιάζει με τον μεθυσμένο οδηγό αυτοκινήτου ή ακόμα καλύτερα λεωφορείου…

Μάλιστα πιθανολογώ να πηγαίνουν σε πανάκριβους στρατιωτικούς εξοπλισμούς μέρος από τα χρήματα που τους δίνουν σαν έντοκα δανεικά με τα επιτόκια που οι ίδιοι οι δανειστές αυξομειώνουν κατα βούληση σύμφωνα με τις ορέξεις των αδερφών οίκων αξιολόγησης.

Αυτό είναι ένα ακόμα έγκλημα κατά της Αφρικανικής ηπείρου που θα γιγαντώσει τα προβλήματα στο μέλλον μια και τα πανάκριβα αυτά όπλα ξέρουν πολύ καλά -η μπορούν να βρουν- την πορεία τους.

Αλλά ας μην ξεφύγουμε από τον Καντάφι που είναι και το κεντρικό θέμα του άρθρου, όπου βρίσκω επίσης ότι:
“Η πολιτική φιλοσοφία του Καντάφι περιλαμβάνεται στο «Πράσινο Βιβλίο», το οποίο εκδόθηκε το 1976. Όντας οπαδός της παναραβικής ιδέας, οι σχέσεις του με τη Δύση εντάθηκαν τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.”

Όλοι γνωρίζουμε την πολιτική της Δύσης και ίσως θέλει περισσότερη μελέτη στα θέματα αυτά πριν εκφράσει κάποιος άποψη για τα πρόσφατα γεγονότα της Λιβύης.

“Στις 15 Απριλίου 1986, ο Πρόεδρος Ρήγκαν επιτέθηκε κατά της Λιβύης στην επιχείρηση «El Dorado Canyon», με αποτέλεσμα το θάνατο 60 ανθρώπων. Η επίθεση έγινε με αφορμή, όπως δηλώθηκε τότε, τις καταγγελίες περί εμπλοκής της Λιβύης στη βομβιστική επίθεση σε αμερικανική ντισκοτέκ του Βερολίνου, στην οποία βρήκαν το θάνατο και Αμερικανοί. Λίγο μετά, η Βρετανία κατηγόρησε το καθεστώς του Καντάφι για την τραγωδία στο Λόκερμπι της Σκωτίας, όταν ανατινάχθηκε η πτήση 103 αεροσκάφους της Pan Am με απολογισμό 270 νεκρούς.”

Βλέπουμε λοιπόν οτι η σημερινή επίθεση της Δύσης κατά του Καντάφι δεν ειναι η πρώτη…

Ο Καντάφι είδε απο πολύ νωρίς την απάτης της Αμερικανικής FED που όπως δείχνουν τα αμερικάνικα δημοσιεύματα ούτε Αμερικανική είναι ούτε αυτο που λεει το ονομα της. (Συμφωνα με τον Καντάφι και πολλούς άλλους, πάγια τακτική των ευραίων τραπεζιτών να κρύβουν τις παγκόσμιες απάτες τους πίσω τρανταχτά ονοματα).
Τα παρακάτω ολιγόλεπτα ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ βίντεο που μάλιστα έρχονται απο Αμερική και λένε τα ίδια πράγματα με ατράνταχτα επιχειρήματα (λενε παράληλα και πόσο ψεύτικα και καταστροφικά ειναι τα ΜΜΕ που καλύπτουν ολες τις ευραικές απάτες κατά της ανθρωπότητας, απολαύστε τα και αφιπνιστείτε).
FED: Ιδιωτική τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο
FED: Πήρε τον χρυσό της Αμερικής
FED: ευθύνες για τις παγκόσμιες κρίσεις

Παρόλο τον οικονομικό αποκλεισμό που ασκεί εδω και πολλά χρόνια η Δύση στη Λιβύη, από τη δεκαετία του 1980, είχε ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα ανοικοδόμησης της Λιβύης, ενώ το 2006 o Καντάφι ανακοίνωσε ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των υποδομών της χώρας.

Διαβάζω προσεκτικά στο παρακάτω blog τι έκανε για την χώρα του αυτός ο άνθρωπος και καταλαβαίνω τώρα γιατί τον πολεμούν τοσο λυσαλαία η CIA, το City του Λονδίνου, η Αμερική και ολη η διεθνής τραπεζική λαίλαπα.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ

http://pieria-net.blogspot.com/2011/03/blog-post_10.html

Στις 27 Ιανουαρίου ο Μουαμάρ Καντάφι,  ανακοίνωσε πρόγραμμα 24 εκατ. δολαρίων για την αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος στη χώρα.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΙΝΟΥΝ 24 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

Οταν κάποιος κάνει τεράστια οφέλημα έργα για τον τόπο του χωρίς να δανειστεί ουτε ενα σεντς απο τους ευραίους τραπεζίτες είναι αυτόματα εχθρός τους και πρέπει να εξολοθρευτεί με κάθε τρόπο…

Ο αγωγός νερού της Λιβύης, θεωρείται το όγδοο θαύμα στον κόσμο.. !!

Η 1η Σεπτεμβρίου 2010 σημείωσε την επέτειο του ανοίγματος της τελικής φάσης του Λιβυκού Great Man-Made River Project. Είναι κάτι ουσιαστικά άγνωστο στην Δύση και ξεπερνά τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα. Η Δύση αρνείται να αναγνωρίσει ότι μια μικρή χώρα με πληθυσμό περίπου τέσσερα εκατομμύρια, μπορεί να κατασκευάσει κάτι τόσο μεγάλο χωρίς να δανεισθεί ούτε σεντς από τους διεθνείς τραπεζίτες. Στην Λιβύη υπάρχουν τέσσερες υπόγειες λεκάνες νερού στις Kufra , Sirt, Morzuk και την Hamada. Συνολικού όγκου 35.000 κυβικών χιλιομέτρων. Αυτές οι αποθήκες νερού παρέχουν απεριόριστα ποσά νερού στους Λίβυους.
Το σύστημα αποτελείται από ένα δίκτυο σωλήνων (εικόνα 1η) που είναι θαμμένο βαθειά υπόγεια στην έρημο, για να εξουδετερώσει την εξάτμιση. Όλα τα υλικά κατασκευάστηκαν και σχεδιάστηκαν τοπικά. Το υπόγειο νερό αντλείται από 270 πηγάδια βάθους εκατοντάδων μέτρων μέσα στα ρεζερβουάρ. Το κόστος ενός κυβικού μέτρου νερού είναι 0,35 σεντς του δολαρίου έναντι 3,75 του αφαλατομένου νερού. Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι το νερό ισούται με την ροή 200 ετών του ποταμού Νείλου.!!!

Ο σκοπός του σχεδίου αυτού είναι να κάνει την Λιβύη έναν αγροτικό παράδεισο παραγωγής τροφής , με τρόφιμα και νερό αρκετά ώστε να τα μοιραστεί με τις γειτονικές χώρες.

Αυτάρκεια ??? Απαγορεύεται Απολύτως από τους διεθνείς τραπεζίτες.

Έτσι προτιμών κλείσω το άρθρο μου χωρίς να εκφράσω την άποψη μου για το θέμα και να αρκεστώ στο να παραθέσω τα γεγονότα που προανέφερα  για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Επαναλαμβάνω μόνο δυο-τρία ερωτήματα:

Οι πόλεμοι και οι εξεγέρσεις ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ της φτωχής Αφρικανικής ηπείρου γίνονται πλέον με πανάκριβα όπλα υψηλής τεχνολογίας.
Ποιος τους τα πουλά; Ποιανών τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι κατα τόπους εξεγερμένοι;
Μια και οι ίδιοι δεν τα παράγουν προφανώς η απάντηση σ αυτό το ερώτημα θα σας λύσει πολλές απορίες για τους πολέμους που θα ξεσπούν τα επόμενα χρόνια στην φτωχή Αφρική, απο φτωχούς ανθρώπους που δεν εχουν παει κάν σχολείο και δεν ξέρουν καν ποιανών τα συμφέροντα εξυπηρετούν.

Γιατί οι δυνάμεις της Δύσης δεν προσπάθησαν ειρηνικά να προσεγγίσουν το θέμα;

Γιατί παίρνουν εξ ορισμού το μέρος των εξεγερθέντων στασιαστών, αφού και οι ίδιοι είναι κυβερνήτες χωρών και κανένας κυβερνήτης δεν θέλει να έχει εξέγερση στην χώρα του, γιατί βοηθάνε τους εξεγερθέντες άλλων χωρών και όχι τους κυβερνήτες των χωρών αυτών;;;

Γιατί κλείνουν τα μάτια και τ αφτιά τους σε πολύ ξεκάθαρα και σοβαρά χρόνια προβλήματα που μας αφορούν ολους;
Επιτίθενται στην Λιβύη την ίδια στιγμή που στην ίδια ήπειρο ομάδες Σομαλών πειρατών εξοπλίζονται εδώ και χρόνια και αποτελούν μάστιγα για την διεθνή εμπορική ναυτιλία και όλοι αυτοί που με ευαισθησία στηρίζουν τους εξεγερθέντες της Λιβύης αδιαφορούν εδώ και χρόνια γι αυτό το σοβαρό πρόβλημα που μάλλον καλύπτουν με την στάση τους αντί να καταδικάζουν και να καταστέλλουν. Δείχνουν έτσι το πραγματικό τους πρόσωπο:
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΙ

http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=343&cpage=2#comment-412

Καμία εξέγερση μεγάλης έκτασης δεν γίνεται αν δεν την οργανώσει κάποιος, δεν την στηρίξει, δεν την χρηματοδοτήσει κ.τ.λ.
Σας λέω λοιπόν ένα σενάριο φαντασίας ότι τους αντικαθεστωτικούς του Καντάφι εξόπλισε και υποκίνησε η Δύση την οποία μάχεται τόσα χρόνια ο Καντάφι, μια Δύση που μας πνίγει στα χρέη κάποιων που θέλουν να λέγονται διεθνείς τράπεζες. (βλέπε: Πρωτόκολλα της Σιών: Πρωτόκολλο Εικοστό).

Και όπως όλα δείχνουν και αυτό το κάστρο αντίστασης ετοιμάζεται να δύσει.

Αυτό που όμως με λυπεί είναι οι δηλώσει του Ομπμα: Που μεταξύ άλλων έλεγε: «Η Ευρωπαϊκή ένωση είναι με το μέρος μας…»
Ναι η κοινή γνώμη που καλλιεργήσατε μέσω των ελεγχομένων από εσάς πρακτορείων ειδήσεων και ΜΜΕ διαμορφώνουν την άποψη που εσείς θέλετε για να δείχνετε και από επάνω σαν απελευθερωτές στο στημένο κόλπο…
Και το ακόμα χειρότερο που μέχρι πρότινος φορτώνανε τα χρέη των πολεμικών τους επιχειρήσεων στον Αμερικάνικο λαό, τώρα προφανώς θα έχει να πληρώσει και ο Ευρωπαίος πολίτης… τις πολεμικές επιχειρήσεις σας… στην ήπειρο του πετρελαίου…

Μ.Χ.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΗΠΑ τα λέει, όχι κάποιος συνωμοσιολόγος!

28 Responses to Κανταφι: οσα δεν ξερεις…

 1. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ…

  Quiz: Ποια ειναι η χωρα οπου:
  1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.
  2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.
  3. Η κατοικία θεωρείτο…ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.
  4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.
  5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.
  6. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.
  7. Όσοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν στη χώρα, λάμβαναν χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό (συν 2.300 δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων).
  8. Η κυβέρνηση της χώρας επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.
  9. Η τιμή της βενζίνης ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.
  10. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια (σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν “παγώσει” παγκοσμίως).
  11. Αν κάποιος κάτοικος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση του, το κράτος του κατέβαλε το μέσο μισθό του επαγγέλματος που θα λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.
  12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.
  13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.
  14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.
  15. Το 25% των κατοίκων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.
  16. Ο δολοφονημένος πια ηγέτης της είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου, γνωστό ως Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε ολόκληρη την ερημώδη χώρα. …………………………………………………………………………………………………………….
  Την βρηκατε;! Οχι δεν είναι καμμιά από τις “πολιτισμένες” και βιομηχανικές χώρες του Δυτικού ημισφαιρίου. Μιλαμε για την Λιβύη του “κακού” Καντάφι, ναι σωστά διαβάσατε και γι’ αυτο στη Λιβύη βομβαρδίζουν οι: Total, ENI, BP,Repsol, Exxon Mobil, Chevron, Occidental Petroleum, Hess και Conoco Phillips.

 2. katagelies on 02/06/2014 at 00:42

  ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ 7ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ;

  ΠΟΙΟΣ πλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου…;;;

  Όταν, δηλαδή, την τύχη του Έθνους και ενός εκάστου πολίτου είχαν αναλάβει οι Στρατιωτικοί και κυρίως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, απέθανε ασθενής, φτωχός και καταφρονημένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Το γιατί ο κάθε πολιτικός δεν αναφέρεται στην περίοδο αυτή – την περίφημη «επάρατο» – ας το αντικρύσουμε λοιπόν, ευθέως, χωρίς να κάνει η ματιά μας «κοιλιά». Χωρίς φόβο και πάθος.

  Λοιπόν!.. Δεν αναφέρεται ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός στα χρόνια εκείνα διότι:

  δείτε αναλυτικά εδω:
  http://www.katohika.gr/2014/04/oli-i-alithia-gia-ta-xronia-tou-georgiou-papadopoulou.html

  ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…

  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΜΑ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ…

  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΨΕΥΤΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ…

  ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…ΑΡΠΑΝΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ… ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; Η ΕΥΜΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Ν ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ;

  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΜΑ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ…

  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΨΕΥΤΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ…

  ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΕΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ…

 3. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΚΛΟΥΘΟ ΛΙΝΚ,ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ…

  http://elladatora.org/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD/

 4. katagelies on 12/07/2014 at 04:06

  ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ:

  http://eydapftaneipia.wordpress.com/2011/03/12/%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CF%8D%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%AC-%CE%B8%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%B9-%CF%83/

 5. katagelies on 12/07/2014 at 04:18

  ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Ο ΟΗΕ… Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ… Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ…

  “Ο ΟΗΕ πρέπει να ερευνήσει και τις πολιτικές δολοφονίες. Του Πατρίς Λουµούµπα. Ποιοι σκότωσαν τον ήρωα του αφροκονγκολέζικου απελευθερωτικού αγώνα; Ποιος ανατίναξε το αεροπλάνο του ΓΓ του ΟΗΕ Χάµασχολντ, το 1961; Ποιος σκότωσε τον Κένεντι, το 1963; Και ποιος τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Και ποιος τον Παλαιστίνιο Χαλίλ Αλ Ουαζίρ; Και πολλοί άλλοι δολοφονήθηκαν, Πώς µπορούµε να παραµένουµε σιωπηλοί; Πρέπει να ερευνήσουµε τις σφαγές στα στρατόπεδα Σάµπρα και Σατίλα στο Λίβανο, µε τρεις χιλιάδες θύµατα. Και τη σφανή στη Γάζα, το 2008. 3200 γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν ή τραυµατίστηκαν. 50 εκπαιδευτικά κέντρα του ΟΗΕ κατεδαφίστηκαν, 60 κλινικές καταστράφηκαν, 40 γιατροί και νοσοκόµες σκοτώθηκαν.”

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ:
  http://eydapftaneipia.wordpress.com/2011/03/12/%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CF%8D%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%AC-%CE%B8%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%B9-%CF%83/

 6. katagelies on 15/08/2014 at 23:28

  Το στημένο κόλπο της Ουκρανίας δείχνει ξεκαάθαρα την παγκόσμια χειραγώγηση.

  Στη Λυβίη υποτίθεται μια μικρή περιοχή αυτονομίθικε και αμέσως ετρεξε ο διεθνής στρατός απαγόρευσε στην αεροπορία της Λιβής να δράσει και καθαριζε, βομβαρδίζοντας, την μια μετα την άλλη τις πολεις για να περάσουν οι λίγοι αυτοι ξυπόλιτοι αντάρτες με τα πανάκριβα όπλα, που δεν ειχαν καμια πολιτική άποψη αλλα ο μοναδικός σκοπός τους ηταν να σκοοτώσουν τον Καντάφι, που ως γνωστό δεν εξυπηρετούσε το διεθνές σύστημα.

  Στην Ουκρανία μια πανεπιστημιούπολη αυτονομίται, με σοβαρά επιχειρήματα, κατά μιας πρόσφατης κυβέρνησης που πήρε την εξουσία με δολοφονίες και πραξικόπημα και ο διεθνής στρατός σφυρίζει αδιάφορα, ο ΟΗΕ σφυρίζει αδιάφορα, απαγορεύοντας στην μητρική Ρωσία να βοηθίσει, ακόμα και ανθρωπιστικά. Επίσης δεν φτάνει μονο αυτό αλλα δεν βλεπω που ειναι η διθενής ανθρωπιστική βοήθεια να σπεύσει να συνδράμει τους πολίτες που δολοφονούνται καθημερικά, περικυκλωμένοι απο τον στρατό που στέλνει η πραξικοματική κυβέρνηση.

  Αυτο δείχνει ποσο χειραγωγημένη είναι η διεθνής κοινότητα πίσω απο το ΝΑΤΟ το οποίο δεν ελέγχει αλλα το ακολουθεί.

  ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΙΝΗΚΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ.

  Δεν φτανει λοιπόν μονο αυτό που περιέγραψα παραπάνω το οποίο δείχνει καθαρά την δράση των διεθνών οργανισμών, κατα την γνώμη μου ολο αυτό το σκηνικό είναι απλά η αρχή για να ξεσπάσει μια ευρήτερη διαφαινόμενη διαμάχη μεταξύ Ευρώπης – Ρωσίας που για μια φορά ακόμα θύματα θα είναι οι λαοί και μεγάλοι οφελημένοι οι εμποροι του πολέμου και οι διεθνείς τραπεζίτες δανειστές ολων των εμπλεκόμενων χωρών…

 7. ΟΗΕ 7 ΧΩΡΕΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΙΡΑΚ, ΛΙΒΥΗ,, ΣΟΥΔΑΝ, ΣΟΜΑΛΙΑ, ΛΙΒΑΝΟΣ, ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΤΕΚΟΡ
  https://www.youtube.com/watch?v=WvMwf_C4pYA

  Λιβύη-Καντάφι. Η Αλήθεια Πίσω Από Την Προπαγάνδα
  https://www.youtube.com/watch?v=x_jU5afPr_Q

 8. THIS IS WHY GADDAFI IS DEAD........ on 07/10/2015 at 10:04

  THIS IS WHY GADDAFI IS DEAD……..

  His gold dinar would have shut down the fake economies of the Rothschilds around the world and give the power back to the people.

  Libya & QADDAFI …FACTS THAT CANT BE DENIED…….

  1. There is no electricity bill in Libya; electricity is free for all its citizens.
  2. There is no interest on loans, banks in Libya are state-owned and loans given to all its citizens at 0% interest by law.
  3. Home considered a human right in Libya – Gaddafi vowed that his parents would not get a house until everyone in Libya had a home. Gaddafi’s father has
  died while him, his wife and his mother are still living in a tent.
  4. All newlyweds in Libya receive $60,000 Dinar (US$ 50,000 ) by the government to buy their first apartment so to help start up the family.
  5. Education and medical treatments are free in Libya. Before Gaddafi only 25% of Libyans are literate. Today the figure is 83%.
  6. Should Libyans want to take up farming career, they would receive farming land, a farming house, equipment, seeds and livestock to kick- start their farms – all for free.
  7. If Libyans cannot find the education or medical facilities they need in Libya, the government funds them to go abroad for it – not only free but they get US $2, 300/mth accommodation and car allowance.
  8. In Libyan, if a Libyan buys a car, the government subsidized 50% of the price.
  9. The price of petrol in Libya is $0. 14 per liter.
  10. Libya has no external debt and its reserves amount to $150 billion – now frozen globally.
  11. If a Libyan is unable to get employment after graduation the state would pay the average salary of the profession as if he or she is employed until
  employment is found.
  12. A portion of Libyan oil sale is, credited directly to the bank accounts of all Libyan citizens.
  13. A mother who gave birth to a child receive US $5 ,000
  14. 40 loaves of bread in Libya costs $ 0.15
  15. 25% of Libyans have a university degree
  16. Gaddafi carried out the world’s largest irrigation project, known as the Great Man-Made River project, to make water readily available throughout the desert country. U.S. Military Intervention in Libya Aimed to Squelch Gold-Backed African Dinar

  Why They Killed Gaddafi “A Story You Must Read”

  http://beforeitsnews.com/middle-east/2012/06/why-they-killed-gaddafi-a-story-you-must-read-2245149.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

February 2016
M T W T F S S
« Jan    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ