Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Η ασυδοσία του Υπουργείου Οικονομικών

Το κάτωθι γεγονός είναι ενδιαφέρον να το διαβάσει κάποιος για να καταλάβει πόσο μαλθακοί, κοιμισμένοι και ανύπαρκτοι είναι πλέον οι Έλληνες.

ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ-, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΜΕ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον:

Προσφυγή στο ΣτΕ κατα του υπουργείου οικονομικών, για την απαγόρευση αγορών άνω των 3.000 ευρώ με μετρητά

Ημ/νία: 19:32 – 27 Απρ 2011

Αντίθετο στη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και το Σύνταγμα, είναι το νομοθετικό πλαίσιο που υποχρεώνει τους πολίτες να συναλλάσσονται μέσω Τραπεζών με επιταγές ή πιστωτικές κάρτες, εφόσον η κάθε αγορά-πώληση ή παροχή υπηρεσιών είναι άνω των 3.000 ευρώ (και μετά το 2012 άνω των 1.500 ευρώ).
Αυτό υποστηρίζουν με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας δύο ‘Ελληνες πολίτες. Ο ένας εξ αυτών είναι δικηγόρος Αθηνών και η δεύτερη κάτοικος Βρυξελλών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Ν. 3842/2010 και την από 9.2.2011 απόφαση του υπουργού Οικονομικών “φορολογικά στοιχεία, που εκδίδονται από επιτηδευματίες, για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες αυτών αποκλειστικά μέσω Τραπέζης, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες του αγοραστή των αγαθών ή λήπτη των υπηρεσιών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με επιταγές, αποκλειόμενης της εξόφλησης των υπόψη στοιχείων με μετρητά”.

Ως κατώτερο όριο συναλλαγής καθορίστηκε το ποσόν των 3.000 ευρώ για το έτος 2011 και το ποσόν των 1.500 ευρώ από 1.1.2012 και μετά. Ως αξία δε συναλλαγής νοείται το συνολικό ποσό της συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Παράλληλα, οι δύο πολίτες τονίζουν ότι σύμφωνα με το νέο μέτρο θα υποχρεωθούν να γίνουν κάτοχοι πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, κάτι που προϋποθέτει την αναγκαστική σύναψη τραπεζικής σύμβασης, παρά τη θέλησή τους.

Οι δύο πολίτες υπογραμμίζουν ότι το νέο μέτρο είναι αντίθετο στο συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας και της οικονομικής ζωής (άρθρο 5), καθώς υποχρεούνται να συνάπτουν παρά τη θέλησή τους συμβάσεις με τραπεζικά ιδρύματα, μόνο και μόνο για να εξοφλούν τις καταναλωτικές αγορές τους που είναι άνω των 1.500 ευρώ.
Ακόμη, επισημαίνουν ότι υποχρεούνται να συνεργάζονται με Τράπεζες σε μία περίοδο που εκ της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης ενέχει κινδύνους, καθώς η Τράπεζα με την οποία θα συμβληθούν μπορεί να βρεθεί σε αδυναμία ή υπερημερία πληρωμής, ενώ επισημαίνουν ότι με τα νέα νομοθετήματα δεν θα μπορούν να οπισθογραφούν ούτε συναλλαγματικές.
Όμως, παραβιάζεται και το πρώτο πρόσθετο Πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ, καθώς υποχρεώνονται να μεταβιβάζουν την κυριότητα των χρημάτων τους σε έναν τραπεζικό οργανισμό, αντικαθιστώντας έτσι το περιουσιακό τους δικαίωμα με ενοχικό δικαίωμα.

Ο περιορισμός αυτός έρχεται σε αντίθεση και με τη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και αυτό γιατί τα νομοθετικά μέτρα δεν επιτρέπουν την ελεύθερη διακίνηση των κεφαλαίων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως είναι τα κεφάλαια από το Βέλγιο (που διαμένει ο ένας από τους δύο που έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη) προς την Ελλάδα.

Επίσης, παραβιάζεται και το άρθρο 128 της εν λόγω Συνθήκης, καθώς όλες οι συναλλαγές είναι ελεύθερες εκτός εάν τα μέρη (πωλητής-αγοραστής) έχουν συμφωνήσει άλλα μέσα πληρωμής. Πολύ περισσότερο παραβιάζεται η Συνθήκη, καθώς το νέο νομοθετικό μέτρο επιβάλλει την αναγκαστική κυκλοφορία πιστωτικών μέσων για την εξόφληση συναλλαγών μεταξύ ιδιωτών.

Το μέτρο αυτό -τονίζουν οι δύο πολίτες- επιβλήθηκε για τη φορολογική παρακολούθηση και τον έλεγχο των συναλλαγών και των χρηματικών ροών των ιδιωτών. Όμως δεν φαίνεται να εξυπηρετεί κάποιο δημόσιο σκοπό ικανό να σταθμιστεί με τον περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων που προκαλεί και τη στιγμή μάλιστα που για κάθε συναλλαγή εκδίδεται φορολογικό στοιχείο.

Δηλαδή, από την στιγμή που έχει εκδοθεί το προβλεπόμενο από τη φορολογική νομοθεσία φορολογικό στοιχείο από τον επιτηδευματία στον ιδιώτη, το ταμειακό συμφέρον του δημοσίου έχει καλυφθεί.

πηγή: www.reporter.gr

Αξίζει να τονιστεί ότι η παραπάνω κοροϊδία δεν είναι η μόνη…
Οι παγκόσμιες πρωτοτυπίες του Υπουργείου Οικονομικών είναι πολλές.
π.χ. η κοροϊδία με τις φορολογικές ταμειακές μηχανές (δεν ξέρουμε να υπάρχουν πουθενά στον κόσμο αυτά. Οι Ιάπωνες κατασκευαστές ταμειακών μηχανών γελούν με αυτά τα αστεία μέτρα).

ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

Έτσι εξηγείται και το γεγονός που μετά από μερικά χρόνια επέβαλε το εν λόγο υπουργείο το απαράδεκτο αυτό μέτρο και για όλα τα μηχανογραφικά συστήματα δηλαδή όλες τις επιχειρήσεις που εκδίδουν τιμολόγια κ.τ.λ.
Βλέποντας ότι οι αντιδράσεις είναι μηδενικές από τους κοιμισμένους πολίτες συνεχίζουν με διάφορες ανακοινώσεις για αστείες φοροκάρτες και άλλες ανοησίες. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΥΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

14 Responses to Η ασυδοσία του Υπουργείου Οικονομικών

 1. admin on 24/06/2011 at 02:25

  Ακούστε τον υπουργό οικονομικών να μας κοροϊδεύει:
  http://www.youtube.com/user/Radio9gr#p/u/2/HFMenees-KE

 2. katagelies on 09/06/2012 at 22:19

  ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2ης ΨΗΦΟΦΡΙΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

  Δείτε το ενδιαφέρον άρθρο:
  http://www.e-volos.gr/el/articles/me_auta_kai_me_ta_alla_epnixan_tin_megali_eidisi_tis_imeras.html

  ΚΑΙ ΕΝΩ δόθηκε εντολή για κατασχέσεις περιουσιών και συλλήψεις μικροοφειλετών, σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον Κασιδιάρη

  ΑΡΘΡΟ του Διευθυντή του e-Volos.gr, Αντώνη Κουμιώτη

  ΣΥΜΦΩΝΑ με εγκύκλιο που στάλθηκε στις ΔΟΥ όλης της χώρας, από το Υπουργείο Οικονομικών και η οποία άκουσον – άκουσον προβλέπει κατασχέσεις καταθέσεων, αυτοκινήτων, μισθών, ακινήτων, συντάξεων ακόμα και ενοικίων και λοιπών εισοδημάτων, σε βάρος όλων όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω του “αστρονομικού” ποσού των 3.000 ευρώ και σε βάρος αυτών που χρωστούν πλέον του επίσης “αστρονομικού” ποσού των 5.000 ευρώ ακόμα και ποινικές διώξεις, δηλαδή φυλάκιση… και όμως…

  ΚΑΙ ΟΜΩΣ… χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε αυτό καθ’ αυτό το γεγονός της απαράδεκτης επίθεσης Κασιδιάρη εναντίον των δύο γυναικών, τόσο της νεαρής Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιας Ρένας Δούρου, όσο και της Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ… Και όμως…, επαναλαμβάνουμε, σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος ή για να είμαστε πιο δίκαιοι, τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης του κέντρου και όταν λέμε μεγάλα εννοούμε υπό την έννοια των συμφερόντων που εξυπηρετούν, αντί να προβάλλει πρώτιστα την είδηση που αφορά σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και να στηλιτεύει ή εν πάση περιπτώση να χειροκροτεί (δεν θα είναι η πρώτη φορά εξάλλου) το υπουργείο Οικονομικών γι’ αυτήν του τη πρωτοβουλία, ειδικότερα όταν αυτή δίδεται ως εντολή στις ΔΟΥ όλης της χώρας επί των ημερών μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης… και όμως ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον Κασιδιάρη.

  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ιστορική -πανάθεμά τους- η ευθύνη όλων μας, όλων ημών που δίνουμε καθημερινές εξετάσεις έναντι ενός ολόκληρου λαού, κυρίως όμως έναντι του μέλλοντός μας, που δεν είναι άλλο από μία γενιά που έρχεται, με απαγορευμένο το δικαίωμα στο όνειρο, αφού καθημερινά την βυθίζουν ολοένα και περισσότερο στον εφιάλτη. Γι’ αυτό και δεν θα κουραστούμε, μέχρι και τις 17 Ιουνίου, να επαναλαμβάνουμε την ίδια και την ίδια, ωστόσο καίρια έρωτηση ακόμα και έναντι των ίδιων μας των εαυτών: Θα νικήσουμε επιτέλους τον φόβο μας; Τίποτε άλλο, μόνον αυτό…!!!

 3. ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΩ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ,
  ΠΟΙΟΝ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ,
  ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: “ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ”
  ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

  500.000 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  -1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ 500.000 ΜΕ
  ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
  -100.000 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ, ΠΟΥ
  ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.
  -ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. ΚΑΙ
  ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ.
  -ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ…
  -ΚΑΙ, ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ, ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
  ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ????

  heodoros Koutsotolios
  http://sklantzithres.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2940.html

 4. nikos317 on 27/09/2013 at 10:48

  καλησπέρα, θα ηθελα να μάθω πως μπορώ να καταγγείλω την άσχημη φορολογία… ειμαι ιδιοκτητης μαγαζιού που απο το 2008 δηλώνει ζημεία αλλά οι φόροι (τεβε,φπα,χαράτσι,εκκαθαριστικο επιτηδευματος) έρχονται κανονικά… πως γίνεται να πληρώνω εκκαθαριστικο επιτηδευματος περισσοτερο απο ενα σουπερ μαρκετ αλυσιδα, πως γινεται αφου βλεπουν οτι δηλωνω ζημεια το τεβε να εξακολουθει να ερχεται στα ιδια λεφτα και οχι μονο αυτο αλλά ο ιδιοκτητης πχ του jumbo πληρωνει ιδιο τεβε με το δικο μου… αν ειναι δυνατον… πειτε μου πως μπορω να κινηθω? τι να κανω και που??? ευχαριστω εκ των πρωτέρον

 5. Σας μεταφέρω αυτούσια την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 35 ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ….. με ημερομηνία 30/01/2013

  …………….

  1. Διορίζουμε τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής

  Σταθερότητας, ως ακολούθως:

  α. ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  αα. Paul Koster του Robert (Α.Δ: NNFJ89B79), Πρόεδρος

  ββ. Αντρέας Μπερούτσος του Χαραλάμπους (Α.Δ.: ΑΗ3359334), μέλος

  γγ. Pierre Mariani του Antoine Dominique (Α.Δ.:11ΑΙ80293), μέλος

  δδ. Γεώργιος Μέργος του Ιωάννη (Α.Δ.Τ.: Τ 066369), εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, μέλος

  εε. Ευθύμιος Γκατζώνας του Κωνσταντίνου (Α.Δ.Τ.: ΑΙ115454), εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδος, μέλος

  β. ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

  αα. Αναστασία Σακελλαρίου του Χρήστου (Α.Δ.: ΑΗ2693055), Διευθύνουσα Σύμβουλος

  ββ. Μάριος Κολλιόπουλος του Νικολάου (Α.Δ. ΑΗ4162251), αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

  γγ. Αναστάσιος Γάγαλης του Μιχαήλ (Α.Δ.Τ. Ξ162625), μέλος

  2. Η θητεία των μελών των ανωτέρω οργάνων αρχίζει την 1/2/2013 και λήγει στις 30 Ιουνίου 2017.

  3. α. Οι συνολικές ετήσιες μεικτές αποδοχές των μελών Διοίκησης του Ταμείου, ορίζονται ως ακολούθως

  αα. Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου: εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ

  ββ. Μέλη Γενικού Συμβουλίου: τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ

  γγ. Διευθύνουσα Σύμβουλος Εκτελεστικής Επιτροπής: διακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες (215.000) ευρώ

  ββ. Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εκτελεστικής Επιτροπής: εκατόν ογδόντα πέντε χιλιάδες (185.000) ευρώ

  γγ. Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής: εκατόν εξήντα πέντε χιλιάδες (165.000) ευρώ

  β. Οι ανωτέρω αποδοχές δεν συνοδεύονται από επιπλέον παροχές ή άλλα προνόμια και καταβάλλονται σε 12μηνη βάση

  4. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις του ν. 3864/2010 όπως ισχύει

  5. Τα ανωτέρω μέλη υπόκεινται στις διατάξεις του ν. 3213/2003

  Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

  Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2013

  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

  …………………………………………………………..

  Αν δεν έκανα λάθος στην άθροιση, όλοι οι μαζί αυτοί οι……. σκληρά εγαζόμενοι θα τσιμπάνε περίπου 1εκατομ και 150 χιλιαρικακια το χρόνο …. για να ελέγχουν την σταθερότητα….

  http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=90199

  ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΧΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ, ΑΠΟΡΟΦΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΜΑΝΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ…

  ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΙΣΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ…

  Προσέξτε αναλυτικά, είναι ενδιαφέρον ολες οι λεπτομέρειες…

  Χρεώσαν τον Ελληνικό λαό 240 δισεκατομμύρια – ξεκίνησε επί Καραμανλή αυτό και ολοκληρώθηκε με την τελευταία κυβέρνηση – και τα δώσανε στις τράπεζες. Αυτά τα χρήματα τα χρεώσανε στον Έλληνα πολίτη, στον Έλληνα φορολογούμενο.

  Ταυτόχρονα όμως στήσανε ένα ταμείο που λέγεται «Τ.Χ.Σ.» Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης, το εδράσανε μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδος Πανεπιστημίου 10 – Βενιζέλου 10 όπως έχει μετονομαστεί – και με ένα ομόλογο των Rothschild 50 δις στήσανε το ταμείο και πήρανε όλες τις τράπεζες.

  http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3160.html

  http://dionios.blogspot.gr/2014/06/100-36-100.html

  http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/00/artemhs-swrras-apeilh-dolofonias-apo-toys-rothschild.html

 6. ΤΟ ΣΤΗΜΈΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΝΑΝΕ…

  “Ελεύθερος επαγγελματίας με άνεργο σύζυγο και φοιτητή γιό.
  Εισόδημα 14.745,22
  Φόρος 6.599,30

  Αδυναμία πληρωμής ΟΑΕΕ. Αδυναμία ένταξης σε ρύθμιση. Με τι παρακαλώ θα μπορέσω να πληρώσω και τι θα φάει η οικογένειά μου;

  Το κράτος τρελάθηκε. Να κλείσω και εγώ την επιχείρηση, όπως τόσοι άλλοι συνάδελφοι. Ποιος θα μας ταΐσει; Το ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας; Και γιατί να κλείσω την επιχείρηση με ένα μεγάλο πελατολόγιο, όταν η επιχείρηση αυτή μπορεί να επιβιώσει με ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα;

  Τι μπορώ να κάνω με ένα υπόλοιπο 8.145,92 ευρώ; Διατροφή ακριβή, ΔΕΗ πανάκριβη, καύσιμα στα ύψη, ενοίκια στα ύψη, ΕΝΦΙΑ και δεν ξέρω ακόμη τι μας περιμένει.

  http://www.madata.gr/epikairotita/social/363915.html

  ΟΣΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ…THN MIA OIKONOMIKO ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΟΠΛΑ… ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ…

  ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙΣ ΧΩΤΡΕΣ…

  Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ…

  Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ -ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑφΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ- ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΑΠ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ)

  ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ…

 7. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ…

  ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟ0ΛΟΙΠΟΙ 750 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  Μεγάλες φορολογικές ανισότητες ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης…ή ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ;

  Εάν έχεις εισόδημα 8.000€ το χρόνο στη Γερμανία, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 20€ / Αντίθετα στην Ελλάδα, εάν βγάζεις τα ίδια ακριβώς χρήματα το χρόνο, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 3.200€

  Στην Γερμανία, επίσης, η πρώτη κατοικία όταν πρόκειται για ιδιοκατοίκηση δεν φορολογείται / Ενώ στην Ελλάδα, αποτελεί τεκμήριο.

  Σύμφωνα τέλος με την Eurostat, το ποσοστό του πληθυσμού που διαμένει σε ιδιόκτητη κατοικία είναι στη Γερμανία είναι 53.3% και το αντίστοιχο ποσοστό στην Ελλάδα είναι 75.9%

  http://www.jodigraphics.net/?p=4549

  http://alfeiospotamos.gr/?p=8654

  ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΙΑΡΑΣ

 8. Το στημένο κόλπο της διάλυσης της χώρας κάτω απο το βάρος των φόρων για την πληρωμή ενός ψεύτικο χρέους…(για το ψευτικο χρεος είναι γνωστό οτι τα κράτη οφείλουν να τυπώνουν τα χρήματα τους και οχι να τα δανείζονται)

  Βλέπουμε εδω ενα ακόμα φόρο οχι σε οτι παράγει πλούτο αλλα στην ιδιοκτησία σου απλά και μόνο επειδή την κατέχεις, με προφανή σκοπό να σου την πάρουν..

  Δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ: Μέγαρο Μουσικής, Εκκλησία και μεγάλες επιχειρήσεις!

  http://www.tribune.gr/economy/news/article/58689/den-plironoun-enfia-megaro-mousikis-ekklisia-ke-megales-epichirisis.html

 9. Π. Παυλοπουλος: Δεν παίρνω λέξη πίσω, αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ, συνιστά δήμευση περιουσίας!

  Από έλλειψη συνταγματικότητας πάσχει ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων όπως τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, εμμένοντας στην άποψη που είχε εκφράσει το 2011, μιλώντας στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Μαίρης Πολλάλη στον Real Fm 97,8.

  Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε υπέρ της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας χωρίς ωστόσο να φορολογείται το εμπράγματο δικαίωμα επί των ακινήτων.

  «Πρόκειται για έμμεση δήμευση περιουσίας», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

  Παράλληλα, διευκρίνισε πως ο ΕΝΦΙΑ πάσχει από συνταγματικότητα καθώς κρίθηκε συνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας με την επιφύλαξη πως πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο η επιβολή του οποίου υπαγορεύεται από τις ειδικές συνθήκες.

  «Ο φόρος, όπως είναι σήμερα, έχει τα ίδια ελαττώματα που είχε το ΕΕΤΗΔΕ. Είμαστε αιχμάλωτοι αυτού του συστήματος», σημείωσε ο πρώην υπουργός.

  http://olympia.gr/2014/08/06/%CF%80-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CF%89-%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%BD/

 10. Δήμευση στην Ευρώπη ο φόρος κατοχής ακινήτων

  Σύμφωνα με αποφάσεις Συνταγματικών δικαστηρίων σε Γερμανία και Γαλλία, μόνο περιουσία που φέρνει εισόδημα θα πρέπει να υπόκεται σε τέτοιες επιβαρύνσεις

  Αντισυνταγματική είναι η επιβολή φόρου ακινήτων σε ακίνητα τα οποία δεν αποφέρουν εισόδημα στους ιδιοκτήτες τους, καθώς πλήττει ευθέως το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

  ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΣΦΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ Σ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ.

  http://forza-grecia.pblogs.gr/2013/12/plhrwne-ellhna-foro-gia-to-akinhto-soy-mathe-kai-ti-ishyei-kai-s.html

  http://lawyalty.wordpress.com/2014/01/15/συνταγματικά-δικαστηρια-γερμανίας-κ/

 11. ΕΝΦΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΩ…

  Ολοι οι φόροι τα τελευταία χρόνια είναι παράνομοι γιατί δεν απευθύνονται στα κέρδη των επιχειρήσεων και τον πολιτών απο την εργασία τους, αλλα τρώνε τις σάρκες τους, επαναφορολογόντας οτι με κόπο και με ΗΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΈΝΑ χρήματα ειχαν δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια… και δεν φορολογούνται αυτοί που φάγανε τα χρήματα τους στις διασκεδάσεις και την κατανάλωση… (εξ αυτού και το ξεκάθαρο αντισυνταγματικό αφού αυτοι που τα κερδη του παρελθόντος τα έφαγαν και τα σπαταλισαν δεν φορολογούνται. Αυτοι που τα εκαναν πίνακες ζωγραφικής, πολιτιμα μέταλλα, ταξίδια η οτι αλλο μη επενδυτικό και διαχρονικά μη παραγωγικό δεν επαναφορολογούνται). ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΥΠΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΤΥΠΩΝΟΥΝ…

  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ… ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ…

  http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=803

 12. Ο χρήστης Αρτεμης Σωρρας κοινοποίησε τη φωτογραφία της Βασιλική Δρόσου.
  1 ώρα ·

  ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1841.
  Κάποτε στην Κρήτη πριν από 1,5 χρόνο είπα ότι οι εφορίες είναι ιδιωτικές και δεν κατάλαβε κανείς τι είπα μέχρι που με δικαίωσε πριν λίγες μέρες ο κύριος Βαρουφάκης σε μία του εκπομπή λέει «κύριοι δεν γίνεται να μου ρίχνετε πολιτική ευθύνη και να μην έχω το δικαίωμα χρήσης και να μην ελέγχω τα κεφάλαια στις εφορίες και την γενική γραμματεία των εφοριών που σημαίνει ότι στο λέει ευθαρσώς ο άνθρωπος αυτός. Δεν έχει καμία σχέση με τις εφορίες. Οι νόμοι βγαίνουν για τους ανθρώπους για να πληρώνουν στην εφορία η εφορία όμως είναι ιδιωτικό μαγαζί και έχει δικό της Α.Φ.Μ. οι υπάλληλοι είναι ιδιώτες, γι’ αυτό προτείνω στους Έλληνες να τις λιώσετε τις εφορίες.
  η μόνη πρόσβαση που έχει ο πολίτης στο οικονομικό του κομμάτι και στην φορολογία του είναι μόνο με την εφορία, με την ιδιωτική αυτή εταιρεία με την οποία ανήκει στον δυνάστη από το 1841 και εντεύθεν το καταλαβαίνετε αυτό; Δηλαδή να καταλάβετε οι εφορίες δεν είναι των Ελλήνων είναι του δυνάστη που τότε μας έδωσε δανεικά και δεν ξοφλήσαμε ποτέ; Είναι το οξύμωρο, είναι παράλογο, και δεν μπορείς να τον ελέγξεις ποτέ; Ακούστε τι έχουν κάνει μέσα στο κράτος, αν αυτό δεν το ξετινάξεις τι πάμε να κάνουμε; Τι να συζητάμε; Πολιτικά; Ουσία θα συζητήσουμε, στην βάση, στις ρίζες. Αν δεν κόψω τις ρίζες συνέλληνες δεν υπάρχει θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι ιδιωτική εταιρεία από το 1841; Και οι τράπεζες είναι ιδιωτικές και με κλέβουνε διαρκώς; Και συζητάω για πολιτική; Και γεμίζουν τα παράθυρα στα κανάλια και δεν ξέρουν τι λένε; Για ποιο θέμα κουβεντιάζουν; Δηλαδή οι εφορίες δεν συνεργάζονται με το υπουργείο οικονομικών, δεν ξέρει το υπουργείο οικονομικών τι χρήματα μαζεύουν οι εφορίες δεν πρέπει να γνωρίζει όπως είναι σήμερα τα πράγματα. Ο δυνάστης λοιπόν έχει έναν εκπρόσωπο όπου δίνει και κανονίζει το πόσα θα πάρει το υπουργείο οικονομικών έχουνε και τις κυβερνήσεις δογματικά, μασονικά, σιωνιστικά, και κάθε βρωμοκαφενείο, που πρέπει να τους δείρεις πολύ άγρια και τελικά συζητάμε για Ελλάδα και τι μας φταίει; Και μέχρι που θα πάει αυτή η ιστορία δηλαδή; Δεν θα σταματήσει; Δεν έχει φρένο ο κατήφορος; Κανένας δεν τολμάει να βάλει ένα φρένο; Οκ, εγώ δεν τολμάω αλλά μπορώ. Και όταν με ρωτάνε γιατί τα κάνεις όλα αυτά απαντώ επειδή μπορώ, και επειδή μπορώ θα κάνω αυτά και όσα θέλω να κάνω. Άρα λοιπόν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν γίνεται δεν το καταλαβαίνετε; Είναι τρελό. Πρέπει να καταλάβετε τι λέω και το λένε και οι υπουργοί σου, «δεν το ελέγχω», δεν ελέγχεις εδώ; Μα τότε τι συζητάμε; Γιατί σε εκλέγω; Για ποιο θέμα; Και τόσα χρόνια τόσες κυβερνήσεις το ίδιο ακριβώς γινότανε. Παλιά η εφορία λεγότανε Δ.Ο.Ε. Δημόσια Οικονομική Εταιρεία, και τα τελευταία 8 με 10 χρόνια λέγεται Δ.Ο.Υ. Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία. Δεν θα τελειώσει αυτή η ιστορία βρε παιδιά; Αυτήν την γελοιότητα δεν θα την βάλει κανείς, δεν θα τους πλακώσει κανείς στα χαστούκια να τους βάλει στην θέση τους αυτούς και τους πίσω; Και να πάει και στα υπόγεια και να τους βγάλει έξω να τα αλυσοδέσει; Τι περιμένουμε δηλαδή; Να γίνει τι;
  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 18.3.2016

 13. ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1841.
  Κάποτε στην Κρήτη πριν από 1,5 χρόνο είπα ότι οι εφορίες είναι ιδιωτικές και δεν κατάλαβε κανείς τι είπα μέχρι που με δικαίωσε πριν λίγες μέρες ο κύριος Βαρουφάκης σε μία του εκπομπή λέει «κύριοι δεν γίνεται να μου ρίχνετε πολιτική ευθύνη και να μην έχω το δικαίωμα χρήσης και να μην ελέγχω τα κεφάλαια στις εφορίες και την γενική γραμματεία των εφοριών που σημαίνει ότι στο λέει ευθαρσώς ο άνθρωπος αυτός. Δεν έχει καμία σχέση με τις εφορίες. Οι νόμοι βγαίνουν για τους ανθρώπους για να πληρώνουν στην εφορία η εφορία όμως είναι ιδιωτικό μαγαζί και έχει δικό της Α.Φ.Μ. οι υπάλληλοι είναι ιδιώτες, γι’ αυτό προτείνω στους Έλληνες να τις λιώσετε τις εφορίες.
  Η μόνη πρόσβαση που έχει ο πολίτης στο οικονομικό του κομμάτι και στην φορολογία του είναι μόνο με την εφορία, με την ιδιωτική αυτή εταιρεία με την οποία ανήκει στον δυνάστη από το 1841 και εντεύθεν το καταλαβαίνετε αυτό; Δηλαδή να καταλάβετε οι εφορίες δεν είναι των Ελλήνων είναι του δυνάστη που τότε μας έδωσε δανεικά και δεν ξοφλήσαμε ποτέ; Είναι το οξύμωρο, είναι παράλογο, και δεν μπορείς να τον ελέγξεις ποτέ; Ακούστε τι έχουν κάνει μέσα στο κράτος, αν αυτό δεν το ξετινάξεις τι πάμε να κάνουμε; Τι να συζητάμε; Πολιτικά; Ουσία θα συζητήσουμε, στην βάση, στις ρίζες. Αν δεν κόψω τις ρίζες συνέλληνες δεν υπάρχει θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι ιδιωτική εταιρεία από το 1841; Και οι τράπεζες είναι ιδιωτικές και με κλέβουνε διαρκώς; Και συζητάω για πολιτική; Και γεμίζουν τα παράθυρα στα κανάλια και δεν ξέρουν τι λένε; Για ποιο θέμα κουβεντιάζουν; Δηλαδή οι εφορίες δεν συνεργάζονται με το υπουργείο οικονομικών, δεν ξέρει το υπουργείο οικονομικών τι χρήματα μαζεύουν οι εφορίες δεν πρέπει να γνωρίζει όπως είναι σήμερα τα πράγματα. Ο δυνάστης λοιπόν έχει έναν εκπρόσωπο όπου δίνει και κανονίζει το πόσα θα πάρει το υπουργείο οικονομικών έχουνε και τις κυβερνήσεις δογματικά, μασονικά, σιωνιστικά, και κάθε βρωμοκαφενείο, που πρέπει να τους δείρεις πολύ άγρια και τελικά συζητάμε για Ελλάδα και τι μας φταίει; Και μέχρι που θα πάει αυτή η ιστορία δηλαδή; Δεν θα σταματήσει; Δεν έχει φρένο ο κατήφορος; Κανένας δεν τολμάει να βάλει ένα φρένο; Οκ, εγώ δεν τολμάω αλλά μπορώ. Και όταν με ρωτάνε γιατί τα κάνεις όλα αυτά απαντώ επειδή μπορώ, και επειδή μπορώ θα κάνω αυτά και όσα θέλω να κάνω. Άρα λοιπόν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν γίνεται δεν το καταλαβαίνετε; Είναι τρελό. Πρέπει να καταλάβετε τι λέω και το λένε και οι υπουργοί σου, «δεν το ελέγχω», δεν ελέγχεις εδώ; Μα τότε τι συζητάμε; Γιατί σε εκλέγω; Για ποιο θέμα; Και τόσα χρόνια τόσες κυβερνήσεις το ίδιο ακριβώς γινότανε. Παλιά η εφορία λεγότανε Δ.Ο.Ε. Δημόσια Οικονομική Εταιρεία, και τα τελευταία 8 με 10 χρόνια λέγεται Δ.Ο.Υ. Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία. Δεν θα τελειώσει αυτή η ιστορία βρε παιδιά; Αυτήν την γελοιότητα δεν θα την βάλει κανείς, δεν θα τους πλακώσει κανείς στα χαστούκια να τους βάλει στην θέση τους αυτούς και τους πίσω; Και να πάει και στα υπόγεια και να τους βγάλει έξω να τα αλυσοδέσει; Τι περιμένουμε δηλαδή; Να γίνει τι;
  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 18.3.2016
  Απόσπασμα Απομαγνητοφώνησης Βασιλική Δρόσου

 14. Ο μύθος της απόδειξης.

  Για να δούμε μήπως ζητώντας απόδειξη καταστρέφετε την οικονομία ;

  Σας έχουν πείσει ότι ζητώντας απόδειξη προσφέρετε στην εθνική οικονομία? Μπούρδες. Με την βοήθειά σας εξαφανίζουν το χρήμα από την αγορά.

  Δείτε πως εξαφανίζουν με το ΦΠΑ – δηλαδή με την απόδειξη που ζητάτε – το χρήμα από την χώρα μας:

  Ας υποθέσουμε ότι έχετε στην κατοχή σας ένα 100ευρω. Ας υποθέσουμε…

  Πάτε στον υδραυλικό και του λέτε θέλω απόδειξη για την εργασία των 80,64 € που σας έκανε και σας παίρνει φυσιολογικά όλο το 100ρικο.

  Τότε το 100ρικο γίνεται στον υδραυλικό – ως δια της οδηγίας της Ε.Ε. – 80,64€. Τα 19,36 ταξιδεύουν για τους “θεσμούς” με την μορφή ΦΠΑ και όχι για το κράτος που διατυμπανίζουν…

  Παίρνει ο υδραυλικός τα χρήματα που του έμειναν και για μια βλάβη λέει στον ηλεκτρολόγο ότι θέλει απόδειξη για τα 80,64€

  Τότε τα 80,64€ γίνονται 65,03 €, τα υπόλοιπα στους “θεσμούς”…

  Πάει ο ηλεκτρολόγος στο γιατρό και θέλει απόδειξη.

  Τα 65,03 ευρώ γίνονται 52,44€ …

  Πάει ο γιατρός στο χασάπη και του λέει θέλω απόδειξη…

  Από τα 52,44€ μένουν και πάλι ως δια μαγείας …42,29 €

  Πάει ο χασάπης να πάρει βιβλία στο παιδί του και από τα 42,29€ με απόδειξη μένουν στον βιβλιοπώλη τα 34,10

  Ο βιβλιοπώλης πάει στον μανάβη με τα 34,10 και με την απόδειξη που κόβει ο μανάβης μένουν σε αυτόν τα 27,5 €

  Πάει ο μανάβης στον ψαρά και από τα 27,5 € με απόδειξη του μένουν τα 22,20€…

  Στο τέλος πρέπει να πληρώσει και τον φόρο εισοδήματος αλλά και το ΕΝΦΙΑ για το σπίτι που του άφησε ο παπούς του….

  Στο τέλος καταφέρνει με πολύ κόπο να πληρώσει τον φόρο του και … του κόβουν το ρεύμα.

  Φυσικά για τον φόρο που πληρώνει δεν έχει καμία παροχή και ανταποδοτικότητα.

  https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/08/blog-post_41.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ