Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Κουκουλώματα – Διαπλοκή σε κυβερνητικό επίπεδο;

Κουκουλώματα – Διαπλοκή σε κυβερνητικό επίπεδο; μήπως το ψάρι βρωμάει πάντα απο την κεφαλή;
(Διαβάστε στο τέλος μια ενδιαφέρουσα καταγγελία για την οποία δεν έδωσε σημασία η τότε κυβέρνηση ούτε η τωρινή…εξ όσων γνωρίζουμε)

Προτιμάνε βλέπεις ν ασχολούνται με την αύξηση της εγκληματικότητας άσχετα αν είναι αποτέλεσμα της ίδιας τους της πολιτικής..

Αρθρο:

http://www.roufianos.com/showthread.php/506719

Έρχονται νέες «βόμβες εξευτελισμού» για την Ελλάδα

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Συγκλονιστικά στοιχεία για τις ρεμούλες, τις μίζες, τη διαφθορά και τις βρώμικες δουλειές στα σπλάχνα του ελληνικού κράτους (υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες και κρατικούς οργανισμούς) ετοιμάζονται να φέρουν στη δημοσιότητα τα μεγαλύτερα έντυπα της Γερμανίας (Spiegel, Bild, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Focus), αλλά και….

έντυπα της Γαλλίας, της Αγγλίας και της Αυστρίας που αντιτίθενται στην όποια στήριξη της Ελλάδας από τον ευρωπαϊκό Βορρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, κυρίως Γερμανοί δημοσιογράφοι έψαχναν όλες τις προηγούμενες ημέρες με τη βοήθεια Ελλήνων συνεργατών τους στη Βουλή (αρχείο ερωτήσεων των βουλευτών), στη γενική επιθερώρηση δημόσιας διοίκησης και στην Εισαγγελία Αθηνών προκειμένου να βρουν υποθέσεις και στοιχεία που αποδεικνύουν τη διαφθορά στο ελληνικό κράτος.

Μεγάλο γερμανικό έντυπο έχει ήδη στην κατοχή του όλες τις αναφορές του τέως επιθεωρητή του ΣΕΥΥΠ, κ. Κουρέρη προς τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Τακιτζή και τον τέως προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, κ. Γρηγόρη Πεπόνη, όπου αναφέρονται επί λέξει τα εξής:

1) Ο χρηματισμός δημοσίων λειτουργών είναι η συνήθης τακτική προκειμένου να κλείνουν γρήγορα και ανώδυνα δύσκολες υποθέσεις ή να μην τις ανοίγουν καν

2) Οι ελεγκτές του δημοσίου δέχονται συχνά από Υπουργούς παρεμβάσεις στο έργο τους και για ορισμένες υποθέσεις υπάρχουν διπλά πορίσματα. Αυτό γιατί τα συμπεράσματα του πρώτου ελέγχου δεν ήταν επιθυμητά από τους πολιτικούς

3) Οι έφοδοι και οι έλεγχοι των «ράμπο» του δημοσίου σε επιχειρήσεις, γίνονται γνωστές στους επιχειρηματίες πολύ πριν εμφανιστούν οι υπάλληλοι που θα τους ελέγξουν και έτσι τακτοποιούν τα στοιχεία κατά το δοκούν

4) Όπως καταγγέλει ο τέως επιθεωρητής του ΣΕΥΥΠ κ. Κουρέρης προς τον πρώην υπουργό Υγείας κ. Αβραμόπουλο με επιστολή του, αντίγραφο της οποίας είχε κοινοποιηθεί στον κ. Κώστα Καραμανλή όταν ήταν πρωθυπουργός, «στο Σώμα Ελεγκτών στο χώρο της Υγείας και της Πρόνοιας λειτουργεί συμμορία που την αποτελούν επιθεωρητές του σώματος, η οποία σε συνεργασία με ανώτερα κλιμάκια του υπουργείου συγκαλύπτει συστηματικά ενόχους οικονομικών καταχρήσεων, παραβατών της νομοθεσίας της ιατρικής δεοντολογίας και άλλων παρανομιών».

Το χειρότερο από όλα είναι ότι οι Γερμανοί δημοσιογράφοι θα αποκαλύψουν ότι αυτές οι καταγγελίες έχουν γίνει από τον Ιούλιο του 2007, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς και τα ίδια ακριβώς γίνονται και σήμερα.

—–

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ;;; ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ LTD” ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΝ ΤΟΥΤΗΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡ ΠΡΟΤΟΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

http://www.kataggelies.com/oldsite.php

Καταγγελίες κατά της επονομαζόμενης εταιρείας με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ”

Οι τράπεζες ίσως τελικά να είναι απλές επιχειρήσεις και δεν ξέρουμε αν ο χαρακτηρισμός
ιδρύματα που είναι καθιερωμένος, τις χαρακτηρίζει.
Και αν τις χαρακτηρίζει δεν ξέρω τι είδους ιδρύματα είναι.

Έπεσε στα χέρια μας τυχαία κάποιο από τα παρακάτω κείμενα
και ψάχνοντας βρήκαμε και τα υπόλοιπα δείτε τα έχουν ενδιαφέρον
για να ξέρετε που εμπιστεύεστε τα χρήματα σας…

Προς: Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου
(ενημερώθηκε αντίστοιχα και η Κεντρική Τράπεζα Ελλάδος με μάρτυρες και αρ. πρωτοκόλλου)

Διαμαρτυρία προς τον πρωθυπουργό

Διάφορα ενδιαφέροντα άρθρα από εφημερίδες

ΜΗΝΥΣΗ κατά της Ελληνικής Τραπέζης ΕΠΕ απο την εταιρεία AVIETTE

Τα ΜΜΕ ενημερώθικαν σε Ελλάδα και Κύπρο:
Δείτε ενδεικτικά: Προς εφημερίδα Φιλελεύθερος

Οι βασικοί μέτοχοι και η διοίκηση της εταιρείες – τράπεζας ενημερώθικαν σε Ελλάδα και Κύπρο:
Δείτε ενδεικτικά: Προς τον Σεβασμιότατον Μητροπολίτη Πάφου

Ενημερώθικανε επίσης ξένοι οίκοι που αξιολογούν τις τράπεζες, τα Ελληνικά δικαστήρια κ.α.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 – 2005…μέχρι σήμερα δεν μας έχει γνωστοποιηθεί να υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση αυτή

http://www.kataggelies.com/oldsite.php

Ερρίκος Μπαφάλης

6 Responses to Κουκουλώματα – Διαπλοκή σε κυβερνητικό επίπεδο;

 1. ‘ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΧΑΝΑΣ’ Γεώργιος Μεταξάς

  ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα:

  Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από την κοτασκευαστική εταιρεία που είναι στο όνομά του; Σε όλα είναι από πίσω ο πατέρας του. Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής «Σκαπανέας», ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτο το μεμπτό. Το μεμπτό, αρχίζει τώρα: ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έκανε (και κάνει) το εξής κόλπο:
  Προσλαμβάνει μαύρους εργάτες, τους ορίζει έναν καλό μισθό και εκείνοι εργάζονται λαμβάνοντας έναντι, αντί του κανονικού μισθού. Όταν έρχεται η ώρα της αποπληρωμής τους «πακετάρει» σ’ ένα κοντέινερ, τους βάζει σε πλοίο και τους φέρνει παράνομα στην Ελλάδα. Τώρα, καταλάβατε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται υπέρ των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μεταναστών;
  Παρακαλώ τους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους μου, να το μεταβιβάσουν αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσουν να μου κάνει μήνυση. Θα χαρώ πολύ να δώσω στο δικαστήριο και στην δημοσιότητα:
  1. Τα έγγραφα που συνδέουν τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Μοσάντ,
  2. Την μισθοδοσία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα από την Μοσάντ,
  3. Το όνομα του πλοίου που κάνει την μεταφορά καθώς και τον συνεργαζόμενο εφοπλιστή,
  4. Το ποιος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον τρόπο.
  Για όλο αυτά, έχω στη διάθεση μου επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες και επίσημες επώνυμες καταγγελίες – αναφορές. Τον προκαλώ λοιπόν.

  Καταγγελία επώνυμη: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται τόσο για τους λαθρομετανάστες!
  Μια καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο μέλος τους Facebook και έχει κάνει τον…γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ”!
  Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η …ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι…έμμισθος υπάλληλος!
  Η καταγγελία γίνεται απο τους κυρίους Γεώργιο Λαχανά και Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας στο facebook της κυρίας Αντζελας Γεωργαντή! Στο κείμενο μάλιστα, οι καταγγέλοντες προκαλούν τον κύριο Τσίπρα να…τους κάνει μήνυση! Διαβάστε την παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!
  Γκρέμισαν αμέσως το προφιλ, αλλα προλάβαμε να πάρουμε φωτογραφία…
  Ερωτήσεις προς τον αξιότιμο αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα:
  1. Αληθεύουν όλα τα όσα ισχυρίζονται οι καταγγέλοντες κ. Λαχανάς και Μεταξάς κύριε Τσίπρα;
  2. Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με την κατασκευαστική “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ”;
  Ανήκει πράγματι στον πατέρα σας; Είναι οικογενειακή σας επιχείρηση;
  3. Εχει πράγματι ο πατέρας σας, έμμισθη σχέση με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία; Εν ολίγοις, εξυπηρετεί ξένη δύναμη με χρηματικό όφελος;
  Θα παρακαλούσαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά και εί δυνατόν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Είναι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες για να περάσουν έτσι, στο “ντούκου”, επειδή γράφτηκαν…πάνω σε κάποιον “τοίχο” κάποιων μελών στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να λέει “ό,τι του καπνίσει”! Ο κύριος Τσίπρας έλαβε το 27% των ψήφων του ελληνικού λαού, κρατώντας τη ΣΗΜΑΙΑ της αντιμνημονιακής παράταξης και της κάθαρσης του δημοσίου βίου και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!
  Κάποτε επιτέλους, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ στην Ελλάδα να γίνει υπόδειγμα για τους πολίτες! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ η βρωμιά και η δυσωδία!
  Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εαν ο κύριος Τσίπρας φανεί αντάξιος της υπόστασης της οποίας του έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας και ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ με στοιχεία και επιχειρήματα τις επώνυμες αυτές καταγγελίες!
  Τέλος, υπογραμμίζεται οτι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός οτι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ” και μάλιστα κατα κάποιον τρόπο…λοιδώρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) οτι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή…ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη …λεγόμενη Αρχουσα Τάξη και όχι στη …λαική (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).

 2. Του Κώστα Βαξεβάνη on 30/12/2012 at 21:48

  Η διαδικασία της «πώλησης» της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ) στην Τράπεζα Πειραιώς είναι έξω από κάθε λογική. Είναι ένα οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο. Μια τράπεζα που μόνο η ακίνητη περιουσία της αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ πουλήθηκε για 95 εκατομμύρια.

  Οι κανόνες του τραπεζικού συστήματος δεν είναι δυνατόν σίγουρα να είναι κανόνες που συναντάς σε μια λαϊκή αγορά.
  Σε ποια λαϊκή αγορά ο μανάβης που δανείζεται από τους συναδέλφους του βρίσκεται στο τέλος να τους αγοράζει όλους; Και σε ποιο παζάρι κάποιος που έχει στήσει τον πάγκο του, που αξίζει 100 χιλιάδες ευρώ, τον πουλάει για 100 ευρώ;

  Όταν όλες οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν, η ΑΤΕ έμεινε απ’ έξω. Ενώ μπορούσε να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όπως όλες οι τράπεζες, το κράτος-μέτοχος δεν το έκανε, γιατί έτσι προέβλεπε το μνημόνιο.

  ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
  http://eleutheriellada.wordpress.com/2012/10/12/oti-φατε-οτι-πιειτε-και-οτι-αρπαξει-η-πειρ/

 3. Panos Kammenos
  Αφού ομολόγησε ο Αndricos στο δικαστήριο τα πάντα..

  Την αδήλωτη Ελβετική εταιρεία i4sence που πλήρωνε το Ελληνικό δημόσιο…

  Την αδήλωτη πληρωμένη του συμμετοχή στην εταιρεία Unigestion που πόνταρε στην πτώχευση της Χώρας μέσω των CDS…

  Tην ταυτόχρονη εργασία του στην Τράπεζα της Ελλάδος που του έδινε πρόσβαση παντού….

  Έφερε δικηγόρο μέλος του ΔΣ θυγατρικής του ΤΤ για τα δάνεια του γραφείου Παμπούκη, Λ.Μαραβέλη και προσκόμισε στοιχεία για τα CDS που μέχρι τώρα ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ 4 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

  ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΠΟΝΗ-ΚΟΡΕΑ.

  Όταν κατάλαβε οτι έτσι έκανε την ποινική του θέση δύσκολη έβγαλε ανακοίνωση που μιλά για δήθεν “αναδίπλωση” ….

  1. ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΡΤΩ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ

  2. ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΒΑΡΙΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  3. ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΤ, C+C ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΓΡΙΒΕΑΣ Iefimerida

  ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ


  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

  http://www.facebook.com/AnexartitoiEllines?ref=stream

 4. μαρία αλεξανδράκη on 02/05/2013 at 01:55

  Συνολικά, την περίοδο 2002 – 2012,τα κέρδη του ΟΠΑΠ ανήλθαν στα 5,795 δισεκατομμύρια ευρώ! Τον πούλησαν στον Μελισσανίδη για 652 εκ ευρώ, όσα δηλαδή είναι περίπου τα ετήσια κέρδη του.θα πουλούσατε ποτέ ενα μαγαζί όσο είναι το ετήσιο κέρδος του;;; Η τρικομματική κυβέρνηση το έκανε κι αυτό για να μας “σώσει”.
  YΓ.Ο Μελισσανίδης κατηγορείται για λαθρεμπόριο ναυτιλιακού πετρελαίου και η δίκη του έχει πάρει αναβολή 8 φορές.Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

 5. Υπεξαίρεσαν 250εκ. ευρώ – τους εκπροσωπεί ο Βορίδης και τους απαλλάσσουν Στουρνάρας και Καμίνης

  http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/250.html

  «Το πρωτοφανές σκάνδαλο με τις ιδιωτικές εταιρίες Energa και Hellas Power, που εισέπρατταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για λογαριασμό της ΔΕΗ από το «χαράτσι» και τα δημοτικά τέλη χωρίς ποτέ να τα αποδίδουν στο Δημόσιο, εκθέτει τώρα την κυβέρνηση, αλλά και τον δήμαρχο Αθήνας»…

  Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργεί η στάση της κυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων στη δίκη των πρωταγωνιστών του μεγάλου σκανδάλου των εταιριών Energa και Hellas Power, που καταχράσθηκαν 250 εκατ. ευρώ από το «χαράτσι» της ΔΕΗ και τον ειδικό φόρο ηλεκτρικού ρεύματος – τα οποία εισέπρατταν και δεν απέδιδαν. Ενώ τη ζημία αυτή έχουν υποστεί κυρίως το Δημόσιο και ο Δήμος, «περιέργως» – από ολιγωρία ή για άλλους λόγους – δεν παρίστανται ως πολιτική αγωγή στη δίκη, ελαφρύνοντας ουσιαστικά τη θέση των κατηγορουμένων. Συνειρμούς προκαλεί και το γεγονός ότι την υπεράσπιση του βασικού κατηγορούμενου έχει αναλάβει ο κοινοβουλευτικός εκποσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, για τον οποίο ανακύπτει ζήτημα τουλάχιστον ηθικής τάξεως.

 6. ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ, ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! Το κράτος των δοσιλόγων, αφού εξαφάνισε και πάλι την λίστα Λαγκάρντ, αφού αφήνει θρασύτατα ατιμώρητο τον Τσουκάτο και το ΠΑΣΟΚ για την ομολογία του για δωροδοκία 100 εκατομ, αφού φυγάδευσε και κρύβει τον Χριστοφοράκο της Ζήμενς στην Γερμανία των νεοναζί μιζαδόρων, αφού απάλλαξε ευθυνών τους υπευθύνους των κομπινών με αστρονομικά ποσά του χρηματιστηρίου, των ομολόγων του δημοσίου και της καταλήστευσης των ασφαλιστικών μας ταμείων, αφού αφήνει ελεύθερο τον Γιωργάκη και όσους πλαστογράφησαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για να έχουν πρόσχημα να βάλουν την Ελλάδα στο καθεστώς της τρόικα, ΤΩΡΑ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!…

  “Ποινική δίωξη κατά Γιώργου Τράγκα για “απόκρυψη εισοδημάτων”
  http://sdsakis10.blogspot.gr/2014/05/10-upd.html?spref=fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ