Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Τι κάνουμε τώρα…

Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο αλλά έχω μια απάντηση στο τι κάνουμε τώρα…

Να πάρουμε ένα μάθημα και ν αφήσουμε ενα μήνυμα για αυτούς που μας διαδέχονται.

Να κάνουν αυτό που κάναν πάντα οι γνήσιοι Έλληνες στον κάθε κατακτητή.

Να σταματήσουμε να τους δίνουμε δύναμη και η δύναμη που τους δίνουμε είναι όταν προσπαθούμε να παράγουμε πλούτο που δεν χρειαζόμαστε.

Ακριβώς έτσι είναι, παίρνουν την δύναμη τους μέσα από τα δικά μας αποθέματα.

Οι πλούσιοι είναι αυτοί που αναπαράγουν το πρόβλημα γιατί έχουν περισσότερα από αυτά που χρειάζονται, εκεί είναι όλο το ελάττωμα της κοινωνίας.

Οι άνθρωποι σήμερα δεν προσπαθούν ν ανέβουν ψηλά με τις αξίες τους αλλα με ψεύτικα δεκανίκια (πλούτος). Προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε και να κάνουμε ψεύτικους φίλους με ακριβά ρούχα, κοσμήματα, σπίτια κ.α. άχρηστα μας είναι όλα αυτά γιατί στηρίζονται σε λάθος βάση. Στηρίζονται στο τι γνώμη έχουν οι άλλοι γι αυτό που χρησιμοποιούμε έχουμε εμείς. Άρρωστο σκεπτικό για άρρωστους πνευματικά ανθρώπους, και ας έχουν μια ταπετσαρία από πτυχία.

Νομίζουμε ότι παράγουμε παραπάνω γιατί παράγουμε για τα παιδιά μας… στην πραγματικότητα αυτοί που θα φάνει αυτά τα παραπάνω που δημιουργείτε μέσα από τους μηχανισμούς τους που είναι εξαπλωμένοι ολόγυρα μας, αν δεν ρίξουν στην παγίδα εμάς θα ρίξουν με σιγουριά τα παιδιά μας.
Πάντα έτσι γίνεται. Ο μηχανισμός που χρησημοποιούν είναι γνωστός εδω και 150 χρόνια.

Είναι πολλά τα παραδείγματα όπου ο πλούτος που συγκεντρώσαν κάποιοι για να μην δουλέψουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους περισσότερο κακό τους έκανε παρά καλό.

Θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα, συνήθως οι άνθρωποι αφήνουν πίσω τους υλικά αγαθά και τίποτα από την γνώση τους, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.

Να είστε ολιγαρκείς και να αφήνεται πίσω σας τον δημιουργικό νου και την γνώση, έτσι θα εξασφαλίσουν οι επόμενες γενιές το αύριο. Αλλιώς γίνονται θύματα αυτών που θα τους πάρουν την περιουσία που τους αφήσατε.

Και οι απόγονοι σας θα γίνουν τεμπέληδες και θα πουλάνε την περιουσία που τους αφήσατε για να ζουν, απλά σαν ανόητοι δηλαδή. Αυτό γίνεται από την Αρχαία Ελλάδα και δεν έχει αλλάξει τίποτα χιλιάδες χρόνια, πάντα οι απερχούσες γενιές πασχίζουν υλικά κυρίως για τις επόμενες και ΠΛΟΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ. Έρμαιο στην όρεξη του αέρα.

Επίσης δεν είναι λίγοι οι νέοι που αδιαφορήσαν για τους ηλικιωμένους τους, παρ όλα τα πλούτη που κληρονομήσανε -η όχι-, τα ίδια αυτά πλούτη έγιναν αιτία να στείλουν τους ηλικιωμένους να πεθάνουν σε ένα ίδρυμα η σε ένα γηροκομείο μια και δεν είχαν χρόνο να τους περιποιηθούν λόγο φόρτου εργασιών…

Όσο περισσότερα τους αφήσετε τόσο λιγότερο θα τους βλέπετε τότε που θα θέλετε απλά και μόνο την παρέα τους.

Γι αυτό λοιπόν σταματήστε να βλέπετε εκεί που σας δείχνουν, γιατί σας δείχνουν πολύ χαμηλά. Ο πραγματικός πλούτος είναι ψηλά, είναι στο φως, είναι στην γνώση και όχι στα χαρτιά.

Αν αποκτήσετε την γνώση οι γύρω σας θα σας χαμογελούν ειλικρινά, αν αποκτήσετε τον πλούτο θα σας χαμογελούν ψεύτικα.

Αυτοί που μπορούν να σας πάρουν την περιουσία που δημιουργήσατε, (κρυμμένοι πίσω από τους στημένους μηχανισμούς που βρίσκονται γύρω σας) δεν είναι άξιοι να δημιουργήσουν, μόνο να καταστρέψουν είναι ικανοί όπως αποδεικνύεται, έτσι σπρώχνουν εσάς να δημιουργήσετε για αυτούς.

Είναι από πολλούς χρόνους γνωστό στην Κρήτη το ρητό: «Άπου φυλά γι άλλο φυλά».
(Όποιος μαζεύει και μαζεύει για κάποιον άλλο μαζεύει)

Αγαπήστε τους γύρω σας και την οικογένεια σας και μην προσπαθείτε να τους επιβληθείτε με τον πλούτο.

Δείξτε τους τον δρόμο με τις πράξεις σας και μην προσπαθήσετε να τους τον επιβάλετε.

Βλέπετε ένα πλούσιο άνθρωπο αντί να πέσετε στην παγίδα να τον ανεβάζετε στην σκέψη σας θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζετε σαν ένα πολύ χοντρό άνθρωπο που τρώει χωρίς να υπάρχει λόγος. Σαν ένα άρρωστο άνθρωπο.
Σαν ένα άνθρωπο που πασχίζει να παίρνει ότι αναλογεί και στους άλλους ενώ αυτός ήδη έχει όσα χρειάζεται.

http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/15/2DCbAvyU_6k

Σαν αυτόν που έχει μπει σ ένα δρόμο και δεν ξέρει ούτε πότε πρέπει να σταματήσει και γιατί…

Τα χρήματα είναι ισόποσα μοιρασμένα ανάλογα με τον πληθυσμό, όταν κάποιος πασχίζει να συγκεντρώσει περισσότερα από τους άλλους απλά θα δυσαρεστήσει τους άλλους η θα τους καταδικάσει στην φτώχεια, σκορπώντας μόνο τον θυμό και την αγανάκτηση τα οποία είναι μεταδοτικά. Αν δεν γυρίσουν σ εμάς θα πάνε στους επόμενους από εμάς που δεν φταίνε για να πληρώσουν τα δικά μας λάθη.

Κατα την άποψη μου προς το ΕΠΑΜ και όποιους νομίζουν οτι ολα τα προβλήμματα λύνονται με την επιστροφή στην δραχμή, ότι η λύση δεν είναι η δραχμή απο μόνη της  (για πολλούς λόγους, μερικοί απο αυτούς π.χ. γιατί η Ελλάδα είναι υπερκαταναλωτική και στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις εισαγωγές αλλα ο κυριότερος είναι γιατί ενδέχεται ο “εχθρός” η “οργανωτής αυτής της κατάστασης (αν είναι πράγματι οργανωμένη αυτη η διεθνής υποδούλωση μέσω του χρέους” είναι καλά κρυμμένος σ όλους τους μηχανισμούς της χώρας μας απο το 1834 που ίδρυσε το “Ελληνικό Κράτος, το φόρτωσε με το δυσβάσταχτο χρέος που πάντα σπαταλιόνταν σε μη παραγωγικούς τομείς  και έφερε τους υπαλλήλους του και ίδρυσε τις Ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες και άλλους οργανισμούς)

Η λύση -πάντα κατα την γνώμη του γράφοντα- είναι η συνολική πτώση του Ευρώ έναντι των άλλων νομισμάτων για ν αυξηθούν οι εξαγωγές στο σύνολο των χωρών της Ευρώπης και να σταματήσει η αιμορραγία των προμηθειών απο τρίτες χώρες με δανεικά χρήματα απο τους τυπογράφους (τραπεζίτες) που τα τυπώνουν και μας τα δανείζουν έντοκα,

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Παύλος Κριαράς

One Response to Τι κάνουμε τώρα…

 1. katagelies on 20/11/2012 at 10:00

  Η ΛΥΣΗ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

  Οι Λαοί μόνο Ενωμένοι και Αλληλέγγυοι μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το ΤΕΡΑΣ!

  Γιατί ο εχθρός είναι πιο μεγάλος και διευρυμένος από αυτό που νομίζουμε και φανταζόμαστε. Σαπίζει καθημερινά οτι εχει αρχές γύρω μας.

  To 1913 για πρώτη φορά στα χρονικά, ένα λόμπυ τραπεζιτών, αναλαμβάνει επίσημα τον οικονομικό έλεγχο των ΗΠΑ. Από τότε, ακολούθησαν κι άλλες χώρες της Δύσης (αλλά και της Ανατολής με διαφορετικό τρόπο) και φυσικά και η δική μας! Γιατί όπως έχει πει ο Mayer Rothschild: “Δώστε μου το έλεγχο της παραγωγής χρημάτων ενός έθνους και δε με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους” … Δεν έχει νόημα ποιος φτιάχνει τους νόμους αλήθεια, γιατί αυτοί που φτιάχνουν τους νόμους δουλεύουν πλέον γι’ αυτούς τους τραπεζίτες. Είναι κοινώς: ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!

  Ο εχθρός είναι πιο μεγάλος από αυτό που νομίζουμε και φανταζόμαστε. Δεν είναι απλώς η κυβέρνηση. Αυτή είναι μόνο το εργαλείο του εχθρού. Αν το καταστρέψουμε, θα το αντικαταστήσει. Θα του φορέσει άλλο προσωπείο και θα μας το επιβάλει αλλιώς. Άλλωστε, όποιος δε συμμορφώνεται … εκτελείται…

  Το 2013 το παγκόσμιο λόμπυ τραπεζιτών θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την πρώτη μεγάλη του επιτυχία, που ήταν να αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο των ΗΠΑ και ίσως να μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Το δημόσιο προφίλ τους, αυτοί οι μεγάλοι τραπεζίτες το κρατούν χαμηλό, γιατί τους ευνοεί να δουλεύουν όσο πιο ανώνυμα και υπόγεια. Τα ονόματα αυτών? Rockefeller, Rothschild, J.P. Morgan, Warburg κ.α. Ίσως και να φοβούνται τις μαζικές αντιδράσεις των λαών! Γι’ αυτό αφήνουν μόνο τις Μαριονέτες τους εκτεθειμένες και όταν μάλιστα σηκώνουν και κεφάλι…τις δίνουν στο λαό!!

  Η αρρώστια όμως δεν αντιμετωπίζεται με συμπτωματικές θεραπείες. Το αγκάθι και αν το κόψεις, από τη ρίζα θα φυτρώσουν πάλι καινούρια αγκάθια. Οι Μαριονέτες θα αντικατασταθούν με άλλες Μαριονέτες, ίσως ακόμα πιο αποτελεσματικές…Η αρρώστια αυτή σκοτώνει την ανθρωπότητα και ζει παρασιτικά απομυζώντας την, κλέβοντας τις οικονομίες μιας ζωής και κάθε δυνατότητα ευτυχίας. Σύντομα μάλιστα, ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας θα αφανιστεί, όπως άλλωστε ορίζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων (μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500.000.000).

  Κι ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά οι λαοί βγαίνουν ταυτόχρονα και εξεγείρονται στους δρόμους της υφηλίου και για πρώτη φορά αναγνωρίζουν το πρόσωπο (ή τουλάχιστον το όνομα) του πραγματικού εχθρού, δεν έχουν ενώσει ακόμα τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε ένα σκοπό: στη δημιουργία ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. Οι Λαοί μόνο Ενωμένοι και Αλληλέγγυοι μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το ΤΕΡΑΣ!

  ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ