Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΕΥΠ, ΕΕΤΤ, ΚτΕ κ.α. είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ή ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ (ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ) ΑΡΧΕΣ;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.

Δυστιχως το πρόβλημα είναι που ένας άλλος λαός -που πιστεύει μονο στο χρήμα και τον έλεγχο των άλλων, προσκυνά το σάπιο και οχι την δημιουργία- ανακάλυψε οτι ο πολύς κόσμος κοιτά και βγάζει συμπέρασμα από τις ταμπέλες χωρίς να ψάχνει τι κρύβεται πίσω από αυτές.
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html
Το μονο που του χρειαζόταν εδώ για να επιτελέσει το έργο του για τον παγκόσμιο έλεγχο και αποβλάκωση των ανθρώπων ήταν να ελέγχει και αυτούς που θα μπορούσαν να ψάχνουν και να δημοσιεύουν τι κρύβεται πίσω από τις ταμπέλες π.χ. ΜΜΕ, κυβέρνηση κ.τ.λ.
Ετσι μέσω των ίδιων αυτών «ανεξάρτητων από τον λαό και το κράτος υπηρεσιών» και την εξάρτηση όλων από τον επίσης τεχνητό δανεισμό φαίνεται να το πέτυχαν ήδη.

Κάποτε κατήγγειλα στην ΚτΕ (Κεντρική τράπεζα Ελλάδος) στοιχεία που κατά την γνώμη μου αφορούσαν παρανομίες της επονομαζόμενης «Ελληνική τράπεζα» κυπριακής εταιρείας που αναπτύσσεται στην Ελλάδα στον τραπεζικό τομέα.
http://www.kataggelies.com/oldsite.php
Θεωρώντας ότι η ΚτΕ είναι μια εποπτική αρχή θεώρησα καλό να απευθυνθώ σ αυτούς.
Στην συνέχεια απευθύνθηκα και στο κράτος και την τότε κυβέρνηση και μάλιστα διαμαρτυρήθηκα και για την συμπεριφορά της «ανεξάρτητης» αρχής ΚτΕ που δρα σε νευραλγικό τομέα της Ελληνικής επικράτειας και της οικονομίας, αλλά που να ξέρω ότι δεν έχει το Ελληνικό κράτος και η εκάστοτε κυβέρνηση τον έλεγχο στις νευραλγικές υπηρεσίες που υπάρχουν μέσα σ αυτό.

Οπότε και κανείς από αυτούς δεν απάντησε στις καταγγελίες μου, και έτσι έψαξα περισσότερα για τις ίδιες αυτές τις επονομαζόμενες «Ανεξάρτητες» αρχές.

Δηλαδή δεν ελέγχει το κράτος τις «ανεξάρτητες» αρχές… αλλά τότε ποιος τις ελέγχει;;;

Το ερώτημα λοιπόν εδώ είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ή ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΡΧΕΣ;;;

Τα τελευταία 100-200 χρόνια αυξάνονται και πληθύνονται στην Ελλάδα και διεθνώς

Οι «ανεξάρτητες» αρχές δεν κυβερνώνται από το κράτος και τα εκλεγμένα από τον λαό όργανα του.

ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ –ΟΥΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΣΑ- ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΩ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.!!!

Αξιοσημείωτο είναι ότι σε οποίες περιπτώσεις βρήκα οι «ανεξάρτητες» αυτές αρχές δεν συστάθηκαν κατ απαίτηση του λαού αλλά συχνά συστάθηκαν κατ απαίτηση των ξένων δανειστών του.

Βλέπε: Η “Τράπεζα της Ελλάδος”… είναι σίγουρα ….της Ελλάδος;

http://www.greek-politics.gr/archives/469

Οι διοικήσεις τους επίσης δεν ορίζονται από καμία λαϊκή εντολή. Μάλιστα είναι ενδιαφέρον να δείτε το καταστατικό της Κεντρικής Τράπεζας Ελλάδος όπου αναφέρει απροκάλυπτα ότι τον νέο διοικητή ορίζει ο απελθών διοικητής κ.α. τέτοια τραγελαφικά στις πλάτες του λαού. (του παραπληροφορημένου λαού μια και τα  ΜΜΕ ενώ αναφέρονται συνεχώς στις αποφάσεις των «Ανεξάρτητων Αρχών» εν τούτοις δεν δημοσιεύουν ποτέ την ιστορία της σύστασης τους, τον τρόπο διακυβέρνησης τους και δεν ερευνούν ποτέ γι αυτές, η τουλάχιστον δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάποια ουσιαστική έρευνα)

Το κράτος σε όποιες περιπτώσεις συμμετέχει στις «ανεξάρτητες» αρχές είναι στα χαρτιά (π.χ. το Ελληνικό κράτος έδωσε όλο το χρυσό της Ελλάδος στην ΚτΕ (Κεντρική τράπεζα Ελλάδος), παίρνονται μετοχές –δηλαδή χαρτιά- και δεν ορίζει ούτε διοικεί την υπηρεσία αυτή στην οποία εμπιστεύτηκε ολόκληρο το απόθεμα της σε χρυσό αλλά και τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος και κατ επέκταση την βάση της οικονομίας του)

Τα όργανα του κράτους υπακούουν στους κανόνες που οι «Ανεξάρτητες» Αρχές ορίζουν (Άρα ποιος κυβερνά και ποιος κυβερνιέται;;)

Οι Α «υπηρεσίες» (βάλτε αντι του Α ότι θέλετε. Ανεξάρτητες, Ακυβέρνητες… η ότι εσεις νομίζετε). Α «υπηρεσίες» αυτές αναλαμβάνουν τους νευραλγικούς τομείς της διακυβέρνησης και του ελέγχου του κράτους.

Ας αναφέρουμε μερικές «ανεξάρτητες αρχές» για την Ελλάδα και ας αναζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτές. Ισως βγουν αρκετά απίστευτα και ενδιαφέροντα για το σκοτάδι στο οποίο ζούμε:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Κεντρική τράπεζα Ελλάδος

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ :  ΕΕΤΤ Εθνική Επιτροπή Μεταφορών και Ταχυδρομείων

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ : ΕΥΠ. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών)
κ.α.

Ενώ δεν είναι κρατικές υπηρεσίες –εν τουτης καλύπτονται από τρανταχτά εθνικά και κρατικά ονόματα που κάνουν τον αδαή να νομίζει ότι πρόκειται για κρατικούς οργανισμούς.

Ενώ δεν είναι κρατικές υπηρεσίες υπογράφουν με την υπογραφή (σφραγίδα) του κράτους.

Στο εξωτερικό υπάρχουν πολλά περισσότερα παραδείγματα και σε πολλές χώρες αρχής γενομένης της κεφαλής μια και «το ψάρι…….»
FED: Ιδιωτική τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο
http://www.youtube.com/watch?v=fAPyVcJ_qCk&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=6&feature=plcp

Φτάνουν στο σημείο να ελέγχουν το νόμισμα και να παρακολουθούν τα πάντα, να θέτουν τους κανόνες σε νευραλγικούς τομείς της λειτουργίας του κράτους και να δανείζουν το ίδιο το κράτος (το οποίο στην συνέχεια καλείτε να βάζει δυσβάσταχτους φόρους για να πληρώνει τους δανειστές του βλέπε Αμερικανική FED).

Όποιοι κυβερνήτες δεν επιτρέπουν την δημιουργία των κατά τα άλλα «Ανεξάρτητων Αρχών» δηλαδή ακυβέρνητων από τον λαό υπηρεσιών, στην χώρα τους, τιμωρούνται σκληρά και διαπομπεύονται σαν προδότες της χώρας τους.
http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=674

Και αν σας φαίνονται όλα αυτά απίστευτα, θυμηθείτε το μότο της Μυστικής Υπηρεσίας των Εβραίων, της ΜΟΣΑΝΤ.
Το μότο λέει: «ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ».

Ερρικος Μπαφάλης

 

Συπλήρωση του άρθρου στις 3-4-16

Ασφαλώς όπως γίνεται με οτιδήποτε ετσι και εδώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει και αυτοί που στήνουν την μια ανεξάρτητη αρχή πίσω απο την άλλη έχουν αποθρασυνθεί πλέον τοσο σε κάθε χώρα όσο και στις κοινότητες των χωρών.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τις πρακτικές τύπου EMS και άλλων οργανισμών σε ευρωπαικό επίπεδο για να πάρουμε μόνο μια γεύση.

και εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=n6jeIwFld3Q

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΣΤΙΣ 23-05-2017

ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ… ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…

Εφοριακοί κατά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσαν έξι εφοριακοί και 3 συνδικαλιστικές οργανώσεις ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματικός και παράνομος ο νόμος 4389/2017 με τον οποίο η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανέλαβε τον νευραλγικό τομέα της είσπραξης των εσόδων του κράτους και της οργάνωσης των φορολογικών και τελωνειακών ελέγχων με δυνατότητα παρέμβασης στο νομοθετικό – φορολογικό έργο.

Στην προσφυγή τους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος, η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών και 6 πρώην υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών και νυν υπάλληλοι της ΑΑΔΕ επισημαίνουν ότι οι αρμοδιότητες της Αρχής -σε αντίθεση με τις Συνταγματικές επιταγές- την καθιστούν φορέα στην ουσία νομοθετικής εξουσίας, που υποκαθιστά εν τέλει την Κυβέρνηση ενώ δεν μπορεί να ελεγχθεί από τα αρμόδια υπουργεία, δεν λογοδοτεί και δεν έχει ευθύνες, παρά τις περί αντιθέτου προβλέψεις του κοινοβουλευτικού συστήματος και της εκτελεστικής εξουσίας.

Χαρακτηρίζουν αντισυνταγματική και παράνομη την ανάθεση στην Αρχή αρμοδιοτήτων που είναι φορολογικού, δημοσιονομικού και γενικά αυστηρά καταναγκαστικού και αστυνομικού χαρακτήρα και υπάγονται στις αρμοδιότητες του στενού κρατικού πυρήνα και επικαλούνται την απόφαση της Ολομέλειας του Ανώτατου Δικαστηρίου που έκρινε αντισυνταγματική την μεταφορά αστυνομικών αρμοδιοτήτων στους Δήμους, όπως και άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Τέλος, αναφέρουν πως ελέγχονται από την Αρχή όλες οι φορολογικές υπηρεσίες της χώρας, γεγονός που, όπως λένε, συνιστά για τους υπάλληλους δυσμενή υπηρεσιακή μεταβολή.

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/2703784/eforiaki-kata-tis-anexartitis-archis-dimosion-esodon

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 18-6-2017

ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑ…
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΟ, ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ; ..
ΑΚΟΥΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 37 ΛΕΠΤΌ… ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΩΣΙΑΚΟ …

5 Responses to ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ

 1. Πίσω απο τις απατηλές λέξεις “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ” κρύβονται μεγάλες απάτες σ ολόκληρο τον πλανήτη:

  Ε ρε και να ξυπνήσουν μια μέρα οι λαοί τι έχει να γίνει… οτι δεν τέλειωσε ο Χίτλερ θα το τελειώσει σύσσωμος ο πλανήτης όλος…

  “Tη διάθεση, ή καλύτερα το μοίρασμα των κονδυλίων της Hellenic Aid το ανέλαβε, μια «ανεξάρτητη» (για να μην ελέγχεται- ως συνήθως) «Αρχή» : η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ.) του υπουργείου Εξωτερικών.
  Η ίδια «ανεξάρτητη αρχή», ανέλαβε να δημιουργήσει και ένα «Μητρώο» των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) καθώς και τους κανόνες που θα διέπουν τις ΜΚΟ.”

  Δείτε το άρθρο εδω:
  http://xeimwniatikhliakada.wordpress.com/tag/hellenic-aid/

  Μ.Κ.Ο. (Μπίζνες Καλά Οργανωμένες)

  ή αλλιώς

  O κόσ Μ ος τό ‘χε τούμπανο κι εμείς Κ ρυφ Ο καμάρι!

  Όταν το 1998, κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 1999, μπήκε στον προϋπολογισμό του ΥΠΕΞ ένα κονδύλι 60 εκατομμυρίων δολαρίων, ως ετήσια Hellenic Aid για τις αναπτυσσόμενες χώρες, το γεγονός πέρασε απαρατήρητο και από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και από τους μεγάλους δημοσιογράφους.. .

  Μόνο οι «παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ» έμαθαν ότι απ’ το 1999 και σε ετήσια βάση, η χώρα μας, ως νέο μέλος της Επιτροπής Αναπτυξιακής Βοήθειας (Development Assistance Committee – DAC) του ΟΟΣΑ, όφειλε να διαθέτει κάθε χρόνο ένα ποσοστό του ΑΕΠ «με σκοπό την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης στις αναπτυσσόμενες χώρες, μεταξύ των οποίων ήταν και είναι: Αλβανία, ΠΓΔΜ (Σκόπια που καπηλεύονται τ ονομα Μακεδονία), Τουρκία, κ.λ.π.

  Το σκεπτικό της εισόδου της χώρας μας στο γκρουπ των ανεπτυγμένων χωρών, προσωπικά δεν το γνωρίζω όπως στοιχηματίζω δεν το γνωρίζει και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

  Tη διάθεση, ή καλύτερα το μοίρασμα των κονδυλίων της Hellenic Aid το ανέλαβε, μια «ανεξάρτητη» (για να μην ελέγχεται- ως συνήθως) «Αρχή» : η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ.) του υπουργείου Εξωτερικών.
  Η ίδια «ανεξάρτητη αρχή», ανέλαβε να δημιουργήσει και ένα «Μητρώο» των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) καθώς και τους κανόνες που θα διέπουν τις ΜΚΟ.

  Πλήθος μη κυβερνητικών οργανώσεων εμφανίζονται να έχουν λάβει πολύ μεγάλες χρηματοδοτήσεις από τα κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών. Σύμφωνα με τον έλεγχο που είχαν κάνει ορκωτοί λογιστές την περίοδο 2000 – 2010 είχαν δοθεί πάνω από 100 εκατ. ευρώ απ’ τα κονδύλια του υπουργείου.

  Μια ΜΚΟ, σχεδόν , για κάθε σπίτι! Σήμερα, μετά από δεκαπέντε χρόνια και με όσα ακούμε σχετικά μπορει να καταλάβει κάποιος, απόλυτα πια, τους στίχους του Νιόνιου : «φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα κι ιστορία οι παρέες»!!!

  Συνεχίζεται:
  http://xeimwniatikhliakada.wordpress.com/tag/hellenic-aid/

 2. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ…

  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:

  “Ἀπὸ 157,5 φορὲς περισσότερο ἔως καὶ 787,5 φορὲς περισσότερο, θὰ φορολογεῖται, ἀπὸ ἀρχὲς τοῦ 2014, ἡ ἀγροτικὴ περιουσία ἤ οἱ ἐκτάσεις Γῆς.
  Οὐσιαστικῶς ἐὰν κάποιος κατέχῃ δασικὰ ἐδάφη, ἡ φορολογία του θὰ κυμαίνεται περὶ τὸ 0,3 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα. Ἐὰν ὅμως τὸ χωραφάκι ἤ τὸ οἰκόπεδο εἶναι μὴ δασικὸ ὁ φόρος θὰ ἀνεβαίνῃ ἀπὸ τὰ 47,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα ἔως καὶ τὰ 236,25 εὐρὼ ἀνὰ στρέμμα.
  Τί σημαίνει αὐτό;
  Ἀπαγόρευσις καλλιεργειῶν.
  Μαντρωμένους μᾶς θέλουν, μέσα στὶς πόλεις, ἀπολύτως ἐξαρτημένους ἀπὸ τὴν τροφὴ ποὺ θὰ μᾶς ἀκριβοπωλοῦν καὶ που θα εισάγουμε αυτά που μέχρι εχθές παράγαμε..”

  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ:

  “Γιατί γίνεται αυτό; Μα για να μειωθεί-σταματήσει η παραγωγή και όλοι να είναι εξαρτημένοι από τις πολυεθνικές. Δεν είναι η κυβέρνηση βέβαια αυτή που βγάζει από το κεφάλι της τις συγκεκριμένες διατάξεις. Οι ιθύνοντες απλά εφαρμόζουν τις εντολές του Ο.Η.Ε. στα πλαίσια της γνωστής πλέον Ατζέντας 21, μέρη της οποίας ήδη εφαρμόζονται σε όλον τον κόσμο με «ειδικούς» να θεωρούν ότι πρέπει να φορολογούνται ακόμα και οι αγελάδες, γιατί τα… αέρια τους περιέχουν, μας λένε, διοξείδιο του άνθρακα και «μολύνουν την ατμόσφαιρα». Μην γελάτε! Πρόκειται για την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για την οποία μάλιστα διοργανώνονται και στην χώρα μας ποδηλατοδρομίες.”

  ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
  http://filonoi.gr/2013/10/03/f-apagoreyetai-h-kalliergeia-sthn-xora-mas-apo-tis-arxes-toy-2014/

 3. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΕΡΓΩΝ…

  Singular Logic: Ο “εθνικός εργολάβος” της πληροφορικής αναλαμβάνει έργα χωρίς διαγωνισμούς και ελέγχους

  Το όνομα Singular Logic δεν είναι άγνωστο. Πρόκειται για μια εταιρία «κολοσσό» στο χώρο των πληροφοριακών συστημάτων η οποία αναλαμβάνει εδώ και χρόνια τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων κάθε εκλογικής αναμέτρησης, λαμβάνοντας τεράστια κονδύλια από τον κρατικό κορβανά, και μάλιστα χωρίς ποτέ να συμμετέχει σε ανοιχτούς διαγωνισμούς, αφού ο νομοθέτης έχει προβλέψει, όπως φαίνεται, γι’ αυτήν. Επιπλέον, παρότι τα ποσά που λαμβάνει ή που πρόκειται να λάβει για την επεξεργασία και δημοσίευση των αποτελεσμάτων των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωκλογών, δεν έχει πραγματοποιηθεί από το Ελεγκρικό Συνέδριο ο απαιτούμενος προσυμβατικός έλεγχος, ο οποίος είναι υποχεωτικός όταν το ποσό που δαπανάται ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ.

  Η Singular Logic, είναι κατά πολλούς, ο «εθνικός εργολάβος» της πληροφορικής, αφού από την ίδρυσή της, μέχρι σήμερα, αναλαμβάνει από το Δημόσιο, πάμπολλα έργα, ακριβώς όπως οι εταιρίες της οικογένειας Μπόμπολα αναλαμβάνουν κάθε δημόσιο έργο, από τη δημιουργία δρόμων, μέχρι την εξόρυξη μεταλλευμάτων, όπως συμβαίνει στις Σκουριές της Χαλκιδικής.

  ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
  http://www.koutipandoras.gr/article/113815/singular-logic-o-ethnikos-ergolavos-tis-pliroforikis-analamvanei-erga-horis

 4. Πολυ καλό αρθρο που αξιζει να διαβαστεί προσεκτικά.!

  Το Κράτος δεν επιτρέπεται να κόψει χρήμα για τον εαυτό του, αλλά επιτρέπει δια νόμου ή Βασιλικού Διατάγματος να κόψει μια ιδιωτική εταιρεία χρήμα από την οποία θα τα ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ άρα από την πρώτη κιόλας Δραχμή η οποία θα μπει στην κυκλοφορία (circulation) το Κράτος ήδη χρωστάει!

  “αφήνουν αόριστο το πόσες μετοχές ανήκουν στους Τραπεζίτες Ρότσιλντς… γιατί άραγε; για να μην πάρουμε χαμπάρι ότι η Εθνική όχι μόνο δεν ήταν ποτέ “Εθνική” και “της Ελλάδος”, αλλά ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών άνηκε εξ αρχής στους Ρότσιλντ άρα ο Ρότσιλντ έλεγχε απόλυτα το νέο και φτωχό Κράτος;”

  Οι μετοχές συνολικά ήταν 5.000, με τιμή 1000 Δραχμών καθ έκαστη, άρα 5.000.000 Δραχμές όπως βλέπουμε παρακάτω στο ΦΕΚ 30.03.1841. Οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών ήταν των Ρότσιλντ.

  όσον αφορά τις 1.000 μετοχές που είχε το Ελληνικό Κράτος, όπως θα δούμε στο επίσημο Χρονολόγιο της Εθνικής Τραπέζης, πρόκειται για έναν ακραίο εμπαιγμό διότι ήταν θέμα χρόνου αυτές οι μετοχές να φύγουν από τα χέρια του Κράτους εφόσον ο αναγκαστικός και αποκλειστικός δανεισμός του Κράτους από την ΕΤΕ θα έφερνε χρέος… Δηλαδή μας έδωσαν και μια αβάντα 1.000 μετοχές για να μας ρίξουν μια εντελώς ηλίθια στάχτη στα μάτια αφού ήταν θέμα χρόνου όχι μόνο να φύγουν από τα χέρια του Κράτους οι 1000 μετοχές αλλά να ξεκινήσει η υπερχρέωση του Κράτους από την ιδιωτική Εταιρεία που ήταν και το ζητούμενο!

  δείτε το πλήρες κείμενο εδώ:
  http://www.knossopolis.com/2011-07-09-17-17-48.html

 5. ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ… ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…

  Εφοριακοί κατά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

  Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσαν έξι εφοριακοί και 3 συνδικαλιστικές οργανώσεις ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματικός και παράνομος ο νόμος 4389/2017 με τον οποίο η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανέλαβε τον νευραλγικό τομέα της είσπραξης των εσόδων του κράτους και της οργάνωσης των φορολογικών και τελωνειακών ελέγχων με δυνατότητα παρέμβασης στο νομοθετικό – φορολογικό έργο.

  Στην προσφυγή τους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος, η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών και 6 πρώην υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών και νυν υπάλληλοι της ΑΑΔΕ επισημαίνουν ότι οι αρμοδιότητες της Αρχής -σε αντίθεση με τις Συνταγματικές επιταγές- την καθιστούν φορέα στην ουσία νομοθετικής εξουσίας, που υποκαθιστά εν τέλει την Κυβέρνηση ενώ δεν μπορεί να ελεγχθεί από τα αρμόδια υπουργεία, δεν λογοδοτεί και δεν έχει ευθύνες, παρά τις περί αντιθέτου προβλέψεις του κοινοβουλευτικού συστήματος και της εκτελεστικής εξουσίας.

  Χαρακτηρίζουν αντισυνταγματική και παράνομη την ανάθεση στην Αρχή αρμοδιοτήτων που είναι φορολογικού, δημοσιονομικού και γενικά αυστηρά καταναγκαστικού και αστυνομικού χαρακτήρα και υπάγονται στις αρμοδιότητες του στενού κρατικού πυρήνα και επικαλούνται την απόφαση της Ολομέλειας του Ανώτατου Δικαστηρίου που έκρινε αντισυνταγματική την μεταφορά αστυνομικών αρμοδιοτήτων στους Δήμους, όπως και άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

  Τέλος, αναφέρουν πως ελέγχονται από την Αρχή όλες οι φορολογικές υπηρεσίες της χώρας, γεγονός που, όπως λένε, συνιστά για τους υπάλληλους δυσμενή υπηρεσιακή μεταβολή.

  http://www.newsbeast.gr/society/arthro/2703784/eforiaki-kata-tis-anexartitis-archis-dimosion-esodon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ