Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Κυβερνούν οι πολιτικοί;

Η πολιτκή είναι ενα θέατρο με μαριονέτες. Ενω ο κόσμος ξέρει ότι τα κόμματα και οι πολιτικοί είναι μαριονέτες εν τούτης συνεχίζει να τρέχει απο θέατρο σε θέατρο.
Και ποτέ δεν ψάχνειςνα δει αυτούς που κινούν τα νήματα…
Παύλος Κριαράς

Η εμφανιζόμενη ως ανίκανη κυβέρνηση -ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ- φαίνεται να είναι απλά μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου:

Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Δέκατο
Πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι πολίτες άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

Η αναγνώριση της παγκόσμιας κυβέρνησης μας μπορεί πιθανόν να επέλθει αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: “Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας”.

http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

Η αλλαγή των πολιτικών δεν μπορεί να δώσει την λύση όπως δεν την έδωσε εδώ και πολλά χρόνια παρά τις αλλεπάλληλες δημοκρατικές αλλαγές διακυβέρνησης. (αξιοσημείωτο είναι οτι αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα συμβαίνουν με μικρές παραλλαγές σε πολλές χώρες).

Η λερναία ύδρα εξαπλώνεται σαν καρκίνος παντού, αγοράζει συνειδήσεις, βρίσκεται πλέον στις περισσότερες χώρες και δεν έχει νόημα ακόμα και να της κόψεις ένα κεφάλι.

Ο κάθε φιλόδοξος, ονειροπόλος και πολλά υποσχόμενος πολιτικός, όσο καλές προθέσεις και να έχει, αναλαμβάνει την κάθε χώρα με ένα τεράστιο εξωτερικό χρέος και πολλές ουσιαστικές “ανεξάρτητες αρχές“. Βασικές υπηρεσίες δηλαδή και οργανισμούς που δεν υπακούουν σ αυτόν και μπορούν να υπονομεύσουν το έργο του.

Ο κάθε οργανισμός δεν κινείται μόνο από τον εγκέφαλο πρέπει και να λειτουργούν σωστά και τα βασικά όργανα…

Η χούντα κατά την περίοδο της δικτατορίας, ουσιαστικά αρνήθηκε το “σικέ” εξωτερικό χρέος και εργάσθηκε πάνω στην ανάπτυξη της Ελλάδας και το μόνο που πέτυχε ήταν να οργανωθεί μια επανάσταση από παιδιά για να την εξαφανίσουν.

Αν δεν ασχοληθεί ο κόσμος με το ουσιαστικό πρόβλημα της γάγγραινας των άρρωστων ατόμων που έχουν εξαπλωθεί και καταδυναστεύουν όλη την γη, δεν αλλάζει ουσιαστικά και μόνιμα τίποτα.

Πάνω στα σκ.. δεν μπορείς να χτίσεις τίποτα…

Αν δεν καθαριστεί η γη στο σύνολο της δεν θ αλλάξει τίποτα.

Όπως δεν άλλαξε τίποτα ο φιλόδοξος Καντάφι που τα έβαλε μαζί τους και είχε καταφέρει πολλά για την χώρα του και έστειλαν ένα παγκόσμιο στρατό να τον σκοτώσει, ενώ παράλληλα οι πράκτορες τους φρόντιζαν να τον φθείρουν μέσα στην χώρα του.
Όπως δεν άλλαξαν τίποτα με τις προσπάθειες τους οι Καποδίστρια, Αβραάμ Λίνκολ, Τζέιμς Γκάρφιλντ, Τζακ Κένεντι και όποιοι άλλοι…

Όταν κάποιος πολιτικός αναλαμβάνει την διακυβέρνηση μιας χώρας η οποία έχει ανεξάρτητες αρχές π.χ. ΕΥΠ που με την δικαιολογία της εθνικής ασφάλειας δεν δίνουν λόγο σε κανένα ενώ από την άλλη παρακολουθούν όποιον θέλουν για λογαριασμό επίσης όποιου θέλουν δεν μπορεί να κυβερνήσει.

Όταν μια χώρα έχει εποπτικούς αλλά και διοικητικούς μηχανισμούς του οικονομικού συστήματος επίσης «ανεξάρτητες αρχές» π.χ. Κεντρική Τράπεζα Ελλάδος που υποτίθεται στα χαρτιά και μόνο ανήκει στο κράτος αλλά στην πράξη είναι επίσης κρυφοί οι διαχειριστές πίσω και πάλι από τον τίτλο της «ανεξάρτητης αρχής» η υποφαινόμενη διακυβέρνηση της χώρας θυμίζει το τραγούδι «Για τα μάτια του κόσμου…»

Κατα τ αλλα οι πολιτικοί υπόσχονται λαγούς και πετραχήλια -πράγματα που ποτέ δεν κάνουν- αφού άλλωστε δεν είναι υπόλογοι έναντι του νόμου για τα ψέματα με τα οποία ξεγελούν ενα ολόκληρο λαό για να αποσπάσουν την ψήφο του και να πάρουν το έλεγχο της χώρας του.

Αυτό είναι η υπέρτατη απόδειξη ότι δεν έχει καμία σχέση με δημοκρατία αυτό το ψευτοδημοκρατικό πολίτευμα που είναι καθαρά μια αληλλοκάλυψη συμφερόντων εβραίων τραπεζιτών, πολιτικών, ΜΜΕ κ.α.

Δείτε το άρθρο αυτό για τις πρόσφατες προεκλογικές δηλώσεις ενος απο τα παχυλά αμοιβόμενου πολιτικού κόμματος απο τον άγρια φορολογούμενο Ελληνικό λαό.

Για να μην τρώμε κουτόχορτο…

http://troktiko.eu/2012/06/gia-na-mhn-trome-koutochorto/

και αυτό το άρθρο που δείχνει τα προεκλογικά ψέματα του αντίπαλου του κόμματος

Δεν αυτοκτονούμε – μας σκοτώνουν

http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=741

Κατα τ αλλα οι πολιτικοί υπόσχονται λαγούς και πετραχήλια -πράγματα που ποτέ δεν κάνουν- αφού άλλωστε δεν είναι υπόλογοι έναντι του νόμου για τα ψέματα με τα οποία ξεγελούν ενα ολόκληρο λαό για να αποσπάσουν την ψήφο του και να πάρουν το έλεγχο της χώρας του.
Αυτό είναι η υπέρτατη απόδειξη ότι δεν έχει καμία σχέση με δημοκρατία αυτό το ψευτοδημοκρατικό πολίτευμα που είναι καθαρά μια αληλλοκάλυψη συμφερόντων εβραίων τραπεζιτών, πολιτικών, ΜΜΕ κ.α.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε πρωτίστως είναι να κάνουμε μηνύσεις γιατί παρανομούν και εγκληματούν στις πλάτες μας και στις πλάτες των περισσότερων λαών.

Οι παρανομίες τους πολλές και ξεκάθαρες.

π.χ. οι πολιτικοί λένε ψέματα για να κλέψουν την ψήφο του κόσμου και μετά κάνουν αντίθετα πράγματα.

αυτό δεν είναι παράνομο;

Όταν μένει κάτι ατιμώρητο μέχρι που θα πάει;

Επίσης προσωρινές εκλεγμένες κυβερνήσεις υπογράφουν για την διακυβέρνηση απο μόνιμους οργανισμούς διακυβέρνησης και ανεξάρτητες αρχές, οι οποίες δεν ελέγχονται απο τον λαό, δεν δίνουν λόγο στον λαό και ο λαός πρέπει να λογοδοτεί σ αυτές και να ελέγχουν τους πάντες ενω αυτές λειτουργούν με αδιαφάνεια χωρίς να ελέγχονται.

αυτό δεν είναι παράνομο;

Όταν μένει κάτι ατιμώρητο μέχρι που θα πάει;

Το νόμισμα ενω είναι ενα χαρτάκι το οποίο οφείλουν να τυπώνουν οι κυβερνήσεις για τις ανάγκες του λαού τους, εν τούτης παραχωρούν το δικαίωμα αυτό σε τράπεζες που το τυπώνουν κατα την βούληση τους και στην συνέχεια το δανείζουν έντοκα στην κυβέρνηση.

Αυτό δεν είναι παράνομο;

Όταν μένει κάτι ατιμώρητο μέχρι που θα πάει;

και άλλα πολλά μπορούν να διεκδικήσουν οι πολίτες στα δικαστήρια της χώρας τους πρωτίστως και παράλληλα να ζητούν την στενή παρακολούθηση της εφαρμογής του συντάγματος τους και την ενημέρωση των άλλων λαών, μια και το κόλπο αυτό κάνουν οι ίδιοι οργανισμοί  σε όλες τις χώρες του κόσμου.

54 Responses to Κυβερνούν οι πολιτικοί;

 1. Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ … Θα βαρεθείτε να διαβάζετε ! Δείτε τα…

  1. Υπερχρέωση της χώρας και διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114%, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29%, υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού και χωρίς κοινοτικά πλαίσια στήριξης. Το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ.

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ:

  http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8791.html

 2. katagelies on 16/05/2014 at 01:11

  ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ;

  οι πολίτες δεν γνωρίζουν την αλήθεια αλλά δρουν κάτω από μια δημοκρατικοφάνεια και σε μια πολιτική και πολιτειακή απάτη!

  http://infognomonpolitics.blogspot.se/2014/05/blog-post_7094.html#.U3VI23awbzo

 3. ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…
  https://www.youtube.com/watch?v=xffnt67q5q8#t=446

  http://edo-ola-edo.blogspot.gr/2014/05/blog-post_22.html?spref=fb

  http://www.protothema.gr/politics/article/339568/alexis-ponokefalos-oi-megalometohoi-tou-suriza/

  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.

  Ενω ο κόσμος ξέρει ότι τα κόμματα και οι πολιτικοί είναι μαριονέτες,
  εν τούτης συνεχίζει να τρέχει απο θέατρο σε θέατρο.

  Και ποτέ δεν ψάχνει να δει αυτούς που κινούν τα νήματα…

  Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…
  Ομηρος

  ΌΣΟ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ…
  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ “ΘΑ” ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…
  ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΙΑΡΑΣ

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ…

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Ν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ…ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ…

  ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΟΥ…

  ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΛΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ…

  Οι Έλληνες δεν έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει στην χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που εμφανίζονται να ενημερώνουν τον κόσμο, παγιδεύονται στο ν αναμασάνε την μασημένη τροφή που τους δίνουν.

  Μας πείσανε οτι για ολα φταίει η Γερμανία και σαν ηλίθιοι το αναμασάμε και το επαυξάνουμε, κλείνοντας τα μάτια στο γεγονός πως οτι ακριβώς συμβαίνει στην καταχρεωμένη Ευρώπη συμβαίνει και στην επίσης με τον ιδιο τρόπο καταχρεωμένη και υποδουλωμένη Αμερική… και άλλες χώρες του κόσμου.

  Υπνωτισμένοι απο τα ιδια ΜΜΕ που μας παγίδεψαν συνεχίζουμε κάθε μέρα την βραδινή μας κατήχηση… χωρίς να βλέπουμε τα βήματα -ενα – ενα που μας έφερνα μέχρι εδω: Μας έβαλαν στο χρηματιστήριο διαφημίζοντας το έντεχνα, στην συνέχεια μας έβαλαν στα δάνεια με το παραμύθι του φθηνού χρήματος και οτι απο την δημιουργία ποτέ κανείς δεν έχασε, σήμερα μας βράζουμε στο ζουμί μας βάζοντας μας να ρίχνουμε τις ευθύνες ο ενας λαός στον άλλο, για να μπορούν αυτοί που έχουν στήσει το παγκόσμιο κόλπο να συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι.

  ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ -ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΗΜΕΡΑ- ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ…ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΜΕΝΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ”…

  Παύλος Κριαράς

  http://www.protothema.gr/politics/article/339568/alexis-ponokefalos-oi-megalometohoi-tou-suriza/

 4. Νικο
  ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ
  ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ…

  Απλό είναι

  Ο κόσμος θελει κατι ν αλλάξει και τσιμπάει στο δολωμα των άθλιων που βρίσκονται πισω απο τους πολιτικούς…

  Θα σου θυμίσω οτι

  Ο Ανδρέας Παπανδρέου, πήρε την εξουσία με το πρόσχημα της εξόδου απο την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ. ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο έλεγε και κοροιδεψε τον λαό που ξεχνά και ακόμα τον τιμά…

  Ο Γεώργος Παπανδρέου ο νεότερος έλεγε οτι λεφτά υπάρχουν και μολις πήρε την εξουσία μέσα σε λίγους μήνες είπε οτι είμαστε καταχρεωμένοι και μας έβαλε στο ΔΝΤ, μας δυσφίμησε διεθνώς ως επέτες. Εκλεισε ολες τις κάνουλες πληρωμής του δημοσίου και χρήματα που ήταν έτοιμα να πάρουμε για επιδοτήσεις με κατατεθειμένες προτάσεις κατα την προκάτοχη του κυβέρνηση δεν τα πείρε.

  Εδω συμβαίνει οτι ακριβώς και στην Αμερική και ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

  ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…

  Αλλα ο κόσμος είμαστε προβατα και το ξέρουμε…

  Η τηλεόραση μας αποπροσανατολίζουμε και το ξέρουμε…

  Μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας και αποδυκνίεται και απο το βίντεο που σου έστειλα και παρ ολα αυτά δεν κανουμε τίποτα…ο κόσμος θα ψυφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ, κ.τ.λ. που του εχει δείξει η TV
  https://www.youtube.com/watch?v=pxFhnEzL7TU

  Κατα τ αλλα αν τους ρωτίασεις πόσα κόμματα κατεβαίνουν στις εκλογές και τι εργο εχει κάνει το καθε ενα δεν ξέρουμε…

  Ετσι κάνουν την δουλειά τους όπως την κάνουν σ ολες τις χώρες του κόσμου…

  ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ
  ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ…

  Και δεν μας εχουν γελάσει μόνο δεύτερη αλλα πολλές φορές μέχρι τώρα….

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΙΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΙΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟς ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ…

  Εχουν ισια δικαιώματα με το Ελληνικό κράτος… εισάγουν πράγματα αφορολόγιτα κ.τ.λ.

  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η TV και γενικότερα τα ΜΜΕ… ΓΙΑΤΙ;;;

  Μιλουν για τον πλούτο της Ελλάδας οταν αυτή την στιγμή κλέβουν τον Ελληνικο χρυσό απο την Χαλκιδική και τα κόμματα σιωπούν… ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ… ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΣΟ ΧΡΥΣΟ, ΧΑΛΚΟ, ΑΣΙΜΗ ΘΕΛΟΥΝ… ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ…

  ΜΜΕ = Μην Μιλάς Εσυ…

 5. katagelies on 24/05/2014 at 01:17

  ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ…ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uhH-TUAicuE

 6. Απο ιδρύσεως του ελληνικού κράτους οι πραγματικοί διοικητές της Ελλάδος ήταν οι Ρόθτσιλντ. Ηλθαν σαν ακόλουθοι του Οθωνα και διοίκησαν απο το παρασκήνιο…

  Η ισραηλιτική Κοινότητα της Αθήνας υπήρξε μεταξύ των κοινοτήτων εκείνων που κατεστράφησαν κατά την Ελληνική Επανάσταση εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (1821 – 1829). Μετά το 1834, όμως, και την ανακύρηξη της Αθήνας ως πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα. Αριθμός εβραϊκών οικογενειών ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα.

  http://kyklwpas.blogspot.gr/2013/11/1834.html?spref=fb

 7. Πολλά στοιχεία στην εκπομπή αυτή.
  Πολύ ενδιαφέρον ακούστε την:
  https://www.youtube.com/watch?v=Cb8PcS-3y1I#t=35

 8. Ουρανια Ανεξαρτητη ΙΣΛΑΜ

  ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ!

  ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΡΑ -ΝΥΧΤΑ ΛΟΓΩ ΤΕΜΕΝΟΥΣ .
  ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
  ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ._
  ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !
  Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ! ! !
  ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ,
  ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ._
  ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ . . . .
  ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ._
  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ._
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ._
  ΜΕ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, ΜΕ ΣΕΝΓΚΕΝ , ΜΕ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1 , ΜΕ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ,
  ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ !
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ -ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ . . . . . . .

  ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

  ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ._
  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ._
  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ._
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ
  ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΜ/ΡΙΑ ! . _
  ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ ΑΛΛΑ 5.800.000 ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ._
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ,
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ,
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ._
  ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΙ ._
  ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !
  ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ . . . . . . . . . . . . . .
  ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩ
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . . . . . . . . . . . .
  ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ,

  ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ._

  ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ .
  ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ .
  ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ .
  ΟΣΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΒ .
  ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ,

  ΤΩΡΑ ; ; ;

  ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ !

  ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ._

  ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .

  ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ! ! ! ._

  ΟΤΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ; ; ;

  ΕΝΩ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ;

  ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ;

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ,

  ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,

  ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ._

  Ε Λ Ε Ο Σ ._

  ΚΑΙ….. ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ
  ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ !
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ
  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
  ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ
  ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

 9. Εδω υπάρχει μια πολύ ωραία ομιλία για το ποιοι κρύβονται πίσω απο αυτά που βλέπουμε αλλά και εξηγήσεις για πολλά απο τα σοβαρά πράγματα που γίνονται γύρω μας.

  Paul Hellyer στην Ακρόαση Πολιτών.

  Paul Hellyer ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ…ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ… ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ GLOBAL ΚΑΙ ΟΧΙ LOCAL ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ Κ.Α.

  Αξίζει να τον ακούσετε προσεκτικά.

  http://mavro-diamanti.blogspot.gr/2014/10/paul-hellyer.html

 10. Πολυ καλό αρθρο που αξιζει να διαβαστεί προσεκτικά.!

  Το Κράτος δεν επιτρέπεται να κόψει χρήμα για τον εαυτό του, αλλά επιτρέπει δια νόμου ή Βασιλικού Διατάγματος να κόψει μια ιδιωτική εταιρεία χρήμα από την οποία θα τα ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ άρα από την πρώτη κιόλας Δραχμή η οποία θα μπει στην κυκλοφορία (circulation) το Κράτος ήδη χρωστάει!

  “αφήνουν αόριστο το πόσες μετοχές ανήκουν στους Τραπεζίτες Ρότσιλντς… γιατί άραγε; για να μην πάρουμε χαμπάρι ότι η Εθνική όχι μόνο δεν ήταν ποτέ “Εθνική” και “της Ελλάδος”, αλλά ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών άνηκε εξ αρχής στους Ρότσιλντ άρα ο Ρότσιλντ έλεγχε απόλυτα το νέο και φτωχό Κράτος;”

  Οι μετοχές συνολικά ήταν 5.000, με τιμή 1000 Δραχμών καθ έκαστη, άρα 5.000.000 Δραχμές όπως βλέπουμε παρακάτω στο ΦΕΚ 30.03.1841. Οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών ήταν των Ρότσιλντ.

  όσον αφορά τις 1.000 μετοχές που είχε το Ελληνικό Κράτος, όπως θα δούμε στο επίσημο Χρονολόγιο της Εθνικής Τραπέζης, πρόκειται για έναν ακραίο εμπαιγμό διότι ήταν θέμα χρόνου αυτές οι μετοχές να φύγουν από τα χέρια του Κράτους εφόσον ο αναγκαστικός και αποκλειστικός δανεισμός του Κράτους από την ΕΤΕ θα έφερνε χρέος… Δηλαδή μας έδωσαν και μια αβάντα 1.000 μετοχές για να μας ρίξουν μια εντελώς ηλίθια στάχτη στα μάτια αφού ήταν θέμα χρόνου όχι μόνο να φύγουν από τα χέρια του Κράτους οι 1000 μετοχές αλλά να ξεκινήσει η υπερχρέωση του Κράτους από την ιδιωτική Εταιρεία που ήταν και το ζητούμενο!

  δείτε το πλήρες κείμενο εδώ:
  http://www.knossopolis.com/2011-07-09-17-17-48.html

 11. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…
  ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΗΣ : ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ? ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΕΕ. ΔΝΤ. ΕΚΤ.. ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΟΙ 42 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΕ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ . ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ.. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΟΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΧΩΡΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Η ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

 12. Τα δυο βίντεο τα λένε ολα.
  Δείτε τα προσεκτικά και θα καταλάβετε τι συμβαίνει και στην χώρα μας και σε κάθε χώρα του κόσμου.
  Το πρόβλημα δεν ειναι ουτε ελληνικό, ουτε ευρωπαϊκό. Ειναι παγκόσμιο.
  Οι πολιτικοί κάθε είδους μιλούν για το παγκόσμιο σύστημα που κατασπαράζει τις χώρες άλλοτε με το υποτιθέμενο χρέος και άλλοτε με τους πολέμους;
  η προσπαθούν έντεχνα να μας πείσουν οτι η Γερμανία φταίει για ολα, για να μην βλέπουμε παραπέρα τι;

  1) O Στρατηγός Κλάρκ αποκαλύπτει το προμελετημένο σχέδιο
  https://www.youtube.com/watch?v=xJtTmhIEB34

  2) Η κοπέλα απο την Συρία αποκαλύπτει τι συμβαίει πίσω απο αυτό που μας δείχνουν. Τοσο στην χώρα της οσο και στις γύρω χώρες
  https://www.youtube.com/watch?v=27hzRGyunsk

  Δειτε τα προσεκτικά αν θέλετε να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο και μας αφορά όλους.

 13. Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

  το 1831 με την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια ουσιαστικά τελειώνει η προσπάθεια των Ελλήνων για ένα ανεξάρτητο Κράτος. Όσοι σκέφτηκαν “μα από τοτε είμαστε ένα ελεύθερο Κράτος” δεν έχουν παρά να λάβουν υπόψιν τους τα παρακάτω στοιχεία.:

  http://knossopolis.com/2011-07-09-17-17-48.html

 14. Κυβερνούν άραγε οι πολιτικοί ;

  Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο aegeantimes.gr…

  http://xeirobombidida.blogspot.gr/2015/09/1743.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ