Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Μας πείσανε ότι για όλα φταίει η Γερμανία

Πριν ξεκινήσει το άρθρο στο οποία θα παραθέσω κάποιους προβληματισμούς αλλα και κάποια στοιχεία, θα ήθελα να γράψω κάτι προς όλους αυτούς που τους έπεισαν ότι η Γερμανία φταίει για όλα. Η Γερμανία κάνει κουμάντο στην ΕΕ. Η Μέρκελ φταίει κ.τ.λ.

“ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΡΙΝΟΥΝ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,
ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ”

ΠΛΑΤΩΝ, 2400 χρόνια πρίν…

Μιλήσατε με ευρωπαίους πολίτες απο κάποιες απο τις 27 χώρες της βόρειας και της κεντρικής Ευρώπης και σας είπε ότι ισχύει κάτι απο τα παραπάνω;
Ασφαλώς όχι… γιατί δεν σας γεννήθηκε καν αυτή η σκέψη, να δείτε πως διαμορφώνουν την δική τους σκέψη και γνώση…γιατί απλά όπως διαπίστωσε ο Ηράκλειτος χιλιάδες χρόνια πριν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέπτονται.
Σ αυτούς παίζουν το διεθνές παραμύθι: Οι Έλληνες φταίνε. Οι έλληνες δανείσθηκαν και δεν πληρώνουν. Οι έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν παράγουν (χωρίς τώρα σ αυτούς να γεννηθεί η απορία. Μήπως στην Ελλάδα έχουν πάρει τέτοια μέτρα που να οδηγούν στην ανεργία; (σήμερα δεν συμφέρει να εργαστείς και δεν μπορείς να ανταγωνιστής τις εισαγωγές από την Ασία λόγο ανύπαρκτων δασμών, διαφοράς συναλλάγματος και ανθρώπων εκεί που ζουν σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας, χαμηλών η ανύπαρκτων φόρων κ.α. αλλα και λόγο του γενικότερου μεθοδευμένου αρνητικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, αλλα αυτοί δεν το ξέρουν και έτσι βγάζουν τα συμπεράσματα απο εκει που κατευθύνουν την σκέψη και την γνώση τους).

Τα πάντα λοιπόν είναι θέμα αντίληψης. Η γνώση υπάρχει αλλα αν δεν δουλεύει ο μηχανισμός σκέψης και αντίληψης δεν θα την αναζητήσεις ποτέ.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ? ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ.. Τ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ… ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ… ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ… ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΄40 ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’30; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ… ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΙΧΘΕΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΤΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ…

Ο ΧΙΤΛΕΡ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ… ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΦΡΙΚΑΛΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ…

https://www.youtube.com/watch?v=DQz1uP2CKTo

Οπότε αν ανήκεις σ αυτούς που δεν έχουν αντίληψη και δεν κάνεις δικές σου σκέψεις, μην κάνεις και τον κόπο να διαβάσεις παρακάτω γιατί το συμπέρασμα το έχεις ήδη και μόνο η περιέργεια σ οδήγησε εδώ…

Η Γερμανία είναι θεατής των γεγονότων και οχι οδηγός, εχει χάσει τον ίδιο τον δικό της έλεγχο πολλά χρόνια πριν, αλλά εσένα σου την παρουσιάζουν δυνατή και δικτάτορα…

Αν σου δείχνουν έντεχνα ότι η Γερμανία φταίει και εσύ ψάχνεις να βρεις να το εμπλουτίσεις αυτό η σκέφτεσαι μα καλά ποιος είναι ο μηχανισμός διακυβέρνησης στον οποίο έχει διευθυντικό ρόλο δικτάτορα η Γερμανία (ασφαλώς δεν υπάρχει το δεύτερο πουθενά αλλού παρα μόνο στο ελαφρύ μυαλό μας όπως προανέφεραν οι αρχαίοι σοφοί μας).

Αν ακόμα δεν καταλάβατε τι συμβαίνει τότε μην κάνετε καν τον κόπο να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο.

Έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά μέσα στο δικό σας μυαλό αυτοί που κινούν τα νήματα, που σας είναι αδύνατο ν αντιληφθείτε στο θέατρο της πολιτικής, πίσω απο τις μαριονέτες…

Διαβάστε πρώτα την σπηλιά του Πλάτωνα και άλλα κείμενα που σας έκρυψαν επιμελώς απο την σχολική σας μάθηση, τα οποία διευρύνουν τον τρόπο σκέψης, διευρύνουν την αντίληψη και μετά κοιτάξτε τα στοιχεία που παραθέτω, αλιώς ο αρνητισμός που σας έχουν φυτέψει σε συνεργασία με τον αποπροσανατολισμός και την παραπληροφόρηση δεν θα σας αφήσουν να ψάξετε και να επαληθεύσετε αυτό που έντεχνα σας έχουν αποτυπώσει συμπερασματικά στο μυαλό σας.


Κάποτε ένας φωτισμένος άνθρωπος μου είχε πει ότι οι άνθρωποι σήμερα έχουν ενα βασικό πρόβλημα. Δεν σκέφτονται.

Και αυτό που συμβαίνει σήμερα το επιβεβαιώνει δυστυχώς

τους διαμορφώνουν την άποψη τα ΜΜΕ και αυτοί αντί να υποψιαστούν και να ψάξουν να επαληθεύσουν αυτά που ακούν γίνονται αναμεταδότες και προσαυξάνουν φορτώνοντας και αυτοί κάτι στο φορτηγό με τις μπούρδες.

Πάμε να δούμε το στημένο σκηνικό της οικονομικής κρίσης που ενω η Γερμανία είναι μια χώρα που πλήττεται επίσης απο αυτήν της φορτώνουν στα μάτια του τυφλού λαού την ευθύνη της κρίσης που θα διαλύσει όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Η Γερμανία εχει δώσει 100 δις χαριστικά χρήματα και δεν ειχε κάν τον μηχανισμό ούτε ήθελε να παρει τέτοια μέτρα για τον δανεισμό των κρατών της ΕΕ. αφού ξέρει οτι το χρέος φέρνει μονο χρέος.
Την Γερμανία την “σαίρνουν” σ αυτό το στημένο σκηνικό και την φωτογραφίζουν τα ΜΜΕ καθημερινά χωρίς να σκέφτονται οι παραπληροφοριμένοι οτι το ιδιο ακριβώς δράμα με την Ελλάδα ζούν σήμερα χώρες όπως η Βραζιλία, το Μεξικό, και γενικότερα οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, οι χώρες της νότιας αφρικής, η Ιαπωνία κ.α. με μόνους κερδισμένους του ευραίους τραπεζίτες που παίρνουν τις εταιρείες της κάθε χώρας, τον έλεγχο στους φυσικούς πόρους και υποδουλώνουν την κάθε χώρα κάτω απο το ψευτοχρέος.

Είναι τέτοια η αποβλάκωση και η παραπληροφόριση που μορφωμένοι άνθρωποι σήμερα νομίζουν οτι η έδρα του ΔΝΤ είναι στην Γερμανία η γενικά στην Ευρώπη.

Δειτε προσεκτικά αυτό το βίντεο είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό

ΔΝΤ: Η δράση του…

Έβγαλαν τα τελευταία δυο χρόνια όλες τις μίζες του Ελληνικού δημοσίου προς Γερμανικές εταιρείες.
π.χ. η υπόθεση Ζιμενς η οποία δραστηριοποιείται 40+ χρόνια στην Ελλάδα, τώρα έμαθαν τα ΜΜΕ ότι έδινε μίζες για να παίρνει τις δουλειές.
Υποβρύχια κ.τ.λ.
Ότι δείχνει την Γερμανία δηλαδή.
Στοιχειωδώς ν ανοίξει τα μάτια του κάποιος θα δει ότι υπάρχουν παντού καταγγελίες για μίζες και κακοδιαχείριση προς όλες τις προμήθειες του δημοσίου.

Μονο αυτά ξέρουν δηλαδή;
Ολα οσα τους καταγγίελαν διάφοροι κατα καιρούς για σοβαρές παρανομίες πέρασαν στα ψιλά γράματα η δεν παιρνουν ποτέ το φως της δημοσιότητας. βλέπε εδώ, και εδώ …κ.τ.λ.
Κάνει κατι το Ελληνικό κράτος και ίσως το κάθε κράτος χωρίς προμήθειες;

Τα ΜΜΕ πέρασαν στον κόσμο ότι οι Γερμανοί στηρίζονται στην Ελλάδα και ότι κάνουν τρελές εξαγωγές προς την Ελλάδα.
Μήπως η αλήθεια είναι ότι:
Οι γερμανοί έκαναν εξαγωγές προς την Ελλάδα και πριν την ΕΕ και πριν το Ευρω και θα κάνουν και μετά απο αυτό.
Οι Γερμανοί έχουν μια βαθιά ιστορία πάνω στην παραγωγή ποιοτικών βιομηχανικών προϊόντων τα οποία εξάγονται σ όλο τον κόσμο.
Για να δείτε ότι η Ελλάδα είναι μια ασήμαντη κουτσουλιά αρκεί να δείτε απλά και μόνο τον πληθυσμό της ίδιας της Γερμανίας (85 εκ. άνθρωποι) και τον πληθυσμός της Ελλάδας μόλις 10 εκ. ουτε καν στην εσωτερικη της κατανάλωση δεν εχουμε κάποια ιδιαιτερη αξία, όστε να στηρίζονται στις εξαγωγές προς την Ελλάδα.
Αλλά και πάλι τονίζουμε ότι η Γερμανία κάνει εξαγωγές σε όλες τις χώρες του πλανήτη και δεν σημάνει ότι θέλει να πνίξει τις χώρες με τις οποίες συνεργάζεται.
Όπως αντίθετα κάνουν οι Εβραίοι τραπεζίτες όπου μέσα απο το χρέος και την κρίση που προκακαλούν παίρνουν τον έλεγχο των επιχειρήσεων και των χωρών και έχουν κατασπαράξει πλέον ολόκληρο τον κόσμο.
Κανείς δεν κάνει τον κόπο να αναρωτηθεί που βρίσκουν οι εβραίοι τραπεζίτες τα χρήματα να δανείζουν ολόκληρο τον κόσμο;
Κανείς δεν κάνει τον κόπο να ψάξει για ποιο λόγο ακολούθησαν τον Χίτλερ τόσες χιλιάδες λαός στην εκστρατεία του για την εξαφάνιση αυτού του λαού που τόσο υποχθόνια σκάβει τον λάκκο όλων μας.
Γιατί τόσες χώρες δεν προέβαλαν καν αντίσταση στον Χίτλερ και τι ήταν αυτό που είδαν τότε οι άνθρωποι που πίστεψαν ότι ο πόλεμος θα ήταν η ο τρόπος να καθαρίσουν τον κόσμο απο τα ζιζάνια.
Πόσοι έκαναν τον κόπο να δουν λίγα χρόνια πριν (το 1929) τι έκαναν αυτοί που κυνήγησε ο Χίτλερ για να δουν αν πράγματι ήταν ένας τρελός δικτάτορας η προσπάθησε να σταματήσει αυτά που συμβαίνουν σήμερα και παίρνουν με τα ψευτομνημόνια και τις σαθρές κυβερνήσεις τον έλεγχο μέσω της οικονομικής υποδούλωσης της μιας μετά της άλλης χώρας.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο ειναι ιδιαίτερα κατατοπιστικά και ακόμα περισσότερα ενδιαφέρον γιατί ερχονται απο την ιδια την Αμερική η οποία είναι μια χώρα που την εχουν δαγκώσει οι ιδιοι που έχουν δαγκώσει και εμάς απο το 1830.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ: Πως τις προκαλούν…

 

Γερμανοί γνώριζαν απο το 1865

 

Οι Γερμανικές εισαγωγές μας φταίνε η οι Εβραϊκές τράπεζες?

κ.α.

απλά αποδεικνύουμε ότι δεν σκεπτόμαστε και δεν επαληθεύουμε…και γινόμαστε όχλος ανόητων προβάτων…που στο τέλος θα καταπατίσουν εαυτούς.

Τι άλλο δείχνει καλύτερα το στημένο κόλπο κατά της Γερμανίας;

Σήμερα 10 Απρ 2012 και εν όψη προεκλογικής περιόδου παίρνει το φως της δημοσιότητας ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο

Στον εισαγγελέα η Lidl για αισχροκέρδεια

Από newsbomb.gr – Τρι, 10 Απρ 2012

Ο εποπτεύων του Οικονομικού Εγκλήματος, αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής με παραγγελία του ζητεί να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αισχροκέρδειας από τους νόμιμους υπευθύνους της εν λόγω εταιρείας.

Η παραγγελία του κ. Παντελή απευθύνεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αλλά ζητείται και η συνδρομή της οικονομικής αστυνομίας.

Αφορμή για την παρέμβαση της δικαιοσύνης αποτέλεσαν οι διαπιστώσεις του Αναπληρωτή υφυπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη ο οποίος με αναφορά του προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου «κατήγγειλε» συγκεκριμένα προϊόντα της αλυσίδας Lidl ότι πωλούνται ακριβότερα στην Ελλάδα απ ότι σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αναφορά του κ. Ξυνίδη, 51 από 70 προϊόντα που διακινούνται αποκλειστικά από τη Lidl στη χώρα μας πωλούνται σε υψηλότερες τιμές από εκείνες που διατίθενται τα ίδια σε Γερμάνια, Γαλλία, Ιταλία και Βουλγαρία.

Προσέξτε ότι ο πολιτικός κινεί το θέμα, προεκλογικά και η δικαιοσύνη το περνάει σαν κατεπείγον όταν το θέμα για τις τιμές των ξένων σούπερμαρκετ έχει τεθεί εδώ και χρόνια στο πανελλήνιο και στην βουλή.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
Το εβραιογαλικό Carrefour πουλάει πολύ περισσότερα προϊόντα σε πολύ υψηλές τιμές…και επιπλέον δεν πληρώνει τους προμηθευτές του κάνοντας τεράστια ζημιά στην Ελληνική οικονομία και αφήνει απλήρωτο όλο τον παραγωγικό κορμό της χώρας.
Χρεώνει ανεξέλεγκτα έξοδα διαφήμισης στους προμηθευτές του.
http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_kunena&func=view&id=13388&catid=55&Itemid=2
Έχει αναγκάσει σε πτώχευση μέχρι τώρα πολλές Ελληνικές επιχειρήσεις.
Μέχρι πριν δυο χρόνια έβγαζε κέρδη και τώρα εμφανίζει ζημιές, ζημιές, ζημιές… βγάζοντας στο εξωτερικό και τα λίγα χρήματα που κυκλοφορούν στην  Ελλάδα.
Έχει δημιουργήσει ενα τεράστιο φέσι στην Ελλάδα με την παράνομη μεταχρονολόγηση των πληρωμών του -εως και 8 μήνες- ενω εισπράττει μετρητοίς. Ετσι στέλνει όσους κάνει να παίρνουν χρήματα απο αυτό, να δανείζονται απο τις τράπεζες, έτσι έχουν χάσει και το κέρδος τους οι προμηθευτές και όλος ο παραγωγικός κορμός της χώρας κατα συνέπεια. Και ενίοτε κλείνουν όπως προανέφερα λόγο του ότι πνίγονται απο τα χρέη και την αδυναμία δανεισμού ολοι οι Έλληνες παραγωγοί και προμηθευτές. (λόγο του συντονισμένου κόλπου).

Αθετεί τις συμφωνίες για τρίμηνη πληρωμή -σύμφωνα με προμηθευτές του-, καταληστεύει τις Ελληνικές επιχειρήσεις, και το Ελληνικό; Εβραϊκό; δημόσιο -με τις λογιστικές ζημιές- εδώ και πολλά χρόνια. Αισχροκερδή με την μεγάλη απόκλιση μεταξύ αγοράς και πώλησης η οποία δεν φαίνεται στην Ελλάδα -π.χ. όταν φτιάχνει ενα προϊόν brand στην Κίνα και το πουλάει σ όλα τα καταστήματα του σ όλο τον κόσμο προφανώς έχει την ίδια τιμή αγοράς, ενω η τιμή πώλησης στην φτωχή πλέον Ελλάδα είναι απο τις υψηλότερες…

Δικαιολογείται για τα παραπάνω προβλήματα ότι φταίει η κρίση ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΙΔΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.
http://www.pentapostagma.gr/2011/05/rothschild.html
Και ήρθαν μάλιστα πολύ πριν διαφανεί η έκταση του δημιουργήματος τους να μας μιλήσουν για την κρίση που δημιουργούν…
16-03-2009 μέγαρο μουσικής: DAVID DE ROTHSCHILD
http://www.youtube.com/watch?v=w3EClEpOjOE
http://www.armahellas.com/?p=5520
Δείτε περισσότερα στην Αποκαλυπτική Έρευνα: Τα ονόματα και οι εταιρίες που κατέστρεψαν την Ελλάδα
http://lefteria.blogspot.gr/2012/05/1025.html

Πολλοί απο τους Έλληνες επιχειρηματίες έχουν κινήσει δικαστικές διαδικασίες κατά του Carrefour, οι οποίες τραβάνε πολλά χρόνια και όλα αυτά τα ξέρουν πολιτικοί, ΜΜΕ, δικαστικοί… και έρχονται τώρα, μετά απο τόσα χρόνια να ελέγχουν την μικρότερη Lidl, όταν το Carrefour κινεί περισσότερα από όλα τα αλλα ελληνικά και ξένα σουπερμάρκετ μαζί. Γιατί;

Σημειωτέον ότι για το ίδιο θέμα είχαμε ακούσει αναμετάδοση της βουλής που είχε τεθεί εις γνώση όλων των πολιτικών παρατάξεων…

Απλά το Lidl είναι Γερμανική αλυσίδα και λόγο του ότι υπάρχει μια συντονισμένη κίνηση να στρέψουμε τα βλέμματα για τα όποια προβλήματα στους Γερμανούς…

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

http://www.youtube.com/watch?v=CNOLZM8bpFU&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=2&feature=plcp

 

ΚΑΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ;
Στην Αργεντινή (και σε πολλές αλλες χώρες ανα τον κόσμο) συμβαίνουν τα ίδια ακριβώς που συμβαίνουν και στην Ελλάδα. Και εκει η Γερμανία φταίει;

Δείτε το παρακάτω ντοκιμαντερ ειναι ενδιαφέρον:
http://www.youtube.com/watch?v=a_d1qs5t42Q

Ένα ντοκυμαντέρ που περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στην οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής το 2001, που εξαφάνισε τη μεσαία τάξη και ανέβασε το επίπεδο της φτώχειας στο 57,5%.
Βασική αιτία της κατάρρευσης ήταν η εφαρμογή νεο-φιλελεύθερων πολιτικών και συνταγών του ΔΝΤ, που επέτρεψαν την αρπαγή δισεκατομμυρίων δολλαρίων από ξένες τράπεζες και οργανισμούς.
Πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία της Αργεντινής και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της λεηλατήθηκαν. Το οικονομικό της σύστημα χρησιμοποιούνταν για ξέπλυμα χρήματος από τη Citibank, τη Credit Suisse και τη JP Morgan.

ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ – ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:

Τον Ιανουάριο του 2012 η πρόεδρος της Αργεντινής είχε προειδοποιήσει την Ελλάδα:..

Στο τέλος θα σας οδηγήσουν να ξεπουλήσετε τα πάντα και όταν τα ξεπουλήσετε θα διαπιστώσετε ότι δεν ξεπεράσατε την χρεοκοπία αλλά τότε θα είναι αργά, θα χρεοκοπήσετε όπως χρεοκοπήσαμε και εμείς στην Αργεντινή.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η χώρα απελευθερώθηκε από τον ζυγό του ΔΝΤ κι όμως οι κάτοικοί της είναι ακόμη στους δρόμους. Όσο κι αν ψάξεις δεν θα βρεις χώρες στις οποίες οι συνταγές του ΔΝΤ έφεραν ανάπτυξη και ευημερία. Μπορεί να ήταν διεφθαρμένες όπως στην περίπτωση της Αργεντινής και της Ελλάδας, μόνο που η παρουσία του ΔΝΤ κάθε άλλο παρά αντιμετώπισε τα φαινόμενα της διαφθοράς.

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ;

ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΔΡΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Μ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Θέλουν προφανώς παντού ανθρώπους βυθισμένους στην φτώχεια και την ανέχεια, ανίσχυρους ν αντιδράσουν σ οτιδήποτε. Υπόδουλους του κράτους τους μέσω της απειλής του υποτιθέμενου κρατικού χρέους.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΜΕΣΩ ΟΜΟΛΟΓΩΝ) ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΩΜΗ ΚΛΟΠΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 50%.!!! (ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΑΝ…ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ).

Το πλήρες άρθρο εδω:
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/09/blog-post_134.html

Και εδω μια άλλη έκδοση με σχόλια:
http://apofasismenoi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4985.html

 

 

Ένα ντοκυμαντέρ που περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στην οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής το 2001, που εξαφάνισε τη μεσαία τάξη και ανέβασε το επίπεδο της φτώχειας στο 57,5%.
Βασική αιτία της κατάρρευσης ήταν η εφαρμογή νεο-φιλελεύθερων πολιτικών και συνταγών του ΔΝΤ, που επέτρεψαν την αρπαγή δισεκατομμυρίων δολλαρίων από ξένες τράπεζες και οργανισμούς.
Πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία της Αργεντινής και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της λεηλατήθηκαν. Το οικονομικό της σύστημα χρησιμοποιούνταν για ξέπλυμα χρήματος από τη Citibank, τη Credit Suisse και τη JP Morgan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.Τραϊανού Παναγιώτη. Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β’

…και ξαφνικά οι Γερμανοί τρελάθηκαν;

 

Τραϊανού Παναγιώτης

Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β’

 

ΣΥΜΠΛΗΡΏΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4-12-13

 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ…

Τα δανεικά σας απο την ΕΚΤ και το ΔΝΤ των εβραίων τραπεζιτών πάνε στα σκόρδα απο την Κινα, τις πατάτες απο την Αίγυπτο, τα ρούχα απο το Πακιστάν και εσείς ακόμα σαν γνήσια πρόβατα αναμεταδίδετε αυτό που έντεχνα σας εβαλαν τα ΜΜΕ στο άδειο κεφάλι, οτι για ολα φταίει η Γερμανία…

Φίλε ρίχνοντας μια ματιά στους TARIC για να δω σε ποια δασμολογική κλάση πάνε τα ρούχα (ψάχνοντας την αιτία γιατί καταστράφηκε η άλλοτε κραταιά και πολυεθνική Ελληνική βιομηχανία ρούχων και υφασμάτων, πριν μπούμε στην ΕΟΚ), έπεσα πάνω στα φωτοβολταικά: Λοιπόν έχουν το απίστευτο δασμό της τάξης του 3%… (ενω έπρεπε να εχουν 300% για να δεις πως θα φτιάχναμε στην ευρώπη και θα τα εξάγαμε) http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/taric/measures.jsp?Lang=el&SimDate=20131204&Taric=8501320030&LangDescr=el

Αν τώρα κάποιος θέλει να φέρει απο το πάμφθηνο Πακιστάν η την Αίγυπτο πουκάμισα 100% βαμβακερά θα πληρώσει τον απίστευτα χαμηλό δασμό του ποσοστού 12%.!!!! (αντί για 1200%)… Γι αυτο και τα κτήματα των βαμβακοκαλλιέργητών μετα βίας φυτέυονται…Εκτός και αν εσείς μπορείτε να ανταγωνιστήτε τους πακιστανούς με το φθηνό νόμισμα, φθηνό πετρέλαιο, ασύμαντα εργατικά και χωρίς τα χαράτσια… http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/taric/measures.jsp?Lang=el&SimDate=20131204&Taric=6105100000&LangDescr=el

θέλετε και άλλα για να ξυπνήσετε;

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΒΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΤΟ)… ΜΠΕΕ…

http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/taric/taric_consultation.jsp?Lang=el&Expand=true&SimDate=20131204

 

ΣΥΜΠΛΗΡΏΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 1-2-14

 

Για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους και να σας δείξω την ταχυδακτυλουργία και την πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν τα ΜΜΕ και αυτά που έχουν καρφώσει μέσα στο μυαλό σας, είναι καλό να διαβάσετε προσεκτικά το κάτωθι κείμενο.

Τι αποκρύπτουν αυτοί που εμφανίζονται να ενημερώνουν τον κόσμο για τα προβλήματα της οικονομίας.

Λοιπόν επαναλαμβάνω το αυτονόητο. Όπως είναι ενα κράτος ετσι είναι και η ΕΕ.

Έχει κεντρική διακυβέρνηση όπου συζητιούνται τα θέματα της κάθε χώρας και συλλογικά αποφασίζουν με ψηφοφορία στην ευρωβουλή.

Το δε προεδρείο έχει θητεία μόνο 6 μήνες όταν οι κυβερνήσεις στις χώρες έχουν 3-5 χρόνια.

Η εξουσία εναλλάσσεται και δεν κυβερνά καμία χώρα την ΕΕ. ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ.

Το αν στην Ελλάδα έχουν πείσει τον κόσμο ότι την ΕΕ την κυβερνά η Γερμανία είναι γιατί σε κάθε θέμα έντεχνα τα ΜΜΕ αναμεταδίδουν το τι είπε η Γερμανία, τι είπαν οι Γερμανοί υπουργοί, τι είπαν οι Γερμανικές τράπεζες, τι είπαν οι Γερμανοί διανοούμενοι κ.τ.λ.

Αυτό είναι γνωστό σε όσους έστω και λίγο ασχολούνται με την ψυχολογία λέγεται “σημειολογικό αγκυροβόλιο ελέγχου” το οποίο φυτεύουν μέσα στο μυαλό σας, έντεχνα τα ΜΜΕ.

Σε τίποτα λοιπόν δεν κάνει κουμάντο η Γερμανία και οι συζητήσεις και οι απόψεις του οποιουδήποτε κυβερνήτη και της Γερμανίας πρέπει να περάσουν απο την Ευρωβουλή. Να το ψηφίσουν, οι Γάλλοι, οι Ολλανδοί , οι Ιταλοί, οι Ισπανοί κ.τ.λ.

Εσείς όμως επηρεασμένοι από την προαναφερόμενη λειτουργία του νου σας λειτουργείτε με το συμπέρασμα που έντεχνα σας φύτεψαν και διαρκώς ποτίζουν έτσι δεν θα κάνετε καν το κόπο ποτέ να ψάξετε και να επαληθεύσετε αν πράγματι κάνει κουμάντο η Γερμανία στην ΕΕ. Λυπάμαι πολύ που ακόμα και κοντινοί μου φίλοι με που υψηλό επίπεδο γνώσεων, έχουν πέσει θύματα του ελέγχου του νου τους.

Για να καταλάβετε με νούμερα αυτό που λέω καλό είναι να κοιτάξετε πόσες έδρες (δηλαδή ευρωβουλευτές – ψήφους) κατέχει το κάθε κράτος.

Πριν απο αυτό πάμε να δούμε πως κατανέμονται οι έδρες γιατί έχει μεγάλη σημασία.

Απόσπασμα απο την εγκυκλοπαίδεια:
“Η κατανομή των εδρών στα κράτη μέλη, στηρίζεται εν μέρει στην πληθυσμιακή κατάσταση των χωρών, έτσι ώστε μικρότερα σε πληθυσμό κράτη να εκπροσωπούνται από λιγότερους βουλευτές. Ωστόσο, δεν τηρείται η αναλογική κατανομή με μοναδικό κριτήριο αυτό του πληθυσμού, καθώς προκειμένου να ενισχυθούν οι μικρότερες χώρες μέλη, εκπροσωπούνται από περισσότερους βουλευτές σε σχέση με τον αριθμό που αντιστοιχεί στην πληθυσμιακή τους κατάσταση. Για παράδειγμα, το Λουξεμβούργο κατέχει έξι έδρες, ενώ με βάση τον πληθυσμό της χώρας θα έπρεπε να κατέχει μόλις μία.”

Και πάμε τώρα στα νούμερα.
Η Γερμανία έχει 99 έδρες όταν η Ιταλία έχει 73.!!!
Καταλάβατε τώρα τι δεν σας λένε ολοι αυτοί που έχουν στρέψει το επιπόλαιο μυαλό σας στο «για όλα φταίει η Γερμανία που βασανίζει τις χώρες του νότου».;;;
Αν όχι ακόμα πάμε να δούμε τα μεγέθη συνολικά.
Ιταλία 73, Ισπανία 54, Πορτογαλία 22,Ελλάδα 22, = 171.!!!

Δηλαδή για όποιους ακόμα δεν κατάλαβαν με απλά λόγια. Μόνο οι 4 μικρές χώρες του νότου έχουν πιο μεγάλη βαρύτητα ψήφου περισσότερο απο διπλάσια απο την Γερμανία.

Εμείς δηλαδή οι τέσσερις κάνουμε κουμάντο την Γερμανία και όχι η Γερμανία εμάς…

Και δεν έβαλα και τις υπόλοιπες 25! χώρες που καταβαίνετε πόσο μειώνονται τα ποσοστά ψήφου της Γερμανίας.

Καταλάβατε τώρα την στημένη απάτη που έχουν κάνει αυτοί που σας έχουν βάλει βιτρίνα την Γερμανία

Αυτά όμως ο κάθε οικονομολόγος και ο κάθε ερευνητής που βγαίνει να μιλήσει στον κόσμο τα ξέρει καλά η οφείλει να ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ΕΕ και όχι ν αναπαράγει το τι είπε η Γερμανία και ο οποιοσδήποτε μέσα στην Γερμανία. (σας είναι παντελώς αδιάφορα γιατί δεν κάνει καμία Γερμανία κουμάντο την ΕΕ αλλα οι 25 χώρες που προανέφερα, απο τις οποίες καμία δεν είναι δεμένα τα συμφέροντα της με την Γερμανία. Κάθε μια χώρα εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα και του συνόλου)

Το θέμα είναι τι κάνανε οι ευρωβουλευτές μας και εμείς. Το πόσο ενημερώσαμε τους άλλους ευρωβουλευτές κ.τ.λ.
Το πόσο κατεβάσαμε θέματα προς ψήφιση στο ευρωκοινοβούλιο και τι τύχη είχαν αυτά απο τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές.

Ενδεικτικά αναφέρω έναν μόνο ευρωβουλευτή μας τον κ. Κρίτων Αρσένη και την πρόσφατη δραστηριότητα του την οποία οφείλουν ολοι να γνωρίζουν για να καταλάβουν ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μέσα στο μυαλό τους από το πώς είναι στην πραγματικότητα:
http://kritonarsenis.gr/actions/view/140130-dt-seeds

ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΙΑΡΑΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΑΘΗΝΑ
20-1-14
*ΥΓ Η συνέχεια του άρθρου θα δείξει ακόμα πιο ενδιαφέρονται πράγματα…

 

21 Responses to Μας πείσανε ότι για όλα φταίει η Γερμανία

  1. Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!

    GROTHIA.GR: ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ! ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΚΥΡΙΟΙ..ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ…ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΑΝΤ,ΠΟΥΤΙΝ,ΝΤΟΥΤΕΡΤΕ,ΚΙΜ,ΜΑΔΟΥΡΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΟΝ ΧΟΥΣΕΗΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ ΚΛΠ…

    http://grothia.gr/enimerosi/sionismos/57434/dite-pos-i-germani-ethnikososialistes-synetripsan-tous-rothtsilnt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ