Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΜΜΕ

Μεσα Μαζικης Εξαπατησης…. ακριβως ομως
Maria Pappa – Stamatis Stefanakos

Τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικού Ελέγχου; όπως μεταφράζεται η συντομογραφία κατα κάποιους) έχουν πέσει πολλές φορές σε παραλήψεις όπως βλέπουμε και πολλοί από εμάς αναρωτιόμαστε αν είναι τυχαίες αυτές;

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε όταν καλύπτουν ένα γεγονός, τα σχόλια με τα οποία καλύπτουν το γεγονός, βάζοντας τα δικά τους σχόλια με τα οποία σύμφωνα με τους ψυχολόγους διαμορφώνουν άποψη στον δέκτη.

Πολύ απλά προσέξτε ότι σπάνια μεταδίδουν ένα γεγονός δίνοντας τις πληροφορίες ασχολίαστες.

Δέστε λοιπόν μια δημοσίευση σε κάποιο ΜΜΕ (Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας) και αφαιρέστε τα σχόλια του γράφοντος το άρθρο. Ξαναδιαβάστε το άρθρο χωρίς τα σχόλια και δείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Πολύ απλά τα σχόλια κατευθύνουν την σκέψη του αναγνώστη προς την κατεύθυνση που θέλει ο αρθρογράφος.

Αυτά είναι θέματα για το πως λειτουργεί το μυαλό μας.

Είναι η επαλήθευση του ρητού:

“Πάς εκεί που κοιτάς.”

Επίσης είναι και ένα άλλο θέμα παραπλήσιο.

Το ίδιο γεγονός να καλύπτουν δυο διαφορετικά έντυπα από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις.

Διαβάστε και συγκρίνετε τα δυο αυτά διαφορετικά άρθρα για το ίδιο θέμα και θα δείτε επίσης κάτι ενδιαφέρον.

Τώρα γιατί κάποιοι να θέλουν να κινείται η σκέψη μας ανάμεσα σε δυο διαφορετικές παρατάξεις;

Υπάρχει και εδώ άλλο ένα ρητό που ίσως επαληθεύεται:

“Διέρρεε και βασίλευε…”

Είναι ενδιαφέρον να διαβάσει κάποιος στα πρωτόκολλα της Σιών το πρωτόκολλο 2:
“Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς.”
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

Πρωτόκολλο Δωδέκατο
Απέναντι στον Τύπο θα ενεργούμε με τον εξής τρόπο. Ποιο ρόλο παίζει τώρα ο Τύπος; Χρησιμεύει για να αναφλέγει τα πάθη ή να συντηρεί τους εγωισμούς των κομμάτων. Είναι μάταιος, άδικος, ψεύτης και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν καθόλου σε τι χρησιμεύει. Θα του φορέσουμε σαμάρι και θα του βάλουμε γερά χαλινάρια, θα κάνουμε το ίδιο και για τα άλλα έντυπα, γιατί σε τι θα μας χρησίμευε να απαλλαγούμε από τον τύπο, αν επρόκειτο να χρησιμεύσουμε για στόχος των φυλλαδίων και των βιβλίων;

Τίποτα δε θα δημοσιεύεται στο κοινό χωρίς τον έλεγχό μας. Το αποτέλεσμα αυτό κατορθώθηκε πια στις μέρες μας από το γεγονός ότι όλες οι ειδήσεις συλλέγονται από πάρα πολλά πρακτορεία, τα οποία τις συγκεντρώνουν από όλα τα μέρη του κόσμου. Τα πρακτορεία αυτά θα είναι τότε εξ ολοκλήρου δικά μας και δε θα δημοσιεύουν τίποτε άλλο παρά αυτό που θα τα διατάζουμε.

Αν από τώρα μπορέσαμε να κυριαρχήσουμε στις σκέψεις των Χριστιανικών κοινωνιών σε τέτοιο βαθμό, ώστε σχεδόν όλοι οι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται τα παγκόσμια γεγονότα μέσα από τους χρωματιστούς φακούς των γυαλιών τα οποία βάζουμε μπροστά στα μάτια τους, αν από τώρα σε κανένα Κράτος δεν υπάρχουν συρτάρια που να μας κρύβουν τα ανόητα λεγόμενα από τους Χριστιανούς μυστικά του Κράτους, τι θα γίνει, όταν εμείς θα είμαστε οι αναγνωρισμένοι Κυρίαρχοι του σύμπαντος
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

Είναι ενδιαφέρον να διαβάσει κάποιος προσεκτικά τα πρωτόκολλα της Σιών γιατί αναφέρονται σε πολλά σημεία τους στην σπουδαιότητα ελέγχου του τύπου (δηλαδή των ΜΜΕ) και μέσω αυτών μπορεί κάποιος να επιχειρήσει να ελέγξει τον λαό.

Το αν επαληθεύονται η όχι σήμερα δεν θα σας το πούμε εμείς, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Παράλληλα πρέπει να δει κάποιος από πού ξεκινά η πληροφορία την οποία επεξεργάζονται και «χρωματίζουν» κάποιες φορές όπως προαναφέραμε κάποια ΜΜΕ.

Δηλαδή τα άρθρα που γράφουν τα βρίσκουν πάντα από δικό τους δημοσιογράφο ή τα παίρνουν από κάποια μεγάλα διεθνή ειδισιογραφικά δίκτυα;

Π.χ. η τάδε εφημερίδα πήγε στην Λιβύη και κάλυπτε τα δημοσιεύματα με τα οποία ενημερώνει τους αναγνώστες της βλέποντας με τα «μάτια» της τα γεγονότα ή τα πήρε από κάποιο μεγάλο δίκτυο;

Άρα το πρώτο που πρέπει να ερευνήσει κάποιος είναι αν πράγματι υπάρχουν δίκτυα που τροφοδοτούν τα ΜΜΕ με τις κυριότερες ειδήσεις (χωρίς αυτό να σημαίνει υποχρεωτικά ότι τα ειδισιογραφικά δίκτυα στελεχώνονται από διάφορα «χρώματα» απλά είναι καλό να ξέρει κάποιος την πηγή των πληροφοριών των οποίον γίνεται αποδέκτης).

Διότι θεωρητικά αυτός που σου αναμεταδίδει ένα γεγονός το οποίο δεν είδες με τα μάτια σου, μπορεί να σου διαμορφώσει την άποψη η να στρέψει την σκέψη σου ανάμεσα σ ένα ελεγχόμενο εύρος.

Δεν γνωρίζουμε και δεν υπονοούμε τίποτα απλά μας παραξενεύουν κάποια γεγονότα, όπως το να μιλάμε για την ελευθερία του λόγου και από την άλλη τα ΜΜΕ να εξαρτώνται από διάφορους κρατικούς μηχανισμούς και υπο κάποιες προϋποθέσεις να έχουν διάφορα ευεργετήματα όπως για παράδειγμα την ατέλεια του χάρτου κ.α.

Τα ΜΜΕ δείχνουν στημένα σκηνικά σύμφωνα με το σχέδιο για να επηρεάζουν τα διεθνή πρόβατα…
Ο δημοσιογράφος κάνει πλάκα και λέει ότι κρυώνει και θέλει ενα στρώμα ν αράξει, όταν βγαίνει στον αέρα στα διεθνή δίκτυα εμφανίζεται με υπόκρουση εκρήξεων και πυροβολισμών…θαυμάστε την στημένη απάτη των ΜΜΕ σ όλο της το μεγαλείο…

http://www.youtube.com/watch?v=3lWB5ssifTg

 

14 Responses to ΜΜΕ

 1. katagelies on 30/09/2012 at 05:17

  ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ”ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ” ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΣΠΙΔΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ..ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=342736559135684&set=a.342736555802351.76752.342609582481715&type=1&theater

 2. ΘΕΛOYN ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ on 04/11/2012 at 01:53

  Τα μέσα μαζικής πολτοποίησης εγκεφάλων και συνειδήσεων, με νύχια και με δόντια προσπαθούν απροκάλυπτα πλέον, να συγκρατήσουν την οργή του κόσμου προβάλλοντας συνεχώς και αδιαλείπτως ότι μπορούν, χρησιμοποιώντας ότι εργαλείο ψυχολογικής υποταγής έχουν και δεν έχουν. Δημοσιογράφοι φυλακίζονται, πολίτες προσάγονται, διαδηλώσεις καταστέλλονται, οι κατασχέσεις αυξάνονται. Οι λίστες αποκρύπτονται, οι πραγματικοί καταχραστές του πλούτου της Πατρίδας μας προστατεύονται…
  http://epamnt.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4.html?spref=fb

 3. Τα πολλά μέσα ενημέρωσης που βλέπουμε γύρω μας έχουν πίσω τους συνήθως μια κεντρική πηγή ενημέρωσης.

  Γι αυτό παρατηρούμε ότι λένε ολοι το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια.

  Εδώ είναι ενα πολύ σημαντικό άρθρο που αποδεικνύει ότι τα βασικά κανάλια ενημέρωσης συγχωνεύονται και ελέγχονται απο την ίδια πηγή.

  http://www.luckinlove.com/rothmedia.htm

 4. Ατάκα – κόλαφος στους δημοσιογράφους από αγωνιζόμενο αγρότη πριν από λίγα λεπτά στην πρωϊνή γραμμή του ΣΚΑΪ.

  Με την κλασσική μέθοδο δαιμονοποίησης των κινητοποιήσεων, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον άνθρωπο που είναι στον δρόμο:

  “Μα γιατί λέτε ότι σας φταίει το κράτος; Γιατί δεν κάνατε την παραγωγή σας ανταγωνιστική; Και η Ινδία και η Αφρική έχουν αντίστοιχα προϊόντα… γιατί να πάρουν τα δικά σας;”

  …και η επική απάντηση του γίγαντα ήταν: “Μα και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους που αμοίβονται με… 10 Ευρώ!!! Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, είστε ακριβοί!!!”

  Δεν εμεινε όμως εκεί. Υπενθύμισε στους ενημερωτές ότι πριν από χρόνια κάποιοι έχυσαν το αίμα τους ώστε τα χωράφια να ανήκουν στον Ελληνικό λαό.

  Σήμερα όμως με τις μεθοδεύσεις όπως το ξεπούλημα της Αγροτικής, κάποιοι αγωνίζονται για να δώσουν τα χωράφια σε νέους κατακτητές…

  ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ: ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ… ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ…

  http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2012/12/blog-post_946.html

 5. Πρωτόκολλο Δεύτερο on 16/02/2013 at 00:56

  Πρωτόκολλο Δεύτερο
  Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς.

  http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

 6. Αυτη ειναι η αλήθεια των ΜΜΕ... on 03/03/2013 at 17:42

  Αυτη ειναι η αλήθεια των ΜΜΕ…οποιος δεν ακούει τον συντάκτη του να παρει την δεν τους κάνει… αυτή είναι η ενημέρωση που μοιάζει με το μαντρί στο οποίο πάνε μονα τους τα πρόβατα οταν βραδιάσει…

  http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525371_593408277354071_847057038_n.jpg

 7. Για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους και να σας δείξω την ταχυδακτυλουργία και την πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν τα ΜΜΕ και αυτά που έχουν καρφώσει μέσα στο μυαλό σας, είναι καλό να διαβάσετε προσεκτικά το κάτωθι κείμενο.

  Τι αποκρύπτουν αυτοί που εμφανίζονται να ενημερώνουν τον κόσμο για τα προβλήματα της οικονομίας.

  Η ΕΕ εχει κεντρική διακυβέρνηση όπου συζητιούνται τα θέματα της κάθε χώρας και συλλογικά αποφασίζουν με ψηφοφορία στην ευρωβουλή.

  Το δε προεδρείο έχει θητεία μόνο 6 μήνες όταν οι κυβερνήσεις στις χώρες έχουν 3-5 χρόνια.

  Η εξουσία εναλλάσσεται και δεν κυβερνά καμία χώρα την ΕΕ. ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ.

  Το αν στην Ελλάδα έχουν πείσει τον κόσμο ότι την ΕΕ την κυβερνά η Γερμανία είναι γιατί σε κάθε θέμα έντεχνα τα ΜΜΕ αναμεταδίδουν το τι είπε η Γερμανία, τι είπαν οι Γερμανοί υπουργοί, τι είπαν οι Γερμανικές τράπεζες, τι είπαν οι Γερμανοί διανοούμενοι κ.τ.λ.

  Αυτό είναι γνωστό σε όσους έστω και λίγο ασχολούνται με την ψυχολογία λέγεται “σημειολογικό αγκυροβόλιο ελέγχου” το οποίο φυτεύουν μέσα στο μυαλό σας, έντεχνα τα ΜΜΕ.

  Σε τίποτα λοιπόν δεν κάνει κουμάντο η Γερμανία και οι συζητήσεις και οι απόψεις του οποιουδήποτε κυβερνήτη π.χ. της Γερμανίας, πρέπει να περάσουν απο την Ευρωβουλή. Να το ψηφίσουν, οι Γάλλοι, οι Ολλανδοί , οι Ιταλοί, οι Ισπανοί κ.τ.λ.

  Εσείς όμως επηρεασμένοι από την προαναφερόμενη λειτουργία του νου σας, λειτουργείτε με το συμπέρασμα που έντεχνα σας φύτεψαν και διαρκώς ποτίζουν, έτσι δεν θα κάνετε καν το κόπο ποτέ να ψάξετε και να επαληθεύσετε αν πράγματι κάνει κουμάντο η Γερμανία στην ΕΕ. Λυπάμαι πολύ που ακόμα και κοντινοί μου φίλοι με που υψηλό επίπεδο γνώσεων, έχουν πέσει θύματα του ελέγχου του νου τους.

  Για να καταλάβετε με νούμερα αυτό που λέω καλό είναι να κοιτάξετε πόσες έδρες (δηλαδή ευρωβουλευτές – ψήφους) κατέχει το κάθε κράτος.

  Πριν απο αυτό πάμε να δούμε πως κατανέμονται οι έδρες γιατί έχει μεγάλη σημασία.

  Απόσπασμα απο την εγκυκλοπαίδεια:
  “Η κατανομή των εδρών στα κράτη μέλη, στηρίζεται εν μέρει στην πληθυσμιακή κατάσταση των χωρών, έτσι ώστε μικρότερα σε πληθυσμό κράτη να εκπροσωπούνται από λιγότερους βουλευτές. Ωστόσο, δεν τηρείται η αναλογική κατανομή με μοναδικό κριτήριο αυτό του πληθυσμού, καθώς προκειμένου να ενισχυθούν οι μικρότερες χώρες μέλη, εκπροσωπούνται από περισσότερους βουλευτές σε σχέση με τον αριθμό που αντιστοιχεί στην πληθυσμιακή τους κατάσταση. Για παράδειγμα, το Λουξεμβούργο κατέχει έξι έδρες, ενώ με βάση τον πληθυσμό της χώρας θα έπρεπε να κατέχει μόλις μία.”

  Και πάμε τώρα στα νούμερα.
  Η Γερμανία έχει 96 έδρες όταν η Ιταλία έχει 73.!!!
  Καταλάβατε τώρα τι δεν σας λένε ολοι αυτοί που έχουν στρέψει το επιπόλαιο μυαλό σας στο «για όλα φταίει η Γερμανία που βασανίζει τις χώρες του νότου».;;;
  Αν όχι ακόμα, πάμε να δούμε τα μεγέθη συνολικά.
  Ιταλία 73, Ισπανία 54, Πορτογαλία 22,Ελλάδα 22, σύνολο = 171 Έδρες.!!!

  Δηλαδή για όποιους ακόμα δεν κατάλαβαν. Μόνο οι 4 μικρές χώρες του νότου έχουν πιο μεγάλη βαρύτητα ψήφου -περισσότερο απο διπλάσια- απο την Γερμανία.

  Εμείς δηλαδή οι τέσσερις κάνουμε κουμάντο την Γερμανία και όχι η Γερμανία εμάς…

  Και δεν έβαλα και τις υπόλοιπες 25! χώρες οπου καταβαίνετε πόσο μειώνονται τα ποσοστά ψήφου της Γερμανίας (96) απέναντι στο σύνολο των 750 ευρωβουλευτών…

  Καταλάβατε τώρα την στημένη απάτη που έχουν κάνει αυτοί που σας έχουν βάλει βιτρίνα την Γερμανία

  Αυτά όμως ο κάθε οικονομολόγος και ο κάθε ερευνητής που βγαίνει να μιλήσει στον κόσμο τα ξέρει καλά η οφείλει να ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ΕΕ και όχι ν αναπαράγει το τι είπε η Γερμανία και ο οποιοσδήποτε μέσα στην Γερμανία. (σας είναι παντελώς αδιάφορα γιατί δεν κάνει καμία Γερμανία κουμάντο την ΕΕ αλλα οι 25 χώρες που προανέφερα, απο τις οποίες καμία δεν είναι δεμένα τα συμφέροντα της με την Γερμανία. Κάθε μια χώρα εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα και του συνόλου)

  Το θέμα είναι τι κάνανε οι ευρωβουλευτές μας και εμείς. Το πόσο ενημερώσαμε τους άλλους ευρωβουλευτές κ.τ.λ.
  Το πόσο κατεβάσαμε θέματα προς ψήφιση στο ευρωκοινοβούλιο και τι τύχη είχαν αυτά απο τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές.

  Ενδεικτικά αναφέρω έναν μόνο ευρωβουλευτή μας τον κ. Κρίτων Αρσένη και την πρόσφατη δραστηριότητα του την οποία οφείλουν ολοι να γνωρίζουν για να καταλάβουν ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μέσα στο μυαλό τους από το πώς είναι στην πραγματικότητα:
  http://kritonarsenis.gr/actions/view/140130-dt-seeds

  ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΙΑΡΑΣ
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
  ΑΘΗΝΑ
  1-2-13
  *ΥΓ Η συνέχεια του άρθρου θα δείξει ακόμα πιο ενδιαφέρονται πράγματα…
  Όπου θα γράψω για το ΔΝΤ (και τα αδέρφια του), Την ΕΚΤ και την FED, την παραγωγή του χρήματος και την απάτη του δανεισμού όλων των κρατών.

 8. katagelies on 21/02/2014 at 01:37

  εδω λέει πολλά στοιχεία και αποδείξεις για το στημένο κόλπο της πολιτικής που τα πρόβατα ψηφίζουν οτι τους δείχνουν τα ΜΜΕ.

  Δείτε το προσεκτικά εκει που λεει για το πως εμφανίσανε στο προσκήνιο την Χρυσή Αυγή.

  Τι αλλο θέλετε για να καταλάβετε οτι πολιτικά κόμματα που ξέρετε είναι αυτά που θέλουν να ξέρετε…

  Οπως αποδυκνείεται, η πολιτική είναι ενα θέατρο με μαριονέτες και εμεις θεατές σε μια τραγωδία εις βάρος μας.

  https://www.youtube.com/watch?v=WLequgheuYo

 9. Τα ΜΜΕ βλέπουν οτι θέλουν…

  ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑΝΑΤΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…

  http://agelastos-xwra.blogspot.gr/2014/03/blog-post_18.html#.Uy3Y_M5JZAu

 10. katagelies on 13/04/2014 at 21:06

  ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ…

  Με απλό, αλλά ευρηματικό τρόπο, θα μάθετε ότι θέλετε να μάθετε για τα χρέη των κομμάτων και δεν τολμούσατε μέχρι σήμερα να ρωτήσετε αλλά και δεν σας τα είπαν τα συστημικά ΜΜΕ.

  Ποιος χρωστάει €270εκ.;
  Ποιος λέει ότι οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από αυτό είναι “απόρρητο ” θέμα;
  Ποιος δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη του και στέλνει τελικά το λογαριασμό “από το φέσι” στους πολίτες;

  Ένα σκάνδαλο πολλών δεκαετιών, που κλιμακώνεται με προκλητικό τρόπο μέσα στα χρόνια της κρίσης, αλλά ελάχιστοι τόλμησαν να το αγγίξουν.

  Τώρα εσείς σπάστε το νόμο της σιωπής

  Χρωστάτε στις τράπεζες, στην εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία, σας έχουν κόψει το μισθό, δεν σας φτάνουν τα χρήματα για να τα βγάλετε πέρα; Υπάρχει λύση. Δείτε πως έλυσαν το δικό τους πρόβλημα οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος. Δείτε και διαδώστε το να μάθουν και άλλοι πως να λύνουν εύκολα και χωρίς κόπο τα προβλήματά τους. Ανοίξτε και δείτε αυτό το video.

  ΚΟΡΥΦΑΙΟ…
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6yfVOiumc30

 11. katagelies on 28/05/2014 at 23:35

  ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ: ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ

  ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΝΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ…

  ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ Κ.Τ.Λ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ ΑΧΡΕΙΟΥΣ) ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ… ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ… ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ (ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΑΝΟΙΚΕΙ)

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ:
  https://www.youtube.com/watch?v=S46E2OTED8Q#t=189

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ…

  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ Σ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΗ… Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ Η ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ Ν ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ… ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

  ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΜΈΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ… ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΕΕ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ… (ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ)

  ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΤΟ ΔΝΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…

  ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΤΟ ΔΝΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΒΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

  ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ…

  ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ…

  ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ…

  ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ…

  ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΙΑΡΑΣ
  ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

 12. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ…

  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ, ΜΕΡΚΕΛ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΥ , ΑΔΑΟΥΣ , ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ…
  ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ Κ.Τ.Λ.

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

  http://www.hellas-now.com/2014/07/blog-post_591.html

  ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:

  ————————————–

  Στο τέλος του Ιουλίου του 2014, σε λίγες μέρες από σήμερα, ξεκινάει η μεγαλύτερη ληστρική επιδρομή στην ιστορία της ανθρωπότητας επίσημου κράτους στους πολίτες του.

  Ο πρωθυπουργός τής Τάνιας Ιακωβίδου, ο επονομαζόμενος και Τζούλιο (Αντρεότι), έχοντας μαζί του τον Βενιζέλο- που όσο περνάει ο καιρός θυμίζει τον Μάρλον Μπράντο στον Νονό-θα στείλουν τους τσιλιαδόρους τους να εισπράξουν 7,5 δις φόρους, από τους ήδη φτωχοποιημένους πολίτες τους.

  Από τους πολίτες, οι οποίοι 1 στους 5 δεν θα πάνε καν διακοπές και οι οποίοι χρωστάνε ήδη 67,5 δις στο Δημόσιο και 20 δις στα ασφαλιστικά ταμεία του τσαχπινογαργαλιάρη Ροβέρτου Σπυρόπουλου, ο Τζούλιο και ο Μάρλον ζητάνε άλλα 7,5 δις. Τα οποία ακόμη κι αν τα εισπράξουν δεν πρόκειται να κλείσουν την τρύπα των 15 δις ευρώ, ποσό στο οποίο ανέρχεται το δημοσιονομικό κενό της χώρας, μόνο για το 2015, σύμφωνα με τους δανειστές μας!

  Την ίδια ώρα η Μέρκελ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” είναι αποφασισμένη να μην προχωρήσει σε καμμία συζήτηση για το ελληνικό χρέος που έχει εκτιναχθεί στα 400 δις ευρώ.

  -Οι κυβερνήσεις και οι πολίτες σας δημιούργησαν αυτό το χρέος. Σε καμμία περίπτωση, όσο βρίσκομαι στη καγκελαρία δεν πρόκειται να δεχθώ κανενός είδους απομείωση του ελληνικού χρέους σας. Ακόμη κι αν εξαφανισθεί από τον πλανήτη και ο τελευταίος Ελληνας, το χρέος πρέπει να το αποπληρώσετε στο ακέραιο. Δεν έχω ουδεμία πρόθεση να μπω σε μία διαδικασία που θα προκαλέσει την διάλυση της ζώνης του ευρώ κι αυτό γιατί σε περίπτωση που απομειωθεί το ελληνικό χρέος, το ίδιο θα ζητήσουν οι Ιταλοί και οι Γάλλοι. Δεν πρόκειται να θυσιάσω τους πολίτες μου για χάρη των κηφήνων της Ευρώπης…

  Σας μεταφέρουμε λέξη-λέξη την θέση της Μέρκελ για το ελληνικό χρέος.

  - See more at: http://www.hellas-now.com/2014/07/blog-post_591.html#sthash.zRBNmcDG.dpuf

  ————————————-

  ΠΩ ΠΩ , ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΤΕΨΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ…

  ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ;;; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ… ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ… J

  ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΠΑΖΕΙ, (ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ,) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΥΟΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΩ, ΠΩ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ…

  ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:
  “Σας μεταφέρουμε λέξη-λέξη την θέση της Μέρκελ για το ελληνικό χρέος.”
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ…

  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ…ΤΑ ΜΜΕ…

  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ SCAM, ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ (ΠΡΟΒΑΤΑ-ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ) ΠΡΟΣ ΤΟ “ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ” , “ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ”….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΛΠΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΘΕΙ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΛΠΟ… Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ…ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ.

  ΡΕ ΖΩΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ (ΑΠΑΤΗ) ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

  ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΑΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ… ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…

  ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΡΕ ΖΩΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΟΥΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ…

  ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ;;;

  http://www.youtube.com/watch?v=rzRkLONe78o&index=8&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ

 13. Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια – Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!!!
  By nikdigrik on 26/01/2014

  Άραγε αυτά γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; » Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.

  Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΩΣ ΑΕΝΑΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

  Της Ευστρατίας Σουραβλά

  Είναι πολύ σημαντικό,αυτές τις κρίσιμες ώρες,να ρίξουμε μια ματιά στην Βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, απο το πνεύμα του Οδυσσέα.
  ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε απο την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους «μνηστήρες».
  Οταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.
  Είναι το βιός του ,είναι ο ιδρώτας μιας ζωής,είναι η γή του ,είναι η πατρίδα του,είναι ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟΥ.
  Παρα την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο απο την Θεά Αθηνά , πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
  Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς Αθηνάς, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
  Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.
  Οταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.
  Είναι ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ο ΤΗΛΕ-ΜΑΧΟΣ ( αυτός που δίνει την μάχη του από μακριά),που με δόλιο τρόπο επιχείρησαν να δολοφονήσουν,δηλαδή να καταδικάσουν την ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ,όπως δόλια σήμερα ξαναεπιχειρούν!
  Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
  Η λέξη μιλά απο μόνη της.
  Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
  Ειναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.
  Είναι ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα.Είναι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.
  Γι αυτό,μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
  Αν υπήρχαν αυτά το 1821,είναι αμφίβολο αν θα γίνονταν η επανάστασις των Ελλήνων,θα κινδύνευαν να μείνουν καθυποταγμένοι στην πλάνη και την θολούρα της συγχισμένης κρίσης,εξ αιτίας της .
  Και τον σκοτώνει ρίχντοντάς του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ,στο ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, που την χρησιμοποιεί ενάντια στη νόηση των ανθρώπων!
  Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ.
  Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.
  Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!
  Γιατί λειτουργεί κατά το δοκούν.
  Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ.
  Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!
  Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
  Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.
  Οι πρόγονοί μας μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λενε πως να τινάξουμε τον ζυγό.
  ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

  anexartitiprotovoulia.blogspot.gr

  Οι μεταφράσεις τού Ομήρου,στήν εποχή μου,έφταναν στή Διδακτική Ύλη τών τότε εξαταξίων γυμνασίων,”επιλεκτικά”,από τήν επιτροπή,η οποία διαχειρίζονταν καί καθόριζε τήν έκδοση Σχολικών Βιβλίων[ΟΕΣΔΒ].Δέν πιστεύω,πώς είχαν παραληφθεί” σκόπιμα”, οι συμβολισμοί κάποιων γεγονότων ή ονομάτων καί στίς κατοπινές σχολικές μεταφράσεις,όμως είναι γεγονός πώς δέν είχαμε διδαχτεί τούς συμβολισμούς τών ονομάτων τών “μνηστήρων”-απότι θυμάμαι-διότι,αμέσως μετά τόν πόλεμο κι έναν εμφίλιο,οι οποίοι μάς εξόντωσαν,τό πρώτο μέλημα τού Έλληνα,ήταν η επιβίωση.Θά ήταν υπέροχο νά μάς εφώτιζε η Ιστορία,στίς μελλούμενες πράξεις μας,Κυβερνώντων καί Κυβερνουμένων,νά αποφεύγαμε τήν καταστροφή μας.Βρίσκω πολύ εξωφρενικό,άν όχι ουτοπικό,νά” στοχεύσουμε”στό λαιμό,τόν” Αντί-Νοο”-όρα ΜΜΕ-τόν ΚΑ΄αιώνα,ο οποίος σήμερα κουμαντάρει τόν Πλανήτη,ανεβοκατευάζοντας Κυβερνήσεις καί σκηνοθετούνε πολέμους,όπου γουστάρουν.Όσο γιά τήν Ιστορία…γράφεται πάντα,από τόν Νικητή.

  http://www.giapraki.com/64638-apistefto-minima-mesa-apo-tin-odissia-na-diavasti-meta-apirou-prosochis

 14. Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ on 21/10/2014 at 05:48

  Ενα πολυ καλό άρθρο θα βρείτε εδω:

  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 200 ΕΤΩΝ…

  (ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΑΔΟΣ»)

  http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/200.html?spref=fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ