Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Θρησκεια

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ  ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ
ΑΣΚΗΣΑΝΤΟΣ  ΕΝ ΑΓΙΩ ΟΡΕΙ ΤΟΥ ΑΘΩΝΟΣ, ΠΡΟ  600  ΕΤΩΝ

Οι Εκκλησίες δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλίμονο τότε εις τους εν τω κόσμω

Κατά το 1900 έτος βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρχισε ο κόσμος του καιρού εκείνου να γίνετε αγνώριστος . Όταν πλησιάσει ο καιρός της ελεύσεως του Αντίχριστου θα σκοτιστεί η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθύνει σφοδρά η ασέβεια και η ανομία. Τότε έρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος ,μετασχηματίζονται οι μορφές των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τις γυναίκες δια της αναίσχυντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής .Οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γενούν οσάν θηρία από την πλάνη του αντίχριστου.
Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τους γονείς και γεροντότερους ,η αγάπη θα εκλείψει , οι δε ποιμένες των χριστιανών Αρχιερείς και Ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι ,παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιά οδόν από την αριστερά τότε θα αλλάξουν τα ήθη και οι παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας .
Η σωφροσύνη θα απολεσθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτεία .το ψευδός και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις το μέγιστο βαθμό ,και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια .Οι Πορνείες ,μοιχείες , αρσενοκοιτίες ,κλοπές και φόνοι ,θα πολιτεύονται εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθεί την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις το Αγιον Βάπτισμα ως και την τύψη της συνειδήσεως..
Οι Εκκλησίες δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλίμονο τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστη διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως ,τότε θα αναχωρούν από τον κόσμο εις τα Ιερά Καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφιση των θλίψεων τους και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχώριες .
Και πάντα ταύτα γεννήσονται δια το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύσει τα πάντα ,και γεννήσεται εξουσιαστής πάσης της οικουμένης και θα ποιεί τέρατα και σημεία κατά φαντασία θέλει δε δώσει πονηρά σοφία εις τον ταλαίπωρο άνθρωπο ,να εφεύρει να ομιλεί ο εις προς τον άλλον από την μια άκρη της γης έως την άλλη ,τότε θα πετάνται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθόν της θαλάσσης ως ιχθύες.
Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι ,διαβιούντες εν άνεση ,μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντίχριστου .και τόσον θα προοδεύσει την επιστήμη κατά φαντασία ο πονηρός ,ώστε αποπλανήσαι τους ανθρώπους και μη πιστεύει εις την ύπαρξη του τρισυπόστατου Θεού.
Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρώπινου γένους ,θέλει κολόβωση τις ημέρες ,δια τους ολίγους σωζόμενους διότι θέλει πλανήσαι ει δυνατό και τους εκλεκτούς .Τότε αιφνιδίως θέλει έλθει η δύστομος ρομφαία και θα θανατώσει τον πλάνον και τους οπαδούς αυτού.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ,ΚΥΠΡΟΥ

 

 

Παλαιότερα υπήρχε το τρίπτυχο


ΠΑΤΡΙΔΑ

ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Σήμερα το ένα μετά το άλλο καταπατούνται όλα και ο άνθρωπος παρακολουθεί αμέτοχος.

Το να έρχονται μέσα στη χώρα σου και να βρίζουν τον θεό και παράλληλα να σε υποχρεώνουν να πληρώνεις τα χρήματα για να τους φτιάχνεις τζαμιά και να πληρώνεις για παρακολουθείς Τούρκικα έργα, κάτι συμβαίνει, και ο πολύς κόσμος αποκοιμισμένος στον αγώνα της επιβίωσης και της πλαστικής διασκέδασης δεν το καταλαβαίνει.

Ημέρα Πέμπτη: 4-10-2012
Αλβανός σκηνοθέτης ανεβάζει παράσταση στην Αθήνα.
Ππαράσταση που παρουσιάζει τον Χριστό και τους μαθητές του ομοφυλόφιλους…
αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία..
Δείτε το άρθρο εδώ:
http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1710&obcatid=1
Αυτούς τους ξένους φέραμε, αυτά τα πράγματα μας φέρνουν…

Έρχεται δηλαδή ένας Αλβανός σκηνοθέτης από μια χώρα χωρίς πίστη να μας μιλήσει για μια θρησκεία την οποία δεν γνωρίζει;

Και έρχονται και τα πολιτικά κόμματα ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίζουν κιόλας;

Εδώ υπάρχει κάτι οργανωμένο, κάτι καταστρεπτικό για την ψυχή του ανθρώπου.
Μήπως επαλυθεύεται τελικά με τον καλύτερο τρόπο η ρήση του Χένρι Κίσινγκερ;

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
http://www.pare-dose.net/?p=3159

Μπορείς να μην πιστεύεις, μπορείς να κατηγορείς τους εκπρόσωπους της θρησκείας ότι ειναι φιλάργυροι και δεν ακολουθούν το δρόμο και το λόγο του θεού.

Αλλά δεν μπορείς μια θρησκεία που λέει μόνο ωφέλημα πράγματα να την κατηγορείς με δικές σου χυδαίες υποθέσεις…

Δεν μπορείς να βρίζεις τον Χριστό και τους Μαθητές του και να τους διασύρεις όταν δεν είναι εδώ να υπερασπιστούν την ζωή και το έργο τους.

Είναι τόσο προκλητικό που μόνο καλά οργανωμένο μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ακόμα και να μην πιστεύει κάποιος στον θεό, όλοι οι φυσιολογικοί και νοήμον άνθρωποι, παραδέχονται ότι πολλά μπορεί κάποιος να ωφεληθεί από την θρυσκεία του και την πίστη προς τον θεό.

Άνθρωπος χωρίς πίστη ζει συχνά χωρίς όρια και δεν είναι δεμένος με την ζωή.

Η θρησκεία σου δίνει ωφέλιμες αρχές και σου δείχνει ένα ωφέλιμο δρόμο για σένα και τους συνανθρώπους σου και σε όποιο βαθμό μπορείς τον ακολουθείς.

Αλλά τουλάχιστον δεν ρίχνεις λάσπη σε μια θρησκεία άλλης χώρας και ν ανεβάσεις θέατρο προκλητικό μέσα στην χώρα αυτή παρουσιάζοντας τον Χριστό και τους μαθητές του σαν ομοφυλόφιλους, με την υποστήριξη μάλιστα πολιτικών κομμάτων…

Δεν πήγαμε σε καμία πορεία διαμαρτυρίας αλλά σ αυτήν θα πάμε να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά στην προσπάθεια μας να σταματήσουμε αυτό τον διασυρμό και την διάλυση αυτής της χώρας.

Για να δείξουμε ότι είμαστε άνθρωποι σκεπτόμενοι, με σεβασμό στις βασικές αρχές που στήριξαν την χώρα και την οικογένεια χιλιάδες χρόνια τώρα.

Όποιος συμφωνεί πρέπει να έρθει ευγενικά και ειρηνικά

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/10/2012 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΧΥΤΗΡΙΟ” ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ 44

Δείτε το άρθρο εδώ:
http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1710&obcatid=1

Αυτη η χώρα που μας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή είναι “ελεύθερη” επειδή κάποιοι πριν απο εμάς έδωσαν την ζωή τους υπερ πίστεως και πατρίδος…

Επειδή σήμερα κάποιοι προσβάλουν κατάφορα την νοημοσύνη μας, την Πέμπτη θα τιμήσουμε αυτούς που έμαθαν στους προγόνους μας γράμματα στα υπόγεια της εκκλησίας όταν το κρυφό σχολιό ήταν η μόνη ελπίδα να μορφωθεί ο Έλληνας που κρατούσε υποβαθμισμένο, εξαθλιωμένο και υποταγμένο ο Τούρκικος κατακτητής, στην προσπάθεια μας να μην ξαναγυρίσουν τα παιδιά μας εκει.

Η οικονομική κρίση δεν θα μπορούσε να έρθει αν δεν είχαν πρώτα εγκαταστήσει την πνευματική κρίση.

Ο λόγος για τον οποίον προσπαθούν να διαφθείρουν την εκκλησία όπως όλα δείχνουν με την πορεία που έχει τραβήξει σήμερα η κοινωνία και τα πρότυπα που ακολουθεί είναι λογικά ο ίδιος ο λόγος του θεού.

Ο λόγος του θεού –όπως μεταφέρεται σ εμάς από τις γραφές- είναι ωφέλιμος για τις ψυχές και για την κοινωνία μας. Οποίοι τον ακολουθούν είναι με σιγουριά ανώτεροι άνθρωποι.

Αγάπα τον συνάνθρωπο σου.
Βοήθα τους φτωχούς να ξαναενταχθούν στην κοινωνία.
Συγχώρεσε αυτούς που σ αδίκησαν, όπως θέλεις και εσύ να συγχωρεθείς για τα λάθη σου.
Μην προσκολλάσαι στον υλικό πλούτο γιατί τίποτα από αυτό δεν θα πάρεις μαζί σου.
Ασχολήσου με την βελτίωση του πνεύματος και της ψυχής σου γιατί έτσι κάνεις ωφέλημα πράγματα σ εσένα και στους γύρω σου.
Και άλλα πολλά, αδιαμφισβήτητα χρήσιμα, μας διδάσκει ο λόγος του θεού, είναι όμως αυτά που εφαρμόζουμε οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα;

Ο λόγος του θεού διδάσκει αγάπη, συγχώρεση, δημιουργία επωφελές για το σύνολο, αρχές και ηθική.

Χωρίς αυτά οδηγείσαι –όπως αποδεικνύεται στις μέρες μας- σε πολυνομία, αστυνομικό κράτος, συνεχής αντιπαλότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, εκμετάλλευση, αδικία, ψέμα, κ.α. που βλέπουμε όλοι γύρω μας και στον εαυτό μας να μας κυριεύουν και να κυριαρχούν.

14-10-12

Το αποτέλεσμα των προσπαθειών πολλών ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα νομικό, ενημερωτικό προς τα γνωστά ΜΜΕ, προς τον πολιτικό κόσμο δυστυχώς παραποιήθηκε και παρουσιάσθηκε από τα ΜΜΕ πολύ διαφορετικό με αποτέλεσμα αυτά να δείχνουν άλλη μια φορά ότι είναι μέσα στο κόλπο και την στημένη ενημέρωση και παραπληροφόρηση προς τον κόσμο, αφού εμείς που τα ζήσαμε λεπτό προς λεπτό όλες τις μέρες και όλες τις ώρες τόσο με την παρουσία μας εκεί όσο και με την αγωνία να δούμε την εισαγγελία να κάνει την δουλεία της, να τηρούσε τους νόμους όπως όφειλε.

Αλλά δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Τα ΜΜΕ παρουσίασαν το θέμα σαν υποκινούμενο από περιθωριακούς ανθρώπους και την Χρυσή Αυγή.

Οι εισαγγελείς βρίσκοντας κάθε φορά κωλύματα δεν πήραν μέτρα για να σταματήσει αυτή η υβριστική παράσταση, ταλαιπωρώντας κάθε μέρα τον κόσμο που αναγκαζόταν να παρίσταται έξω από το θέατρο στην προσπάθεια του να μην γίνουν αυτές οι υβριστικές για την πίστη του παραστάσεις.

Πρέπει να διευκρινιστεί επίσης ότι για να δείξουν τα ΜΜΕ τα πράγματα τελείως αντίθετα από όπως πραγματικά έχουν, πρόβαλλαν και έκαναν την κοινή γνώμη να νομίζει ότι επρόκειτο για επίθεση προς την τέχνη και όχι την πραγματικότητα που ήταν η διαμαρτυρία για την μπροστά στα μάτια μας ύβρη της θρησκείας.

Έτσι κόντρα στα ψέματα και την παραπληροφοριση.

Corpus σημαίνει: Σώμα η πτώμα και Christi είναι κατά παράφραση το όνομα του Χριστού

Κατά τ άλλα δεν μιλά για τον Χριστό…

σκηνοθετημένο από Άθεους (οι Αλβανοί είναι άθεοι όπως ξέρεις)

Άνθρωποι που σου είχα πει ότι είχαν δει το έργο, ενημέρωσαν την εκκλησία και αυτή με την σειρά της ενημέρωσε με πολλούς ευγενικούς τρόπους τον σκηνοθέτη για το υβριστικό και χωρίς στοιχεία κατά την γνώμη τους ερωτικό μέρος του Χριστού και την ερωτική έλξη μεταξύ τους και άλλα τέτοια τα οποία θίγουν άμεσα την θρησκεία γιατί όταν λέει η θρησκεία ο Θεός είναι αγάπη και αγάπη για τον πλησίον σου δεν εννοεί ότι είναι έρωτας.!!!

Διαβάστε μόνο το παρακάτω απόσπασμα:

“Tο θεατρικό έργο «Corpus Christi» του Τέρενς ΜακΝάλι, που παρουσιάζεται από τον σκηνοθέτη Λαέρτη Βασιλείου και την ομάδα ARTISAN στο Θέατρο Χυτήριο, επανεξετάζει και αναδημιουργεί την ιστορία του Ιησού και των δώδεκα μαθητών του. Παρουσιάζει τον Ιησού ως ηγέτη και τον Ιούδα να νιώθει ερωτική έλξη για εκείνον, ενώ ξετυλίγεται η ιστορία δεκατριών νέων, από την εφηβεία στην ενηλικίωση και η δοκιμασία της σχέσης τους. Τα πρόσωπα προσγειώνονται στο σήμερα και οι σχέσεις τους δοκιμάζονται από τον έρωτα, την αγάπη, την καριέρα και την προδοσία.”

http://fe-mail.gr/pages/posts/entertainment_corpus_christi_ypothesi_tou_ergou_/entertainment_corpus_christi_ypothesi_tou_ergou_8649.php

http://www.newsnow.gr/article/237430/Corpus-Christi-otan-g-tous-symmorites-tou-simiti-kaigetai-to-sympan-otan-g-tin-pisti-kai-tin-patrida-einai-texni.html

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;

http://www.youtube.com/watch?v=hQDo7wdX56A

 

Γράφει ο Διονύσης Μακρής σε άρθρο του για το θέμα που είναι ακριβώς το αντίθετο από όπως τα παρουσιάζουν τα γνωστά ΜΜΕ (που δείχνουν ότι ήταν μια άναρχη αντίδραση μεσαιωνιστών απέναντι στην τέχνη και αποκρύπτουν ότι ουσιαστικά η δικαιοσύνη δεν έκανε την δουλειά της απέναντι στις συνεχείς αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων του μητροπολίτη Σεραφείμ. Όταν στο τέλος κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν και την δικαστική οδό το κόλλησαν στην ΧΑ ενω το θέμα δεν είναι πολιτικό) .

Γράφει ο Διονύσης Μακρής
(12/10/2012 12:09)

Ως «Πόντιος Πιλάτος» ο εισαγγελέας υπηρεσίας αρνήθηκε να εφαρμόσει την αυτόφωρη διαδικασία μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ. Δεν στοιχειοθετούσε για τον εκπρόσωπο της δικαιοσύνης κακόβουλη βλασφημία ότι ο Θεάνθρωπος, Λόγος του Θεού Ιησούς Χριστός παρουσιαζόταν στη θεατρική παράσταση ως ομοφυλόφιλος!!!

Η ολοφάνερη αδυναμία της παραπαίουσας στα δίκτυα της ανομίας ελληνικής δικαιοσύνης να εφαρμόσει το νόμο ώστε να διασφαλισθεί η θρησκευτική ειρήνη και η κοινωνική συνοχή ευθύνεται σε μέγιστο βαθμό για τα απαράδεκτα χθεσινά επεισόδια και τους προπηλακισμούς χριστιανών Ορθοδόξων από τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το θέατρο Χυτήριο, όπου θα παιζόταν η βλάσφημη παράσταση Corpus Christi! Στον εισαγγελέα υπηρεσίας δεν αρκούσε βλέπετε η μηνυτήρια αναφορά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ που κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομονοίας νωρίς το απόγευμα για να κινήσει την προβλεπόμενη από το νόμο αυτόφωρη διαδικασία. Δεν τον κάλυπτε νομικά τον εισαγγελέα υπηρεσίας (!!!) το ότι στην εν λόγω θεατρική παράσταση CORPUS CHRISTI ο ιδρυτής της Αγίας Εκκλησίας μας Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός παρουσιαζόταν ως κίναιδος και ανώμαλος!

Το πλήρες άρθρο εδώ:
http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1713&obcatid=1

Και την ιδια μέρα που γράφτικε το παραπάνω άρθρο από την εκκλησιαστική εφημερίδα www.orthodoxia.gr, Παρασκευή 12-10-2012 το βράδυ ήταν κάποιοι που δήλωναν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ που βρίζανε τους Χριστιανούς, αμφότεροι καλυμμένοι πίσω από τους αστυνομικούς.

Συνέλαβαν 55 χριστιανούς τους οποίους βλέπαμε εκεί κάθε μέρα και όλα αυτά γιατί οι εισαγγελείς παρα των σοβαρών μηνύσεων, άφηναν να παιχτεί η παράσταση και έβρισκαν συνεχώς κολλήματα για να προχωρήσουν σε ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κινεί ένας αρχιεπίσκοπος και όχι μόνο ένας πολίτης.

Την προηγούμενη φορά λίγους μόνο μήνες πριν -τον Ιούνιο- αμέσως ο εισαγγελέας είχε προχωρήσει στην εκτέλεση των ασφαλιστικών μέτρων του Σεραφείμ και μέσα σε λίγες ώρες τα ματαίωσαν οι δικηγόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Εδώ υπάρχει ένα άρθρο που λύνει πολές απορίες σ οποιον άκουσε απο τα ΜΜΕ και του διαμορφωσανε την άποψι οτι επρόκειτο για υποτιθέμενη άδικη επίθεση κατα της τέχνης -απο μεσαιωνιστές- και οτι το θέτρο Corpus Christi (Σώμα του Χριστού) υποτίθεται δεν αφορούσε την θρησκεία (ενω οτι ιδιο τ ονομα του μαρτυρά το θεμα που πραγματεύται).

11/10/12
το Σώμα του Χριστού – Corpus Christi
Στο Θέατρο «Χυτήριο» της Ιεράς Οδού ξανα-ανεβαίνει το βρωμερό αντιχριστιανικό έργο «Corpus Christi» (ελληνιστί= το Σώμα του Χριστού) σε σκηνοθεσία του Αλβανού ηθοποιού
Λαέρτη Βασιλείου.
Παίζουν 11 Έλληνες και 2 Αλβανοί ηθοποιοί και χορηγοί επικοινωνίας είναι οι  δημοσιογράφοι Στέλιος Κούλογλου (TVXS) και Σταύρος Θεοδωράκης (Protagon-gr).
Συγγραφέας του «CorpusChristi» είναι ο 73χρονος Αμερικανός Terrence McNally, δεδηλωμένος κίναιδος, παντρεμένος με άνδρα (2010) και βραβευμένος με το «Βραβείο Ροκφέλλερ»!
Απολαύστε τώρα την υπόθεση του γραμμένου το 1997 θεατρικού έργου που ανεβαίνει και πάλι στο «Χυτήριο» (είχε κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου 2012, για 5 μόνο παραστάσεις, οπότε η Αστυνομία τους μπαγλάρωσε όλους στο Αυτόφωρο) και φρίξτε:

Ο Χριστός και οι 12 Απόστολοι είναι παθητικοί ομοφυλόφιλοι και ζούν στο Τέξας, στην πόλη «Corpus Christi», από την οποία κατάγεται και ο Terrence McNally.
Ψωνίζονται καθημερινώς στις αγυιές και στις πλατείες και ο Ιησούς παντρεύει με ομοφυλοφιλικό γάμο δύο Αποστόλους.
Ο Χριστός είναι ερωτευμένος με τον Ιούδα, ο οποίος όμως τον προδίδει όταν ο Ιησούς βρίσκει άλλο τεκνό!
Στην παράσταση παίζει και η Παναγία, την οποία ενσαρκώνει ένας άνδρας ηθοποιός και η οποία κάνει ακατονόμαστες πράξεις στην σκηνή, τις οποίες η Διεύθυνση του «Στόχου» δεν μού επιτρέπει να αναφέρω…
Το «Corpus Christi» πρωτοανέβηκε το 1997 στην Νέα Υόρκη και έκτοτε είναι το πιο αγαπημένο θεατρικό έργο όλων των Φεστιβάλ Κιναίδων και Λεσβιών απανταχού του κόσμου.
Ακόμη και στην Αμερική, ο συγγραφέας Τέρενς Μακνάλυ δέχθηκε απειλές για την ζωή του από χριστιανικούς κύκλους. Τι δουλειά είχε να το ανεβάσει ο Αλβανός Λαέρτης Βασιλείου;

Κι ας δούμε στο φινάλε, ποιος είναι αυτός ο ιδιαιτέρως ευεργετημένος από το Ελληνικό Κράτος, Λαέρτης Βασιλείου:
Ήλθε στην Ελλάδα το 1991 ως Βορειοηπειρώτης και σύντομα προσελήφθη στο Εθνικό μας Θέατρο, όπου πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μπείς.
Έχει παίξει σε δεκάδες σήριαλ του «Αντέννα», όπου τον μάζεψε ο Μηνάς Κυριακού, γιατί λυπήθηκε τον φτωχό Αλβανό…
Ο ίδιος έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι αισθάνεται Αλβανός και ουχί Έλλην, αν και η μαμά του είναι Ελληνίδα κομμουνίστρια που κατέφυγε μετά τον Συμμοριτοπόλεμο στην Αλβανία του Χότζα για να δεί προκοπή!
Εκεί παντρεύτηκε έναν αξιωματικό του Αλβανικού Στρατού και γέννησε τον Λαέρτη.
Σύμφωνα με καταγγελία του Μητροπολίτου Πειραιώς, Σεραφείμ Μεντζελόπουλου (Ιούνιος 2012), ο Λαέρτης Βασιλείου μισεί θανάσιμα την Ορθόδοξη Εκκλησία, αν και ο πρώην Μητροπολίτης Πειραιώς, Καλλίνικος, είχε προσλάβει ως νεωκόρο τον Αλβανό πατέρα του Ηλία Βασιλείου, για αρκετά χρόνια στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς!..
Αυτοί είναι οι Αλβανοί από το 1821 μέχρι σήμερα:
Αγνώμονες, με φοβερό μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
Υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Σύνοδος (προς τιμήν της) τον περασμένο Ιούνιο είχε καταδικάσει επισήμως το ανέβασμα του βρωμερού έργου και είχε καλέσει τους Χριστιανούς να μη πατήσουν το πόδι τους στο θέατρο «Χυτήριο».
Το πλήρες αρθρο εδω:
http://my-greek.blogspot.com/2012/10/corpus-christi.html

Σ αυτό το άρθρο είσης γίνεται και αναφορά στο θέατρο που παίζονταν έξω απο το «Χυτήριο»

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/corpus-christi_14.html

Έξω από το θέατρο λοιπόν, παιζόταν άλλο «θέατρο»…

Και ποιούς δεν είδαμε on camera!

Παρήλασαν με σειρά εμφανίσεως οι «ηθοποιοί» :

Αλέκα Παπαρήγα του Στάλιν

Αλέξ Τσίπρας της Μοσάντ..

Μαρία Ρεπούστη…ὠχ συγγνώμη..Ρεπούση, του Κεμάλ ..

Βάσια Παναγοπούλου και Λίλα Καφαντάρη του Amber Alert

Πέτρος Τατσόπουλος, αγνώστου πατρός και μητρός…έκθετο..

Το πλήρες άρθρο εδω:

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/corpus-christi_14.html

 

 

Ο ευραίος Κίσινγκερ φαίνεται να είχε πει:

Όποιος ελέγχει το πετρέλαιο ελέγχει τα έθνη.
Όποιος ελέγχει τη τροφή, ελέγχει το κόσμο όλο.

και ακόμα για τους Ελληνες:
«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Ακόμα και να μην τα ειπε φαίνεται όμως οτι τα εφαρμόζουν…

 

7 Responses to Θρησκεια

 1. θέατρο Χυτήριο on 14/10/2012 at 14:06

  12\10\12 CORPUS CHRISTI – θέατρο Χυτήριο ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ Ε Β Ρ Α Ι Ο Σ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Του βλάσφημου “CORPUS CHRISTI” terrence mcnally!
  1. εάν πληκτρολογήσετε στην μηχανή αναζήτησης «”terrence mcnally” jewish» σας βγάζει 416.000 αποτελέσματα !!!
  2. Η πρώτη ιστοσελίδα που εμφανίζεται στα αποτελέσματα τον κατηγορεί ανοικτά !
  «In 1998, the Catholic League for Religious and Civil Rights protested the play “Corpus Christi” by homosexual Jewish playwrite Terrence McNally. In the play …»
  http://www.aztlan.net/padreamaro.htm
  3. Επίσης σε άλλη ιστοσελίδα (θα βρείτε πάρα πολλές τέτοιες παρόμοιες ιστοσελίδες):
  «Again, message is for Jew guilty homosexual Terrence McNally. Because of you we will exterminate every member of the theater and burn the …»
  http://philosopedia.org/index.php/Terrence_McNally
  Από αυτό το εβραϊκό μίασμα terrence mcnally πήραν αυτόν τον βόθρο που έφτιαξαν και το έκαναν σε ελληνική βοθρική διασκευή η βάσια παναγοπούλου και ο λαέρτης Βασιλείου.
  ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ! ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Ή ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ! ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!. ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
  ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ «ΣΟΦΩΝ» ΤΗΣ ΣΙΩΝ” ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ.
  http://www.youtube.com/watch?v=hx9DjO7UsYY&feature=g-all-u

 2. Ζούμε σ΄ ένα κόσμο βιτρίνα, βουτηγμένο μέσα στα ψέματα και την υποκρισία. Τα πάντα γύρω μας στροβιλίζονται ασταμάτητα γύρω από το χρήμα…

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

  http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1077

  ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;

  ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ;

  ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ;

  ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΔΙΑΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ

  http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=795

 3. Πάρτε μια γεύση απο το μέλλον…

  Βίντεο σοκ της Γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ
  https://www.youtube.com/watch?v=Wz3VeifIjDU

 4. ΚΟΡΥΦΑΙΟ…ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ…

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ…

  ΓΡΑΦΤΙΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

  http://tilevoasartas.blogspot.gr/2014/06/blog-post_16.html

  Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Βαρβέλης
  https://www.facebook.com/vasileios.varvelis

 5. Πρωθυπουργός της Αυστραλίας προς τους Μουσουλμάνους της χώρας: “Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη!”

  Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

  Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και ειρήνη μαζί μας.

  Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία:

  ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

  ‘Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.”

  Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι…

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Αίγυπτο

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Λιβύη

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Μαρόκο

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράν

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράκ

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Αφγανιστάν

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Πακιστάν

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Συρία

  Δεν είναι ευτυχισμένοι στον Λίβανο

  Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι;

  Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία

  Είναι ευτυχισμένοι στην Αγγλία

  Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά

  Είναι ευτυχισμένοι στις ΗΠΑ

  Είναι ευτυχισμένοι στην Γαλλία

  Είναι ευτυχισμένοι στην Γερμανία

  Είναι ευτυχισμένοι στην Σουηδία

  Είναι ευτυχισμένοι στην Νορβηγία

  Είναι ευτυχισμένοι στην Δανία

  Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική

  Και ποιόν κατηγορούν;

  Όχι το Ισλάμ!

  Όχι τους ηγέτες τους!

  Όχι τους εαυτούς τους!

  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

  Και θέλουν να τις αλλάξουν, ώστε να μοιάζουν με τις χώρες στις οποίες ήταν δυστυχείς….

  ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr/

  http://simantro.gr/?p=21885

 6. ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ, ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ…

  “Δε χρειαζόμαστε ένα νέο Κολοκοτρώνη. Χρειαζόμαστε ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Κολοκοτρώνηδες. Σκεφτείτε το καλά, αλλοιώς το μέλλον μας ίσως να είναι παρόμοιο με εκείνο των ινδιάνων της Αμερικής, κουφάρια των οποίων κοσμούν τα μουσεία της Αριζόνα για να πηγαίνει το χοντροβούβαλο αμερικανάκι με το χάμπουργκερ στις τσέπες να βλέπει πως ακριβώς ήταν οι ντόπιοι που έκαναν τη ζωή πατίνι στους προπαπούδες του που κι εκείνοι, φτωχοί μετανάστες ήταν.”

  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
  Δυνάμεις της Κοινωνίας για την ΑΘΗΝΑ

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ

  Η Κάθοδος του Ισλαμιστή Προς την Ευρώπη σε Οκτώ Βήματα.

  Βήμα Πρώτο: Γνωρίζεται με τα κατάλληλα άτομα, που τον συστήνουν στα κατάλληλα άτομα.
  Βήμα Δεύτερο: `Ερχεται σε επαφή με τους μαφιόζους της πόλης του, πληρώνοντας ένα γερό ποσό για να τον βάλουν στη λίστα “Προς Ευρώπη”. Αν δεν έχει χρήματα, δανείζεται με την υπόσχεση να τα επιστρέψει με τόκους όταν βρεθεί στην Ευρώπη και “πιάσει δουλειά”. Εγγύηση, η περιουσία του αλλοιώς η προσωπική ελευθερία και η ζωή των συγγενών του.
  Βήμα Τρίτο: Πληρώνει ένα καλό ποσό για να διασχίσει τις γειτονικές ισλαμικές χώρες προς την Τουρκία. Χορηγός, ισλαμικές οργανώσεις και η Turkish Airlines – πρώην Turkiye Hava Yollari.
  Βήμα Τέταρτο: Πληρώνει ένα καλό ποσό στους Τούρκους μαφιόζους, με άμεση εμπλοκή κρατικών λειτουργών κάθε είδους οι οποίοι και τον προωθούν προς τις παραλίες απέναντι από την Ελλάδα.
  Βήμα Πέμπτο: Πληρώνει τους τούρκους δουλέμπορους και τους “έλληνες” μεταφορείς συνεργάτες τους. Σ’ αυτούς συγκαταλέγονται ψαράδες, λιμενικοί, τελωνειακοί και άλλα επίορκα κρατικοδίαιτα τομάρια.
  Βήμα Εκτο: Ταξιδεύει μέχρι τις ακτές της Ελλάδας μαζί με άλλους και αν γίνουν αντιληπτοί από το λιμενικό βυθίζουν το σκάφος για να τύχουν περισυλλογής ως ναυαγοί και να μην αναγκαστούν να επιστρέψουν στην αφετηρία τους.
  Βήμα `Εβδομο: Πληρώνει δικηγορίσκους “νομιμοποιητές” που θα φροντίσουν σε συνεργασία με διάφορες ΜΚΟ και με τα πλοκάμια της “ελληνικής” μαφίας να του εξασφαλίσουν έγγραφα, άσυλο, οτιδήποτε μπορούν για να παραμείνει στη χώρα.
  Βήμα Ογδοο: Κάποια στιγμή βρίσκεται ελεύθερος να κυκλοφορεί στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, όπου πληρώνει τους μαφιόζους συμπατριώτες του για να τον βάλουν σε “δουλειά” δηλαδή πόστο ζητιανιάς, λαθρεμπόριο και λοιπά.

  Από το σημείο αυτό και έπειτα, αρχίζει η κερδοφορία. Ακόμα και ως ζητιάνος στην χρεωκοπημένη Αθήνα, θα βγάλει τα εικοσαπλάσια χρήματα απ’ όσα αν είχε μια καλή δουλειά στην πατρίδα του. Σιγά σιγά αρχίζει η αποπληρωμή των δανεικών με τα οποία μετακινήθηκε και σε τρία χρόνια περίπου αρχίζει να στέλνει χρήματα στην πατρίδα του.
  Χάρη σ’ αυτόν τον άνθρωπο, ωφελήθηκαν εκατοντάδες άλλοι, οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να συνεχίσουν να στέλνουν ανθρωπάκια στην Ευρώπη – της οποίας οι ‘πύλες’ δυστυχώς βρίσκονται στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία – τα οποία ανθρωπάκια θα συνεχίσουν να μαζεύουν τα χρήματα των ευρωπαίων και να τα στέλνουν στην πατρίδα τους για να μπορέσουν να έρθουν ακόμα περισσότερα ανθρωπάκια στην Ευρώπη.

  `Ολοι αυτοί που υποστηρίζουν αυτό το “ταξίδι” προβάλλοντας ανθρωπιστικούς λόγους, δεν είναι παρά εκείνοι που συμμετέχουν σ’ αυτό το απίστευτο δουλεμπόριο, που ωφελεί και τον ‘δούλο’ και τον δουλέμπορο και ένα τεράστιο πληθυσμό παρασίτων.
  Για τη διασφάλιση αυτού του κυκλώματος επιστρατεύτηκαν οι “χρήσιμοι ηλίθιοι”, οι άνθρωποι που νομίζουν ή που παριστάνουν πως είναι αριστεροί, που φροντίζουν να τρομοκρατούν οποιονδήποτε τολμά να προβάλλει αντιρρήσεις χαρακτηρίζοντάς τον ρατσιστή, ξενόφοβο και μια σειρά ακόμα από νεόκοπες λέξεις, κατασκευασμένες ακριβώς για να προστατέψουν το “εμπόρευμα” των σύγχρονων δουλεμπόρων.

  Το αποτέλεσμα αυτής της καταστροφής:
  Χρήματα εξαφανίζονται από τις χώρες της Ευρώπης προς την Ασία, ανεπιστρεπτί.
  Οι κοινωνίες των ευρωπαικών χωρών χάνουν ένα πολύτιμο τομέα όπου θα απασχολούνταν οι άνεργοί τους, εκείνοι που δεν έχουν φιλοδοξίες ή ικανότητες για “καλές δουλειές γραφείου” και επιστήμες μια και οι “ταπεινές” δουλειές όπως του αγρότη, του εργάτη μετατρέπονται σε μονοπώλιο του κάθε ‘γκέτο’ αλλοδαπών όπου δεν υπάρχει τρόπος να εισχωρήσει ο ντόπιος ακόμα κι αν το θέλει.
  Δημιουργείται έτσι πλέον μια κοινωνική διαστρωμάτωση σε “κάστες” όπου, αντίθετα με το παρελθόν, ολόκληρη η εργατική τάξη, είναι μια εισαγόμενη κοινωνία εντός της κοινωνίας της φιλοξενούσας χώρας, με διαφορετική γλώσσα, ήθη, έθιμα, που τρέφει ένα απίστευτο μίσος προς τους φιλοξενούντες αφού αδυνατεί να κατανοήσει πως όλα αυτά τα “πλούτη” είναι αποτέλεσμα κόπων και θυσιών και όχι δώρο του Αλλάχ σε ανάξιους άπιστους.

  Αυτή η εργατική τάξη, αν και όποτε αποφασίσει να ακολουθήσει το δρόμο της ταξικής επανάστασης, το όνειρο του κάθε αμετανόητου τρελαμένου κομμουνιστή δηλαδή που δεν πείστηκε ακόμα από το παράδειγμα της ΕΣΣΔ και της Κίνας, θα καταφέρει να υλοποιήσει τα όνειρά τους, με μια απίστευτη σκληρότητα μπροστά στην οποία οι μπολσεβίκοι θα μοιάζουν με καλόγριες.
  Το φυτίλι για την “επανάσταση” όμως δεν θα είναι οι ιδέες του Μαρξ και του Ενγκελς, μια και ήδη όλες οι ανεπτυγμένες κοινωνίες επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να προκόψει και να σπουδάσει για να γίνει βιομήχανος…. Το φυτίλι θα είναι οι ιδέες του Μοχάμεντ, του μεγάλου Προφήτη, που τις διατύπωσε εφτακόσια χρόνια μετά το Χριστό.

  Και αν νομίζετε πως η ζημιά που έχουμε πάθει, είναι να έχουμε γυρίσει 15 χρόνια πίσω, (οικονομικά, έτσι αποτιμάται η κρίση στην Ελλάδα… σα να χάσαμε τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής μας), όταν και αν ξεσπάσει η “ισλαμική” ταξική επανάσταση θα γυρίσουμε ακριβώς στο έτος 700 μετά Χριστόν… όσοι από εμάς δηλαδή απομείνουμε.

  Αντί να πετάξουμε έξω αυτά τα άτομα από τη χώρα μας, αποφασίσαμε, “περήφανοι”, να τους χτίσουμε τέμενος στην Αθήνα, ώστε να επισπεύσουμε τις διαβουλεύσεις τους και να διευκολύνουμε το φασισμό των σκοταδιστών της αλλότριας θεοκρατίας να εδραιωθεί σε μια χώρα που υπάρχει ακόμα μόνο και μόνο διότι εναντιώθηκε σ’ αυτή την ιδεολογία ή θρησκεία. Την πόρτα που κρατούσαν κλειστή με αντίτιμο το αίμα τους οι πρόγονοί μας, ήρθαμε εμείς να την ανοίξουμε διάπλατα, σίγουροι πως εκείνοι που από το έτος 1204 μας σκοτώνουν, μας υποδουλώνουν και μας αφαιρούν εδάφη, έχουν “αλλάξει”.

  Δε χρειαζόμαστε ένα νέο Κολοκοτρώνη. Χρειαζόμαστε ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Κολοκοτρώνηδες. Σκεφτείτε το καλά, αλλοιώς το μέλλον μας ίσως να είναι παρόμοιο με εκείνο των ινδιάνων της Αμερικής, κουφάρια των οποίων κοσμούν τα μουσεία της Αριζόνα για να πηγαίνει το χοντροβούβαλο αμερικανάκι με το χάμπουργκερ στις τσέπες να βλέπει πως ακριβώς ήταν οι ντόπιοι που έκαναν τη ζωή πατίνι στους προπαπούδες του που κι εκείνοι, φτωχοί μετανάστες ήταν.
  Dimitris Karatzas

 7. Άραγε οι Χριστιανοί βρίζουν τις άλλες θρησκείες όπως βλέπουμε εδω να καταφέρεται με τέτοιο μίσος ο εβραίος κατά του χριστιανισμού ;

  https://www.youtube.com/watch?v=5-AYx7aK0ag&feature=player_embedded&has_verified=1

  Όταν πιστοί άλλων θρησκειών έχουν μέσα στα ιερά τους κείμενα τέτοιο μίσος για τους χριστιανούς (ενω οι χριστιανοί διδάσκουν την αγάπη, την συνεργασία και την ειρήνη) γιατί οι χριστιανοί δεν γνωρίζουν ότι κάποιες θρησκείες τους εχθρεύονται με τόσο σκληρό τρόπο ;

  Ταλμούδ
  http://www.pistos.gr/tektainomena/propaganda/ti-einai-to-talmoud

  Πρωτόκολλα της Σιών
  http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

  Μήπως ολο το στήσιμο της παραπληροφόρησης εχει σταθεί πρωτίστως στην άγνοια των χριστιανών αλλα και ολων των πολιτών της γης για το γεγονός ότι κάποιος τους εχθρεύεται και υπονομεύει την ζωή τους ;;;

  Αξίζει να μελετήσουμε προσεκτικά τους παραπάνω συνδέσμους για να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ