Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Οτι δεν γνωριζεις για την ΕΟΚ…

Γνωρίζατε ότι πριν από την σημερινή ΕΟΚ έχουν διαλυθεί στην Ευρώπη δυο ακόμα Ευρωπαϊκές Ενώσεις ΕΟΚ;

Πολλοί πιστεύουν ότι η πρώτη οικονομική – νομισματική ένωση της Ευρώπης είναι η ΕΟΚ.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η πρώτη νομισματική ένωση της Ελλάδος ήταν η Λ.Ν.Ε. (Λατινική Νομισματική Ένωση) και μάλιστα το 1867.

Η Λ.Ν.Ε. συστάθηκε το 1865 με ιδρυτικά μέλη τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ελβετία και την Ιταλία. Τον ίδιο χρόνο, εισήλθαν τα Παπικά κρατίδια, ενώ το 1867 προχώρησε σ’ αυτή και η Ελλάδα.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ:
http://www.gcd.idx.gr/menu/diafora/one.asp

Επίσης ακόμα πιο πριν η πρώτη καταγεγραμμένη στην ιστορία ήταν στην αρχαία Ελλάδα πριν από 2.500 χρόνια υλοποιημένη με το ίδιο τρόπο που έγιναν και οι μεταγενέστερες και για την ίδια αιτία.!!!
http://www.gcd.idx.gr/menu/diafora/symmaxia.asp

Δηλαδή την οικονομική ένωση των κρατών για να μετακινείται εύκολα προϊόντα και πληθυσμός χωρίς την διαμεσολάβηση των τραπεζών με την αιμοραγία από την διαφορά ισοτιμίας και των τελωνειακών διαδικασιών και δασμών μέσα στην οικονομική κοινότητα.

Αυτό και μόνο ειναι η ΕΕ. Ούτε τράπεζα να μας δανείζει είναι η ΕΟΚ (δεν είχε άλλωστε προβλεφθεί κάτι τέτοιο), όχι πολιτισμική ένωση, όχι θρησκευτική ένωση, στρατιωτική κ.τ.λ.Είναι δηλαδή Οικονομικές Ενώσεις που όλες διαλυθήκανε και πρέπει να μάθουμε κάτι πολύ σημαντικό από αυτές και δεν το μαθαίνουμε:
Δηλαδή να τηρηθούν οι λόγοι για τους οποίους γίνεται η ένωση.

Το πρόβλημα σήμερα Είναι πρόβλημα ενημέρωσης…και η οποία παραπληροφορεί τον κόσμο κρατώντας τον μακριά από το πραγματικό πρόβλημα. Π.χ Ενω το πρόβλημα στο σύνολο της ΕΕ είναι οι εισαγωγές από τρίτες χώρες εκτός ΕΕ τα ΜΜΕ δείχνουν την βιτρίνα που έβαλε το ΔΝΤ , την Γερμανία, για να πετάμε πάνω της τις πέτρες της διαμαρτυρίας μας.

Το πρόβλημα είναι σε όλη την ΕΕ και όχι μόνο στην Ελλάδα, είναι το ίδιο που έχει μόνιμα την Αμερική στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και πολλές άλλες χώρες που κρέμονται από τους διεθνείς οργανισμούς ΔΝΤ, ΠΟΕ, World Bank κ.α.

Για παράδειγμα δεν έχω ακούσει κανένα να αναρωτηθεί; μα καλά σε πόσες χώρες κάνει τα ίδια που κάνει εδώ το ΔΝΤ; Ψάξτε το και θα δείτε ότι κάνει ακριβώς τα ίδια σε όλες τις χώρες που έχει δαγκώσει μέχρι τώρα βυθίζοντας τες στην ίδια ακριβώς κρίση.

Το παρακάτω βίντεο από τις κραυγές διαμαρτυρίας της Αμερικής δείχνει πολύ καλά με αποδείξεις ότι το πρόβλημα είναι ακριβώς το ίδιο από την άκρη του κόσμου στην άλλη από τους ίδιους
http://www.youtube.com/watch?v=rzRkLONe78o&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=7&feature=plcp

Σήμερα δεν ξέρουμε ούτε τους λόγους για τους οποίους έγινε η ΕΟΚ ούτε τις προγενέστερες οι οποίες γίνανε για τους ίδιους λόγους με αποτέλεσμα να κάνουμε τα ίδια λάθη.

Η λύση Είναι λοιπόν η ενημέρωση μας…γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς και ποιο Είναι το πρόβλημα σήμερα.

Δηλαδή κανένα μέσο δεν μιλά για την οικονομική αιμορραγία του συνόλου της ΕΕ προς τρίτες χώρες, επειδή ο ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, αδερφάκι του ΔΝΤ) που ορίζει ασήμαντους δασμούς για να μπουν προϊόντα στην ΕΕ και να φεύγουν χρήματα, έχει θεσπίσει ασήμαντους δασμούς.

ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΚΟΡΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΡΩΤΕ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Κ.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η λύση λοιπόν δεν Είναι αν θα μείνουμε η θα φύγουμε από την Ευρωπαϊκή ένωση η αν θα διαλυθεί και αυτή όπως οι προηγούμενες και θα διαιωνίσουμε το πρόβλημα στο διηνεκές…

Αν το βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον παρακαλώ αναμεταδώστε το
Παύλος Κριαράς
http://www.gcd.idx.gr/

9 Responses to Οτι δεν γνωριζεις για την ΕΟΚ…

 1. katagelies on 15/05/2013 at 23:30

  Όλα ξεκίνησαν και σχεδιάστηκαν με την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ. Το σχέδιο υλοποιήθηκε κατά γράμμα και σήμερα όλοι οι Έλληνες βιώνουμε τα αποτελέσματα αυτού του πανούργου σχεδίου.

  Με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα, το κράτος έχει υπό τη σκέπη και ευθύνη του να εξασφαλίσει την ανθρώπινη διαβίωση των πολιτών, την προστασία τους, την ασφάλειά τους, την εργασία τους…
  Οι τελευταίες ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ κυβερνήσεις έχουν καταστρατηγήσει απόλυτα το Ελληνικό Σύνταγμα, εις βάρος του Λαού…

  Το πλήρες άρθρο εδω:
  http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_2948.html

 2. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΝΟΝΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΡΑΗΛ – ΕΕ (ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ) ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ???

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΕ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ν ΑΦΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ (ΒΟΡΑΣ – ΝΟΤΟΣ Κ.Τ.Λ.) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ…ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΜΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  Δείτε το παρακάτω άρθρο είναι πολύ ενδιαφέρον:
  Το Ισραήλ είναι ένας από τους σημαντικότερους εμπορικούς εταίρους της περιοχής της Μεσογείου με συνολικό εμπόριο της τάξης των 25 δις. ευρώ το 2007. Το 2008, η ΕΕ κατείχε την πρώτη θέση στις εισαγωγές (35% των συνολικών εισαγωγών προϊόντων του Ισραήλ προήλθαν από την ΕΕ) και τη δεύτερη στις εξαγωγές (μετά τις ΗΠΑ, 29% των συνολικών εξαγωγών του Ισραήλ είχαν προορισμό την ΕΕ) . Το Ισραήλ κατείχε την 29η και 23η θέση στις εισαγωγές και εξαγωγές της ΕΕ αντίστοιχα, το 2008. Οι εξαγωγές του Ισραήλ προς ΕΕ αποτελούνται κυρίως από ηλεκτρικές συσκευές και μηχανήματα (12%), πολύτιμους λίθους-διαμάντια (16%), χημικά (17%) και λαχανικά (9%). Οι εισαγωγές του Ισραήλ από ΕΕ αποτελούνται κυρίως από ηλεκτρικές συσκευές και μηχανήματα (17%), πολύτιμους λίθους-διαμάντια (20%), χημικά (14%) και μεταφορικό εξοπλισμό (9%). Οι επενδύσεις ΕΕ στο Ισραήλ έφθασαν τα 2,6 δις το 2005.

  Οι σχέσεις του Ισραήλ με την ΕΕ διέπονται από την Ευρωμεσογειακή συμφωνία η οποία τέθηκε σε εφαρμογή το 2000 αντικαθιστώντας την Συμφωνία Σύνδεσης του 1975. Τα Ισραηλινά βιομηχανικά προϊόντα εξάγονται άνευ δασμών στην ΕΕ (αλλά το ίδιο ισχύει και για τα κοινοτικά προϊόντα που εξάγονται στο Ισραήλ). Επίσης, οι διαπραγματεύσεις ΕΕ-Ισραήλ για την περαιτέρω φιλελευθεροποίηση των υπηρεσιών ξεκίνησαν το 2007 και συνεχίζονται. Μέσα στο Μάιο 2008 το Ισραήλ και η ΕΕ κατέληξαν σε συμφωνία για αμοιβαίες παραχωρήσεις για τα γεωργικά και επεξεργασμένα γεωργικά προϊόντα με στόχο την απαλλαγή τους από τους δασμούς και ποσοτικούς περιορισμούς. Για ορισμένα ευαίσθητα προϊόντα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν μειωμένοι ποσοτικοί περιορισμοί.

  Το Ισραήλ επωφελείται από το ταμείο της Πολιτικής Γειτνίασης της ΕΕ όπου το ποσό που έχει διατεθεί για την περίοδο 2007-2013 ανέρχεται σε 12 εκ. ευρώ. Επίσης για το Ισραήλ διατέθηκε κονδύλι ύψους 14 εκ. ευρώ μέσω του National Indicative Program για την περίοδο 2007-2010 το οποίο σκοπό έχει την προσέγγιση της Ισραηλινής με την Κοινοτική νομοθεσία.

  Σημειώνεται ότι τα προϊόντα που προέρχονται από τις περιοχές που κατέκτησε το Ισραήλ στον πόλεμο του 1967 δεν επωφελούνται της προτιμησιακής μεταχείρισης. Το Ισραήλ έχει υπογράψει τρεις επιπλέον συμφωνίες με την ΕΕ, η πρώτη αφορά τις Κυβερνητικές Προμήθειες στις Τηλεπικοινωνίες, η δεύτερη αφορά Συμφωνία Συνεργασίας στην Επιστήμη και Τεχνολογία και η τρίτη αφορά τις Καλές Εργαστηριακές Πρακτικές.

  (Σχόλιο:δηλαδη αν συναλλάσσεσαι με την Παλαιστίνη , την Συρία , τον Λίβανο έχεις δασμούς και με το Ισραήλ ΌΧΙ…. Απο που λοιπόν θα προτιμήσεις να συναλλάσσεσαι;;; Πόσο μας κοροϊδεύουν ακόμα και αυτοί που υποτίθεται οτι μας ενημερώνουν…)

  https://www.google.gr/search?q=%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AD%CF%82+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB+%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=sb&gws_rd=cr&ei=SCP_Uvb5J8fLsgbCuYHQDg

 3. ΤΗΝ ΕΟΚ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΥΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ:

  Π.Χ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΜΟΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Η ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ Π.Χ. ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ -ΕΟΚ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΗΠΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΜΟΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΕΚΤ, FED.

  Τα δανειζονται απο την ΕΚΤ η Ευρώπη και απο την FED οι χώρες της Αμερικανικής Ενωσης. Ο Καζάκης για παράδειγμα ενας φωτισμένος οικονομολόγος που τον ακούει πολύς κόσμος και πάλι σήμερα που άκουσα λεπτομερώς την συνέντευξη δεν λεει αυτό το πράγμα που έπρεπε να το λεει σε κάθε του συνέντευξη μέχρι να μαθει ολος ο λαός της Ευρώπης οτι τι Ευρω το δανειζόμαστε απο την ΕΚΤ η οποία δεν ανοίκει καν στις κυβερνήσεις και δεν διοικήται καν απο αυτές. Αυτο ειναι ολο. ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Αντιθέτως ακούω λόγια, λογια, λόγια και κινούνται γύρω απο το πρόβλημα και οχι απο τις πηγές του. ΕΚΤ για το νόμισμα. ΠΟΕ για την αιμορραγία των εισαγωγών και κατ επέκταση την διάλυση της ντόπιας παραγωγής…

 4. Χάρρυ Κλυνν on 13/05/2014 at 01:29

  Χάρρυ Κλυνν
  Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
  Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να……. γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα;
  Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.
  - Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι (μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).
  Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.
  Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.
  Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.
  Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε το υπέρβαρο λίπος μας.
  Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ.
  Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους, αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.
  Ξυπνάτε Έλληνες.
  Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου.
  Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο.
  Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.
  Και έχουμε καταντήσει σήμερα
  να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά.
  Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν, αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.

  http://www.ramnousia.com/2013/03/gia-na-stamatisei-epitelous-to-paramuthi-peri-peinas-eksw-apo-to-eurw.html

 5. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

  Εκείνο που σκόπιμα παραβλέπει ο υπουργός Υγείας και δεν σκέφτηκαν να κάνουν οι θιγόμενοι από τη λεγόμενη “μεταρρύθμιση” στον τομέα της υγείας έπραξε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου και μέλος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Νικολαράκης.

  Συγκέντρωσε δηλαδή όλα εκείνα τα στοιχεία που δείχνουν πως η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η υγεία στη χώρα μας έχει πάρει διαστάσεις προβλήματος ανθρωπιστικής φύσεως (ανάμεσα τους και δημοσίευμα του εγκυρότερου ξένου ιατρικού περιοδικού Lancet που μιλάει για την Ελληνική κρίση στην υγεία) και μετέβη στις Βρυξέλλες όπου τα παρέθεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενημερώνοντας σχετικά και τον ίδιο τον Επίτροπο Υγείας.

  Ο κ Νικολαράκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και το Νίκο Ψιλάκη τόνισε ότι η επίσκεψη του στις Βρυξέλλες επιβεβαίωσε εκείνο που φοβόταν, ότι δηλαδή εκεί γνωρίζουν τα τεχνοκρατικά στοιχεία της δήθεν μεταρρύθμισης στο χώρο της υγείας αλλά δεν έχουν ιδέα για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον άνθρωπο.

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…

  Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/05/k.html#ixzz31XzZgSaf

 6. Ότι δεν πέτυχαν οι Πέρσες τότε επί Ελληνο-Περσικών πολέμων, επί Περσών Βασιλέων Δαρείου-& Ξέρξη, στη μάχη των Θερμοπυλών (480 π.χ.), Μαραθώνος (490 π.χ.), Πλαταιών, και Σαλαμίνος (480 π.χ.), το επιτυγχάνουν σήμερα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, διά της λαθρομεταναστεύσεως Ισλαμιστών Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, προερχομένων από χώρες γειτονικές της πάλαι Περσίας.

  Με δέλεαρ την Ε.Ε. και το ευρώ, οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, για να κατακτήσουν την Ελλάδα, σχεδίασαν και εφάρμοσαν το σατανικό σχέδιο της λαθρομετανάστευσης.
  Πρόγραμμά τους η αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
  Οι λόγοι που ωθούν τους Σιωνιστές Παντοκράτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μισούν αυτή τη χώρα, είναι η Ιστορία, ο Πολιτισμός, η γλώσσα, η θρησκεία, το κλίμα, η Γεωγραφική θέση, η Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική της αξία, σύν θέματα Γεωοικονομίας και Γεωενέργειας με τον ορυκτό μας πλούτο. Αυτά όλα θέλουν να τα βάλουν στο χέρι!!!
  Προς τούτο σκέφθηκαν να καταστρέψουν το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, και ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ των Ελλήνων.
  Για να τα πετύχουν αυτά σκέφθηκαν επτά (7) πανέξυπνους τρόπους.
  1.- Εγκατέστησαν στην εξουσία πολιτικούς Μασώνους Σιωνιστές, πιόνια και μαριονέτες δικές τους. Άβουλα και ενεργούμενα όντα.
  Προτιμήθηκαν εκείνοι που έχουν Εβραϊκές εθνοφυλετικές ρίζες, για να εκτελούν ότι τους διατάσουν. Υπάρχουν εφιάλτες εντός των τειχών!!!
  Σήμερα στις ανώτατες βαθμίδες του κρατικού μηχανισμού, της κυβερνήσεως, του στρατεύματος, της εκκλησίας, της Δικαιοσύνης, κλπ,
  είναι ΜΟΝΟΝ εκείνοι που έχουν Μασονικές, Εβραϊκές, Σιωνιστικές καταβολές, ή είναι προσκυνημένοι στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
  2.-Μας βάλανε στο ευρώ, και μετά σαν χαζούς μας χρεοκόπησαν και φτωχοποίησαν με όλους τους Σατανικούς οικονομικούς τρόπους,
  (βλέπε παράνομη διόγκωση του χρέους το 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, οικονομικά σκάνδαλα, ΧΑΑ, ομόλογα, δημόσια έργα, δάνεια, κ.λ.π.) αφού εξασφάλισαν τη συνεργασία προδοτών, εφιαλτών, ανθελλήνων πολιτικών, Σιωνιστικής καταγωγής, κατασκευής, και προελεύσεως.
  3) Εφάρμοσαν τη λαθρομετανάστευση με μιλιούνια ρακένδυτων, δυστυχισμένων ανθρώπων να τους χρηματοδοτούν για να μεταναστεύουν παρανόμως χωρίς χαρτιά, από τριτοκοσμικές και τεταρτοκοσμικές χώρες, στη πτωχή αλλά Ιστορική και πολιτισμένη Ελλάδα, για μια καλλίτερη τύχη, λόγω ευρώ & Ενωμένης Ευρώπης.
  4) Το σίγουρο είναι ότι οι ανθέλληνες Εβραιογενείς πολιτικοί έχουν βάλλει τη χώρα σε τροχιά εθνικής υποτέλειας και οικονομικής καταστροφής. Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση προσωπικοτήτων με εγνωσμένο πατριωτικό Ελληνικό κύρος.
  5) Το κύριο πρόβλημα για την Ελλάδα είναι, ότι πιόνια πολιτικοί σκοτεινής προέλευσης και καταγωγής, αποκλειστικά Εβραϊκής καταγωγής με Ελληνικά ονόματα, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ συνεχώς την Ελλάδα με στόχο τον αφελληνισμό και την υπονόμευση του Ελληνικού Έθνους.
  Τα άτομα αυτά έχουν διαβρώσει όλα τα πολιτικά κόμματα, και ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ, συμφοράς του Ελληνικού Λαού. Γιαυτό ο Έλληνας αναπαύεται στους καναπέδες ενώ η πατρίδα καίγεται!!!
  Έτσι όπως πάμε οδηγούμεθα ως ζώα (GOEIM-Πρωτόκολλα) επί σφαγήν!
  6) Τα γεγονότα βοούν ότι η οικονομική κρίση έγινε για να προωθηθεί η Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, και η επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας & Νέας Τάξης Πραγμάτων.
  7) Η μεταπολίτευση είναι όργανο δικό τους.
  Η μεταπολίτευση είναι ότι χειρότερο στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία, αφού βύθισε τον Έλληνα στα μνημόνια, φτώχεια, λαθρομετανάστευση, και καταστροφή. Η Σουηδή-Εβραία επίτροπος της Ε.Ε. έδωσε εντολές στα ανδρείκελα πολιτικούς για ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών.
  Οι υποτελείς πολιτικοί υπάκουσαν στις προσταγές των ηγετών της ΝΤΠ.
  Αρκεί να αναφέρουμε τους Πασόκους & Ν.Δ. Εβραίους πολιτικούς από Παπούλια, Σημίτη, ΓΑΠ, μέχρι Σαμαρο-Βενιζέλους, και θα καταλάβετε.
  Ανάλυση
  ————-
  Ότι ζήσαμε τότε επί Τουρκοκρατίας (1453-1821), και στη κατοχή των Γερμανών-Ναζί, (1940-1945), τα ζούμε σήμερα με τη Σιωνιστοκρατία της παγκόσμιας διακυβέρνησης και Ν.Τ.Π. του θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
  Στη σύγχρονη ιστορία, πάνω στη πλάτη του Έλληνα πέρασαν τρείς αδυσώπητοι εχθροί, Τούρκοι, Γερμανοί, και οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π.
  Η τεχνική χρεοκοπία, και τα Μνημόνια, των δοσιλόγων πολιτικών, πτώχευσαν τον Έλληνα, και τον κατέστησαν σκλάβο της Ν.Τ.Π.
  Η σύμβαση Δουβλίνο 2 την οποίαν οι δοσίλογοι πολιτικοί υπέγραψαν,
  μετέτρεψε τη πατρίδα μας σε αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
  Το φαιδρόν είναι ότι οι Μουσουλμάνοι λαθρό θέλουν να φύγουν προς πλουσιότερες χώρες της Ε.Ε. και οι Ελληνικές Αρχές δεν τους αφήνουν, ενώ οι Τούρκοι δουλέμποροι φέρνουν μυριάδες Ισλαμιστών.
  Οι Τούρκοι χαρακτήρισαν τη Κύπρο «εκλειπών κράτος», σε 10 χρόνια θα χαρακτηρίσουν και την Ελλάδα σαν «εκλειπών κράτος», λόγω φτώχειας, Μνημονίων, Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, και δοσιλόγων πολιτικών.
  Η παρούσα κυβέρνηση είναι σαν τη κυβέρνηση της Ουκρανίας, δηλαδή πιόνι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας!!!
  Τα εκλογικά αποτελέσματα είναι ότι αποφασίσει ο Ρότσιλντ της Ν.Τ.Π.
  Οι εφιάλτες πολιτικοί αρπάζουν τα χρήματα των Ελλήνων από τα δημόσια ταμεία, και τα στέλνουν στον ευεργέτη τους Παντοκράτωρα Ρότσιλντ. Εμείς τους πληρώνουμε και εκείνοι υπηρετούν το Ρότσιλντ.
  Oι εφιάλτες πολιτικοί χρεοκόπησαν τη χώρα, και πτώχευσαν τον Ελληνικό Λαό. Ξέφρενη η πορεία του χρέους!! Μπήκαμε στο Μνημόνιο με 124% τεχνικό χρέος, (ΕΛΣΤΑΤ), και οι φωστήρες πολιτικοί των βοϊδοσχολών και των Κολεγίων το έφθασαν αισίως στο 174%.
  Ο Μαζιώτης και η 17 Νοέμβρη ωχριούν μπροστά στους προδότες πολιτικούς, που κατάστρεψαν την Ελλάδα, εκτελώντας εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!.
  Τόσο κακό προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν στη πατρίδα!!!
  Ο Παπούλιας μας δουλεύει. Αφού υπέγραψε όλα τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα πολυνομοσχέδια, και τους εφαρμοστικούς νόμους των προδοτών πολιτικών, και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τώρα που φεύγει, προσπαθεί να σώσει την υστεροφημία του, παίζοντας το πατριώτη!!!
  Ας έχουν χάρη που δεν τους έχει ακόμη πάρει χαμπάρι ο Λαός.
  Ο Εθνικισμός βράζει στους από βορρά και Ανατολάς γείτονες, και οι προδότες πολιτικοί ισοπεδώνουν την Ελλάδα, στο βωμό της πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας των δοσίλογων πολιτικών. Ας πάει ο Ρότσιλντ να τα κάνει αυτά στο Ισραήλ, στη Τουρκία, Αλβανία, κ.λ.π.!
  Χρεοκόπησαν την Ελλάδα οι διάφοροι ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τεχνιτή οικονομική κρίση, για να ενεχυριάσουν τη χώρα.
  Η κρίση αυτή θα είναι μόνιμη, σε διαρκή επιδεινούμενη πορεία, με απώτερο στόχο την κάμψη της αντιστάσεως του λαού, διά της
  φτωχοποίησης, ώστε να του αρπάξουν τα πάντα, να διώξουν τη νεολαία, να αλλοιώσουν εθνοφυλετικά τη συνοχή των Ελλήνων, και διά της λαθρομεταναστεύσεως να εγκαταστήσουν άλλο πληθυσμό στην Ελλάδα. Ήδη στην Αθήνα λειτουργεί ένα σχολείο (περιοχή Αγίου Παντελεήμονα), όπου από τους 48 μαθητές, μόνο ένα (1) είναι Ελληνόπουλο.
  Οι Έλληνες φοιτητές αισθάνονται ότι είναι μια χαμένη γενιά.
  Τα λόγια τα μεγάλα των Σιωνιστών ΓΑΠ & Σαμαρά, και άλλων πολιτικών, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Το Υπουργείο Παιδείας λέει, «Είμαστε όλοι μετανάστες». Δηλαδή εμείς οι Έλληνες είμαστε μετανάστες στη πατρίδα μας την Ελλάδα.
  Τέτοιοι εφιάλτες, δοσίλογοι, και πουλημένοι μας κυβερνάνε!!!
  Η υπόθεση με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τι σας λέει;;;
  Ο Λαός διασώζει τις τράπεζες, και εκείνες μας ληστεύουν με τοκογλυφικά επιτόκια, και μας παίρνουν τα σπίτια!!!
  Ληστεία του Λαού άνευ προηγουμένου. Η δικαιοσύνη νομιμοποίησε τη ληστεία των τραπεζών, και ο Λαός σαν σκλάβος αποδέχεται τη ληστεία!
  Αλήθεια, δεν σας προκαλεί εντύπωση η σιωπή και αδιαφορία των πολιτικών γύρω από τα εθνικά μας θέματα;;; Για τη Θράκη σιωπή!!
  Για τη Μακεδονία ότι αποφασίσει η Ν.Τ.Π. ο Σόρος, η Μέρκελ και ο Νίμιτς. Για το Αιγαίο αδιαφορία, στη διάθεση των Τούρκων!
  Μίλησε και ο Παπούλιας που βύθισε την Ελλάδα στην καταστροφή!
  Η Ιστορία θα σε περιποιηθεί καταλλήλως κύριε Παπούλια.
  Οι εφιάλτες πάντα έχουν άσχημο τέλος.
  Τώρα ετοιμάζονται να ψηφίσουν τον αντιρατσιστικό νόμο για να φιμώσουν τελείως τους Έλληνες, κατόπιν διαταγών της
  Αμερικανο-Εβραϊκής Ένωσης (Αmerican Jewish Committee), προς Σαμαρά & άλλους υποτελείς δοσίλογους πολιτικούς.
  Μπροστά στη AJC κάθονται «σούζα» οι εφιάλτες πολιτικοί.
  Καλά δεν βλέπουν τα εγκλήματα πολέμου των Εβραίων στη Γάζα;;;
  Εντύπωση προκαλεί η συνεργασία της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων με τους εφιάλτες πολιτικούς της Σιωνιστοκρατίας, ενώ η πατρίδα καταρρέει! Για την εκκλησία δεν το συζητάμε. Αυτή έχει παραδοθεί άνευ όρων στους Σιωνιστές Παντοκράτορες. Ότι Εβραϊκό είναι ευλογημένο!!!
  Υπενθυμίζω την απόφαση του Ο.Η.Ε. «Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ», δηλαδή ο Ρατσισμός μέσω ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ κυβερνά τη Γη, και επιβάλλει Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εναντίον Ελλήνων για κατοχή της Ελλάδος. Η Ν.Τ.Π. έρχεται με μιά παγκόσμια τεχνιτή οικονομική κρίση. Γνωρίζαμε ότι τους Ισλαμιστές τρομοκράτες τους κατασκεύαζαν οι Σιωνιστικές Η.Π.Α., ώστε να μπορούν να επιτίθενται σε άλλες χώρες, να καταργούν τα ατομικά δικαιώματα με Σαρίες, να καταργούν συντάγματα, να δολοφονούν ηγέτες ξένων χωρών, να ρίχνουν τους δίδυμους πύργους στη Ν.Υ., να ανατρέπουν νόμιμες κυβερνήσεις (βλέπε Ουκρανία), και όλα αυτά για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Σήμερα χρησιμοποιούν στα ίσια ολόκληρες Ισλαμικές δυνάμεις, (Τζιχαντιστές και άλλους), τις εξοπλίζουν, τις εκπαιδεύουν, και τις κατευθύνουν εναντίον των άλλων κρατών, λαών, και εθνών.
  (Bλέπε το νέο Χαλιφάτο στο Ιράκ, όπου διέλυσε το Ιράκ).
  Από τα ΜΜΕ μάθαμε ότι ο νέος Χαλίφης εξεπαιδεύθη στις Σιωνιστικές
  Η.Π.Α. είναι πράκτορας της CIA, και πιόνι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
  Φανατικοί Ισλαμιστές Τζιχαντιστές του νέου Χαλιφάτου, Κούρδοι του Ιράκ, Τούρκοι, ΗΠΑ, Ε.Ε. & Ισραήλ, έχουν συμπτύξει μια πραγματικά διαβολική συμμαχία στην υπηρεσία της Ν.Τ.Π. των προέδρων Ρότσιλντ
  & Ροκφέλερ. Μόνον εμείς εδώ στο YUNANISTAN αναπαυόμεθα στο καναπέ, και αφήσαμε τις τύχες μας στα χέρια των Σιωνιστών δοσίλογων πολιτικών, έτσι όπως μας κατάντησαν οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι «εταίροι» μας, με τη χρεοκοπία, και τα Μνημόνια, αφού μας έβαλαν άβουλα όντα Πρωθυπουργούς σφογγοκολάριους του Ρότσιλντ.
  Μας φανάτισαν με τα ΜΜΕ κομματικά, έτσι που δεν βλέπουμε έξω από
  Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, Ελιές & ποτάμια, δημιουργήματα δικά τους.
  Οι προδότες αφού προκάλεσαν μετανάστευση των Ελληνοπαίδων, τώρα ομιλούν για γήρανση του πληθυσμού. Αλήθεια πως εξηγείται το
  φαινόμενο όλοι οι υπουργοί να είναι Εβραϊκής καταγωγής με Ελληνικά
  oνόματα;;
  Φροντίζουν βλέπετε γιαυτό οι αρμόδιοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας-διακυβέρνησης.
  Οι πολιτικοί δεν φροντίζουν καθόλου τα συμφέροντα της Ελλάδος, παρά μόνο τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
  Παράλληλα φροντίζουν να διώχνουν τα δικά μας παιδιά στα ξένα, για να αντικατασταθούν από Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες.
  Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά, αυξάνοντας τη φορολογία, λένε ότι ο πληθυσμός γερνάει, αντί να δώσουν ελαφρύνσεις και επιδόματα για να κάνουμε παιδιά, φέρνουν λαθρό από την Αφρική & Ασία. Το πρόγραμμα της Ν.Τ.Π. είναι να καταστήσουν την Ελλάδα Ισλαμική Αφρικανική χώρα. Δεν πρόκειται για γήρανση του πληθυσμού. Πρόκειται για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ των Ελλήνων με μαύρους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες.
  Το σχέδιο της Ν.Τ.Π. το εκτελούν οι προδότες πολιτικοί μεθοδικά και αποφασισμένα, είναι υπερήφανοι για τη προδοσία κατά της Ελλάδος, και δεν το κρύβουν. Εάν κάποιος διαμαρτυρηθεί θα τον πούνε ρατσιστή.
  Η Ελλάς από καταβολής κόσμου ήταν χώρα λευκών Ελλήνων, τώρα προσπαθούν να την κάνουν χώρα λαθρομεταναστών, γίναμε οι Έλληνες πειραματόζωα γενετικής, κόντρα στη δημιουργία του ΘΕΟΥ.
  Κάνουν πάνω στην Ελλάδα πειράματα γενετικής του Θεού ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
  Τους Έλληνες μας θεωρούν πλέον άχρηστους, γιατί δεν τους ψηφίζουμε.
  Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν βλέπουν ότι η γεωπολιτική στη Γη άλλαξε!!!
  Αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, οδηγούν σε Γ! παγκόσμιο πόλεμο, αφού τα οργάνωσαν οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
  Αυτά που γίνονται στη Γάζα, είναι γενοκτονία και ολοκαύτωμα.
  Η λέξη ολοκαύτωμα θυμίζει κάτι;;; Το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα.
  Οι πολιτικοί προκάλεσαν καταστροφή στη πατρίδα, χειρότερη από τη κατοχή των Γερμανών Ναζί.
  Πρόσφατα Ισλαμιστές κατέλαβον το Δημαρχείο Σκάλας Λακωνίας, και οι προδότες πολιτικοί «τσιμουδιά».
  Σε λίγο θα πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε στρατόπεδα συγκεντρώσεως για τους Έλληνες, αφού οι «νόμιμοι» λαθρομετανάστες θα έχουν καταλάβει τη πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.
  Τους Ελληνοποίησαν δίνοντας πολιτικά δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Τους προδότες πολιτικούς ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες!!!
  Σε λίγο θα δούμε Πακιστανούς & Αφγανούς βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων, που δεν θα είναι πια βουλή Ελλήνων!!!
  Κανείς από τους εφιάλτες πολιτικούς δεν τόλμησε να κάνει δηλώσεις ανάλογες με αυτές της Αυστραλής Πρωθυπουργού, και του Προέδρου της Ρωσίας Πούτιν. Απρόσκλητοι λαθρομετανάστες θα επιβάλλουν το νόμο τους, και κανείς πολιτικός δεν τους έχει πει ότι, «Δεν σας καλέσαμε, ήρθατε σαν εισβολείς στη χώρα μας, και αν δεν σας αρέσουν οι νόμοι μας, να γυρίσετε πίσω στη πατρίδα σας».
  Αν οι πολιτικοί μας είναι τόσο φιλεύσπλαχνοι, φιλάνθρωποι, και αντιρατσιστές, γιατί δεν τους φιλοξενούν στο σπίτι τους;;;
  Στη Σκάλα Λακωνίας οι λαθρομετανάστες στη παρέλαση που έκαναν, (επίδειξη δυνάμεως), ευχαριστούσαν από μεγάφωνα το ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ.
  Τα κόμματα Δεξιάς & Αριστεράς είναι προσκυνημένα στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και τάσσονται υπέρ των λαθρομεταναστών, και εναντίον των Ελλήνων. Είναι υπέρ της αντικαταστάσεως των Ελλήνων στη πατρίδα .
  Όμως η Τουρκία, και άλλες Βαλκανικές χώρες διατηρούν τον εθνικό τους πληθυσμό. Εμάς τους Έλληνες μας διώχνουν από τη χώρα μας.
  Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες έρχονται εδώ με σκοπό να κατακτήσουν την Ελλάδα, και να την κάνουν πατρίδα τους.
  Ήδη οι ηγέτες τους δηλώνουν, «Δεν είμαστε εδώ για μεροκάματο, αλλά για να σας πάρουμε τη πατρίδα σας». Εμείς όμως κοιμόμαστε!!!!
  Οι προδότες πολιτικοί κάνουν ότι τους διατάξει η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση του Θεού ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Την Ελλάδα κυβερνά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με μαριονέτες
  ανθέλληνες Σιωνιστές πολιτικούς, όπως τις ΗΠΑ, και τις χώρες της Ε.Ε.
  Το πλανήτη κυβερνά η Ν.Τ.Π. οι άλλοι είναι απλώς μαριονέτες.
  Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. ΟΒΑΜΑ, η Μέρκελ, και οι άλλοι ηγέτες της Ε.Ε. είναι απλώς πιόνια και του Ρότσιλντ!
  Με τα γεγονότα της Ουκρανίας, και την αεροπορική τραγωδία, οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. που κυβερνούν τις Η.Π.Α. ετοιμάζονται για Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, για να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα!
  Τα φαινόμενα γεωπολιτικής & γεωστρατηγικής οδηγούν να καταλάβουμε ότι έχουμε προετοιμασίες πολέμου. Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, οδηγεί τον Αμερικανικό Λαό στο σφαγείο.
  Οι Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. χρησιμοποιούν τις ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. & Αγγλοσάξωνες, για να κάνουν τους πολέμους.
  Πρέπει οι Αμερικανοί να αντιδράσουν όσο ακόμη προλαβαίνουν!!!
  Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση χρησιμοποιεί τις Η.Π.Α., Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, διά ίδιον όφελος. Χρησιμοποιεί τις ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ για να χτυπήσουν τη Ρωσία, με ότι αυτό συνεπάγεται!!!
  Για να επιτύχουν τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία δεν διστάζουν να προκαλέσουν το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Δεν τους νοιάζει η τύχη των Αμερικανών, τους νοιάζει η εγκατάσταση επί της Γης, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και η δραστική μείωση του πληθυσμού του πλανήτη. Γιαυτό πρέπει όλοι οι λαοί του πλανήτη να αφυπνισθούμε, και να αντιδράσουμε, όσο είναι ακόμη νωρίς!!!
  Μην αφήνουμε το ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τη Σιωνιστική παρέα του να κάνει παιχνίδι. Τα υποτελή πολιτικά κόμματα δεξιάς & αριστεράς, όργανα της διεθνούς Σιωνιστικής νέας τάξεως, καταλαμβανόμενα από δήθεν φιλανθρωπία μας λένε,
  1.-Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.
  Εμείς απαντάμε στους «Αντιρατσιστές» ανθέλληνες πολιτικούς.
  Που βρίσκουν οι ρεκένδυτοι, πάμφτωχοι, λαθρομετανάστες τα χρήματα, και πληρώνουν χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους, για να τους φέρνουν πνιγμένους εδώ;;;
  Οι Ελληνικές αρχές δεν αποτρέπουν τους λαθρομετανάστες να πατήσουν την Ελληνική Γη, απλώς τους διασώζουν, και τους περιθάλπουν, τους βοηθούν, & φροντίζουν να αποβιβαστούν με ασφάλεια στη πατρίδα μας.
  Βάζουν τον εχθρό μέσα στη χώρα. Τόσο αφελείς είμαστε!!!
  Υποδεχόμαστε με τιμές και δόξες τον εισβολέα να καταλάβει τη πατρίδα μας. Αξίζουμε βραβείο ΝΟΒΕL βλακείας, αφελείας, και επιπολαιότητας. Οι προδότες πολιτικοί εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν να φροντίζουν την ευημερία των Ελλήνων, και όχι των λαθρό.
  Για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν άλλοι πολιτικοί στις πατρίδες των!
  Οι πολιτικοί μας εκτελούν σχέδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
  Μια εξαιρετικά απαισιόδοξη ανάλυση δημοσιεύει η έγκυρη Αμερικάνικη εφημερίδα WSJ για το μέλλον και την ασφάλεια της Ελλάδος, γράφει, «Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη μεταξύ δύο πολέμων, της Τουρκίας, και των λαθρομεταναστών». Τα γεγονότα της μαζικής εισροής λαθρομεταναστών προσλαμβάνουν πλέον γεωπολιτικές διαστάσεις. Η διάσημη Αμερικάνικη εταιρεία χρηματοοικονομικών υποθέσεων, η γνωστή μας Black Rock, λέει ότι είναι πιθανή μια χρεοκοπία της Ελλάδος. Οι δοσίλογοι πολιτικοί εάν κάνουν χρεοκοπία θα την κάνουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, δηλαδή θα κάνουν στάση εσωτερικών πληρωμών, ενώ θα συνεχίσουν να στέλνουν κανονικά χρήματα δις. ευρώ στο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Κανονικά πρέπει να κάνουν χρεοκοπία με στάση εξωτερικών πληρωμών, και διαγραφή του χρέους, να πάψουν να πληρώνουν τοκοχρεολύσια στους Σιωνιστές δανειστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, εάν θέλουν να σώσουν τον Ελληνικό Λαό.
  Βρίσκουν πάντα την εύκολη λύση, δηλαδή το θύμα Λαός.
  Τέσσερα (4) χρόνια ζούμε με Μνημόνια, και είμαστε σε χειρότερη μοίρα
  από την Αργεντινή. Ήδη το ΔΝΤ αναγνωρίζει ότι έκαναν λάθη στη περίπτωση της Ελλάδος, αλλά οι προδότες πολιτική «τσιμουδιά».
  Η Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ βρήκε δύο θύματα-πειραματόζωα την Αργεντινή και την Ελλάδα.
  Αυξάνονται καθημερινά τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φτωχών Ελλήνων προς εφορία, – Τράπεζες, – Ασφαλιστικά Ταμεία.
  Ο Σαμαράς τρέχει να βρεί τα «προ-απαιτούμενα» και τα «ισοδύναμα»
  για να ικανοποιήσει την Εβραϊκή Σιωνιστική μεγάλη και μικρή Τρόϊκα.
  Οι Γερμανοί χρωστάνε δις. ευρώ από πολεμικά δάνεια & επανορθώσεις, και ουδείς προδότης πολιτικός τολμά να τα ζητήσει!!!
  Με τα εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες μέσα στη χώρα κινδυνεύουμε να γίνουμε Συρία-Ιράκ & Λιβύη.

  Οι δοσίλογοι πολιτικοί είναι ορντινάντσες των ψυχασθενών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας και Ν.Τ.Π.
  Όλα αυτά τα δεινά του Ελληνικού Λαού, εντέλλονται από την Σιωνιστική Ε.Ε. και τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, η οποία είναι η χειρότερη μορφή Δικτατορίας όλων των εποχών.

  Είναι πολύ επικίνδυνο για την Ελλάδα, και τον Ελληνικό Λαό, να ανήκουμε σε μια τέτοια παράταξη. Η παράταξη αυτή μας φέρθηκε απαίσια, ούτε εχθρός να ήταν!!! Ένας λαός που ψηφίζει αλλοεθνείς να τον κυβερνήσουν, είναι καταδικασμένος σε εξαφάνιση.

  ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
  Διεθνολόγος

  Πηγή:http://fornews.gr/
  http://greekacropolis.blogspot.gr/2014/07/blog-post_63.html

 7. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ…

  ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟ0ΛΟΙΠΟΙ 750 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  Μεγάλες φορολογικές ανισότητες ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης…ή ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ;

  Εάν έχεις εισόδημα 8.000€ το χρόνο στη Γερμανία, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 20€ / Αντίθετα στην Ελλάδα, εάν βγάζεις τα ίδια ακριβώς χρήματα το χρόνο, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 3.200€

  Στην Γερμανία, επίσης, η πρώτη κατοικία όταν πρόκειται για ιδιοκατοίκηση δεν φορολογείται / Ενώ στην Ελλάδα, αποτελεί τεκμήριο.

  Σύμφωνα τέλος με την Eurostat, το ποσοστό του πληθυσμού που διαμένει σε ιδιόκτητη κατοικία είναι στη Γερμανία είναι 53.3% και το αντίστοιχο ποσοστό στην Ελλάδα είναι 75.9%

  http://www.jodigraphics.net/?p=4549

  http://alfeiospotamos.gr/?p=8654

  ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΙΑΡΑΣ

 8. GUARDIAN: Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ 11.000.000 ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ & 4.100.000 ΑΣΤΕΓΟΥΣ
  Έρευνα της εφημερίδας Guardian αποκαλύπτει ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν 11 εκατομμύρια άδεια σπίτια. Ο αριθμός αυτός είναι υπέρ-αρκετός για να στεγάσει όλους τους άστεγους της Ευρώπης !!!

  Συγκεκριμένα, στην Ισπανία υπάρχουν 3.400.000 σπίτια άδεια, η Γαλλία και η Ιταλία έχουν από 2 εκατομμύρια άδεια σπίτια, από 1,8 σπίτια κατά μέσο όρο είναι ακατοίκητα στην Γερμανία και περισσότερα από 700.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο. …

  Είναι απίστευτο. Πρόκειται για τεράστιο αριθμό”, λέει ο Ντέιβιντ Άιρλαντ, εκπρόσωπος της οργάνωσης Empty Houses στον Guardian.

  Σκοπός της οργάνωσης είναι να πιέσει, προκειμένου τα σπίτια αυτά να χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση ανθρώπων που έχουν ανάγκη. “Τα σπίτια υπάρχουν για να ζουν άνθρωποι μέσα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε κάτι πάει πραγματικά στραβά στη στεγαστική αγορά”, προσθέτει.

  Στην Πορτογαλία υπολογίζονται 735.000, ενώ στην Ελλάδα 300.000 και στην Ιρλανδία 400.000.

  “Τα 11 εκατομμύρια άδεια σπίτια της Ευρώπης υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μιας ηπείρου που αριθμεί λίγο περισσότερους από 4 εκατομμύρια αστέγους”. Aυτό υποστηρίζει και ο Φρικ Σπίνεγουιν, διευθυντής του FEANTSA, μιας οργάνωσης που ασχολείται με τους άστεγους σε ολόκληρη την Ευρώπη. «Είναι σκάνδαλο. Χρειαζόμαστε απλά τα μισά προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα στέγης σε όλη την Ευρώπη».

  Μόλις τον προηγούμενο μήνα, το Ευρωκοινοβούλιο πέρασε ψήφισμα που καλούσε την Κομισιόν να αναπτύξει στρατηγική για επίλυση του προβλήματος στέγασης στην Ευρώπη “χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση”. Το ψήφισμα πέρασε με 349 ψήφους υπέρ και 45 κατά.

  Η Ισπανία έχει τη θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη. Τα περισσότερα από τα σπίτια που σήμερα παραμένουν ακατοίκητα χτίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 2000, προκειμένου να στεγάσουν Βρετανούς και Γερμανούς σε παραθαλάσσιες περιοχές. Τελευταίες έρευνες στη χώρα καταδεικνύουν ότι υπάρχουν 3.400.000 άδειες κατοικίες, δηλαδή το 14% των περιουσιών όλης της Ισπανίας. Ο αριθμός των άδειων σπιτιών αυξήθηκε περισσότερο από 10% μέσα σε μια δεκαετία.

  Στη Γαλλία οι τελευταίες επίσημες έρευνες δείχνουν ότι το 2012 υπήρχαν 2.400.000 άδεια σπίτια.

  Η Ιταλία αναμένεται να δώσει επίσημα στοιχεία το προσεχές καλοκαίρι, όμως σχετική έρευνα που έγινε στη χώρα υπολόγισε ότι ο αριθμός έφτανε το 2012 στα 2 εκατομμύρια ακατοίκητες οικοδομές…

  Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.gataros.net/2016/04/guardian-11-41.html

 9. katagelies on 03/04/2016 at 13:54

  Ασφαλώς όπως γίνεται με οτιδήποτε ετσι και εδώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει και αυτοί που στήνουν την μια ανεξάρτητη αρχή πίσω απο την άλλη έχουν αποθρασυνθεί πλέον τοσο σε κάθε χώρα όσο και στις κοινότητες των χωρών.

  Ας πάρουμε για παράδειγμα τις πρακτικές τύπου EMS και άλλων οργανισμών σε ευρωπαικό επίπεδο για να πάρουμε μόνο μια γεύση.

  https://youtu.be/Q1p1gosnoyc

  και εδώ:
  https://www.youtube.com/watch?v=n6jeIwFld3Q

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ