Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Κακοι ανθρωποι

Κάθε βαριά και δυσβάστακτη φορολογία κρύβει πίσω της κακούς ανθρώπους που συνήθως οραματίζονται να κατακτήσουν τον κόσμο, η ιστορία βρίθει απο τέτοια παραδείγματα.

Πάντα υπήρχαν κακοί άνθρωποι, άνθρωποι που άφησαν να τους κυριέψουν τα ταπεινά τους συναισθήματα.
Είχαν χάσει τον δρόμο τους, είχαν ξεχάσει η δεν έμαθαν ποτέ την ερμηνεία της λέξης «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»:  Άνω θρώσκω, κοιτάζω ψηλά, κοιτάζω προς τον θεό. Δηλαδή  κοιτάζω να γίνομαι καλύτερος, να καλλιεργώ τις αρετές μου.

Οι πλανεμένοι αυτοί άνθρωποι πάντα επιβουλεύονταν τους συνανθρώπους τους.
Ότι και αν έχουν δεν είναι ευχαριστημένοι, κοιτάζουν να φάνε και το φαγητό του διπλανού τους και να τον πάνε όσο πιο κάτω μπορούν (Άκρατος ανταγωνισμός και επεκτατισμός, κάτι που έχει περάσει σήμερα σαν καλό). Υπήρξαν στις επιχειρήσεις, υπήρξαν στην πολιτική, υπήρξαν και υπάρχουν σε πολλούς τομείς της κοινωνίας. Είναι ενα αγκάθι που πάντα μάτωνε την εξέλιξη του ανθρώπου. Ομως πάντα το σπυρί έσπαγε, η βρωμιά καθάριζε και ο άνθρωπος γιατρέυοντας τις πληγές του συνέχιζε τον δρόμο της αρετής. Τον δρόμο που τον οδηγεί κοντά στον θεό.

Οι κακοί άνθρωποι είναι ένας καρκίνος στο σώμα της κοινωνίας, γιατί συμπεριφέρονται όπως ακριβώς και τα καρκινικά κύτταρα μέσα στον οργανισμό μας. Εξαπλώνουν την αρώστεια στους γύρω τους.

Οι άνθρωποι αυτοί βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα τα υλικά αγαθά και μην έχοντας μέτρα και όρια που να σταματήσουν (ετσι ακριβώς είναι και η συμπεριφορά των καρκινικών κυττάρων) γινόντουσαν με μεγάλη ευκολία, κλέφτες, δολοφόνοι (άμεσα η Έμεσα), κατακτητές, και γενικά προσπαθούν πάντα με δόλιους τρόπους να επιβληθούν στους άλλους συνανθρώπους γύρω τους. Πιστεύοντας ότι η συγκέντρωση πλούτου με κάθε μέσο είναι αυτοσκοπός στην ζωή. Προσπαθούσαν πληρώνοντας και άλλους ανθρώπους να θέτουν αυτούς εναντίων των συνανθρώπων τους, θέλοντας να δώσουν όσο περισσότερη δύναμη μπορούσαν στα κακά αυτά συναισθήματα που τους είχαν κυριέψει.

Ασφαλώς το ψέμα και η κοροϊδία τόσο για τους συνανθρώπους τους όσο και γι αυτούς που στρατολογούσαν ήταν απαραίτητα προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Όταν αυτό εφαρμόζονταν ενάντια ενός λαού, στην συνέχεια εφάρμοζαν βαριά φορολογία και περιορισμούς, δήμευση της προσωπικής περιουσίας των ανθρώπων και υποβιβασμός τους όσο το δυνατόν χαμηλότερα ώστε να μην έχουν δύναμης να προβάλουν καμίας μορφής αντίστασης.

Ετσι δεν γίνονταν πάντα; Μήπως ακριβώς ετσι μοιάζει να γίνεται και σήμερα;

Τόσο είναι πλανεμένοι που κλείνουν τα μάτια σ ότι κακό κάνουν γύρω τους, προκειμένου να επιβληθούν και να πάρουν όσο περισσότερα μπορούν από τους συνανθρώπους τους και από την φύση.

Η αλήθεια όμως πάντα έβγαινε στην επιφάνεια.

Οι άνθρωποι πάντα στα χιλιάδες χρόνια της εξέλιξης τους αντιστέκονταν σ αυτούς που τους καταπίεζαν. Όσο και να κοροϊδεύεις τους ανθρώπους, όσο και αν έλεγχε ο κατακτητής την ενημέρωση τους, όσο και αν τους διασπούσε, τους υποβίβαζε και  έσπερνε την διχόνοια ανάμεσα τους, πάντα στο τέλος έβρισκαν τον δρόμο της αρετής που είναι η ανθρώπινη συνεργασία και όχι εξαπάτηση των συνανθρώπων μας.

Ήδη από τους αρχαίους χρόνους έχουμε να δούμε πολλά τέτοια παραδείγματα και αν είχαν αφήσει οι πρόγονοι μας να επικρατήσουν τελικά οι λίγοι κακοί συνάνθρωποι τους, δεν θα υπήρχαμε σήμερα.

Συχνά η υπεροψία τους κάνει να νομίζουν οτι οι ίδιοι είναι θεοί.

Αλήθεια που είναι σήμερα η αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τόσων άλλων που νόμιζαν οτι θα κατακτήσουν και θα υποτάξουν τον κόσμο;

Σήμερα οι άνθρωποι φαίνεται να μην αντιδρούν μεθοδικά, συλλογικά και συντονισμένα απέναντι σ αυτό που με ψεύτικες δικαιολογίες τους καταδυναστεύει.

4-5 επικεφαλής μηχανισμοί με λίγους άγνωστους, συχνά κρυφούς ιδιοκτήτες, υποδουλώνουν μαζικά όλο και περισσότερους ανθρώπους σ ολόκληρο τον πλανήτη.

Αν σήμερα πίσω απο τηνπείνα, την φτώχεια και την δυστιχία πιστεύετε οτι κρύβονται κακοί άνθρωποι πρέπει να ξέρετε ότι το παρελθόν μας διδάσκει πως οι άνθρωποι θα βρουν τον δρόμο τους και αυτή την φορά, ίσως όχι στην δική μας γενιά αλλά σίγουρα σε κάποια από τις επόμενες.

Αρκεί να μην ξεχάσουμε και να μην αφήσουμε να σβήσει μέσα μας η ένια της λέξης ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

2 Responses to Κακοι ανθρωποι

 1. Αριστοτέλης Ωνάσης on 19/01/2013 at 01:38

  «Θα’ ρθεί μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση»

  http://mlagananews.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1606.html

 2. Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΛΑΕ… ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ..

  ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΟ ΑΙΤΙΟ…

  ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ), ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΑΠ, ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.

  ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ…

  ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΤΟ Ν ΑΠΟΤΥΠΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ…

  ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ, ΕΝΩ ΕΜΑΘΕΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ…ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΕΜΟ…

  Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΔΑΞΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ (ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΙΤΙΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΤΙΟ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΝΙΟ, ΕΣΥ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ ΤΙ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ…ΓΙΑΤΙ;

  Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΛΑΕ… ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ…

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’40 ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΤΙΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’30 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ’40…

  ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ..

  ΟΠΩΣ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΔΗΛΑΔΗ… ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ