Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ…

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ

Τι τους πληρώνετε;

Βγάζετε χρήματα και φορολογούν τα κέρδη σας, κάνοντας έργα με αυτά τα χρήματα; όπως θα γινόταν σε μια περίοδο που θα οδηγούσε σε ομαλή ανάπτυξη την κοινωνία που  οι πρόγονοι μας με αγώνες έστησαν, γι να είμαστε σήμερα κατάπτυστοι απο αυτούς.

Φορολογούν τα ήδη φορολογημένα σας χρήματα που με κόπο βγάλατε στο παρελθόν, οδηγώντας σας στην καταστροφή με ψεύτικες δικαιολογίες.

Και μέχρι πότε θα αντέξουν οι οικονομίες σας να τους πληρώνετε;

Κουρέψανε λέει τα χρήματα που συντηρητικά είχατε επενδύσει στην χρηματοδότηση του κράτους σας για να σας κλέψουν ουσιαστικά τις οικονομίες σας και το ήδη φορολογημένο κόπο μιας ζωής.

Λίγο – λόγο σφίγγουν την θηλιά στον λαιμό όλων σας κάθε χρόνο.

Τα υποτιθέμενα δάνεια τους με τον ρυθμό που αυξάνονται και τα έσοδα τους με τον ρυθμό που μειόνονται δείχνουν τον δρόμο.

Τα ψέματα που μέχρι τώρα είπαν –τα οποία είναι τα ίδια ακριβώς ψέματα που είπαν και στις χώρες που μέχρι τώρα έχουν καταστρέψει και υποδουλώσει μέσω του ίδιου ψεύτικου χρέους- βλέπετε που σας οδήγησαν μέχρι σήμερα.

Αφού τις υποτιθέμενες δόσεις ανανεώνουν με νέες μεγαλύτερες και το υποτιθέμενο χρέος έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη μέχρι τώρα, αλλά εσάς οι οικονομίες σας μειώνονται, οι δουλειές σας έκλεισαν, οι μισθοί και οι συντάξεις σας μειώθηκαν, πώς θα τους εξοφλήσετε;

Τι άλλο πρέπει να σας κάνουν ακόμα για να δείτε το στημένο κόλπο που εφαρμόζουν σε πολλές χώρες του κόσμου με τα ιδια καταστρεπτικά αποτελέσματα.

Βλέπετε τους γύρω σας να έχουν δουλειά, βλέπετε να υπάρχει το αίσθημα δικαίου όπως είναι υποχρεωμένοι από το σύνταγμα να εφαρμόζουν;

Παίρνουν την σκληρά δουλεμένη περιουσία σας με την δικαιολογία ότι αυτοί έκαναν λάθη και την ευθύνη έχετε εσείς.

Αυτοί έχουν μόνοι τους ψηφίσει χωρίς την δική σας έγκριση ότι δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι σας κάνουν, δεν έχουν καμία ευθύνη για την καταστροφή που εμφανώς σας οδηγούν. Το αποφάσισαν και το ψήφισαν οι ίδιοι…ετσι ξέρουν πως ότι και να σας κάνουν αυτούς δεν τους ενοχλεί κανείς.

Στέψανε τους νόμους και δικό σας κράτος εναντίων σας…

Μέχρι ένας  -ένας να πέφτει στην παγίδα τους και να κατάσχουν την περιουσία του.

Σας κορόιδεψαν και σας διαφήμιζαν σπίτια και αυτοκίνητα με φθηνά δάνεια, με το πρόσχημα της σταθερότητας, της ψεύτικης ανάπτυξης και των φθηνών επιτοκίων

Τις δουλειές σας τις διαλύσανε…

Τις οικογένειες σας το ίδιο…

Τώρα φορολογούν κατ εκτίμηση δική τους τις περιουσίες σας παίρνοντας κάθε χρόνο ένα μεγάλο κομμάτι από αυτές εως ότου σας κλέψουν την περιουσία σας.

Αυτά που για τον κόσμο είναι αντισυνταγματικά για τα δικαστήρια είναι νόμιμα…

Το αποτέλεσμα είναι να μειώνονται τα έσοδα τους παρά την άγρια φορολογία, και αυτά που σας παίρνουν είναι οι αποταμιεύσεις σας πολλών χρόνων σκληρής δουλειάς ενώ είστε άνεργοι η οδηγείστε προς την ανεργία, την φτώχεια, την ανέχεια και την αυτοκτονία.

7 Responses to ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ…

 1. katagelies on 25/11/2012 at 03:12

  Όπως καταλαβαίνεται το στημένο κόλπο ήταν ένα χρέος που να καλπάζει, ο Έλληνας να μπει σε βαθιά ύφεση, ανεργία και δυσχέρεια πληρωμών.
  Τα υποτιθέμενα χρήματα να έρχονται από το ΔΝΤ (που απλά τυπώνει χρήμα δηλαδή SDR κάτι σαν ομόλογα δηλαδή) και στο τέλος όταν θα έχουν εξαθλιώσει τον Έλληνα και θα έχουν αρπάξει τις οικονομίες του και της δημόσιες επιχειρήσεις του, να φέρουν την χρεοκοπία την οποία θα πληρώσει η εγγυήτρια Γερμανία.

  Δείτε το σχετικό άρθρο:

  Για τον “λογαρισμό” που θα πρέπει να πληρώσουν αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει προειδοποίησε τους Γερμανούς φορολογούμενους ο ηγέτης της γερμανικής αντιπολίτευσης, Peer Steinbrueck, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

  Σύμφωνα με το Reuters, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag, ο Steinbrueck είπε ότι, μέχρι τώρα η Γερμανία παρείχε στην Ελλάδα μόνο εγγυήσεις δανείων αλλά αυτό θα έχει κόστος δισεκατομμυρίων ευρώ για τον Γερμανό πολίτη. «Η κυβέρνηση πρέπει να το κάνει αυτό σαφές στο κοινό», πρόσθεσε.

  Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιος πρέπει να πει στους Γερμανούς ότι η Ελλάδα μπορεί να χρεοκοπήσει εξαιτίας αυτών των δανείων. «Εμείς στη Γερμανία πρέπει να κάνουμε θυσίες για να κρατήσουμε την Ευρώπη ενωμένη», σημείωσε.

  (Τους προετοιμάζουν δηλαδή ότι μόλις τελειώσουν οι λιγοστές πλέον αποταμιεύσεις μας και χρεοκοπήσουμε θα πρέπει να πληρώσουν οι Γερμανοί πολίτες το υποτιθέμενο καλπάζων χρέος μας προς το ΔΝΤ και την ΕΚΤ της διεθνούς ληστοσημορίας που λεει και ο κ. Καζάκης)

  Πηγή:www.capital.gr
  capital.gr/NewsTheme.asp?id=1673977

  Ότι έχουν κάνει σ όλα τα κράτη που δραστηριοποιείται το Αμερικανο Γαλλο Αγγλο διοικούμενο ΔΝΤ…

  http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=767

  http://www.youtube.com/watch?v=rzRkLONe78o&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=7&feature=plcp

 2. Λόρδος Βύρων on 20/03/2013 at 16:55

  Τα παρακάτων αποσπάσματα ξεχώρισα απο ένα βιβλιαράκι για τον Λόρδο Βύρωνα με χρονολογία 1925. Αξίζει να τα διαβάσετε γιατί ίσως δείχνουν σήμερα το ίδιο επίκαιρα όπως και τότε.
  Παύλος Κριαράς

  Τριάντα τύραννοι αλυσοδένουνε τους απογόνους του Θρασύβουλου (Ελληνες).
  Θα χουν την τόλμη να επαναστατήσουν;
  Όχι, τους φτάνει να καταριόνται μάταια το χέρι που τους παιδεύει.
  Σκλάβοι που τρέμετε από την κούνια ως τον τάφο δεν αξίζει να λέγεστε άνθρωποι ούτε ότι υπήρξατε…

  Εκείνοι που είχαν το χρέος να δώσουν το αίμα τους για την χώρα τους (πολιτικοί) δεν μπόρεσαν να της δώσουν παρα μόνο ντροπή και δάκρυα.

  Μη δίνετε βάση στους Φράγκους πως θα σας λευθερώσουν. Αυτοί δεν έχουν άλλο παρα βασιλιάδες με ψυχή πουλημένη. Μόνο στο σπαθί του πατριώτη απομένει η στερνή μας ελπίδα ανδρείας.

  Σεις που μόνο αλυσίδες έχετε κληρονομιά σας (ψεύτικα χρέη που υποδουλώνουν το έθνος) δεν ξέρετε πως όποιοι θέλουν ελεύθεροι νάνε έχουνε χρέος μονάχοι να σπάσουν τα δεσμά τους και μονάχο του το χέρι τους χρωστάει να πάρει τη λευτεριά;
  Θαρεύεστε πως θα σας ελευθερώσουν οι ξένοι;
  Ανανοιώστε την πλάνη σας. Μπορεί να ταπεινώσουνε τους δυνάστες σας, αλλα εσείς δεν θ ανάψετε πια την θεία φωτιά στο βωμό της λευτεριάς.
  Σκιές των Ειλώτων (σημερινοί έλληνες), τσακίστε την ανανδρία των τυράννων σας.!

  Ω Ελλάδα, αλλάζοντες αφέντη δεν θα ιδείς ποτέ τέλος στις δυστυχίες σου. Φύγανε οι μέρες της δόξας κ η ντροπή τραβάει σε μάκρος.

  Τέτοιο πρέπει να είναι το αίσθημα κάθ’ Ελληνα π αγαπά την πατρίδα, αν η Ελλάδα μπορεί να καυχηθεί ακόμα πως εχει στους κόλπους της πατριώτες.

  Δεν αξίζουν το δοξασμένο αυτό όνομα (Ελληνας) εκείνοι που μιλούνε για πόλεμο καθόντας στης σκλαβιάς την ειρήνη και που ικανοποιημένοι να μοιρολογάν χαμηλόφωνα ότι έχουν χάσει ζυγώνουν τους τυράννους των με γλυκό χαμόγελο, και κρατούν στα δουλικά χέρια τους το δρέπανο κάλιο παρά μια σπάθη εκδικήτρια.

  Ω Ελλάδα σαν οι αυστηροί Σπαρτιάτες ξαναγεννηθούνε με τις αρετές των, σαν η Θήβα γεννήσει ένα άλλο Επαμεινώνδα, σαν η Αθήνα μπορέσει να δείξει καρδιές, αξίες των αρχαίων ηρώων, σαν οι Ελληνίδες γυναίκες γεννήσουν άνδρες, τότε, μονάχα τότε θα ελευθερωθείς.

  Όποιο δρομί κ αν πάρουμε, πατούμε τόπο ιερό.

  Φτάνει τάχα να κλαίμε μονάχα, θυμάμενοι πιο ευτυχισμένες ημέρες; Φθάνει μόνο ν ανάβει η όψη μας… Οι πατέρες μας χύσανε το αίμα τους. Ω γη άνοιξε τον κόρφο σου και δώσε μας ξανά Σπαρτιάτες αρχαίους. Τρεις μόνο δώσε μας από τους τρακόσιους.

  Ω Ελλάδα αλλάζοντες αφέντη δεν θα ιδείς ποτέ τέλος στις δυστυχίες σου φύγανε οι μέρες της δόξας κ η ντροπή τραβάει σε μάκρος.

  Αιώνες χρειάζονται για να φτιάξεις ενα κράτος και μια πολιτισμένη κοινωνία, για να χαθεί μια ώρα φτάνει…
  (…από τις πονηρές μεθοδεύσεις χάνεται σήμερα αμαχητί η κυριαρχία των εθνών. Δεν είναι εξουσιοδοτημένος κανένας πρόεδρος καμίας κυβέρνησης να πουλά σε οποιαδήποτε τιμή τον φυσικό πλούτο και τις Ελληνικές δημόσιες επιχειρήσεις με το ψευδές επιχείρημα ότι δεν μπορεί να τις διαχειριστεί).

  Ελληνόπουλα, μάταια ρεει των θυμάτων το αίμα. Αμοιρα παιδιά της αμφιβολίας και του θανάτου οι ελπίδες σας στηρίζονται πάνω σε καλάμια.

  Κάλλιο άνοιξε το ψηλό τούτο κούρμουλο, που κάτωθε του είναι θαμμένος κάποιος ήρωας αρχαίος. Αναπαύεται ένδοξος στ απόμακρο κ έρμο ακρογιάλι.
  Εσβυσε, κ’ έθνη, τα που λαβώθηκαν σ αυτό το στήριγμα της δύναμης των, ήρθαν να θρηνήσουν γύρω στον τύμβο του.
  Σήμερα ούτε’ ένας από τους θλιβερούς κατοίκους της χώρας τούτης τον κλαίει…

  Ιδές αυτούς τους θόλους, που τους λείπουν τα μάτια, το εμψυχωμένο άσυλο της σοφίας, της γοητείας και των παθών, που δεν ανέχονται χαλινάρι ποτέ τους.

  Ούτε και της φαντασίας το μάτι μπορεί να ξαναφτιάξει ότι αφάνισε ο χρόνος και του απανθρώπου ο φθόνος.

  …Ο βαρύς Μουσουλμάνος ακουμπάει σ αυτές τις τιμημένες πέτρες δίχως καμιά συγκίνηση κι ο παιγνιδιάρης ο Έλληνας τραγουδώντας διαβαίνει.
  (πολύ καλό μήνυμα σήμερα που ξεπουλάμε με τις τυμπανοκρουσίες των ΜΜΕ και των πολιτικών αλλά και αθόρυβα, ότι περιουσία με αίμα αποκτήσαμε και διατηρήσαμε στην ματωμένη εξέλιξη χιλιάδων χρόνων αυτού του έθνους).

  Ω Ελλάδα, οι ελεύθεροι πολίτες σου είχαν χρέος να σέβονται μια χώρα που ήταν αγαπημένη της λευτεριάς.

  Ω πατρίδα μου (Αγγλία) αν και με το δικό σου τ’ όνομα βεβηλωτές τιποτένιοι σπαράξανε τα στήθια της Ελλάδας, δείλιασε συ να μολογήσεις το έγκλημα που κάνει την Ευρώπη να κοκκινίζει.!

  Ποιος θα μπορέσει της αληθινής λατρείας το χρυσάφι να το χωρίσει από τ’ ακάθαρτο μέταλλο του.

  Τάδε εφη:
  Λόρδος Βύρων
  http://www.gnomika.com
  http://www.gnomika.com/default/
  Όπως βλέπουμε στα παραπάνω αποσπάσματα κάποιοι αγάπησαν την Ελλάδα περισσότερο απο οσο την αγαπάμε εμείς τα παιδιά της…και απο τα βάθη της ιστορίας μας στέλνουν ακόμα τα ηχηρά τους μηνύματα για μας εμψυχώσουν και να μας ξυπνήσουν.

  Αυτά τα μηνύματα αποδεικνύουν ίσως ότι δεν είναι η Ελλάδα ελεύθερη σήμερα αφού μιλούν ακόμα με το ίδιο μένος και δείχνουν τον δρόμο προς την ελευθερία.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λόρδος Βύρων ήταν φιλέλληνας από Αγγλία και Σκοτία, που αγωνίσθηκε για την Ελλάδα, αποβιώσας το 1824 στο Μεσολόγγι. Τρανή απόδειξη του ότι αν κάποια σιχαμερά φίδια ενδεχομένως έχουν την φωλιά τους στην Αγγλία, την Γαλλία, την Αμερική, την Ελβετία κ.α. δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να εκπροσωπούν την χώρα στην οποία έχουν βρει ύπουλο καταφύγιο.

  Δυστυχώς σήμερα πολλά δείχνουν ότι ο πονηρός εχθρός κρύφτηκε ανάμεσα μας…

  Και ένα τελευταίο απόσπασμα για τα ελγίνεια (τα μάρμαρα της Ακρόπολης κλάπηκαν δυο αιώνες πριν από τους Βρετανούς):

  «Ω Ελλάδα. Ποιος θα μπορειε ν αγναντέψει αδάκρυτα τους ερειπωμένους ναούς σου και τους αρχαίους βωμούς σου παραβιασμένους από τους Βρετόνους (Βρετανούς), που θα τους ταίριαζε πιότερο να προστατέψουνε τα ιερά τούτα κειμήλια; Καταραμένη η μέρα που ξεκίνησαν από το κρυερό νησί τους για ναρθούν να σπαράξουν το ματωμένο σου κόρφο και να πάρουν τους απελπισμένους θεούς σου στο μισητό κλίμα του Βορά.!»

  Με τον ίδιο τρόπο σήμερα συνεχίζουν να γδύνουν αυτή την χώρα από τον φυσικό πλούτο και τις κερδοφόρες επιχειρήσεις της, καταδικάζοντας τους πολίτες της στην φτώχεια, την ανέχεια και την δυστυχία. Αφήνοντας τους ένα δυσβάσταχτο υποτιθέμενο χρέος φτιαγμένο με πονηρές μεθοδεύσεις και υπογραφές αυτών που δεν είχαν καμία εξουσιοδότηση από τον λαό γι αυτό.

 3. Από το…1952 ξέραμε τι θα συμβεί στην Ελλάδα!

  http://alithinapsemata.gr/home/sections/prophetic/2373–1952-.html

 4. Φιλανθρωπία… ισως υπάρχει και ενα άλλο πρόσωπο που δεν ξέρεις στην μεγάλη,διαφημισμένη και οργανωμένη φιλανθρωπία…

  http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1077

 5. ΑΡΝΟΥΜΑΙ on 22/10/2013 at 22:52

  Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης .
  Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε κομματικό υπάλληλο, που έχει πάρει τον τίτλο-φερετζέ του δημοσίου, ο οποίος θα έχει απαίτηση να βρει την παρανομία μου για να αποδώσει το τίμημα σε χρήμα. Να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το χέρι μου όταν θα πατήσει την σφραγίδα του κατασχετηρίου του σπιτιού μου, διότι αυτό το σπίτι δεν έβγαλε ούτε ένα σκουλήκι που να αποδέχεται τα πάντα αρκεί να “πέφτει” ο αιματοβαμμένος του μισθός.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ γιατρό δημοσίου τομέα όταν θα έρθει η ώρα να έχει ανάγκη την επιστήμη του συμπολίτης μου και θα έχει το θράσος να ζητήσει βιβλιάριο υγείας ή το χρηματικό ποσό που ορίζει ο νόμος για να κάνει αυτό που του επιβάλει ο υπέρτατος νόμος του λειτουργήματος του. Η άρνησή του να τιμήσει τον όρκο του θα είναι και η δική μου άρνηση να σεβαστώ ό,τι πολυτιμότερο έχει.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ τον όποιον θεσμό ακόμα κατέχει θέση σε αυτή την χώρα. Οι θεσμοί που έμαθα να σέβομαι είναι αυτοί που υπηρετούν την χώρα μου και δεν υπηρετούν καμία άλλη εις το όνομα του κέρδους.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ τα όρια που θα θέσει ο κάθε υπουργίσκος για το πώς θα διεκδικήσω τα δικαιώματα μου τα οποία έχουν ήδη εξαϋλωθεί από τις υποκλίσεις που έχει κάνει αυτός και οι όμοιοί του στην Μεγάλη Τράπεζα που λέγεται Ευρώπη.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ ως καθαρό πολιτικό πρόσωπο τον οποιονδήποτε διατηρεί ακόμα και τυπικές σχέσεις, συζητά ή έστω βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους χωρών ή ιδρυμάτων που έβαλαν την ζωή μου υποθήκη για τις δικές τους αποθήκες χρήματος.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ τον κρατικό φρουρό ο οποίος αντί να φυλάττει την δική μου πλάτη ασκεί βία σε μένα και στους γύρω μου για να μην ματώσει ο κρατικός εχθρός που έχει ασυλία, αν και εδώ και τρία χρόνια η ασυλία του έχει αρθεί όπως έχουν αρθεί και όλοι οι νόμοι με τις δικές του υπογραφές. Οι κρατικοί φρουροί που προστατεύουν τον εχθρό και όχι τον συνάνθρωπο εδώ και τρία χρόνια μετατράπηκαν συνειδητά, εφόσον δεν παραιτήθηκαν, σε παρακρατικούς.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ ως Άνθρωπο οποιονδήποτε ψηφοφόρο ή παλαμακιστή του οποιοδήποτε κόμματος συμμετέχει ακόμα και με την παρουσία του μέσα στο Κατοχικό Κοινοβούλιο, αλλά και όλους αυτούς που σπρώχνουν την κατάσταση με οποιαδήποτε κομματική ταμπέλα. Δεν σέβομαι τον μικρό, άνοο, ατομικιστή και επικίνδυνο πολίτη ο οποίος με την κρυφή του ψήφο επιμένει να συντηρεί την χώρα μου σε καταστολή και ψυχική αφαίμαξη.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ τον καθημερινό εξευτελισμό του Ανθρώπου, τον βιασμό της αξιοπρέπειας ζωής και θανάτου, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την κατάθλιψη, την στέρηση οξυγόνου των δικών μου ονείρων και του διπλανού μου, αλλά και το κομμάτιασμα της χώρας μου με προδοτικά χρεόγραφα.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ ίσους όλους αυτούς που νομίζουν ότι η σιωπή μου είναι και η κατάφασή μου στο προμελετημένο έγκλημα που επιμένουν να συντελούν.

  http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_2481.html

  http://roykoymoykoy.blogspot.gr/2013/07/2_12.html

 6. ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥΣ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΟΥ…

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΚΛΟΥΘΟ ΛΙΝΚ,ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ…

  http://elladatora.org/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD/

 7. 2014/06/21
  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΧΣ – ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

  Προσέξτε αναλυτικά, είναι ενδιαφέρον ολες οι λεπτομέρειες…

  Χρεώσαν τον Ελληνικό λαό 240 δισεκατομμύρια – ξεκίνησε επί Καραμανλή αυτό και ολοκληρώθηκε με την τελευταία κυβέρνηση – και τα δώσανε στις τράπεζες. Αυτά τα χρήματα τα χρεώσανε στον Έλληνα πολίτη, στον Έλληνα φορολογούμενο.

  Ταυτόχρονα όμως στήσανε ένα ταμείο που λέγεται «Τ.Χ.Σ.» Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης, το εδράσανε μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδος Πανεπιστημίου 10 – Βενιζέλου 10 όπως έχει μετονομαστεί – και με ένα ομόλογο των Rothschild 50 δις στήσανε το ταμείο και πήρανε όλες τις τράπεζες.

  http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3160.html

  http://dionios.blogspot.gr/2014/06/100-36-100.html

  http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/00/artemhs-swrras-apeilh-dolofonias-apo-toys-rothschild.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ