Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

Ε.Ο.Κ.

Του Παύλου Κριαρά

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 1983 (επιστρέφοντας από την Αμερική):

“Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την ανόητη και επικίνδυνη συζήτηση, η χώρα μας είναι μέλος της ΕΟΚ. Είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε. Μπορεί να γίνει κριτική στο πώς μπήκαμε στην ΕΟΚ και να μην έπρεπε να μπούμε, τώρα είμαστε όμως στο 1983 και το να βγούμε θα έχει σίγουρα μεγαλύτερο κόστος από το να μείνουμε. Η λύση λοιπόν δεν είναι “Έξω από την ΕΟΚ”, αλλά να πεισθεί η ΕΟΚ να μεταβάλει τις πολιτικές της που διαλύουν την κοινωνική συνοχή”

___________________________________________

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ 2013 (επιστρέφοντας από την Αμερική):

“Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την ανόητη και επικίνδυνη συζήτηση, εθνικό μας νόμισμα είναι το Ευρώ. Είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε. Μπορεί να γίνει κριτική στο πώς μπήκαμε στο Ευρώ, τώρα είμαστε όμως στο 2013 και εθνικό μας νόμισμα είναι το Ευρώ. Και η λύση είναι να αλλάξει στρατηγική η Ευρώπη για να γίνει βιώσιμο το ευρώ. Και δεν μπορεί να γίνει με πολιτικές που διαλύουν την κοινωνική συνοχή”

___________________________________________

ΟΜΩΣ Η ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ: Εξω απο την ΕΟΚ τα πράγματα είναι επίσης πολύ δύσκολα γιατί είμαστε μικρό κράτος, χωρίς αυτάρκεια.

Το πρόβλημα είναι που ο κόσμος δεν παίρνει ενεργά θέση ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Σ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ, για να παίρνουν σοβαρές θέσεις αυτές στο ευρωκοινοβούλιο.

Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο πολύς κόσμος είναι ότι η ΕΟΚ δεν ανήκει σε καμία Μέρκελ όπως προβάλουν προφανώς κακόβουλα ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν να κατευθύνουν την αγανάκτηση του κόσμου προς τον εταίρο μας την Γερμανία, αλλα έχει το ευρωκοινοβούλιο που παίρνει τις κυριότερες αποφάσεις η απο εκεί πρέπει να περάσουν προς ψήφιση οι αποφάσεις του εκάστοτε προέδρου.

Καλός η κακώς είμαστε στην ΕΟΚ η οποία είναι μόνο οικονομική κοινότητα και οι περισσότεροι απο εμάς δεν μπορούμε να σκεφθούμε η να συμπεριφερθούμε σαν ευρωπαίοι.

Πάντως για την ενημέρωση σας η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι η πρώτη που συστάθηκε αλλά η ΤΡΙΤΗ.

Η πρώτη έγινε στην Ελλάδα πριν απο 2.500 χρόνια.

http://www.gcd.idx.gr/menu/diafora/symmaxia.asp

www.gcd.idx.gr

Και η δεύτερη το 1865

http://www.gcd.idx.gr/menu/diafora/one.asp

www.gcd.idx.gr

Μπορεί λοιπόν αν δεν αλλάξει τακτική η σημερινή ΕΕ και αν δεν αλλάξουμε και εμεις οι πολίτες τακτική να πάει και αυτή σύντομα να συναντήσει τους προγόνους της…να είστε όμως σίγουροι ότι και αυτό θα ήταν επίπονο.

Ασφαλώς δεν το βλέπω αυτό να γίνεται, τουλάχιστον δεν το βλέπω σύντομα, αν πάρει κάποιος σαν παράδειγμα την άλλη επίσης σκληρά δοκιμαζόμενη ένωση που βρίσκεται απο την άλλη πλευρά του ατλαντικού, η οποία τραβάει τα ίδια προβλήματα δημόσιου χρέους -μια και εκει όπως και εδω, τα χρήματα της δεν τα τυπώνει αλλά τα δανείζεται-  που μεταφράζεται σε απάνθρωπη φορολογία, εξαφάνιση της μεσαίας τάξης, και όλα τα υπόλοιπα που τώρα γνωρίζει η Ευρώπη.

Αν λοιπόν λάβει κάποιος υπ όψιν του ότι αυτά γίνονται στην Αμερική απο το 1929, ίσως θεωρήσει ότι εχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να καταλάβουν οι πολίτες ότι το πρόβλημα δεν είναι τοπικό αλλά γενικό.

Αυτό το μικρό βίντεο είναι πολύ καλό για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για τον τρόπο που δημιουργείται το δημόσιο χρέος που με την σειρά του πνίγει τους πολίτες:

http://www.youtube.com/watch?v=vABjYtUGV4g&list=FLNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=1

Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.

π.χ. το ευρώ είναι αδικαιολόγητα ψηλά. Αυτό φέρνει με τον σειρά του όλα τα προβλήματα στις χώρες της ΕΕ, αλλά κανείς δεν μιλά γι αυτό.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ- ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ…ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

 

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

 

Παύλος Κριαράς
26-1-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

17 Responses to Ε.Ο.Κ.

 1. Η Ελλάς οφείλει να αντιδράσει στα τερατώδη ψεύδη, στην απίστευτη γραφειοκρατία, στην ουσιαστική αντιδημοκρατικότητα και ανελευθερία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ώστε οι Ευρωπαϊκοί λαοί να διατηρήσουν την εθνική και δημοκρατική τους ταυτότητα σε ένα πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας και συνεννοήσεως.
  Τους προηγούμενους μήνες, έγινε εμφανές από τις προτάσεις που προωθήθηκαν από την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με υποστήριξη από την Γαλλία, την Γερμανία και άλλα κράτη, ότι θα σηματοδοτήσει ένα περαιτέρω αποφασιστικό βήμα προς την συγκόλληση των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σε ένα κράτος με την δική του κεντρική κυβέρνηση, νόμισμα, φορολόγηση, ένοπλες δυνάμεις και νομικό σύστημα.

  Πηγή:
  http://www.hassapis-peter.blogspot.gr
  http://forza-grecia.pblogs.gr/2013/01/n-farage-neo-systhma-diakybernhshs-tha-epiblhthei-sta-ethnh-ths-.html

 2. Η ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ…

  ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ κ.τ.λ.

  ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΡΙΖΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ

  ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ, ΧΥΜΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ, κ.α.

  ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΠΟΤΟ.

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ Η ΕΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΑΜΠΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

  ——————————————————————-

  Ανακοίνωση από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης στο Ηράκλειο Κρήτης διαβάστε εδώ πως αρχίζει η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα:

  Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τον κοινοτικό κανονισμό 479/2008 και την ΚΥΑ 286839/2/4/2009 εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση φύτευσης αμπέλων με οινοποιήσιμες ποικιλίες.

  Τα σταφύλια που προέρχονται από αμπελοτεμάχια φυτευμένα μετά το έτος 1998 χωρίς άδεια απαγορεύεται να οινοποιούνται.

  Εκτάσεις πού φυτεύτηκαν με οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου μεγαλύτερες του ενός στρέμματος μετά την 31-8-1988, χωρίς το αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται οι κάτοχοι να εκριζώσουν τα αμπέλια τους με δικά τους έξοδα. Σε περίπτωση που δεν προβούν άμεσα στην εκρίζωση, επιβάλλεται χρηματική ποινή 1200 Ευρώ ανά στρέμμα, η οποία διπλασιάζεται μετά την παρέλευση ενός έτους.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Ηρακλείου, τηλέφωνο 2810309203.

  ——————————————————————-

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
  Π.Ε. Αιτωλ/νίας: Θα εκριζώνονται οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν σε αμπελοτεμάχια χωρίς δικαίωμα φύτευσης.

  Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους αμπελοκαλλιεργητές ότι όλες οι οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν μετά την 1/8/1998, είναι παράνομες, εκτός των φυτεύσεων που έγιναν βάσει δικαιωμάτων που χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σύμφωνα με το με αριθμ. 351/49474/25-04-2012 έγγραφο του ΥΠ.Α.Α.Τ. (Διεύθυνση ΠΑΠ-ΔΕΝΔΡ/ΚΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ), οι παραπάνω φυτεύσεις θα πρέπει να εκριζωθούν άμεσα με ευθύνη και έξοδα των κατόχων τους.

  Επιπλέον, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλ/νίας ενημερώνει όλους τους αμπελοκαλλιεργητές ότι θα προχωρήσει σε ελέγχους για την εφαρμογή του μέτρου.

  Ξεριζώνουν τώρα και τα αμπέλια και μετά μας λένε ότι δεν παράγουμε τίποτα.

  Αυτή είναι η ανάπτυξη που έρχεται σε όλους τους νομούς της χώρας.

  Ξυπνίστε και ψάξτε καλύτερα αυτά που σας σερβίρουν τα ΜΜΕ.

 3. katagelies on 10/08/2013 at 22:18

  Ο Observer καλεί την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ: Λιτότητα και κοινό νόμισμα σας σκοτώνουν
  Με σκηνή εγκλήματος παρομοιάζει η βρετανική εφημερίδα Observer την Ελλάδα, τονίζοντας ότι η λιτότητα και το ευρώ σκοτώνουν τη χώρα και επισημαίνει ότι μόνη λύση είναι να εγκαταλείψει το ενιαίο νόμισμα.

  Ο δημοσιογράφος και οικονομολόγος της εφημερίδας, Γκρέρκορι Πάλαστ, εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά των μέχρι τώρα πολιτικών επιλογών και σημειώνει ότι «η Ελλάδα πεθαίνει και η λιτότητα είναι ένα από τα πράγματα που την σκοτώνουν».

  Χαρακτηρίζει το «success story» της ελληνικής οικονομίας δίχως λογική και προσθέτει ότι το ευρώ καταστρέφει τη χώρα.

  Τοποθετεί, μάλιστα, στην κορυφή των δυσκολιών τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις υποστηρίζοντας πως «Ο αντίκτυπος των ιδιωτικοποιήσεων στη Λατινική Αμερική μας μαθαίνει πολλά. Η Ελλάδα χρειάζεται το νερό και το ρεύμα. Εάν ιδιωτικοποιήσει αυτά τα αγαθά, τότε θα αναγκαστεί να τα αγοράσει από γερμανικές, αμερικανικές και καναδικές εταιρείες».

  Καλεί, τέλος, την Ελλάδα να αποχωρήσει από τη ευρωζώνη ως την μόνη λύση που έχει απομείνει ενώ σημειώνει ότι «Το να παραμείνει στην Ευρωζώνη είναι σαν να λέμε πως παραμένει σε μία κοινότητα… λεπτών. Το ευρώ είναι μία τερατώδης κατασκευή και αποτελεί το 4ο Ράιχ” υπερθεματίζει».

  Πηγή: http://www.iefimerida.gr/node/117966#ixzz2bahvPYKU

  http://www.triklopodia.gr/2013/08/observer.html

 4. ΔΙΑΒΑΖΩ Σ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

  Aν η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, τελικά αυτό μπορεί να σημάνει και την αρχή του τέλους της ΟΝΕ λέει ο Αμερικανός οικονομολόγος. Γιατί πουλάτε τη ΔΕΠΑ που έχει σίγουρα έσοδα, αναρωτιέται.

  κάποιος άγνωστος Γκάλμπρεϊθ, λεει οτι πρέπει να αλλάξει ρότα η Ευρώπη κ.τ.λ.

  ΚΟΡΟΙΔΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Ν ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΤΑ ΜΜΕ…

  ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ…

 5. 30 ερωτήσεις που δε μπορούν να απαντήσουν οσοι πιστεύουν τις ψεύτικες δικαιολογίες των ΜΜΕ και των πολιτικών που συνέβαλαν και συμβάλουν στην κατηφόρα που εχουν βαλει την χώρα και τους πολίτες…

  Οι πατριώτες της δραχμής, πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα, να οργανωθούν πολιτικά, ενωτικά και αποτελεσματικά. Να αποφύγουν να ενημερώνονται από τα κανάλια της διαπλοκής και του ψέματος. Να μη δέχονται τα απέραντα ψέματα, τις στρεβλώσεις, την παραπληροφόρηση, την τρομοκρατία των ευρωραγιάδων.

  Να μην παρασύρονται από τη διαπλεκόμενη μιντιαρχία. Να μην επιτρέψουν τη διαχείριση της μετάβασης στο εθνικό νόμισμα από φαύλους πολιτικούς που μέχρι χθες εξέφραζαν την υποταγή τους στο ευρώ και έχουν μολυνθεί με τις υπογραφές τους στο Μνημόνιο.

  Καιρός είναι, αντί να είμαστε συνεχώς σε άμυνα και να απαντάμε σε τρομολαγνικές απαντήσεις για υποθετικές καταστροφές αν φύγουμε από τον «παράδεισο» του ευρώ, να περάσουμε στην επίθεση, να ρωτήσουμε και εμείς, μεταξύ πολλών άλλων :

  - See more at: http://www.toxwni.gr/blogosfaira/item/9749-antepithesi-sti-xounta-tou-eiro#.Urx6efvHxAs

 6. ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

  ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ.
  10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  § Το άρθρο 3 της Συνθήκης γιας την Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκαθαρίζει ότι «Η Ένωση έχει αποκλειστική αρμοδιότητα στην τελωνειακή ένωση, θέσπιση των κανόνων ανταγωνισμού που……..
  είναι αναγκαίοι για τη λειτουργία της εσωτερικής αγοράς, νομισματική πολιτική για τα κράτη μέλη με νόμισμα το ευρώ, κοινή αλιευτική πολιτική και κοινή εμπορική πολιτική».Το άρθρο 4 απαριθμεί όλες τις υπόλοιπες πολιτικές στις οποίες η Ένωση έχει «συντρέχουσα με τα κράτη αρμοδιότητα».

  § Είναι όμως εφικτή μια κοινή πολιτική;
  Μαθηματικό πρόβλημα: αν υποθέσουμε ότι 1 ανεξάρτητο κράτος ασκεί πολιτική με συνοχή, δηλ. είτε μόνο δεξιά είτε μόνο, τότε οι πιθανότητες 27 κράτη να έχουν κοινή πολιτική είναι 6 ώρες και 30 λεπτά κάθε 100.000 χρόνια !
  Κι αυτό υπό την υπεραπλουστευμένη προυπόθεση ότι:
  1.η δεξιά κι η αριστερά στην Ευρώπη είναι ίδια (κάτι που είναι μέγα λάθος)
  2.υπάρχει μόνο δεξιά και μόνο αριστερά (κάτι που είναι επίσης λάθος)
  3.τα κράτη δεν ενδιαφέρονται για τα εθνικά τους συμφέροντα (κάτι που είναι τερατωδώς λάθος)

  Για να έχουμε δε ένα κίνημα όπως π.χ ‘μια Ευρώπη των Οικολόγων’ ή μια ‘Ευρώπη των εργαζομένων’,να επικρατἠσει σε 27 κράτη , οι πιθανότητες βάσει των παραπάνω είναι….1,2 δευτερόλεπτα ανά 1 τρισεκατομμύριο χρόνια !

  ΣΥΝΕΠΩΣ:
  1.Είναι μαθηματικώς αδύνατον να έχουμε κοινή πολιτική στην ΕΕ.
  2.Οι ευρωπαικοί θεσμοί είναι σε συνεχή «συγκατοίκηση» αριστεράς/δεξιάς (πχ. τα 27 μέλη της Επιτροπής) ασχέτως εθνικών εκλογών .
  3. Οι εθνικές εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα εφόσον οι αποφάσεις της Επιτροπής επιβάλλονται στις κυβερνήσεις.
  4. Οι πολίτες συνειδητοποιώντας ότι δεν αλλάζει τίποτα με τις εκλογές απέχουν.
  5.Το σλόγκαν «αλλάξτε την Ευρώπη» υπάρχει από την αρχή….παράδειγμα:οι αφίσες του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος του 1979 μ’εκείνες του 2009 !!! Περιέχουν το ίδιο σλόγκαν.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
  Η ‘άλλη Ευρώπη’που πολλοί ευαγγελίζονται είναι ΑΔΥΝΑΤΗ.
  Απλώς η «Οικοδόμηση της Ευρώπης» κάνει τους ευρωπαιστές να μην λαμβάνουν υπόψιν τους κανέναν.

  Tomasso PADOA-SCHIOPPA (πρώην διεθυντής του think tank Notre Europe, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας, σπούδασε στο MIT Harvard κ.α..): «η οικοδόμηση της Ευρώπης είναι μία επανάσταση , ακόμα κι αν οι επαναστάτες δεν είναι οι ωχροί και αδύνατοι δολοπλόκοι αλλά δημόσιοι υπάλληλοι, τραπεζίτες, ακαδημαικοί..Η Ευρώπη δεν προέρχεται από ένα δημοκρατικό κίνημα αλλά από μια …πεφωτισμένη δεσποτεία…»

  2. ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

  Τι συνέβαινε πριν (παράδειγμα: ΓΑΛΛΙΑ)

  § Τα κράτη χρηματοδοτούσαν τα ελλείματά τους μέσω των Εθνικών Τραπεζών τους, δηλαδή κόβοντας χρήματα, κι αυτό δωρεάν εφόσον η Τράπεζα ανήκε στο κράτος , ήταν κρατική.

  § Απ΄την άλλη μεριά, μέχρι εκείνη την εποχή ίσχυε ο κανόνας του Bretton Woods, δηλαδή το σύστημα σταθερών ισοτιμιών σε σχέση με τον χρυσό

  § Παρ’όλα αυτά η συνέπεια ήταν ότι αυτό το σύστημα δημιουργούσε πληθωρισμό (εφόσον το Κράτος μπορούσε να κόβει όσο χρήμα χρειαζόταν) , γεγονός που δεν συνέφερε καθόλου τους εισοδηματίες, οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι να έχουν τα χρήματά τους στις τράπεζες του κράτους αφού η κίνηση κεφαλαίων γινόταν με πάρα πολύ αυστηρά κριτήρια. Μπορούσε για παράδειγμα ένας επενδυτής να λάμβανε 3% ή 4% τόκο τον χρόνο για τις τοποθετήσεις του αλλά με έναν πληθωρισμό 10% ή 15% στο τέλος έχανε. Έτσι παγιδευόνταν. Επομένως, οι οικονομικές ελίτ είχαν κάθε συμφέρον να καταργηθεί αυτό το «αναχρονιστικό» σύστημα δημιουργίας πληθωρισμού από το Κράτος.

  § Το 1971 ο Νίξον αποφασίζει οι ΗΠΑ να εγκαταλέιψουν τον κανόνα του Bretton Woods και την μετατρεψιμότητα του δολαρίου σε χρυσό και να υιοθετήσουν το σύστημα των κυμαινόμενων ισοτιμιών.

  § Στην Γαλλία ,για παράδειγμα , συνέπεια της απόφασης αυτής ήταν ο «νόμος Ρότσιλντ» του 1973 – πρόεδρoς Pompidou (πρώην υπάλληλος της τράπεζας Ρότσιλντ) και Valery Giscard d’Estaing υπουργός Οικονομικών .Ο νόμος αυτός ιδιωτικοποιεί την Τράπεζα της Γαλλίας και της απαγορεύει να δανείζει το Κράτος με μηδενικό επιτόκιο με πρόσχημα την καταπολέμηση του πληθωρισμού. Από την στιγμή αυτή αρχίζει η Γαλλία οικειοθελώς να δημιουργεί χρέος και καταργεί το ιστορικό προνόμιο της έκδοσης του νομίσματος που κατείχε ο λαός (1789) και κατόπιν ο εκάστοτε μονάρχης.

  § Αντίστοιχα η Τράπεζα της Αγγλίας ιδρύθηκε ως ιδιωτική αλλά κρατικοποιήθηκε το 1946, η Τράπεζα της Ελλάδας ιδρύθηκε και παραμένει ιδιωτική.

  § Το σύστημα του «νόμου Ρότσιλντ» του 1973 στην Γαλλία, επιβλήθηκε σε όλες τις χώρες της ΕΕ μέσω των συνθηκών της ΕΕ. Το άρθρο 123 της Συνθήκης για την Λειτουργία της Ευρωπαικής Ένωσης απαγορεύει σε κάθε έθνική τράπεζα των κρατών-μελών της ευρωζώνης να δανείζουν κράτη ή άλλη κρατική αρχή.

  § Η κυβέρνηση Sarkozy 2007-2012 εξοικονόμησε 12 δις κλείνοντας σχολεία, νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα και απολύοντας δημοσίους υπαλλήλους κλπ για να έχει το 2011 έλλειμα….600 δις (!!!)

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
  Σε κάθε χώρα της ΕΕ συμβαίνει το ίδιο λόγω της ιδιωτικοποίησης των Εθνικών Τραπεζών που επιβάλλει το άρθρο 123: όσες οικονομίες ή … «διαρθρωτικές αλλαγές» κι αν κάνουν οι κυβερνήσεις, το δημόσιο χρέος θα αυξάνεται.

  Η Ευρωπαική Ένωση από την φύση της μέσω νομικού πλαισίου της (το τραπεζικό σύστημα και το ευρώ) δημιουργεί ΧΡΕΟΣ.

  Για να μην μιλήσουμε για τις περιπτώσεις της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Κύπρου και της Ελλάδας……

  3. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

  § Ενώ το άρθρο 38 της ΣΛΕΕ ορίζει ότι «Η Ένωση καθορίζει και εφαρμόζει κοινή γεωργική
  Και αλιευτική πολιτική. Η εσωτερική αγορά περιλαμβάνει τη γεωργία, την αλιεία και το
  Εμπόριο των γεωργικών προϊόντων» και το άρθρο 39 ότι «Στόχοι της κοινής γεωργικής
  Πολιτικής είναι να αυξάνει την παραγωγικότητα της γεωργίας ….και να εξασφαλίζει ένα δίκαιο βιοτικό επίπεδο στο γεωργικό πληθυσμό, ιδίως με την αύξηση του ατομικού εισοδήματος των εργαζομένων στη γεωργία»….με το άρθρο 40 επιβάλλει: « …κοινούς κανόνες ανταγωνισμού»

  § Αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι ένας Γάλλος παραγωγός μπορεί μεν χρησιμοποιεί φθηνό εποχικό εργατικό δυναμικό από την Τουρκία ή το Μαρόκο εφόσον ο γαλλικός νόμος επιβάλλει «κατώτερο μισθό» (SMIC) αλλά αντίστοιχα ένας Γερμανός παραγωγός μπορεί να είναι ακόμα πιο ‘ανταγωνιστικός΄ από τον Γάλλο γιατί στην Γερμανία δεν υπάρχει κατώτερος μισθός….Για να γίνει ο Γάλλος παραγωγός πιο ανταγωνιστικός θα πρέπει να …καταργήσει τον κατώτερο μισθό και να χρησιμοποιεί ‘ δούλους΄ όπως στην περίπτωση της Μανωλάδας στην Ελλάδα.

  § Ο απολογισμός 30 χρόνων Κοινής Αγροτικής Πολιτικής:

  1. Οι αριθμοί αγροτών στην Γαλλία για παράδειγμα, την χώρα με την μεγαλύτερη αγροτική παραγωγή στην Ευρώπη:
  1962: 3.000.000 αγρότες,
  1975: 1.600.000 αγρότες,
  1990: 1.000.000 αγρότες,
  2000: 627.000 αγρότες,
  2010: 540.000 αγρότες,
  2030 πρόβλεψη: 200.000 αγρότες

  2. Κατά την διάρκεια των 40 τελευταίων χρόνων οι τιμές παραγωγού των γαλλικών αγροτικών έχουν πέσει 60%.

  3.40% των Γάλλων αγροτών κερδίζουν λιγότερα από τον κατώτατο μισθό (SMIC).

  5.H πτώση του εισοδήματος επέφερε αύξηση του αριθμού αυτοκτονιών των αγροτών (400 τον χρόνο ή 1 αυτοκτονία αγρότη την ημέρα !).

  6. Η προσπάθεια παραγωγών να στραφούν σε μικρές παραγωγές βιολογικές ή άλλες για να επιβιώσουν, οδήγησε σε εγκατάλειψη των μεγάλων καλλιεργειών και όσων απέμειναν σε μεγάλη χρήση εντομοκτόνων και χημικών.

  7.Τις εγκαταλελειμένες καλλιέργειες τις ανέλαβαν μεγάλες πολυεθνικές / καρτέλ , οι οποίες βρήκαν ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους.

  8.Έτσι οι τιμές καταναλωτή …αυξήθηκαν !

  9.Η γεωργία της Γερμανίας έχει ξεπεράσει αυτήν της Γαλλίας, γεγονός αδιανόητο πριν από 5 χρόνια!

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
  Τελικά, η «κοινή αγροτική πολιτική» εξέλιχθηκε σε «κοινή εκμετάλλευση, διανομή και έλεγχο» των πολυεθνικών εις βάρος των αγροτών και της υγείας των πολιτών.

  4. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ και ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

  § Tο άρθρο 63 της ΣΛΕΕ «απαγορεύει οποιονδήποτε περιορισμό των κινήσεων κεφαλαίων μεταξύ κρατών μελών και μεταξύ κρατών μελών και τρίτων χωρών», επίσης «απαγορεύονται όλοι οι περιορισμοί στις πληρωμές μεταξύ κρατών μελών και μεταξύ κρατών μελών και τρίτων χωρών».

  -Τι σημαίνει αυτό με άλλα λόγια;
  Ότι δίνεται το δικαίωμα στις επιχειρήσεις να κλείσουν τα εργοστάσιἀ τους στην ΕΕ και να τα μεραφέρουν σε τρίτες χώρες με πολύ φθηνά ημερομίσθια.

  -Αυτό εξηγεί το γεγονός ότι δεν μιλούσαμε για «μετεγκάσταση των βιομηχανιών» πριν από το Μάαστριχτ όπως επίσης και το ότι η Ευρώπη έχει μείνει χωρίς εργοστάσια.

  § Tο δε άρθρο 32 της ΣΛΕΕ μας μιλάει για την «ανάγκη προαγωγής των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των κρατών μελών και των τρίτων χωρών», σύμφωνα με «την εξέλιξη των όρων ανταγωνισμού στο εσωτερικό της Ένωσης» και την «επέκταση της καταναλώσεως εντός της Ένωσης»

  -Πράγματι.
  α)Παλιότερα δεν κατασκευάζαμε πλυντήρια στην Κίνα, τώρα το κάνουμε. Δεν αγοράζαμε φρούτα από το Ισραήλ, τώρα το κάνουμε. Επομένως, προωθούνται οι εμπορικές συναλλαγές με τρίτες χώρες και …..τα κράτη μέλη έχουν μείνει χωρίς καθόλου δραστηριότητα.

  β) Ο ανταγωνισμός στις επιχειρήσεις έχει ευνοηθεί, όταν τα προιόντα κατασκευάζονται στο Μπαγκλαντές από παιδιά κι έτσι δεν πεθαίνουν από πείνα. Έχουν μείνει ….όμως άνεργοι οι Ευρωπαίοι.

  γ)Έχει επεκταθεί η κατανάλωση εντός της ΕΕ αφού όλοι αγοράζουν φθηνά ρούχα ZARA ή έπιπλα IKEA. Με μία διαφορά:δεν υπάρχουν πια καταναλωτές στην ΕΕ αφού έχουν χάσει την εργασία τους.

  Η Γαλλία για παράδειγμα:
  1. Έχει χάσει το 1/3 των εργατοωρών της σε 15 χρόνια!
  2. Κάθε μέρα χάνει 4 με 500 θέσεις εργασίας
  3. Κάθε μέρα χἀνει κι από 1 εργοστάσιο
  4. Κάθε μέρα πάνω από 1.500 πολίτες περνάνε κάτω από το όριο της φτώχιας

  § Tέλος άρθρο 282 της ΣΛΕΕ για την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα μας ενημερώνει ότι: «…ο κύριος στόχος του Ευρωπαικού Συστήματος των Κεντρικών Τραπεζών είναι η διατήρηση της σταθερότητας των τιμών..»
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ
  http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/01/10_6175.html

 7. “Η υσχης εν τη ενωση”
  και το “διαιρε και βασίλευε” ειναι δυο ρητά που δεν τα εχω πει εγω, αλλα και στα δυο ειναι γνωστα τ αποτελέσματα τους…

  Η ΕΕ εχει πολλά καλά γιατι ειναι “Η υσχης εν τη ενωση”

  Απο εκει και πέρα καποιοι που εχουν στησει σαν τσιμπούρια στο σβέρκο της υπηρεσίες που ο κοσμος αγνοει την λειτουργία τους και το οτι δεν εκλεγονται καν απο τον λαό. π.χ. ΕΚΤ, ΠΟΕ κ.α. είναι ενα πρόβλημα για το οποίο δεν μιλά κανένα ΜΜΕ και ετσι μένει μακρυά απο τα βλέματα του κόσμου που θεωρούν τους οργανισμούς αυτούς δεδομένους, μια και αυτούς επικαλούνται σαν στατους κβο τα ΜΜΕ κάνοντας τους δεδομένους στα μάτια του κόσμου. Αυτούς τους οργανισμούς προσπαθώ να αποκαλύψω. Αν το χωράφι εχει ζιζάνια δεν σημαίνει οτι πρεπει να φύγουμε απο το χωράφι ούτε να τ αφισουμε να καταστρέφουν οτι πολύτιμο.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΗ Η ΕΕ Η ΚΑΚΗ Η ΕΕ.

  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΟΣ Ο ΤΑΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΚΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ…

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΑ ΚΑΛΑ. (ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Μ ΑΥΤΑ)

 8. Μάθε πέντε-έξι βασικά πράγματα.
  1. Ο κανόνας ίδρυσης της Ε.Ε λέει πως λαός που κινδυνεύει δεν πληρώνει.
  2. Στο πρώτο μνημόνιο 172 βουλευτές παρέδωσαν Παράνομα την Εθνική μας κυριαρχία. Για να γίνει κάτι τέτοιο νόμιμα χρειάζονται 180 βουλευτές (3/5 της βουλής). Τα υπόλοιπα μνημόνια βασίζονται στο πρώτο οπότε είναι παράνομα και αυτά.
  3. Οι Γερμανοί μετά το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου δεν έχουν υπογράψει μαζί μας συνθήκη ειρήνης. Διότι αν το κάνουν αυτό αυτομάτως θα πρέπει να μας δώσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις που είναι 162 Δις χωρίς τους τόκους.
  4. Στην Ε.Ε σήμερα προωθούν αντι-χριστιανικά νομοσχέδια που υποστηρίζουν τον σοδομισμό (Έκθεση Λούνατσεκ).
  5. Στην Ε. Ε σήμερα προωθούν νομοσχέδια που θα επιτρέπουν το εμπόριο μεταλλαγμένων τροφίμων χωρίς σήμανση για να μην μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε.(όπως έγινε ήδη στο μέλι με μεταλλαγμένη γύρη).
  6. Στην Ε.Ε έχει ξεκινήσει η άρση ασυλίας των Κων Τρισέ και Τόμσεν. Κατέστρεψαν ένα λαό με τα λογιστικά λάθη που παραδέχτηκαν τα οποία οδήγησαν μια χώρα σε βαθιά κρίση, σε 6000 αυτοκτονίες, σε 400.000 λουκέτα, σε μείωση μισθών και συντάξεων, σε κλείσιμο ταμείων, νοσοκομείων, σχολείων, σε 40.000 άστεγους, σε φτωχοποίηση ενός έθνους.
  Αντιχριστιανικό έκτρωμα…

  Γνωρίζεις πως στην Ε.Ε που «καίγεται» για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας με τους Κουμουτσάκους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ πως ψήφισαν χωρίς να σε ρωτήσουν, πως το παιδί σου θα πάει 17 ετών για να αποφασίσει τι φύλο θα είναι?

  Γνωρίζεις ότι οι GAY της Ε.Ε (σαν αυτόν με το μούσι που είδες προχτές στην Γιουροβίζιον), θα μπορούν να μεγαλώνουν παιδιά που θα πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο με τα παιδιά σου, και θα διδάσκονται (και τα παιδιά σου υποχρεωτικά), ειδικό μάθημα σεξουαλικού προσανατολισμού, που θα τα διδάσκει πως η ομοφυλοφιλία δεν είναι κακό πράγμα, πως δεν είναι ντροπή οι γονείς σου να είναι όλοι άντρες οι όλοι γυναίκες, πως δεν πειράζει να έχεις και 3 και 4 γονείς άντρες ή γυναίκες (δηλ όσους παίρνουν μέρος σε όργια και συναποφασίζουν να μεγαλώσουν και παιδιά, ταυτοχρόνως). Ήδη γίνετε στην Γαλλία.

  Το γνωρίζεις πως στις ταυτότητες και τα δημόσια έγγραφα δεν θα λένε ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ, αλλά ΓΟΝΕΑΣ Α & ΓΟΝΕΑΣ Β ?

  Τα τηλεοπτικά μας προγράμματα σε όλες σχεδόν τις ζώνες προωθούν αυτό το πρότυπο και το περνάνε μέσα στα σπίτια μας σε καθημερινή βάση, χρόνια τώρα.

  Βλέπουμε γυναίκες ΠΟΠ ΣΤΑΡ να φιλιούνται στο στόμα μπροστά σε χιλιάδες θεατές, και τα κανάλια το αναπαραγάγουν λες και δεν είναι κάτι εμετικό.

  Και καλά κάνουν και κάνουν στα κρεβάτια τους ότι θέλουν, γιατί όμως προσπαθούν να το επιβάλουν με νόμο? Με νόμο που λέει πως αν εκφράσουμε εμείς οι υπόλοιποι οι φυσιολογικοί άνθρωποι την αντιπάθεια μας κάνοντας χρήση του δημοκρατικού μας δικαιώματος να λέμε ότι θέλουμε, τότε θα κατηγορούμαστε ως ομοφοβικοί και θα οδηγούμαστε και στην φυλακή. Ναι καλά ακούσατε. Θα μας βάζουν οι GAY στην φυλακή αν δεν τους γουστάρουμε. Ναι το Δημοκρατικό μας δικαίωμα να λέμε ελεύθερα την άποψη μας καταργείτε με νόμο προς χάριν των τρανς μουσάτων ανωμάλων της Ε.Ε.

  Ἡ κ. Νίκη Τζαβέλα ὑποψήφια εὐρωβουλευτὴς μὲ τὸ κόμμα τῆς ΝΔ, ψήφισε στὶς 4 Φεβρουαρίου στὸ Εὐρωκοινοβούλιο τὴν ἔκθεση Λούνατσεκ γιὰ τὴν ἐπιβολὴ ὡς φυσιολογικῆς τῆς ἠθικῆς τῶν ὁμοφυλοφίλων στὴν ΕΕ

  Κατόπιν επισκέφτηκε τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις περί προβολής και προάσπισης της ορθόδοξης πίστης στην σημερινή Ευρώπη. Αλήθεια, ποιον προσπαθεί να κοροϊδέψει; Θα υπάρξουν άραγε πιστοί χριστιανοί πού θα στηρίξουν στην κάλπη κόμματα πού ψήφισαν το επαίσχυντο αυτό ψήφισμα;

  Αυτή η ίδια Κα Τζαβέλα είπε πως για χάριν της Ευρώπης ας καεί η Ελλάδα… (το θυμάστε;) Είναι αυτή που κάνει τούμπες από το ΛΑΟΣ στην ΝΔ και πάλι πίσω.

  Ακούστε λοιπόν τι κατάφεραν και ψήφισαν οι ανώμαλοι της Ε.Ε στις 4 Φεβρουαρίου.

  1. Να υπάρχει ειδική χειρουργική μονάδα για επεμβάσεις αλλαγής φύλου στα νοσοκομεία. Δηλ. τα ασφαλιστικά ταμεία θα επιβαρύνονται με τις επεμβάσεις των ανωμάλων ενώ εμείς δεν έχουμε να πληρώσουμε ούτε τα φάρμακα μας με την μείωση της εισφοράς των ταμείων για τα φάρμακα.
  2. Να θεσπίσουν αλλαγές στο υφιστάμενο εδώ και αιώνες οικογενειακό δίκαιο. Δηλ το οικογενειακό δίκαιο της κάθε χώρας οφείλει να προβλέπει την δυνατότητα σε κάθε παιδί να έχει πάνω από δύο γονείς ώστε να συμπεριλαμβάνονται στην οικογένεια και οι υπόλοιποι ανώμαλοι σύζυγοι ή σύντροφοι.
  3. Ορίζει στις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να αποσύρουν τις διαταραχές ταυτότητας φύλου από τον κατάλογο των ψυχικών και συμπεριφορικών διαταραχών δηλ. οι ανώμαλοι είναι φυσιολογικά άτομα και απαγορεύεται να ονομάζονται ψυχοπαθείς.
  4. Να δίδεται το δικαίωμα της ελεύθερης και δημόσιας έκφρασης σε σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου δηλ. δημόσιες περιπτύξεις μέσω της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, περιοδικών βίντεο κλιπ, εφημερίδες, κλπ. Ήδη αυτό γίνεται.
  5. Να υπάρχει επίσης πρόβλεψη διαδικασίας νομικής αναγνώρισης του διεμφυλικού ατόμου (τρανσέξουαλ) ως τέτοιου.
  6. Να θεσπιστούν εκπαιδευτικά προγράμματα προσανατολισμένα στον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φίλου που οι Γαλλικές οργανώσεις γονέων ταυτίζουν με την επικίνδυνη θεωρία του είδους ή φύλου.
  7. Να γίνει νομική αναγνώριση της κατάστασης των διεμφυλικών και διαφυλικών ατόμων ως ξεχωριστό αυτόνομο φύλο.
  8. Να διευκολυνθεί κάθε γραφειοκρατική διαδικασία για την αλλαγή ονόματος φύλου κλπ στις ληξιαρχικές πράξεις γέννησης ή άλλα δημόσια έγγραφα.
  9. Να επεκταθεί νομικά η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή για τις λεσβίες και παρένθετες μητέρες για τα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια.
  10. Κλπ….
  Το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο ψήφισαν όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές από όλα τα κόμματα (και τον ΣΥΡΙΖΑ) στις 4 Φεβρουαρίου 2014.

 9. Αυτό είναι το επίπεδο των νεοελλήνων….
  ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ…
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_4344.html

  ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΙΣΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ…

  ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Η ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ?

  ΠΩΣ Θ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΕΝΤΟΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ)?

 10. Ουρανια Ανεξαρτητη ΙΣΛΑΜ

  ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ!

  ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΡΑ -ΝΥΧΤΑ ΛΟΓΩ ΤΕΜΕΝΟΥΣ .
  ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
  ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ._
  ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !
  Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ! ! !
  ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ,
  ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ._
  ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ . . . .
  ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ._
  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ._
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ._
  ΜΕ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, ΜΕ ΣΕΝΓΚΕΝ , ΜΕ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1 , ΜΕ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ,
  ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ !
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ -ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ . . . . . . .

  ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

  ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ._
  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ._
  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ._
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ
  ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΜ/ΡΙΑ ! . _
  ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ ΑΛΛΑ 5.800.000 ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ._
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ,
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ,
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ._
  ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΙ ._
  ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !
  ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,
  ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ . . . . . . . . . . . . . .
  ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩ
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . . . . . . . . . . . .
  ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ,

  ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ._

  ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ .
  ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ .
  ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ .
  ΟΣΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΒ .
  ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ,

  ΤΩΡΑ ; ; ;

  ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ !

  ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ._

  ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .

  ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ! ! ! ._

  ΟΤΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ; ; ;

  ΕΝΩ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ;

  ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ;

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ,

  ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,

  ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ._

  Ε Λ Ε Ο Σ ._

  ΚΑΙ….. ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ
  ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ !
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ
  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
  ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ
  ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

 11. ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΣΟ ΥΣΧΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ… ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΕΥΡΩ…ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ…

  Ότι δεν πέτυχαν οι Πέρσες τότε επί Ελληνο-Περσικών πολέμων, επί Περσών Βασιλέων Δαρείου-& Ξέρξη, στη μάχη των Θερμοπυλών (480 π.χ.), Μαραθώνος (490 π.χ.), Πλαταιών, και Σαλαμίνος (480 π.χ.), το επιτυγχάνουν σήμερα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, διά της λαθρομεταναστεύσεως Ισλαμιστών Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, προερχομένων από χώρες γειτονικές της πάλαι Περσίας.

  Με δέλεαρ την Ε.Ε. και το ευρώ, οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, για να κατακτήσουν την Ελλάδα, σχεδίασαν και εφάρμοσαν το σατανικό σχέδιο της λαθρομετανάστευσης.
  Πρόγραμμά τους η αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
  Οι λόγοι που ωθούν τους Σιωνιστές Παντοκράτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μισούν αυτή τη χώρα, είναι η Ιστορία, ο Πολιτισμός, η γλώσσα, η θρησκεία, το κλίμα, η Γεωγραφική θέση, η Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική της αξία, σύν θέματα Γεωοικονομίας και Γεωενέργειας με τον ορυκτό μας πλούτο.

  Δείτε περισσότερα:
  http://greekacropolis.blogspot.gr/2014/07/blog-post_63.html

 12. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ…

  ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟ0ΛΟΙΠΟΙ 750 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  Μεγάλες φορολογικές ανισότητες ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης…ή ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ;

  Εάν έχεις εισόδημα 8.000€ το χρόνο στη Γερμανία, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 20€ / Αντίθετα στην Ελλάδα, εάν βγάζεις τα ίδια ακριβώς χρήματα το χρόνο, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 3.200€

  Στην Γερμανία, επίσης, η πρώτη κατοικία όταν πρόκειται για ιδιοκατοίκηση δεν φορολογείται / Ενώ στην Ελλάδα, αποτελεί τεκμήριο.

  Σύμφωνα τέλος με την Eurostat, το ποσοστό του πληθυσμού που διαμένει σε ιδιόκτητη κατοικία είναι στη Γερμανία είναι 53.3% και το αντίστοιχο ποσοστό στην Ελλάδα είναι 75.9%

  http://www.jodigraphics.net/?p=4549

  http://alfeiospotamos.gr/?p=8654

  ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΙΑΡΑΣ

 13. GUARDIAN: Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ 11.000.000 ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ & 4.100.000 ΑΣΤΕΓΟΥΣ
  Έρευνα της εφημερίδας Guardian αποκαλύπτει ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν 11 εκατομμύρια άδεια σπίτια. Ο αριθμός αυτός είναι υπέρ-αρκετός για να στεγάσει όλους τους άστεγους της Ευρώπης !!!

  Συγκεκριμένα, στην Ισπανία υπάρχουν 3.400.000 σπίτια άδεια, η Γαλλία και η Ιταλία έχουν από 2 εκατομμύρια άδεια σπίτια, από 1,8 σπίτια κατά μέσο όρο είναι ακατοίκητα στην Γερμανία και περισσότερα από 700.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο. …

  Είναι απίστευτο. Πρόκειται για τεράστιο αριθμό”, λέει ο Ντέιβιντ Άιρλαντ, εκπρόσωπος της οργάνωσης Empty Houses στον Guardian.

  Σκοπός της οργάνωσης είναι να πιέσει, προκειμένου τα σπίτια αυτά να χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση ανθρώπων που έχουν ανάγκη. “Τα σπίτια υπάρχουν για να ζουν άνθρωποι μέσα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε κάτι πάει πραγματικά στραβά στη στεγαστική αγορά”, προσθέτει.

  Στην Πορτογαλία υπολογίζονται 735.000, ενώ στην Ελλάδα 300.000 και στην Ιρλανδία 400.000.

  “Τα 11 εκατομμύρια άδεια σπίτια της Ευρώπης υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μιας ηπείρου που αριθμεί λίγο περισσότερους από 4 εκατομμύρια αστέγους”. Aυτό υποστηρίζει και ο Φρικ Σπίνεγουιν, διευθυντής του FEANTSA, μιας οργάνωσης που ασχολείται με τους άστεγους σε ολόκληρη την Ευρώπη. «Είναι σκάνδαλο. Χρειαζόμαστε απλά τα μισά προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα στέγης σε όλη την Ευρώπη».

  Μόλις τον προηγούμενο μήνα, το Ευρωκοινοβούλιο πέρασε ψήφισμα που καλούσε την Κομισιόν να αναπτύξει στρατηγική για επίλυση του προβλήματος στέγασης στην Ευρώπη “χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση”. Το ψήφισμα πέρασε με 349 ψήφους υπέρ και 45 κατά.

  Η Ισπανία έχει τη θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη. Τα περισσότερα από τα σπίτια που σήμερα παραμένουν ακατοίκητα χτίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 2000, προκειμένου να στεγάσουν Βρετανούς και Γερμανούς σε παραθαλάσσιες περιοχές. Τελευταίες έρευνες στη χώρα καταδεικνύουν ότι υπάρχουν 3.400.000 άδειες κατοικίες, δηλαδή το 14% των περιουσιών όλης της Ισπανίας. Ο αριθμός των άδειων σπιτιών αυξήθηκε περισσότερο από 10% μέσα σε μια δεκαετία.

  Στη Γαλλία οι τελευταίες επίσημες έρευνες δείχνουν ότι το 2012 υπήρχαν 2.400.000 άδεια σπίτια.

  Η Ιταλία αναμένεται να δώσει επίσημα στοιχεία το προσεχές καλοκαίρι, όμως σχετική έρευνα που έγινε στη χώρα υπολόγισε ότι ο αριθμός έφτανε το 2012 στα 2 εκατομμύρια ακατοίκητες οικοδομές…

  Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.gataros.net/2016/04/guardian-11-41.html

 14. katagelies on 03/04/2016 at 13:54

  Ασφαλώς όπως γίνεται με οτιδήποτε ετσι και εδώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει και αυτοί που στήνουν την μια ανεξάρτητη αρχή πίσω απο την άλλη έχουν αποθρασυνθεί πλέον τοσο σε κάθε χώρα όσο και στις κοινότητες των χωρών.

  Ας πάρουμε για παράδειγμα τις πρακτικές τύπου EMS και άλλων οργανισμών σε ευρωπαικό επίπεδο για να πάρουμε μόνο μια γεύση.

  https://youtu.be/Q1p1gosnoyc

  και εδώ:
  https://www.youtube.com/watch?v=n6jeIwFld3Q

 15. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΕ

  Βαρουφάκης: Η Ευρωζώνη κυβερνάται από μια μυστική εταιρεία

  «Τραυματικό» χαρακτήρισε το τέλος της θητείας του ως υπουργού Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας σε αυστριακούς δημοσιογράφους.

  Ωστόσο, όπως είπε, υπήρξε επιτυχία του ότι «τώρα οι άνθρωποι γνωρίζουν πως η Ευρωζώνη δεν κρατά πρωτόκολλα για τις συνεδριάσεις της».

  Παράλληλα, ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε πως «οι Ευρωπαίοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η οικονομία τους κυβερνάται από μια μυστική εταιρεία».

 16. Η Ε.Ε. δεν είναι το απαύγασμα της δημοκρατίας. Αντιθέτως αυτοί οι 27 άνθρωποι έχουν στη διάθεσή τους έναν μηχανισμό 54.000 τεχνοκρατών που δεν είναι εκλεγμένοι, είναι έμμισθοι. Και έχουν και 627 ανθρώπους που είναι το προσωπικό για τις χρεωμένες χώρες, όπως αυτοί που πηγαινοέρχονται στην Ελλάδα και σας λένε τι θα πληρώσετε.

  Εντυπωσιακό άρθρο:
  http://ygeia-sos.blogspot.gr/2016/10/dr-rath.html?spref=fb&m=1

 17. ΣΤΗΝ ΕΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΠΑΤΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ. ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Ν ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΩΡΕΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Σ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ…

  ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΘΡΟ:
  Ε.Ε.: «Σε μια εποχή αυστηρής λιτότητας 16 πρώην επίτροποι συνεχίζουν να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους»

  http://www.pronews.gr/portal/20161102/world/eyropaiki-enosi/56/ee-se-mia-epohi-aystiris-litotitas-15-epitropoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ