Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΑΦΡΙΚΗ

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

“τρία τρισεκατομμύρια δολάρια δόθηκαν τα τελευταία πενήντα χρόνια, στην Αφρική” , “Εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια συγκεντρώθηκαν για την Αφρική χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα. “….

ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ:
UNICEF, Γιατροί χωρίς Σύνορα,
Γιατροί του Κόσμου, εκκλησιαστικές οργανώσεις κ.λπ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΦΙΛΟΤΙΜΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ;

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ Η ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ;

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΕΙΝΑ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ Τ ΑΚΡΙΒΑ JEEP ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΩΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 50+ ΧΡΟΝΙΑ;

«Από τα 13.000.000 παιδιά, που πεθαίνουν ετησίως υπολογίζεται, ότι τα 4.000.000 πεθαίνουν από την πείνα, καθώς σχεδόν το 1/3 των παιδιών κάτω των 5 ετών, δηλαδή περίπου 165 εκατομμύρια παιδιά, υποσιτίζονται. Η αβιταμίνωση Α προσβάλλει 40 εκατομμύρια παιδιά παγκοσμίως και τυφλώνει 250.000 απ’ αυτά ετησίως» (Ριζοσπάστης, 4/1/07). Κι αυτά συμβαίνουν λόγω των άμεσων πολιτικών παρεμβάσεων (εμφύλιοι, ταραχές, γενοκτονίες, πραξικοπήματα) και της οικονομικής αφαίμαξης, που έχουν επιβάλλει οι διεθνείς οργανισμοί τύπου Δ.Ν.Τ., οι Η.Π.Α. και τα άλλα δυτικά κράτη σύμμαχοί τους, καθώς και οι διάφορες πολυεθνικές εταιρείες, που οργώνουν την αφρικανική Ήπειρο και καταληστεύουν τον φυσικό πλούτο της τεράστιας αυτής και πλούσια ηπείρου. Αυτά αποτελούν και τη σημαντικότερη αιτία της διάλυσης και της παρακμής των αφρικανικών κρατών…
Βλέπε περισσότερα στο άρθρο:
“Ζω στην πιο πλούσια χώρα με τους πιο φτωχούς πολίτες”

http://kataggelies.com/kataggelies/?p=58

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΝΙΓΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ,  ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΟΥΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΝΩ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΟΠΛΟΦΟΡΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ…

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ;

ΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ Θ ΑΦΗΝΕ Ν ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΕΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ Τ’ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΣΑΧΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ.

ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΗ ΗΠΕΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞ ΙΣΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

ΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Βλέπε περισσότερα στο άρθρο:
“Νερό: Η φύση ανήκει στις πολύνικες εταιρείες”

http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=795

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ Κ.Α. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ…
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
“Η «ταυτότητα» της παγκόσμιας φτώχιας”
“Το 2004 η Ζάμπια έδωσε 377 εκατομμύρια δολάρια σε εξοφλήσεις δανείων. Από αυτά τα 247 εκατομμύρια θα πάνε κατευθείαν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Αυτό σημαίνει ότι το 2004 η κυβέρνηση της Ζάμπια πλήρωσε, μόνο στο ΔΝΤ, 25 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα απ’ όσα δαπάνησε για την παιδεία.”

http://portal.kathimerini.gr/4Dcgi/4dcgi/_w_articles_kathextra_1_16/10/2007_208178

Το παγκόσμιο εμπόριο κλέβει από τις φτωχές χώρες 1,3 δισ. δολάρια την ημέρα – αυτό είναι 14 φορές το ποσό που λαμβάνουν σε βοήθεια.
7 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο ως αποτέλεσμα της κρίσης που προκαλεί το χρέος. (JDC, 2001)
ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΑ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Π.Χ. Η ΑΦΡΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ…ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ:
Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο το χρέος της Αφρικής το 1992 ήταν 290.000.000.000 δολάρια, 2,5 φορές δηλαδή μεγαλύτερο από όσο ήταν το 1980…

ΤΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ;

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΦΤΩΧΕΙΑ; ΟΧΙ (ΑΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ)

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ; ΟΧΙ (ΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΒΛΕΠΕ AIDS  Κ.Τ.Λ.)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ:
“ΔΝΤ: Η δράση του ”

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΙΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΝΤΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΕΤΣΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΙΝΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ Θ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΥΤΕΣ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΕΡΛΙΤΗ (Ένα ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΤΡΩΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΩΜΑ ΜΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ, ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ, ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΤΟΥ.

ΜΑΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ Τ ΑΥΤΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΕΧΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ), ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ…ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ…ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ…ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ…

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ;

ΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΞΥΛΟΝΩΝΤΑΙ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΝΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ…

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ Ν ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕ…

ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ-ΚΑΡΤΕΛ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1077

 

 

2 Responses to ΑΦΡΙΚΗ

 1. την λενε Αφρικη την καταντησαν σκετη φρικη….
  κανενα κρατος δεν ευημερει,κανενας πληθυσμος δεν ευτυχει…
  και τι της λειπει? τι δεν εχει? μηπως ειναι φτωχη?
  την γδύνουν καθημερινά απο τον ορυκτό πλούτο της και απο πάνω τους χρωστάει δισεκκατομύρια…
  ετσι και τοσα αλλα μερη για να τα τρώνε μαζί με τον Παγκαλο…

  Maria Pappa

 2. katagelies on 10/08/2013 at 21:35

  ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

  ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…

  Το δέντρο που έδεσαν και εκτέλεσαν τον Λουμπούμπα υπάρχει ακόμα στα δάσος Μοναντινγκούσα. Είναι γεμάτο σφαίρες που φαίνονται ακόμα. Πέρασαν από το λεπτό κορμί του Πατρίς και καρφώθηκαν στον κορμό του δέντρου. Το δέντρο επέζησε και θυμίζει πάντα το αποτρόπαιο έγκλημα των Βρυξελλών. Ο εκτελεστής Μομπούτου πήρε δώρο σε πρώτη φάση τριάντα χρόνια εξουσίας. Ήταν, βλέπετε, ευρωπαϊστής, φιλελεύθερος και εκσυγχρονιστής. Η διεθνής κοινότητα απέκτησε έναν πιστό φίλο. Ο Μομπούτου ανταποκρίθηκε στη φιλία του γενναιόδωρα. Έδωσε διαμάντια, χρυσό, πετρέλαιο, κοβάλτιο, χαλκό και ό,τι άλλο πολύτιμο είχε η γη του Κονγκό στα σπλάχνα της ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ… Το ανεξάρτητο Κονγκό γίνεται πάλι αποικία. Και όταν ο Μομπούτου αποδήμησεν εις Κύριον, είχε μια περιουσία ίση με το δημόσιο χρέος. Ήταν η δεύτερη δόση του δώρου του από την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τις υπηρεσίες του. Λίγοι γνωρίζουν πως αυτοί οι δύο οργανισμοί είναι μηχανές πολέμου. Κάνουν τις πρώην αποικίες πάλι αποικίες. Αυτήν τη φορά όχι με οβίδες, αλλά με χρέος.

  Περικλής Κοροβέσης: Βιβλίο:”Παράπλευρες καθημερινές απώλειες”
  http://www.youtube.com/watch?v=LtojCeGmotk

  ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

  Τα λεφτά είναι πολλά φίλοι μου και σκοτώνουν την ελευθερία και την ευτυχία των πολλών ανθρώπων για την μισαλλοδοξία, την απληστία και το άσβεστο μίσος κατα ολόκληρης της ανθρωπότητας μιας χούφτας ανθρώπων που κρατούν όμηρους όλους τους πολίτες της γης κάτω απο την δικαιολογία ενός ψεύτικου χρέους…

  Οι περισσότεροι απο εμάς δυστιχώς θα περάσουμε απο αυτό το κόσμο και δεν θα εχουμε κάν καταλάβει τις αλυσίδες που φοράμε ούτε θα έχουμε γνωρίσει τους δυνάστες μας…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ