Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΔΙΑΛΥΣΗ

Διάλυση του σημερινού ανθρώπου διαπιστώνουν ολο και περισσότεροι άνθρωποι κοιτώντας αυτά που αλλάζουν στην ζωή τους σε σχέση με την ζωή των προγόνων τους.

Στραγγαλίζουν την ζωή μας σ όλα τα επίπεδα

Χρειαζόμαστε 15 άδειες για να βγούμε από το σπίτι μας η για να ζούμε σε σπίτι.

Η βασική μόρφωση είναι ένα πολυφορτωμένο γαϊδούρι. Τελειώνεις το σχολείο και δεν έχεις μάθει τίποτα χρήσιμο –πέρα από το να διαβάζεις και να γράφεις- για να το εφαρμόσεις στην ζωή και να προετοιμαστείς για όσα θα βρεις μπροστά σου.

Το ίδιο και στην ενημέρωση από τα εγκεκριμένα ΜΜΕ, της βίας και της βλακείας. Πουθενά η κριτική σκέψη και η καλλιέργεια του νου. Παντού η παπαγαλία και μια ώθηση σε μια ζωή γεμάτη προβλήματα, έναν νου σε χαμηλό επίπεδο αντιγραφής και επανάληψης συνειρμικών κινήσεων. Μια ζωή από συνήθεια και σε καλούπια αντί μια δημιουργική ζωή γεμάτη σοφία στην οποία αφιέρωσαν την ζωή τους οι αρχαίοι έλληνες σοφοί επιστήμονες για τους οποίους ξέρουμε ελάχιστα πράγματα σήμερα, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε ακριβώς τα ίδια λάθη και να μην έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικό εδώ και χιλιάδες χρόνια στην ζωή και στα προβλήματα του ανθρώπου.

Ένας ποταμός πληροφορίας που σε πνίγει σε αντίθεση τα λίγα και απλά που ανακάλυψαν εδώ και 2,5 χιλιάδες χρόνια και μας δίδαξαν οι σοφοί μας.

Το κράτος από φίλος σου συχνά γίνεται εχθρός και δυνάστης σου με τις δικαιολογίες της τρομοκρατίας και της βίας που σε περιβάλει σε αστυνομεύει όλο και περισσότερο.

Οι πόλεμοι ενω δεν έπρεπε να υπάρχουν σήμερα, αντιθέτως βασισμένοι συχνά σε ανυπόστατες δικαιολογίες, γίνονται όλο και πιο καταστροφικοί για την κοινωνία, για τους ανθρώπους και τον πλανήτη, με χημικά και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής.
Με ωφελημένους μόνο τους τραπεζίτες που δανείζουν νικητές και νικημένους.

Οι νόμοι αλλάζουν συνεχώς γινόμενοι ολοι και πιο πολύπλοκοι παραμένοντας πάντα αναποτελεσματικοί αφού δεν κινούνται στην πρόληψη αλλα καλλιεργούν την βία και τα προβλήματα ανάμεσα στους ανθρώπους ωθώντας τους στην βία και την παρανομία, συχνά μέσω των καλλιεργούμενων οικονομικών προβλημάτων και του τρόπο λειτουργίας της κοινωνίας –με τα παραδείγματα που δείχνουν καθημερινά τα ΜΜΕ- που δεν βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα και την συνεργασία των πολιτών αλλά αντίθετα βασίζεται στην διαμάχη μεταξύ τους με διαιτητή το κράτος που παίρνει διαρκώς και περισσότερη δύναμη από τους πολίτες και αντί να τους υπηρετεί τους δυναστεύει.

Δεν υπάρχει η χαρά στις αξίες και στην πνευματική καλλιέργεια αλλά στα υλικά αγαθά που μπορείς να αποκτήσεις.

Δεν εντυπωσιάζεις τους άλλους με την παρουσία σου αλλά με αυτά που μπορείς να τους δώσεις.

One Response to ΔΙΑΛΥΣΗ

  1. Σε λίγο καιρό όποιος κατέχει αυτόν τον σπόρο της γλυκιάς – αυθεντικής ντομάτας Βόρειας Χίου, θα συλλαμβάνεται ως τρομοκράτης ενάντια στη δημόσια υγεία. Αυτoύς τους νόμους θεσπίζουν οι πολυεθνικές μέσω των κυβερνήσεων. Με το πρόσχημα της δημόσιας υγείας ποινικοποιούν κάθε σπόρο που έθρεψε για χιλιάδες χρόνια την ανθρωπότητα και της αφαιρούν το δικαίωμα της κοινοκτημοσύνης των σπόρων. Νομίζουν ότι θα υποτάξουν τη φύση και ότι θα ταϊζουν τους ανθρώπους με ό,τι βγάζει το εργαστήριο της ανήθικης κερδοσκοπικής τους μανίας.

    δειτε το άρθρο εδω:
    http://tvxs.gr/news/blogάροντας/ανάστροφη-πορεία-η-σιωπηρή-επανάσταση

    Πηγή: Efta Boforia & yiannismakridakis.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ