Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ:

Ρε παιδιά ξεκολλήστε επιτέλους με τους ψεκασμούς…

Όταν κάποιος ελέγχει την τροφή σου σ όλα τα επίπεδα…
(ακόμα και στην οδοντόκρεμα σου μπορούν να βάλουν ότι θέλουν, σ αυτούς ανήκουν οι περισσότερες οδοντόκρεμες.

(Ανήκουν στην βιομηχανία φαρμάκων η οποία έχει συμφέρον απο την δική σου ασθένεια και με αυτήν έγινε μεγάλη και τρομερή, παραγκωνίζοντας κάθε φυσική θεραπεία που ενδεχομένως δουλεύει το ίδιο η περισσότερο αποτελεσματικά)

Όταν τα τυποποιημένα τρόφιμα που τρως καθημερινά -γιατί βαριέσαι να βάλεις ενα κρεμμύδι στο μπαλκόνι σου-, έχουν ότι βαρέα μέταλλα, δηλητήρια, (συντηρητικά) κ.α. θέλουν να σου βάλουν.

(Οι οποίες εταιρείες που τα παράγουν ανήκουν στους ίδιους μετόχους που ανήκει και η βιομηχανία φαρμάκων και το συμφέρον τους είναι αμοιβαίο)

Όταν οι ίδιοι μέτοχοι σήμερα αγοράζουν και τις εταιρείες που σου δίνουν τις βιταμίνες σου κουτάκια (βλέπε άρθρο μου: φαγητό σε κουτάκια η φαγητό για κουτούς) αντί να παίρνεις τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία σου (μικροθρεπτικά) φρέσκα απο φρέσκια τροφή, τα παίρνεις μουμιοποιημένα και κονσερβαρισμένα, με ότι συστατικά θέλουν μέσα
αυτοί που εκτελούν εντολές για τους μετόχους τους…

Όταν τρέχεις σαν ηλίθιος να εμβολιάσεις μόνος σου τα παιδιά σου με τα εμβόλια τους (το 99,99%) χωρίς να διαβάσεις τίποτα γι αυτά …

Όταν το φαγητό σου στο τυλίγουν σε αλουμινόχαρτο…

Όταν κάθεσαι στην καρέκλα όλη μέρα και δεν τρέχεις ποτέ (αερόβια άσκηση) υπερτοξινόνωντας μόνος σου τον οργανισμό σου κυνηγώντας τις υπερτροφές που υπεροξινώνουν τον οργανισμό σου και τόσα αλλα που μονος σου κάνεις, έχουν οι άλλοι ανάγκη να σε ψεκάζουν (αφού ψεκάζεσαι μόνος σου).

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ… ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ… ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ… ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ, ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ, ΑΣΧΗΜΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ -ΛΟΓΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ-  ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ 2000 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥΣ).

 

Διαφωνώ με το παραμύθι των αεροψεκασμών γιατί απλά δεν χρειάζονται όπως εχω αναφέρει δεν ψεκάζεις όλη την γη για μερικά τετραγωνικά γης που έχεις μαντρωμένα τα κοτόπουλα σου και ελέγχεις τον νερό και την τροφή τους. Επιπλέον έχω πολλούς φίλους σε αεροδρόμια, μηχανικούς, ιπτάμενους και σου λέω ότι όλα τ αεροπλάνα τα βλέπουν και ξέρουν τα συστήματα με τα οποία είναι εφοδιασμένα, οι οποίοι γελάνε με όλες αυτές τις επιστημονικές ανοησίες και οι οποίοι είναι αδέρφια και ξαδέρφια μας και όχι υπάλληλοι φαρμακευτικών που σκατώνουν μαζικά τον κόσμο.

 

Απο παιδί (πάνω απο 35 χρόνια) θυμάμαι τα τότε αεροπλάνα που πετούσαν πολύ ψηλά άφηναν πίσω αυτές τις δυο άσπρες γραμμές, στην συνέχεια στην βασική μου εκπαίδευση για την ανεμοπορία στα αλεξίπτωτα πλαγιάς (παραπέντε) έμαθα για την σύσταση της ατμόσφαιρας τα βασικά για τον σχηματισμό αυτών των ορατών γραμμών.

 

Οι άνθρωποι είναι τόσο ανόητοι σήμερα που πρέπει να βλέπουν κάτι για να θεωρούν η για να καταλαβαίνουν τον κίνδυνο. Την ακτινοβολία του κινητού που είναι ουσιαστικά η συχνότητα εκπομπής του φούρνου μικροκυμάτων δεν την κατανοούν. Τις κεραίες που έχουν γεμίσει υψίσυχνες ακτινοβολίες πάνω απο τα κεφάλια τους δεν την βλέπουμε… την ραδιενέργεια που έχει αυξηθεί στις πόλεις σε εγκληματικό βαθμό κανείς δεν κάνει τον κόπο να την μετρά και ας μετριέται με όργανο κόστους 150 ευρω… Τα δένδρα που είναι πηγή ζωής βλέπω σε ξένες χώρες τις καρυδιές που είναι τεράστια φυσικά κλιματιστικά μέσα στις πόλεις τα οποία δεν χρειάζονται φροντίδα και συντήρηση και εδώ πληγώνομαι που βλέπω στα δάση πεύκα και στις πόλεις εγκληματικά εσπεριδοειδή. Ποιος καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουμε; οι νετρατζιές των δυο μέτρων, που σπαταλά ο δήμος πιο πολύ καυσαέριο για την φροντίδα τους απο το λίγο οξυγόνο που παράγουν;

 

Στα πάρκα του εξωτερικού βλέπω τους ανθρώπους να τρέχουν και εδώ βλέπω τους ανθρώπους να κάθονται και να βλέπουν τον σκύλο τους που τρέχει…
Ο νεοέλληνας είναι τραγικά ανενημέρωτος, αδιάφορος και παραπληροφοριμένος.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ