Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΛΑΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ

Δυστυχώς οι περισσότερες λαϊκές εξεγέρσεις είναι υποκινούμενες απο κάποιους.

Έχει φανεί αυτό πολλές φορές στην ιστορία αν δει κάποιος προσεκτικά τα στοιχεία πίσω απο τα σχόλια των ΜΜΕ που ποτέ δεν ψάχνουν ποιος υποκινεί τις εξεγέρσεις αλλα λένε μια άποψη ότι ο δυσαρεστημένος λαός κινήθηκε κ.τ.λ.

Η αλήθεια δυστυχώς είναι ότι ο δυσαρεστημένος λαός υπομένει τα μαρτύρια του αλλα σπάνια εξεγείρεται ενάντια του δυνάστη του και ακόμα σπανιότερα μπορεί να συντονιστεί σε μια εξέγερση.

Το παρελθόν έχει δείξει πολλές εξεγέρσεις που έχουν αν όχι υποψίες, αλλα αποδείξεις για τις μεθοδεύσεις και την υποκίνηση του λαού που εξεγείρεται έως και που μισθοδοτούνται οι εξεγερμένοι και άλλοτε υποκινούνται απο μια ιδέα που τους έχουν πιπιλήσει στο μυαλό άλλοτε επί αμοιβή και που τους παρουσιάζουν ενα καινούριο σύστημα που θα φέρουν υποτίθεται καλύτερο απο το υπάρχον.

παραδείγματα υπάρχουν πολλά.

Έγινε στην οικογένεια Τσαουσέσκου πριν λίγα χρόνια στην Ρουμανία που ήθελε να ξεχρεώσει και αρνιόταν να δανειστεί από τους διεθνείς τραπεζίτες και αρνήθηκε να τους παραδώσει τον έλεγχο του οικονομικού συστήματος. Ετσι τους εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια πολιτών όλης της γης μετά από μια υποτιθέμενη λαϊκή εξέγερση. Δείτε περισσότερα γιατί είναι ενδιαφέρον:
http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=674

Δείτε με λεπτομέρειες την εξέγερση εναντίων της οικογένειας του Καντάφι.
http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=678

Οι ξυπόλυτοι υποτίθεται εξεγερμένοι είναι εξοπλισμένοι με πανάκριβο στρατιωτικό εξοπλισμό και καταλαμβάνουν την μια μετά την άλλη τις πόλεις εως την επίτευξη του στόχου που ήταν ο θάνατος του Καντάφι και να καταληφθεί η χώρα απο την υποτιθέμενη ψευτοδημοκρατία που έχουν εφαρμόσει στην μια μετά την άλλη τις μεγάλες χώρες του πλανήτη.

Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν στην νότια Αφρική που εξοπλίζουν τους ανεγκέφαλους για να διατηρούν την αναστάτωση , την φτώχεια, τις λειλασίες και τους πολέμους. Είναι ο πόλεμος των ξυπόλυτων οπλισμένων την ίδια στιγμή που κάποιοι απογυμνώνουν την χώρα τους ανενόχλητοι. Ενω παράλληλα τους αναγκάζουν να πίνουν βρώμικο νερό αφού έχουν πάρει τον έλεγχο ακόμα και του νερού τους η δεν τους βοηθούν να κάνουν πηγάδια και γεωτρήσεις αλλα τους ρίχνουν φάρμακα και εμβόλια.

Αν δούμε τα θέματα πιο παλιά της ίδιας της ιστορίας της Ελλάδας η επαναστάσεις κατά των Τούρκων ήταν εμφανώς συντονισμένες και υποκινημένα απο την τότε Ρωσία των Τσάρων, οι οποίοι έχασαν πολύ γρήγορα τον έλεγχο απο τους εβραίους δανειστές τραπεζίτες που μέσα σε λίγα χρόνια με την δολοφονία του Καποδίστρια έφεραν τον υπάλληλο τους 17 ετών Όθωνα σαν κυβερνήτη και βασιλιά της Ελλάδας.

Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι ότι μερικά χρόνια αργότερα ξεσηκώνουν, συντονίζουν και χρηματοδοτούν τους μπολσεβίκους κατά των Τσάρων της Ρωσίας.
http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=674

Για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα και στην νεότερη της, ο ξεσηκωμός των φοιτητών κατά της χούντας –πριν λίγα χρόνια- θέλει λίγο περισσότερη σκέψη γιατί οι φοιτητές δεν ήταν αυτοί που βασανίζονταν απο την χούντα και όμως ήταν οι πιο εύκολοι να συντονιστούν και να εξεγερθούν, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των ξένων δανειστών της Ελλάδος τους οποίους η χούντα δεν αναγνώριζε ως οφειλέτες και είχε θέσει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.
Ο ξεσηκωμός των φοιτητών ήταν συντονισμένος από ΜΜΕ και συγκεκριμένα εσωτερικά του πολυτεχνείου από το ραδιοφωνικό σταθμό που συντόνιζε και ενημέρωνε τους φοιτητές καθώς και από εξωτερικά ΜΜΕ που φανερά η κρυφά ενημέρωναν και καλούσαν τους πολίτες στην εξέγερση.
Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι πολλά έργα έμειναν από τότε στο στάδιο που τα άφησε η χούντα αλλα και πολλές από τις σημερινές επιχειρήσεις ιδρύθηκαν στην εποχή της χούντας χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να είναι χουντικοί απλά δεν βάλανε κατά της χούντας και αυτό ήταν αρκετό για να βοηθηθούν να κάνουν επιχειρήσεις και να πάρουν χαμηλότοκα δάνεια σε μια εποχή υγιούς ανάπτυξης. Αυτά είναι στοιχεία που δεν μπορούμε να τα παραβλέψουμε εύκολα και πρέπει να βγάζουμε τα δικά μας συμπεράσματα παίρνοντας τα στοιχεία και όχι τις απόψεις που μας φυτεύουν έτοιμες τα ΜΜΕ, τα οποία εικάζεται ότι κυβερνώνται διεθνώς από τους ίδιους που λυμαίνονται ολόκληρο τον πλανήτη.

Τις μέρες που γράφτηκε αυτό το άρθρο (άνοιξη 2013)  εχουμε μια λαϊκή εξέγερση στην γειτονική Τουρκία που όπως διαβάζω σε δημοσιεύματα σπεύδουν άτομα από το ΚΚΕ στην Τουρκία για να συμπαρασταθούν στον λαό που εξεγείρεται.

Όμως και εδώ υπάρχει μια περίεργη σύμπτωση που οι λαϊκές εξεγέρσεις έρχονται χωρίς να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο στην γειτονική Τουρκία, απλά αντιστάθηκε στις προκλήσεις που δεχόταν τον τελευταίο καιρό στα σύνορα της και δεν ενεπλάκη σε πόλεμο με τις γειτονικές της χώρες.

 

3 Responses to ΛΑΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ

 1. ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΥ:
  Ο συριακός στρατός έχει πλέον περικυκλώσει την πόλη.

  “Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Δε βρισκόμααστε σε καλή κατάσταση, ” δήλωσε ο αντικαθεστωτικός διοικητής Αμπού Χάμουντ στο al-monitor προσθέτοντας:

  «Ο φόβος μας τώρα είναι πως χωρίς ενισχύσεις και περισσότερα όπλα θα χάσουμε το Χαλέπι από το καθεστώς, και την ύπαιθρο από το ισλαμικό χαλιφάτο».
  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
  http://www.freepen.gr/2014/07/blog-post_3125.html

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΑΠΙΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ. (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΧΩΡΑΣ)

  ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΥΘΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΠΛΑ…

  ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ, ΑΠΛΥΤΟΥΣ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ- ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ…

  ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ;;;

  ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ… ΣΥΧΝΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

 2. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΠΙΤΙΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ).

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/products/i-megalyteri-apati-tis-ethnikis-trapezas-poy-eklepse-6-960-tonoys-chrysoy-kai-tin-akiniti-perioysia-toys-spitia-akinita-chorafia-ergostasia/
  Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Χαζάρων. Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε ιστορικά. Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από 5000 χρόνια. Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος. Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που ήταν στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 η 3 ετών. Σκοπός “να ιδιοποιηθούμε” αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν ενθυμίστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη . Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου δήλωνε κέρδη ετησίως από ένα έως ενάμιση εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα από ένα υποκατάστημα. Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450. Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα διότι και η Εθνική εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δεν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στους Χαζάρους. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν τυπικά “της Ελλάδος ” ασχέτως αν το βγάλαμε πριν από 2-3 χρόνια. Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες υπενόησαν πως και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι. να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλλέγει τεράστια ποσά από τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επειδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκετε στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής. Όταν αποφάσισε το 1931-2 να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής. Ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση. Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δεν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46% όλες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί. Δεν θέλω να σας πω τι έχει γίνει ιστορικά έκτοτε. Ούτε τα 600 δις έχουν να κάνουν με την τράπεζα της Ανατολής που εχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας για την εξαγορά του Ελληνικού Χρέους. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. Η ιστορία που διδάσκεστε εσείς είναι η ιστορία που θέλουν οι Χαζάροι να ξέρετε. Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθεται πως απορρόφησε η Εθνική την Τράπεζα της Ανατολής υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα. Το κάθε ένα χρυσό Γαλλικό Φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια, άρα τα 580.000.000 χρυσά Γαλλικά Φράγκα ζυγίζουν (580.000.000 x 8γρ = 4.640.000.000γρ = 4.640.000 κιλά) 4.640 τόνους χρυσού. Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δεν μετεβιβάσθει στην Εθνική . Κατετέθει σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7,25% και θα διαμοιραζόταν ισσοπόσως στους μετόχους οι οποίοι χάριν ευκολίας συμφώνησαν να πάρουν άλλο ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση. Επομένως να θυμάστε δύο πράγματα. Το αποθεματικό κεφάλαιο δεν μεταβιβάσθει διά του συμβολαίου προς την Εθνική. Προσετέθει δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια χρήσεων ’32, ’33, ’34, ’35 και ’36. Το ποσόν το οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του ’36 υπήρχαν κατατεθιμένα στην Εθνική Τράπεζα 870 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα από την τράπεζα της Ανατολής. Σύνολο 6.960 τόνοι χρυσού.

  Αυτήν την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας, 4.000.000 με την ζωή τους και 2.000.000 ξεριζωμένοι πρόσφυγες από τις πατρογονικές εστίες τους.

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/products/i-megalyteri-apati-tis-ethnikis-trapezas-poy-eklepse-6-960-tonoys-chrysoy-kai-tin-akiniti-perioysia-toys-spitia-akinita-chorafia-ergostasia/

 3. ΠΗΡΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΠΙΤΙΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ).

  Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Χαζάρων. Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε ιστορικά. Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από 5000 χρόνια. Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος. Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που ήταν στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 η 3 ετών. Σκοπός “να ιδιοποιηθούμε” αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν ενθυμίστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη . Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου δήλωνε κέρδη ετησίως από ένα έως ενάμιση εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα από ένα υποκατάστημα. Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450. Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα διότι και η Εθνική εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δεν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στους Χαζάρους. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν τυπικά “της Ελλάδος ” ασχέτως αν το βγάλαμε πριν από 2-3 χρόνια. Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες υπενόησαν πως και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι. να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλλέγει τεράστια ποσά από τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επειδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκετε στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής. Όταν αποφάσισε το 1931-2 να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής. Ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση. Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δεν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46% όλες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί. Δεν θέλω να σας πω τι έχει γίνει ιστορικά έκτοτε. Ούτε τα 600 δις έχουν να κάνουν με την τράπεζα της Ανατολής που εχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας για την εξαγορά του Ελληνικού Χρέους. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. Η ιστορία που διδάσκεστε εσείς είναι η ιστορία που θέλουν οι Χαζάροι να ξέρετε. Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθεται πως απορρόφησε η Εθνική την Τράπεζα της Ανατολής υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα. Το κάθε ένα χρυσό Γαλλικό Φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια, άρα τα 580.000.000 χρυσά Γαλλικά Φράγκα ζυγίζουν (580.000.000 x 8γρ = 4.640.000.000γρ = 4.640.000 κιλά) 4.640 τόνους χρυσού. Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δεν μετεβιβάσθει στην Εθνική . Κατετέθει σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7,25% και θα διαμοιραζόταν ισσοπόσως στους μετόχους οι οποίοι χάριν ευκολίας συμφώνησαν να πάρουν άλλο ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση. Επομένως να θυμάστε δύο πράγματα. Το αποθεματικό κεφάλαιο δεν μεταβιβάσθει διά του συμβολαίου προς την Εθνική. Προσετέθει δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια χρήσεων ’32, ’33, ’34, ’35 και ’36. Το ποσόν το οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του ’36 υπήρχαν κατατεθιμένα στην Εθνική Τράπεζα 870 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα από την τράπεζα της Ανατολής. Σύνολο 6.960 τόνοι χρυσού.

  Αυτήν την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας, 4.000.000 με την ζωή τους και 2.000.000 ξεριζωμένοι πρόσφυγες από τις πατρογονικές εστίες τους.

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/products/i-megalyteri-apati-tis-ethnikis-trapezas-poy-eklepse-6-960-tonoys-chrysoy-kai-tin-akiniti-perioysia-toys-spitia-akinita-chorafia-ergostasia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ