Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν είναι ούτε τυχαία ούτε μοναδικά όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν

Τα έχουν κάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο οι ίδιοι διεθνείς ΑγγλοΓαλλοεβραίοι τραπεζίτες και με τα ίδια πάντα καταστροφικά αποτελέσματα για τις χώρες και τους πολίτες.

Σημαία τους υπηρεσίες τους όπως το ΔΝΤ το οποίο οι πολιτικοί της χώρας υποτίθεται καλούν να τους νοικοκυρέψει.

Το υποτιθέμενο νοικοκύρεμα είναι απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, μείωση μισθών, αύξηση φόρων, και γενικά να μην έχουν έσοδα οι πολίτες από πουθενά ενώ τους αυξάνουν τα έξοδα δραματικά.

Φορολογία σε οτιδήποτε ακόμα και αυτά που δεν παράγουν κέρδος και έχουν αγοραστεί από το παρελθόν με ήδη φορολογημένα χρήματα.

Π.χ. σπίτια, αυτοκίνητα κ.α. φορολογούνται για την κατοχή τους και οι άνθρωποι με μειωμένα έσοδο η χωρίς πλέον έσοδα έχουν ν αντιμετωπίσουν ένα υποτιθέμενο τεράστιο κρατικό χρέος που αυξάνει αλματωδώς χωρίς να μπορούν ποτέ να το προσπεράσουν.

Το αποτέλεσμα ασφαλώς σε κάθε χώρα είναι η κατάρρευση της οικονομίας και η είσοδος της σε ένα φαύλο κύκλο πτωτικό που καταρρέουν αξίες, και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Είναι τόσο ανόητοι που έκανα το λάθος να το ανακοινώνουν δια στόματος του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Α. Παπανδρέου. (αν μειώσουμε τους μισθούς, κ.τ.λ. θα φέρουμε τον φαύλο κύκλο της κατάρρευσης.) και μόνο γι αυτές τις εξαγγελίες του, οι οποίες προηγήθηκαν των αποφάσεων για την μείωση των μισθών και της κατάρρευσης που στην συνέχεια φέρανε, είναι αξιόποινες και δείχνουν καθαρά το στημένο κόλπο, τις αυτοκτονίες, τις πτωχεύσεις, τις διαλυμένες οικογένειες, την κλοπή των χρηματων του Ελληνικού λαού. Εχουν όμως φροντίσει από την μια οι πολίτες να μην ξέρουν τα δικαιώματα τους και να κατευθύνουν τις όποιες αντιδράσεις τους σε πορείες, διαμαρτυρίες, 24ωρες απεργίες και αλλα αναποτελεσματικά μέτρα. Από την άλλη έχουν απαλλάξει εαυτούς -οι πολιτικοί- από τις εύθηνες τους, για όποιες εξαπατήσεις, εναντίων του λαού τους και της χώρας τους.

Οι δημόσιες υπηρεσίες μειώνουν τους μισθούς των υπαλλήλων (οι οποίοι μέχρι πρότινος ήταν εγγυημένοι, λόγο δημοσίου εργοδότη, για τις τράπεζες που τους είχαν δανειοδοτήσει στο όριο του τότε μισθού τους) αλλα δεν μειώνουν το κόστος των δημόσιων υπηρεσιών, αντιθέτως το αυξάνουν και  μάλιστα κραυγαλέα δυσανάλογα με τα εισοδήματα των πολιτών που μειώνονται η μηδενίζονται καθημερινά.

Ακριβώς τα ίδια έκαναν σε όλες τις χώρες που έστειλαν το ΔΝΤ να τους ισοπεδώσει, με την ίδια ακριβώς συνταγή, αλλα τα ΜΜΕ προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο ότι φταίνε οι πολιτικοί και οτι φταίει ο λαός, ενώ είναι ακριβώς το ίδιο κόλπο παντού και πίσω βρίσκονται ακριβώς οι ίδιοι διεθνείς οργανισμοί και τράπεζες.

Τα ΜΜΕ που χρησιμοποιήθηκαν σαν μέσο για να ρίξουν τον κάθε λαό στην παγίδα της υπερκατανάλωσης, της χορήγησης δανείων για καταναλωτικούς και αντιπαραγωγικούς σκοπούς (βλέπε διακοποδάνεια, πιστωτικές, δάνεια κατοικιών κ.α.) συνεχίζουν μπροστά στα μάτια  των αφελών με την αδύναμη μνήμη και κρίση να τους δείχνουν άλλους σας αίτιους, σε τέτοιο βαθμό που δεν διστάζουν να λένε με θράσος ότι φταίει ο λαός και οι ανόητοι παπαγάλοι ν αναμασάνε την δηλητηριασμένη καραμέλα…με το να ρίχνουν ευθύνες στον εαυτό τους και στους συμπολίτες τους.

Να πιστεύουν οι αφελείες, ότι φταίει ο αγρότης που πήρε τις επιδοτήσεις και πήρε καινούριο αγροτικό η έκανε ένα καλό σπίτι. Ο συνταξιούχος που έπαιρνε δυο τρεις συντάξεις και με αυτές σπούδαζε τα εγγόνια του, μέχρι και το 19 χρονο άνεργο παιδί που μπήκε στο τρόλεϊ χωρίς εισιτήριο…

Οργανισμοί που πρότινος προβάλανε διεθνώς τις χώρες αυτές -όπως την Ελλάδα και τα υπόλοια θύματα- για τους ρυθμούς ανάπτυξης και τους αξιολογούσαν σαν διαμάντια, για να παίρνουν και αλλα δάνεια –κράτος, πολίτες, επιχειρήσεις- και τώρα τους αξιολογούν «σαν σκουπίδια» (Jung) και ετσι δεν μπορούν καν να δανειστούν πέραν από το ΔΝΤ.
Ασφαλώς το ίδιο το χρέος και τα δάνεια του κράτους είναι από μόνα τους μια απάτη, αφού το κάθε κράτος είναι υποχρεωμένο να δημιουργεί και να τυπώνει τα χρήματα των πολιτών του και όχι να τα δανείζεται από τους διεθνείς δανειστές που απλά τα δημιουργούν εκ του μηδενός. (βλέπε SDR)

Προχωράνε συνήθως μέχρι το σημείο να υπεξαιρέσουν τις οικονομίες του κόσμου, με διάφορους τρόπους. Μείωση της τιμής των ομολόγων που έχει ο κόσμος τοποθετήσει τα χρήματα του δανείζοντας το ίδιο το κράτος του, μείωση η κλείδωμα των καταθέσεων ώστε να μην μπορεί ο κόσμος από πουθενά να βρει χρήματα να καλύψει τα δάνεια που μέχρι πρότινος φρόντισαν με προγενέστερο ενορχηστρωμένο σκηνικό να του φορτώσουν.

Αυτοκτονίες, πτωχεύσεις, υποβάθμιση υπηρεσιών και ποιότας ζωής, είναι η καθημερινότητα των ανθρώπων στις χώρες που επιτίθεται το ΔΝΤ και κατά καιρούς βγάζουν δημοσιεύματα του στυλ. Κάναμε λάθος χειρισμούς στην κρίση σας αλλα φταίνε και οι προηγούμενοι πολιτικοί σας που δεν πήραν έγκαιρα τα μέτρα η κάναμε υπερβολική λιτότητα και άλλες δικαιολογίες για να δείξουν στους ανόητους, ότι έχουν υπ όψιν τους το πρόβλημα της κατάρρευσης της αγοράς και να νομίζει ο κάθε κακομοίρης ότι κάνουν τώρα προσπάθειες εκ νέου να τα διορθώσουν.
Στην πράξη όπως φαίνεται, δεν κάνουν καμία διόρθωση. Έχουν μπει όλα στον αυτόματο πιλότο που οδηγεί στην κατάρρευση. «Ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης» που είπε ο ΓΑΠ και είναι κατά την γνώμη μου αξιόποινη πράξη γιατί το είπαν πριν το κάνουν. Άρα είναι μια απόδειξη ότι ξέρανε πολύ καλά τι κάνανε και που θα οδηγούσαν όλα αυτά.


3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ… ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ…

http://www.youtube.com/watch?v=7xuwx_4XwfA

Παύλος Κριαράς

18 Responses to ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ

 1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΑΚΕΛΟ ΒΑΡΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΚΙΛΟ Σ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΤΙΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΑ 1,80 ΤΟ ΠΟΛΥ, ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 3,20 ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΥΝΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ.

  ΜΕΙΩΣΑΝΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ), ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΑΓΟΡΑ.

  ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΟΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ (ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΟΗΤΕ), ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΜΕ ΚΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ.

  ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ, ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

  ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ…ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ…

  http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=880

 2. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΙΧΙΑ;

  ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΕΥΘΗΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

  Αποζημίωση 5.000.000 ευρώ σε 2 Έλληνες υποχρεώνει την Τουρκία απόφαση το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων…
  http://www.hellas-now.com/2013/10/5000000-2.html

 3. Η κλοπή του χρυσού των Ελλήνων

  Την παρουσίασε σε ομιλία του ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Λαζαρίδης (πιο κάτω υπάρχει ο σύνδεσμος), παρουσία πολλών καθηγητών και επιστημόνων:

  Για την τζάμπα “επένδυση” των “Καναδών”:

  Ενώ η αγοράστρια εταιρία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» έδωσε μόλις 11.000.000 ευρώ για να αγοράσει από το Ελληνικό Δημόσιο ένα τεράστιο κομμάτι της Χαλκιδικής, η χρηματιστηριακή της αξία έχει ανέβει από την αγορά αυτή σε 2,5 ΔΙΣ!

  Τα εκτιμώμενα μεταλλεύματα είναι 15-20 ΔΙΣ! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… Το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ επί των μεταλλευμάτων. ΜΗΔΕΝ τοις εκατό!!! (0%). ΜΗΔΕΝ χρυσός λοιπόν…για τους Ελληνες…με μερικές υπογραφές των εκάστωτε προσωρινά εκλεγμένων πολιτικών… ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… Με πάντα προταγωνιστές τους υποτιθέμενους ξένους επενδυτές που έρχονται με τα βαίων και τυμπανοκρουσίων απο τα ΜΜΕ και τους εκάστοτε πολιτικούς…

  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  Ακόμα και η Ευρωπαϊκή επιτροπή διαπίστωσε ότι το τίμημα ήταν κραυγαλέα εξαιρετικά χαμηλό (European Commission Decision IR/11/216) και κάλεσε την εταιρία να πληρώσει ΠΡΟΣΤΙΜΟ 15,34 εκατ. στο ελληνικό δημόσιο. Το καταπληκτικό και πρωτάκουστο: αντί να προσφύγει η εταιρία για άρση του προστίμου, προσέφυγε ή ίδια η κυβέρνηση εναντίον της απόφασης αυτής! Τόσος πόνος για την εταιρία, ή τόσο πολύ μας περίσσευαν τα 15,34 εκατομμύρια ευρώ;

  Εδόθη από τους Καναδούς στον Μπόμπολα 5%, για να κινεί τα νήματα στο τηλεοπτικό και πολιτικό σάπιο κατεστημένο.

  Όσο για την ανάπτυξη, διαβάστε τα παρακάτω:

  Η περιοχή σε λίγα χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗ από την σκόνη με τα βαρέα μέταλλα η οποία θα καταστρέψει κάθε ζωή και υγεία σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων, με πρώτη τη Θεσσαλονίκη.

  Η καταστροφή θα είναι τεράστια, γιατί ο τρόπος εξόρυξης θα είναι πλέον ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΣ. Δεν μιλάμε πια για υπόγεια ορυχεία. Θα δημιουργηθεί κρατήρας πλάτους 700 μέτρων και βάθους 220.

  Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο προδοσίας του Ελληνικού λαού, ολοκληρώνεται με την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ της εταιρίας ότι θα αθωωθεί με ΝΟΜΟ(!) για την επερχόμενη βιβλική καταστροφή. Στον νόμο 3220/2004 ΦΕΚ 15Α/28.1.2004 στη σελίδα 349 αναφέρεται ΡΗΤΑ ότι: «η αγοράστρια δεν έχει υποχρέωση και ευθύνη για την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος εν γένει ή απορρέουσα από τον Μεταλλευτικό κώδικα, τον Κ.Μ.Λ.Ε., την Κ.Υ.Α. περιβαλλοντολογικών όρων, τις εγκρίσεις τεχνικών μελετών και τις λοιπές εν γένει διοικητικές πράξεις, εγκρίσεις ή άδειες μετά από την αναστροφή της πώλησης σύμφωνα με το άρθρο 4 της παρούσης»

  Αν είναι δυνατόν! Να θεσμοθετεί το Κράτος την καταστροφή του περιβάλλοντος, την οποία προστατεύει το Σύνταγμα!

  Πρέπει όλοι μας να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσει αυτή η καταστροφή.

  http://www.biozo.gr/node/719

 4. ΑΡΝΟΥΜΑΙ on 22/10/2013 at 22:53

  Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης .
  Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε κομματικό υπάλληλο, που έχει πάρει τον τίτλο-φερετζέ του δημοσίου, ο οποίος θα έχει απαίτηση να βρει την παρανομία μου για να αποδώσει το τίμημα σε χρήμα. Να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το χέρι μου όταν θα πατήσει την σφραγίδα του κατασχετηρίου του σπιτιού μου, διότι αυτό το σπίτι δεν έβγαλε ούτε ένα σκουλήκι που να αποδέχεται τα πάντα αρκεί να “πέφτει” ο αιματοβαμμένος του μισθός.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ γιατρό δημοσίου τομέα όταν θα έρθει η ώρα να έχει ανάγκη την επιστήμη του συμπολίτης μου και θα έχει το θράσος να ζητήσει βιβλιάριο υγείας ή το χρηματικό ποσό που ορίζει ο νόμος για να κάνει αυτό που του επιβάλει ο υπέρτατος νόμος του λειτουργήματος του. Η άρνησή του να τιμήσει τον όρκο του θα είναι και η δική μου άρνηση να σεβαστώ ό,τι πολυτιμότερο έχει.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ τον όποιον θεσμό ακόμα κατέχει θέση σε αυτή την χώρα. Οι θεσμοί που έμαθα να σέβομαι είναι αυτοί που υπηρετούν την χώρα μου και δεν υπηρετούν καμία άλλη εις το όνομα του κέρδους.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ τα όρια που θα θέσει ο κάθε υπουργίσκος για το πώς θα διεκδικήσω τα δικαιώματα μου τα οποία έχουν ήδη εξαϋλωθεί από τις υποκλίσεις που έχει κάνει αυτός και οι όμοιοί του στην Μεγάλη Τράπεζα που λέγεται Ευρώπη.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ ως καθαρό πολιτικό πρόσωπο τον οποιονδήποτε διατηρεί ακόμα και τυπικές σχέσεις, συζητά ή έστω βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους χωρών ή ιδρυμάτων που έβαλαν την ζωή μου υποθήκη για τις δικές τους αποθήκες χρήματος.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ τον κρατικό φρουρό ο οποίος αντί να φυλάττει την δική μου πλάτη ασκεί βία σε μένα και στους γύρω μου για να μην ματώσει ο κρατικός εχθρός που έχει ασυλία, αν και εδώ και τρία χρόνια η ασυλία του έχει αρθεί όπως έχουν αρθεί και όλοι οι νόμοι με τις δικές του υπογραφές. Οι κρατικοί φρουροί που προστατεύουν τον εχθρό και όχι τον συνάνθρωπο εδώ και τρία χρόνια μετατράπηκαν συνειδητά, εφόσον δεν παραιτήθηκαν, σε παρακρατικούς.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ ως Άνθρωπο οποιονδήποτε ψηφοφόρο ή παλαμακιστή του οποιοδήποτε κόμματος συμμετέχει ακόμα και με την παρουσία του μέσα στο Κατοχικό Κοινοβούλιο, αλλά και όλους αυτούς που σπρώχνουν την κατάσταση με οποιαδήποτε κομματική ταμπέλα. Δεν σέβομαι τον μικρό, άνοο, ατομικιστή και επικίνδυνο πολίτη ο οποίος με την κρυφή του ψήφο επιμένει να συντηρεί την χώρα μου σε καταστολή και ψυχική αφαίμαξη.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ τον καθημερινό εξευτελισμό του Ανθρώπου, τον βιασμό της αξιοπρέπειας ζωής και θανάτου, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την κατάθλιψη, την στέρηση οξυγόνου των δικών μου ονείρων και του διπλανού μου, αλλά και το κομμάτιασμα της χώρας μου με προδοτικά χρεόγραφα.

  Αρνούμαι να αποδεχθώ ίσους όλους αυτούς που νομίζουν ότι η σιωπή μου είναι και η κατάφασή μου στο προμελετημένο έγκλημα που επιμένουν να συντελούν.

  http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_2481.html

  http://roykoymoykoy.blogspot.gr/2013/07/2_12.html

 5. Οι Έλληνες δεν έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει στην χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που εμφανίζονται να ενημερώνουν τον κόσμο, παγιδεύονται στο ν αναμασάνε την μασημένη τροφή που τους δίνουν.

  Μας πείσανε οτι για ολα φταίει η Γερμανία και σαν ηλίθιοι το αναμασάμε και το επαυξάνουμε, κλείνοντας τα μάτια στο γεγονός πως οτι ακριβώς συμβαίνει στην καταχρεωμένη Ευρώπη συμβαίνει και στην επίσης με τον ιδιο τρόπο καταχρεωμένη και υποδουλωμένη Αμερική… και άλλες χώρες του κόσμου.

  Υπνωτισμένοι απο τα ιδια ΜΜΕ που μας παγίδεψαν συνεχίζουμε κάθε μέρα την βραδινή μας κατήχηση… χωρίς να βλέπουμε τα βήματα -ενα – ενα που μας έφερνα μέχρι εδω: Μας έβαλαν στο χρηματιστήριο διαφημίζοντας το έντεχνα, στην συνέχεια μας έβαλαν στα δάνεια με το παραμύθι του φθηνού χρήματος και οτι απο την δημιουργία ποτέ κανείς δεν έχασε, σήμερα μας βράζουμε στο ζουμί μας βάζοντας μας να ρίχνουμε τις ευθύνες ο ενας λαός στον άλλο, για να μπορούν αυτοί που έχουν στήσει το παγκόσμιο κόλπο να συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι.

  ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ -ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΗΜΕΡΑ- ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ…ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΜΕΝΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ”…

  Παύλος Κριαράς

 6. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ…ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΛΥΒΙΗ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ… Η ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

  https://www.youtube.com/watch?v=eiB0TrZxWq0&feature=youtu.be

 7. katagelies on 24/05/2014 at 00:42

  Πόση ήταν η κρατική βοήθεια στις τράπεζες στα χρόνια της κρίσης; Δεν θα το πιστεύετε!
  211 δισεκατομμύρια παρακαλώ…
  http://www.tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8289.html

  ΔΙΝΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ…ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ…ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…

  Απαγόρευσαν στις τράπεζες να δείχνουν τα κέρδη τους, να μην μοιράζουν χρήματα μέσω μερίσμτος και να κάνουν τρελές αυξήσεις κεφαλαίου για να υπεξαιρούν ουσιαστικά, χρήματα απο την κυκλοφορία…

  ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ…

 8. katagelies on 24/05/2014 at 01:17

  ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ…ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uhH-TUAicuE

 9. ΟΥΔΕΙΣ πλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου…

  Όταν, δηλαδή, την τύχη του Έθνους και ενός εκάστου πολίτου είχαν αναλάβει οι Στρατιωτικοί και κυρίως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, απέθανε ασθενής, φτωχός και καταφρονημένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Το γιατί ο κάθε πολιτικός δεν αναφέρεται στην περίοδο αυτή – την περίφημη «επάρατο» – ας το αντικρύσουμε λοιπόν, ευθέως, χωρίς να κάνει η ματιά μας «κοιλιά». Χωρίς φόβο και πάθος.

  Λοιπόν!.. Δεν αναφέρεται ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός στα χρόνια εκείνα διότι:

  δείτε αναλυτικά εδω:
  http://www.katohika.gr/2014/04/oli-i-alithia-gia-ta-xronia-tou-georgiou-papadopoulou.html

  ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…

  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΜΑ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ…

  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΨΕΥΤΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ…

  ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…

  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΜΑ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ…

  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΨΕΥΤΟΔΑΝΕΙΣΤΩΝ…

  ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΕΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ…

 10. Δικαίωση της Ισλανδίας για διαγραφή χρέους χωρίς αποζημίωση – Το δικαστήριο απέρριψε τα επιχειρήματα που παρουσίασαν η Βρετανία και η Ολλανδία…

  Απόφαση κόλαφος για τους δανειστές της Ισλανδίας. Η Ισλανδία είχε το δικαίωμα, όταν οι τράπεζές της κατέρρευσαν τον Οκτώβριο του 2008, να αρνηθεί να αποζημιώσει τους ξένους επενδυτές, αποφάνθηκε σήμερα το…

  δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Ανταλλαγών (AELE). Το δικαστήριο απέρριψε τα επιχειρήματα που παρουσίασαν η Βρετανία και η Ολλανδία, αναφέρεται στη σχετική δικαστική απόφαση.

  Η απόφαση αναμενόταν για να γίνει γνωστό αν οι χρεοκοπημένες τράπεζες πρέπει ή όχι να διασώζονται με δημόσιο χρήμα.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ:
  http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/blog-post_24.html#ixzz345mPQ53o

 11. ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ… ΔΕΙΤΕ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ …

  ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ
  http://www.youtube.com/watch?v=J-a2gv7SGeM
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΟΥ: ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ”
  http://www.youtube.com/watch?v=J-a2gv7SGeM

  http://www.youtube.com/watch?v=0FtQKvJcC6w
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  http://www.youtube.com/watch?v=0FtQKvJcC6w

  http://www.youtube.com/watch?v=ldJPd_V501I
  Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1/2
  http://www.youtube.com/watch?v=ldJPd_V501I

  http://www.youtube.com/watch?v=2JKcC-HXnCU
  Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 2/2
  http://www.youtube.com/watch?v=2JKcC-HXnCU

  http://www.youtube.com/watch?v=tu3cc-qgfYU
  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
  http://www.youtube.com/watch?v=tu3cc-qgfYU

  http://www.youtube.com/watch?v=1HnK5gYmAdE
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  http://www.youtube.com/watch?v=1HnK5gYmAdE

  http://www.youtube.com/watch?v=J1qq-T79xj0
  MIND CONTROL (WITH GREEK SUBTITLES)
  http://www.youtube.com/watch?v=J1qq-T79xj0

  http://www.youtube.com/watch?v=7pVDXxt43Gk
  THE ARRIVALS GREEK SUBTITLED GEORGE CARLIN 1937 -2008 ( IN MEM
  http://www.youtube.com/watch?v=7pVDXxt43Gk

  http://www.youtube.com/watch?v=DDdoZ9ZFpV8
  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  http://www.youtube.com/watch?v=DDdoZ9ZFpV8

  http://www.youtube.com/watch?v=cOOTl7uz6EM
  ΜΑΖΙΚΟΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ
  http://www.youtube.com/watch?v=cOOTl7uz6EM

  http://www.youtube.com/watch?v=vYU-UeZ1fVw
  ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
  http://www.youtube.com/watch?v=vYU-UeZ1fVw

  http://www.youtube.com/watch?v=gEyTWcVXMaE
  ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!! 1
  http://www.youtube.com/watch?v=gEyTWcVXMaE

  http://www.youtube.com/watch?v=KpjjntVyS9o
  RON PAUL (Greek Subs) ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ
  http://www.youtube.com/watch?v=KpjjntVyS9o

  http://www.youtube.com/watch?v=BCIfoau91jM
  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ-THE REASON OF K
  http://www.youtube.com/watch?v=BCIfoau91jM

  http://www.youtube.com/watch?v=pUYRcmLKs9s
  ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
  http://www.youtube.com/watch?v=pUYRcmLKs9s

  http://www.youtube.com/watch?v=VN2Iq8LBVxo
  ΔΝΤ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.flv
  http://www.youtube.com/watch?v=VN2Iq8LBVxo

  http://www.youtube.com/watch?v=i6YRaPFSrQc
  ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ: SERCO
  http://www.youtube.com/watch?v=i6YRaPFSrQc

  http://www.youtube.com/watch?v=VtYwAshlHns
  Ο “ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ” – Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ..
  http://www.youtube.com/watch?v=VtYwAshlHns

  http://www.youtube.com/watch?v=aAw7jGLrjKE
  ΟΙ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ” (REPEATERS) ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ DAVID ICKE
  http://www.youtube.com/watch?v=aAw7jGLrjKE

  http://www.youtube.com/watch?v=s1s8IDko-nU
  DAVID ICKE OΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!
  http://www.youtube.com/watch?v=s1s8IDko-nU

  http://www.youtube.com/watch?v=Vyf7hOmdXFg
  Η ΕΜΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
  http://www.youtube.com/watch?v=Vyf7hOmdXFg

  http://www.youtube.com/watch?v=yFwWY24QFlQ
  “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ” : ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ 5 ΠΙΘΗΚΩΝ
  http://www.youtube.com/watch?v=yFwWY24QFlQ

  http://www.youtube.com/watch?v=O1wH-grVE80
  SHEEPLE CONFORM- ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ (GREEK SUBS)
  http://www.youtube.com/watch?v=O1wH-grVE80

  ΦΩΤΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
  ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΟΥ … ΔΕΙΤΕ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ … http://thesecretrealtruth.blogspot.com/…/blog-post_2534…

  http://media02.hongkiat.com/…/Pyramid-of-Capitalist… )

  Πηγή:
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/12/blog-post_2534.html

 12. 2014/06/21
  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΧΣ – ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

  Προσέξτε αναλυτικά, είναι ενδιαφέρον ολες οι λεπτομέρειες…

  Χρεώσαν τον Ελληνικό λαό 240 δισεκατομμύρια – ξεκίνησε επί Καραμανλή αυτό και ολοκληρώθηκε με την τελευταία κυβέρνηση – και τα δώσανε στις τράπεζες. Αυτά τα χρήματα τα χρεώσανε στον Έλληνα πολίτη, στον Έλληνα φορολογούμενο.

  Ταυτόχρονα όμως στήσανε ένα ταμείο που λέγεται «Τ.Χ.Σ.» Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης, το εδράσανε μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδος Πανεπιστημίου 10 – Βενιζέλου 10 όπως έχει μετονομαστεί – και με ένα ομόλογο των Rothschild 50 δις στήσανε το ταμείο και πήρανε όλες τις τράπεζες.

  http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3160.html

  http://dionios.blogspot.gr/2014/06/100-36-100.html

  http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/00/artemhs-swrras-apeilh-dolofonias-apo-toys-rothschild.html

  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΧΣ – ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

  Αρτέμης Σώρρας: Το ΤΧΣ είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο τώρα στα χέρια μας, το οποίο αυτό έχει σχεδόν καταστρέψει την Ελλάδα. Υπάρχει μία μεγάλη προδοσία με το ΤΧΣ το οποίο έτσι όπως το έχουνε στήσει, όπως το έχουν δομήσει και όπως έχει δομηθεί, γιατί τα παιδιά ξέρετε το στήσανε για να έχει ημερομηνία λήξης. Το στήσανε το 2010 για να έχει ημερομηνία λήξης μέχρι το 2017 λες και ξέρανε ακριβώς ότι τόσο θα χρειαστεί. Το ΤΧΣ πρέπει να ξέρετε ότι έχει όλες τις μετοχές των τραπεζών μας, όλες. Με ένα ομόλογο 50 δις, είναι μία ξεκάθαρη σχέση, βέβαια εκεί θα δείτε ότι ο νόμος της Ενωμένης Ευρώπης και εκεί θα χρειαστούμε και τους συνέλληνες, τους ενεργούς μας Έλληνες, που λέει ότι οι 20 πρώτοι μέτοχοι των τραπεζών – και αυτό έγινε νόμος και στην Ελλάδα – θα πρέπει να αναφέρονται και να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους ακόμη και αν είναι εταιρίες μέσα από τις εταιρίες τους και το διαβατήριό τους. Αυτό είναι νόμος της Ευρώπης, δεν το έχει κάνει καμία τράπεζα και θα θέλαμε τώρα να μας το υποδείξουν και λόγο του ΤΧΣ. Έτσι είναι μία υγιής αγορά, να ξέρουμε ποιοί είναι οι 20 μεγαλύτεροι μέτοχοι; Δηλαδή οι νόμοι υπάρχουν, το ότι έχουνε γίνει άνομοι είναι μία άλλη διαδικασία και εκεί εστιάζουμε εμείς.

  Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ

  Ξέρετε ότι το ΤΧΣ λοιπόν πήρε όλες τις μετοχές των τραπεζών μας, όλες για 50 δισεκατομμύρια. Έτσι λοιπόν κλείδωσε με 1 ευρώ την μετοχή, ότι δεν μπορεί να πουληθεί η μετοχή κάτω από 1 ευρώ. Πρόσφατα όμως, έχουμε το δημοσίευμα και θα σας το δώσουμε, πουλήσανε σε δύο εβραιόπαιδα το 2,6% όλου του ΤΧΣ, που σημαίνει των τραπεζών των Ελληνικών, στο Firefox και σε μία άλλη εβραϊκή εταιρία με έκπτωση 37%. Γιατί κύριοι; Σαφώς υπάρχει ένα συμβούλιο, ο νόμος λέει στο συμβούλιο που θα συστηθεί για το ΤΧΣ απαγορεύεται να υπάρχει κάποιος ο οποίος είναι σύμβουλος σε τράπεζα ή σύμβουλος σε κυβέρνηση ή σύμβουλος σε υπουργείο. Και καλά το λέει ο νόμος. Όλοι αυτοί που είναι στο συμβούλιο του ΤΧΣ είναι σύμβουλοι σε τράπεζες και σύμβουλοι σε υπουργεία. Δηλαδή συγνώμη ο νόμος λέει να μην είναι και εσείς βάλατε ένα συμβούλιο να είναι; Δηλαδή το στήσατε τόσο καλά το μαγαζί να μου καταστρέψετε την χώρα;
  Εκεί λοιπόν εγώ εδώ και ένα μήνα έκανα μία προσφορά των 100 δισεκατομμυρίων, επίσημη. Αφού πέρασαν 15 μέρες, σήμερα η συνελληνίδα μας Αριστέα Λάτση – και τιμή της βέβαια έτσι; Γιατί ξέρετε η Αριστέα Λάτση είναι πολεμίστρια, είναι μία πολεμίστρια πραγματική – έστειλε εξώδικα σε όλους τους παράγοντες, στην Τράπεζα της Ελλάδος, στο Υπουργείο Οικονομικών, ότι εντός 5 ημερών είστε υποχρεωμένοι να λάβετε την προσφορά μας σε αντίθετη εάν δεν μας απαντήσετε θα κάνουμε μήνυση για παράβαση και υπέρβαση καθήκοντος. Τώρα πάμε αλλού, δεν είναι γιατί δεν μας απαντάει, γιατί εμείς κάναμε προσφορά για να αγοράσουμε τις μετοχές στο διπλάσιο της αξίας, δηλαδή από τα 50 δισεκατομμύρια να τις αγοράσουμε 100. Κάναμε προσφορά 100 δισεκατομμύρια να αγοράσουμε όλες τις μετοχές του ΤΧΣ. Βεβαίως αφήσαμε μίνιμουμ 35% γιατί μπορεί να μην μας τις πουλήσουν όλες.

  ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ – 5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ

  Θα το δείτε, θα αναρτηθεί, έχω δώσει εντολή, τουλάχιστον θα βγούνε στις ομάδες όλα αυτά τα έγγραφα και η προσφορά αλλά και το εξώδικο που τους δίνουμε μόνο 5 μέρες, σε αντίθετη περίπτωση θα πάμε σε μία μήνυση και τώρα δεν έχει χάρη, δεν έχει άσυλο, δεν έχει τίποτα. Είναι συμβούλιο, είναι θεσμός και θα έπρεπε να κάνει την εργασία του έτσι όπως έπρεπε. Σήμερα ήταν και το τελευταίο εξώδικο που πήγε στον κύριο Τσίπρα στην αξιωματική αντιπολίτευση. Άρα λοιπόν αγαπητοί μου συνέλληνες αντιλαμβάνεστε ότι ενημερώσαμε τους πάντες. Ενημερώσαμε με εξώδικα το IMF (ΔΝΤ), την Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, την Προεδρία της Ευρώπης και ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της δημοκρατίας, τον υπουργό οικονομικών, τον κ. Προβόπουλο, την κεφαλαιαγορά, ενημερώσαμε και την κεντρική επιτροπή των μέσων μαζικής ενημέρωσης μην πούνε τα παιδιά ότι δεν ξέραμε. Ενημερώσαμε την αξιωματική αντιπολίτευση, ενημερώσαμε όλους τους μηχανισμούς τους οποίους θα τους δείτε με όλα τα εξώδικα πως έχουνε πάει. Άρα ξέρουνε όλοι, ξέρετε και εσείς. Απαγορεύεται λοιπόν με ένα συμβούλιο που ήθελε γρήγορα, ήθελε γρήγορα χρήματα το ΤΧΣ και πούλησε με 37%, σοβαρά; Ο.Κ. Έρχεται λοιπόν ο κύριος Σώρρας με τα ωραία του τα στοιχεία και σας λέει, απαντήστε του σας παρακαλώ, σας δίνουμε 100%. Εάν ποτέ δεχόσαστε αυτή την προσφορά θα μεσουρανούσαν οι τράπεζές μας, θα φεύγανε κατευθείαν οι μικρομέτοχοι και όλοι αυτοί που χάσανε χρήματα θα ξανάπαιρναν τα λεφτά τους πίσω και θα πηγαίναμε σε υγεία. Ποιος θα έχανε; Ο Σώρρας θα έχανε. Αφήστε με να χάσω λοιπόν κύριοι.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΧΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

  Έτσι λοιπόν τώρα αυτή την ανακοίνωση που είχαμε κάνει και την ήξεραν τα παιδιά γι αυτό και έβγαλαν μία γνωμοδότηση να αποτραβήξει το ΤΧΣ να το πάρει η Τράπεζα της Ελλάδος. Αλλά ρε παιδιά, το κρατικό ΤΧΣ που είναι του κράτους θα το απορροφήσει μία ιδιωτική εταιρία; Πως; Δηλαδή η ιδιωτική εταιρία, η Τράπεζα της Ελλάδος θα απορροφήσει το ΤΧΣ; Μα τι λέτε ρε παιδιά; Ε δηλαδή που θα φτάσει αυτή η αηδία. Μα ότι γουστάρετε κάνετε; Μα τι λέτε; Ειδικά στο ΤΧΣ που θα έπρεπε να είναι άνθρωποι αμερόληπτοι ή άνθρωποι που να μην είναι πουθενά σύμβουλοι, είναι όλοι σύμβουλοι; Εντάξει δεν θα πω αν είναι όλοι καλοί οι σύμβουλοι ή εγκάθετοι, αλλά εν πάση περιπτώσει θα το δούμε και αυτό. Εμείς κάναμε μία προσφορά πολύ συγκεκριμένη και θα πρέπει να καταλάβετε το εξής, θα σας πως ένα στοιχείο το οποίο μου το είπε η κυρία Αριστέα Λάτση, γιατί παραδώσαμε και εξώδικο στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στον γενικό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αγαπητοί συνέλληνες και τώρα όλοι αυτοί οι κλόουν, οι κλόουν που πρέπει να γελάνε – παρακαλώ πολύ όλοι οι αυτοί προδότες όλοι αυτοί οι κλόουν θα πρέπει κάποιοι που φτιάχνουν ωραία video να φτιάξουν video και να μας χαροποιούν, για να μας διασκεδάζουν, δηλαδή αν είναι δυνατόν, αυτοί είναι κλόουν παιδιά, συνέλληνες. Ίσως δηλαδή με τόση πειστικότητα που έχουνε, φτιάξτε τους κλόουν για να διασκεδάζουμε, δεν είναι για κάτι άλλο παιδιά. Το σύστημα έχει βάλει τους καλύτερους κλόουν άμα το θέλετε. Εν πάση περιπτώσει λοιπόν, ο πρόεδρος των δικαστών που παρέδωσε η κυρία Αριστέα Λάτση – και ελπίζω να βρει, δεν θα πω το θάρρος, να βρει την τόλμη να το πει μόνη της – την ώρα που παρέδιδε το εξώδικο, λέει ο πρόεδρος των δικαστών «του Σώρρα τα λεφτά είναι καλά, το ξέρουμε όλοι, αλλά εάν το πάρει ποτέ αυτό το βρώμικο σύστημα θα πέσει όλο το τραπεζικό σύστημα». Αυτά είναι τα λόγια που μου μετέφερε η Αριστέα από τον πρόεδρο των δικαστών.

  ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

  Συνέλληνες θέλω να ξέρετε δεν είστε μόνοι σας, μας κοιτάνε όλοι, ξέρουν όλοι τι συμβαίνει. Πρέπει να αγωνιστείτε τώρα, θέλω να ξεσηκωθείτε όλοι, όλος ο κόσμος. Ήδη ξέρουν όλοι. Θα σας πως και τούτη την πληροφορία όχι για να νοιώσετε καλά, για να δείτε πόσο άθλιο είναι το καθεστώς και πόσο καλά κρατεί. Να δείτε τι πράκτορες και τι δεμένοι είναι μεταξύ τους. Θα σας πω αυτό και το οποίο είναι σίγουρο και προσπαθώ να βρω στοιχεία αλλά είναι καλά κλειδωμένα και με έχουν έξω από το σύστημα. Κάποιες άλλες εποχές που δεν ήμουνα τόσο «κλειδωμένος» θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα, τώρα όμως είμαι στην απέναντι μεριά οπότε βλέπω από την άλλη μεριά του ποταμού την απέναντι όχθη. Όταν λοιπόν ήρθαμε με τα 600 στην Ελλάδα, και το κάναμε αν το θέλετε με βίαιο τρόπο γιατί δεν μας κάλεσε κανείς στην Ελλάδα, ήθελαν όλοι να πτωχεύσουν την Ελλάδα μας με ένα ομόλογο βρώμικο 37-38 δισεκατομμύρια, δεν θυμάμαι το ποσό. Έτσι λοιπόν πριν το κάνουμε εμείς έπρεπε να το διαφημίσουμε, ήμασταν υποχρεωμένοι βάση της κεφαλαιαγοράς του Καναδά να το διαφημίσουμε και να πούμε στο τραπεζικό σύστημα και σε όλους τους τραπεζικούς παράγοντες τι λεφτά είναι αυτά και που τα έχουμε καταθέσει. Με αποτέλεσμα, κάναμε μία πληρωμένη διαφήμιση όπως έλεγε ο νόμος στο CΝW στο BLOOBERG σε όλα τα οικονομικά συστήματα στον πλανήτη και ενημερώσαμε λοιπόν ότι καταθέσαμε 600 για την Ελλάδα και 50 για την Κύπρο. Αυτόματα όλο αυτό το πήραν όλες οι τράπεζες και όλα τα Hedge Funds και όλοι οι οικονομικοί θεσμοί.

  ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

  Οι οικονομικοί θεσμοί, όπως είναι οι τράπεζες, όταν μιλάς για Ελλάδα όλες οι τράπεζες στην Ελλάδα και όχι τα κανάλια – και θα θυμηθώ έναν γελοίο Παπαδάκη και θυμάμαι και αυτούς τους κλόουν αυτά τα ζώα, κάτι Ρήνους, που με έπαιρνε τηλέφωνο σε αυτό το μαγαζί (θα πω μαγαζί) του Τριανταφυλλόπουλου – κύριοι δεν παίρνεις στο υπουργείο ή στην τράπεζα τηλέφωνο και τους λες «ναι, ναι γεια σας, γεια σας και ξέρετε είμαι αυτός από το κανάλι, έχει ο Σώρρας 600;»…Μα τι γελοίοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, δηλαδή που θα φτάσουν δηλαδή πόση γελοιότητα; Είναι κλόουν, από δημοσιογράφους μέχρι πολιτικοί όσοι έχουν ασχοληθεί μαζί μας είναι κλόουν, γελοίοι.
  Ακούστε λοιπόν συνέλληνες ποια είναι η αλήθεια. Θα σας πω λοιπόν αυτό και ψάξτε για όλα τα στοιχεία γιατί είστε μεγάλα ψαχτήρια και ψαχτείτε παντού. Σας λέω λοιπόν ότι την ημέρα που το κάναμε, ξεκινήσαμε στην Ελλάδα και το ανακοινώναμε, στο President ήτανε πάνω από 11 πρεσβείες και ήρθανε τραπεζίτες να δούνε τι ακριβώς είναι. Αμέσως οι τράπεζες όταν υπάρχει ένας πλούτος μέσα σε έναν χώρο Ελληνικό ή και Ευρωπαϊκό είναι υποχρεωμένες να ελέγξουνε τι είναι αυτό που έρχεται για να δούνε πως θα αντιμετωπίσουνε είτε τα ομόλογά τους είτε την οικονομική πολιτική τους είτε την επιθετικότητα στην αγορά που μπορεί να έχει κάποιος, είναι σαν προστασία τους οπότε είναι υποχρεωμένη να τους απαντήσει η Μόντρεαλ.

  Ο ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ & Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ MONTREAL BANK

  Σας δηλώνω λοιπόν ότι ήρθε ένας αξιωματούχος από την Αγροτική Τράπεζα – γιατί εμείς είχαμε ενδιαφερθεί για την Αγροτική πριν έρθουμε στην Ελλάδα και είχαμε παραδώσει 1 δισεκατομμύριο αλλά σιγά μην μας απαντούσανε, τελικά δώσανε 418 εκατομμύρια δάνειο στον Σάλα για να πάρει με 75 την Αγροτική, γίνανε εγκλήματα σε αυτή την χώρα. Και πραγματικά πιστέψτε με, ενώ κάποιοι πρακτόροι όπου με βρούνε στην δικαιοσύνη με λιανίζουνε, γι αυτό σας λέω να μην στεναχωριέστε, έχω δικούς μου ανθρώπους, άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και έχουνε γίνει οι χειρότεροι εχθροί μου, μην αμφιβάλετε λοιπόν πως μπορεί να γίνει κάποιος εχθρός ή πράκτορας. Έχει πολλούς λόγους να γίνει, είτε γιατί γεννήθηκε σκορπιός, πρέπει να το καταλάβετε συνέλληνες. Ένας λοιπόν αξιωματούχος της Αγροτικής Τράπεζας έκανε verification (επαλήθευση) με την Μόντρεαλ και πήρε confirmation πίσω (επικύρωση) και το confirmation το έχουνε δει και το έχουνε διαβάσει δικοί μας συνέλληνες και μας ενημερώνουνε, ναι έχει confirmation η Αγροτική. Έχει confirmation ότι τα ομόλογα είναι κατατεθειμένα εκεί, ναι είναι τόσα, είναι για την Ελλάδα, ναι είναι του κυρίου Σώρρα. Λέμε και μια άλλοι πληροφορία ότι αξιωματούχοι της Eurobank πήγανε confirmation δικό μου στον Τριανταφυλλόπουλο, το «ανέβασε» το 2012 για 2 ώρες, δεν ξέρω τι συνέβη ή τι μπορεί να έκανε και το «κατέβασε» αμέσως. Σας λέω λοιπόν ότι η Μόντρεαλ έχει ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια με confirmation που έστειλε και από την Γερμανία και όλες οι τράπεζες από την Ελλάδα με ενημερώνουνε ότι έχουνε κάνει confirmation. Έχουνε κάνει verification της υπόθεσης Σώρρα. Αυτό το λέω με τα λόγου γνώσεως, όλες οι τράπεζες έχουνε κάνει. Γιατί είναι μέσα στον νόμο να κάνουν. Ουσιαστικά όμως όταν μια τράπεζα μιλήσει τραπεζικά με μία άλλη, βεβαίως της απαντάει, κανάλι δεν μπορεί να απαντήσει, ο κάθε βλαμμένος κλόουν. Όλες οι τράπεζες λοιπόν έχουνε πάρει verification και βεβαίως έχει πάρει και η Τράπεζα της Ελλάδος, έχει πάρει και το υπουργείο, μας έχουνε ενημερώσει και από υπηρεσίες, ναι έχουνε πάρει ένα πολύ καλό confirmation αλλά από κάτω μία κόκκινη γραμμή «μην ακουμπάτε καθόλου», τα γνωστά κείμενα των προδοτών.

  ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ «SORRAS FM» 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
  (00:33:53 – 00:47:02) VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=ytMT6NHzkTQ&feature=youtu.be

  ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
  ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 13. ΓΗΡΑΣΚΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ,ΛΕΕΙ ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ.
  ΔΙΑΒΑΖΕ : ΦΕΡΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΟΔΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ.
  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.
  ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ!!

  ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ…
  (ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ..ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ)

  Σύμφωνα με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα “Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 εως 2015″, μεταξύ άλλων αναφέρονται επι λέξει τα εξής : “… το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση” (σελ.8),
  “… η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού”,…

  http://elatora.wordpress.com/2014/06/22/αντικατασταση-του-πληθυσμου-των-ελλη/

 14. Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ on 21/10/2014 at 05:47

  Ενα πολυ καλό άρθρο θα βρείτε εδω:

  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 200 ΕΤΩΝ…

  (ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΑΔΟΣ»)

  http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/200.html?spref=fb

 15. Έλεγχουν την Ελλάδα ;

  Πολυ καλό αρθρο που αξιζει να διαβαστεί προσεκτικά.!

  http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/nea_taxi_pragmaton/ebraako_lobby/elegxan_tin_ellada_apo_to_kis_kai_tis_stoes_pou_8a_kruftoun_tora.html

 16. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η ΦΤΟΧΩΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, on 25/05/2017 at 04:58

  ΑΝ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
  ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ
  ΘΑ ΦΕΥΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…………
  Σόϊμπλε: Η Οικονομία της Ελλάδας δεν είναι ανταγωνιστική γιατί έχουν υψηλούς μισθούς και συντάξεις….

  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η ΦΤΟΧΩΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.

  ΤΟ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – ΥΠΗΡΕΤΕΣ – ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ-ΤΕΛΗ-ΦΟΡΟΥΣ-ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΚΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ…

  Πρωτόκολλο Έκτο
  μέσω της κερδοσκοπίας να έρχεται το χρήμα όλου του κόσμου στα χέρια μας. Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Χριστιανοί στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.

  Πρωτόκολλο Ένατο
  Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.
  Εμείς είμαστε εκείνοι από τους οποίους προέρχεται ο τρόμος, που έχει κυριεύσει το παν. Έχουμε στην υπηρεσία μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων. Επανορθωτές της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, επαναστάτες, και κάθε είδους ουτοπιστές. Έχουμε αναθέσει σε όλο τον κόσμο από μία εργασία: Καθένας τους υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε μένει ακόμη όρθιο.

  Πρωτόκολλο Δέκατο
  πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

  Πρωτόκολλο Ενδέκατο
  Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε γι’ αυτούς λύκοι. Και ξέρετε τι συμβαίνει στα πρόβατα όταν οι λύκοι μπουν μέσα στη μάντρα τους.
  Τούτο χρησίμευσε για βάση στη διοργάνωση από μας του μυστικού μασονισμού που δε γνωρίζει ο κόσμος και τους σκοπούς του οποίου ούτε καν υποπτεύονται οι ηλίθιοι Χριστιανοί, που προσελκύονται από μας στην ορατή στρατιά των στοών

  Πρωτόκολλο Δωδέκατο
  Στην τρίτη γραμμή θα βάλουμε την υποτιθέμενη αντιπολίτευσή μας. Ένα ελάχιστο όργανο θα είναι ο αντίποδας των ιδεών μας. Οι αντίπαλοί μας θα θεωρήσουν τον ψευτοαντίπαλό μας αυτόν για σύμμαχό τους και θα μας αποκαλύψουν το παιχνίδι τους..
  Μπορέσαμε να κυριαρχήσουμε στις σκέψεις των Χριστιανικών κοινωνιών σε τέτοιο βαθμό, ώστε σχεδόν όλοι οι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται τα παγκόσμια γεγονότα μέσα από τους χρωματιστούς φακούς των γυαλιών τα οποία βάζουμε μπροστά στα μάτια τους

  Πρωτόκολλο Δέκατο Τρίτο
  Ο Τύπος άλλωστε θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε, όπως γνωρίζετε, συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητούν πάντοτε το νέο).
  Και για να μην κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη, θα τους αποτρέπουμε απ’ αυτή με διασκεδάσεις, με παιχνίδια, τέρψεις, πάθη…
  Λίγο μετά θα προτείνουμε μέσω του Τύπου διαγωνισμούς τέχνης, αθλητισμού κλπ. Το ενδιαφέρον γι’ αυτά θ’ απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα, για τα οποία θα αναγκαζόμασταν να παλέψουμε εναντίον τους.
  Χάνοντας λίγο-λίγο τη συνήθεια να σκέπτονται με δική τους πρωτοβουλία, θα καταλήξουν…

  Τα «Πρωτόκολλα της Σιών»

  —–

  ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ… ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ; ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ…

 17. Ο Γιώργος Φήμος
  Bretton Woods, New Hampshire, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ·
  Μια φορά και ένα καιρό ο υιός της Σοφίας Μινέϊκο βρέθηκε στο Bretton Woods του New Hampshire ως τεχνικός σύμβουλος , το όνομα του ήταν Ανδρέας Παπανδρέου. Το ημερολόγιο τότε έδειχνε 1944. Η χρεοκοπημένη Ελλάδα (1932) έβαλε 65 εκατ. δολάρια Αμερικής σε ΧΡΥΣΟ για να δημιουργηθεί η παγκόσμια τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) Στην συνέχεια οι παγκόσμιοι φίλοι μας έφτιαξαν τον εμφύλιο ( με εσωτερική βοήθεια πρακτόρων τους). Ενας εμφύλιος που συνέχισε το καταστροφικό έργο της κατοχής , με αποτέλεσμα ο απλός κόσμος να μην γνωρίζει τη θέση ισχύος της Ελλάδας στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα. Τα χρόνια πέρασαν (πόλεμος Κορέας, αποστασίες Χούντα μεταπολίτευση) και η Ελλάδα χάνοντας την βιομηχανίας της και διογκώνοντας το δημόσιο τομέα αναγκάζεται και δανείζεται από τις αγορές.
  Τι είναι αγορές ; Οι αγορές αποτελούνται από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικά ταμεία, θεσμικούς επενδυτές, hedge funds κλπ.
  Το χρέος αυξήθηκε με αποτέλεσμα οι αγορές να μας δανείζουν με απαγορευτικό επιτόκιο και να αναγκαστούμε να μπούμε σε εποπτεία από του παγκόσμιους “φίλους” μας( ΔΝΤ ΕΚΤ Τροϊκα ESM κ.α. ακαταλαβίστικα για τον απλό κόσμο).
  Επτά χρόνια γεμάτα ανεργία μετανάστευση λαθρεποικισμό… Τον Ιούνιο του 2017 ανακοινώθηκε στην κρατική τηλεόραση η δημιουργία μιας νέας τράπεζας η οποία θα χρηματοδοτείται ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ τον Ιούλιο του 2017 το πρακτορείο REUTERS ΑΝΑΦΕΡΕΙ : Η νέα τράπεζα στην Ελλάδα δεν θα δέχεται καταθέσεις !!!!!!
  Βάση αυτών των δεδομένων δημιουργείται το εξής ερώτημα εφόσον ο γιος της Σοφίας Μινέϊκο (ο αήμνειστος Ανδρέας Παπανδρέου) γνώριζε από πρώτο χέρι ότι εμείς δεν είμαστε πελάτες αλλά είμαστε συνιδιοκτήτες της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ γιατι δανειζόμασταν τόσα χρόνια από τις Αγορές; Δεν πρόκειται για λάθος είναι ένα καλοστημένο σχέδιο να μειωθεί ο Ελληνικός πληθυσμός και να μετατραπεί η Ελλάδα σε μπανανία εξαρτώμενη από τα παγκόσμια Καρτέλ.
  Στα παρακάτω λινκ φαίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια αυτής της ιστόριας
  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/05/bretton-woods-imf.pdf
  http://alfeiospotamos.gr/?p=6794
  https://www.youtube.com/watch?v=vTpYtHtFGVc
  https://www.facebook.com/nikos.koletsis/videos/925525677497723/?fref=mentions
  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9B%CE%94%CE%96%CE%97-8%CE%91%CE%93?inline=true
  https://www.youtube.com/watch?v=uKDmBTBudP0
  https://www.reuters.com/article/eurozone-greece-development-bank/greece-plans-to-create-a-state-development-bank-in-2018-idUSL8N1K132T

 18. όλοι εκτελεστικά όργανα είναι και όλοι δολοφονούν τον Ελληνικό λαό στο όνομα των παράνομων εντολών.

  Ποιά η διαφορά απο τους πληρωμένους δολοφόνους;

  Καταλαβαίνετε φαντάζομαι την παρανομία αστυνομίας δικαστικής εξουσίας και κάθε εξουσίας προκειμένου να υφαρπάξουν τα πάντα απο τον Ελληνικό λαό αφού πρίν έχουν παραδώσει ότι ανήκει σε αυτήν την χώρα.
  ΥΠΟΓΕΙΟ,ΕΠΙΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟ ΠΛΟΥΤΟ.

  δειτε το άρθρο προσεκτικά και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…
  http://attikanea.blogspot.gr/2018/01/blog-post_85.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

May 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ