Τίποτα δεν δουλεύει σωστά αν κάνεις μόνο κριτική και τίποτα δεν φτιάχνεις εσύ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ...

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
ΟΤΙ ΔΗΜΕΥΟΥΝ -ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ- ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;
ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
...
10+ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ;
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

(και πήραν το έλεγχο στις περισσότερες χώρες)
Το άρθρο αυτο και τα σχόλια δείχνουν την πηγή ολω των προβλημάτων μας:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

Διάβασε προσεκτικά οτι δεν θέλουν να ξέρεις:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

Καταστρατηγώντας τα τελευταία χρόνια, αυτόν τον κανόνα και αναθέτοντας παράνομα και χωρίς την σύμφωνη γνώμη του λαού, σε άλλους το αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργεί το νόμισμα του και να ελέγχει την οικονομία του, έχουν έρθει τα προβλήματα στις περισσότερες χώρες του κόσμου.


«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της»
Mayer Amshell Rothschild

 

Οπως είναι εκολονόητο, σε οποιον μεταβιβάσει το κράτος την εξουσία του να δημιουργεί το χρήμα του, αυτός πλέον έχει αύθονα χρήματα για τον χρημαστισμό πολιτικών, ΜΜΕ καθως και οποιων άλλων χρειάζονται για να εχει τον πλήρη έλεγχο. π.χ. τρομοκρατικές οργανώσεις, μυστικές υπηρεσίες, δημόσιους λειτουργούς κ.τ.λ.
Αφου  ετσι δημιουργεί οσο χρήμα θέλει για να χρηματίσει οποιονδήποτε.

Αυτο το απλό κόλπο καταχρεώνει καθημερινά ολο και περισσότερους λαούς
και κανείς δεν εχει την καθαρή σκέψη να πει;
Μα καλά ποιος εχει τόσα χρήματα να δανείσει ολα τα κράτη της γης;
Πως γίνεται ολοι να χρωστούν;
Ποιος εχει χρήματα και τους δανείζει ολους;
Πως γινεται και διαρκώς υποδουλώνονται νεες κυβερνήσεις κάτω απο την μπότα του χρέους;
Και το χειρότερο κανένα ΜΜΕ δεν του λεει την αλήθεια. Οτι δηλαδή ολα τα κράτη ειναι υπόδουλα κάτω απο το ίδιο χρέος που είναι και το κράτος του.. αλλα ξεγελούν τον ανυποψίαστο πολίτη δείχνοντας του το πρόβλημα του χρέους της χώρας του ξεχωριστά απο το χρέος όλων των άλλων κρατών.
Σου λένε οτι η τάδε χώρα σε δανείζει και δεν σου λένε οτι και η ταδε χώρα που σε δανείζει είναι επίσης δανεισμένη…

Π.χ. πόσοι στην Ελλάδα ξέρουν οτι η καταχρεωμένη Ελλάδα δανείζει την Αλβανία;

Οι χώρες που δανείζουν την Ελλάδα ειναι επίσης κάτω απο την πίεση του δικού τους εξωτερικού χρέους και τα ΜΜΕ στρέφουν την προσοχή του κόσμου με ποιο επιτόκιο δανείζονται αυτοί που μας δανείζουν αντί να ερευνήσουν την αλήθεια: Τον μηχανισμό και την  ιστορία του χρέους ολων των κρατών…

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ Ν ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…

Ολα είναι πολύ καλά στημένα για να μην καταλάβει ο πολίτης οτι το δημόσιο χρέος όλων των κρατών είναι ψεύτικο…και δεν εχει σημασία να το καταλάβουν 2-3 άνθρωποι σε οποιαδήποτε χώρα, χωρίς δυνατή φωνή, αλλά η πλειονότητα των λαών της γης που νανουρίζονται απο τα ΜΜΕ.

Και πολύ περισσότερο αυτοί που κινούν τα νήματα δεν θέλουν να καταλάβει ο πολίτης, οτι ο μηχανισμός του χρέους των άλλων κρατών είναι ο ίδιος που χρέωσε την χώρα του…γι αυτό ψάχνουν να βρουν τις διαφορές σε κάθε περίπτωση χρεωμένης χώρας και οχι τις ομοιότητες.

Η Κίνα που φαίνεται τώρα με συγκεκριμένη μεθόδευση του ΠΟΕ (Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου) να εχει μαζέψει ολο το χρήμα του πλανήτη λόγο εξαγογών, χρωστάει $ 1.029 δις…

Η Ρωσία που θέλει να μας βοηθήσει να βγούμε απο το χρέος, δανείζοντας μας, χρωστάει $ 1.140 δις…

Ολοι χρωστάνε…αλλα χρωστούν πραγματικά;
Είχε κάποιος χρήματα και τους δάνεισε πραγματικά;
η απλά του δώσανε την άδεια οι πολιτικοί του να διμοιουργήσει το χρήμα που τους δανείζει;

ΠΡΟΣ ΕΠΑΛΥΘΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΘΕΙΤΕ:
ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ,
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΥΣΑΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΛΗΣ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ…

Ολα τα ΜΜΕ σου μιλούν για το χρέος και σε κάνουν ν αναμεταδίδεις την πληροφορία, να το θεωρείς δεδομένο και απο εκεί και πέρα κατευθύνουν την σκέψη σου στο να ψάχνεις τρόπους για την αποπληρωμή του. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

Ετσι κανείς δεν ψάχνει αν πράγματι το χρέος αυτό είναι αληθινό, απο ποιο μηχανισμό παράγεται και αν πράγματι το οφείλουν οι πολίτες, μια και το θεωρούν δεδομένο.

Αυτό είναι κάτι σαν ταχυδακτυλουργία όπου ο ταχυδακτυλουργός κατευθύνει την προσοχή σου μακριά απο εκεί που είναι η ουσία.

Ετσι λοιπόν η ουσία είναι να ψάξεις και να ενημερωθείς εσύ ο ίδιος για την πηγή που παράγει το χρέος. Τον μηχανισμό δηλαδή του χρέους των κρατών που μεταφράζεται σε αντιπαραγωγική φορολογία για τους πολίτες και να κρίνεις αν πράγματι είναι αληθινό η αληθοφανές.

Οι παρακάτω πληροφορίες δείχνουν ακριβώς ότι οι κυβερνήσεις τα χρήματα που όφειλαν να δημιουργούν, τα δανείζονται απο κάποιους οι οποίοι δεν τα έχουν, απλά τα δημιουργούν απο το τίποτα και τα δανείζουν έντοκα.

Το χρήμα απο μόνο του δεν έχει καμία αξία, είναι αέρας, τσιχλόφουσκα, την οποία έχει σημασία ποιος την δημιουργεί.  Αν δεν την δημιουργεί το κράτος αλλά κάποιες τράπεζες (που επίσης παράνομα κρύβονται πίσω απο εθνικά ονόματα) έχουν την δυνατότητα οι δημιουργοί του να χρηματίζουν πολλούς με τα άφθονα χρήματα που μπορούν με μια μόνο υπογραφή σε ενα χαρτί να δημιουργούν. Ετσι χρηματίζουν και ελέγχουν όποιον θέλουν.
Έχουν την δυνατότητα εύκολα πλέον να ελέγχουν μέχρι και το τι αγοράζεις στην συνέχεια με τα χρήματα αυτά, ανεβάζοντας η κατεβάζοντας τις τιμές στα χρηματιστήρια καθορισμού των τιμών των προϊόντων, τροφοδοτούν όποια χώρα θέλουν με τα “δανεικά” αυτά χρήματα η οδηγούν στον στραγγαλισμό όποιας χώρας θέλουν.

Απολαύστε το απο εδώ γιατί δεν νομίζω οτι θα το δείτε απο κανένα μεγάλο κανάλι:

http://www.youtube.com/watch?v=fAPyVcJ_qCk&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=6&feature=plcp

Ενω οι κυβερνήσεις έπρεπε να τα τυπώνουν οι ίδιες, όπως οφείλουν απο το σύνταγμα τους αλλά και απο την απλή λογική αλλά πάνω απο όλα νομίζει ο λαός τους ότι πράττουν.

Δηλαδή ο λαός νομίζει ότι οι κυβερνήσεις τυπώνουν τα χρήματα και τα δανείζει η μια στην άλλη δημιουργώντας η μια χρέος στην άλλη, αλλα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα ακόμα και από αυτό.

Ετσι οδηγήθηκε η Αμερική στα λίγα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης με το ονομα FED (Το αντίστοιχο για την Ευρώπη ΕΚΤ) να χρωστά ΠΟΛΛΑ τρισεκκατομύρια δολαρίων και να είναι συνέχεια στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Οι πολίτες να μαστίζονται απο βαρύτατη φορολογία, ανεργία, η εφορία, δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες να κατασχέτουν την περιούσια τους.
http://www.youtube.com/watch?v=2u3ONrMoEWY&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=4&feature=plcp

Τα ίδια ακριβώς που συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη, με την δημιουργία της ΕΚΤ τράπεζας και άλλων κεντρικών οργανισμών που δεν ανήκουν στα κράτη, αλλά πήραν ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ τις εξουσίες που είχαν τα κράτη, καταδυναστεύοντας τα με την ίδια τακτική που καταδυναστεύουν τις ΗΠΑ (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).

Με την δικαιολογία κάποιου οφέλους σε κάνουν να θεωρείς δεδομένα πράγματα που ούτε ότι όφελος που χρησιμοποιούν βιτρίνα τους έφεραν και στην πράξη φαίνονται αυτά τα οποία κάνουν, αρκεί να δεις καθαρά την πηγή του προβλήματος και να μην το θεωρείς δεδομένο, προσπαθώντας να πληρώσεις ενα χρέος που δεν χρωστάς.

Αυτό που φοβούνται είναι να μην ξυπνήσουν μια μέρα οι άνθρωποι και ν αρχίσουν να ψάχνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ την πληροφορία, ν αρχίσουν να βλέπουν εκεί που δεν τους δείχνουν και να σκέφτονται το αυτονόητο. ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ (ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΠΟΤΕ)
Γιατί αφού δανείζεσαι έντοκα και το χρέος σου πολλαπλασιάζεται πως θα επιστρέψεις πίσω περισσότερα απο αυτά που δανείσθηκες;

http://www.youtube.com/watch?v=rzRkLONe78o&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=7&feature=plcp

Τα σημεία λοιπόν είναι δυο που πρέπει να ψάξει κάποιος:
Αν οι κυβερνήσεις τυπώνουν χρήματα για να καλύπτουν τις ανάγκες τους -όπως οφείλουν- η αν τα δανείζονται απο αυτόν που απλά τα τυπώνει.
Σκεφτίτε απλά αν μπορεί να επιστρέψει πίσω μια κυβέρνηση περισσότερα χρήματα στο νόμισμα της, απο αυτά που δανείσθηκε (αφού μόνη της έχει παραχωρήσει σε άλλη υπηρεσία το αποκλειστικό δικαίωμα της εκτύπωσης και παραγωγής των χρημάτων της και δεν μπορεί πλέον να το τυπώνει η ίδια για να εξωφλήσει το χρέος και κυρίως τους τόκους που δεν εχουν καν τυπωθεί).

http://www.youtube.com/watch?v=2u3ONrMoEWY&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=4&feature=plcp

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΒΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΡΩΤΙΘΗΤΕ:

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ;

ΒΑΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ…

Δική μας είναι η επιχείρηση, εμείς είμαστε το κράτος, εμείς πληρώνουμε αυτούς που έπρεπε να μας φυλάνε απο τους κλέφτες και αντ αυτού, μας δέρνουν κατ εντολή των ληστών… ναι καλά διαβάσατε εμείς πληρώνουμε τους αστυνομικούς που μας δέρνουν…επειδή διαμαρτυρόμαστε για τα δικαιώματα μας τα οποία καταπατώνται…

Εκεί φτάσαμε για δυο βασικούς λόγους:
Α) Γιατί απομακρυνθήκαμε απο τον δρόμο του θεού
Β) Γιατί δεν ελέγχουμε το έργο αυτών που εκλέξαμε να μας υπηρετούν

Λύσεις υπάρχουν αλλά δεν τις ψάχνουμε…

http://www.youtube.com/watch?v=jXWLDKMc2io&feature=plcp

Ίσως τα πράγματα είναι απλά, πίσω από τις πολλές συζητήσεις για το χρέος, τα δάνεια, τις δόσεις που έρχονται ν ανανεώσουν τα προηγούμενα δάνεια, τα κουρέματα του δανεισμού των ιδιωτών που έχουν σαν αποτέλεσμα να εξαφανίζουν τα χρήματα και τις αποταμιεύσεις από όποιους έχουν ακόμα χρήματα, και γενικά πίσω από όλο αυτό το θόρυβο και την τρομοκρατία για το δημόσιο χρέος, να κρύβεται η ίδια η νομιμότητα της παραγωγής του ίδιου του χρέους. Το σκεφτήκατε αυτό ποτέ; ΓΙΑΤΙ;

Δεν χρειαζόμαστε όλες αυτές τις πληροφορίες και τις απόψεις που μας πνίγουν και μας απομακρύνουν απο την πηγή του προβλήματος.

Πρέπει να εστιάσουμε στην ουσία του προβλήματος, ν αποκαλύψουμε τον μηχανισμό που παράγει το χρέος και να την αναμεταδώσουμε σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε, μόνο πίσω από την ορθή γνώση έρχεται η ορθή πράξη.

Αν νιώθετε πρόβατα, αναλογιστείτε ποιος είναι πιο δυνατός;
Ο βοσκός η το κοπάδι;

Ασφαλώς το κοπάδι, αρκεί να καταλάβει την δύναμη του…
και τι σκοπούς έχει ο βοσκός…

Αν προσέξετε τον μηχανισμό που παράγει το χρέος θα δείτε τις ομοιότητες Ευρώπης και Αμερικής.

 ΕΥΡΩΠΗ  ΑΜΕΡΙΚΗ
Συνασπισμός πολλών χωρών κάτω απο μια οικονομική κοινότητα με τ όνομα ΕΟΚ
(Ευρωπαική οικονομική κοινότητα)
 Συνασπισμός πολλών χωρών κάτω απο μια οικονομική κοινότητα με τ όνομα ΗΠΑ
(Ηνωμένες Πολιτίες Αμερικής)
 Νόμισμα: Ευρώ. Δεν το τυπώνουν οι χώρες σύμφωνα με τις ανάγκες τους αλλά το δανείζονται απο την ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) που ελέγχει και την κυκλοφορία του. Δηλαδή τυπώνει χρήματα και δίνει όποτε θέλει και οπου θέλει σύμφωνα με την βούληση της…Ανεξέλεγκτα…δεν την ελέγχει κανείς, η τουλάχιστον δεν την ελέγχει ο λαός ενω αυτή ελέγχει και ορίζει την μοίρα του λαού…  Νόμισμα: Δολάριο. Δεν το τυπώνουν οι χώρες σύμφωνα με τις ανάγκες τους αλλά το δανείζονται απο την FED (Federal Reserve System) που ελέγχει και την κυκλοφορία του. Δηλαδή τυπώνει χρήματα και δίνει όποτε θέλει και οπου θέλει σύμφωνα με την βούληση της…Ανεξέλεγκτα…δεν την ελέγχει κανείς, η τουλάχιστον δεν την ελέγχει ο λαός ενω αυτή ελέγχει και ορίζει την μοίρα του λαού…

Οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, για την προσωρινή διακυβέρνηση μιας χώρας, δεν δικαιούνται να υπογράψουν για την δημιουργία μόνυμων μηχανισμών και οργανισμών που παίρνουν τα δικαιώματα έκδοσης του νομίσματος και ελέγχου της οικονομίας.

Δηλαδή να μεταβιβάζουν ετσι μόνιμα ότι απο το σύνταγμα υποχρεούνται να κάνουν οι ίδιες προσωρινά, δημιουργώντας μόνιμες αρχές διακυβέρνησης, μη εκλεγμένες απο τον λαό και χωρίς καν ο λαός να το γνωρίζει.

Με την διαδικασία αυτή οδηγούμαστε ουσιαστικά σε απολυταρχικά δικτατορικά καθεστώτα.
Για να πάρουμε μια γεύση για τα οσα γίνονται βασισμένα στην άγνοια μας είναι ενδιαφέρον να δούμε ενα απόσπασμα απο το καταστατικό της τράπεζας της Ελλάδος. (άρθρο 48 της ΤτΕ)
“Ούτε εν τω κεντρικό καταστήματι ούτε εν τοις υποκαταστήμασι αυτής δικαιούται αντιπρόσωπος του δημοσίου να ερευνά τα βιβλία της τραπέζης…”

Με απλά λόγια το ελληνικό δημόσιο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προχωρήσει σε έλεγχο στην ίδια του την κεντρική τράπεζα! Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
(ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ)

Για όποιους νομίζουν ότι είναι ελληνική η κεντρική μας τράπεζα ΤτΕ και οτι λειτουργεί στην πράξη για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ΤτΕ συστάθηκε και ορίσθηκε απο τους ίδιους ξένους που λίγα χρόνια πριν ίδρυσαν την αντίστοιχη FED στην Αμερική.
http://www.greek-politics.gr/archives/469

Ενδεικτικά αναφέρουμε οτι το 1941 που μετρήθηκε ο Ελληνικός χρυσός που φυλάσσονταν στην ΤτΕ ήταν περίπου 600 τόνοι, σήμερα δημοσιεύματα αναφέρουν οτι ο Ελληνικός χρυσός που υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο της ΤτΕ είναι περίπου 150 τόνους…και παρ ολο την μεθοδευμένη “κακή” μας οικονομική κατάσταση η ΤηΕ στις μέρες μας αγοράζει εγκληματικά χρυσό, οταν απο την άλλη μερικά ο κόσμος αυτοκτονεί λόγο του χρέους και των άδικων φόρων για την εξυπηρέτηση του, που προαναφέραμε.

Δανειζόμαστε δηλαδή για ν αγοράζει η ξένοεπιβαλόμενη μας κεντρική τράπεζα χρυσό όταν εμείς πουλάμε τα λιγοστά κειμήλια και χρυσαφικά στα ενεχυροδανειστήρια κερδίζοντας λίγες ακόμα μαρτυρικές μέρες ζωής;

Για να πάρουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα είναι αξιόλογο να δούμε σε ποιου τα χέρια βρίσκεται το χρυσάφι των χωρών που απαρτίζουν την Αμερικανική Ένωση (ΗΠΑ):
http://www.youtube.com/watch?v=4BB1YohPjBM&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=8&feature=plcp

Οπως βλέπουμε απο τα παραπάνω αν ο λαός δεν ελέγχει συμβαίνουν σημεία και τέρατα στην πλάτη του…

Απλούστατα αν κάποιος άλλος εκτός της κυβέρνησης έχει τον έλεγχο του νομίσματος και η κυβέρνηση δεν έχει καν τον έλεγχο στην εταιρεία που εξουσιοδότησε και τις μετέφερε τις εξουσίες της. Τότε αυτή η “Ανεξάρτητη Αρχή” δηλαδή Ανεξέλεγκτη και Ανέλεγκτη Αρχή, που μας ελέγχει ολους, μπορεί να τυπώνει όσα χρήματα θέλει η να δημιουργεί εκ του μηδενός όσα χρήματα θέλει, με αυτά να χρηματίζει “λαδώνει”, όποιον θέλει ιδιωτικό η δημόσιο πρόσωπο (πολιτικούς η δημόσιους υπαλλήλους) στην χώρα της η οπουδήποτε και ετσι να πάρει τον έλεγχο όλου του πλανήτη.

π.χ. απο την Αμερική μπορεί να τυπώνει και να χρηματίζει με άφθονα δολάρια, ανθρώπους στην Ρωσία, στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αργεντινή, την βόρεια Αφρική, την Ελλάδα κ.τ.λ.

Ετσι σε λίγα μόνο χρόνια υποδουλώθηκαν ολοι οι λαοί κάτω απο το “ψεύτικο” χρέος.

Δείτε το παρακάτω βίντεο είναι ενδιαφέρον:
http://www.youtube.com/watch?v=EwbRZPuUXvU&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=2&feature=plcp

Απλό είναι. Συμβαίνει η όχι σήμερα κάτι απο τα παραπάνω ίσως δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο το πόσο εύκολο είναι να συμβούν αυτά και χειρότερα όταν οι κυβερνήσεις μεταβιβάζουν τα προσωρινά τους δικαιώματα σε τρίτες πηγές για μόνιμη πλέον εκμετάλλευση. Όταν οι λαϊκές κυβερνήσεις αφήνουν να δημιουργούνται υπηρεσίες που δεν ελέγχονται απο τον λαό ενω εξουσιάζουν τον λαό. Αυτός είναι και ο ορισμός της δικτατορίας, της μέθης για όλο και περισσότερη εξουσία, την ανάπτυξη των ταπεινών τους συναισθημάτων -αυτών που καβάλησαν το καλάμι- να νομίζουν ότι είναι θεοί.
Αυτών που οραματίστηκαν να πετάξουν έξω απο τον πλανήτη εμάς και τα παιδιά μας και να κρατήσουν μόνο μερικούς ανθρώπους ζώα να τους υπηρετούν…
http://greek-observatory.blogspot.com/2012/03/blog-post_238.html

Και αυτό κάθε φορά όπως μας διδάσκει η ιστορία να λειτουργεί εις βάρος του λαού, τον οποίο καταδυναστεύει, επιβαρύνει με βαρύτατους φόρους και περιορισμούς, δεν σέβεται βασικές ανάγκες του και τον οδηγεί εν τέλει στην παραπληροφόρηση και στην ταπείνωση για να μπορεί να τον διοικεί, στο τέλος αν ευσταθούν τα παραπάνω, πρόκειται να τον αφανίσει αν συνεχίσει να μην αντιδρά αποκοιμισμένος και παραπληροφοριμένος.

Εν τούτης ι ιστορία μας διδάσκει ότι κάθε φορά, όσα χρόνια και να πέρασαν, πάντα στο τέλος ο λαός ξύπνησε και έβγαλε το τσιμπούρι απο πάνω του.

Το σύνθημα τους είναι: Η ισχύς και η υποκρισία.
Όλη την ισχύ την αντλούν απο τον έλεγχο του χρήματος του λαού, με απόλυτη παρανομία.
Αν ο λαός ξυπνήσει και δει πίσω απο τις υποκριτικές δικαιολογίες την στημένη κομπίνα τότε μεμιάς θα απαιτήσει οι κυβερνήσεις να πάρουν το έλεγχο του χρήματος του και θα τους κόψει την ισχύ από την οποία αντλούν την δύναμη τους. Τα υπόλοιπα στην συνέχεια θα ξεσκεπαστούν μόνα τους.

Ο κόσμος σε κάθε χώρα, ακόμα βλέπει μόνο την όποια κακοδιαχείριση των ντόπιων πολιτικών, δεν βλέπει πίσω απο αυτό και δεν σκέφτεται αν γίνεται πιόνι ενως συνολικά στημένου κόλπου, απλά και μόνο γιατί δεν ερευνά απο που πηγάζουν όλα και απο που παίρνουν την δύναμη τους αυτοί που κινούν τα νήματα.
Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Τρίτο
“Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.”

Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Πέμπτο
“Για την εξασφάλιση της κοινής γνώμης στα χέρια μας, πρέπει να την κάνουμε περίπλοκη, εκφράζοντας από διάφορα μέρη και για πολύ χρόνο τόσες αντιφατικές γνώμες, ώστε οι Χριστιανοί θα χαθούν στο τέλος μέσα στο λαβύρινθό τους και θα πιστέψουν τελικά ότι αξίζει πολύ καλύτερα να μην έχει κάποιος καμία γνώμη στην πολιτική. Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ’ αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία.”

Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Έβδομο
“Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε. Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.”

Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Ένατο
“Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.”

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ.
Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλο Εικοστό

“Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.” 
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ. (FED, ΕΚΤ, ΔΝΤ κ.τ.λ.)
Τα χρήματα που πληρώνουμε λοιπόν φόρο υποτέλειας -σύμφωνα με τα παραπάνω- αντί να γίνονται χρήσιμα έργα με διαφάνεια για τις επόμενες γενιές, πάνε στα ταμεία ενισχύοντας αυτούς που μελλοντικά θα μας σφάξουν, αν δεν ξυπνήσουμε και αν δεν δράσουμε σωστά και οργανωμένα.

Επι πλέον ο σκοπός της επιβολής του δυσβάσταχτου και άδικου φόρου για κάποιον που έχει στα χέρια του την εκτύπωση όσων χρημάτων θέλει, είναι μόνο ενα εργαλείο για να κάνει εσένα φτωχό και ανίσχυρο, το έντοκο δάνειο είναι ενα εργαλείο γι αυτό το σκοπό.
http://www.youtube.com/watch?v=cOyxM2Z9U98&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=13&feature=plcp

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ -ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ- ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ και ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ 100+ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ η έστω ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ.

Αυτό που μας κρύβουν είναι λίγα και απλά, όμως θέλουν να μας κάνουν να ψάχνουμε πολύπλοκα πράγματα, τα οποία εξαντλούν το μυαλό και την σκέψη μας, για να μην αντιδρούμε.

ΕΝΩ ΛΥΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Δείτε για παράδειγμα το έκανε η Ισλανδία απέναντι στο στημένο κόλπο:
http://www.youtube.com/watch?v=jXWLDKMc2io&feature=plcp

Δεν ήμασταν και εχθές απαθείς, υποταχτικές “κότες” όπως αποδεικνύουν οι αγώνες των προγόνων μας, γίναμε με συγκεκριμένες μεθοδεύσεις, Αν διαβάσατε προσεκτικά τα πρωτόκολλα της Σιών.
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html

Αν δούμε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο θα δούμε ότι οι φόροι έχουν σαν αποτέλεσμα, να τροφοδοτούν και να κάνουν πιο ισχυρό, αυτόν που κατάφερε να τυπώνει το χρήμα (χωρίς να το έχει) αντί των κυβερνήσεων και τους δανείζει έντοκα τα δικά τους χρήματα, κάνοντας διαρκώς τον τυπογράφο δανειστή, πιο ισχυρό έναντι του λαού και των κυβερνήσεων.
http://www.youtube.com/watch?v=oi7o_UCsD_g&feature=BFa&list=FLNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ

Δεν είναι τόσο έξυπνος αυτός που οραματίσθηκε όλα αυτά πριν απο μερικά χρόνια, με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία μέσω των υπηρεσιών  και εταιρειών του, βασισμένος στο αποκλειστικό και μόνιμο δικαίωμα της δημιουργίας (με απλή εκτύπωση) και την κυκλοφορία του χρήματος ολων μας, που παράνομα απέσπασε απο μια προσωρινή κυβέρνηση, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο, στρέφοντας την προσοχή του οπουδήποτε αλλού μέσω των ΜΜΕ, εκτός απο την πηγή του προβλήματος.

Απλά για την ώρα ο κόσμος δεν ερευνά τι συμβαίνει.
Δεν ξέρει την δύναμη του και τα δικαιώματα του.
Κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους όσοι οραματίζονται την παγκόσμια δικτατορία, μέσω εταιρειών που βασίζονται σε αντισυνταγματικές διαδικασίες, της αποβλάκωσης μέσω της παραπληροφόρησης και του ποταμού της πληροφορίας, που ήδη άρχισε να πνίγει τον κόσμο και θα αποτάξει απο πάνω του για μια άλλη φορά την παγκόσμια δικτατορία, όπως μας διδάσκει το παρελθόν.


Για να καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει γύρω μας καλό είναι να ερευνήσουμε την πραγματική δράση στην πολύχρονη πορεία των παρακάτω οργανισμών.

ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου)

ΤΔΔ (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών)

ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας)

ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο)

Και όλες τις κεντρικές τράπεζες τύπου FED και ΕΚΤ, που τυπώνουν τα χρήματα και τα δανείζουν στις κυβερνήσεις χωρίς να τα έχουν.
Οι κυριότεροι διεθνείς οργανισμοί οι οποίοι επιρεαζουν και ελέγχουν ολους μας σε ολόκληρο τον κόσμο είναι 5 και εδρεύουν στην Αμερική και τα περίχωρα της Γαλλίας (Ελβετία, Βέλγιο).
Το παρακάτω βίντεο εξηγεί καποια πράγματα για την πραγματική δράση τους:
http://www.youtube.com/watch?v=rzRkLONe78o&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=7&feature=plcp

Δ.Ν.Τ.
Εδρεύει στην Αμερική (παρ ολ αυτά διοικείται κυρίως από Γάλλους δ/τες)
Προσκαλείται απο τους πολιτικούς της χώρας για να λύσει την οικονομική κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν. Δανείζει με χρήματα που δεν έχει τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. (SDR). Τότε γιατί δεν τυπώνουν οι χώρες τα χρήματα τους να χρηματοδοτούν τα έργα τους και να κάνουν την δουλειά τους; (Δίνοντας ετσι η κυβέρνηση δουλειά στον κόσμο και φέρνοντας υγιή ανάπτυξη στην χώρα, όπως είναι η υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης).
Επιβάλει το ΔΝΤ υψηλούς φόρους στα θύματα του για την πληρωμή του υποτιθέμενου ψεύτικου εξωτερικού χρέους, με αποτέλεσμα να αδειάζει η αγορά της χώρας απο το κυκλοφορούν χρήμα μηδενίζεται η ανάπτυξη της χώρας στραγγαλίζοντας την, να συντελείται αποβιομηχάνιση της χώρας, και να μπαίνει σε βαθιά ύφεση για πάντα. Στην συνέχεια επεμβαίνει στα εσωτερικά της ορίζοντας χαμηλούς μισθούς και απολύσεις (οδηγώντας παντού τον κόσμο στην φτώχεια και τις αυτοκτονίες), μικραίνοντας τις παροχές υγείας και αλλα που βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση κάνοντας το χρέος να φαντάζει δυσθεώρητο και ανεκπλήρωτο όνειρο την εξόφληση του.
Ιδιωτικοποιεί τα δημόσια δίκτυα, επιχειρήσεις και φυσικούς πόρους, τα οποία παίρνουν ξένοι μεγάλοι διεθνείς “επιχειρηματίες”, λειλατώντας τα, αυξάνουν πάντα ακόμα περισσότερο τις τιμές, επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο την κακή κατάσταση του κόσμου.
Δείτε τι έκανε στην Αργεντινή
http://www.youtube.com/watch?v=a_d1qs5t42Q
την οποία έβαλε στον φαύλο κύκλο της κατάρευσης όπως είπε και ο κ. Γ.Α.Π. οτι θα βάλει την Ελλάδα και το έκανε…:
http://www.youtube.com/watch?v=7xuwx_4XwfA
Δείτε προσεκτικά στο σύντομο βίντεο τι κάνει διεθνώς το ΔΝΤ:

http://www.youtube.com/watch?v=rzRkLONe78o&list=UUNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=7&feature=plcp

και εδω ενα αναλυτικό με τίτλο: “Η απάτη ΔΝΤ και τραπεζών” θα δειτε τα παντα με στοιχεία:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bhJZN96hw5A
ΕΝΩ ΛΥΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (το παράδειγμα της Ισλανδίας) ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
http://www.youtube.com/watch?v=jXWLDKMc2io&feature=plcp

Π.Ο.Ε. (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου)
Με έδρα την Ελβετία (περίχωρα της Γαλλίας), Φροντίζει να έχουν οι βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής πολύ χαμηλούς συντελεστές δασμών εισαγωγής απο τρίτες χώρες όπως η Κίνα,η Τουρκία, η Αίγυπτος, το Πακιστάν κ.τ.λ. Ετσι κλείνουν τα εργοστάσια απο τις παραδοσιακά βιομηχανικές χώρες, ο κόσμος μένει χωρίς δουλειά και συντελείται αποβιομηχάνιση των χωρών, καταστροφή της αγροτικής παραγωγής, εις όφελος της Κίνας, της Τουρκίας και των άλλων χωρών. (Βέβαια κατηγορούνται ότι οι άνθρωποι τους είναι στημένοι στο εξαγωγικό κομμάτι των χωρών αυτών αλλα αυτό είναι άλλο κεφάλαιο)

Τ.Δ.Δ.
Εδρεύει στην Ελβετία και δημιουργήθηκε με τις Συμφωνίες της Χάγης του 1930.
Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (ΤΔΔ) είναι ένας διεθνής οργανισμός αποτελούμενος από κεντρικές τράπεζες, που “Ασχολείται με τη διεθνή νομισματική και χρηματοοικονομική συνεργασία και δρα ως μια τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες.” Δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμίας εθνικής κυβέρνησης, δεν εκλέγεται απο κανένα λαό. Η ΤΔΔ λειτουργεί μέσα από υποεπιτροπές και γραμματείες, αλλά και μέσω του ετήσιου Γενικού Συμβουλίου όλων των μελών της. Επίσης, παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες, μόνο όμως στις κεντρικές τράπεζες ή σε άλλους διεθνείς οργανισμούς.
http://www.youtube.com/watch?v=2p_AD6AaFmc&list=FLNTAlULnNQoIiy43zWa01pQ&index=8&feature=plpp_video

Δηλαδή μεταβιβάζουν ετσι μόνιμα ότι απο το σύνταγμα υποχρεούνται να κάνουν οι ίδιες προσωρινά εκλεγμένες κυβερνήσεις, δημιουργώντας μόνιμες αρχές διακυβέρνησης μη εκλεγμένες απο τον λαό.

Παύλος Κριαράς
Δημοσιογράφος
*ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ…ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΩ.

Δεν είναι τόσο έξυπνος αυτός που οραματίσθηκε όλα αυτά, με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία μέσω των υπηρεσιών  και εταιρειών του, βασισμένος στο αποκλειστικό και μόνιμο δικαίωμα της δημιουργίας (με απλή εκτύπωση) και την κυκλοφορία του χρήματος, που παράνομα απέσπασε απο μια προσωρινή κυβέρνηση, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο, στρέφοντας την προσοχή του οπουδήποτε αλλού μέσω των ΜΜΕ, εκτός απο την πηγή του προβλήματος.

Το σκεφτήκατε αυτό ποτέ;

Τα χρήματα που πληρώνουμε λοιπόν φόρο υποτέλειας -σύμφωνα με τα παραπάνω- αντί να γίνονται χρήσιμα έργα με διαφάνεια για τις επόμενες γενιές πάνε στα ταμεία τους, ενισχύοντας αυτούς που μελλοντικά θα μας σφάξουν και θα μας αποδεκατίσουν, αν δεν ξυπνήσουμε και να δράσουμε σωστά και οργανωμένα.

“Η απάτη ΔΝΤ και τραπεζών”, ενα βίντεο 4 ωρών που τα αποκαλύπτει ολα με στοιχεία και αποδείξεις.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bhJZN96hw5A

δημιουργούν

$ 1.029 δις

73 Responses to ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

 1. ενδιαφερον αρθρο καθως και τα σχετικά με αυτό το θεμα που πρέπει να μαθουν ολοι για να καταλάβουν οτι το παραμύθι με τα ψεύτικα χρεη των κρατών ειναι ενα προβλημα που βασανίζει πολλές χώρες και οχι μονο την Ελλάδα.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΧΕ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!

  Το ίδιο έπραξαν και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες – μέλη του ΟΗΕ, εκτός από τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Φινλανδία και την Τσεχία που ψήφισαν κατά.

  Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που έλαβε χθες ο ΟΗΕ, η όποια διεθνής σύμβαση για την πτώχευση και την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους θα πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από την επόμενη Συνέλευση του Οργανισμού του χρόνου, οπότε και θα τεθεί σε ψηφοφορία.

  Η απόφαση ελήφθη με 124 θετικές ψήφους, 11 αρνητικές και 41 αποχές.

  Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την… πολύπαθη Αργεντινή.

  «Πραγματικά σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για όλους τους Αργεντινούς. Σήμερα θα πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι».

  Με μια θριαμβευτική ανάρτηση στο facebook χαιρέτησε η Πρόεδρος της Αργεντινής την χθεσινοβραδινή απόφαση του ΟΗΕ.

  «Για την επίτευξη αυτού του στόχου ήταν καθοριστική η συμβολή των G-77 και της Κίνας. Για περισσότερα από 10 χρόνια αυτή η ομάδα χωρών αγωνιζόταν να πετύχει αυτή τη συμφωνία, επιχειρηματολογώντας ότι είναι εφικτή και ζητώντας να μην επαναληφθεί αυτό που γίνεται με τα ληστρικά αμοιβαία κεφάλαια στην Αργεντινή. Δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι η Αργεντινή μας άνοιξε τα μάτια και γι” αυτό πιστεύω οτι δικαιούμαστε όλοι να είμαστε περήφανοι σήμερα» έγραψε η Κίρσνερ στο λογαριασμό της και υπογράμμισε την ιστορικότητα της απόφασης.

  Διαβάστε το προσεκτικά
  http://alfeiospotamos.gr/?p=9415

 2. ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΨΕΥΤΟΧΡΕΗ ΤΟΥΣ

  Ηχηρό χαστούκι προς τους κερδοσκόπους. . , τους τοκογλύφους, . . και τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ που δικαιώνουν με τις αποφάσεις τους τις ληστρικές πρακτικές αυτών και τις κυβερνήσεις που παραμένουν υπόδουλες στα λόμπι και τα συμφέροντα του παρασιτικού χρηματοπιστωτικού τομέα έδωσε χθες η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

  Δηλαδή, τα ακραία κερδοσκοπικά hedge funds, . . που αγοράζουν σε εξευτελιστικές τιμές «σκοτωμένα» κρατικά ομόλογα στις δευτερογενείς αγορές. . . και διεκδικούν την αποπληρωμή τους στο ακέραιο μέσω δικαστικών αγωγών.
  Funds όπως αυτά οδήγησαν νωρίτερα φέτος την Αργεντινή στη δεύτερη χρεοκοπία της την τελευταία 12ετία,
  ενώ έπαιξαν και κέρδισαν τα μαλλιοκέφαλά τους στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ κρίση χρέους !!!.

  Το ψήφισμα υποστηρίχθηκε κυρίως από αναπτυσσόμενες και φτωχές χώρες του πλανήτη (G77), που ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ για περισσότερα από 10 χρόνια προκειμένου να περάσει ένα παγκόσμιο κανονιστικό πλαίσιο το οποίο θα τις βοηθήσει να απεξαρτηθούν από τα δυσβάσταχτα χρέη τους και τους τοκογλύφους.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

  http://alfeiospotamos.gr/?p=10164

 3. Το «ελληνικό χρέος» είναι μια απάτη, ίδια με τη διάσωση TARP εδώ στις ΗΠΑ.

  Η απάτη με το Ελληνικό χρέος είναι κλασικό κόλπο.

  Διαβάστε προσεκτικά:
  http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/to-xreos-ths-elladas-einai-mia-apath.html

 4. katagelies on 03/04/2016 at 13:53

  Ασφαλώς όπως γίνεται με οτιδήποτε ετσι και εδώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει και αυτοί που στήνουν την μια ανεξάρτητη αρχή πίσω απο την άλλη έχουν αποθρασυνθεί πλέον τοσο σε κάθε χώρα όσο και στις κοινότητες των χωρών.

  Ας πάρουμε για παράδειγμα τις πρακτικές τύπου EMS και άλλων οργανισμών σε ευρωπαικό επίπεδο για να πάρουμε μόνο μια γεύση.

  https://youtu.be/Q1p1gosnoyc

  και εδώ:
  https://www.youtube.com/watch?v=n6jeIwFld3Q

 5. Έκθεση του ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. για την Ελλάδα, η οποία δεν είδε το φως της δημοσιότητας- καλεί την κυβέρνηση να συνεχίσει την έρευνα για τα γενεσιουργά αίτια της κρίσεως χρέους,
  αξιοποιώντας το έργο που άρχισε η «Επιτροπή της Αλήθειας για το Χρέος», προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δικαστική και διοικητική λογοδοσία των κυβερνητικών αξιωματούχων και ηγετικών στελεχών του ιδιωτικού τομέα.
  Στις εισηγήσεις της προς τους δανειστές, τους καλεί να ελαφρύνουν το χρέος, για την ώθηση κοινωνικά επωφελούς ανάπτυξης με πρόγραμμα επενδύσεων και να βοηθήσουν την Ελλάδα να κλείσει το κενό στο δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας.
  Τονίζει ότι οι καταστροφικές συνέπειες των μέτρων λιτότητας για τα ανθρώπινα δικαιώματα « δεν είναι το έργο κάποιου αόρατου χεριού, για το οποίο δεν ευθύνονται ούτε κράτη ούτε διεθνείς, δημόσιοι, ή ιδιωτικοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, εντός και εκτός της Ελλάδος .»

  Αποφαίνεται πως η ανευθυνότητα δανειζομένων και δανειστών συνέβαλε σημαντικά στην ελληνική οικονομική κρίση, ότι τα μέτρα λιτότητας εμβάθυναν την κρίση και με την μείωση των δαπανών δημόσιας υγείας και κοινωνικής προστασίας υπέσκαψαν τα αντίστοιχα ανθρώπινα δικαιώματα.

  δείτε περισσότερα:
  http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/04/blog-post_174.html?spref=fb&m=1

  Μιχαήλ Στυλιανού

 6. ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ on 01/07/2016 at 14:53

  ΕΚΕΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ:

  Λαγογιάννης Λεωνίδας

  Τετάρτη 29/06/2016,Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

  Άγονος κατέληξε ο πλειστηριασμός 1) ενός ξενοδοχείου στην Αγία Πελαγία από την τράπεζα Πειραιώς με τιμή εκκίνησης 1250000€ και 2) των ακινήτων του Συνεταιρισμού Αρχανών από το ΙΚΑ με τιμή εκκίνησης 1200000€…
  Στον χώρο προσήλθε υπάλληλος της τράπεζας Πειραιώς με σκοπό να καταθέσει προσφορά για τα ακίνητα του συνεταιρισμού…όμως η παρουσία των πολιτών της ΛΣΠ καθώς και μελών του συνεταιρισμού εμπόδισε τον τραπεζίτη να προβεί στην κατάθεση του φακέλου προσφοράς.
  ………….
  Η ανάγκη για προστασία των κατοικιών μας από την εκποίηση προς όφελος των τραπεζών,των ασφαλιστικών ταμείων και το κράτος, είναι άκρως επιτακτική,ειδικότερα αυτήν την περίοδο που τα ποσοστά ανεργίας αυξάνονται, οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται, οι φόροι και το φορολογικό σύστημα επιβαρύνουν αβάσταχτα τους πολίτες και τα δάνεια πωλούνται σε ξένα και εγχώρια funds…Είναι φανερό ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται σε οικονομική δυσπραγία θα βρεθούν στους δρόμους ..

  Η διαδικασία εκποιήσεων συνιστά σιωπηλή κατάργηση και παραβίαση της συνταγματικής και διεθνούς προστασίας του δικαιώματος σε αξιοπρεπή διαβίωση και κατοικία.

  Έχουμε καθήκον να αντισταθούμε!
  Έχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας φωνάζοντας
  “ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.”

  Η ΛΣΠ και η δημοτική παράταξη Αμεση Δημοκρατία καλεί τους πολίτες του Ηρακλείου να παρευρίσκονται στο χώρο του Ειρηνοδικείου κάθε Τετάρτη 15:30-17:00 στον αγώνα κατά της εκποίησης των σπιτιών μας.

  Λαγογιάννης Λεωνίδας

 7. Συντάκτης:
  Άρης Χατζηστεφάνου

  Ο επίτιμος πρόεδρος του λεγόμενου «σκιώδους συμβουλίου» της ΕΚΤ αποκαλύπτει το παρασκήνιο της δράσης των κεντρικών τραπεζών.

  Ανεξάρτητοι θεσμοί ή ανεξέλεγκτα όργανα ενός συστήματος που είναι πλέον σε θέση να κυβερνά μόνιμα και χωρίς την λαική βούληση ;

  Δειτε το άρθρο εδω:

  http://www.efsyn.gr/arthro/o-stoyrnaras-tha-eprepe-na-einai-fylaki

 8. Καιρός νά μάθουν οί Έλληνες τήν Αλήθεια. Πως στήθηκε η χρεωκοπία της Ελλάδος και δημιουργήθηκε το χρέος

  https://eleftheriellas.blogspot.gr/2016/11/blog-post_471.html?spref=fb

 9. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ

  Γιάννης Καλογερόπουλος

  1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ Αμαλιας 8 !!!!

  Ο Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος αναπτυσει παρουσια του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ την Επιστημη της Δημιουργιας Χρηματος
  και τεκμηριωνει πως
  με την αφαιρεση αυτης της Δυνατοτητας απο τα Κρατη ] Αληθεια πως ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ?? ]
  , Δημιουργηθηκε ενα ΠΛΑΣΤΟ ΧΡΕΟΣ. ενα “δηθεν Χρεος” ωστε να δημιουργηθει το
  Ψ Ε Υ Δ Ε Π Ι Γ Ρ Α Φ Ο επιχειρημα για την Λεηλασια του Π Λ Ο Υ Τ Ο Υ των ΚΡΑΤΩΝ ,
  της Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ Περιουσιας και της Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Η Σ Περιουσιας.!!!!!
  ==========================================================
  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ :

  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ
  Την Δευτερα 1η Οκτωβριου του 2012 στην Αιθουσα του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου [ Αμαλιας 8 ]
  η Εταιρεια Ελληνων Ευεργετων με Προεδρο τον Αναστο Δημητροπουλο,
  στα πλαισια της Ημερας Μνημης Και Τιμης των Εθνικων Ευεργεττων οργανωσε …..
  Συνεδριο Στρογγυλης Τραπεζας με θεμα :

  ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑΣ

  Ο Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος αναπτυσει την Επιστημη της Δημιουργιας Χρηματος
  και τεκμηριωνει πως
  με την αφαιρεση αυτης της Δυνατοτητας απο τα Κρατη ] Αληθεια πως αφαιρεθει; ]
  , Δημιουργηθηκε ενα ΠΛΑΣΤΟ ΧΡΕΟΣ. ενα “δηθεν Χρεος” ωστε να δημιουργηθει το
  Ψ Ε Υ Δ Ε Π Ι Γ Ρ Α Φ Ο επιχειρημα για την Λεηλασια του Π Λ Ο Υ Τ Ο Υ των ΚΡΑΤΩΝ ,
  της Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ Περιουσιας και της Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Η Σ Περιουσιας.!!!!!

  Στην Στρογγυκη Τραπεζα ηταν παροντες και συμμετειχαν κατα σειρα προσελευσεως οι :
  Αικατερινη Μαριολη, Ελενη Χατζηανδρεου, Ελευθεριος Γειτονας απο την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ,
  Ανθουλα Α. Δημοσιογραφος EXPRESSIONS, Γεωργιος Δημος,.

  …Δρ. LAMBRAKIS (END) , E Ζαβιτσανος, Σεβη Λαμπρακη ΤΕΙ Καλαματος,
  Καθηγητης Λεωνιδας Παπακωσταντινιδης, Γεωργιος Φλωρατος,
  Ελεθεριος Σκαιδας (ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ) ,

  … Αρτεμης Σωρρας (END),

 10. Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!

  GROTHIA.GR: ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ! ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΚΥΡΙΟΙ..ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ…ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!
  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΑΝΤ,ΠΟΥΤΙΝ,ΝΤΟΥΤΕΡΤΕ,ΚΙΜ,ΜΑΔΟΥΡΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΟΝ ΧΟΥΣΕΗΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ ΚΛΠ…

  Η Γερμανία είχε εκδώσει χρήμα χωρίς χρέος και άτοκα,από το 1935 και μετά, (ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ 1929) τρομάζοντας με την άνοδο της σε μια παγκόσμια δύναμη, μόλις σε 5 χρόνια.

  Η Γερμανία χρηματοδότησε ολόκληρη την κυβέρνηση της και τον πόλεμο του 1935-1945, χωρίς χρυσό και χωρίς χρέος,οι Εβραίοι έβαλαν ολόκληρο το καπιταλιστικό και κομμουνιστικό κόσμο για να καταστρέψει τη γερμανική δύναμη και να γυρίσουν την Ευρώπη πίσω κάτω από την μπότα των τραπεζιτών.
  Ένα τέτοιο οικονομικό θαύμα δεν εμφανίζεται στα σχολικά βιβλία των δημόσιων (κρατικών) σχολείων σήμερα.

  ολο το άρθρο εδω:
  http://grothia.gr/enimerosi/sionismos/57434/dite-pos-i-germani-ethnikososialistes-synetripsan-tous-rothtsilnt/

 11. Δεδομένα χωρίς ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση !!!

  α) δικαστική απόφαση(67650/2013): ” έξι διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014✍️, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας” 600δις$ https://www.youtube.com/watch?v=RnWu3NC2baA&feature=youtu.be !!!Σε ανύποπτο χρόνο ο Κανελάκης αναφέρει 600δις που”έπεσαν”στον Ελληνικό κράτος https://www.youtube.com/watch?v=fSnU5jMUw60 ⚖️
  . .β) τα πιστωτικα εσοδα ξεφευγουν με 532,7δις και 563 το 2015✍️ και 2016 ✍️αντιστοιχα (600δις $!!!)????️????️
  . .γ) ΟΔΔΗΧ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΡΟΤΣΙΛΤ έχουν άμεση σχέση!!!
  . .δ) ο ΟΔΔΗΧ ΔΕΝ εξηγει την διόγκωση των πιστωτικών εσόδων στο ελεγκτικό συνέδριο!!! https://www.youtube.com/watch?v=JyZ-oXJG2HU Διπλασιάζονται οι μισθοί στον ΟΔΔΗΧ… ????
  ε) Ο κοντονής (υπ.δικαιοσυνης!!!)σε ερωτηση δημοσιογραφου στο Κιλκις ΔΕΝ ξέρει για τα 563 δις(600δις$!!!) του προυπολογισμού,παρόλο που τα εχει υπογραψει ????
  ζ) ο προβοπουλος ΔΕΝ θυμαται για την υποθεση 600δις$ https://www.youtube.com/watch?v=dxxFUGOLzsI&feature=youtu.be ????ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ !!!https://www.youtube.com/watch?v=RfuLG4ROx-U
  στ) ΦΕΚ 315Α/1945 BRETTON WOODS (H Eλλάδα βάζει 65 εκ$(δολαρια) σε χρυσό και ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ στην παγκόσμια τράπεζα κ στο ΔΝΤ)είναι ΟΛΑ στο et.gr(εθνικο τυπογραφείο)????️ο Βαρουφάκης το αναφέρει ΜΕΣΑ στην βουλή !!!https://www.youtube.com/watch?v=vTpYtHtFGVc
  η) 28/12/2015 πήραν 1,5δις$ απο το φεκ315α/1945 για να πληρώσουν ομόλογο !!!!!(6ΛΔΖΗ-8ΑΓ) ????
  Θ) ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ(;;;Καταπίστευμα,έχει συνώνυμα:παρακαταθήκη,ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ) https://www.youtube.com/watch?v=uKDmBTBudP0????

  ΤΟ 90% των πολιτικών είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ,αλλογενείς και καρεκλοκένταυροι
  δες ΕΛΛΗΝΑ το χάλι:
  https://www.youtube.com/watch?v=1f74pJTqoNQ

  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΒΟΥΛΗ “ΣΟΥ” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ:
  ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 3845/10 (ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ 4)ΛΕΕΙ: Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη-μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου, εισάγονται στη Βουλή για ΚΥΡΩΣΗ…..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ 3847/10(ΠΑΡ 9) ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ:Στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου πρώτου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65/Α΄) αντί της λέξης «κύρωση» τίθενται οι λέξεις «συζήτηση και ενημέρωση>>(!!!!!!!!!!). Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής ΤΟΥΣ.»ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;????

  ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΙΝΚ ΕΔΩ !!!!! ????????????????????
  http://www.topontiki.gr/…/i-dikastiki-apofasi-poy-dikaionei… ⚖️
  http://alfeiospotamos.gr/?p=6436 ⚖️
  https://www.sfee.gr/…/fek166a07122015_kratikos-proupologism… ????️????️
  https://www.e-nomothesia.gr/…/nomos-4444-2016-fek-234a-14-1… ????️????️
  https://www.youtube.com/watch?v=JyZ-oXJG2HU ????
  http://www.protothema.gr/…/adonis-georgiadis-apo-pote-sune…/ ????
  http://www.newmoney.gr/…/318379-stelios-papadopoulos-o-afan… ????
  http://www.pdma.gr/el/organismos/board-of-directors-gr
  http://www.newsit.gr/…/Diplasiazontai-oi-misthoi-die…/705581 ????
  http://www.newsbomb.gr/images/news/2017/05/16/rothschild.pdf
  http://www.et.gr/in…/2013-01-28-14-06-23/2013-01-29-08-13-13 ????️
  https://diavgeia.gov.gr/…/6%CE%9B%CE%94%CE%96%CE%97-8%CE%91… ????
  https://www.facebook.com/nikos.koletsis/videos/925525677497723/ . ????
  https://www.youtube.com/watch?v=uKDmBTBudP0????
  https://www.facebook.com/nadiagrimson/videos/10155246143613447/ ????
  https://www.facebook.com/dimitris.alabanos/posts/10209220181887398????
  https://www.facebook.com/100009374379569/videos/1858676947788100/?hc_location=ufi????
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214801316173107&set=a.10207423209165043.1073741825.1431824073&type=3&theater

 12. Ο Γιώργος Φήμος
  Bretton Woods, New Hampshire, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ·
  Μια φορά και ένα καιρό ο υιός της Σοφίας Μινέϊκο βρέθηκε στο Bretton Woods του New Hampshire ως τεχνικός σύμβουλος , το όνομα του ήταν Ανδρέας Παπανδρέου. Το ημερολόγιο τότε έδειχνε 1944. Η χρεοκοπημένη Ελλάδα (1932) έβαλε 65 εκατ. δολάρια Αμερικής σε ΧΡΥΣΟ για να δημιουργηθεί η παγκόσμια τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) Στην συνέχεια οι παγκόσμιοι φίλοι μας έφτιαξαν τον εμφύλιο ( με εσωτερική βοήθεια πρακτόρων τους). Ενας εμφύλιος που συνέχισε το καταστροφικό έργο της κατοχής , με αποτέλεσμα ο απλός κόσμος να μην γνωρίζει τη θέση ισχύος της Ελλάδας στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα. Τα χρόνια πέρασαν (πόλεμος Κορέας, αποστασίες Χούντα μεταπολίτευση) και η Ελλάδα χάνοντας την βιομηχανίας της και διογκώνοντας το δημόσιο τομέα αναγκάζεται και δανείζεται από τις αγορές.
  Τι είναι αγορές ; Οι αγορές αποτελούνται από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικά ταμεία, θεσμικούς επενδυτές, hedge funds κλπ.
  Το χρέος αυξήθηκε με αποτέλεσμα οι αγορές να μας δανείζουν με απαγορευτικό επιτόκιο και να αναγκαστούμε να μπούμε σε εποπτεία από του παγκόσμιους “φίλους” μας( ΔΝΤ ΕΚΤ Τροϊκα ESM κ.α. ακαταλαβίστικα για τον απλό κόσμο).
  Επτά χρόνια γεμάτα ανεργία μετανάστευση λαθρεποικισμό… Τον Ιούνιο του 2017 ανακοινώθηκε στην κρατική τηλεόραση η δημιουργία μιας νέας τράπεζας η οποία θα χρηματοδοτείται ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ τον Ιούλιο του 2017 το πρακτορείο REUTERS ΑΝΑΦΕΡΕΙ : Η νέα τράπεζα στην Ελλάδα δεν θα δέχεται καταθέσεις !!!!!!
  Βάση αυτών των δεδομένων δημιουργείται το εξής ερώτημα εφόσον ο γιος της Σοφίας Μινέϊκο (ο αήμνειστος Ανδρέας Παπανδρέου) γνώριζε από πρώτο χέρι ότι εμείς δεν είμαστε πελάτες αλλά είμαστε συνιδιοκτήτες της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ γιατι δανειζόμασταν τόσα χρόνια από τις Αγορές; Δεν πρόκειται για λάθος είναι ένα καλοστημένο σχέδιο να μειωθεί ο Ελληνικός πληθυσμός και να μετατραπεί η Ελλάδα σε μπανανία εξαρτώμενη από τα παγκόσμια Καρτέλ.
  Στα παρακάτω λινκ φαίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια αυτής της ιστόριας
  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/05/bretton-woods-imf.pdf
  http://alfeiospotamos.gr/?p=6794
  https://www.youtube.com/watch?v=vTpYtHtFGVc
  https://www.facebook.com/nikos.koletsis/videos/925525677497723/?fref=mentions
  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9B%CE%94%CE%96%CE%97-8%CE%91%CE%93?inline=true
  https://www.youtube.com/watch?v=uKDmBTBudP0
  https://www.reuters.com/article/eurozone-greece-development-bank/greece-plans-to-create-a-state-development-bank-in-2018-idUSL8N1K132T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* 

June 2019
M T W T F S S
« Jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ